Aspirând să vă duceți cariera Blockchain la nivelul următor cu o certificare Blockchain. Aruncați o privire asupra acestor premise de top pentru certificarea Blockchain pentru a merge mai departe.

În ultimul deceniu, tehnologia blockchain și-a dovedit potențialul ca tehnologie revoluționară. Creșterea recunoașterii tehnologiei blockchain la nivel de întreprindere și individuale a fost responsabilă pentru cererea tot mai mare de expertiză blockchain. Prin urmare, mulți candidați interesați doresc să valorifice beneficiile certificărilor blockchain pentru a-și orienta cariera pe blockchain.

Cu toate acestea, trebuie să învețe și despre condițiile prealabile pentru tehnologia blockchain înainte de a avansa spre certificări blockchain. Mulți candidați subminează adesea importanța cunoștințelor fundamentale în pregătirea certificărilor blockchain. Cu toate acestea, condițiile esențiale pentru certificarea blockchain ar putea ajuta candidații să abordeze cu ușurință certificările blockchain la alegerea lor. Următoarea discuție prezintă cerințele importante pe care trebuie să le îndepliniți înainte de a învăța tehnologia blockchain.

Înscrieți-vă acum: Curs fundamental pentru Blockchain Enterprise gratuit

Cerințe de top pentru certificarea Blockchain

Multe întreprinderi au luat în considerare adoptarea tehnologiei blockchain în diferite aplicații, inclusiv schimbul de muzică, urmărirea tranzacțiilor financiare și efectuarea plăților globale. Creșterea importantă a cererii de expertiză blockchain se concentrează direct pe flexibilitatea profesioniștilor de a crea aplicații pentru diferite obiective ale întreprinderii. Deci, nu există niciun motiv pentru care candidații să se îngrijoreze de rezultatele pe termen lung ale urmăririi unei cariere în blockchain. Cu această claritate, acum să începem să discutăm despre premisele importante pentru călătoria de învățare blockchain.

Condiții tehnice pentru abilități

Cea mai importantă cerință înainte de a începe să învățați despre tehnologia blockchain se referă la elementele fundamentale. Candidații ar trebui să înțeleagă că tehnologia blockchain este mai ușor de înțeles cu sprijinul unei cunoștințe conceptuale mai bune. Înainte de a afla despre blockchain, candidații trebuie să cunoască structurile de date, sistemele distribuite, criptografia, rețelele și relația dintre criptografie și economie. Iată o scurtă schiță a acestor premise fundamentale importante pentru pregătirile de certificare blockchain.

  • Structuri de date

Cea mai mare diferență dintre blockchain și rețelele de calcul tradiționale este stocarea datelor sub formă de blocuri. Bazele de date din rețeaua blockchain sunt reproduse în întreaga rețea, creând astfel registrul distribuit. Prin urmare, candidații au nevoie de cunoștințe privind structura datelor ca o condiție prealabilă pentru educația blockchain. Trebuie să știți despre conceptele de structură a datelor, cum ar fi arborii de căutare, listele legate, hărțile hash, graficele și multe altele. În plus, candidații care aspiră să învețe tehnologia blockchain trebuie să cunoască limbaje de programare precum Python, C ++, C, Java, Scala și C #.

  • Sisteme distribuite

Operațiunile blockchain se bazează practic pe registrul distribuit care funcționează în întreaga rețea. Prin urmare, candidații trebuie să știe despre funcționarea rețelei și a registrelor distribuite. Trebuie să aveți o bună înțelegere a conceptelor de rețea computerizată, cum ar fi topologiile de rețea și rutare. În plus, este de asemenea important ca candidații să învețe despre mecanismele de consens utilizate în blockchain-uri. Funcționarea mecanismelor de consens este un element important pentru începători pentru a înțelege funcționalitățile tehnologiei blockchain.

  • Criptografie

Nu există nicio îndoială că candidații ar trebui să se concentreze pe criptografie ca una dintre premisele fundamentale pentru formarea blockchain. Conștientizarea de bază a conceptelor de criptografie, cum ar fi utilizarea criptografiei cu cheie publică sau integritatea mesajelor, este esențială pentru toți aspiranții la certificarea blockchain. Dacă aveți o bază promițătoare în matematică, atunci puteți naviga cu ușurință în conceptele de criptografie. În plus, candidații ar trebui să aibă o înțelegere clară a conceptelor precum criptarea autentificată și cifrele bloc.    

Îți face griji să obții prima certificare Blockchain? Citiți ghidul nostru de experți despre cum să obțineți certificarea dvs. de expert Blockchain.

  • Ecuație de criptografie și economie

Candidații care se scufundă în lumea educației blockchain ar trebui, de asemenea, să înțeleagă interacțiunea dintre economie și criptomonedă. Criptomonedele trec prin diverse fluctuații din cauza evaluării valutare și a diferitelor politici monetare. Înțelegerea ecuației criptomonedă-economie oferă informații despre modalitățile prin care criptomonedele sunt controlate.

Cunoașterea aplicațiilor descentralizate

A doua cea mai importantă condiție prealabilă pentru educația blockchain se referă la aplicațiile descentralizate. Candidații ar trebui să aibă cunoștințe de bază cu privire la diferitele soluții de aplicații descentralizate disponibile. Înțelegerea aplicațiilor descentralizate sau a aplicațiilor dApp poate ajuta candidații să afle cum sunt sau pot fi dezvoltate alte aplicații descentralizate. Unele dintre platformele remarcabile de dezvoltare a aplicațiilor descentralizate includ,

  • Ethereum

Ethereum este în prezent cea mai favorabilă platformă pentru dezvoltarea descentralizată a aplicațiilor. Elementul de bază în operațiunile Ethereum este Ether, criptomoneda. Ethereum utilizează limbajul axat pe contractul inteligent, Solidity. În același timp, oferă și o rezistență mai bună pe linia C ++ și JavaScript.

  • Hyperledger

O altă condiție prealabilă notabilă pentru învățarea blockchain-ului este Hyperledger. Permite dezvoltarea de tehnologii în verticale interindustriale prin utilizarea unei platforme open-source cu colaborare.

  • Corda

Corda este o altă condiție prealabilă pentru învățarea blockchain. Asigură dezvoltarea tehnologiei blockchain în verticale interindustriale. Cu toate acestea, este potrivit mai ales pentru industriile financiare, deoarece acestea pot utiliza protocoalele de bază în reducerea costurilor de tranzacție și de evidență.

Citește și: Cum să deveniți un specialist în blockchain?

Descentralizare

Descentralizarea este, de asemenea, una dintre premisele notabile în învățarea blockchain, deoarece candidații ar trebui să înțeleagă structura sa de bază. Practic, studenții pot începe cu modelul de rețea peer-to-peer pentru înțelegerea arhitecturii descentralizate a blockchain-ului.

În rețelele de la egal la egal, munca este alocată în mod egal între toate nodurile și toate nodurile au aceeași autoritate. Nu puteți găsi un server centralizat în blockchain, deoarece nodurile funcționează simultan ca client și server. Cel mai important dintre toate, este important să observăm că rețelele de la egal la egal nu au un singur punct de proprietate, control sau autoritate. Acestea prezintă o ierarhie plană, iar rețelele publice blockchain pot oferi cu ușurință oportunitatea de aderare la rețea.

Abilități de interoperabilitate

Printre numeroasele premise pentru educația și instruirea blockchain, interoperabilitatea va apărea cu siguranță. Ca viitor profesionist în blockchain, studenții care aspiră la cariere în tehnologia blockchain trebuie să aibă capacitatea de a opera în diferite tehnologii fără probleme.

În rolurile profesionale de blockchain, candidații ar putea fi nevoiți să utilizeze diferite platforme tehnologice care se ocupă de registre interconectate. În același timp, profesioniștii din blockchain ar trebui, de asemenea, să compare sistemele existente ale întreprinderii și să le evalueze pentru valoarea afacerii în integrarea cu sistemele existente..

Abilitatea de creativitate și simplificare

Importanța creativității în învățarea despre tehnologia blockchain și pregătirea pentru certificările blockchain este dincolo de orice îndoială. Profesioniștii în blockchain ar trebui să dezvolte abilitatea de a simplifica procesul de afaceri pentru rezolvarea unei probleme specifice. Expertiza fundamentală în metodologia de gândire a designului poate fi crucială pentru candidați, deoarece ar ajuta la găsirea soluțiilor în diferite cazuri de utilizare a blockchain-ului.

Ca entuziast Blockchain, trebuie să parcurgeți cei mai comuni termeni și definiții Blockchain pentru a-i învăța mai bine. Iată cele mai bune definiții Blockchain pe care trebuie să le verificați.

Ecuația Blockchain și Business

Lista condițiilor prealabile pentru educația blockchain include, de asemenea, înțelegerea aspectelor de afaceri ale blockchain-ului. Într-un rol de blockchain profesional, va trebui să vindeți soluția dvs. unui potențial client. Prin urmare, aveți nevoie de o impresie clară cu privire la valoarea de afaceri pe care o pot oferi soluțiile blockchain. De asemenea, candidații ar putea încerca să identifice diferitele oportunități posibile pentru utilizarea blockchain-ului pentru a-și îmbunătăți soluțiile.

În același timp, candidații ar trebui să dezvolte și abilitățile pentru activitățile de zi cu zi într-un mediu de întreprindere. În afară de abilitățile tehnice, candidații ar trebui să aibă capacitatea de a obține beneficiile de afaceri ale blockchain-ului. Candidații ar trebui să aibă o impresie exactă pentru a menține paralele între rezultatele așteptate ale afacerii și capacitățile soluției. Aceste abilități pot ajuta candidații să obțină o impresie precisă despre implementarea blockchain-ului în cazurile de utilizare a afacerii.

Calificările academice sunt obligatorii

Deși nu există o cerință explicită a calificării academice ca premise pentru educația blockchain, aceasta poate ajuta foarte mult. O diplomă de licență în informatică, matematică sau tehnologia informației poate fi foarte utilă pentru a oferi fundamentul conceptual potrivit pentru învățarea despre tehnologia blockchain.

Calificările academice sunt condiții prealabile adecvate pentru a învăța tehnologia blockchain, deoarece vă ajută să începeți cu o notă pozitivă. Nu trebuie să înveți totul de la zero și poți dobândi cu ușurință cunoștințe despre noile concepte.

Dedicarea pe teren

În cele din urmă, una dintre premisele de vârf pentru învățarea blockchain se referă cu siguranță la angajament. Domeniul tehnologiei blockchain și aplicațiile sale este foarte cuprinzător. Prin urmare, va trebui să aflați despre concepte noi pe măsură ce vă deplasați pe calea învățării. În plus, certificările blockchain ar necesita candidații să se concentreze pe subiecte specifice care ar necesita timp considerabil pentru învățare.

Deci, toți candidații trebuie să se scufunde în călătoria învățării despre blockchain cu dedicare completă. Candidații ar trebui să aibă capacitatea de a-și menține responsabilitatea pentru activitatea lor de învățare blockchain. Deoarece blockchain-ul este o tehnologie nouă, mulți candidați ar putea dezvolta, de asemenea, îndoieli cu privire la fezabilitatea carierelor în blockchain. Cu toate acestea, trebuie să mențineți o poziție formidabilă în obiectivele dvs. pentru a afla despre blockchain. De fapt, o atitudine de „nu renunța niciodată” este extrem de esențială pentru a afla despre blockchain.

Pentru a observa și a înțelege procesele de afaceri ale întreprinderii, este recomandat să alegeți certificarea Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Înscrieți-vă acum și începeți să învățați să puneți mâna pe certificarea CEBP.

Cuvinte finale

Într-o notă finală, este clar că condițiile prealabile pentru a învăța tehnologia blockchain includ abilități tehnice, precum și abilități ușoare. Condițiile preliminare pentru educația blockchain reflectă necesitatea înțelegerii componentelor fundamentale ale unui blockchain.

O înțelegere detaliată a conceptelor de bază ale blockchain-ului oferă un început bun candidaților în călătoria lor de învățare. Ulterior, discuția subliniază, de asemenea, nevoia de abilități ușoare, cum ar fi interoperabilitatea, comunicarea, adaptabilitatea și abilitățile de colaborare.

Un alt punct culminant izbitor printre cerințele de învățare despre blockchain este înțelegerea relației dintre blockchain și valoarea afacerii. Deci, asigurați-vă că bifați toate aceste căsuțe înainte de a vă deplasa spre programe de formare sau certificare blockchain!             

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me