Vrei să știi despre cei mai buni furnizori de blockchain din industrie? Apoi, ai ajuns la locul potrivit.

Când vine vorba de blockchain, avem probleme și soluții.

În era celor patru revoluții industriale, suntem într-o etapă în care ecosistemul blockchain exponențial.

În general, există trei componente majore ale unui ecosistem blockchain.

Include platforme, furnizori și aplicații reale. Fiecare jucător are un rol crucial de jucat în ecosistem.

Vânzătorii de blockchain sunt companii care furnizează servicii altor startup-uri sau companii care doresc să utilizeze blockchain. În mod clar, nu fiecare companie poate crea o soluție end-to-end. De asemenea, gama largă de cazuri de utilizare pentru blockchain înseamnă o abordare diferită de fiecare dată când trebuie rezolvată o problemă.

Citiți mai multe despre tehnologia Ledger distribuită.

În acest articol, vom trece prin vânzătorii blockchain. Vom acoperi, de asemenea, furnizorii de blockchain-ca-un-serviciu (BaaS) pe măsură ce se încadrează în definiția furnizorului de blockchain.

Deci, ce înseamnă vânzătorul blockchain? Să explorăm.

Ce este vânzătorul Blockchain?

Vânzătorii de blockchain sunt companii, startup-uri sau afaceri care furnizează servicii sau soluții. Peisajul furnizorilor de blockchain este mare și se extinde într-un ritm rapid.

De asemenea, furnizorii pot fi definiți în funcție de cine este cumpărătorul. De exemplu, un producător care construiește produse folosind materii prime ar putea fi vânzătorul unui distribuitor, în timp ce comerciantul cu amănuntul este vânzătorul consumatorului.

De aceea, vom discuta atât jucătorii mici, cât și cei mari, care schimbă peisajul blockchain, oferind soluții inegalabile și unice..

De asemenea, vom încerca să le clasificăm în:

 • Furnizori de infrastructură Blockchain, exemplu: Primechain, Bluzelle, IBM, Microsoft
 • Furnizori de aplicații blockchain, exemplu: Ripple, Factom, DigitalX
 • Furnizori de servicii Blockchain, exemplu: Infosys, Accenture, Wipro

Alegerea vânzătorului potrivit pentru tehnologia Blockchain

Furnizorii de consultanță blockchain fac parte din ecosistem. Modelul de serviciu câștigă popularitate datorită creșterii bruște a adoptării blockchain-ului sau DLT.

Ca întreprindere, trebuie să luați măsurile corespunzătoare înainte de a alege furnizorul de consultanță blockchain potrivit.

De asemenea, trebuie să înțelegeți fazele proiectului blockchain pentru a înțelege bine. Pentru a vă asigura că învățați în cel mai bun mod posibil, să parcurgem mai întâi fazele cheie ale unui proiect blockchain.

De asemenea, citiți Blockchain-ul nostru de finanțare comercială

Fazele proiectului Blockchain

 1. Consultanță strategică

În etapă, afacerea trebuie să facă consultanță strategică. Deoarece blockchain-ul este nou, este ideal să faceți consultanță strategică pentru a evita orice formă de deficiență în înțelegerea impactului și sferei blockchain-ului din proiect. Există mai mulți furnizori de consultanță blockchain care vă pot ajuta să obțineți rezultatul dorit. 

 1. Analiza cazurilor de utilizare

Acum, că sunteți familiarizați cu rolul blockchain-ului și cu impactul acestuia, este momentul să faceți o analiză a cazurilor de utilizare. Este un prim pas important pentru orice proiect blockchain. În acest pas, trebuie să utilizați o metodă analitică pentru a determina cazul de utilizare corect pentru proiectul dvs. Pentru a vă asigura că faceți acest lucru corect, trebuie să îndepliniți cerințele sistemului, înțelegând domeniul de aplicare și adunând toate detaliile posibile despre modul în care utilizatorii interacționează cu sistemul.

 1. Dovada de concept

O altă fază crucială este Proof-of-Concept. În acest pas, se fac studii de fezabilitate pentru a se asigura dacă ideea blockchain este fezabilă sau nu. În testul de fezabilitate, sunt luate în considerare atât aspectele financiare, cât și cele tehnice. În această fază, este ușor să găsești un obstacol care poate avea loc în timpul implementării proiectului. 

De asemenea, citiți Ghidul nostru POC

 1. Proiect pilot

În proiectul pilot, se realizează o implementare la scară mică. Acest lucru se face pentru a evalua costul, fezabilitatea și practicitatea proiectului. 

 1. Proiect live complet

Dacă totul merge așa cum a fost planificat, proiectul va fi lansat la scară largă.

Aflați mai multe despre implementarea Blockchain

La ce să ne așteptăm de la firmele de consultanță Blockchain?

Ca afacere, treaba ta este să oferi informații și asistență firmelor de consultanță. Pentru a vă ajuta să înțelegeți ce vă puteți aștepta sau solicita de la o firmă de consultanță, să parcurgem punctele de mai jos.

Identificarea oportunităților blockchain: Firmele de consultanță au o înțelegere profundă a blockchain-ului și a cazurilor de utilizare ale acestuia. Ei înțeleg cum și când să utilizeze blockchain-ul, ceea ce poate duce la o eficiență mai bună. Deci, dacă sunteți o afacere, ar trebui să vă așteptați ca firma de consultanță pe care o alegeți să vă ajute să aflați oportunitățile potrivite pentru utilizarea blockchain-ului. În plus, ar trebui să aibă, de asemenea, capacitatea deplină de ao implementa.

Crearea de studii de caz de afaceri: Studiile de caz sunt un instrument esențial pentru a înțelege afacerea. Firma dvs. de consultanță ar trebui să poată crea studii de caz convingătoare pentru cumpărător sau pentru acesta. 

Prezentați idei de dovadă a conceptului: Firma de consultanță ar trebui să aibă o experiență bună atunci când vine vorba de idei de dovadă a conceptului. Ar trebui să le poată prezenta. De asemenea, orice proiecte care arată procesul lor de implementare sau rezultatele. De asemenea, orice dovadă de concept sau proiect care vă poate ajuta să vă comparați cerințele vă poate oferi un avantaj clar.

Construirea foilor de parcurs și a cadrelor de afaceri: Vă puteți aștepta ca firma de consultanță să poată crea foi de parcurs și cadre clare. Aceste cadre și foi de parcurs ar trebui să fie înclinate să utilizeze tehnologia blockchain, păstrând factori precum cerințe și obiective.

Parteneriat: Furnizorii care au parteneriate pot fi grozavi, deoarece deschid noi posibilități. 

Înțelegere și expertiză: Aceștia ar trebui să aibă o înțelegere deplină a afacerii cumpărătorului întreprinderii și a modului în care poate fi utilizată pentru beneficii.

Ce ar trebui să aibă în vedere o întreprindere?

Utilizarea blockchain-ului este dificilă. De aceea, întreprinderea ar trebui, de asemenea, să se asigure că oferă cel mai bun serviciu consumatorilor.

 • Explorarea tuturor posibilităților: Ca întreprindere, ar trebui să explorați toate posibilitățile. Se poate face parcurgând cazuri de utilizare blockchain. De asemenea, trebuie să luați notă de abilitățile necesare pentru a profita de oportunități.
 • Părțile interesate în sincronizare: Asigurați-vă că țineți informați toți factorii interesați în timpul procesului de utilizare a blockchain-ului.
 • Limita cheltuielilor: Ca întreprindere, ar trebui să încercați întotdeauna să limitați cheltuielile. Pentru aceasta, planificarea costurilor trebuie făcută.
 • Oferiți abilități tehnice excelente: Acest lucru vă va ajuta să rezolvați problema clientului mai repede.
 • Oferiți sfaturi privind riscurile: Riscurile sunt o parte integrantă a oricărui proiect și dvs., ca furnizor, ar trebui să le oferiți întotdeauna unul.
 • Oferiți o strategie excelentă: Asigurați-vă că puteți oferi o strategie adecvată care poate fi utilizată în scenarii din lumea reală.

Cum să alegeți un furnizor de blockchain

Acum este timpul să listăm cum ar trebui să alegeți furnizorul de blockchain potrivit pentru afacerea dvs. La urma urmei, alegerea determină dacă blockchain-ul dvs. va avea succes sau nu. 

Alegerea furnizorului potrivit sau a companiei blockchain nu este atât de ușoară pe cât ați putea crede. Trebuie să creați o listă de verificare și să vă asigurați că furnizorul blockchain pe care îl alegeți să bifați majoritatea.

Lista de verificare poate conține câteva aspecte obligatorii pe care pur și simplu nu le puteți ignora. Vor exista, de asemenea, câteva aspecte pe care s-ar putea să doriți să fiți ușori. Nu este posibil să aveți totul de la furnizorul blockchain la alegere. În cele din urmă, ar trebui să alegeți un furnizor de blockchain care vă poate înțelege punctele de durere și vă poate oferi soluții.

 1. Înțelegerea criteriilor

Dezvoltarea blockchain, serviciile sau soluțiile au devenit deja complexe. Asta înseamnă că trebuie să setați criteriile în avans.

De exemplu, ar trebui să știți pe ce tehnologii veți lucra și dacă furnizorul blockchain pe care l-ați ales să le susțină. Există și alte criterii pe care trebuie să le luați în considerare, care includ condițiile de furnizare a serviciilor, condițiile de plată, orice formă de rambursare, integrabilitatea cu alte sisteme etc. Dacă procedați corect, sunteți pregătiți pentru restul călătoriei.

 1. Definiți procesul

Găsirea furnizorului potrivit nu este simplă. Trebuie să definiți un proces care vă poate ajuta să faceți acest lucru. Procesul ar trebui să includă pașii necesari pentru obținerea cerințelor dvs. Poate doriți să luați legătura cu câțiva furnizori de blockchain care cred că se potrivesc bine criteriilor dvs.. 

Dacă credeți că contactarea directă a furnizorilor necesită prea mult timp, atunci vă puteți face cerințele online. Încercați să publicați o reclamă sau utilizați mai bine conturile dvs. de socializare.

Odată ce începeți să obțineți pitch-uri, este timpul să vă stabiliți o echipă care să se ocupe de asta. De asemenea, asigurați-vă că îi puneți pe cei mai buni angajați să o facă, deoarece luarea unei decizii greșite nu este o opțiune aici.

 1. Obține citate

Cu puțini furnizori de blockchain, este momentul să obțineți cotații sau sume licitate. Aceasta este cunoscută sub numele de Cerere de propunere (RFP). Aceste propuneri ar trebui să conțină toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia mai ușor. Ofertele ar trebui să conțină toate defalcările de cheltuieli cu datele de livrare. De asemenea, puteți afla despre standardele lor de calitate.

 1. Procesul de evaluare

Cu sume licitate în mână, este momentul să le comparați cu criteriile dvs. Ar trebui să vă luați timpul potrivit pentru a face procesul de evaluare. De asemenea, contactați furnizorii dacă aveți nevoie să aflați mai multe informații despre un anumit criteriu. 

Pe scurt, trebuie să înțelegeți domeniul de aplicare complet înainte de a apăsa pe trăgaci. 

 1. Incepe munca

Ultimul pas este să începi să lucrezi la proiect. Păstrați întotdeauna o echipă dedicată pentru a trece cu vederea progresul.

Lista furnizorilor Blockchain

Acum, că avem o înțelegere completă a furnizorilor de blockchain, să listăm furnizorii populari de blockchain de acolo. Acest lucru vă va oferi o idee clară a opțiunilor disponibile pe piață.

Servicii Web Amazon

Serviciile web Amazon sunt cunoscute pentru dominația lor în industrie. Aceștia sunt furnizori de servicii web de vârf și, de asemenea, au început să își furnizeze serviciile în sectorul blockchain.

Serviciul lor Amazon Blockchain înconjoară șabloanele rotunde AWS Blockchain în timp ce utilizează platforma cloud. Ca utilizator, puteți utiliza Hyperledger Fabric, Ethereum pentru a utiliza platforma lor.

Blockchain-ul lor ca soluție de serviciu oferă o oportunitate excelentă pentru afaceri de a-și implementa soluția blockchain. Avantajele lor cheie includ timp mai rapid de implementare, instrumente, alegerea planului și plata pe măsură ce utilizați. 

Pe scurt, ele oferă o infrastructură globală pentru implementarea platformelor blockchain de la un capăt la altul. Serviciile sunt, de asemenea, rentabile.

Doriți să aflați mai multe despre Blockchain ca serviciu? Consultați articolul nostru despre Enterprise BaaS 

BigchainDB

BigchainDB este cunoscut ca baza de date blockchain. Acestea oferă tehnologia bazei de date care funcționează perfect cu soluția blockchain. Are latență redusă, funcționalitate puternică de interogare și randament ridicat. Mai mult, cu BigchainDB, nu trebuie să renunțați la controlul descentralizat. Oferă stocare imuabilă a datelor.

BigchainDB este compatibil cu aplicații, platforme populare și îl puteți utiliza, de asemenea, pentru a implementa dovezi de concept blockchain. Poate fi utilizat în diverse cazuri de utilizare și industrii.

Ei colaborează cu mai mulți parteneri, inclusiv Cognizant, Capgemini, Interledger și alții. Nu în ultimul rând, acestea oferă și producție și consultanță practică.

IBM Blockchain

IBM Blockchain se referă la furnizarea de valoare prin serviciile lor blockchain. IBM Food Trust le spune multe despre soluția lor blockchain. 

Au stăpânit lanțul de aprovizionare prin blockchain. Serviciul lor blockchain funcționează pe diferite cazuri de utilizare și industrii. Cu peste 500 de angajamente de peste blockchain ale clienților, acestea sunt clasate pe primul loc atunci când vine vorba de acreditări de leadership blockchain.

Cu blockchain-ul IBM, partenerii pot scala cu ușurință cu securitate ridicată. Infrastructura IBM ajută la susținerea rețelei blockchain. Ei au, de asemenea, expertiza tehnică pentru a duce mai departe un proiect.

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard (HP) oferă implementări blockchain la nivel de întreprindere. Acestea au făcut-o posibilă cu ajutorul livrării end-to-end, a arhitecturii de construire a scopului și a ecosistemului partenerilor puternici.

Soluțiile lor blockchain oferă o soluție de ultimă oră. Acestea oferă tehnologie HPE pentru misiuni critice distribuite (DLT). În servicii, acestea oferă HPE Pointnext, care include atelier, servicii de implementare, dovadă a valorii și alte servicii blockchain.

Microsoft

Blockchain-ul Azure de la Microsoft este un blockchain celebru ca soluție de serviciu. 

Acestea oferă dezvoltare simplificată, implementare ușoară și instrumente pentru inovații accesibile. Mulți clienți folosesc blockchain-ul Azure, inclusiv XBOX, Insurwave, Project Ubin și altele. 

Piața Microsoft Azure oferă acces la platforme blockchain precum Hyperledger Fabric, Ethereum și Corda. De asemenea, puteți verifica arhitecturile soluțiilor lor care acoperă o abordare arhitecturală diferită a cazurilor de utilizare extinse. 

Caracteristicile cheie ale blockchain-ului Azure includ gestionarea încorporată a consorțiului, operațiuni și implementare simplă a rețelei blockchain, design extensil și deschis, etc. Prețurile lor sunt, de asemenea, simple, deoarece oferă prețuri pe nod.

Oracol

Abordarea Oracle a blockchain-ului a fost întotdeauna unică. Acestea oferă o platformă blockchain, permițând companiilor să facă tranzacții B2B cu fiabilitate și scalabilitate. Cu blockchain-ul Oracle, puteți începe pre-asamblat utilizând componentele Fabric Hyperledger aprovizionate automat. 

Oracle funcționează perfect cu Hyperledger Fabric open source, care asigură integrări ușoare plug-and-play, operațiuni automate, configurări de nivel enterprise și multe altele!

Caracteristicile cheie oferite de platforma Oracle Blockchain includ aprovizionarea simplă, adăugarea facilă a organizației partenere, capacitatea de a construi o platformă completă blockchain și rețele hibride. De asemenea, puteți automatiza cu contracte inteligente și efectua tranzacții private. În cele din urmă, puteți integra tranzacții blockchain în aplicații cu ajutorul dezvoltării bazate pe API REST, integrarea plug-and-play, construirea de noi aplicații și așa mai departe!

SAP

SAP este, fără îndoială, în fruntea inovației, serviciilor și instrumentelor blockchain. 

Acestea oferă serviciul lor SAP Cloud Platform Blockchain și serviciul SAP HANA Blockchain. Fiecare facilitate oferă utilizatorului o valoare unică. Serviciul Cloud Platform oferă implementarea ușoară în cloud, posibilitatea de a utiliza platforma deschisă blockchain și, de asemenea, extinde aplicațiile existente folosind blockchain.

Serviciul Blockchain SAP HANA, pe de altă parte, permite aplicații blockchain externe către SAP HANA, o platformă de date în memorie.

Blockchain aplicat

Applied Blockchain este o companie de dezvoltare de aplicații și blockchain care își oferă serviciile pe contracte inteligente și tehnologie de registru distribuit. 

Acestea sunt, de asemenea, listate în primele 20 de firme de consultanță blockchains ale Gartner în 2017 și 2018. În serviciile lor, acestea oferă aplicații DLT și construirea de produse. Serviciile lor sunt aplicabile în diferite industrii, inclusiv lanțul de aprovizionare, legal, telecomunicații, medical și altele. Partenerii lor includ Quorum, Parity, Hyperledger Fabric, Vodafone și așa mai departe.

Care este rata de succes?

Chiar dacă am trecut prin vânzătorii de blockchain, există încă mulți sceptici care pun sub semnul întrebării succesul în implementarea reală a blockchain-ului. Un studiu blockchain publicat pe Registrul discuțiile vorbesc chiar despre o rată de succes de 0,00% pentru tehnologia de registre distribuite. 

De fapt, unii furnizori nu sunt dornici să contacteze din nou dacă li se solicită rapoarte sau dovezi cu privire la implementarea blockchain-ului. Aceasta este o preocupare severă pentru industria furnizorilor de blockchain și ar trebui rezolvată.

Cu toate acestea, suntem siguri că rata de succes a furnizorilor de blockchain va crește cu timpul.

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul vânzătorilor noștri pentru articolul blockchain. Am explorat definiția furnizorului de blockchain, pașii pentru a alege furnizorul de consultanță blockchain, așteptările și așa mai departe. 

Piața crește într-un ritm rapid și este singura dată când vom vedea furnizori mai buni de blockchain acolo. Orice companie care este interesată de blockchain ar trebui să ia măsuri de precauție atunci când are de-a face cu furnizori. 

Deci, ce părere aveți despre furnizorii de blockchain? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me