Doriți să deveniți un expert în securitate Blockchain? Iată ghidul cuprinzător despre cum să deveniți expert certificat în securitate blockchain (CBSE)

Blockchain – indiferent dacă este o tehnologie a viitorului sau doar un alt mod, a depășit barierele inițiale ale îndoielii. A transformat noțiunile și abordările convenționale ale schimbului de informații între întreprinderi în contextele interne și externe. Întreprinderile realizează importanța blockchain-ului pentru susținerea și îmbunătățirea valorii afacerii pe termen lung. Unul dintre aspectele formidabile ale tehnologiei blockchain care determină adoptarea sa pe scară largă este securitatea.

Blockchain a apărut ca o intervenție promițătoare pentru îmbunătățirea calității garanțiilor privind tranzacțiile și comunicațiile interne și externe ale unei întreprinderi. Prin urmare, întreprinderile se confruntă cu nevoia de profesioniști adepți în securitate blockchain pentru a-și consolida soluțiile și infrastructura blockchain. Dacă doriți să deveniți expert certificat în securitate Blockchain, certificarea CBSE de 101 Blockchains ar putea fi doar opțiunea ideală pe care ați căutat-o. Următoarea discuție vă ajută să înțelegeți cererea de abilități blockchain pe piața de muncă existentă.

Înscrieți-vă acum: certificare certificată de expert în securitate blockchain

Mai mult, puteți explora detaliile despre certificarea expertului în securitate Blockchain certificat oferită de 101 Blockchains, cum ar fi obiectivele și publicul țintă al examenului. În plus, candidații pot obține o prezentare detaliată a diferitelor module și subiecte necesare pentru calificarea certificării CBSE 101 Blockchains. Cu toate acestea, punctul culminant cel mai izbitor din această discuție ar fi indicatorii recomandați pentru a obține certificarea CBSE cu ușurință.

Cerere de locuri de muncă de securitate Blockchain

Înainte de a discuta despre cum să deveniți un expert certificat în securitate blockchain, este important să cunoașteți cererea pentru blockchain. Cererea evidentă pentru profesioniștii din domeniul securității, în special în domeniul securității cibernetice, prezintă un potențial credibil pentru urmărirea diferitelor roluri de muncă bazate pe securitate. De asemenea, rolul de inginer de securitate este unul dintre cele mai solicitate roluri de locuri de muncă, cu un pachet salarial profitabil, egal cu cel al dezvoltatorilor de blockchain..

Deci, de ce ar trebui să urmezi o carieră în securitatea blockchain? Blockchain nu este o tehnologie perturbatoare, dar este dificil de observat implementările explicite ale blockchain-ului în diferite sectoare în prezent. Prin urmare, soluțiile blockchain pentru întreprinderi trebuie să respecte imperativele obligatorii de a începe de la zero înainte de a se dezvolta în infrastructuri depline.

Potrivit unui raport al lui Hired, salariile medii anuale pentru dezvoltatorii de software cu expertiză în domeniul blockchain variază până la 157.000 de dolari. Raportul indică, de asemenea, salariul mediu anual al inginerilor de securitate la aproape 156.000 de dolari în SUA. Prin urmare, dezvoltatorii blockchain cu expertiză în securitate pot servi drept active promițătoare pentru diferite întreprinderi.

Curența în securitatea blockchainului deschide o cale favorabilă candidaților pentru a deveni expert certificat în blockchain cu abilități globale în dezvoltare și securitate. Odată cu recunoașterea blockchain-ului ca una dintre abilitățile de top în cerere în 2020 și creșterea cererii de ingineri blockchain ca unul dintre rolurile de locuri de muncă emergente pentru 2021, este inevitabil să se valideze cererea pentru rolurile de locuri de muncă de securitate blockchain.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Motive pentru a alege 101 blockchains

Este rezonabil ca un candidat care aspiră să devină expert certificat în securitate blockchain să se întrebe despre certificarea ideală care îi poate ajuta. 101 Blockchains este prenumele care apare în acest caz, în special cu certificarea sa de expert certificat de securitate Blockchain. Prin urmare, profesioniștii în materie de securitate în blockchain nu trebuie să se îngrijoreze că vor găsi instrumentul care să le demonstreze expertiza în securitate în blockchain.

Următoarea îndoială din mintea dvs. s-ar putea înclina probabil către credibilitatea 101 Blockchains. Puteți găsi răspunsul la îndoielile dvs. cu privire la 101 Blockchains printr-o prezentare generală a diverselor materiale pe care le furnizează pentru a încuraja educația și cercetarea tehnologiei blockchain. De asemenea, 101 Blockchains urmăresc trei teme dominante în toate certificările lor și cursurile de formare asociate.

101 Blockchains asigură educație și formare de încredere pentru certificări blockchain și cursuri de formare. Echipa de experți din industrie și lideri în tehnologie din spatele cursurilor de formare și certificărilor blockchain ale 101 Blockchains oferă elementul „încredere” pentru toți candidații. Următorul aspect crucial care promovează credibilitatea 101 Blockchains este abordarea strategică a materialelor de studiu pentru certificările blockchain.

Certificările blockchain pentru 101 Blockchain se concentrează pe acoperirea conceptelor de bază până la cele avansate necesare pentru fiecare rol de job bazat pe blockchain. Ca rezultat, profesioniștii în blockchain aspiranți ar putea câștiga o specializare în setul potrivit de abilități pentru a-și favoriza creșterea carierei în blockchain. Aspectul final și cel mai dominant în materialele de certificare și instruire pe 101 Blockchains este practic.

Candidații s-ar putea baza pe 101 blockchain-uri pentru a-și dezvolta expertiza pentru roluri profesionale de securitate blockchain de întreprindere. Utilizarea demonstrațiilor practice și a exercițiilor interactive interactive, oferite de 101 Blockchains poate stabili o bază solidă pentru cariera candidaților. Prin urmare, puteți observa cum 101 Blockchains este cea mai bună opțiune pentru a deveni expert certificat blockchain în domeniul securității. Deci, haideți să aruncăm o privire asupra certificării 101 Blockchains care vă poate ajuta să deveniți un expert certificat în securitate blockchain.

Începeți acum cu cursul fundamental Blockchain gratuit!

Deveniți expert certificat în securitate blockchain (CBSE)

certificare expert de securitate blockchain întreprindere

Certificatul certificat Blockchain Security Expert sau certificarea CBSE de către 101 Blockchains este una dintre cele trei certificări notabile bazate pe roluri blockchain pe platformă. Certificarea nu este concepută exclusiv pentru a deveni expert în securitate blockchain certificat și oferă o formidabilă îmbunătățire a abilităților în aspectele teoretice și practice ale securității blockchain.

Certificarea pune accentul pe acoperirea cuprinzătoare a amenințărilor pentru fiecare strat din ecosistemul blockchain. În plus, se concentrează în mod adecvat pe exemple practice și studii despre diferite cazuri de utilizare pentru a oferi o mai bună înțelegere a tuturor amenințărilor pentru securitatea blockchain-ului. Candidații care califică certificarea CBSE pot, de asemenea, să demonstreze fluența în utilizarea instrumentelor necesare pentru a evalua securitatea sistemului blockchain.

Adoptarea în creștere a securității blockchain în utilizarea întreprinderii a îndreptat atenția asupra vulnerabilităților datelor și funcționalităților valoroase ale sistemelor blockchain. Certificarea CBSE oferă o bază formidabilă pentru profesioniștii în blockchain care aspiră să integreze securitatea blockchain în diferite procese.

Candidații cu certificare CBSE pot asigura integrarea eficientă a securității în diferite etape, cum ar fi planificarea afacerii, dezvoltarea de software și proiectarea arhitecturală. Certificarea CBSE oferă, de asemenea, informații eficiente privind îmbunătățirea securității, eficienței operaționale și fiabilității soluțiilor tehnologice blockchain. Certificarea CBSE nu numai că vă ajută să deveniți expert certificat în securitatea blockchain-ului, dar construiește, de asemenea, o înțelegere puternică a amenințărilor de securitate blockchain și considerații pentru designul de securitate blockchain.

Ca rezultat, candidații și-ar putea îmbunătăți capacitățile pentru luarea deciziilor ideale privind selecția, proiectarea și implementarea soluțiilor blockchain. Interesant este că 101 Blockchains oferă un curs flexibil de formare pentru certificare CBSE care se întinde pe parcursul a 4 săptămâni. Cursul flexibil de formare ar include aproximativ trei până la patru ore de învățare în fiecare săptămână pentru o experiență de învățare mai ușoară pentru candidați.

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

Public țintă pentru certificarea CBSE

Următoarea preocupare critică pentru orice candidat care dorește să obțină certificarea CBSE este publicul ideal pentru examenul de certificare. Impresia publicului țintă pentru examenul de certificare CBSE ajută la identificarea diverselor roluri de carieră pe care le pot urmări. Iată o schiță a diferitelor roluri pe care un expert certificat în securitate blockchain își poate construi cariera.

 1. Arhitecți de soluții blockchain
 2. Ingineri tehnologici blockchain
 3. Arhitecți cloud blockchain
 4. Ofițeri șefi de informații
 5. Manageri IT
 6. Dezvoltatori de soluții blockchain
 7. Analiști de soluții blockchain și manageri de inovație
 8. Principali factori de decizie în tehnologia blockchain

Obiectivele examenului de certificare CBSE

Candidații care aspiră să devină expert certificat în securitate blockchain ar trebui să înțeleagă cu atenție obiectivele examenului. Cunoașterea obiectivelor examenului de certificare CBSE vă poate ajuta să articulați o impresie a eficienței certificării. Iată o schiță a obiectivelor examenului cu certificarea Expert certificat Blockchain Security,

 1. Înțelegere aprofundată a amenințărilor la adresa securității blockchain
 2. Dezvoltarea abilităților pentru realizarea modelării amenințărilor & evaluări ale vulnerabilității
 3. Proiectarea și dezvoltarea sistemelor blockchain & aplicații distribuite cu niveluri sigure de siguranță

Module și subiecte în examenul de certificare CBSE

Cel mai crucial indicator pentru toți candidații care aspiră să devină expert certificat în securitate blockchain pentru a-și consolida pregătirea este impresia detaliată a tuturor modulelor și subiectelor examenului. Cunoașterea modulelor și subiectelor examenului de certificare CBSE poate oferi încredere candidaților, deoarece știu ce subiecte să studieze pentru examenul de certificare. Cel mai important, cunoașterea subiectelor examenului vă poate ajuta să știți cum certificarea CBSE vă poate favoriza creșterea carierei în calitate de profesionist în securitate blockchain. Iată o schiță a modulelor din certificarea CBSE de 101 Blockchains și a capitolelor din fiecare modul.

 • Introducere Blockchain

Importanța unei înțelegeri de bază a tehnologiei blockchain este imperativă pentru specializarea în securitatea blockchain. Candidații trebuie să acopere următoarele capitole din acest modul pentru calificarea certificării CBSE.

 1. Fundamentele blockchain-ului
 2. Structura blockchain
 3. Blocuri în blockchain
 4. Conceptul lanțurilor așa cum este văzut în blockchain
 • Modelarea amenințărilor Blockchain

Semnificația modelării amenințărilor este importantă pentru clasificarea și înțelegerea amenințărilor în securitatea cibernetică. Candidații ar putea utiliza acest modul pentru a înțelege dezvoltarea unui model de amenințare, adecvat pentru amenințări de securitate blockchain. Candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și capacitățile în următoarele capitole din acest modul pentru a deveni expert certificat în securitate blockchain.

 1. Avantajele modelării amenințărilor în securitatea cibernetică
 2. Ecosistem multi-stratificat de blockchain
 3. Bazele cadrului STRIDE pentru modelarea amenințărilor
 4. Dezvoltarea unui model de amenințare blockchain
 • Noțiuni de bază despre criptografie blockchain

Candidații care aspiră să obțină certificarea CBSE ar trebui, de asemenea, să-și îmbunătățească înțelegerea funcționării algoritmilor criptografici. Acest modul se concentrează pe lucrul algoritmilor criptografici, alături de stabilirea unor ipoteze fiabile de securitate pentru înțelegerea precedentelor de securitate în ecosistemele blockchain. Candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și capacitățile în următoarele capitole ale acestui modul pentru calificarea cu succes a certificării CBSE,

 1. Fundamentele criptografiei blockchain
 2. Introducere pentru criptografie cu cheie publică
 3. Criptografie cu cheie publică legată de tehnologia blockchain
 4. Considerații privind securitatea criptografiei cu cheie publică
 5. Introducere pentru funcțiile hash
 6. Funcții hash blockchain
 7. Considerații de securitate în funcțiile hash
 • Securitatea algoritmului de consens

Acest modul al certificării CBSE are, de asemenea, un rol semnificativ în a vă ajuta să deveniți expert certificat în securitate blockchain. Algoritmii de consens sunt cruciale pentru întreținerea registrelor partajate, descentralizate și distribuite pe platformele digitale. Expertiza în algoritmi de consens și vulnerabilitățile acestora vă poate spori considerabil capacitățile profesionale. Candidații trebuie să acopere abilitățile și cunoștințele din următoarele capitole ale acestui modul pentru certificarea CBSE,

 1. Elementele de bază ale algoritmilor de consens blockchain
 2. Bazele dovezii muncii
 3. Atacuri la dovada muncii
 4. Bazele dovezii mizei
 5. Atacuri împotriva dovezii mizei
 • Securitatea nodului și rețelei Blockchain

Cel de-al cincilea modul de certificare CBSE oferă un accent deosebit pe demarcațiile dintre precedentele de securitate din lumea reală și cele teoretice pentru sistemele blockchain. Implementarea mediilor blockchain pe rețele și computere introduce noi probleme de securitate și vectori de atac. Prin urmare, candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și capacitățile în următoarele capitole pentru acest modul,

 1. Implementări blockchain
 2. Atacuri asupra nodurilor blockchain
 3. Atacuri pe rețele blockchain
 • Securitatea contractelor inteligente

Contractele inteligente sunt una dintre cerințele cruciale pentru dezvoltarea programelor bazate pe blockchain. Candidații ar trebui să se specializeze în înțelegerea vulnerabilităților generale evidente în cazul contractelor inteligente. Trebuie să acoperiți următoarele capitole din acest modul pentru a vă dovedi abilitățile și cunoștințele pentru a deveni expert certificat în securitate blockchain.

 1. Introducere în securitatea contractului inteligent
 2. Vulnerabilități comune de programare
 3. Vulnerabilități orientate spre blockchain
 4. Vulnerabilități bazate pe platformă
 • Testarea sistemelor blockchain

Acest modul al certificării CBSE se concentrează pe considerațiile semnificative pentru evaluarea eficientă a sistemelor blockchain. Candidații ar găsi studii de caz din lumea reală pentru a identifica impactul diferiților factori asupra hackingului unei platforme blockchain. Candidații trebuie să-și demonstreze abilitățile, cunoștințele și capacitățile în următoarele domenii pentru acest modul,

 1. Elementele de bază ale testării blockchain-ului
 2. Considerații arhitecturale
 3. Considerații de proiectare
 4. Erori în implementarea blockchain
 • Securitate Enterprise Blockchain

Modulul final al certificării CBSE pentru a deveni expert în securitate blockchain certificat se concentrează pe introducerea diferitelor platforme blockchain de întreprindere, cum ar fi Hyperledger și Corda. Acest modul este semnificativ în rolul său de a încuraja capacitățile de securitate blockchain la nivel de întreprindere pentru candidați.

Va trebui să vă confruntați cu cerințele unei înțelegeri aprofundate a platformelor blockchain de întreprindere și a designului acestora. De asemenea, candidații trebuie să reflecteze asupra caracteristicilor importante ale acestor platforme blockchain de întreprindere care pot avea o influență potențială asupra securității blockchain-ului. Candidații ar trebui să poată dovedi expertiza lor în următoarele capitole din acest modul pentru certificarea CBSE,

 1. Introducere platforme blockchain pentru întreprinderi
 2. Bazele Corda
 3. Considerații de securitate legate de Corda
 4. Noțiuni de bază despre Hyperledger
 5. Considerații de securitate legate de Hyperledger

În afară de acoperirea cuprinzătoare a conceptelor de bază până la cele avansate despre securitatea blockchain-ului, certificarea Expert Blockchain Security Certified de 101 Blockchains oferă multe alte avantaje. În primul rând, veți obține un curs de formare disponibil pentru a vă ajuta să vă pregătiți eficient pentru certificarea CBSE.

Ulterior, cursul de certificare CBSE aduce și resurse suplimentare de învățare și materiale de instruire pentru a vă susține pregătirile. Candidații pot utiliza, de asemenea, rapoarte săptămânale de foi de calcul pentru progresul lor de formare și îndrumare personalizată prin e-mail. Mai mult, 101 Blockchains oferă, de asemenea, un sprijin adecvat în ceea ce privește orientarea în carieră pentru a permite candidaților să identifice cele mai bune roluri de carieră pe care le pot urmări cu certificarea CBSE.

Citește și: Cum funcționează Blockchain?

Practici ideale pentru pregătirea certificării CBSE

Aproape fiecare candidat care dorește să devină expert certificat în securitate blockchain ar putea avea speranța că va califica cu ușurință certificarea CBSE. Cu toate acestea, este rezonabil să ne întrebăm dacă este ușor să ne calificăm pentru certificarea CBSE. Deci, candidații ar trebui să se bazeze pe următoarele bune practici pentru a se pregăti eficient pentru certificarea CBSE cu șanse mai mari de succes.

 • Începeți cu elementele de bază ale examenului

Toți candidații care aspiră la certificarea CBSE ar trebui să înceapă pregătirea cu o evaluare aprofundată a subiectelor examenului. Subiectele examenului nu numai că vă ajută să știți ce să învățați pentru examen, ci și să vă dezvoltați încrederea pentru a face față provocărilor din călătoria de pregătire. Cunoașterea subiectelor și obiectivelor examenului și a detaliilor formale pot încuraja în continuare capacitățile candidaților. Cel mai important, candidații conștienți de subiectele examenului pot alege resursele de învățare ideale și ghidurile de studiu pentru pregătirile lor.

 • Alegeți 101Blockchains pentru antrenament

Următorul indicator critic pentru candidații care doresc să devină expert certificat în securitate Blockchain este selectarea a 101 resurse de instruire Blockchain. Candidații ar trebui să profite în mod eficient de 101 cursuri de formare CBSE de certificare CBSE pentru a-și îmbunătăți pregătirile. Cele 101 materiale de instruire Blockchains se concentrează în mod special pe obiectivele examenului în certificarea CBSE, oferind astfel asigurare pentru pregătiri mai bune. De asemenea, avantajul îndrumării personalizate cu resursele de instruire pe 101 Blockchains servește o valoare competitivă pentru pregătirea candidaților.

 • Elaborarea planului de pregătire

Una dintre cele mai importante metode de pregătire pe care candidații le ignoră adesea este dezvoltarea unui program precis de pregătire. Candidații ar trebui să aibă un plan de studiu detaliat pentru a acoperi toate subiectele și modulele de examen într-o anumită perioadă. Utilizarea etapelor de referință în planul de studiu poate ajuta candidații să acopere toate obiectivele examenului înainte de examenul de certificare. Planul de studiu susține, de asemenea, pregătirea flexibilă pentru toți candidații, deoarece aceștia controlează programul de pregătire.

 • Responsabilitatea contează foarte mult

Recomandarea finală pentru candidați să se pregătească eficient pentru a deveni expert certificat în securitate în blockchain este responsabilitatea. Indiferent ce s-ar întâmpla, toți candidații ar trebui să urmeze planul de pregătire pentru certificarea CBSE exact fără greș. Un membru al familiei, un prieten sau chiar mai bine, un partener de studiu poate fi alegerea ideală pentru a vă asigura că nu vă abateți de la pregătiri în nicio etapă.

Certificarea oferă validarea abilităților dvs. și vă duce cariera Blockchain la nivelul următor. Așadar, obțineți certificarea de expert Blockchain și duceți-vă cariera Blockchain înainte.

Linia de fund

Într-o notă finală, candidații trebuie să găsească certificarea Expert certificat Blockchain Security de către 101Blockchains mai ușor decât alte certificări de securitate blockchain. Mai mult, organizarea strategică a subiectelor în modulele examenului de certificare CBSE și cunoștințele practice privind securitatea blockchain-ului din lumea reală prezintă avantaje promițătoare pentru dezvoltarea carierei profesioniștilor în securitate blockchain.

Dacă doriți să deveniți expert certificat în securitate blockchain, atunci 101 blockchains pot fi un teren promițător pentru început. Pe termen lung, securitatea blockchain ar fi una dintre cerințele obligatorii pentru aproape toate tipurile de roluri bazate pe blockchain. Faceți primul pas pentru a deveni un expert certificat în blockchain cu abilități de securitate chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me