În prezent, două noi tehnologii urlă în lumea tehnologiei – Inteligența artificială și Blockchain. Ambele tehnologii au potențialul de a revoluționa lumea. Dar cel mai discutat subiect până acum este că, dacă aceste două pot fi cu adevărat benefice unul pentru celălalt.

Știm deja că blockchain-ul are capacitatea de a oferi un sistem de registru descentralizat și mulți adoptă deja tehnologia. Pe de altă parte, inteligența artificială a început, de asemenea, să eficientizeze procesele în beneficiul nostru.

Dar poate IA bazată pe blockchain să fie următoarea etapă tehnologică? Ei bine, să vedem dacă blockchain-ul este într-adevăr capabil să alimenteze AI sau nu.

Introducere în Blockchain + AI InfographicAI Blockchain

Cuprins

Capitolul 1: AI Blockchain – O privire în interiorul inteligenței artificiale
Capitolul 2: Care este peisajul actual al IA?
Capitolul 3: Rolul blockchain-urilor în tehnologia AI
Capitolul 4: Blockchain notabil AI PAAS
Capitolul 5: Pentru a rezuma

Capitolul 1: AI Blockchain – O privire în interiorul inteligenței artificiale

Inteligența artificială este simularea inteligenței asemănătoare omului prin intermediul sistemelor informatice. De obicei, aceste sisteme informatice sunt programate într-un mod pentru a imita acțiuni asemănătoare omului. Aparent, procesul este complet complex, deoarece activitățile umane sunt complicate de simulat.

Dar abilitatea principală a inteligenței artificiale ar fi prea raționalizată ca oamenii și ar întreprinde acțiuni bazate pe gândirea intelectuală. Nu vor executa doar programe, ci vor înțelege și conceptul din spatele acestuia.

AI atinge acest nivel de inteligență prin metoda de învățare profundă. Ce este învățarea profundă? Să aflăm!

Învățare profundă: cale către inteligența umană

Această nouă tehnică de învățare este de fapt o formă de învățare automată. Aici, modelul algoritmului este de fapt inspirat de creierul uman. Deci, aici aparatul va învăța dintr-o cantitate mare de date. Este asemănător cu metoda noastră de învățare din experiențe.

În această metodă, AI ar efectua orice sarcină în mod repetat și ar vedea rezultatul. De fiecare dată va schimba ușor sarcina pentru a îmbunătăți performanța. Dezvoltatorii preferă de fapt această metodă în fața oricărei învățări automate tipice.

Învățarea profundă poate ajuta AI să învețe cum să gândească sau să îndeplinească sarcini care necesită gândire în prealabil. Procesul este de fapt foarte cool.

AI ca serviciu (AIaaS)

Inteligența artificială ca serviciu se referă la orice servicii AI care provin dintr-o viziune terță parte. De obicei, dacă doriți să creați ceva ca serviciu, atunci ar avea nevoie de abilitatea de a fi apelat dintr-o rețea care utilizează cloud.

De aceea, în multe cazuri, software-ul sau tehnologia vor fi disponibile de obicei de la un furnizor terț. Veți putea face anumite modificări și apoi veți utiliza funcțiile după aceea. Uneori, aceste produse pot fi personalizate în totalitate pentru nevoile dumneavoastră.

Aceasta poate fi o soluție excelentă pentru cei care nu își permit să dezvolte singuri tehnologia AI sau nu doresc să-și irosească resursele pentru aceasta. Dezvoltarea unei IA ar necesita multă finanțare și apoi testarea acestora necesită mult timp.

Deci, aceste companii pot utiliza AI ca serviciu pentru a integra tehnologia cu a lor. De obicei, acest serviciu oferă:

 • O opțiune de a utiliza în continuare resurse pentru tehnologia lor de bază și de a utiliza modelul pentru mijloace separate.
 • O soluție transparentă de reducere a costurilor.
 • Reduce riscul investiției în cazul în care lucrurile nu funcționează.
 • Crește beneficiile utilizării unor cantități masive de date.
 • Asigură flexibilitatea afacerii lor, deoarece soluția AI ca serviciu este întotdeauna flexibilă.

În prezent, în 2018, valoarea de piață pentru AIaaS este de peste 1,52 miliarde de dolari. Cu toate acestea, experții cred că întreaga piață ar crește până la 10,88 miliarde de dolari până în 2023.

Deci, vedeți că AIaaS ar fi una dintre cele mai importante tehnologii din viitorul apropiat, deci de ce să nu începeți să investiți în ea? Cu toate acestea, dezvoltarea AI nu are încă multe aspecte. Pentru a rezolva problema, Blockchain poate ajuta și împreună companiile blockchain AI pot fi combustibilul tehnologiei de generație următoare.

Capitolul 2: Care este peisajul actual al IA?

Problema este că orice tehnologie AI ar crește atunci când poate utiliza un număr mare de date. Cu cât va obține mai multe date pentru învățare, cu atât rezultatul va fi mai bun. Cu toate acestea, acest lucru va necesita o mulțime de resurse costisitoare și, în mod clar, companiile mici nu vor putea ține pasul cu acesta.

Companiile mari au acum conducerea. Ei au bugetul sau resursele pentru dezvoltarea oricăror proceduri de instruire necesare pentru AI-urile lor. În plus, pot angaja și experți de top pentru a ajuta în continuare la realizarea de noi tehnologii.

Începând de astăzi, marile companii precum Amazon, Google, Facebook ocupă pozițiile de top. Deci, orice companie nouă care dorește să joace pe teren trebuie să depășească cel puțin acești competitori puternici. Această situație nu este atât de ușoară.

Modelul ar necesita o bază de date imensă și, cel mai important, a fost rentabil.

A doua problemă a tehnologiilor AI de astăzi este că toate sunt centralizate. Toate companiile dețin informațiile și își protejează algoritmii, mai degrabă decât să facă apoi open-source.

Sunt de încredere AI centralizate?

Utilizarea unei baze de date centralizate pentru predarea IA este extrem de discutabilă. Mulți experți presupun acum dacă aceste tehnologii sau entități pot fi de încredere sau nu. Pentru că AI ar trebui să fie o sursă imparțială de informații în care ar putea decide fără o parte.

Cu toate acestea, multe dintre AI din zilele noastre par să fie puțin părtinitoare față de dezvoltatorii lor. De exemplu, să presupunem că o companie „X” a creat o nouă tehnologie AI. Cu toate acestea, ori de câte ori se așteaptă ca AI să ia decizii pentru binele mai mare, se pare că va merge pentru cea care beneficiază cel mai mult compania „X”.

Am văzut deja o mulțime de studii pentru a demonstra acest fapt și, dacă acest lucru se va întâmpla atunci, nu am fi niciodată capabili să realizăm AI ideală, așa cum avem nevoie.

Într-un domeniu centralizat, companiile de vârf nu ne oferă acces pentru a vedea cum își pregătesc AI-urile, deci nu putem avea încredere totală în ele.

Acest lucru creează, de asemenea, o amenințare la adresa securității. Algoritmii sunt, de asemenea, tranzacționați în secret, așa că se știe la ce se pregătește exact AI. Nu știi niciodată cum o AI ar putea afecta sistemul și dacă alte competiții ar plăti pentru asta sau nu.

De aceea, pentru a scăpa de aceste defecte și a prevala corectitudinea pe piață, companiile blockchain AI pot fi singura soluție. Deci, o rețea descentralizată poate schimba cu adevărat scenariul, iar cu companii de blockchain AI mulți pot investi în AI.

Costurile sunt prea mari

Tehnologia AI este super fascinantă și ne poate deschide o mulțime de uși. Dar după un timp, fiecare companie sau persoană care dorește să urmeze această tehnologie își dă seama că are nevoie de o cantitate masivă de putere de calcul pentru a face acest lucru.

Și aici intervin specificațiile hardware. Construirea oricărei tehnologii cu învățare profundă ar necesita să cheltuiți mulți bani. Va trebui să vă ocupați de o mulțime de factori aici. Mai întâi vine CPU-ul super-rapid și puternic, GPU, SSD și placa de bază puternică. S-ar putea să nu pară prea mult la început, dar pentru a construi atât de multă tehnologie ar trebui să puneți mâna pe cel mai bun dintre cele mai bune hardware de pe piață.

Inutil să spun că acestea nu sunt ieftine. Dar tehnologia AI nu se referă la echipamentele hardware. Ar trebui, de asemenea, să luați în considerare facturile enorme de alimentare cu energie electrică, întreținere și aer condiționat care vor veni împreună cu acesta.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare deteriorarea componentelor, deoarece nu fiecare echipament poate suporta atât de multă putere prea mult timp. Dar asta nu este partea cea mai rea.

Fiecare tehnologie continuă să evolueze pe măsură ce trece timpul. Deci, dacă doriți să fiți în fruntea concurenței, va trebui să fiți la curent cu cele mai recente specificații hardware. De aceea, tehnologia AI devine o industrie consumatoare de costuri din toate timpurile.

În acest sens, doar întreprinderile de ultimă generație, cum ar fi Google sau Facebook, se pot gândi să își continue proiectul de AI pentru o lungă perioadă de timp. Dar ce se va întâmpla cu întreprinderile mici sau mijlocii? Nu există nicio modalitate de a reduce costurile?

Ei bine, aici intră în joc Blockchain.

Blockchain poate optimiza GPU pentru servicii mai bune AI

Știm cu toții că AI au nevoie de o mulțime de puteri de calcul. Acest lucru devine o problemă, deoarece puterile de calcul devin acum o penurie. Pe de altă parte, blockchain-ul poate utiliza diferit utilizarea GPU-ului. În afara mineritului, aceste două reprezintă o resursă excelentă de cuplare.

Dacă vreun dezvoltator poate beneficia de această putere de calcul, atunci poate face supercomputerele cu ușurință. Unele companii oferă, de asemenea, GPU ca serviciu, dar sunt în mare parte centralizate, deci nu ajută în cele din urmă.

Google Cloud sau Amazon oferă servicii GPU, dar sunt și centralizate. Deci, în acest caz, multe companii de blockchain AI încearcă să schimbe scena. Vor să introducă modelul descentralizat și să utilizeze blockchain împreună cu AI. Deoarece blockchainul deja utilizează puterea de calcul a utilizatorilor lor, acest lucru poate fi într-adevăr eficient din punct de vedere al costurilor pe termen lung.

Vom acoperi aceste companii în curând.

După cum puteți vedea, tehnologia blockchain vine cu o natură diferită a tehnologiei. Registrul distribuit al acestei noi tehnologii poate ajuta într-adevăr la construirea unui supercomputer la prețuri mai ieftine. Introducerea blockchain-ului AI poate reduce costurile cu până la 10 factori! Cu blockchain, veți putea rezolva toate problemele tehnice cu mare eficiență.

Deci, mai întâi, să vedem cum convergența blockchain-ului și AI se poate ajuta reciproc să ajungă la spectrul blockchain AI.

Capitolul 3: Rolul blockchain-urilor în tehnologia AI

Acum, că știi cum va influența AI tehnologia AI bazată pe blockchain, este timpul să analizezi rolul blockchain în acest sens. Să vedem cum blockchain-ul poate îmbunătăți AI și să vă asigure o soluție blockchain AI mai bună.

 • Ajutați-ne să construim un supercomputer distribuit:

Tehnologia AI suferă de o cantitate masivă de valori inexplicabile ale datelor. De ce? Ei bine, este pentru că, în majoritatea cazurilor, nu putem înțelege întotdeauna comunicarea fiecărui AI cu noi. AI comunică sau dau rezultate în valori sau fluxuri de date.

Depanarea acestor fluxuri de date necesită mult timp și de multe ori procesul devine mult prea complex pentru a fi înțeles și necesită prea multă putere. Ce poate face blockchain AI aici este să vă ajute să construiți un supercomputer distribuit.

Utilizatorii din rețea își pot împrumuta puterea de calcul și, conectându-i, poate deveni un supercomputer în cel mai scurt timp.

Cu natura distribuită, veți putea urmări procesul de învățare automată, deoarece fiecare dată din blockchain se adaugă una după alta. Deci, ei ar fi capabili să vină cu un traseu clar cu privire la modul în care AI învață informații noi.

AI și blockchain-ul împreună ca model ar putea crește experiența generală a AI. Ați putea obține soluții mai bune, acțiuni mai bune, rezultate mai creative și o inteligență artificială mai inteligentă. Privirea la rețea ar ajuta AI să învețe mai repede decât înainte și, prin urmare, dezvoltarea AI ar fi mult mai raționalizată.

 • Conectați diferite piețe:

Nu numai că blockchain-ul ar putea conecta toate piețele simultan, dar va da naștere și la noi afaceri. Adică, îți poți stoca toate informațiile în siguranță în rețea și am spus mai devreme că vei putea să le vinzi și tu.

Aceasta va începe o nouă piață pentru date. Stocarea informațiilor despre blockchain ar face, de asemenea, dezvoltarea oricărei IA descentralizată. Deci, secretul oricărei operațiuni AI ar fi eliminat și oricine ar putea beneficia de aceasta.

De asemenea, va da naștere pieței AI, unde veți putea obține instrumente de dezvoltare AI de la alte companii care o vând.

În acest fel, piața AI ar fi mai fluidă. Deci, AI și blockchain-ul împreună ar putea străluci în toate modurile.

 • Rezolvați problema de încredere:

După cum știți deja, tehnologiile AI centralizate nu pot fi pe deplin de încredere. Deci, atunci când totul ar fi stocat într-o bază de date descentralizată, veți obține o urmă clară a ceea ce face AI și cum comunică cu alte instanțe.

Vă va reconstrui încrederea în AI și veți putea depinde de ea în siguranță. De asemenea, interacțiunile mașină la mașină vor fi înregistrate și veți înțelege mai bine modalitățile lor de comunicare. Astfel, combinând blockchain-ul și AI-ul, ar putea rupe barierele cu ușurință.

 • Măriți experiența generală AI-utilizator:

Cu ajutorul blockchain-ului AI, utilizatorul va putea obține cea mai bună experiență AI din viața lor. Blockchain se concentrează deja pe experiența utilizatorului și pe securitate mai mult decât orice. Dar când blockchain-ul alimentează AI, posibilitățile aplicațiilor mai noi sunt imense.

Această nouă tehnologie AI Blockchain poate fi utilizată pentru a construi aplicații inteligente inovatoare care se concentrează în principal pe utilizatori. Nu numai acest lucru, ci cu blockchain pe mix, va fi în cele din urmă o posibilitate de a rezolva problema silozurilor de date.

Capitolul 4: Furnizori notabili Blockchain AI PAAS

 • ATOZ

Această companie unifică și construiește platforma supremă AI din toate timpurile. ATOZ este o tehnologie de registru distribuit care utilizează puterea AI. Obiectivul principal al ATOZ este revoluționarea industriei cloud computing și asigurarea unui rezultat tehnologic mai bun pentru AI.

Pentru proiectul dvs. de învățare profundă înfocat de putere, ATOZ oferă un cadru sistematic în care vor conecta centre de date la nivel de business și vă vor oferi puterea dorită. Pentru a vă ajuta să dezvoltați o tehnologie AI mai bună, ATOZ vă oferă cele mai utilizate echipamente din industria AI, cu cadre precum Keras, Tourch, Caffe și Tensorflow..

Este nevoie de timp de configurare zero pentru a începe noul dvs. proiect la locul de muncă al ATOZ. Lansarea oricărei mașini virtuale bazate pe GPU ar dura doar câteva secunde și veți putea lucra în paralel pe diferite mașini.

Cea mai bună parte a ATOZ este că această companie își dedică toate resursele către o soluție rentabilă. Știu cum ecosistemul AI necesită specificații hardware consumatoare de costuri. Pentru aceasta, multe companii mici și mijlocii nu pot concura cu întreprinderile deja înființate. Cu ATOZ veți putea reduce costul total al învățării profunde cu x5 factori!

Deci, pentru nevoile dvs. de dezvoltare AI, ATOZ poate aduce întregul pachet într-un singur loc.

 • Lanțul DeepBrain

Aceasta este o altă organizație care a reunit AI și Blockchain împreună pe aceeași platformă. Acestea oferă o Schimb DeepToken soluție pentru dezvoltarea oricărei aplicații descentralizate de rețea neuronală blockchain AI. Scopul principal al DeepBrain Chain este de a oferi o piață pentru dezvoltatori. Aici, oricine ar putea accesa puterea de calcul necesară pentru AI.

Cu toate acestea, aici toată lumea va fi împărțită în categorii pe baza puterii lor de calcul. Minerii vor forma nodurile mari și își pot închiria puterea de calcul companiilor. Hardware-ul de calcul mult mai simplu va fi noduri medii până la mici.

Orice companie va putea să o acceseze după cum are nevoie. Toate persoanele care închiriază puterea de calcul vor primi simbolul DBC ca plată. Acest token va fi tranzacționat prin contractul inteligent al NEO. În afară de aceasta, rețeaua menține toată integritatea utilizând dovada delegată a mizei și dovada importanței.

În prezent, lanțul DeepBrain dorește să ofere dezvoltatorilor o putere de calcul ieftină, la prețuri reduse. Dar vor să-l extindă la mai multe opțiuni, cum ar fi o platformă de tranzacționare pentru algoritmi AI, modele, date etc..

 • SingularityNET

O altă piață descentralizată pentru proiecte bazate pe AI este SingularityNET. Acestea sunt în principal pentru algoritmi AI. Aici furnizorii ar putea oferi clienților servicii software și hardware în schimbul criptomonedelor sau al oricărui serviciu AI. Cred că știți deja cât de greu poate fi să găsiți servicii AI relevante pe piață, fără a menționa prețurile acestora.

Cu SingularityNET veți putea utiliza platforma descentralizată și puteți obține serviciul dvs. de AI, după cum este necesar.

Orice dezvoltator care ar adăuga un serviciu AI în rețea ar fi plătit prin contracte inteligente și ar fi plătit în jetoane. Procesul de potrivire a cumpărării și vânzării facilităților pentru contracte inteligente. Este o piață relativ simplă în care doresc să aducă cumpărătorii și vânzătorii într-un singur loc.

În prezent, această companie oferă un jeton AGI, care este un jeton ERC20. Toată lumea din rețea, în principal, agenții folosesc acest simbol pentru a plăti serviciile AI. Dar aceste jetoane oferă, de asemenea, drepturi de vot agenților în rețea.

 • Golem

Aceasta este o platformă de rețea neuronală blockchain AI descentralizată destul de unică. Sunt o rețea descentralizată în care oferă un serviciu de putere de calcul. Oricine poate face parte din rețea, indiferent dacă este o organizație sau o entitate individuală.

Sistemul este similar cu Uber. Dacă aveți puterea de calcul de rezervă, o puteți vinde aici altor organizații. Rețeaua este disponibilă în întreaga lume, ceea ce înseamnă că oricine le poate folosi și câștiga bani în plus.

Companiile care lucrează cu AI sau blockchain ar avea nevoie de o cantitate mare de putere de calcul, pe care o pot închiria de aici.

Golem oferă o gamă largă de putere de procesare de la utilizatori; veți putea utiliza puterea de la un computer personal la centrele de date mari. De aceea, această platformă poate fi cel mai bun exemplu sau blockchain AI în ansamblu.

Dar cum vor fi plătiți utilizatorii care își închiriază puterea de calcul? E simplu. Rețeaua blockchain se bazează pe Ethereum, astfel încât să poată ajuta la decontarea oricărui tip de plată, împreună cu furnizarea de resurse de calcul.

Jetonul de rețea GNT este utilizat pentru orice tip de plată. Dacă doriți să cumpărați o anumită putere de calcul, va trebui să o solicitați și apoi veți stabili automat un contract inteligent. Contractul inteligent va procesa plata odată ce ați terminat închirierea sau cumpărarea puterii de calcul.

Deci, este foarte ușor.

 • Cortex

Cortex este o platformă descentralizată cu inteligență artificială care alimentează rețeaua. Orice dezvoltator de AI ar putea să-și încarce modelul, iar alte persoane pot accesa cei care plătesc jetoane native Cortex.

Acestea sunt open source și oferă pentru moment doar modele AI. Spre deosebire de alte companii, acestea nu oferă niciun fel de putere de calcul pentru dezvoltarea sau instruirea AI. Orice companie care cumpără modelul va primi o aplicație AI de învățare automată și ar trebui să o dezvolte în funcție de nevoile lor. Cortexul este mai potrivit pentru aplicațiile descentralizate de inteligență artificială.

Un alt punct plus este că această companie va permite utilizatorilor să-și încarce aplicațiile descentralizate de AI și să le vândă în rețea.

 • SONM

Aceasta este o altă platformă bazată pe blockchain, care oferă calcul de ceață descentralizat. Folosind SONM, veți putea utiliza puterea de calcul ca o natură asemănătoare cu ceața. Calculul cu ceață este de fapt diferit de cel din cloud.

Principala diferență este natura descentralizată. În serviciile tipice din cloud, veți obține puterea de calcul dintr-o sursă centralizată sau centre de date. Dar în calculul cu ceață, veți putea obține aceleași beneficii, dar nu numai de la o singură sursă. În schimb, veți utiliza dispozitive individuale pentru a primi serviciul.

Această structură rezolvă cu adevărat problema scalabilității și face ca sistemul să fie distribuit. Calculul cu ceață oferă o eficiență și o performanță mai mari în comparație cu arhitectura tradițională în cloud.

Deci, scopul principal al SONM este de a crea o piață deschisă pentru resursele de calcul. SONM utilizează jetonul ERC20 – un jeton bazat pe Ethereum pentru a deconta plățile. Jetonul SNM alimentează rețeaua SONM.

Pe piață, indivizii sunt împărțiți în grupuri – furnizori și clienți. Furnizorii vor furniza puterea de calcul, iar clienții le vor cumpăra.

SONM folosește funcțiile de contract inteligent Ethereum pentru a stabili un contract între aceste două grupuri.

 • Tatau

Aceasta este o altă rețea de calcul distribuită, dar accentul lor principal este pe întreprinderi. Tatau este o platformă bazată pe blockchain și folosește AI pentru a obține resursele de calcul subutilizate de pe glob.

Dezvoltatorii Tatau consideră că centrele de date moderne bazate pe CPU nu sunt suficiente pentru a promova invenții inovatoare ale viitorului. Aceste centre nu pot oferi copiile de rezervă necesare pentru inteligență artificială, analize în flux și redare video. De aceea, Tatau dorește să rezolve problema concentrându-se pe puterea de calcul care poate prelua arhitectura complexă modernă.

Veți putea procesa servicii prin rețeaua lor bazată pe blockchain. Tatau și-a proiectat platforma într-un mod diferit – procesează inteligența artificială, redarea video și valorifică puterea GPU. De asemenea, vor să combine GPU-ul cu surse de energie durabile pentru o gamă largă de copii de rezervă industriale.

Deci, întreprinderile mari își pot folosi platforma pentru a face backup fără a avea probleme la tehnologiile lor de calcul superioare.

Pentru a obține puterea de calcul, cumpărătorul ar trebui să cumpere token TATAU și apoi să îl folosească pentru a plăti furnizorilor.

 • iExec

Un alt exemplu excelent de blockchain AI este iExec – o platformă blockchain cu o piață pentru puterea de calcul. iExec dorește să creeze o nouă arhitectură pentru cloud computing. Pentru a lucra în rețea, această companie oferă propria criptomonedă numită „RLC”. RLC înseamnă „Rulează pe o mulțime de computere”, care practic le definește întreaga schemă.

Jetonul este jeton ERC20, deci se bazează pe platforma blockchain Ethreums. În rețea, orice utilizator va fi împărțit în trei tipuri majore – dezvoltator, furnizor și deținător de jetoane. Aici, dezvoltatorii sunt clienții și vor închiria puterea de calcul de la furnizori. Dezvoltatorii ar trebui să plătească furnizorului cu simbolul RLC.

Pe de altă parte, furnizorii ar putea să își închirieze puterea de calcul către dezvoltatori și să fie plătiți în schimb. Deținătorii de jetoane din rețea ar putea utiliza canalul de plată iExec pentru a trimite sau primi bani.

Dar există un pic de diferență cu alte piețe blockchain AI. Aici, furnizorul poate deveni trei tipuri de închirieri de energie diferite – aplicație, date și server. În plus, dezvoltatorii vor putea, de asemenea, să dezvolte CLI și JS în rețea. Dar pentru a ne asigura că sistemul nu are probleme de scalabilitate, fiecare dezvoltare se face în afara lanțului pe cloud descentralizat.

Un alt fapt distractiv este că dezvoltatorii își pot adăuga aplicația descentralizată în magazinul iExec pentru a-și comercializa noile invenții. Deci, vedeți că această platformă oferă multe oportunități atât pentru dezvoltatori, cât și pentru non-dezvoltatori.

Capitolul 5: Pentru a rezuma,

Inteligența artificială și blockchain-ul sunt două dintre cele mai importante tehnologii de până acum. Și astfel, AI Blockchain este pur și simplu combinația dintre Blockchain și AI.

Cu acest număr de obstacole pe calea evoluției AI blockchain poate îmbunătăți cu siguranță scenariul într-o mare măsură. Cu blockchain-ul, dezvoltatorii ar putea realiza mecanisme de învățare profundă, fără a se îngrijora de costuri.

Blockchain AI poate accelera dezvoltarea supercomputerelor. Cu blockchain în mix, inovațiile sunt cu siguranță pe drum.

Blockchain AI poate fi următoarea generație de pionier în lumea tehnologiei. Este greu de spus cum ar rezulta de fapt, dar deocamdată să sperăm la cele mai bune.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me