Vă întrebați care sunt cele mai bune cazuri de utilizare a blockchainului pentru întreprinderi? Dacă o faci, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Astăzi, vom trece prin blockchain de cazuri de utilizare a întreprinderii și vom afla despre ele.

Blockchain pentru întreprinderi a crescut în ultimii ani, întreprinderile având un interes masiv pentru tehnologia blockchain.

Deci, ceea ce face blockchain-ul atât de minunat?

Blockchain-ul sau pe o perioadă largă de tehnologie de registru distribuit se referă la îmbunătățirea eficienței. Permite întreprinderilor să se concentreze pe aspecte importante ale afacerii lor.

Chiar și companiile Fortune 500 sar pe navă mai repede decât se aștepta. După cum au afirmat experții, există un avantaj clar al adoptării timpurii a blockchain-ului. Aceste companii din averea 500 nu vor să piardă deloc avantajul. În plus, este benefic pentru aceste mari corporații și întreprinderi să adopte de fapt blockchain.

Există multe avantaje în utilizarea blockchain-ului de întreprindere. Acestea includ următoarele.

 • Îmbunătățește încrederea și comunicarea între părțile interne și externe
 • Reduce costul proceselor globale de afaceri
 • Deblocați noi oportunități cu utilizarea de noi modele de afaceri.
 • Îmbunătățește eficiența operațională și responsabilitatea rețelei.
 • Afaceri de viitor

Blockchain în industrie astăzi

În ultimii doi ani, 2017-2018 a cunoscut o dezvoltare rapidă atunci când vine vorba de cercetare și dezvoltare blockchain. Am văzut mai multe dovezi de concept (PoC) și multe alte programe pilot. Cercetarea și creșterea sunt asociate cu mai multe industrii.

Cu PoC (o implementare timpurie a software-ului), este clar că toată lumea vrea să devină parte a revoluției blockchain. La urma urmei, blockchain-ul este o nouă tehnologie cu un domeniu masiv de creștere. PoC-urile îi permit cercetătorului să știe despre practicitatea și fezabilitatea sa în lumea reală.

Deci, de ce vorbim despre ele?

Deoarece reprezintă o mare parte a întreprinderii R&Spectrul D și, atunci când ții cont de jucătorii mai mici, lucrurile arată foarte diferit decât perceput.

În acest moment, există mai mult de 300 de companii care își fac propriile cercetări conform Outlier Ventures. Urmăresc companiile care lucrează la tehnologia blockchain. Aproape jumătate dintre ei își conduc PoC-urile, puțini dintre ei fac brevete și alții lucrează la soluții complete.

Dar, în realitate, situațiile sunt diferite atunci când vine vorba de porniri. Dupa parerea lor, 99% din start-urile blockchain nu sunt autentice. Lucrează la lucruri care nu constituie nimic substanțial.

Există multe cazuri de utilizare blockchain pentru întreprinderi pe care le vom enumera în secțiunea ulterioară a articolului.

De ce 2019 poate deveni anul blockchain-ului de întreprindere?

În fiecare an, există schimbări drastice atunci când vine vorba de blockchain. Conform Raportul State of Blockchains Q2 2019 de către Outlier Ventures, blockchain-urile Enterprise se îndreaptă spre open-source.

În 2019, am văzut jucători mari care își deschid codul către lume. JP Morgan și EY, ambii au fost de acord să lanseze codul deschis.

Facebook a lansat, de asemenea, ideea platformei digitale Libra către lume. Dacă Balanța lansează cu succes, Facebook va face din piața serviciilor financiare dintr-o simplă platformă de socializare.

Odată cu implicarea guvernului, va deveni ușor pentru blockchain-ul de întreprinderi să înflorească și să crească în 2019 și nu numai.

Alte motive pentru care 2019 este anul blockchain-ului întreprinderii includ următoarele.

 • Vânzătorii de top, inclusiv IBM, Oracle și Amazon sunt acum gata cu software-ul lor.
 • Interoperabilitate crescută
 • Sentiment mai bun în jurul blockchain-ului ca tehnologie

Doriți să aflați mai multe despre Blockchain Proof of Concept: Enterprise POC Guide.

Ce este Enterprise Blockchain?

Înainte de a trece la cazurile de utilizare a blockchain-ului de întreprindere, trebuie să înțelegem blockchain-ul de întreprindere.

Un blockchain este o soluție peer-to-peer care se bazează pe descentralizare, creând încredere, transparență și imuabilitate.

Vă puteți gândi la blockchain ca la o listă de blocuri care sunt conectate între ele. O face cu ajutorul listelor și indicatoarelor legate. Ambii termeni sunt tehnici. Dacă nu ați programat niciodată sau nu ați făcut niciodată o oră de informatică, cu siguranță nu știți ce înseamnă.

Dacă sunteți interesat, puteți consulta conceptele de mai jos:

Deci, ceea ce face o întreprindere blockchain?

Un blockchain de întreprindere oferă caracteristici cheie care îi permit să ruleze la scară de întreprindere. Întreprinderile au o cerință complet diferită. Au nevoie de o soluție blockchain care nu numai că oferă caracteristicile blockchain, ci și o fac eficient.

Pentru a vă face o idee bună, să parcurgem caracteristicile cheie blockchain ale întreprinderii de mai jos

Caracteristici obligatorii ale blockchain-urilor pentru întreprinderi

Cu blockchain-ul întreprinderilor, companiile mari își propun să rezolve o mulțime de probleme diferite. Vor să o facă cu ajutorul funcțiilor oferite de blockchain.

Aceste caracteristici sunt esențiale pentru a se asigura că întreprinderea funcționează eficient. Deci, ce caracteristici sunt acestea? Să explorăm mai jos.

 1. Descentralizare

Descentralizarea este o caracteristică blockchain obligatorie. Este evident, dar natura descentralizării ar trebui să fie personalizabilă.

Serverele centralizate fac parte din trecut. Acestea oferă o bună funcționare, dar sunt limitate în anumite aspecte. De exemplu, serverele centralizate sunt mai predispuse să fie piratate de surse externe. Administratorul poate, de asemenea, să devină necinstit și să doboare întregul sistem.

O bază de date activată de la egal la egal, în care fiecare partener joacă un rol crucial pentru a menține integritatea și imuabilitatea datelor este ceea ce are nevoie întreprinderea.

 1. Imuabilitate

O altă caracteristică semnificativă de care poate beneficia blockchain-ul întreprinderii este imuabilitatea.

Deci, ce înseamnă imuabilitatea?

Imuabilitatea în blockchain înseamnă că odată ce datele sunt scrise nu pot fi schimbate cu orice preț. Este procesul de asigurare a faptului că datele sau informațiile stocate sunt protejate împotriva oricărei forme de modificări rău intenționate.

Are avantajele sale, iar întreprinderile îl pot folosi în avantajul lor. Într-un cadru de întreprindere, cel mai mare activ valoros sunt datele. Orice întreprindere generează tone de date în fiecare zi. Folosind aceste date, ei pot afla mai multe despre afacerea lor și o pot îmbunătăți. Dacă păstrează datele imuabile, atunci pot fi siguri că nimeni, intern sau extern, nu le manipulează.

Multe procese de afaceri necesită, de asemenea, utilizarea datelor gestionate de mai multe persoane. Pentru a vă asigura că nu se poate produce fraude în cadrul sistemului.

 1. Transparenţă

Transparența poate avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra întreprinderilor.

Blockchain oferă transparență de la început. Cu toate acestea, este ușor să-l amestecați cu confidențialitatea. Nu totul într-un blockchain este transparent.

Prin transparență, înseamnă că vor fi publice doar aspectele tranzacțiilor care nu afectează confidențialitatea unei persoane sau a unei organizații.

Cu blockchain-ul întreprinderilor, companiile pot decide ce date doresc să facă transparente pentru toți utilizatorii.

 1. Mai ieftin

Tehnologia blockchain va face tot procesul mai ieftin. În afară de costul inițial de configurare, blockchain reduce costul procesului de afaceri, făcându-le mai eficiente.

În primul rând, reduce costurile prin eliminarea jucătorilor inutili. Conformitatea cu KYC, de exemplu, este unul dintre cele mai costisitoare procese ale oricărei bănci. Le poate face mai mult de până la 300 de milioane de lire sterline pe an. Asta e mult! Pentru a eficientiza procesul, băncile angajează mii de oameni care lucrează an de an pentru a accepta noi cereri KYC, dar și pentru a le întreține și gestiona pe cele vechi.

Unul dintre cele mai mari motive pentru care procesul KYC poate costa atât de mult este din cauza reglementărilor care continuă să se schimbe într-o lume a finanțelor.

Blockchain-urile atenuează toate aceste probleme și aduc un proces de auto-KYC în care utilizatorul poate face aproape totul singur. Îndepărtează mediatorii și salvează banca sau organizația care face KYC mulți bani. Acesta este doar un exemplu al modului în care blockchain-ul face lucrurile mai ieftine.

 1. Mai repede

Blockchain-ul Enterprise trebuie să ofere soluții mai rapide. Este evident că criptomonedele nu sunt scalabile în comparație cu alte forme de plată, în special viza, dar aici vorbim despre ecosistemele întreprinderii unde numărul de noduri este limitat – îmbunătățirea scalabilității și a timpului necesar pentru a face o tranzacție.

Pe scurt, un blockchain de întreprindere ideal ar trebui să aibă următoarele

 • Performanță ridicată cu cel puțin 10000-100.000 TPS. De asemenea, ar trebui să poată gestiona o sarcină de calcul complexă cu o eficiență excelentă. În afară de aceasta, ar trebui să fie capabil să gestioneze protocoale de consens și fluxuri asincrone.
 • Fii foarte rezistent acolo unde nu ar trebui să aibă timp de nefuncționare. Chiar dacă o face, ar trebui să înceapă din aceeași stare atunci când se oprește, fără a pierde potențial date sau informații.
 • Blockchain-urile Enterprise ar trebui să aibă, de asemenea, confidențialitate și securitate adecvate. Ar trebui să se potrivească standardelor la nivel de întreprindere cu mai multe niveluri.

Cazuri de utilizare Enterprise Blockchain

Grozav! Am trecut prin înțelegerea corectă a blockchain-ului de întreprindere; acum suntem pregătiți să listăm cazurile de utilizare blockchain pentru întreprinderi. Aceste cazuri de utilizare blockchain de întreprindere vă vor oferi o privire asupra puterii blockchain-ului și a aplicației sale.

Banca si Finante

Industria financiară a înregistrat cea mai mare adoptare în ceea ce privește blockchain-ul de întreprindere. Există multe blockchain-uri de întreprindere, inclusiv Quorum care oferă soluția blockchain necesară sectorului financiar.

Mai multe proiecte sunt în prezent în concepție sau sunt testate pentru a funcționa în lumea reală prin implementarea pilot. Multe companii mari de finanțare a comerțului participă la transformare. De exemplu, institutele financiare precum American Express, Visa, Citibank, JPMorgan etc. lucrează continuu pentru o soluție blockchain mai bună, astfel încât profesioniștii și grupurile de lucru integrale să poată lucra împreună.

Odată cu implementarea blockchain-ului, sectorul bancar și financiar poate economisi enorm. De exemplu, pot economisi taxe atunci când vine vorba de a face decontări transfrontaliere.

Viitorul finanțării comerciale este foarte luminos. Acesta va avea impact asupra mai multor aspecte ale finanțării comerțului. Pentru a înțelege bine, să enumerăm lucrurile pe care le va afecta.

 • Plăți globale
 • Finanțe comerciale
 • Conformitate automată
 • Împrumuturi sindicate
 • Asigurări – P & C Procesarea revendicărilor

Puteți consulta Blockchain-ul nostru în finanțarea comerțului pentru a vă face o idee mai bună.

Siguranța alimentară

Siguranța alimentară este una dintre cele mai mari preocupări din societatea noastră. Mănâncă alimente fabricate în fabrici. De asemenea, trece printr-un proces complicat înainte de a ajunge la noi. Este unul dintre cele mai mari cazuri de utilizare a blockchainului pentru întreprinderi.

Există o mulțime de moduri în care alimentele pot fi contaminate sau schimbate.

În acest moment, avem un blockchain care vă poate ajuta să păstrați alimentele în siguranță. Cu blockchain-ul de întreprindere, companiile care se ocupă cu produsele alimentare pot folosi blockchain-ul pentru a contribui la consolidarea încrederii și transparenței.

Blockchain poate fi utilizat pentru a urmări întregul lanț de aprovizionare. Aceasta înseamnă că companiile pot identifica sursa alimentelor, cine și unde sunt procesate și cine este responsabil pentru transportul alimentelor. Mai mult, poate urmări orice alt detaliu important despre mâncare, inclusiv locurile în care este depozitată.

Poate schimba modul în care funcționează industria alimentară. IBM este avangarda furnizării unei platforme de nivel enterprise pentru jucătorii din industria alimentară. Jucătorii pot utiliza platforma și se pot asigura că pot aduce transparență industriei alimentare.

Călătoria IBM către siguranța alimentelor nu este nou. Ei s-au asociat cu Walmart și au adus conceptul derulând testele pe mango mexican și carne de porc chineză. A funcționat excelent, iar acum avem o platformă blockchain de nivel profesional pentru industria alimentară.

Vor fi multiple avantaje ale utilizării blockchain-ului în industria alimentară. Viitorul va deveni mai conectat. De asemenea, pe termen lung, utilizarea blockchain-ului va fi mai ieftină și mai benefică pentru jucătorii din industria alimentară.

Lanț de aprovizionare

Lanțul de aprovizionare se află în centrul oricărei afaceri, indiferent dacă este pe piața globală sau întreprinderile mici. Lanțul de aprovizionare definește succesul întreprinderilor mari, deoarece le maximizează profitul și le permite să ajungă la noi segmente de public mai rapid și mai fiabil.

Blockchain-ul pentru gestionarea lanțului de aprovizionare îl poate schimba complet. Nu numai că îmbunătățește fiecare fațetă a acestuia, ci aduce și avantaje utilizatorilor finali, aducând transparență, trasabilitate și eficiență.

Pe scurt, blockchain-ul poate transforma complet coloana vertebrală a lanțului global de aprovizionare. Un alt mare beneficiu al utilizării lanțului de aprovizionare este să scăpați de hârtie. În prezent, documentația constă în jumătate din costul transportului. Se poate întâmpla din cauza etichetării greșite, a pierderii hârtiei sau chiar a costului de gestionare a acesteia. În multe privințe, lucrurile pot merge prost, deoarece nu există un mod sigur de gestionare a lanțului de aprovizionare și a aspectelor sale complexe.

Toate acestea pot fi schimbate cu blockchain, deoarece va introduce trei aspecte critice, inclusiv trasabilitatea, transparența și trasabilitatea.

Viitorul pare luminos și poate ajuta diferitele industrii să lucreze eficient la rechemarea produselor și contrafacerea.

Doriți să aflați mai multe? Consultați Blockchain pentru Supply Chain: Game Changer

Cu amănuntul

Retailul este mare! Cu toate acestea, cea mai mare utilizare a comerțului cu amănuntul este lanțul de aprovizionare. Am acoperit deja lanțul de aprovizionare în detaliu, dar comerțul cu amănuntul are alte lucruri de oferit.

Alibaba, de exemplu, lucrează la rețeaua lor blockchain internă, care îi va ajuta să adopte blockchain în funcție de cerințele lor. Alibaba este imens, iar blockchain-ul lor de întreprindere poate oferi un exemplu pe care să-l urmeze alții. În prezent, accentul lor este îmbunătățirea lanțului de aprovizionare și asigurarea faptului că pot aduce autenticitatea produsului.

Alți jucători de retail, precum Walmart sau De Beers, se concentrează, de asemenea, pe îmbunătățirea lanțului de aprovizionare.

Automobile

De asemenea, producătorii de automobile sunt dornici să profite de blockchain. Odată cu creșterea vehiculelor autonome (AV), a mașinilor electrice și a altor evoluții tehnologice auto, este evident că companiile doresc să utilizeze blockchain-ul.

În 2017, doi mari jucători auto Renault și Volkswagen Financial Services își desfășurau Proof-of-Concept (PoC). În POC-urile lor, testau urmărirea telematică.

Deci, despre ce este vorba? Cu urmărirea telematică, toate informațiile cheie ale vehiculului vor fi capturate, stocate și transmise membrilor cheie, cum ar fi cumpărătorii, dealerii, companiile de asigurări și așa mai departe! Datele despre vehicul care vor fi capturate includ istoricul de utilizare a motorului vehiculului, datele privind kilometrajul, istoricul întreținerii și alte date critice referitoare la vehicul. Acest lucru va ajuta toate părțile implicate în proces. Însă, acesta îl va ajuta cel mai mult pe utilizator, deoarece îl poate ajuta să își asigure asigurarea sau să-și înțeleagă mai bine vehiculele.

De asemenea, va elimina fraudele de pe piață, deoarece oricine poate verifica utilizarea unui vehicul înainte de a fi vândut. Este o practică obișnuită manipularea contoarelor pentru a vinde vehiculele la o valoare mai mare.

Servicii guvernamentale

Guvernele sunt foarte dornice când vine vorba de blockchain. La urma urmei, poate transforma modul în care funcționează un guvern. Prin utilizarea blockchain-ului, aceștia își pot eficientiza sistemele în a face o mulțime de lucruri, inclusiv îngrijirea ID-urilor cetățeanului într-un singur loc sigur. Există alte tipuri de beneficii, inclusiv scăderea costurilor și îmbunătățirea proceselor care necesită multă muncă, găsind modalitatea optimă de livrare.

Guvernul cu utilizarea blockchain-ului poate, de asemenea, să insufle încredere, aducând transparență sistemelor. Pe scurt, guvernul bazat pe blockchain poate ajuta la eficientizarea procesului, protejarea datelor și asigurarea încrederii sistemului.

Un guvern digital poate înregistra persoane fizice, terenuri, afaceri sau alte tipuri de resurse într-o rețea descentralizată. Îmbunătățește eficiența la mai multe niveluri.

Deci, ce ne rezervă viitorul guvernului care folosește blockchain-ul? Ei bine, o mulțime de lucruri. De exemplu, orice guvern își poate crea GovChain Stack, care acoperă diferite funcții esențiale ale guvernului, inclusiv reglementări inteligente, gestionarea identității, managementul proceselor și financiar & managementul bugetului.

Guvernul poate utiliza blockchain-ul în mai multe moduri

 • Educație și calificări profesionale
 • Orașe inteligente
 • Împrumuturi
 • Urmărirea vaccinărilor
 • Colectarea impozitelor pe salarii

Sănătate

Companiile din domeniul sănătății caută întotdeauna modalități mai bune de gestionare a procesului lor. În acest moment, asistența medicală este în pericol. Folosesc baze de date centralizate, ceea ce înseamnă un mod ineficient de manipulare a datelor, a pacienților și a medicilor. De asemenea, nu există o conexiune reală între diferitele depozite care sunt stocate în toată țara sau într-o anumită regiune.

Lupta nu s-a oprit aici, deoarece și pacienții trebuie să își asume sarcina de a-și purta documentele. Nu există un depozit universal în care medicii pot accesa toate documentele de asistență medicală ale pacientului. O altă mare luptă este incapacitatea de a asigura autenticitatea drogurilor. Acest lucru cauzează o problemă masivă pacienților, deoarece aceștia suferă de droguri false care îi afectează mai mult.

Blockchain la nivel de întreprindere poate rezolva toate problemele de mai sus. La început, elimină aspectele centralizate ale stocării datelor. Acest lucru oferă pacienților posibilitatea de a-și stoca sau accesa dosarele medicale de oriunde doresc. Lanțurile de aprovizionare pot fi, de asemenea, simplificate pentru a utiliza blockchain-ul, ceea ce înseamnă că problema de droguri contrafăcute poate fi rezolvată.

Viitorul asistenței medicale poate fi schimbat drastic prin blockchain. Poate influența gestionarea consimțământului pacientului, securitatea datelor în studiile clinice, trasabilitatea medicamentelor și multe altele!

Scufundați-vă adânc în asistența medicală pentru blockchain parcurgând cazurile de utilizare și aplicația exactă aici

Asigurare

Sectorul asigurărilor este un caz de utilizare excelent pentru blockchain. Sectorul asigurărilor, ca și alte sectoare, suferă, de asemenea, de diverse probleme care provin din centralizare. Sectorul asigurărilor suferă de fraude în asigurări, care le pot costa milioane de dolari pe an.

Sectorul asigurărilor este mare și se întinde și asupra altor industrii. Implementarea blockchain la nivel de întreprindere înseamnă beneficii multiple, inclusiv următoarele

 • Asigurare de sanatate
 • Detectarea fraudei și prevenirea riscurilor
 • Reasigurare
 • Proprietate și accident (P&C) asigurare

Energie

Energia durabilă este nevoia viitorului. La urma urmei, încorporează catalizatorul inovației. Întregul mediu depinde de energia regenerabilă sau de alte forme de energie. Cu blockchain-ul, sectorul energetic poate deveni mai eficient și se poate asigura că va crește în viitor.

Sistemelor vechi le lipsește capacitatea necesară pentru a eficientiza energia. Luați petrol și gaze; de exemplu, nu pot fi gestionate corect folosind metode vechi. Dar cu blockchain-ul, companiile energetice își pot urmări utilizarea și producția.

Viitorul energiei cu blockchain pare luminos, deoarece poate schimba chiar și o conexiune individuală cu rețeaua de energie. Va aduce distribuția angro a energiei electrice în criză. Cu IoT, va fi posibil ca oricine să genereze energie și să o împartă cu alții din rețea. Poate reduce facturile de energie electrică la sume considerabile.

Alte îmbunătățiri vor fi tranzacționarea peer-to-peer a energiei, gestionarea datelor privind energia electrică, furnizorii de utilități și comerțul cu mărfuri.

Citiți despre Corda Blockchain.

Proprietate imobiliara

Imobilul este o industrie în continuă creștere. În prezent, suferă de centralizare. O mulțime de acte sunt ceea ce face ca proprietatea imobiliară să fie un proces lung. De asemenea, nu există o modalitate adecvată de a verifica hârtiile sau de a afla dacă cineva deține proprietăți sau nu.

Există o nevoie clară de blockchain în domeniul imobiliar. Odată cu evaluarea din ce în ce mai mare a imobilelor de-a lungul anului, este fără îndoială că poate folosi o tehnologie nouă pentru a face față creșterii în creștere. Orice blockchain de întreprindere ar trebui să aibă setul corect de caracteristici pentru proprietatea imobiliară, cu capacitatea de a menține o bază de date descentralizată.

Cazurile de utilizare ale blockchain-ului în cazurile de utilizare includ titluri de teren adecvate și înregistrări de acte, tokenizare, fonduri imobiliare și gestionarea activelor, identitatea investitorilor și a chiriașului, contabilitate în timp real și, în cele din urmă, leasing și plăți.

Dintre toate cazurile de utilizare, tokenizarea poate fi cel mai mare perturbator. Acesta va permite emitenților să se asigure că distribuțiile se efectuează conform unei anumite condiții. Mai mult, va reduce costurile prin îmbunătățirea vitezei de execuție, a inovației, a unei administrări mai bune și așa mai departe.

Faptele, pe de altă parte, pot fi accesate și prin registre mari, deoarece blockchain-ul este imuabil. Aceasta înseamnă că nimeni nu poate schimba sau împiedica informațiile fără accesul corect.

Comerț internațional și mărfuri

Comerțul internațional va vedea, de asemenea, o creștere semnificativă a utilizării blockchain-ului de întreprindere. Comerțul internațional are problemele sale. Poate schimba reglementările în expediere sau chiar certificări. Acesta este unul dintre cele mai bune cazuri de utilizare blockchain pentru întreprinderi.

Cu un blockchain de întreprindere, întregul proces poate fi eficientizat. În primul rând, va facilita o soluție fără hârtie. Scade costul. Mai mult, permite, de asemenea, schimbul de date fără probleme între părți și îmbunătățește procesul KYC.

Sport

Sportul poate utiliza, de asemenea, soluții blockchain pentru întreprinderi. Totul începe cu utilizarea blockchain-ului pentru a îmbunătăți diferite secțiuni sportive.

De asemenea, impactul poate depinde de tipul de sport, dar entitățile fundamentale, inclusiv echipe, sportivi, fani și ligi, vor beneficia cu siguranță de acesta.

Impactul major ar fi asupra identității fanilor. Cu blockchain-ul, fanii se pot angaja acum într-un mod mai rafinat. Blockchain-ul poate ajuta orice fan să-și influențeze echipa direct, făcând crowdfunding. De asemenea, pot obține acces la colecții digitale.

Alte domenii majore de impact ale blockchain-ului întreprinderii includ recompense pentru interacțiunile fanilor, autentificarea memorabilia, îmbunătățirea e-sporturilor, finanțarea colectivă a sportivilor și tokenizarea echipelor.

Vă interesează mai multe cazuri de utilizare a blockchain-ului? Consultați cazurile de utilizare din blockchain din lumea reală

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul cazurilor noastre de utilizare a blockchain-ului de întreprindere. Am enumerat cele mai bune cazuri de utilizare pentru o întreprindere care vă pot ajuta să înțelegeți impactul blockchain-ului asupra sectorului întreprinderii. Am început prin a înțelege ce este blockchain-ul de întreprindere și caracteristicile necesare pentru ca un blockchain să poată fi numit blockchain de întreprindere.

Deci, ce părere aveți despre blockchain pentru cazurile de utilizare a întreprinderilor? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me