Piața actuală a muncii IT își îndreaptă atenția spre dezvoltarea unor cunoștințe cuprinzătoare cu privire la inovațiile tehnologice. Candidații ar trebui să aibă cunoștințe cuprinzătoare despre tehnologia blockchain pentru a valorifica diferitele oportunități de carieră emergente. Mulți profesioniști în blockchain aspiranți doresc să devină arhitect certificat Enterprise Blockchain din cauza perspectivelor excepționale pentru dezvoltarea carierei lor în rolul în cauză.

Blockchain poate revoluționa afacerea așa cum o cunoaștem noi. Cu toate acestea, este de asemenea important să rețineți că blockchain-ul nu este o tehnologie perturbatoare. Dimpotrivă, este o tehnologie fundamentală și ar necesita o expertiză cuprinzătoare în adoptarea blockchain-ului pentru a-și realiza adevăratul potențial. Deși mulți profesioniști aspiră să devină arhitecți de blockchain certificați, este mai puțin probabil să găsească îndrumarea potrivită pentru același lucru.

Înscrieți-vă acum: certificare Enterprise Blockchain Certified Architect

Următoarea discuție vă ajută să aflați cererea de arhitecți blockchain pe piața muncii existentă și detaliile certificării Certified Enterprise Blockchain Architect de către 101 Blockchains. Cel mai important, candidații aspiranți ar putea folosi, de asemenea, următoarea discuție pentru a afla cele mai bune practici pentru a se asigura că obțin cu succes certificarea CEBA.

Cerere de locuri de muncă pentru arhitect Blockchain

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru atenția dvs. înainte de a vă scufunda în cerințele pentru a deveni Arhitect certificat de blockchain pentru întreprinderi este evaluarea cererii de locuri de muncă blockchain. Este rezonabil ca orice începător în IT sau un profesionist existent să se întrebe despre fezabilitatea alegerii blockchain-ului ca opțiune de carieră.

Cu toate acestea, nu există motive să vă faceți griji, deoarece blockchain-ul continuă să evolueze ca una dintre cele mai solicitate abilități în mod continuu. Conform Raportului de locuri de muncă LinkedIn pentru 2020, rolul dezvoltatorului de blockchain este cel mai înalt loc de muncă emergent în 2020. Compania de recrutare, Hired, a prezentat un raport în februarie 2019 care a arătat o creștere radicală cu 517% a cererii mondiale de ingineri blockchain anual.

În plus, raportul Hired a arătat, de asemenea, că inginerul blockchain a fost unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă în ingineria software. Statisticile globale despre salariul inginerilor de blockchain au indicat variații de la 150.000 $ la 175.000 $ anual, în medie. Cererea de a obține certificarea CEBA este în mare parte validată pe baza cererii potențial crescătoare de locuri de muncă de arhitect blockchain.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Salariul mediu anual al arhitecților tehnici blockchain este de aproape 90.000 USD pentru începători. Salariul mediu anual pentru un arhitect cu experiență blockchain poate varia până la 250.000 de dolari, potrivit sondajului Gartner din 2019. În același timp, este de asemenea important ca candidații să caute diferite companii care angajează profesioniști în blockchain.

Firmele profesionale de consultanță EY, Deloitte, PWC și KPMG se numără printre alternativele de top pentru postarea anunțurilor de locuri de muncă blockchain. Chiar și companii de top precum IBM, Amazon și Microsoft se îndreaptă, de asemenea, spre tendința blockchain pentru creșterea valorii afacerii. Acum, orice persoană ar putea înțelege fezabilitatea oportunităților de a deveni arhitect certificat Enterprise Blockchain.

Deci, de unde ar trebui să începeți să vă stabiliți o carieră ca arhitect de blockchain de întreprindere certificat? Cel mai viabil răspuns la această întrebare se îndreaptă direct către 101 Blockchains. Să aflăm cum 101 Blockchains oferă un avantaj competitiv pentru perspectivele de carieră ale unui aspirant arhitect blockchain.

De ce ar trebui să aleg 101 blockchains?

101 Blockchains este o mențiune nouă, dar formidabilă, în domeniul instruirii și educației blockchain. Experiența echipei care stă la baza fundamentelor 101 Blockchains este unul dintre cele mai importante puncte forte care îi pot sprijini pe studenți. Candidații ar putea deveni arhitect certificat Enterprise Blockchain cu ajutorul certificării CEBA de 101 Blockchains. Cum? Ne vom scufunda în detaliile certificării CEBA la scurt timp după ce vom afla gradul de credibilitate a 101 Blockchains.

101 Blockchains se bazează pe trei principii importante pentru calitatea certificărilor sale. Cele trei principii sunt încredere, strategie și experiență practică. 101 Blockchains asigură încrederea în toate resursele sale de învățare prin sprijinul experților din industrie și al profesioniștilor blockchain. Fiecare resursă de formare și certificare pentru 101 Blockchains este adaptată cu o perspectivă strategică asupra industriei blockchain.

Cel mai important, concentrarea asupra aspectelor practice ale educației și instruirii blockchain de către 101 Blockchains este un stimulent formidabil pentru excelența profesională a 101 candidați certificați Blockchain. Cu asistența formidabilă în formare și calitatea educației blockchain pe 101 Blockchains, profesioniștii ar putea asigura o bază solidă pentru cariera lor blockchain pe termen lung.

Începeți acum cu cursul fundamental Blockchain gratuit!

Cum să deveniți arhitect certificat pentru blockchain pentru întreprinderi (CEBA)

certificare de arhitect întreprindere blockchain

101 Blockchains oferă certificarea Enterprise Certified Blockchain Architect împreună cu alte două certificări blockchain bazate pe roluri. Candidații ar putea deveni experți în blockchain certificat cu certificarea CEBA dovedindu-și capacitățile de abordare a responsabilităților profesionale în rolul unui arhitect blockchain de întreprindere.

Certificarea CEBA de 101 Blockchains este concepută special pentru a ajuta profesioniștii aspiranți să învețe despre abilitățile esențiale necesare pentru poziția de arhitect de blockchain de întreprindere. Certificarea CEBA ajută, de asemenea, la îmbunătățirea abilităților, cunoștințelor și capacităților inginerilor și practicienilor blockchain.

Certificarea CEBA se scufundă profund în elementele fundamentale ale blockchain-ului, cum ar fi componentele, terminologia aferentă, vânzarea soluțiilor, crearea de valoare și arhitectura blockchain. Cel mai important, candidații au asigurarea de a obține certificarea CEBA cu acoperirea de exerciții interactive, demonstrații și ilustrații de tablă albă.

În același timp, facilitatea unor informații cuprinzătoare privind tehnologia blockchain oferă un impuls credibil capacităților profesionale ale arhitecților aspiranți blockchain. Certificarea CEBA se concentrează, de asemenea, pe înțelegerea impactului blockchain-ului asupra revoluționării perspectivei întreprinderilor și guvernelor pentru obținerea unei eficiențe mai bune în adoptarea blockchain-ului.

Interesant este faptul că candidații nu trebuie să se îngrijoreze de pregătirea pentru certificarea CEBA, deoarece 101 Blockchains oferă un curs de formare pentru același lucru. Cursul de antrenament auto-ritmat pe 101 Blockchains se întinde pe 5 săptămâni, cu 3-4 ore de studiu alocate fiecărei săptămâni. Candidații pot beneficia de cursul de formare de certificare CEBA 101 Blockchains pentru avantajele învățării flexibile.

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

Public țintă pentru certificarea CEBA

Unul dintre cele mai semnificative aspecte pe care trebuie să le înțelegeți dacă doriți să deveniți arhitect certificat Enterprise Blockchain este publicul țintă pentru examen. Rolul de arhitect blockchain este unul profitabil și atrăgător pentru aproape orice profesionist IT. Cu toate acestea, candidații trebuie să verifice diferitele roluri bazate pe blockchain pe care le pot îndeplini cu certificarea CEBA.

Tehnologiile blockchain au o semnificație mai mare ca oricând, deoarece trec de la dovada conceptului la etapele de producție cu ușurință. Deci, deși certificarea CEBA este potrivită pentru rolul de arhitect blockchain, candidații pot explora oportunități de carieră în multe alte roluri. Iată o schiță a publicului țintă ideal pentru certificarea Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA),

 1. Ingineri orientați spre tehnologie blockchain
 2. Administratori IT
 3. Dezvoltatori de soluții blockchain
 4. Ofițeri șefi de informații
 5. Ingineri de soluții blockchain
 6. Profesional orientat spre blockchain, orientat spre client
 7. Arhitecții cloud
 8. Directorii de vânzări IT
 9. Ingineri de pre-vânzare cu tehnologie blockchain
 10. Managerii de tehnologie blockchain

Obiectivele certificării CEBA

Acum, este important ca toți candidații care aspiră să devină arhitect certificat Enterprise Blockchain pentru a afla obiectivele de certificare. Obiectivele certificării CEBA sunt următoarele,

 1. Dezvoltarea unei înțelegeri cuprinzătoare a conceptelor avansate în arhitectura și dezvoltarea blockchain-ului
 2. Îmbunătățirea cunoștințelor candidaților cu privire la diferite cazuri de utilizare a blockchain-ului și abordările pentru selectarea sistemului blockchain ideal pentru diferite nevoi ale clienților
 3. Validare pentru cunoașterea candidaților calificați pentru responsabilitățile profesionale ale arhitectului blockchain de întreprindere printr-o certificare de arhitectură blockchain lider în industrie

Module acoperite în certificarea CEBA

Prin urmare, un candidat aspirant ar putea observa potențialul certificării CEBA pentru stabilirea carierei lor ca arhitect de blockchain de întreprindere. Succesul unui candidat depinde de înțelegerea subiectelor tratate în certificare. Cu o impresie cuprinzătoare a tuturor modulelor și subiectelor acoperite în certificarea CEBA, candidații pot crea strategii de pregătire ideale.

Cel mai important, candidații ar cunoaște diferitele subiecte pentru care trebuie să se pregătească pentru a-și asigura succesul. Conștientizarea cu privire la modulele din certificarea CEBA poate oferi avantaje promițătoare pentru a deveni cu ușurință arhitect certificat Enterprise Blockchain. Iată schița diferitelor domenii sau module ale certificării CEBA 101 Blockchains și subiectele acoperite în acestea.

 • Fundamentele Blockchain

Primul domeniu sau modul din certificarea CEBA se concentrează în principal pe diferite aspecte de bază ale tehnologiei blockchain. Modulul stabilește fundamentul cunoștințelor candidaților în concepte de bază, precum și avansate ale tehnologiei blockchain. Candidații trebuie să acopere punctele importante legate de următoarele domenii în primul modul de certificare CEBA.

 1. Definiția blockchain
 2. Diferența dintre blockchain, criptomonedă și jetoane
 3. Componente cheie în tehnologia blockchain
 4. Problema generalilor bizantini
 5. Bazele mecanismelor de consens
 6. Metode pentru scrierea blocurilor într-un blockchain
 7. Definiție și aplicații practice ale hashingului
 8. Cerințe pentru mineritul blockchain
 9. Bazele contractelor inteligente
 10. Segwits & furci
 11. Variante de blockchain și cazuri de utilizare
 • Blockchains Enterprise

Cel de-al doilea modul din certificarea CEBA joacă un rol crucial în susținerea aspirațiilor candidaților de a deveni arhitect certificat de blockchain pentru întreprinderi. Acest modul aprofundează diferitele implicații legate de adoptarea la nivel de întreprindere a tehnologiei blockchain. Candidații ar găsi subiecte complexe legate de arhitectura blockchain-ului de întreprindere în acest modul. Domeniile importante în care candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și abilitățile pentru însușirea acestui modul includ următoarele,

 1. Definiția enterprise blockchain
 2. Crearea valorii în blockchain-ul întreprinderii
 3. Aspecte de modelare a costurilor blockchain-urilor de întreprindere
 4. Considerații legate de costuri legate de blockchain-urile de întreprindere
 5. Performanța blockchain-urilor de întreprindere în termeni de tranzacții pe secundă
 6. Fundamentele arhitecturii blockchain pentru întreprinderi
 7. Cazuri generale de utilizare în blockchain-urile de întreprindere
 8. Soluții de vânzare pentru blockchain-uri de întreprindere
 9. Considerații tehnologice pentru soluțiile blockchain de întreprindere
 10. Noțiuni de bază ale Blockchain as a Service sau model BaaS și exemple practice
 11. Noțiuni de bază despre dezvoltarea blockchainului pentru întreprinderi
 12. Preocupări de securitate pentru soluțiile blockchain pentru întreprinderi
 • Prezentare generală a Ethereum

Acest modul de certificare CEBA întărește expertiza practică a studenților pentru a deveni arhitect certificat Enterprise Blockchain. Punctul culminant izbitor al acestei certificări se concentrează pe Ethereum, una dintre platformele utilizate în mod obișnuit pentru arhitectura și dezvoltarea blockchain-ului. Candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, abilitățile și cunoștințele în următoarele capitole ale certificării CEBA a acestui modul.

 1. Prezentare generală a elementelor de bază Ethereum
 2. Concepte pentru dezvoltarea Ethereum
 3. Demonstrație practică a utilizării Ethereum Etherscan
 4. Înțelegere practică a implementării Ethereum
 5. Implicații practice ale Metamask
 6. Informații practice despre cazul de utilizare a platformei token Ethereum
 • Prezentare generală a materialului Hyperledger

Al patrulea modul al certificării Enterprise Blockchain Certified Enterprise sau CEBA atrage atenția asupra unei alte componente cruciale pentru arhitectura blockchain. Candidații ar trebui să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și abilitățile în capitolele următoare pentru a deveni Arhitect certificat Enterprise Blockchain.

 1. Prezentare generală a proiectului Hyperledger
 2. Bazele țesăturii Hyperledger
 3. Utilizați cazuri legate de Hyperledger Fabric
 4. Demonstrații practice pentru implementarea Hyperledger Fabric pe AWS
 5. Insights on Hyperledger Fabric development
 6. Înțelegere practică a cazurilor de utilizare a fabricii Hyperledger Fabric în logistică
 • Prezentare generală a R3 Corda

Modulul final al certificării CEBA vă ajută să deveniți expert certificat în blockchain în roluri de arhitect cu abilități practice complete. Candidații trebuie să acopere următoarele capitole din acest modul pentru a asigura șanse mai mari de a califica certificarea CEBA.

 1. Prezentare generală a elementelor de bază ale R3 Corda
 2. Utilizați cazuri de Corda
 3. Înțelegerea practică a cazurilor de utilizare financiară a Corda
 4. Dezvoltarea Corda
 5. Cunoștințe practice despre implementarea CordaBench

Avantajele 101 Blockchains pentru a deveni Arhitect Certified Enterprise Blockchain sunt de asemenea evidente în suportul pentru certificare. 101 Blockchains oferă suport credibil candidaților pentru a înțelege procesul de certificare. Interesant este că 101 Blockchains oferă, de asemenea, informații credibile cu privire la potențialele roluri blockchain pe care le puteți urmări cu certificarea CEBA. În plus, candidații pot obține rapoarte cuprinzătoare prin evaluarea performanței lor la cursul de formare CEBA înainte de examenul final.

Certificarea oferă validarea abilităților dvs. și vă duce cariera Blockchain la nivelul următor. Așadar, obțineți certificarea de expert Blockchain și duceți-vă cariera Blockchain înainte.

Practici recomandate pentru pregătirea cu succes a certificării CEBA

Deci, puteți observa că 101 Blockchains nu numai că oferă certificarea Certified Enterprise Blockchain Architect, ci și un sprijin formidabil pentru calificarea certificării. Prin urmare, orice arhitect de tip blockchain de întreprindere aspirant poate percepe cu ușurință oportunități explicite pentru calificarea certificării CEBA. Pe de altă parte, candidații ar trebui să pună întrebarea „este atât de ușor?” Înainte de a-și imagina beneficiile certificării.

Deși 101 Blockchains oferă suport complet pentru calificarea certificării CEBA pentru a deveni Certified Enterprise Blockchain Architect, este important să găsiți strategia ideală pentru a vă pregăti eficient pentru examen. Care ar putea fi cel mai bun răspuns la problemele de pregătire a certificării CEBA? Să ne uităm la indicațiile recomandate de profesioniști calificați și experți din industrie pentru pregătirea certificării CEBA.

 • Începeți cu elementele de bază

Una dintre cele mai importante recomandări pentru pregătirea pentru a deveni Certified Enterprise Blockchain Architect se ocupă de elementele fundamentale. Programa pentru certificarea CEBA are o structură și o organizare simple. Cu toate acestea, candidații trebuie să știe că există multe subiecte în modulele de certificare CEBA. Fără o conștientizare clară a subiectelor examenului, este mai ușor pentru candidați să se abată de la pregătirile lor.

Mai mult, incertitudinea cu privire la subiectele pe care trebuie să le confruntați în certificarea CEBA poate împiedica încrederea în pregătiri. Prin urmare, începeți primul pas al pregătirii pentru certificarea CEBA cu o evaluare detaliată a subiectelor examenului de certificare. Prezentarea generală a tuturor subiectelor examenului joacă, de asemenea, un rol crucial în navigarea în diferite ghiduri de studiu pentru a găsi resurse fiabile.

 • Alegeți platforma de formare credibilă

Următorul pas în pregătirea dvs. pentru a deveni Certified Enterprise Blockchain Architect se referă la selectarea platformelor de formare credibile. Ce ar putea fi mai bun decât 101 Blockchains în acest caz? Cursul de formare a 101 Blockchains pentru certificarea CEBA oferă materiale de instruire aprofundate și informații practice.

Ca rezultat, cursul de pregătire nu pregătește doar candidații pentru întrebări teoretice, ci și întrebările practice din examen. Cel mai important, demonstrațiile practice joacă, de asemenea, un rol crucial în pregătirea candidaților pentru roluri profesionale de arhitect de blockchain de întreprindere. 101 Blockchains oferă, de asemenea, îndrumări utile pentru candidați să abordeze procesul de certificare.

 • Rămâneți fidel obiectivelor dvs. de pregătire

Pregătirea candidaților pentru certificarea CEBA este la fel de bună ca responsabilitatea candidaților față de pregătirea lor. Mulți candidați își încep adesea pregătirile într-o notă pozitivă doar pentru a ajunge să se îndepărteze de ea din cauza altor angajamente. În acest caz, un plan de pregătire bazat pe o etapă importantă însoțit de un partener de studiu sau de cineva care să vă dea socoteală pentru pregătirile dvs. poate face minuni. Rugați-vă prietenii și membrii familiei să vă sprijine în călătoria de a deveni arhitect certificat Enterprise Blockchain. Cu sprijinul unui partener în călătoria dvs. de pregătire, vă puteți atinge obiectivele de studiu cu ușurință.

 • Câștigă experiență practică

Un alt aspect crucial pe care candidații îl subminează adesea în pregătirile pentru certificarea CEBA este experiența practică. Răspândirea conceptelor teoretice ale arhitecturii și dezvoltării blockchain-ului nu vă poate ajuta decât să vă pregătiți. Lipsa experienței practice în diferite concepte de tehnologie și arhitectură blockchain poate fi în detrimentul performanței dvs. generale la examen.

Așadar, profitați la maximum de fiecare oportunitate de a vă dezvolta experiența practică în tehnologia și instrumentele blockchain. 101 Blockchains oferă mai multe demonstrații practice, exerciții interactive și cazuri de utilizare pentru îmbunătățirea experienței practice. Încercați conceptele pe care le învățați în timpul pregătirilor pentru certificarea CEBA în proiecte din lumea reală. Începeți mic cu experimente practice și descoperiți o îmbunătățire promițătoare a abilităților dvs. practice.

Cuvinte finale

Într-o notă finală, puteți observa că este ușor să deveniți arhitect certificat Enterprise Blockchain cu 101 Blockchain. Cu toate acestea, candidații ar trebui să înțeleagă că călătoria către certificarea CEBA ar prezenta provocări formidabile. Fiecare candidat ar trebui să accepte aceste provocări și să înțeleagă cum poate contribui la abilitățile lor profesionale.

Arhitecții blockchain de întreprindere pot valorifica o gamă largă de oportunități de carieră extinse în ecosistemul blockchain cu certificarea CEBA recunoscută la nivel global. În același timp, candidații își pot folosi certificarea CEBA pentru a câștiga o reputație proeminentă în cercurile profesionale. Pe termen lung, certificarea CEBA poate motiva candidații să își actualizeze continuu abilitățile și cunoștințele ca arhitecți blockchain. Începeți să vă pregătiți chiar acum pentru o carieră de succes în blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me