Dacă ești ca mine, și prin asta, mă refer la un entuziast cripto. Atunci am dreptate să afirm că trăiești și respiri cripto. Fiind așa, trebuie să fi interacționat cu Nick Szabo. Dacă nu ați făcut-o, nu vă faceți griji că astăzi este ziua voastră norocoasă. Veți ști cine este Nick Szabo.

Este posibil să nu fie un nume cunoscut ca Vitalik Buterin sau Satoshi Nakamoto. Dar, în ceea ce privește orașul Crypto, el este atât de aproape de primarul orașului. Nu mă crezi? Ei bine, iată un fapt care vă va sufla mintea. Știi de contracte inteligente? Da, celebrele contracte inteligente care sunt un nume de uz casnic. Le-a conceput. Cât de multă influență are el în orașul cripto.

Din acest motiv, vrei să afli mai multe despre acest tip Nick Szabo. Tot ce știi de sus este un vârf al aisbergului. Stai, și vei fi uimit.

Cine este Nick Szabo?

Nu se știe prea mult din acest om. Tipul se bucură cu siguranță de intimitatea sa. În afară de urmărirea rădăcinilor sale în Ungaria, restul este gol. El menține un blog pe a cărui secțiune de biografie este o colecție de recenzii despre lucrările sale.

Educație și interese

Nick Szabo este un american. Deține o diplomă în informatică la Universitatea din Washington. De asemenea, deține un doctorat în jurisprudență la Universitatea de drept George Washington. Pentru activitatea sa continuată în mediul academic, Universitatea Francisco Marroquín a acordat profesor onorific.

Nick are interese în istorie, drept și cercetare.

Nick Szabo Research.

Pasiunea sa pentru cercetare l-a văzut publicând o mulțime de literatură. Lucrările sale, eseul și tutorialele sale despre o varietate de subiecte sunt geniale, cea mai notabilă dintre cercetările sale sunt lucrări despre BitGold și contractul inteligent. Vom explora cele două mai târziu.

Își abordează toate subiectele cu autoritate. Dar lucrările sale despre criptografie, blockchain și Bitcoin sunt citiri interesante. El intră în detalii despre funcționalitatea lumii criptografice.

Nick Szabo merge în jurul lumii ținând prelegeri despre criptomonede.

Ceea ce îi oferă atât de multă relevanță în Crypto City?

Vă întrebați ce îi dă omului atât de multă influență? Ce zici să vă spun că a pus bazele pe care a fost construit Bitcoin. Bitcoin a fost conceput în 2007 și lansat publicului în 2009. Bitcoin a exploatat ideea contractelor inteligente. Nick Szabo a vizualizat ideea cu peste un deceniu înainte de Bitcoin.

În plus, scrierile lui Nick din lucrarea sa din 2003 despre Bit Gold îi oferă un avantaj. Unii oameni cred că este misteriosul creator al Bitcoin – Satoshi Nakamoto.

La fel și Nick Szabo Satoshi Nakamoto?

Misterul despre cine este Satoshi Nakamoto este nesfârșit. Dezbaterea interminabilă pare să fie cu noi mai mult timp. Nick Szabo a fost legat de a fi Real Satoshi Nakamoto. Susține că a ieșit să respingă.

De ce totuși este prezența că Nick Szabo este Satoshi Nakamoto? Cercetările efectuate de o echipă de cercetători de la Universitatea Aston din Birmingham, Anglia au un cuvânt de spus. Centrul de lingvistică criminalistică de la universitate a analizat literatura lui Nick. Au aflat că stilul său de scris era așa în hârtia albă Bitcoin.

Deci, asta îl face să fie Nakamoto? Nu știm sigur. Totuși, ceea ce știm este că este genial. În plus, știm că ar putea fi adevăratul Nakamoto. Sau cel puțin ar fi putut face parte dintr-o echipă de creație Bitcoin. Cu toate acestea, misterul este o poveste pentru o altă zi.

Nick Szabo despre părțile de încredere

În lucrarea sa, „Terțe părți de încredere sunt găuri de securitate”, își dă gândurile. Pentru el, părțile de încredere trădează ceea ce sunt făcute să rezolve. Părțile de încredere sunt concepute pentru a îmbunătăți securitatea comercială. Securitatea comercială implică protecție împotriva; încălcarea datelor, confidențialității, integrității și proprietății. În argumentul lui Nick, el este împotriva partidelor de încredere. În plus, el consideră că partidele de încredere sunt prea costisitoare și riscante.

Iată câteva dintre motivele sale. Limitează imaginația. Proiectarea unei terțe părți bazându-se pe protocoale este ușoară. Astfel, limitează imaginația să vină cu cei care nu. Părțile de încredere au agendă și interese ascunse. În plus, costurile tranzacției sunt prea mari.

„Un terț de încredere este unul care nu există” – Nick Szabo.

El, prin urmare, este un mare cruciad anti-încredere terț.

Cripta călătorie a lui Nick Szabo

Înainte de invenția primei criptomonede, Nick era în criptografie. Are multă muncă pentru a demonstra acest lucru. În plus, a creat contracte inteligente în 1996. Astfel, când a fost lansat Bitcoin în 2009, el era pregătit. Împreună cu câteva nume notabile; Hal Finney și Craig Wright. El a fost printre primii care și-au aruncat greutatea în spatele blockchain-ului Bitcoin. Au preluat ideea aproape instantaneu.

Alte criptomonede precum Ethereum, EOS și multe altele au urmat Bitcoin. Cu aceste intrări, influența sa continuă să crească. Ideea sa de contracte inteligente nu poate înceta să crească. Atât de mult este implicarea sa în cripto, încât este o unitate. 1 milionime dintr-un eter este 1 Szabo. Eterul este simbolul Ethereum.

Până aici am stabilit că Nick este o forță în cripto. Mai mult, este evident că tipul este un geniu. Cu toate acestea, există multe lucruri la acest tip. Nu vrei să pleci înainte să primești restul poveștii. Stai acolo și află mai multe despre cine este Nick Szabo.

De ce este Nick Szabo atât de privat?

Subiectul Nick fiind un tip atât de privat este neexplorat. Nu există dovezi clare despre motivul pentru care păstrează atât de mult pentru sine. Cu toate acestea, nu putem decât specula. Putem?

Ei bine, cea mai rezonabilă explicație este că lui Nick îi plac lucrările să vorbească pentru el. După cum sa menționat mai devreme, secțiunea sa de biografie din blogul său este o recenzie a lucrărilor sale. În plus, blogul se referă la literatura pe care a cercetat-o, acesta este un om care se mândrește mai mult în munca sa decât în ​​sine..

Cu toate acestea, ar putea exista și alte motive. Ți-am dat al meu, îmi dai și al tău? Ei bine, aștept.

Cine este Nick Szabo: Proiecte și idei

Nick este un maestru criptografic tăcut. Deși trage corzi în culise, Nick își are contribuțiile în blockchain.

Ați putea spune cu ușurință că cel mai bun lucru care i se întâmplă este proiectarea unui mecanism pentru o monedă digitală. Mecanismul a fost inspirația pentru blockchain-ul Bitcoin.

Din legătura dintre mecanismul Bit Gold și Bitcoin, Nick este „Satoshi Nakamoto.” De asemenea, oamenii au mers mai departe pentru a-l numi „Nickimoto”. Pentru eforturi și primele relații cu primul blockchain.

Nick este unul dintre dezvoltatorii și promotorii blockchain-ului. Nick a făcut, de asemenea, idei care fac parte din industria blockchain-ului de astăzi.

Topul contribuțiilor sale este idealizarea contractelor inteligente și designul Bit Gold. Inclusiv dintre acestea sunt gândurile pe care le-a împărtășit pentru a avansa blockchain-ul. Deci, explorează ce și cum și-a făcut numele să bifeze.

Concepția Smart Contract

Un contract este un acord legal între părți care prezintă responsabilitățile lor reciproce. Ideea lui Nick a fost să facă acest lucru digital.

Dacă se întâmplă să citiți despre cripto și blockchain, vă veți împiedica de contracte inteligente. Potențialul lor este de neimaginat. Cu contractele inteligente, modul în care funcționează o industrie se va schimba.

Ai auzit de ICO-uri și jetoanele lor? Ele sunt fundamentul invenției contractului inteligent.

Nick Szabo a conceput contracte inteligente în 1995. Cele mai bune implementări actuale ale contractului inteligent sunt Ethereum și EOS. Îndeplinirea promisiunilor cu privire la alte promisiuni este baza contractelor inteligente. Aceste contracte digitale sunt derulate în rețele de calculatoare.

Susținătorii acestui concept își admiră proprietatea de a elimina terți.

Monedele cu contract inteligent Nick se referă la contractele tradiționale pe bază de hârtie ca cod umed. Moneda merge mai departe pentru a declara beneficiile contractului inteligent ca un cod uscat. De asemenea, precis și sigur într-un blockchain. Interpretarea diferită a codului umed îl discreditează. În plus, este greu să aplici un contract pe suport de hârtie.

În 1996, Nick a detaliat avantajele într-o lucrare. În lucrare, el subliniază alte forme anterioare pe care ni le contractăm inteligent. Acestea includ sisteme de puncte de vânzare și schimb de date electronice. Folosit de marile corporații și SWIFT utilizat de bănci.

În lucrarea din 1996, proiectul contractului inteligent trebuie să includă clauzele contractuale. Clauzele sunt încorporate în hardware și software. Scumpirea încălcării contractului pentru întrerupător.

Obiectivele fundamentale ale conceptului de contract inteligent sunt verificabilitatea, observabilitatea, caracterul privat și aplicabilitatea. Deci, cu contractul inteligent, vă puteți aștepta la un sistem eficient.

Precursor al Bitcoin: Bit Gold

Bit Gold reprezintă două proprietăți cheie ale tranzacțiilor online. În timp ce Bit reprezintă trimiterea și primirea de informații. Gold reprezintă sistemul care nu folosește terțe părți.

Nick a dezvoltat Bit Gold mecanism în 1998. Fiind criptograf, Nick a propus un sistem digital de bani. În eforturile de a schimba sistemul pieței aurului. În exces, el a urmărit să elimine terții care au făcut sistemul de aur ineficient. Deci, el a sugerat un proces criptografic sigur.

Hârtia lui Nick care a subliniat Bit Gold nu a fost implementată. Chiar și cu asta, lucrarea este un precursor direct al blockchain-ului Bitcoin. Ca urmare, vă puteți bucura de avantajele blockchain-ului cu ideea lui Nick.

Terțe părți de încredere sunt găuri de securitate – Nick Szabo

Citatul lui Nick discreditează terții. Deși îi menționează ca fiind de încredere, Nick dorește un protocol în care să existe o influență minimă din partea terților. Pentru el, sistemul ar trebui să fie transferat, stocat și încercat.

Părțile terțe de încredere sunt vulnerabile la atac. În special, simplul fapt de centralizare creează găuri de securitate pentru terți, care sunt foarte costisitoare. Mai rău, va trebui să țineți cont de costurile suplimentare ca terță parte. Știți cine va suferi costul? Utilizatorii finali ai sistemului.

Bit Gold Steps

Iată pașii propunerii lui Nick`s Bit Gold:

  1. Crearea unui șir public cunoscut sub numele de șir de provocare
  2. Generarea unui șir de dovadă de lucru din șirul de provocare de către unul dintre computerele din rețea
  3. Marcarea în timp a șirului de dovadă de lucru într-un mod distribuit
  4. Adăugarea șirului de provocare și a șirului de dovadă a muncii cu timbru la un registru de titlu distribuit
  5. Următorul șir de provocare este creat din ultimii biți de provocare anteriori
  6. Lanțul de neuitat al titlului este verificat pentru verificarea dreptului de proprietate
  7. Verificarea biților de provocare, șirul de probă de lucru și marcajul de timp pentru a stabili valoarea unui șir.

Pașii funcționează într-un sistem distribuit cu diferite servere care oferă aceleași servicii, cum ar fi marcarea orei și operațiunile de registru de titlu. Încrederea în sistem se bazează atunci când este asigurată securitatea marcării de timp și a înregistrării titlurilor.

Blockchain-urile pe care le vedeți astăzi au început ca urmare a acestui concept și a altor tehnologii.

Mulțumită conceptului Bit Gold. Acum, știi cine este Nick Szabo în blockchain-ul de start.

Gândurile lui Nick despre monedă

Nick are o bună înțelegere a istoriei, a banilor și a criptomonedelor. Toate acestea fac ca scrierile sale să fie bine informate, cu atât mai mult cu un fundal juridic. Nu puteți rata resursa neprețuită din scrierile sale.

A scris mai multe tipuri de literatură despre ceea ce iubește cel mai mult – blockchain și criptografie. Se întind din 1993 până în prezent. Unele literaturi pot părea irelevante. Dar vor fi în continuare valoroși în procesul de gândire a modului în care funcționează blockchain-ul.

În afară de a scrie literatură valoroasă despre criptografie, bani și proprietăți, Nick se complace în opinia despre criptomonede și blockchain.

Nick Sbazo Twitter

Credite de imagine: @ NickSzabo4

Într-un recent tweet, Nick împărtășește domeniile importante de îmbunătățire a criptomonedelor. El spune că în următorii câțiva ani depozitare sigură decât înainte și că este important să aveți schimburi descentralizate. Cu mai multă atenție asupra consumatorului, el subliniază importanța sistemelor ușor de utilizat.

În ceea ce privește securitatea, Nick criticat EOS pentru problemele sale de centralizare. El a declarat că aspectul centralizării EOS face proiectul vulnerabil la încălcări și atacuri. Chiar mai rău pentru deținătorii de conturi, EOS poate confisca și suspenda conturile.

O altă analiză bună a lui Nick este cea a istoria banilor și evoluția sa. Perspectiva acestei analize a furnizat informații utile în criptomonedă. În analiză, el spune că există într-o stare de valută multiplă provenită din sistemul de barter. Cu toate acestea, chiar și cu tehnologia, veți vedea în continuare numeroase valute.

Concluzie

Mai puțin se poate spune despre profilul lui Nick. Dar corpul său de lucrări spune multe despre faptul că se află în blockchain, drept, tehnologie, istorie, criptografie și comerț.

Deși confuzia în rolul său de Satoshi Nakamoto, el aduce contribuții valoroase. Și, de altfel, cele respectabile și influente în lumea criptografiei.

Dacă sunteți un entuziast cripto ca mine, atunci ar trebui să vă faceți timp pentru a ști cine este Nick Szabo.

Resurse Morre

https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2018/05/07/blockchain-as-an-application-platform/2/#788264649eb0

https://blogs.wsj.com/moneybeat/2014/04/16/bitcoin-creator-satoshi-nakamoto-unmasked-again/

http://uk.businessinsider.com/nick-szabo-ethereum-bitcoin-blockchain-history-satoshi-nakamoto-2015-11?IR=T

https://en.bitcoinwiki.org/wiki/Nick_Szabo

https://coincentral.com/who-is-nick-szabo/

http://unenumerated.blogspot.com/

https://archive.is/H8UGk

https://www.entrepreneur.com/article/233143

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me