Învățarea utilizărilor tehnologiei blockchain vă poate oferi o înțelegere clară a modului în care poate schimba lumea din jurul nostru. Dacă sunteți nou în blockchain și doriți să aflați tehnologia blockchain în și în afară, atunci învățarea utilizărilor tehnologiei blockchain vă poate ajuta cu adevărat!

Nimeni nu neagă impactul tehnologiei blockchain în lumea noastră reală. Chiar și utilizatorii cu experiență în blockchain pot beneficia de învățarea cazurilor de utilizare a tehnologiei blockchain. Și ce zici de întreprinderi? Ei bine, am acoperit toată lumea, deoarece vom trece prin utilizări pentru tehnologia blockchain din perspectiva afacerii și a întreprinderii.

În afară de aceasta, vom acoperi, de asemenea, utilizările din lumea reală pentru tehnologia blockchain, care se adresează persoanelor care nu provin din mediul tehnic. În general, această postare va fi un ghid complet pentru a afla despre cazurile de utilizare pentru tehnologia blockchain.

Dar înainte de a face acest lucru, trebuie să aflăm despre tehnologia Blockchain. Să începem.

Tehnologia Blockchain: o nouă modalitate de a vedea lumea

Lumea noastră este centralizată. Dacă te uiți în jurul tău, vei găsi o mulțime de servicii care utilizează centralizarea pentru a-și alimenta întregul proces. Banca pe care o vizitați pentru a depune sau schimba bani este centralizată și deține proprietatea asupra activelor dvs. în mai multe moduri decât vă puteți imagina.

Tehnologia blockchain este aici pentru a sparge cătușele centralizării și a oferi opțiuni mai bune utilizatorilor finali. În esență, blockchain-ul este o rețea descentralizată, peer-to-peer, bazată pe registre, în care nu există autoritate centrală.

Ideea de bază a descentralizării este ceea ce face ca tehnologia blockchain să fie atât de populară. Acum este utilizat în diferite sectoare pentru a-și îmbunătăți starea.

Pentru a asigura descentralizarea, rețeaua implementează câteva lucruri cheie pentru ca descentralizarea să funcționeze.

  • Fiecare partener participă la întreținerea rețelei. Fiecare coleg are, de asemenea, o copie completă a registrului.
  • Rețeaua utilizează, de asemenea, o metodă de consens care validează tranzacțiile.
  • Mecanismul minier este, de asemenea, furnizat colegilor unde trebuie să participe la metoda consensului, urmând regulile miniere.

Dacă sunteți nou în blockchain, vă recomandăm să consultați ghidul nostru detaliat pe blockchain-ul pe care l-am creat pentru începători: Blockchain For Beginners: Getting Started Guide.

20+ utilizări pentru tehnologia blockchain pe care ar trebui să o cunoașteți

Acum, că am înțeles elementele de bază ale tehnologiei blockchain, ne putem orienta acum asupra cazurilor de utilizare a tehnologiei blockchain.

Utilizări pentru tehnologia Blockchain

În primul rând, vom arunca o privire asupra utilizărilor tehnologiei blockchain dintr-o perspectivă de afaceri.

Utilizări comerciale pentru tehnologia Blockchain

Întreprinderile au nevoi diferite. Au nevoie de o tehnologie care să fie eficientă, progresivă și să îi ajute să rezolve punctele de durere legate de tehnologiile anterioare.

Blockchain oferă acest domeniu de îmbunătățire pentru întreprinderi și poate fi văzut deja pe piața actuală. Sectoare precum finanțe, asistență medicală, imobiliare, energie, mass-media și altele se îndreaptă către adoptarea blockchain încet și în scurt timp.

Să ne uităm la unele dintre cazurile de utilizare a afacerii pentru tehnologia blockchain.

Sănătate

În prezent suntem în mijlocul unei pandemii. Și, dacă ne uităm la date, sistemele noastre de sănătate nu sunt pregătite pentru așa ceva. În unele țări, a existat o cerere uriașă pentru paturi și nu există nicio modalitate de a afla unde sunt disponibile paturile. Acest lucru se datorează sistemului centralizat de sănătate pe care îl folosim în ultimele trei-patru decenii.

O abordare centralizată înseamnă că nu există o modalitate adecvată de comunicare între spitale privind schimbul de informații critice cu privire la paturi, medicamente sau profilul pacientului. O altă problemă a sistemelor centralizate actuale este lipsa de urmărire a medicamentelor. Acest lucru duce la prețuri mai mari pentru medicamentele care sunt comercializate în negru chiar de către spitale. Pe scurt, există o lipsă de transparență în întregul sistem.

Blockchain le schimbă pe toate acestea. Acesta oferă un sistem transparent, fără încredere și imuabil, care poate schimba modul în care asistența medicală poate aborda problemele. De exemplu, medicamentele pot fi urmărite prin integrarea acestora în lanțul de aprovizionare. De asemenea, prin utilizarea unei rețele blockchain conectate, fiecare jucător poate partaja informații critice între ele. De asemenea, pacienții pot avea mai multă încredere în sistem și pot înțelege cum funcționează sistemul.

Un jucător notabil în domeniul sănătății care schimbă peisajul prin utilizarea tehnologiei blockchain este BurstIQ. Este o platformă de securitate care permite companiilor să transfere în siguranță datele pacienților dintr-un loc în altul. De asemenea, respectă regulile stricte de conformitate HIPAA.

Am acoperit Blockchain For Healthcare, unde puteți găsi toate cazurile de utilizare și aplicațiile interesante.

Blockchain pentru asistență medicală: cazuri de utilizare și aplicații

Managementul lanțului de aprovizionare

Nu există nicio îndoială că nucleul principal pentru orice afacere este gestionarea lanțului de aprovizionare. Fie că este vorba de comerț cu amănuntul sau eCommerce, având un lanț de aprovizionare optim poate crea sau sparge o afacere.

Chiar dacă întreprinderile lucrează impresionant cu sistemele actuale de gestionare a lanțului de aprovizionare, există încă unele dezavantaje majore care nu-l lasă să funcționeze la performanțe optime maxime.

Punctul actual de durere pentru gestionarea lanțului de aprovizionare este trasabilitatea. Tehnologia Blockchain oferă transparență întregului proces de lanț de aprovizionare. Oferă companiilor posibilitatea de a urmări mărfurile de la punctele sursă la punctele de livrare. Aceste urmăriri sunt realizate cu precizie și oferă o modalitate mai bună de a gestiona mărfurile și starea lor.

Industria alimentară poate utiliza schimbarea radicală oferită de tehnologia blockchain. IBM Food Trust este unul dintre primele exemple atunci când vine vorba de urmărirea alimentelor. Urmăresc alimentele de la originea lor până la consumul lor, beneficiind aproape toată lumea din proces, inclusiv comercianții cu amănuntul, producătorii, furnizorii și utilizatorul final. Funcționează etichetând fiecare produs alimentar cu un cod de bare unic generat de blockchain. Este apoi urmărit pe tot parcursul ciclului său de viață. Deci, dacă ceva nu merge bine, sistemul va fi informat despre acest lucru și vor fi luați măsurile corespunzătoare pentru a-l rezolva.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre lanțul de aprovizionare și impactul acestuia asupra tehnologiei blockchain, consultați cursul Ultimul blockchain și lanțul de aprovizionare!

Verificați și Blockchain Pentru Supply Chain: Game Changer

Curs Blockchain și Supply Chain

Proprietate imobiliara

Imobiliarul este o industrie mare, iar cifrele vorbesc de la sine. Numai în SUA, afacerea imobiliară crește în jur de 6-7% în fiecare an, cu prețul mediu mediu pentru case în jur de 300.000 USD. Numărul vă poate da impresia că proprietățile imobiliare funcționează conform promisiunii și nu suferă de probleme. Este complet greșit!

Imobilele ar putea fi în general o piață foarte profitabilă. Cu toate acestea, nu este la fel de optim sau profitabil pe cât ar trebui – cu tehnologia potrivită.

Punctele actuale de durere ale imobilelor sunt lipsa de transparență, intermediari, proces îndelungat și fraudă. Deci, ce înseamnă toate acestea?

Exemplu

Dacă decideți să cumpărați o casă în 2020, trebuie să parcurgeți un pas sau un proces care poate fi consumator de timp și costisitor. În etapele inițiale, trebuie să verificați dacă proprietatea pe care ați decis să o cumpărați este vândută legal de proprietarul său real sau nu. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să angajați un avocat care să verifice documentele. În plus, hârtia poate fi falsificată pentru a înșela potențialul cumpărător. După ce sunteți mulțumit de proprietatea și originalitatea lucrărilor, puteți trece apoi la cumpărarea proprietății printr-un intermediar.

Intermediarii au propriile avantaje și dezavantaje. Desigur, vă ajută să încheiați afacerea, dar, de asemenea, să luați o parte bună din taxe pentru ceea ce fac. Ca să nu mai vorbim, ele adaugă un alt strat de complexitate întregului proces de cumpărare a casei.

Dar, cum soluționează tehnologia blockchain problemele imobiliare?

O face prin asigurarea transparenței, eliminarea intermediarilor, adăugarea verificabilității și reducerea costurilor. Deoarece blockchain oferă o platformă transparentă și de încredere, nu este nevoie de intermediari, deoarece totul este transparent atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător. Proprietățile pot fi, de asemenea, înregistrate digital, adăugând verificabilitatea proprietății, inclusiv proprietarul acesteia.

Deci, dacă ați mers să cumpărați o proprietate printr-o platformă sau piață alimentată de o platformă blockchain, atunci trebuie să selectați proprietatea și să o cumpărați fără să vă gândiți prea mult.

Platforma se va ocupa de orice altceva, inclusiv de adăugarea de împrumuturi și procesarea proprietății prin contracte inteligente. Contractul inteligent este o modalitate de a automatiza aspecte ale unui contract, cum ar fi transferul dreptului de proprietate către cumpărător după achitarea întregii sume a împrumutului. Contractele inteligente pot fi codificate pentru a include condiții speciale. Este practic un document legal în cod.

Există multe companii care utilizează tehnologia blockchain. Unele dintre cele notabile includ PropertyClub, Gestionați GO, și RealBlocks.

Energie

Când vorbim despre energie, aceasta înseamnă energia generată prin diferite mijloace, cum ar fi de la cărbune, eolian sau solar. Electricitatea este una dintre principalele forme de energie care alimentează aproape tot ce ne înconjoară. Sectorul energetic a cunoscut schimbări radicale în ultimele două-trei decenii, acoperind mai multe zone și producând energie care alimentează orașele metropolitane. Cu toate acestea, acoperirea este limitată și există probleme care trebuie rezolvate.

În esență, principalul motiv pentru care sectorul energetic nu este capabil să rezolve problemele este că este centralizat. Problemele de bază includ inaccesibilitatea, mai puțin durabilitate și transparență.

Toate acestea se vor schimba cu tehnologia blockchain, deoarece va îmbunătăți o mulțime de cazuri de utilizare, inclusiv distribuția angro a energiei electrice, tranzacționarea energiei peer-to-peer și așa mai departe!

Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot produce energie și o pot conecta la o rețea deschisă pentru ca ceilalți să o consume. Ideea este uimitoare, deoarece elimină centralizarea și permite energiei să ajungă în părți ale lumii în care nu este viabil pentru companii să creeze infrastructura. Tranzacția de energie peer-to-peer poate fi automatizată prin contracte inteligente.

Grilă+ este una dintre acele companii energetice care utilizează tehnologia blockchain pentru a permite distribuția cu ridicata a energiei, inclusiv tranzacționarea energiei peer-to-peer.

Noi, la 101Blockchains, am discutat și cu CEO-ul Energy Friendly Solutions, S.A., Oscars Odin. În interviul său, el a vorbit despre crearea modului în care tehnologia blockchain poate rupe monopolul sectorului energetic și utilizarea schimburilor de la egal la egal. El vorbește despre modul în care dispozitivele IoT pot fi conectate împreună oferind trasabilitate, transparență și încredere în întreaga rețea. Vor să schimbe sectorul energetic cu tehnologia lor inovatoare. Pentru a afla mai multe, vă recomandăm să verificați interviul în centrul atenției comunității.

https://www.youtube.com/watch?v=YGsi0OKe360

Mass-media

Ultimele utilizări de afaceri pentru tehnologia blockchain care au impactul pe care îl vom discuta este sectorul media. Este unul dintre acele sectoare care evoluează constant în funcție de condițiile social-economice ale regiunii. China, de exemplu, are un control strict al mass-media care poate duce la libertate și mass-media controlate.

Cu toate acestea, nu este cazul pentru fiecare țară de acolo. Cu mass-media gratuită, apar multe alte probleme, inclusiv încălcarea IP, conținut centralizat și probleme de generare de bani.

O altă problemă de care suferă mulți utilizatori este imposibilitatea de a alege platforma la alegere. Deci, dacă sunteți un creator de conținut și doriți să ajungeți la cât mai mulți oameni posibil, trebuie să alegeți platformele de conținut populare de acolo. Acest lucru nu numai că limitează audiența pe care o obțineți, ci și banii pe care îi câștigați din conținutul dvs., deoarece platformele reduc o sumă bună pentru servicii ca taxe. Aceasta nu este o situație de câștig-câștig pentru creatorii de conținut.

Exemplu

YouTube este un prim exemplu de monopol al conținutului. Inițial, au reușit să adune o mulțime de conținut oferind bani buni pentru crearea de conținut creatorilor de conținut ai platformei lor. Cu toate acestea, cu timpul, au făcut totul strict, oferind mai puțină valoare creatorilor de conținut. Algoritmul lor a fost, de asemenea, pus în discuție, deoarece favorizează un tip de conținut decât altele. La baza problemei, există centralizarea.

O abordare descentralizată care utilizează tehnologia blockchain este revoluționară în mass-media, deoarece rezolvă majoritatea problemelor. Creatorul de conținut își poate elibera conținutul într-o platformă descentralizată, unde nu există nicio limitare la îndemână. De asemenea, nu există o reducere a taxelor pentru partajarea conținutului lor pe web. În cele din urmă, fiecare conținut conține coduri care pot fi utilizate pentru a afla încălcarea IP.

Deci, dacă cineva face o încălcare a IP-ului, atunci sistemul îl poate detecta singur și poate acționa pe baza definițiilor contractului inteligent.

Spotify își propune să utilizeze tehnologia blockchain pentru a crea o relație mai bună între utilizator și creatori.

Utilizări pentru tehnologia Blockchain pentru întreprinderi

Acum că am înțeles în ce fel tehnologia blockchain beneficiază afacerile, putem arunca o privire asupra întreprinderilor. Chiar dacă întreprinderile reprezintă un fel de afacere, ele sunt în mare parte definite ca fiind întreprinderi care au un număr mare de public și țintă.

Deci, dacă faceți parte din întreprinderea care rezolvă problemele a milioane de utilizatori, citirea acestei secțiuni vă poate ajuta.

În acest moment, blockchain-ul este încă în stadiul său infantil. Cu toate acestea, este o dezvoltare inactivă de către mai multe entități din întreaga lume. Hyperledger este unul dintre primele exemple de dezvoltare blockchain din întreaga lume. Este un proiect umbrelă open-source care constă din instrumente, cadre și biblioteci pentru întreprinderi pentru a construi și explora soluții în jurul tehnologiei blockchain.

La 101Blockchains.com, am acoperit Hyperledger în profunzime. Deci, dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, consultați articolele postate mai jos.

  • Analist Corner: Ce este Hyperledger?
  • Hyperledger Fabric 2.0: Blockchain de generație următoare
  • Cazuri de utilizare și studii de caz pentru țesături Hyperledger

Am acoperit, de asemenea, utilizările pentru tehnologia blockchain pentru întreprindere, 10+ Trebuie să știți cazuri de utilizare Blockchain întreprindere în care am discutat despre cazurile de utilizare trebuie să știți blockchain întreprindere.

Banca si Finante

Sectorul financiar este cel mai important sector în implementarea tehnologiei blockchain. Cvorumul este unul dintre cadrele blockchain de întreprindere care oferă organizațiilor să profite de blockchain.

În domeniul bancar și financiar, avem finanțare descentralizată (DeFi), care se află în centrul schimbării. DeFi este o mișcare open-source pentru a schimba dramatic modul în care funcționează aplicațiile financiare pe o arhitectură descentralizată. În esență, nu există o centralizare care să elimine principalele probleme ale utilizării necorespunzătoare a fondurilor. Ethereum este platforma cheie blockchain care este utilizată pentru a crea aplicații DeFi.

În afară de aceasta, băncile pot implementa și tehnologia blockchain pentru a-și rafina procesul bancar. Îl pot automatiza pentru a oferi utilizatorilor finali o experiență perfectă.

În cele din urmă, putem vedea, de asemenea, impactul blockchain asupra modului în care activele sau valoarea pot fi transferate în întreaga lume fără a fi nevoie de o entitate centralizată..

Industria alimentară

Industria alimentară are mare nevoie de schimbări. Din alimente, obținem energie, iar consumul de alimente bune poate însemna o sănătate mai bună pentru toată lumea. Cu toate acestea, nu este cazul când vine vorba de mâncarea pe care o consumăm zilnic. În alimente poate exista o contaminare pe care nu am ști-o. Nu este sigur.

Pentru a asigura siguranța alimentelor, întregul lanț de aprovizionare trebuie să fie transparent în ceea ce privește calitatea și starea alimentelor. Cu blockchain, acest lucru se poate întâmpla.

Recipientele cu alimente pot fi identificate în mod unic pe blockchain cu toți senzorii necesari. Deci, dacă calitatea alimentelor se degradează, senzorul poate identifica problema și trimite un mesaj procesorului. Ei pot alege să-l înlocuiască sau să-l arunce complet.

Identificarea unică adăugată fiecărui produs alimentar înseamnă, de asemenea, că persoana care îl cumpără poate verifica originea și ruta produsului alimentar utilizând platforma de informare publică.

Cu amănuntul

De asemenea, industria de retail poate beneficia de tehnologia blockchain. Când vine vorba de comerțul cu amănuntul, acesta cuprinde o mulțime de tipuri diferite de afaceri, inclusiv magazine alimentare, de pânză sau electronice. Am discutat deja mai sus despre modul în care tehnologia blockchain poate schimba industria alimentară prin asigurarea siguranței alimentelor prin monitorizarea atentă a întregului ciclu de viață al alimentelor – de la început până la sfârșit.

Dar ce se întâmplă cu alte soluții de vânzare cu amănuntul? De asemenea, pot alege să utilizeze tehnologia blockchain pentru a-i monitoriza lanțul de aprovizionare și a-l face cât mai eficient posibil. Transparența schimbă jocul, unde afacerea cu amănuntul poate oferi servicii mai bune. Clienții vor putea, de asemenea, să aibă mai multă încredere în vânzările cu amănuntul, deoarece pot verifica ei înșiși informațiile prin portaluri publice.

Automobile

Industria automobilelor câștigă mai mult avânt odată cu creșterea cererii de vehicule personale. Cu mașinile cu conducere automată care fac mai multă simțită prezența pe drumuri, va fi frecvent să vedem tehnologia coaptă în mașinile viitoare. Și, tehnologia blockchain poate juca un rol crucial în a permite industriei auto să atingă un moment important.

Cu tehnologia blockchain, senzorii de la bord nu numai că pot capta informațiile, ci și le pot stoca și distribui în mod sigur și transparent cu entitățile autorizate. Acestea vor îmbunătăți încrederea și colaborarea dintre părțile implicate în ecosistem, inclusiv consumatori, vehicule și companii.

Directorii auto acceptă, de asemenea, că tehnologia blockchain își poate simți impactul în următorii trei ani.

Servicii guvernamentale

Nu toate guvernele sunt flexibile atunci când vine vorba de adoptarea inovației. Dar, sunt mulți care înțeleg și savurează potențialul pe care tehnologia blockchain îl poate oferi.

Unul dintre aceste guverne include Dubaiul. Obiectivul lor de a face din Dubai primul oraș din lume care va fi complet alimentat de blockchain până în 2021 este unul dintre primele exemple ale modului în care integrarea blockchain-ului este vitală pentru succesul tuturor.

Elveția este o altă țară care se bucură de ceea ce tehnologia blockchain are de oferit. Sunt țara cea mai favorabilă criptomonedelor și blockchain-ului în care legile fiscale sunt relaxate și primitoare. De asemenea, susțin inovația, deoarece permit finanțarea în participație de până la 1,05 milioane de dolari pentru startup-uri, fără a fi nevoie să intre sub incidența legilor de reglementare.

Orice guvern poate folosi tehnologia blockchain pentru a-și schimba procesul. Prin utilizarea blockchain-ului, își pot face procesele transparente, iar publicul va avea o mai bună înțelegere a modului în care funcționează guvernele lor. Nu numai atât, multe guverne pot opta și pentru utilizarea tehnologiei blockchain pentru a-și alimenta sistemul de vot, aducând transparență completă în proces.

Asigurare

Asigurările sunt vitale pentru buna funcționare a societății noastre. Aproape fiecare sector sau persoană are nevoie de asigurări pentru a-și trăi viața, fără a se îngrijora de evenimentele neplanificate care le afectează sănătatea, bogăția și capacitatea intelectuală..

Odată cu schimbarea rapidă a pieței globale a asigurărilor, este singura dată când va exista o creștere a adoptării tehnologiei blockchain în rândul companiilor de asigurări. De fapt, putem vedea deja organizații care adoptă tehnologie de registru distribuit. În sondajul realizat de Accenture în 2019, 80% dintre directori au afirmat că organizația lor utilizează tehnologia distribuită a registrelor într-o formă sau alta.

Deci, cum beneficiază asigurarea tehnologia blockchain? Ei bine, o face oferind claritate, transparență și imuabilitate îmbunătățite întregului sistem. Având totul în rețeaua blockchain, asigurătorii își pot procesa asigurarea în câteva minute. De asemenea, industria asigurărilor poate beneficia de aceasta, deoarece elimină fraudele din sistem prin automatizarea majorității parametrilor de raportare a asigurărilor.

De exemplu, o mașină modernă cu senzori poate raporta un accident direct asigurării cu date în timp real, oferind autenticitate întregului caz. Odată primite datele, compania de asigurări poate procesa asigurarea fără a fi nevoie să pierdeți timp. În acest fel, atât asigurătorii, cât și companiile de asigurări beneficiază de întregul proces.

Există multe companii care lucrează activ pentru a integra tehnologia blockchain în organizația lor de asigurări. Etherisc este una dintre acele companii care oferă o platformă de dezvoltare open-source pentru aplicații de asigurare descentralizate.

Cazuri de utilizare din lumea reală

Până acum ați putea avea o înțelegere clară a utilizărilor tehnologiei blockchain. Dar, dacă sunteți cineva care nu este expert în tehnologie și nu aveți nicio idee despre modul în care blockchain vă va schimba viața, atunci această secțiune este pentru dvs. Puteți lua acest lucru și ca alte utilizări pentru tehnologia blockchain.

Vestea bună este că am acoperit deja cazurile de utilizare a tehnologiei blockchain din lumea reală în postarea noastră detaliată aici: Cazuri de utilizare blockchain din lumea reală – 46 de aplicații blockchain

Aici discutăm unele dintre cazurile de utilizare fascinante din lumea reală în multe sectoare, inclusiv asistența medicală, comerțul cu amănuntul, depozitarea, imobiliarele și așa mai departe.

Dacă citiți acest articol, atunci trebuie să utilizați un browser web. Și există deja un browser web, Curajos, care utilizează tehnologia blockchain pentru a îmbunătăți confidențialitatea și a oferi utilizatorului puterea de a partaja datele lor personale companiilor.

În afară de asta, există SimplyVital Health, o soluție medicală care urmărește să ofere specialiștilor din domeniul sănătății, furnizorilor și clienților o modalitate de conectare și partajare a informațiilor cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Utilizări pentru tehnologia blockchain în guvern

Am păstrat această secțiune pentru utilizări pentru tehnologia blockchain în guvern. Am discutat deja pe scurt impactul tehnologiilor blockchain asupra guvernului.

Există mai multe cazuri de utilizare care includ următoarele.

  • Managementul identității: Guvernele pot utiliza tehnologia blockchain pentru a implementa o soluție adecvată de gestionare a identității pentru populația lor. Acest lucru este mult mai bun decât furnizarea identificării prin mijloace centralizate, deoarece abordarea este descentralizată și transparentă. De asemenea, publicul poate utiliza sistemul pentru a fi verificat oriunde se află, fără a fi nevoie să transporte documente. Tot ce au nevoie este cheia lor publică pentru verificare printr-o platformă sau aplicație de gestionare a identității.Gestionarea înregistrărilor: la fel ca și gestionarea identității, guvernele pot crea, de asemenea, gestionarea înregistrărilor care funcționează pe baza tehnologiei blockchain. În acest fel, oamenii pot înregistra documente în rețeaua blockchain fără să se îngrijoreze de pierderea sau copierea de către altcineva. Îl pot folosi în mișcare și au întotdeauna modalități mai bune de a face față legilor regionale.
  • Vot: Votul a fost întotdeauna un proces provocator pentru fiecare guvern. Cu blockchain-ul, lucrurile se pot schimba, întrucât guvernele pot efectua în cele din urmă un proces transparent de votare cu tehnologia blockchain. Acest lucru va odihni, de asemenea, teoriile conspirației legate de vot și va oferi publicului o perspectivă clară asupra a ceea ce se întâmplă.
  • Impozite: Guvernele pot procesa impozite și printr-o platformă descentralizată care oferă servicii gratuite de plată a impozitelor pentru toată lumea.

Companii care implementează activ tehnologia blockchain

Multe companii implementează în mod activ tehnologia blockchain. În această secțiune, vom arunca o privire asupra puținelor companii care implementează activ sau investesc în blockchain.

În Bank and Finance, puteți găsi companii precum Visa, HSBC, Barclays și altele care utilizează tehnologia blockchain. Dacă vedeți asistență medicală, există jucători precum FDA, Pfizer și DHL Express. În postarea noastră, Ce companii folosesc tehnologia Blockchain?, Am enumerat majoritatea acestor companii. Puteți vedea o privire privind imaginea de mai jos.

companii care investesc în blockchain

Există, de asemenea, companii care investesc în blockchain. Motivul acestor companii este de a avansa tehnologia blockchain, fie prin construirea instrumentelor, bibliotecilor și cadrelor. Apoi, avem companii care investesc în startup-uri pentru a le ajuta să-și atingă obiectivul în schimbul profiturilor.

Puteți verifica întreaga listă a companiilor care investesc în blockchain aici: Companies Investing in Blockchain.

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul celor peste 20 de utilizări pentru tehnologia blockchain pe care ar trebui să le cunoașteți. După cum puteți vedea, am acoperit aproape fiecare aspect al cazului de utilizare, inclusiv afaceri, întreprinderi, guverne și așa mai departe.

Deci, ce părere aveți despre tehnologia blockchain? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me