Doriți să aflați despre companiile care investesc în blockchain? Dacă o faci, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Inovația are un cost și depinde de marile companii să asigure costul inițialului mare impuls.

Inovația blockchain nu este diferită. Necesită colaborarea celor mai mari companii și startup-uri inovatoare pentru a depăși limitele.

Tehnologia blockchain se află în prezent în stadiile incipiente, în care mai este timp să se maturizeze. Există deja mai multe proiecte legate de blockchain care încearcă să rezolve problema registrului distribuit în moduri noi.

În acest articol, vom arunca o privire asupra companiilor de top care investesc în blockchain. Când spunem că investesc, fie pun banii în avansarea tehnologiei blockchain, fie utilizează ei înșiși tehnologia blockchain pentru a-și îmbunătăți starea de evoluție, adoptare și creștere.

Ce este Blockchain?

Blockchain este o tehnologie de registru distribuit. Oferă posibilitatea de a comunica, tranzacționa și stoca date fără o entitate centralizată.

O rețea blockchain este formată din colegi. Fiecare dintre colegi are o copie a registrului distribuit pentru rețelele publice. Pentru rețelele private, colegii pot fi selectați pentru participare și transportarea registrelor distribuite.

Există câteva caracteristici cheie ale blockchain-ului care îl fac atât de uimitor! Aceste caracteristici includ:

 • Imuabilitate
 • Transparenţă
 • Securitate
 • Registrul distribuit

Și așa mai departe!

Ești interesat să afli mai multe? Apoi, consultați următoarele articole

 • Blockchain pentru începători: Ghid introductiv
 • 6 caracteristici cheie Blockchain despre care trebuie să știți!

Blockchain: Hype sau Not?

Existența publicitară a blockchain-ului este ceva pe care nu fiecare dintre noi poate fi de acord. Blockchain-ul va schimba într-adevăr modul în care rezolvăm problemele în viitor? Ei bine, este greu de răspuns. Dar, există încă opinii diferite cu privire la faptul că blockchain-ul este răspunsul la toate problemele.

Discutăm hype blockchain, deoarece determină impulsul investițional al companiilor. Cu toate acestea, putem vedea situația și dintr-un alt domeniu în care investiția companiei are impact asupra hype-ului din jurul blockchain-ului.

În oricare dintre cazuri, este greu să se constate impactul real al blockchain-ului până când acesta se maturizează. Astfel, dacă ridicați numerele, predicțiile indică faptul că dezvoltarea blockchain-ului va crește în următorii ani. În afară de dezvoltarea creșterii bugetare, cheltuielile cu blockchain vor vedea, de asemenea, o Creștere de 76% de la an la an și poate ajunge la 14,4 miliarde de dolari până în 2020.

Bruce Schneier, tehnolog de securitate, nu este un fan al tehnologiei blockchain. Piesa lui pe de ce nu există motive întemeiate să aveți încredere în blockchain pe Weird explică de ce gândește așa.

Pe de altă parte, dacă luăm criptomonede, atunci blockchain ar putea fi într-un loc bun. Bitcoin a crescut la noi culmi în 2019, unde a ajuns la 19.000 de dolari. Cu toate acestea, a scăzut la doar 3 $ K în săptămânile următoare, dar acum se situează stabil în jurul valorii de 10K $. Există deja predicții ale multor guru de investiții cu privire la modul în care Bitcoin poate citi 100.000 de dolari în viitor. Dacă va ajunge acolo sau nu, este o dezbatere pentru un alt subiect.

Companii care investesc în blockchain

Acum, că am discutat destul de mult despre blockchain, este momentul să vedem care companii sunt cele mai interesate de tehnologia blockchain și o ajută să crească la noi culmi.

Dacă sunteți interesat să aflați care companii utilizează tehnologia blockchain, consultați articolul detaliat despre aceasta: Ce companii folosesc tehnologia blockchain?

companii care investesc în blockchain

Legenda: 42 de companii care investesc în tehnologii blockchain

Finanţa

Sectorul financiar este unul dintre acele sectoare care au o bună recepție pentru tehnologiile blockchain. Companiile din sectorul financiar sunt, de asemenea, mai conștiente atunci când vine vorba de a vedea avantajele și, prin urmare, se prezintă să investească în tehnologie.

Companiile financiare care investesc în blockchain includ următoarele:

 • Compania American Express

American Express Company este un gigant al creditelor care încearcă să testeze tehnologia blockchain. Procedând astfel, vor oferi mai multă valoare și putere vânzătorilor lor și, prin urmare, vor folosi tehnologia blockchain. Acestea operează în mai multe segmente, inclusiv Global Merchant, Global Consumer Services Group și multe altele!

 • Banco Bilbao Vizcaya Argentaria

O altă companie financiară care este investită în blockchain este Banco Bilbao Vizcaya Argentina. Banca a închis recent un împrumut corporativ de 75 de milioane de lire sterline utilizând Hyperledger Fabric și Ethereum. Cu o plafon de piață de 21,8 miliarde USD, acestea sunt una dintre cele mai mari bănci din Spania. Aceștia se angajează în diferite sectoare, inclusiv servicii bancare private, gestionarea activelor, activități bancare cu amănuntul și servicii bancare angro.

 • Grupul financiar Mizuho

Mizuho Financial Group din Japonia este unul dintre primii adoptatori și a investit în mai multe proiecte blockchain. Acestea sunt o societate holding care oferă mai multe servicii financiare, inclusiv servicii bancare fiduciare, valori mobiliare, servicii bancare și altele!

 • BHP Billiton Limited

BHP Billion este una dintre cele mai mari companii miniere care încearcă să-și îmbunătățească lanțul de aprovizionare cu ajutorul blockchain-ului. Nu există nicio îndoială că un lanț de aprovizionare cu blockchain poate fi benefic pentru o companie dacă este implementat corect. Pentru a afla mai multe despre modul în care lanțul de aprovizionare este afectat de blockchain, consultați articolul nostru despre acesta: Blockchain For Supply Chain: The Game Changer

De asemenea, consultați ultimul curs Blockchain și Supply Chain!

 • Financiar prudențial

Prudential financial este o altă companie financiară uriașă și este cunoscută pentru că face backup pentru Blockchain Firm Digital Currency Group. Alături de ei, Foxconn și Western Union au investit și în grup, îmbunătățind peisajul tehnologiei blockchain.

 • Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo este o bancă italiană care a investit în blockchain-uri publice. Deocamdată, au investit în tehnologia bitcoin și Ethereum. Prin urmare, utilizează aceste două tehnologii pentru a-și îmbunătăți procesele de afaceri.

 • Sberbank Rusia

Sberbank Rusia este o bancă rusă. Au lansat un laborator blockchain și lucrează și cu valorile mobiliare din Rusia pentru a explora ideea de obligațiuni corporative blockchain. In realitate. se angajează atât în ​​activități bancare de retail, cât și în companii, inclusiv servicii de decontare, proiecte de salarizare, gestionarea activelor, împrumuturi corporative și multe altele!

 • Royal Bank of Canada

Royal Bank of Canada explorează tehnologia blockchain verificând diferitele soluții blockchain pentru automatizarea scorurilor de credit. Acestea au sediul în Canada și operează în mai multe segmente, inclusiv asigurări, gestionarea patrimoniului, activități bancare comerciale și personale etc.!

 • Banco Santander

Banco Santander este o altă bancă populară din Spania. Investiția lor este în tehnologia Ripple și, de asemenea, în Digital Asset Holdings. Lucrează în diferite segmente, inclusiv Santander Global Platform, America de Sud și America de Nord.

 • BNP Paribas

O bancă BNP Paribas din Franța, care investește în tehnologia blockchain pentru operațiuni de trezorerie internă. Operează în mai multe sectoare, inclusiv servicii bancare instituționale corporative, servicii de vânzare cu amănuntul, ajutând asociații comunitare, persoane fizice, antreprenori și altele.

 • Bank of China Ltd..

Bank of China Ltd. este una dintre cele mai mari bănci chineze care au investit în tehnologia blockchain. Ei testează aplicații financiare folosind tehnologia blockchain și au muncit deja din greu pentru îmbunătățirea integrării sale. De asemenea, au depus brevete conexe privind utilizarea tehnologiei blockchain pentru aplicațiile financiare.

 • fântâni Fargo & Companie

Ei bine, Fargo & Compania este o companie bine-cunoscută în Statele Unite. Sunt servicii financiare care sunt bazate pe comunitate și sunt de natură diversificată. Aceștia se angajează în activități multiple, inclusiv investiții, asigurări, servicii bancare, finanțe comerciale, consumatori și credite ipotecare.

 • banca Americii

Bank of America este unul dintre cei mai mari jucători din fondurile de investiții în tehnologia blockchain. De asemenea, au un număr mare de brevete prolifice legate de tehnologia blockchain. Vor să automatizeze crearea de scrisori de credit cu ajutorul blockchain-ului ethereum.

 • JPMorgan Chase & Co.

JPMorgan Chase & Co. este o altă companie din SUA care contribuie la Quorum. Quorum este o comunitate open-source cunoscută, iar JPMorgan Chase and Co. lucrează pentru a-l îmbunătăți. Este un holding financiar care oferă servicii financiare și de investiții.

Tehnologie

Companiile de tehnologie sunt, de asemenea, în cursa pentru îmbunătățirea tehnologiei blockchain. La urma urmei, blockchain-ul este o tehnologie și nu există nicio îndoială că companiile tehnologice pot beneficia enorm de ea dacă devin mainstream sau rezolvă probleme tehnologice în viitor..

 • Oracle Corporation

Oracle este una dintre companiile de tehnologie care se află la frontiera dezvoltare și colaborare blockchain. Mai mult, aceștia oferă serviciile lor blockchain altor companii, astfel încât să nu fie nevoiți să-l construiască de la zero. Serviciul cloud Thor și aplicația SaaS pot funcționa cu diferite procese de afaceri, inclusiv cu lanțul de aprovizionare. De asemenea, oferă ediții locale.

 • Oracle Blockchain Platform Cloud Service
 • Oracle Blockchain Platform Enterprise Platform
 • Urmărire inteligentă
 • Oracle Database 20c Tabelele Blockchain
 • compania Apple

Apple este un gigant al tehnologiei informatice care lucrează în spatele ușii la tehnologia blockchain. Au depus brevete pentru date de marcare temporală. Ei lucrează, de asemenea, la utilizarea acestuia în diferite secțiuni ale procesului lor de afaceri, dar nu există un cuvânt despre cum vor aborda procesul de implementare.

 • Alfabet

Alphabet este o corporație umbrelă care încorporează Google. Lucrează cu Digital Asset, astfel încât să poată include platforme blockchain și instrumentele lor de dezvoltatori aferente ecosistemului Google Cloud Platform. Google, pe de altă parte, își investește resursele și talentul în tehnologia blockchain. Acum oferă servicii pentru a implementa aplicații cloud sau blockchain hibrid folosind Google Cloud și Ethereum.

 • Tencent Holdings Ltd.

Tencent Holdings Ltd: este o companie de investiții din China, care se angajează în servicii de publicitate online și servicii cu valoare adăugată. Au anunțat că explorează taxele și blockchain-ul.

 • Alibaba Group Holding Ltd.

Alibaba Cloud oferă blockchain ca serviciu în care permit platforma la nivel de întreprindere a întreprinderilor fără a fi nevoie să gestioneze infrastructura reală. BaaS acceptă tehnologiile Ant Blockchain, Quorum și Hyperledger Fabric.

 • Facebook

Facebook și-a dezvăluit planurile de criptomonedă Libra și a integrat planul de plată a criptomonedelor pe platformele de socializare. Sprijinul inițial pentru ei a fost imens. Cu timpul, au rafinat procesul și acum se vor concentra asupra criptomonedelor susținute de guvern. Celălalt proiect al lor este Novi, care este un portofel digital.

 • IBM

IBM este, de asemenea, lider în ceea ce privește investițiile în blockchain. Serviciul lor blockchain IBM permite companiilor să utilizeze tehnologia blockchain și să nu se îngrijoreze de crearea rețelei blockchain. Companiile se pot alătura rețelelor existente, își pot construi propria soluție și pot crea o soluție care să funcționeze!

 • Amazon.com

Amazon este, de asemenea, puternic investit în tehnologia blockchain. Oferă integrare în cloud soluțiilor populare blockchain, inclusiv Ethereum. Mai mult decât atât, aceștia sunt, de asemenea, parteneri cu ConsenSys. În afară de aceasta, oferă și Blockchain gestionat de Amazon, care permite companiilor să gestioneze și să creeze rețele blockchain scalabile. Cu aceasta, companiile pot utiliza Hyperledger Fabric cu asistență pentru Ethereum în curând. Ei au, de asemenea, propria lor tehnologie verificabilă de baze de date de registre Amazon QLDB.

 • Intel

Intel înțelege, de asemenea, importanța blockchain-ului și, prin urmare, lucrează la modelarea tehnologiei blockchain. Deci, Intel colaborează în prezent cu alți lideri din industrie, clienți și lideri de gândire pentru a îmbunătăți tehnologia blockchain și a ajuta la maturizarea acesteia. În ecosistemul lor blockchain, ei au trei jucători principali blockchain, inclusiv Hyperledger, Enterprise Ethereum Alliance și R3.

 • Morgan Stanley

Morgan Stanley este o companie americană care este interesată să îmbunătățească tehnologia blockchain. Sunt investiți în contracte futures bitcoin pentru clienții lor.

 • Microsoft Corporation

La fel ca alți furnizori de servicii cloud, aceștia oferă și servicii blockchain folosind Azure. Acestea oferă Azure-blockchain-service, Azure-blockchain-workbench și Azure-blockchain-development-kit.

 • Samsung Electronics Co..

Samsung dorește, de asemenea, să îmbunătățească blockchain-ul și a lucrat la platforma sa Nexledger, care va urmări lanțul global de aprovizionare.

Asigurare

Industria asigurărilor are mare nevoie de șanse, iar tehnologia blockchain poate fi un catalizator de schimbare. Printre companiile cheie care investesc în blockchain se numără:

 • Grupul AIA

Grupul AIA din Hongkong este un gigant al asigurărilor. Au dezvăluit noua platformă de asigurare bazată pe blockchain, bancassurance, care utilizează acceleratorul lor blockchain și Hyperledger Fabric.

 • MetLife Inc..

MetLife din Statele Unite este parteneriat cu alte companii, cum ar fi IBM și Majesco, astfel încât să își poată construi propria platformă blockchain de asigurare.

 • Grupul AXA

Grupul AXA din Franța a lansat noua sa platformă de contracte inteligente Fizzy care automatizează plățile asigurărilor de zbor. Acesta folosește eterumul la bază.

 • Allianz SE

Allianz SE lucrează la crearea unei platforme de asigurare independente. De asemenea, au creat un prototip pentru platforma lor.

Divertisment

De asemenea, industria divertismentului nu se ferește să investească în blockchain. Cei doi jucători cheie pe care știm că investesc activ în tehnologia blockchain sunt:

 • Compania Walt Disney

Walt Disney Company este o companie din SUA care folosește Dragonchain, o soluție blockchain pentru îmbunătățirea platformei sale. L-au dezvoltat intern în 2014 și apoi l-au deschis în 2016. Există, de asemenea, o entitate comercială administrată de Dragon Company.

 • Comcast Corporation

Comcast Corporation este interesată de tehnologia blockchain și își manifestă acest interes investind în startup-uri blockchain. De asemenea, au anunțat propria lor platformă blockchain cunoscută sub numele de Blockgraph. Mai mult, este o platformă peer-to-peer care va ajuta la protejarea datelor de marketing și de la companiile media.

Automobile

 • Compania Ford Motor

Ford Motor Company investește în blockchain, deoarece intenționează să-l folosească pentru industria auto. Ei și-au brevetat cercetările privind controlul fluxului de trafic folosind blockchain.

 • Mitsubishi UFJ Financial Group

Mitsubishi UFJ Financial Group intenționează să lanseze soluția blockchain. Ei s-au unit deja cu rețeaua de plăți Ripple

 • Daimler AG

Daimler AG din Germania are, de asemenea, un interes deosebit pentru blockchain, deoarece au făcut o obligațiune corporativă de 100 de lire sterline cu ethereum. Sunt producători de Mercedes-Benz și experimentează cu propria lor criptomonedă.

 • Toyota Motor Corp.

Toyota Motor Corp. este o altă companie de automobile care explorează blockchain-ul. În plus, ei explorează ideea de a permite mașinilor care conduc singuri cu plăți blockchain.

Alimentație, lanțul de aprovizionare și comerțul cu amănuntul și altele

Alte companii de pe piață investesc activ în tehnologia blockchain. Sunt la fel ca mai jos.

 • Nestle
 • Anheuser-Busch InBev
 • Pfizer
 • Walmart
 • Banca Agricolă a Chinei
 • Grupul ING
 • Siemens AG
 • Berkshire Hathaway Inc..
 • China Construction Bank Corporation
 • banca industrială si comercială a Chinei

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul companiilor noastre de top care investesc în blockchain 2020. După cum puteți vedea, există atât de multe companii din diferite verticale care investesc în tehnologia blockchain și ajută la dezvoltarea acesteia la noi culmi. Mai mult, Blockchain este încă în faza incipientă și va fi nevoie de efortul tuturor jucătorilor și startup-urilor majore pentru a-l face matur. Rata de adoptare a blockchain-ului se îmbunătățește, de asemenea, cu timpul și cu siguranță o putem vedea într-un loc mai bun în viitorul apropiat.

Deci, ce părere aveți despre tehnologia blockchain și companiile care investesc în blockchain? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me