Căutați cele mai bune certificări blockchain pentru a vă duce cariera de blockchain la nivelul următor? Ești în locul potrivit!

Cererea în continuă creștere pentru competențe noi și emergente este una dintre formidabilele tendințe pe piața muncii IT. Din decembrie 2017, recunoașterea pe scară largă a semnificației tehnologiei Blockchain și a criptomonedelor, deși întârziată, a fost un fenomen care aștepta să se întâmple. Anul 2009 a adus termenul „criptomonedă” în atenția aproape tuturor persoanelor din lumea tehnologiei.

Industria financiară, în special, a fost copleșită de anticipații cu privire la oportunitățile și provocările pe care organizațiile ar trebui să le întâmpine pentru adaptarea la criptomonede. Avans rapid până în 2020; lumea este ocupată să afle mai multe despre blockchain – fundamentul criptomonedelor și cum poate transforma paradigmele de calcul convenționale.

Prin urmare, cererea pentru cele mai bune certificări blockchain s-a transformat într-o observație explicită pentru orice aspirant la IT. Cu toate acestea, începătorii sunt deseori tulburați de diverse îndoieli în alegerea certificării blockchain ideale în funcție de obiectivele lor de carieră. Următoarea discuție se aruncă în trei certificate de blockchain notabile disponibile la 101 Blockchains academy care pot da un impuls formidabil carierei tale blockchain.

Inscrie-te acum:Curs gratuit de formare pentru principiile Blockchain Enterprise

Găsirea certificărilor Blockchain potrivite

Deci, unde este platforma dovedită pentru a găsi cea mai bună certificare blockchain pentru cariera ta? Deoarece blockchain-ul este o nouă tehnologie, poate fi dificil pentru candidați să găsească platforme credibile pentru obținerea certificărilor blockchain. Să aruncăm o privire asupra diferitelor certificări blockchain disponibile pe 101 Blockchains. O prezentare mai detaliată a obiectivelor fiecărei certificări și a publicului țintă pentru fiecare certificare vă poate ajuta să alegeți certificarea ideală în funcție de cerințele dvs. de carieră.

1. Certificare certificată Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

CEBP

Certificarea Professional Blockchain Professional Enterprise este o alegere eficientă pentru profesioniștii care aspiră să reducă mila suplimentară dintre educația formală și transformarea într-un expert de renume blockchain pentru întreprinderi. Identitatea CEBP ca una dintre cele mai bune certificări blockchain este validată pe bună dreptate în structura și obiectivele sale.

Certificarea CEBP este potrivită pentru managerii superiori, profesioniștii din industrie și liderii de afaceri pentru a obține o înțelegere puternică și informații cuprinzătoare cu privire la impactul tehnologiei blockchain. Prin urmare, certificarea CEBP este ideală pentru profesioniștii care aspiră la următoarele roluri,

 1. Conducere de vârf și factori de decizie în blockchain de întreprindere
 2. Managerii de inovare
 3. Soluții blockchain și manageri de programe
 4. Analiști și consilieri de afaceri
 5. Antreprenori de tehnologie blockchain

CEBP este certificarea blockchain de top pentru 101 Blockchains, deoarece a dovedit avantaje în reducerea decalajului dintre teoria blockchain și practica pentru practicienii blockchain de întreprindere. Noi, la 101 Blockchains, oferim un curs de formare cuprinzător și bine articulat, care se întinde pe patru săptămâni.

Aspiranții ar putea dedica trei până la patru ore în fiecare săptămână pentru a se pregăti eficient pentru certificarea CEBP cu cursul de formare 101 Blockchains. Cel mai important, sprijinul experților din industrie în cursul de formare pentru certificarea CEBP oferă un avantaj suplimentar. Acum, haideți să reflectăm asupra domeniilor esențiale acoperite în certificarea CEBP pentru a înțelege relevanța sa pentru carierele blockchain.

Certificarea CEBP este cu ușurință una dintre cele mai bune certificări blockchain datorită exhaustivității sale. Certificarea nu acoperă doar diferitele aspecte ale tehnologiei blockchain, ci se concentrează și asupra impactului acestora asupra obiectivelor de afaceri ale diferitelor întreprinderi. Candidații au posibilitatea de a-și dovedi abilitățile de a se angaja practic cu directori de întreprindere.

Înscrieți-vă acum: certificare certificată Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

În plus, candidații ar putea folosi certificarea CEBP pentru a-și dovedi capacitățile de a alinia cerințele directorilor de întreprindere cu soluții de blockchain rezonabile și extrem de eficiente. Certificarea CEBP asigură pregătirea candidaților pentru astfel de responsabilități prin acoperirea următoarelor domenii de examen:

Modulul 1: Fundamentele tehnologiei blockchain

Primul modul într-una dintre cele mai bune certificări blockchain de 101 Blockchains reflectă funcționarea tehnologiei blockchain și caracteristicile sale cheie. Iată capitolele acoperite în primul domeniu de certificare CEBP.

 1. Noțiuni de bază despre blockchain
 2. Dovada muncii
 3. Crearea lanțului de blocuri
 4. Blockchain-uri private și publice
 5. Contracte inteligente

Modulul 2: Platforme Enterprise Blockchain

Al doilea modul de certificare CEBP se concentrează pe importanța blockchain-ului dincolo de sfera criptomonedelor. Capitolele notabile acoperite în acest domeniu sunt următoarele,

 1. Bazele Ethereum
 2. Bazele țesăturii Hyperledger
 3. Bazele Corda

Modulul 3: Blockchain în finanțarea comerțului

CEBP își consolidează identitatea printre cele mai bune certificări blockchain pe 101 Blockchains cu al treilea domeniu. Acest domeniu se concentrează în mod special pe semnificația activelor criptografice în operațiunile de finanțare a comerțului despre blockchain. Capitolele importante din al treilea domeniu al certificării CEBP includ următoarele,

 1. Criptomonede și active criptografice
 2. Bazele Ripple
 3. Operațiuni de finanțare a comerțului legate de blockchain

Modulul 4: Aplicații Blockchain

Al patrulea modul din certificarea CEBP se concentrează în mod evident pe înțelegerea impactului radical al blockchain-ului asupra operațiunilor de gestionare a lanțului de aprovizionare. Candidații trebuie să se pregătească pentru următoarele capitole în acest domeniu al certificării CEBP,

 1. Bazele gestionării lanțului de aprovizionare pe blockchain
 2. Utilizați cazuri legate de gestionarea lanțului de aprovizionare pe blockchain
 3. Transformarea digitală prin utilizarea tehnologiei blockchain

Modulul 5: cazuri de utilizare Blockchain

Domeniul final al certificării CEBP de către 101 Blockchains pune accent pe diverse exemple de implementări practice ale tehnologiei blockchain. Candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile de a folosi diverse instrumente în scenarii specifice din viața reală.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți

2. Certificare certificată Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

CEBA

Certificarea Enterprise Blockchain Architect certificată este, de asemenea, una dintre certificările blockchain de top pentru 101 Blockchain. Certificarea CEBA își propune să dovedească abilitățile profesioniștilor de a beneficia de setul corect de abilități practice necesare dezvoltatorilor de blockchain, practicienilor IT și inginerilor de blockchain. Dacă aspirați la următoarele roluri, certificarea CEBA este prima alegere dintre cele mai bune certificări blockchain disponibile în prezent.

 1. Arhitecți și ingineri de soluții blockchain
 2. Dezvoltatori de blockchain și manageri IT
 3. Practicanți de blockchain pentru întreprinderi și arhitecți în cloud
 4. Managerii IT și Ofițerii șefi ai informațiilor
 5. Ingineri de pre-vânzare și directori de vânzări IT

Importanța CEBA ca una dintre cele mai bune certificări blockchain din vremurile actuale este evident pe bună dreptate în adoptarea în creștere treptată a tehnologiei blockchain. Întreprinderile trec în mod încet de la dovada conceptului la producție în număr mare, subliniind nevoia evidentă a expertizei blockchain.

Certificarea CEBA de 101Blockchain însoțește un curs de formare adaptat pentru îmbunătățirea abilităților candidaților în diferitele sale domenii. Dezvoltatorii de aplicații, inginerii centrate pe blockchain și administratorii IT ar trebui să beneficieze de certificarea CEBA pentru a-și spori creșterea carierei. Acum, să aruncăm o privire asupra esenței diferitelor module acoperite în certificarea CEBA după cum urmează,

 1. Concepte fundamentale și avansate legate de arhitectura blockchain, cum ar fi dezvoltarea
 2. Selectarea sistemelor blockchain ideale pentru diferite cazuri de utilizare
 3. Analiza cerințelor clienților și evaluarea abordărilor ideale pentru valorificarea arborelui decizional blockchain
 4. Lucrul eficient cu publicul, precum și sistemele blockchain de permisiuni precum Hyperledger și Ethereum

Înscrieți-vă acum: certificare Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Certificarea CEBA este una dintre cele mai bune certificări blockchain pe 101 Blockchains cu o acoperire extinsă a următoarelor domenii,

Modulul 1: Fundamentele blockchain

Primul modul de certificare CEBA pune accentul pe conceptele de bază ale tehnologiei blockchain relevante pentru arhitecții blockchain. Capitolele importante din acest modul sunt următoarele,

 1. Definiția blockchain
 2. Comparație blockchain, jetoane și criptomonede
 3. Componente cheie în blockchain
 4. Problema generalilor bizantini
 5. Mecanisme de consens
 6. Scrierea blocurilor pe un blockchain
 7. Hashing
 8. Cerințe pentru minerit
 9. Contracte inteligente
 10. Furci și segwits
 11. Tipuri de blockchain
 12. Utilizați cazuri

Modulul 2: Enterprise Blockchains

Al doilea modul de certificare CEBA se concentrează pe aplicațiile de tip blockchain pentru întreprinderi. Candidații ar trebui să se pregătească pentru următoarele capitole pentru a califica una dintre cele mai bune certificări blockchain pe 101 Blockchain,

 1. Definiția enterprise blockchain
 2. Crearea de valoare în blockchain-ul de întreprindere
 3. Modelarea costurilor în blockchain-ul întreprinderii
 4. Considerații de cost în blockchain-ul de întreprindere
 5. Aspecte de performanță în blockchain de întreprindere
 6. Arhitectura blockchain-ului de întreprindere
 7. Cazuri generale de utilizare în blockchain-ul întreprinderii
 8. Vânzarea soluțiilor blockchain pentru întreprinderi
 9. Preocupări legate de tehnologia blockchain pentru întreprinderi
 10. Blockchain ca model de serviciu
 11. Dezvoltare blockchain pentru întreprinderi
 12. Securitate blockchain pentru întreprinderi

Modulul 3: Prezentare generală a Ethereum

Al treilea modul în certificarea CEBA se concentrează pe tehnologia Ethereum. Candidații trebuie să-și demonstreze capacitățile în următoarele domenii pentru a-și demonstra expertiza în certificarea CEBA.

 1. Prezentare generală a Ethereum
 2. Dezvoltarea Ethereum
 3. Implementarea Ethereum
 4. Ethereum folosește o carcasă în platforma simbolică

Modulul 4: Prezentare generală a țesăturii Hyperledger

Acest modul din certificarea CEBA pune accentul pe Tesatura Hyperledger și acoperă următoarele capitole importante,

 1. Prezentare generală a proiectului Hyperledger și a fabricii Hyperledger
 2. Utilizați cazuri de țesătură Hyperledger
 3. Dezvoltare în fabrică Hyperledger
 4. Caz de utilizare logistică a Hyperledger Fabric

Modulul 5: Prezentare generală a R3 Corda

Modulul final al uneia dintre cele mai bune certificări blockchain pe 101 Blockchains acoperă următoarele capitole,

 1. Fundamente și cazuri de utilizare ale R3 Corda
 2. Dezvoltarea Corda

Aveți îndoieli cu privire la valoarea certificărilor Blockchain? Iată principalele motive pentru a obține certificarea Enterprise Blockchain.

3. Certificare de arhitect de securitate Blockchain certificat (CBSE)

CBSE

Certificarea certificată Blockchain Security Architect este una dintre cele mai bune certificări blockchain. Este conceput special pentru rolurile de securitate blockchain și oferă un impuls promițător portofoliului de carieră al arhitecților și dezvoltatorilor blockchain de întreprindere. Certificarea CBSE este ideală pentru următoarele roluri,

 1. Arhitecți și ingineri blockchain pentru întreprinderi
 2. Manageri IT
 3. CIO
 4. Dezvoltatori blockchain

Certificarea CBSE reprezintă cele mai bune certificări blockchain pentru consolidarea bazelor conceptuale și practice în securitatea blockchain. Securitatea blockchain este o cerință obligatorie pentru diferite etape ale planificării afacerii, dezvoltării software și proiectării arhitecturii legate de tehnologia blockchain.

Profesioniștii în blockchain aspiranți pot beneficia de certificarea CBSE pentru a-și stabili abilitățile și cunoștințele despre diverse considerații de proiectare a blockchain-ului și amenințări la adresa securității. Candidații trebuie să-și demonstreze capacitățile în următoarele domenii ale certificării CBSE,

Modulul 1: Introducere blockchain

Primul modul de certificare CBSE se concentrează pe capitolele importante după cum urmează,

 1. Fundamentele blockchain-ului
 2. Structura blockchain
 3. Blocuri în blockchain
 4. Lanțuri în blockchain

Modulul 2: Blockchain Threat Modeling

Al doilea modul din certificarea CBSE se concentrează pe modelarea amenințărilor, instrumentele cele mai critice pentru clasificare și discuțiile despre amenințările la adresa securității cibernetice. Modulul acoperă următoarele capitole,

 1. Avantajele modelării amenințărilor
 2. Ecosistem cu mai multe niveluri blockchain
 3. Bazele cadrului de modelare a amenințărilor STRIDE
 4. Dezvoltarea modelului de amenințare blockchain

Modulul 3: Elementele de bază ale criptografiei blockchain

Al treilea modul în certificarea CBSE pe 101 blockchains acoperă următoarele capitole,

 1. Fundamentele criptografiei blockchain
 2. Elementele de bază ale criptografiei cu cheie publică
 3. Criptografie cu cheie publică legată de blockchain
 4. Aspecte de securitate și criptografie cu cheie publică
 5. Funcțiile Hash în blockchain
 6. Securitate în funcțiile hash

Modulul 4: Consensus Algorithm Security

Acest modul în cele mai bune certificări blockchain pe 101 Blockchains, adică certificarea CBSE se concentrează pe următoarele subiecte în mod cuprinzător,

 1. Bazele algoritmilor de consens blockchain
 2. Bazele dovezii muncii
 3. Atacarea dovezii muncii
 4. Introducere pentru dovada mizei
 5. Atacarea dovezii mizei

Modulul 5: Blockchain Node și Network Security

Subiectele importante acoperite în acest domeniu sunt următoarele,

 1. Implementări blockchain
 2. Atacuri de nod blockchain
 3. Atacuri de rețea blockchain

Modulul 6: Securitatea contractelor inteligente

Subiectele notabile abordate în acest domeniu al certificării CBSE sunt după cum urmează,

 1. Fundamentele de securitate a contractelor inteligente
 2. Vulnerabilități comune de programare
 3. Vulnerabilități legate de blockchain
 4. Vulnerabilități legate de platformă

Modulul 7: Evaluarea sistemelor Blockchain

Subiectele notabile tratate în acest domeniu sunt următoarele,

 1. Introducere de testare blockchain
 2. Considerații pentru arhitectura blockchain
 3. Considerație de proiectare
 4. Erori în implementarea blockchain

Modulul 8: Securitate Enterprise Blockchain

Domeniul final din certificarea CBSE acoperă următoarele subiecte,

 1. Introducere platforme blockchain pentru întreprinderi
 2. Introducere Corda
 3. Considerații de securitate Corda
 4. Introducere Hyperledger
 5. Considerații de securitate în Hyperledger

Înscrieți-vă acum: certificare arhitect de securitate blockchain (CBSE)

Cerere pentru cariera Blockchain

Înainte de o reflecție cu privire la cea mai bună certificare blockchain în funcție de setul dvs. de competențe, este rezonabil să vă concentrați asupra cererii de certificări blockchain în prezent. Cel mai important factor care generează oportunități promițătoare într-o carieră blockchain se referă la natura nouă a tehnologiei blockchain.

Întreprinderile din aproape fiecare sector încearcă să pună mâna pe blockchain pentru a crea valoare suplimentară. Multe companii și companii de cercetare prezic o creștere radicală a investițiilor în tehnologia blockchain. Unele estimări sugerează că cheltuielile globale pentru soluțiile blockchain ar ajunge la aproape 15,9 miliarde până în 2023 de la 1,5 miliarde în 2018.

Sondajul Global Blockchain din 2020 realizat de Deloitte a subliniat că aproximativ 39% dintre directorii superiori și practicienii de blockchain au verificat încorporarea blockchain-ului în producție la afacerile lor. Cel mai important dintre toate, renumita platformă de rețea profesională, LinkedIn, a considerat că blockchain-ul este una dintre cele mai bune competențe dure la cerere pentru 2020 într-un raport recent.

Mai mult, nume notabile din lumea corporațiilor, cum ar fi Oracle, Microsoft, IBM, Amazon și JP Morgan Chase, au adoptat tehnologia blockchain. În același timp, tehnologia blockchain câștigă adoptarea în diferite industrii, cum ar fi divertismentul, agricultura, transportul maritim, jocurile și asistența medicală. Cererea pentru cele mai bune certificări blockchain atrage, de asemenea, combustibil din tendințele anticipate ale locurilor de muncă legate de piața blockchain.

Potrivit raportului Emerging Jobs 2020 de la LinkedIn, dezvoltatorul blockchain ar fi unul dintre cele mai solicitate roluri de locuri de muncă în 2021. În plus, datele colectate de o platformă de învățare online, Simplilearn, arată clar că salariul mediu anual pentru un dezvoltator blockchain în Statele Unite este de aproximativ 157.893 USD. Aceste tendințe și cifre arată importanța celor mai bune certificări blockchain pe piața de muncă IT existentă.

Doriți să vă ridicați cariera în Blockchain cu una dintre cele mai bune certificări Blockchain? Verificați cum puteți deveni un expert certificat în blockchain.

Avantajele obținerii unei certificări Blockchain

Cererea de certificări blockchain este evidentă deoarece oferă documentație tangibilă cu privire la expertiza blockchain a unui profesionist. Angajatorii își pot eficientiza procesul de recrutare pentru talentul blockchain utilizând certificări pentru a verifica abilitățile și cunoștințele solicitanților pentru roluri specifice de posturi bazate pe blockchain.

Profesioniștii din blockchain ar putea utiliza certificările ca instrumente pentru dezvoltarea carierei și obținerea recunoașterii în comunitățile profesionale blockchain. Dacă ați căutat o platformă de încredere pentru a obține certificarea blockchain de top, atunci 101 Blockchains este o opțiune promițătoare.

Linia de fund

Într-o notă finală, 101 Blockchains oferă inevitabil cele mai bune certificări blockchain. Profesioniștii în blockchain aspiranți ar putea alege certificarea ideală în funcție de competențele și obiectivele lor de carieră. De exemplu, dacă doriți să urmăriți o carieră în securitatea blockchain, certificarea CBSE este alegerea ideală.

Pe de altă parte, dacă doriți să vă stabiliți cariera ca practicant sau profesionist în blockchain de întreprindere, certificarea CEBP servește alternativa potrivită. 101 Blockchains merită semnul credibilității în tehnologia blockchain și în cercetare prin calitatea excepțională a resurselor sale de formare. Luați decizia, deveniți certificat cu certificarea de top Blockchain și marcați-vă numele în ecosistemul blockchain chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me