Potrivit Raportului 2020 al Deloitte, mai mult de 88% dintre directorii superiori își exprimă o opinie pozitivă cu privire la adoptarea generală a tehnologiei blockchain. Prin urmare, este rezonabil ca candidații să dezvolte aspirații de a deveni Professional Enterprise Blockchain certificat.

Certificarea 101 Blockchains CEBP este probabil cea mai bună opțiune pentru a obține credibilitatea dorită ca profesionist blockchain. Certificarea reprezintă un instrument vital pentru reducerea decalajului dintre educația formală blockchain și identitatea unui expert la nivel mondial Enterprise Blockchain.

Înscrieți-vă acum: certificare profesională certificată pentru Blockchain Enterprise

101 Blockchains este o platformă de încredere pentru instruirea și cercetarea blockchain, cu o gamă largă de resurse pentru îmbunătățirea expertizei blockchain. Cu toate acestea, mulți candidați, în special începători, s-ar putea îngrijora în mod rezonabil de implicațiile certificării CEBP pentru cariera lor.

Următoarea discuție vă oferă o impresie detaliată asupra detaliilor certificării Professional Certified Enterprise Blockchain. Cel mai important, puteți descoperi, de asemenea, indicațiile semnificative și cele mai bune practici pentru a vă pregăti pentru certificarea CEBP.

Certificare profesională Enterprise Blockchain certificată

Înainte de a reflecta asupra detaliilor importante pentru a vă ajuta să obțineți certificarea CEBP, este crucial să identificați platforma care furnizează certificarea. 101 Blockchains a apărut ca un nume formidabil în domeniul educației și instruirii blockchain în ultimii timpuri. Credibilitatea 101 Blockchains este în mod adecvat echipei din spatele operațiunilor sale. Experții din industrie și practicienii de blockchain de întreprindere asigură cele mai bune resurse de învățare legate de tehnologia blockchain.

Profesioniștii în blockchain aspiranți, directori superiori și lideri din industrie pot utiliza în mod activ resursele pe 101 Blockchain pentru consolidarea capacităților lor blockchain. 101 Blockchains oferă seminare web, cursuri blockchain gratuite și cursuri de certificare, precum și cursuri de specializare blockchain, create de cei mai buni experți din domeniu în domeniile lor respective.

Deci, dacă doriți să deveniți certificat Enterprise Blockchain Professional, atunci 101 Blockchains are opțiunea potrivită pentru dvs.! 101 Blockchains oferă certificarea Enterprise Blockchain Professional sau CEBP pentru a ajuta candidații să-și realizeze obiectivele carierei cu ușurință. Să reflectăm asupra detaliilor certificării CEBP care poate oferi o bază promițătoare pentru toți candidații aspiranți.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Verificați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Nevoia de a deveni Professional Enterprise Blockchain Certified ar trebui să urmeze evaluarea preferințelor dvs. de carieră, a competențelor existente și a subiectelor acoperite în certificarea CEBP. Evaluarea acestor factori alături de impresia unor posibile roluri bazate pe blockchain pe care le puteți urmări cu certificarea CEBP vă poate ajuta să câștigați încrederea necesară pentru a începe pregătirea pentru certificarea CEBP.

Certificarea CEBP a fost adaptată de 101 Blockchains pentru a satisface aspirațiile de carieră blockchain ale multor experți viitori în blockchain. 101 Blockchains urmărește în primul rând rezolvarea eșecurilor asociate educației blockchain convenționale. Educația tradițională blockchain urmează o abordare teoretică în mare parte, prezentând astfel neajunsuri în abilitățile practice ale candidaților în tehnologia blockchain.

Prin urmare, certificarea CEBP de către 101 Blockchains vizează îmbunătățirea abilităților practice ale candidaților pentru a excela în cazurile de utilizare a blockchain-urilor din lumea reală.

Public țintă pentru certificarea CEBP

Acum, permiteți-ne să reflectăm asupra publicului ideal pentru certificarea CEBP pentru a verifica dacă este potrivit pentru dvs.! Deși certificarea CEBP este potrivită pentru orice persoană angajată în dezvoltarea unei cariere în blockchain, candidații ar trebui să cunoască publicul țintă specific pentru certificare.

În primul rând, certificarea CEBP este potrivită pentru manageri superiori, profesioniști din industrie și lideri de afaceri. Cursul ajută la dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate și la obținerea de informații cu privire la impactul tehnologiei blockchain. Așadar, profesioniștii care lucrează în următoarele roluri sau aspiră la ei ar putea deveni Professional Enterprise Blockchain certificat,

 1. Conducere senior blockchain
 2. Factori de decizie în domeniul blockchain-ului pentru întreprinderi
 3. Managerii de programe Blockchain și managerii de soluții
 4. Analisti si consilieri de afaceri Blockchain
 5. Managerii de inovație blockchain pentru întreprinderi
 6. Antreprenori blockchain

Motive pentru a merge pentru 101 Blockchains Certificare CEBP

Următorul aspect critic pentru orice persoană care aspiră să devină expert certificat în blockchain se concentrează direct pe alegerea certificării CEBP pentru același lucru. Dintre toate platformele disponibile pe piață, de ce 101 Blockchains? Răspunsul promițător la această întrebare este evident în facilitatea unui curs de formare de certificare CEBP disponibil la 101 Blockchains, împreună cu certificarea.

Cursul de formare 101 Blockchains pentru a deveni Professional Enterprise Blockchain Certified are semnul încrederii. Cum? Experții din industrie și formatorii experimentați oferă asigurarea resurselor de formare de cea mai bună calitate pentru certificarea CEBP.

Candidații se pot baza pe experiențele practice și ideile formatorilor pentru certificarea CEBP pentru a-și consolida expertiza practică pentru sarcinile din certificarea CEBP. De asemenea, organizarea strategică a modulelor și subiectelor certificării CEBP în 101 Blockchains Cursul de formare CEBP oferă un avantaj competitiv pentru pregătirea candidaților. Considerațiile practice din cursul de formare CEBP oferă, de asemenea, un beneficiu formidabil pentru candidații care aspiră să elimine certificarea Professional Certified Enterprise Blockchain.

Pregătirea practică le permite candidaților să își asume provocările practice asociate cu rolurile profesionale ale experților în blockchain de întreprindere. Ca urmare, certificarea CEBP asigură pregătirea temeinică a candidaților pentru toate tipurile de responsabilități profesionale. Acesta poate fi un factor crucial în stimularea perspectivelor de dezvoltare a carierei pentru candidați pe termen lung.

Începeți acum cu cursul fundamental Blockchain gratuit!

Domenii ale certificării profesionale Blockchain Enterprise Certified

Celelalte elemente semnificative care determină nevoia de a deveni Professional Enterprise Blockchain certificat cu 101 Blockchains se referă la caracteristicile pe care le puteți beneficia cu formarea lor. Cursul de formare în materie de certificare însoțește materiale bonus, cum ar fi interviuri aprofundate cu experți de top din industrie și profesioniști în blockchain de întreprindere.

Aceste resurse pot îmbunătăți înțelegerea practică a modulelor și subiectelor examenului CEBP. În același timp, pot oferi o înțelegere excepțională a rolurilor și responsabilităților profesionale pe care trebuie să le asume în rolul unui expert certificat în blockchain.

Certificarea 101 Blockchains CEBP vine însoțită de un certificat de finalizare oficial după calificarea cu succes a procesului de certificare. Candidații de succes ar primi o acreditare LinkedIn cu o insignă digitală și o diplomă tipărită ca dovadă tangibilă a acreditării lor.

Punctul culminant final și cel mai crucial al certificării CEBP de către 101 Blockchains se referă la îndrumarea personală. Puteți deveni Professional Blockchain Enterprise certificat cu 101 Blockchains fără efort, cu asistență personalizată. 101 Blockchains oferă îndrumări prin e-mail și foi de calcul săptămânale de formare, alături de asigurarea asistenței premium.

Prin urmare, puteți observa gradul de asistență oferit cu certificarea CEBP pe 101 Blockchains pentru a deveni expert certificat în blockchain. Acum, să aruncăm o privire asupra diferitelor module acoperite în certificarea CEBP. Impresia detaliată a modulelor, a obiectivelor lor și a subiectelor din ele vă poate ajuta să vă pregătiți complet pentru examen. Iată o schiță a modulelor de certificare CEBP și a subiectelor incluse în fiecare modul.

 • Noțiuni de bază despre tehnologia blockchain

Modulul de bază al tehnologiei blockchain pregătește studenții cu informații despre funcționarea tehnologiei blockchain. Candidații ar putea afla, de asemenea, despre caracteristicile necesare, care sunt importante pentru funcționalitatea tehnologiei blockchain.

Capitolele importante din acest domeniu reflectă, de asemenea, asupra avantajelor pentru cariera de blockchain a studenților, altele decât să devină Professional Enterprise Blockchain Certified. Capitolele notabile din acest modul de certificare CEBP includ,

 1. Bazele blockchain-ului
 2. Dovada muncii
 3. Metode pentru crearea unui lanț de blocuri
 4. Privat & blockchain-uri publice
 5. Bazele contractelor inteligente
 • Platforme Blockchain pentru întreprinderi

Candidații care aspiră la certificarea CEBP pot beneficia de acest modul pentru a înțelege aplicațiile de tip blockchain dintr-o perspectivă practică. Subiectele din acest modul oferă o impresie detaliată a abilităților necesare pentru determinarea precedentelor de transformare a afacerii cu blockchain. Capitolele notabile acoperite în acest domeniu includ următoarele,

 1. Fundamentele Ethereum
 2. Bazele țesăturii Hyperledger
 3. Bazele Corda
 • Blockchain în finanțarea comerțului

Al treilea modul din certificarea Professional Blockchain Professional Enterprise prezintă o mică imagine de ansamblu asupra activelor cripto. Cel mai important, candidații pot afla despre rolul activelor criptografice în operațiunile de finanțare a comerțului legate de blockchain.

Candidații ar putea utiliza subiectele din acest domeniu pentru a-și îmbunătăți cunoștințele cu privire la corelația activelor criptografice cu criptomonedele. Subiectele importante din acest modul pentru atenția dvs. de a deveni Professional Enterprise Blockchain Certified includ,

 1. Criptomonede &active criptografice
 2. Bazele Ripple
 3. Operațiuni de finanțare a comerțului legate de blockchain
 • Aplicații Blockchain

Importanța acestui modul în certificarea CEBP este evidentă în accentul pus pe operațiunile de gestionare a lanțului de aprovizionare. Candidații ar putea afla despre impactul blockchain-ului asupra operațiunilor de gestionare a lanțului de aprovizionare. De asemenea, oferă informații detaliate despre utilizarea instrumentelor și abilităților pentru realizarea potențialului maxim al tehnologiei blockchain.

Candidații ar trebui să se pregătească pentru următoarele subiecte pentru a se califica pentru acest modul și pentru a deveni Professional Enterprise Blockchain certificat. Capitolele semnificative pe care studenții trebuie să le acopere pentru a excela în acest domeniu includ următoarele,

 1. Bazele operațiunilor de gestionare a lanțului de aprovizionare pe blockchain
 2. Utilizați cazuri legate de gestionarea lanțului de aprovizionare pe blockchain
 3. Transformarea digitală prin folosirea blockchain-ului
 • Cazuri de utilizare Blockchain

Modulul final al certificării CEBP are o contribuție semnificativă la dezvoltarea abilităților blockchain ale candidaților. Candidații ar trebui să înțeleagă diferitele exemple de implementări practice ale tehnologiei blockchain.

Cea mai bună parte a acestui modul este reflecția asupra scenariilor de afaceri ale întreprinderii pentru a încuraja expertiza profesională a candidaților. 101 Blockchains oferă o cutie de instrumente pentru studenți pentru a-i ajuta să abordeze cu ușurință problemele blockchain-ului din viața reală în diverse scenarii de proiect.

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

Cele mai bune practici de pregătit pentru certificarea CEBP

Aproape fiecare candidat care aspiră să devină un expert în blockchain de întreprindere ar putea beneficia la maximum de certificarea CEBP. Cu toate acestea, este suficient cursul de formare pentru a vă conduce succesul la examenul de certificare CEBP? Soluția dovedită, în acest caz, ar fi să ne bazăm pe sfaturile experților și cele mai bune practici urmate de profesioniști calificați. Iată o schiță a celor mai bune practici recomandate pentru a asigura succesul la examenul de certificare CEBP.

 • Evaluare cuprinzătoare a detaliilor examenului

O evaluare cuprinzătoare a elementelor de bază ale examenului este un avantaj formidabil pentru fiecare candidat care se pregătește. Dacă doriți să deveniți certificat Enterprise Blockchain Professional, începeți prin a reflecta la toate detaliile fundamentale ale examenului.

Începând de la publicul țintă ideal pentru certificarea CEBP până la evaluarea detaliată a modulelor de examen, candidații ar putea prezenta un plan detaliat pentru pregătirile lor cu aceste detalii. O impresie detaliată a modulelor, subiectelor și cerințelor de eligibilitate pentru certificarea CEBP poate ajuta toți candidații să dezvolte o fundație formidabilă pentru a începe pregătirea lor.

 • Alegeți 101 Blockchains pentru pregătiri

Următorul indicator util pentru orice candidat care dorește să obțină certificarea CEBP este alegerea resurselor de instruire ideale. Cea mai bună resursă de pregătire pentru certificarea CEBP este disponibilă în cursul de formare CEBP de 101 Blockchains. Cursul de formare a 101 Blockchains prezintă materiale de instruire complete, alături de facilitatea materialelor bonus.

Suportul personalizat pentru fiecare student se adaugă, de asemenea, la credibilitatea cursului de formare de certificare CEBP 101 Blockchains. Candidații pot beneficia de îndrumări prin e-mail și sfaturi personalizate pe baza progresului lor cu cursul de formare certificare CEBP. Prin urmare, aveți cele mai bune resurse disponibile imediat când vă înregistrați pentru certificarea CEBP.

 • Responsabilitatea față de pregătirea dvs.

Mențineți un plan de pregătire credibil pentru a deveni Professional Enterprise Blockchain certificat pentru a asigura cele mai bune rezultate. Planul de pregătire este adesea cel mai critic, dar subminat aspect al pregătirii unui candidat pentru orice certificare. Deși mulți candidați pregătesc cu precizie planuri de pregătire bine gândite, este posibil să renunțe la angajamentele lor din diverse motive.

Deci, este extrem de esențial să vă mențineți responsabilitatea față de programul de pregătire pentru certificarea CEBP. Cea mai bună practică, în acest caz, ar fi să alegeți un partener de studiu pentru a vă urmări programul de pregătire. Pe de altă parte, puteți cere, de asemenea, prietenilor și membrilor familiei să vă ajute să vă păstrați responsabilitatea cu programul de pregătire.

 • Experiența practică este obligatorie

Experiența practică este o cerință inevitabilă pentru a deveni Professional Enterprise Blockchain certificat. Candidații ar putea percepe importanța experienței practice pentru certificarea CEBP din modulele de examen. Prin urmare, o reflecție aprofundată a cazurilor de utilizare blockchain și un studiu detaliat al aplicațiilor practice ale tehnologiilor blockchain vă pot încuraja considerabil șansele de succes.

Certificarea oferă validarea abilităților dvs. și vă duce cariera Blockchain la nivelul următor. Așadar, obțineți certificarea de expert Blockchain și duceți-vă cariera Blockchain înainte.

Cuvinte finale

Într-o notă finală, puteți observa cât de ușor este să deveniți certificat Enterprise Blockchain Professional. Certificarea vă va ajuta nu numai să ocupați locuri de muncă, ci și să vă îmbunătățiți rețeaua profesională. Pe termen lung, asocierea cu certificarea CEBP ar motiva profesioniștii în blockchain să își actualizeze abilitățile, cunoștințele și capacitățile în funcție de tendințele emergente din ecosistemul blockchain.

Tot ce aveți nevoie este sprijinul și îndrumarea potrivite în călătoria dvs. de pregătire pentru a vă asigura succesul. Dacă doriți să o faceți mare în lumea blockchain-ului, alegeți certificarea CEBP și începeți pregătirea chiar acum!              

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me