Dacă sunteți un executiv, atunci ar trebui să știți cât de important este să aflați despre blockchain.

În acest articol, veți afla despre blockchain. Este un curs introductiv destinat directorilor, „blockchain pentru formarea directorilor”.

Pe piața competitivă actuală, este important să aflați despre blockchain. Pentru a vă ajuta în căutare, haideți să parcurgem agenda noastră de instruire în blockchain pentru executivi.

De ce trebuie să aflați despre blockchain?

Blockchain este discuția orașului. Dacă vă aflați într-o poziție managerială superioară, veți găsi subiectul blockchain-ului discutat foarte des.

În calitate de executiv, trebuie să fii bine versat cu conceptele de bază ale blockchain-ului. Acest lucru vă va face să aveți încredere în conversațiile dvs. și, de asemenea, vă va ajuta să luați decizii bazate pe aceasta. Acesta este scopul principal al cursului executiv blockchain.

Dacă sunteți deja membri ai managementului de top al blockchain-ului, reîmprospătarea elementelor de bază vă poate oferi încrederea necesară pentru a lua decizii dure care necesită cunoștințe și expertiză.

Ce subiecte ar trebui să fie acoperite în blockchain pentru cursul de formare a directorilor? Și de ce?

Să parcurgem subiectele care vor fi discutate în blockchain-ul nostru pentru instruirea directorilor.

 1. Introducere Blockchain – Pentru a obține o înțelegere adecvată a blockchain-ului
 2. Impactul Blockchain este similar cu Internetul – Să știți cât de blockchain este identic cu Internetul în ceea ce privește impactul și funcționalitatea
 3. Impactul Blockchain asupra diferitelor industrii – Cunoașterea cazurilor de utilizare actuale
 1. Banca si Finante
 2. Lanț de aprovizionare
 3. Automobile
 4. Servicii guvernamentale
 • Încrederea digitală: Beneficiul final Înțelegerea importanței încrederii digitale și modul în care blockchain-ul îmbunătățește încrederea digitală în rândul utilizatorilor
 • Cum funcționează blockchain-ul? – Aflați cum funcționează blockchain
  1. Registrul personalizat
  2. Capacitatea de a stoca orice
  3. Învățarea despre criptomonede: Cryptoeconomics 101 – Aflați cum funcționează cryptos, astfel încât să economisiți în jurul blockchain-ului
  4. Managementul riscurilor – Aflați cum puteți gestiona riscul blockchain
  5. Cadrele de întreprindere de care să știți – Aflați despre cadrele întreprinderii, astfel încât să le puteți utiliza în organizația dvs.
  6. Concluzie
  7. De ce sunt alese subiectele pentru blockchain pentru cursul executiv?

   Blockchain-ul pentru instruirea executivilor se adresează directivilor care nu sunt familiarizați cu blockchain-ul. Subiectele sunt alese pentru a obține elementele de bază corecte, astfel încât să puteți urma cursuri executive mai intensive în blockchain.

   Cursul introductiv vă va familiariza cu ideea blockchain-ului, cu cazurile sale de utilizare și cu alte lucruri importante. Până la sfârșitul cursului, veți putea face următoarele lucruri:

   • Explicați blockchain-ul
   • Explicați impactul blockchain-ului asupra industriilor noastre actuale
   • Înțelegeți cazurile de utilizare legate de lanțul de aprovizionare, servicii bancare și financiare, servicii guvernamentale și automobile
   • Înțelegeți importanța încrederii digitale și modul în care blockchain-ul o poate oferi.
   • Aflați cum funcționează blockchain intern
   • Aflați despre economia din jurul blockchain-ului, adică criptomonede și jetoane
   • Înțelegeți gestionarea riscurilor blockchain

   Cursul nostru recomandat pentru Blockchain pentru formarea executivilor

   Introducere: Blockchain

   Blockchain a schimbat lumea. Abordarea sa descentralizată este una fără egal. Cu acesta, colegii pot transfera informații prin rețea fără a fi nevoie de o autoritate centrală.

   Din punct de vedere tehnic, vă puteți gândi la blockchain ca la un lanț de blocuri. Fiecare bloc conține informații tranzacționale care sunt stocate și securizate folosind metode criptografice puternice. Deci, dacă un coleg decide să trimită informații altui coleg, acesta poate transmite informațiile tuturor colegilor. Acest lucru trebuie inclus în bloc și apoi verificat folosind o metodă de consens.

   Blockchain este o tehnologie de registru distribuit (DLT), ceea ce înseamnă că fiecare coleg stochează o copie a registrului sau a bazei de date. Procedând astfel, necesitatea centralizării este complet eliminată.

   Această abordare DLT deschide noi căi de explorare a companiilor. Acum își pot face sistemele mai stabil ca niciodată – prin introducerea unui sistem descentralizat mai sigur și mai privat. De asemenea, asigură transparență, imuabilitate și scalabilitate întregii platforme.

   Acesta este un început bun pentru blockchain pentru formarea directorilor.

   Impactul Blockchain este similar cu Internetul

   Pentru a înțelege mai bine blockchain-ul, să înțelegem asemănarea neobișnuită dintre blockchain și Internet

   Internetul a fost o tehnologie revoluționară. Ne-a schimbat viața. A adus atât de multe inovații și încă ne are impact asupra vieții chiar acum. Cu blockchain-ul, digitalizarea noastră va deveni mai populară.

   Există multe avantaje ale blockchain-ului. Pentru a vedea o privire, să parcurgem avantajele de mai jos:

   • Informațiile pot deveni acum mai accesibile decât înainte. Cu blockchain-ul, nu ar fi nevoie de o autoritate centralizată pentru a stoca, schimba și distribui înregistrări.
   • Costul gestionării întregii soluții blockchain va fi mai bun în comparație cu autoritatea centralizată. Cu toate acestea, alegerea metodei consensului determină costul. În majoritatea cazurilor, utilizarea blockchain-ului este benefică atunci când vine vorba de costuri.
   • Industriile care nu sunt perturbate de internet vor începe să vadă și schimbări. Acest lucru se datorează modului în care datele pot fi create, stocate și recuperate.
   • Serviciile vulnerabile în era internetului se vor schimba. De exemplu, partajarea muzicii poate deveni mai transparentă ca oricând prin eliminarea platformelor centralizate. Noii muzicieni vor avea șanse mai mari ca niciodată să ajungă la ascultători.
   • Nevoia de silozuri în domeniul medical va fi eliminată încet – îmbunătățind modul de stocare a datelor medicale ale pacientului. Acesta va îmbunătăți modul în care lucrează medicii și, de asemenea, va schimba modul în care se efectuează cercetarea folosind datele medicale stocate public.

   Web 3.0 explicat simplu

   Impactul Blockchain asupra diferitelor industrii

   Există multe cazuri de utilizare din blockchain în lumea reală. Blockchain-ul pentru instruirea directorilor va acoperi, de asemenea, o mică privire asupra cazurilor de utilizare, astfel încât să vă puteți face o idee despre adevăratul impact al blockchain-ului. Să menționăm câteva dintre ele:

   Banca si Finante: De la început, cel mai mare sector pe care îl veți vedea impactul ar fi cel bancar și cel financiar. Multe cadre legate de întreprinderi sunt deja disponibile, inclusiv Quorum. Acest cadru oferă instrumentele, caracteristicile și funcționalitatea pentru a transforma serviciile bancare și financiare pentru utilizarea blockchain-ului.

   Mulți jucători mari, inclusiv Visa, JPMorgan, American Express etc. și-au început deja cucerirea pentru implementarea blockchain-ului. Multe dintre ele sunt în dovadă de concept (POC), în timp ce unele rulează programe pilot.

   Lanț de aprovizionare: Lanțul de aprovizionare este un alt domeniu în care blockchain-ul va avea cel mai mare impact. Se va asigura că lanțul de aprovizionare devine mai raționalizat – cu mai puține sau deloc fraude. Companiile din lanțul de aprovizionare pot urmări acum fiecare activ care este transmis prin intermediul acestuia. Aproape fiecare informație poate fi urmărită, asigurându-se că nu se pot produce fraude. De asemenea, se asigură că produsele sau articolele proaste care nu au respectat data de expirare pot fi aruncate.

   Implementarea lanțului de blocuri al lanțului de aprovizionare economisește și costuri și timp. IBM a colaborat cu Walmart pentru a-și produce lanțul de aprovizionare cu alimente.

   Automobile: De asemenea, industria auto poate beneficia de blockchain. Deocamdată, majoritatea jucătorilor testează în prezent blockchain și se află în etapa PoC. Jucători precum Volkswagen Financial Services și Renault sunt jucătorii cheie. Ford și Tesla dezvoltă, de asemenea, propriul lor blockchain care le va ajuta să testeze urmărirea telematică.

   Prin urmărire, pot îmbunătăți îngrijirea automată, pot ajuta proprietarii să primească asigurări de despăgubire și alte beneficii, inclusiv întreținere, etc..

   Servicii guvernamentale: Cazul de utilizare a serviciilor guvernamentale este unul special, deoarece descrie impactul blockchain-ului și nu al criptomonedelor. Criptomonedele au cunoscut un succes sălbatic în rândul guvernelor din întreaga lume – mulți interzicându-l direct. Blockchain, pe de altă parte, a oferit guvernului capacitatea de a gestiona sistemele lor mai eficient.

   Utilizarea blockchain-ului va însemna, de asemenea, o mai mare încredere în sisteme. Guvernul poate utiliza blockchain-ul pentru construirea de orașe inteligente, educație adecvată, urmărirea vaccinărilor, acordarea de împrumuturi și salarii. Există nenumărate posibilități, iar blockchain-ul poate ajuta la transformarea modului în care guvernul operează și funcționează.

   Există alte sectoare și cazuri de utilizare în care blockchain-ul strălucește. Pentru a vă oferi o perspectivă mai bună, să enumerăm câteva dintre acestea mai jos:

   • Siguranța alimentară
   • Cu amănuntul
   • Sănătate
   • Asigurare
   • Proprietate imobiliara
   • Comerț internațional și mărfuri
   • Sport

   Și mult mai mult!

   Încrederea digitală: Beneficiul final

   În calitate de executiv, trebuie să înțelegeți importanța încrederii digitale. Toate tehnologiile lansate până acum nu au reușit să rezolve problema încrederii digitale.

   Centralizarea este conceptul cheie care este utilizat de organizațiile de acolo. Luați orice corporație și veți descoperi că este o mare parte a modului în care funcționează lucrurile. Centralizarea nu este rea, dar este un eșec în ceea ce privește încrederea digitală.

   În prezent, încrederea digitală este cel mai scump activ în acest moment. Cu blockchain-ul, acesta poate deveni mai accesibil tuturor. Fără autoritate centrală, sunteți obligat să obțineți o încredere mai bună din partea colegilor care participă la rețea. Serviciile și bunurile pot fi schimbate direct. Nu pot avea loc informații sau fraude din cauza lipsei unei părți care controlează.

   Blockchain-urile sunt, de asemenea, cunoscute pentru o securitate excelentă. Mai mult, înregistrările vor fi imuabile, ceea ce înseamnă că datele odată scrise nu pot fi modificate. Acest lucru funcționează excelent pentru sistemele care se bazează pe dovada tranzacției între două părți.

   Fricțiunea tranzacției va scădea, de asemenea, îmbunătățind finanțarea comercială generală.

   Cum funcționează blockchain?

   Ideea de bază a Blockchain este descentralizarea.

   Pentru a realiza ideea de bază, folosește blocuri într-un lanț.

   Vă puteți gândi la el ca la un tren pe care fiecare compartiment îl reprezintă un bloc. Este o listă unidirecțională și, prin urmare, puteți adăuga doar un bloc nou la sfârșitul listei.

   Blockchain nu folosește o bază de date tradițională, ci se bazează pe structuri de date descentralizate. Organizează datele în baza de date descentralizată. În cazul bazei de date tradiționale, puteți vedea utilizarea tabelelor. În acest caz, structurile de date acționează ca sursă de stocare a informațiilor. Pentru a asigura funcționarea sa interioară, criptomoneda pentru a ajunge la metoda consensului.

   Metoda consensului aici este cel mai important concept.

   Metoda consensului ajută la adoptarea unei decizii sau a unui consens în rețea. De exemplu, dacă se face o tranzacție, diferiții colegi vor include în consens și apoi îl vor valida în conformitate cu metoda utilizată. Există multe metode de consens populare.

   Puțini dintre ei includ

   • Dovada muncii (PoW)
   • Dovada mizei (PoS)
   • Dovadă de miză delegată (DPOS)
   • Dovada capacității

   Datorită acestei abordări, nu există nicio autoritate centralizată care să controleze sistemul. Paypal, de exemplu, folosește o abordare centralizată. Datorită acestui fapt, pot beneficia de o marjă bună atunci când transferă suma menționată. În comparație, blockchain-ul costă doar o fracțiune.

   Registre personalizate

   În calitate de executiv, trebuie să știți că nu există o regulă dură și rapidă. Blockchain pentru directori înseamnă înțelegerea faptului că este cu adevărat posibil să personalizați blockchain în funcție de cerința unei întreprinderi sau a unei afaceri.

   Registrul constă din diferite elemente care pot fi personalizate și simplificate în același timp. Obiectele complexe interacționează între ele – sunt definite în funcție de comportamentul stabilit pentru ele.

   La bază, există trei ansambluri principale. Ei includ

   • Tranzacții
   • Blocuri
   • Contracte inteligente

   Tranzacțiile au loc atunci când un partener trimite informații sau active valoroase către alt partener. Este cea mai de bază formă de calcul care are loc în blockchain. Registrul, care constă din blocuri, primește informațiile și le adaugă la ea. Cu toate acestea, blocul trebuie să treacă prin examinarea rețelei folosind metodele de consens.

   Odată ce tranzacțiile sunt difuzate, acestea sunt adăugate blocurilor. Blocurile pot fi gestionate prin metoda consensului sau prin contractele inteligente care sunt utilizate în rețeaua blockchain.

   Deci, ce sunt contractele inteligente?

   Contractele inteligente sunt cod legal care se execută dacă este îndeplinită o anumită condiție. Acestea sunt codificate conform cerințelor și acționează ca o modalitate de automatizare a lucrurilor.

   De exemplu, să luăm două părți care se ocupă cu proprietăți imobiliare.

   O parte este de acord să-și vândă proprietatea altora. Pentru a iniția procesul, o parte trimite o anumită sumă pentru a rezerva proprietatea. Contractul inteligent înregistrează cererile și înregistrează proprietatea în numele cumpărătorului. Apoi, documentele sunt realizate folosind contracte inteligente și datele înregistrate în cadrul soluției blockchain speciale. Cu documentele gata, contractul inteligent poate aștepta acum ca restul sumei să fie transferat. De îndată ce restul sumei este transferat, contractele inteligente se execută din nou, oferind drepturile corespunzătoare asupra proprietății.

   În acest fel, contractele inteligente automatizează mai multe lucruri, inclusiv

   • Rezervarea proprietății
   • Pregătirea documentelor, inclusiv verificarea
   • Înregistrarea proprietății
   • Finalizarea proprietății, inclusiv verificarea

   Dacă îl comparați cu un scenariu din lumea reală, procesul poate dura câteva luni.

   Integritatea datelor joacă, de asemenea, un rol crucial. Deoarece datele stocate în blockchain sunt imuabile, sunt deja de încredere. Îmbunătățește comunicarea și consensul.

   Se fac pași în două etape pentru a verifica informațiile. Primul este comunicarea, în care noile informații sunt propagate de la un coleg la altul. Al doilea pas este de a face validarea rețelei folosind consensul.

   • Pasul 1: Comunicarea între colegi
   • Pasul 2: validarea rețelei prin consens

   Protocoalele utilizate într-o rețea blockchain pot fi diferite și pot determina timpul, costul și metoda tranzacției. Registrul personalizat oferă utilizarea protocoalelor care depind complet de implementator.

   Capacitatea de a stoca orice

   Blockchain oferă magazine de valoare. Puteți stoca orice pe blockchain, care include identitate, informații brute, valoarea tranzacției și așa mai departe. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că poate fi utilizat pentru certificări, escrow judecat, urmărirea activelor, identitate legată, instanță, lanț de aprovizionare, ecusoane etc.!

   Învățarea despre criptomonede: Cryptoeconomics 101

   Criptomonedele sunt o parte integrantă a ecosistemului blockchain. Vă va ajuta să înțelegeți economia în jurul blockchain-ului.

   Criptomonedele sunt monede descentralizate care nu necesită nicio autoritate centrală pentru evaluare. Oricine este liber să folosească criptomonede sau să tranzacționeze în ea.

   Bitcoin este un exemplu excelent de criptomonede. De asemenea, criptomoneda este un caz de utilizare real al blockchain-ului. Este primul caz de utilizare al blockchain-ului.

   Când vine vorba de criptomonede, trebuie să aflați următoarele:

   • Semnăturile sunt utilizate pentru a identifica mesajul expeditorului.
   • Hash este folosit pentru a trimite mesaje ordinii topologice
   • Protocolul de consens determină modul în care sunt verificate tranzacțiile

   Când vine vorba de aspectul economic al cripto-ului, trebuie să aflați următoarele:

   • Jetoanele folosite ca stimulent pentru colegii să lucreze la gestionarea blockchain-ului sau a criptomonedelor
   • Privilegii atribuite actorilor pentru a lua decizii

   Managementul riscurilor

   Riscurile fac parte din orice tehnologie. Blockchain are propriul risc. În calitate de executiv, trebuie să aflați despre riscurile asociate blockchain-ului.

   Riscurile generale care înconjoară blockchain-ul includ următoarele

   • Protocoale blockchain greu de integrat
   • Lipsa standardizării
   • Evaluare slabă a criptomonedelor

   Aceste riscuri sunt frecvente în aproape fiecare proiect blockchain pe care îl faceți. Învățând aceste riscuri, sunteți acum gata să le abordați.

   Dacă faceți parte din echipa de dezvoltare, există și alte tipuri de riscuri asociate. Riscurile de dezvoltare blockchain includ următoarele

   • Standarde subdezvoltate
   • Cerere mare de energie
   • Legislația privind confidențialitatea datelor
   • Încredere în rândul dezvoltatorilor și managerilor blockchain
   • Viteze de tranzacție
   • Rolul utilizatorului
   • Utilizatori rău intenționați

   Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre riscurile Blockchain, consultați articolul detaliat despre riscurile Blockchain

   Riscuri Blockchain

   Cadruri de întreprindere despre care să știți

   Construirea propriului blockchain de la zero nu este practic. De aceea, trebuie să utilizați cadrele blockchain de întreprindere.

   Există multe avantaje în utilizarea platformelor blockchain. Pentru început, veți obține elementele de bază imediat din cutie. Blockchain-ul de bază va fi deja furnizat, pe care îl puteți personaliza în funcție de cerințele dvs..

   Alte beneficii includ eficiență îmbunătățită, contracte inteligente, prevenirea fraudei, transparență, revizuirea performanței și audibilitate.

   Puteți verifica popularele platforme blockchain după cum urmează:

   • Hyperledger – Cea mai bună platformă blockchain de acolo. Este un proiect umbrelă și are mai multe proiecte-cadru în curs de dezvoltare.
   • R3 Corda – R3 Corda este o platformă open-source blockchain care adoptă o abordare diferită în rezolvarea problemelor legate de blockchain.
   • Ethereum – Un popular blockchain open-source pe care îl puteți utiliza pentru a vă configura blockchain-ul
   • Enterprise Ethereum – Blockchain Enterprise Ethereum este o soluție de întreprindere
   • Quorum – Quorum este o soluție blockchain de întreprindere axată pe institutele financiare.

   Mai mult, există și platforme blockchain pe care vă puteți ajuta să vă gestionați blockchain-ul. Sunt după cum urmează

   • IBM
   • AWS
   • Oracol

   Puteți citi un ghid complet despre cadrul întreprinderii aici: https: //101blockchains.com/blockchain-platforms/

   Instruirea personală și de ce ar trebui să vă gândiți să o luați

   Dacă doriți să aflați serios despre blockchain, puteți consulta și sesiunea de formare personală.

   Luând instruirea personală, veți avea șansa să înțelegeți mai bine blockchain-ul. Mai mult, puteți pune întrebări și vă puteți îndepărta îndoielile în cadrul blockchain-ului cu drepturi depline pentru formarea directorilor.

   Concluzie

   Blockchain-ul pentru formarea directorilor este un subiect fierbinte și, dacă l-ați inventat până acum, ar trebui să verificați instruirea personală oferită la 101Blockchains.com. Consultați și Atelierul Enterprise Blockchain, pentru ca dvs. și echipa dvs. să participați și să vă dezvoltați cunoștințele despre implementarea blockchain-ului din lumea reală. De asemenea, va exista o persoană însoțită de un instructor, astfel încât să vă puteți șterge îndoielile și să vă maximizați învățarea.

   Deci, ce părere aveți despre blockchain-ul pentru formarea directorilor? Comentează mai jos și anunță-ne.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me