Când a venit Bitcoin pentru prima dată, nimeni nu a fost capabil să ghicească cât de larg acceptabilă va deveni criptomoneda. A fost doar începutul.

În curând am văzut o nouă criptomonedă care a rezolvat problemele asociate cu criptomoneda blockchain de prima generație, adică Bitcoin. Au urmat Ethereum și Litecoin, care s-au îmbunătățit față de predecesorul său. Cu toate acestea, nu erau perfecti.

Faceți cunoștință, NEO, o platformă blockchain descentralizată, cunoscută și sub denumirea de „Ethereum Killer” sau „Ethereum chinezesc”.

Deci, ce este atât de special cu NEO? În acest articol, vom explora beneficiile NEO pentru comunitatea criptomonedelor.

Vom discuta despre caracteristicile sale și, de asemenea, o vom compara subtil cu alte criptomonede de acolo. Cu toate acestea, înainte de a începe, să aflăm pe scurt despre NEO.

Ce este NEO?

NEO este o platformă blockchain descentralizată și criptomonedă open-source. Este primul de acest gen și China l-a lansat.

Conform Site-ul NEO,

NEO utilizează tehnologia blockchain și identitatea digitală pentru a digitaliza activele, pentru a automatiza gestionarea activelor digitale utilizând contracte inteligente și pentru a realiza o „economie inteligentă” cu o rețea distribuită.

Este o gură. Cu toate acestea, după ce citiți acest articol, veți înțelege cu siguranță tot ce îl înconjoară. De asemenea, puteți citi ghidul final despre „Ce este NEO Blockchain?”

Asadar, haideti sa începem.

Top 5 beneficii ale platformei Neo Blockchain

1. Economie inteligentă

Economia inteligentă este unul dintre punctele de vânzare ale NEO. Este complet diferit de ceea ce au de oferit alte criptomonede, în special Ethereum. Economia inteligentă constă în active digitale, identități digitale și contracte inteligente.

Avantajele NEO

Credite imagine: NEO

Prin utilizarea economiei inteligente, va fi posibilă digitizarea activelor fizice pe blockchain.

Odată digitalizate, pot rămâne pe blockchain și se pot bucura de beneficii precum descentralizate, transparente, de încredere și trasabile..

Oricine poate înregistra un activ. Pentru a face toate aceste posibile identități digitale este folosit.

2. Identitate digitală

Deci, ce este identitatea digitală?

Identitatea digitală este un mod de a înregistra orice organizație, persoane fizice sau alte entități care pot deține un activ. Este alimentat de un sistem cunoscut sub numele de infrastructură cu cheie publică (PKI).

3. Contracte inteligente

Pentru a permite întregii infrastructuri să funcționeze, dezvoltatorii pot folosi contracte inteligente. Spre deosebire de Ethereum, crearea de contracte inteligente pe NEO nu necesită învățarea unui nou limbaj de programare. Aceasta înseamnă că orice dezvoltator poate începe și construi o economie inteligentă pe platforma NEO.

Capacitatea de a utiliza orice limbaj de programare se realizează datorită mașinii virtuale ușoare universale NEO. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de NeoVM. Mașina virtuală oferită de platforma NEO este eficientă, sigură și scalabilă.

4. DApps

Beneficii Neo Blockchain

Credite imagine: ndapp.org

Deci, înseamnă că nu este nevoie de DApp-uri pe platforma NEO? Ei bine, nu acesta este adevărul. NEO, de asemenea a sustine Dezvoltarea DApps. Citiți mai multe despre NEO dApps Ecosystem: The Complete List

5. GAZ

GAZ este cel mai benefic avantaj al platformei NEO. Poate fi definit ca împerecherea activelor NEO. Deci, ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că deținătorii NEO vor primi GAS. Este un dividend care se plătește pentru deținerea NEO.

Se distribuie după o formulă. Dacă aveți NEO în portofel, veți primi GAS în fiecare zi.

De exemplu, dacă dețineți 100 NEO, veți primi 0,03411 gaz pe an. Ca să nu mai vorbim, prețul GAS a crescut în ultimele luni, făcându-l un stimulent excelent pentru deținerea NEO.

Proiecte / parteneriate extraordinare pe platformă

O platformă poate avea succes numai dacă are proiecte grozave care rulează pe ea. Și vestea bună este că există o mulțime de proiecte bune pe platforma NEO. Toate aceste proiecte adaugă valoare NEO în felul său. Să le enumerăm mai jos.

1. OnChain:

NEO pentru Enterprise

Credite imagine: OnChain

NEO are o relație profundă cu OnChain. Au o intenție similară atunci când vine vorba de o soluție. Pe scurt, NEO funcționează ca o piatră de bază pentru ADN (Arhitectura rețelei descentralizate) – sistemul OnChain. Puteți citi mai multe despre relația lor Aici.

2. NEX:

Beneficii NEO Smart Economy

Credite imagine: NEX

NEX este un proiect promițător bazat pe NEO. Este un schimb descentralizat și soluții de plată pe NEO. Procesul său pre-ICO de înregistrare a persoanelor a început, iar vânzarea principală este programată la sfârșitul acestui an.

Există, de asemenea, multe alte proiecte și investiții uimitoare pe NEO, ceea ce face ca NEO să merite. Unele dintre ele includ Proiect ICO, Orașul Sionului, NEOX și alții.

Deci, ce părere aveți despre beneficiile NEO? Îți place ecosistemul său sau ce are de oferit? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me