Încă vă întrebați dacă aveți nevoie de certificare blockchain pentru întreprinderi? Dacă da, atunci ați ajuns la locul potrivit, deoarece vom enumera zece motive pentru a obține certificarea blockchain.

Blockchain ne schimbă industria. Este atât de impactant încât piața locurilor de muncă din jurul său explodează, de asemenea.

Dacă vă gândiți să învățați blockchain-ul, atunci acesta este cel mai bun moment pentru ao face. Cererea în blockchain a dus, de asemenea, la nevoia de experți și dezvoltatori. 

Cu toate acestea, există o nișă de blockchain care crește mai repede decât se aștepta – blockchain de întreprindere.

Enterprise blockchain se ocupă de cerința blockchain de către întreprinderi, companii și organizații care au funcționalități la nivel de întreprindere. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există o cerință pentru dezvoltatorii și experții blockchain-ului de întreprindere. 

Deci, de unde începi? Trebuie să faceți un curs de certificare blockchain sau o certificare de arhitectură blockchain? Vom încerca să răspundem la acestea mai jos.

Puteți începe parcurgând tutoriale și învățând despre elementele de bază. Dar pentru a vă deosebi în industrie, aveți nevoie de o certificare blockchain de întreprindere. Pentru a vă convinge de nevoia sa, vom trece prin cele zece motive. Să începem.

10 motive pentru a obține certificarea blockchain pentru întreprindere

Cerere mare

Motivul numărul unu pentru a obține certificarea este creșterea cererii de personal calificat în blockchain. Blockchain a cunoscut o creștere imensă în ultimii doi ani. Boom-ul a avut loc în 2017. Tendința cuvintelor cheie blockchain a cunoscut o creștere în jurul anului 2017, dar a existat o scădere a popularității sale de atunci.

Legendă: Blockchain tendință de cuvinte cheie din ultimii 5 ani.

Vestea bună este că tendința cuvintelor cheie pentru joburile blockchain nu a avut atât de mult efect.

Legendă: Tendința cuvintelor cheie pentru joburile blockchain din ultimii 5 ani

Deci, dacă sunteți un pasionat de blockchain sau un cursant care se gândește să devină un expert în blockchain de întreprindere certificat, atunci acesta este momentul.

În SUA, state precum New Jersey, New York și altele au manifestat, de asemenea, un interes mult mai mare atunci când vine vorba de cererea de locuri de muncă blockchain.

Legendă: Interes în ultimii 5 ani după regiune.

Lucrați la tehnologii de vârf

Blockchain-ul Enterprise a fost întotdeauna un loc în care aveți șansa de a explora tehnologii de vârf. Întreprinderile încearcă să lucreze către un viitor mai luminos, nu numai pentru ele însele, ci și pentru industria în ansamblu. De aceea, dvs., ca profesionist în blockchain de întreprindere, aveți șansa de a lucra la cadre și instrumente excelente.

Unele dintre cadrele de întreprindere blockchain populare cu care urmează să lucrați includ Hyperledger, Quorum, R3 Corda și Enterprise Ethereum (EE).

De asemenea, soluțiile de întreprindere sunt permise în natură. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că unele instrumente sunt doar pentru uz intern – care sunt de ultimă generație și vă ajută să vă dezvoltați ca expert în blockchain.

În acest moment, doar 0,5% din populația lumii folosește blockchain. În comparație, aproximativ 50% din populația lumii folosește internetul. Așadar, ai șansa să lucrezi la o tehnologie aflată în stadiul de reproducere.

Primă salarială (câștigi mult)

Când lucrați la tehnologie de ultimă oră, sunteți obligat să câștigați mai mult! Blockchain nu este diferit. Piața locurilor de muncă pentru blockchain evoluează, iar companiile sunt dispuse să plătească bani pentru talentul potrivit. Cu abordarea și atitudinea potrivite, puteți câștiga oriunde între 100.000 USD pe an și mai mult!

Cel mai bun talent poate câștiga cu ușurință până la 200.000 USD pe an. De asemenea, există mai multe moduri în care vă puteți implica cu proiectele blockchain.

Abilitatea de a lucra la produse / servicii de ultimă generație

Întreprinderile nu sunt doar dornice să adopte blockchain, dar sunt, de asemenea, foarte concentrate pe inovație. Majoritatea întreprinderii lucrează pentru a inova și a crea servicii și produse de ultimă generație. Dacă nu o fac în interior, explorează parteneriatele și lucrează la un proiect open-source.

Hyperledger este una dintre inițiativele open-source gestionate de Linux Foundation pentru a ajuta la îmbunătățirea ecosistemului blockchain. Are un cadru blockchain excelent, inclusiv Fabric, Besu și altele.

Ca profesionist certificat în blockchain de întreprindere, puteți contribui la proiectul open-source și puteți contribui la crearea produselor sau serviciilor care modelează viitorul.

Lucrați cu profesioniști de top

Lucrul în industria blockchain poate fi benefic din punct de vedere al rețelei. În calitate de profesionist în blockchain de întreprindere, veți putea întâlni oameni uimitori.

Acest avantaj este extrem de benefic dacă doriți să creșteți. După cum știm deja, crearea de rețele este crucială pentru o carieră de succes și asta vă poate oferi o carieră blockchain. De asemenea, vă ajută să vă avansați cariera în direcția corectă. Dacă sunteți nou în industrie, puteți găsi chiar și un mentor care vă poate ghida în călătoria dvs..

Creșteți-vă prezența online prin schimbul de cunoștințe

Oamenii îi ascultă pe cei care au autoritate și au încredere în orice industrie. Făcând certificarea blockchain de întreprindere și devenind un expert în blockchain de întreprindere certificat. 

Vă puteți împărtăși cunoștințele online prin diferite medii. Inițial, este întotdeauna o idee bună să vă întrețineți propriul blog. În acest fel, puteți redirecționa traficul către blogul dvs. din alte surse. Ar trebui, de asemenea, să căutați oportunități de blog pentru oaspeți. Acolo vă puteți împărtăși experiența de lucru la proiecte și îi puteți ajuta să învețe din eșecurile dvs. De asemenea, este o idee bună să faci podcasturi, să interviezi alți lideri din industrie și să îți creezi propriul canal YouTube.

Există o mulțime de opțiuni pentru a ajunge la oameni și a vă stabili ca un brand. Cu toate acestea, este recomandat să urmați o cale specifică care credeți că funcționează pentru dvs. Dacă sunteți priceput la blog, faceți-o sau poate doriți să încercați YouTube și să creați conținut video interesant. Ai toate alegerile. Tot ce trebuie să faceți este să experimentați și să explorați lumea blockchain-ului.

Participați la dezvoltarea blockchain-ului de întreprindere open source

Când vine vorba de blockchain, inițiativa open-source este masivă. În centrul inițiativei, puteți găsi proiectul umbrelă Hyperledger administrat de Linux Foundation. Multe companii mari, inclusiv Microsoft, IBM, Infosys și altele, lucrează la mai multe proiecte open-source sub umbrela Hyperledger.

Pentru tine, aceasta înseamnă oportunitatea de a contribui. Nu numai că dați ceva înapoi comunității, dar vă îmbunătățiți și șansele de a deveni o entitate expertă în blockchain în domeniul blockchain. Certificarea blockchain pentru întreprinderi vă poate ajuta să înțelegeți cum funcționează cadrul întreprinderii – și vă poate permite să contribuiți la cadrele, serviciile și instrumentele blockchain de întreprindere open-source..

Distingeți-vă

În epoca competiției, este întotdeauna benefic să te deosebești. Chiar dacă este posibil să aveți cunoștințele necesare pentru a lucra la proiecte legate de blockchain de întreprindere, un certificat poate spune altora ce știți despre blockchain. Îi ajută pe ceilalți să afle despre cunoștințele și abilitățile tale – mai degrabă decât să speculeze despre asta până când văd o lucrare reală.

De asemenea, vă va ajuta să faceți concerte mai repede în comparație cu o persoană fără certificare.

Cercetează și ajută la dezvoltarea soluțiilor blockchain de întreprindere

Soluțiile blockchain pentru întreprinderi necesită cea mai strălucită minte pentru a evolua. Este diferit de a contribui la proiecte open-source. Cercetarea blockchain este un subdomeniu important care necesită atenție de la experți în blockchain ca tine.

Blockchain este încă în stadiul său incipient și îl puteți ajuta să evolueze mai rapid, cercetând problemele cu care se confruntă întreprinderile. În acest fel, veți putea utiliza certificarea blockchain pentru întreprindere.

Protejați-vă de orice schimbare a pieței

În cele din urmă, dacă veți fi certificat, veți fi mai puțin afectat dacă se va produce o schimbare de piață. În mod implicit, nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece piața blockchain-ului este obligată să crească. Dar dacă dinamica pieței se schimbă, veți avea șanse mai mari să rămâneți relevanți, deoarece aveți un certificat în spate.

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul celor 10 motive pentru a obține certificarea blockchain pentru întreprindere. Este cel mai bun moment pentru a obține certificarea și a explora oportunitățile uimitoare de acolo. Un ultim lucru pe care dorim să îl menționăm este că niciun certificat nu poate înlocui abilitățile. Trebuie să înveți pe de rost și din minte pentru a deveni cel mai bun. Certificarea adaugă doar încredere setului dvs. de abilități și vă ajută să obțineți concerte mai repede.

Deci, sunteți gata să obțineți certificarea blockchain pentru întreprindere?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me