Există multe cursuri blockchain pe internet în zilele noastre. Dar oferă toate acestea aceeași valoare? Sau oferă deloc vreo valoare? În multe cazuri, cursurile online pe care le veți găsi nu sunt atât de utile. Este posibil să vă ia timp și bani, dar vă oferă în schimb foarte puțină valoare.

Dar cu vasta noastră colecție de cursuri blockchain, veți obține cu siguranță pachetul valoric al vieții dvs. Obiectivul nostru principal este să vă echipăm cu toate bazele de cunoștințe necesare de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. bazat pe blockchain.

Așadar, să verificăm ce oferim pentru viitorul tău strălucitor!

Contents

Lista noastră finală de cursuri

 

Cursuri despre blockchain: ce oferim

Professional Enterprise Blockchain certificat

Privire de ansamblu asupra curs

Cursurile blockchain sunt concepute pentru a vă ghida și a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează cu adevărat tehnologia blockchain. Problema este, în realitate, că mulți oameni nu știu cum blockchain-ul poate avea un impact cu adevărat asupra întreprinderilor din întreprindere.

Astfel, devine mult mai dificil să îl integrezi pe deplin în orice model de afaceri existent. Folosind acest curs, veți afla cum ar trebui să interacționați cu directorii de întreprindere.

Mai mult, veți afla cum să le luați în considerare nevoile și să le folosiți pentru a implementa o soluție.

În orice caz, cursurile blockchain sunt întotdeauna aici pentru a vă spăla. Acest curs este conceput special pentru a vă ajuta să vă sporiți oportunitățile de afaceri.

Oricum, problema este că există prea mulți profesioniști care știu despre blockchain, dar le lipsește modul în care blockchain poate afecta afacerile. Astfel, cursurile noastre blockchain le îmbină pe acestea două și vă asigură că obțineți cea mai bună valoare în orice moment.

 

Ce acoperă cursul?

Modulul 1: Fundamentele tehnologiei blockchain

Modulul din cursurile noastre blockchain va explica ce este tehnologia și cum funcționează de fapt în primul rând. Mai mult, veți afla, de asemenea, despre diferite elemente ale acestei tehnologii și despre diferitele tipuri ale acestei tehnologii.

 

Modulul 2: Platforme Enterprise Blockchain

Următorul modul din cursurile noastre despre blockchain va conține tot ce trebuie să știți despre platformele blockchain ale întreprinderii.

În realitate, platformele blockchain de întreprindere sunt potrivite în special pentru mediile de întreprindere, deoarece acestea sunt în principal tipuri de blockchain private sau de consorțiu.

Astfel, încorporarea acestora în soluția existentă este mult mai ușoară. Oricum, această parte va acoperi platformele actuale de lider în această nișă.

 

Modulul 3: Blockchain în finanțarea comerțului

În continuare, la cursurile de ghid blockchain, avem modulul 3, unde vom vorbi despre industriile finanțelor comerciale. Finanțarea comercială este unul dintre cazurile populare de utilizare a blockchain-ului și îl folosește pe scară largă în acest moment.

Deci, învățarea despre impactul acestei tehnologii în finanțarea comerțului vă va ajuta să realizați și mai mult rezultatul. Oricum, vom acoperi și elementele de bază ale criptomonedelor și activelor.

 

Modulul 4: Aplicații Blockchain pentru lanțul de aprovizionare

Lanțul de aprovizionare este una dintre cele mai populare piețe ale tehnologiei blockchain. Astfel, este necesar ca, în calitate de profesionist, să aflați complet despre asta.

De aceea, cursul va acoperi apoi toate elementele fundamentale și cazurile de utilizare din acest sector.

Mai mult, vom discuta și despre modul în care puteți trece prin transformarea digitală blockchain cu rezultate pozitive.

 

Modulul 5: cazuri de utilizare Blockchain

Acesta este ultimul modul din cursurile de blockchain. Prin urmare, acest curs se va adresa exclusiv tuturor cazurilor de utilizare a blockchain-ului.

 

Materiale incluse

 • Certificat respectat
 • Interviu cu experți în blockchain
 • Îndrumare personală

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Privire de ansamblu asupra curs

Datorită naturii acestei tehnologii, cursurile despre blockchain ar trebui să aibă și lecții specifice axate pe industrie. Astfel, cursul nostru Enterprise Blockchains și Supply Chain Management se concentrează exclusiv pe efectul blockchains asupra lanțului de aprovizionare.

Orice furnizor de software sau consultanți vor beneficia foarte mult de cursurile noastre despre tehnologia blockchain. Astfel, primești –

 • Fundamentele lanțului de aprovizionare sunt explicate
 • Cum lanțul de aprovizionare va crea valoare
 • Diferite scenarii din lumea reală de utilizare a blockchain-ului în lanțul de aprovizionare
 • Cum puteți implementa soluții pentru clienții dvs. din lanțul de aprovizionare

 

Ce va acoperi cursul?

Modulul 1: Noțiuni fundamentale privind gestionarea lanțului de aprovizionare

Primul modul din cursul nostru se va asigura că toți studenții noștri se familiarizează mai întâi cu subiectul. Dacă sunteți doar un începător în această industrie, atunci acest modul vă poate ajuta foarte mult. În general, cursurile noastre despre ghidul blockchain vor analiza responsabilitățile pe care trebuie să le îndepliniți și în calitate de manager al lanțului de aprovizionare.

 

Modulul 2: Crearea valorii de gestionare a lanțului de aprovizionare

În continuare, cursul va conține o evoluție fundamentală a modului în care lanțul de aprovizionare promovează valoarea într-un mediu de întreprindere. Dacă știi cum să manevrezi corect această sabie, îți poți crește rapid veniturile.

Astfel, veți obține un model economic cu valoare adăugată și, utilizând acest lucru, puteți măsura valoarea SCM-ului dvs..

În plus, cursurile despre tehnologia blockchain vor conține, de asemenea, modul în care SCM are un impact real asupra fondului de rulment.

 

Modulul 3: cazuri de utilizare a lanțului de aprovizionare cu blockchain

Acum, că știți despre procesul SCM, ne vom îndrepta spre posibile scenarii de caz de utilizare în sectorul lanțului de aprovizionare blockchain. Mai mult, va clasifica întreprinderile pe baza aplicațiilor lor blockchain în această nișă.

 

Modulul 4: Implementarea blockchain-ului în lanțul dvs. de aprovizionare

În ultimul modul, veți înțelege pe deplin cum să implementați blockchain în modelele dvs. personale de lanț de aprovizionare. Vă vom oferi un instrument de evaluare care vă va ajuta să calculați impactul pe care îl va avea asupra companiei dumneavoastră.

 

Bonus: șablon acționabil

Practic, conține o cartografiere a procesului lanțului de aprovizionare și a proceselor de afaceri ale întreprinderii. Și vă vom învăța cum să utilizați șablonul.

 

Materiale incluse

 • Certificat respectat
 • Interviu cu experți în blockchain
 • Îndrumare personală

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Privire de ansamblu asupra curs

Enterprise Blockchains și Trade Finance este unul dintre cursurile noastre de top blockchain. În realitate, industriile finanțelor comerciale sunt cu mult în urmă în cursa transformării digitale. Prin urmare, întregul proces este destul de greoi și plin de erori.

Astfel, blockchain-ul a început încet să influențeze cu caracteristicile sale profitabile. Acum, este unul dintre cele mai mari cuvinte cheie în finanțarea comerțului.

Cursul nostru de aici se va concentra pe imaginea de ansamblu, cum puteți utiliza blockchain în soluția dvs. de finanțare comercială.

Mai mult, veți afla despre elementele finanțării comerțului și vă poate ajuta în parcursul dvs. blockchain.

Deci, să verificăm ce va acoperi unul dintre cele mai bune cursuri pentru blockchain!

 

Ce acoperă cursul?

Modulul 1: Procese curente de finanțare a comerțului

Întrucât este unul dintre cursurile noastre de top blockchain, va începe prin a vă ajuta să identificați natura industriei finanțelor comerciale. De asemenea, fără a afla despre problemele cheie, nu puteți înțelege cât de pozitiv va avea un impact blockchain și această industrie.

Deci, veți afla și despre ele.

 

Modulul 2: Cum Blockchain poate îmbunătăți procesele comerciale

Al doilea modul al unuia dintre cele mai bune cursuri pentru blockchain va acoperi modul în care blockchain va avea impact asupra finanțării comerțului. Mai mult, se va concentra asupra modului în care îl poate îmbunătăți efectiv și a scăpa de toate problemele.

Mai târziu, veți primi inițiative recente în această nișă și modul în care aceste modele funcționează și modifică modurile tipice de afaceri mondiale.

În plus, cursul va acoperi și platformele actuale potrivite pentru soluții de finanțare comercială.

 

Modulul 3: Blockchain în cazuri de utilizare a finanțelor comerciale

Următorul modul va acoperi lecții cu privire la diferite elemente ale finanțării comerțului, cum ar fi Conosamentul, Scrisoarea de credit etc. Deci, veți avea ideea generală de a vă retrage strategia.

 

Modulul 4: Platforme blockchain în finanțarea comerțului

După ultimul modul, sunteți gata să aflați despre platformele existente în această nișă. Practic, acestea sunt aplicații blockchain sau platforme pentru industriile de finanțare a comerțului. În realitate, multe dintre companiile de întreprindere le folosesc deja și văd îmbunătățiri masive.

 

Modulul 5: Dezvoltări recente în finanțarea comerțului și blockchain

În ultimul segment al unuia dintre cele mai bune cursuri pentru blockchain, ne vom concentra pe inițiative care armonizează diferite arhitecturi blockchain pentru a conduce industriile finanțelor comerciale. În realitate, aceste facilități sunt responsabile de luarea unor măsuri drastice în digitalizarea sistemului general.

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Șabloane Enterprise Blockchain

Prezentare generală a șabloanelor

Suntem întotdeauna dornici să ne ajutăm studenții să strălucească pe piețele în schimbare. Întrucât scena continuă să se schimbe, este extrem de greu să continuați activitatea fără a perturba definitiv problemele. Dar cu blockchain în mix, acum este posibil.

Astfel, vă oferim șabloane profitabile pe care să le încercați. În realitate, am construit toate șabloanele pe baza unei cantități enorme de cercetări de piață și cu echipe interne de experți.

Deci, șabloanele noastre vor depăși întotdeauna toate cele gratuite de pe piață.

 

Ce va acoperi?

Ai nevoie de Blockchain?

Acesta este un șablon care vă va ajuta să înțelegeți dacă aveți nevoie de tehnologie blockchain sau nu. Practic, profesioniștilor din întreprinderi le este greu să decidă dacă ar trebui să apeleze sau nu. Astfel, folosind instrumentul nostru simplu, puteți ști cu ușurință dacă compania dvs. are nevoie de blockchain.

Dacă nu are nevoie, instrumentul nostru vă va informa și despre asta.

 

Pregătirea proiectului Blockchain

Următorul șablon este practic pentru a vă informa dacă soluția dvs. este pregătită pentru lansare. Practic, soluțiile sau proiectele blockchain trebuie să treacă prin mai multe etape de dezvoltare înainte de a se putea pregăti. Dar dacă lansați produsul fără a satisface toate nevoile, nu vă va aduce atât de multe beneficii.

Instrumentul nostru, în acest caz, vă va oferi opțiuni de introducere selectivă pe care le puteți utiliza pentru a vedea dacă proiectul nostru este pregătit pentru lansarea oficială.

 

Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain

Dacă aveți o idee inovatoare excelentă despre un proiect blockchain, dar vă lipsesc abilitățile de prezentare, ar trebui să încercați cu siguranță șablonul nostru. În realitate, acest șablon este perfect potrivit sau celor dintre voi care doresc să comunice valoare colegilor sau clienților dvs..

Folosind schițele noastre simpliste, puteți scăpa de toți termenii tehnici și vă puteți transmite mesajul foarte eficient.

 

Enterprise Blockchain vs. Procesele lanțului de aprovizionare

Acest instrument este destinat sectorului de management al lanțului de aprovizionare. Dacă vă aflați în acel sector sau doriți să lucrați în aceste sectoare, ar trebui să utilizați instrumentul nostru. În realitate, folosind instrumentul nostru, puteți vedea ce părți din lanțul de aprovizionare al companiilor dvs. pot beneficia de elementele blockchain ale întreprinderii.

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Fundamentele Enterprise Blockchains

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cursurile noastre gratuite blockchain care vor acoperi o analogie mai de bază a blockchain-ului. În realitate, acest curs este mai mult un ghid de început. Deci, dacă aveți practic zero cunoștințe despre blockchain, ar trebui să îl încercați.

Cursul este complet gratuit și veți primi materiale bonus odată ce îl terminați.

 

Ce va acoperi cursul?

Lecția 1: Ce este mai exact tehnologia Blockchain?

În primele noastre cursuri blockchain gratuite, vom începe prin a acoperi fiecare aspect al tehnologiei în sine. În termeni simpli, înseamnă că vom vorbi despre modul în care funcționează tehnologia folosind diagrame și explicații simple pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine conceptul.

 

Lecția 2: Trebuie să știți termenii Blockchain

Practic, în acesta, cursurile noastre gratuite de blockchain se vor concentra pe termeni importanți pe care ar trebui să-i amintiți pentru cariera dvs. blockchain. Mai mult, acești termeni sunt foarte folosiți în mediul de afaceri. Așadar, cunoașterea lor ar fi cu siguranță un impuls.

Aici vom acoperi, blockchain permis, validatori, cheltuieli duble, noduri etc..

 

Lecția 3: Noțiuni de bază despre contractele inteligente

Aceasta este o altă lecție interesantă din cursul nostru care se va concentra exclusiv pe contracte inteligente. Contractele inteligente sunt logici de afaceri automatizate care respectă un set de reguli și execută contractul atunci când sunt îndeplinite.

Deci, acestea sunt destul de importante în scopuri de afaceri de întreprindere. Aici, vom acoperi și avantajele acestei caracteristici.

 

Lecția-4: Transformare digitală blockchain

Ultima secțiune din cursurile noastre gratuite de blockchain este extrem de importantă, deoarece vă va asigura că puteți veni cu soluția perfectă.

În realitate, fără a cunoaște sectoarele principale sau verticale ale transformării blockchain-ului, este destul de dificil să vină cu un POC.

Astfel, aici, vom acoperi toate sectoarele principale pentru a vă ajuta.

 

Lecție bonus

Întrucât suntem întotdeauna pasionați de studenții noștri și dorim să-i apreciem pentru utilizarea cursurilor noastre, vă vom oferi o lecție specială bonus la final.

 

Materiale incluse

 • Prezentarea cursului
 • Alăturați-vă evenimentelor online
 • Prelegeri suplimentare

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Introducere în Enterprise Blockchain

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este un alt ghid gratuit pentru cursurile noastre blockchain pe care îl puteți folosi pentru a afla despre elementele de bază ale blockchain-ului. Este destul de similar cu cursul nostru anterior blockchain; cu toate acestea, acesta este mai orientat spre detalii.

În acest ghid gratuit al cursurilor blockchain, vă vom oferi fiecare detaliu al tehnologiei blockchain și modul în care îl puteți utiliza pentru transformarea dvs. digitală.

Așadar, vă sugerăm să dați cursului nostru o lovitură, chiar acum!

 

Ce va acoperi cursul?

Modulul 1: Ce este exact tehnologia blockchain?

Primul modul din ghidul nostru gratuit pentru cursurile de blockchain va începe prin a vă informa despre ce este tehnologia blockchain. Prin urmare, odată ce ai o idee solidă despre asta, ne vom îndrepta spre istorie, diferite tipuri, beneficii și multe altele.

 

Modulul 2: Termeni importanți ai blockchain-ului

Practic, în acesta, ghidul nostru gratuit de cursuri blockchain se va concentra pe termeni importanți pe care ar trebui să-i amintiți pentru cariera dvs. blockchain. Mai mult, acești termeni sunt foarte utilizați într-un mediu de întreprindere.

Fără a afla despre acești termeni, va fi dificil să obții un loc de muncă bun în această nișă.

Aici vom acoperi, blockchain permis, validatori, cheltuieli duble, noduri etc..

 

Modulul 3: Totul despre contracte inteligente

Următorul modul va conține elementele de bază ale contractelor inteligente. Contractele inteligente sunt logici de afaceri automatizate care respectă un set de reguli și execută contractul atunci când sunt îndeplinite. Astfel, după cum puteți vedea, companiile de întreprindere le pot folosi în diverse scopuri.

Cu partea lor echitabilă de avantaje, vă puteți aștepta ca aceste contracte să depășească contractele manuale destul de curând.

Deci, acestea sunt destul de importante în scopuri de afaceri de întreprindere. Aici, vom acoperi avantajele, dezavantajele, cazurile de utilizare și multe altele.

 

Modulul 4: Transformare digitală blockchain

Acest modul se concentrează pe verticale populare și sectoare de top ale tehnologiei blockchain. Deci, după ce veți afla despre ele, veți avea o idee mai largă despre modul în care ne va transforma afacerile.

 

Modulul 5: Blockchain Schimbându-ne lumea

În ultimul modul, cursul nostru se va concentra asupra modului în care acesta nu va perturba complet lumea, ci va deveni mai degrabă o parte integrantă a acesteia. Vă puteți aștepta la subiecte precum internetul descentralizat și centralizat, blockchain-ul federat etc. în această parte a cursului.

 

Materiale incluse

 • Prezentarea cursului
 • Alăturați-vă evenimentelor online
 • Prelegeri suplimentare

Doriți să aflați mai multe despre acest curs? Click aici!

 

Enterprise Blockchain și Internetul obiectelor

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este unul dintre cele mai bune cursuri pentru blockchain din colecția noastră chiar acum. În acest curs, ne vom concentra asupra modului în care blockchainul afectează internetul obiectelor într-un ritm rapid. După terminarea cursurilor noastre despre tehnologia blockchain, veți aprecia cu siguranță rezultatul.

În cursul nostru, veți recunoaște, de asemenea, modul în care aceste două tehnologii pot merge cot la cot și pot deveni duo-ul perfect!

În cele din urmă, cursul nostru va acoperi toate cazurile de utilizare existente și vă va ajuta să efectuați apelul potrivit.

 

Ce va acoperi cursul?

Lecția 1: Ce este internetul obiectelor (IoT)?

În acesta, cursul nostru vă va familiariza cu elementele fundamentale ale Internetului obiectelor. Deci, dacă sunteți un începător, această lecție este extrem de importantă pentru dvs..

 

Lecția 2: Care sunt componentele IoT?

În a doua lecție, vom descrie componentele Internetului obiectelor. Practic, veți înțelege modul în care funcționează fiecare componentă și compuneți arhitectura generală.

 

Lecția 3: Care sunt problemele IoT?

Acum, că știți despre IoT, vom trece la evidențierea tuturor problemelor cu care se confruntă această tehnologie. În realitate, problemele de bază sunt ceea ce face această tehnologie vulnerabilă la atacuri.

 

Lecția 4: Cum Blockchain poate ajuta IoT

Lecția 4 va acoperi modul în care blockchain-ul poate afecta și ulterior va ajuta la îmbunătățirea definitivă a industriilor IoT. În plus, va conține și beneficii.

 

Lecția-5: Exemple de blockchain IoT la locul de muncă

În ultima, vă vom oferi o listă de blockchain și IoT care lucrează împreună în scenarii din lumea reală.

 

Arhitect certificat Enterprise Blockchain

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă doriți să deveniți un arhitect certificat blockchain, atunci cursul nostru este perfect pentru dvs. Acesta este unul dintre cursurile noastre de top blockchain care oferă certificare blockchain după ce finalizați cursul complet.

În realitate, cu ajutorul cursurilor noastre despre tehnologia blockchain, puteți străluci într-adevăr într-un mediu de întreprindere. Deoarece cursul nostru vă va ghida prin baza de cunoștințe, trebuie să deveniți un arhitect blockchain, veți obține cu siguranță o oportunitate de carieră de succes în viață.

 

Ce va acoperi cursul?

Modulul 1: Fundamentele blockchain

În acest modul, cursul se va concentra pe fundamentele tehnologiei blockchain. Practic, veți afla despre toate componentele blockchain împreună cu Blockchain ca serviciu.

 

Modulul 2: Blockchains Enterprise

Acest modul va acoperi aplicații blockchain de întreprindere, dezvoltare, securitate, arhitectură, cazuri de utilizare și multe altele.

 

Modulul 3: Prezentare generală a Ethereum

Modulul se va concentra pe analiza detaliată a platformei Ethereum blockchain. Mai mult, vom acoperi și aplicațiile bazate pe Ethereum.

 

Modulul 4: Prezentare generală a materialului Hyperledger

Modulul se va concentra pe analiza detaliată a platformei blockchain Hyperledger Fabric. Mai mult decât atât, vom acoperi, de asemenea, aplicațiile și cazurile de utilizare bazate și pe Hyperledger Fabric.

 

Modulul 5: Prezentare generală a cvorumului

Modulul se va concentra asupra analizei detaliate a platformei blockchain Quorum și a cazurilor de utilizare populare. În plus, vom compara Quorumul cu Ethereum privat pentru a evidenția diferențele principale dintre aceste două.

 

Modulul 6: Prezentare generală a R3 Corda

Modulul va acoperi tot ceea ce ține de platforma blockchain R3 Corda. În plus, vom acoperi și cazurile de utilizare populare și efectul acestora asupra sectoarelor financiare.

 

Materiale incluse

 • Certificat respectat
 • Interviu cu experți în blockchain
 • Îndrumare personală

 

Enterprise Blockchain și Securitate

Privire de ansamblu asupra curs

Acesta este încă unul dintre cele mai bune cursuri pentru blockchain. Când lucrați într-un proiect blockchain, mulți dintre voi ar putea trece cu vederea importanța securității. Astfel, cursurile noastre despre tehnologia blockchain vă vor ajuta să înțelegeți importanța acesteia.

Mai mult, veți afla și cum să vă protejați platforma de orice vulnerabilitate.

 

Ce va acoperi cursul?

Modulul 1: Introducere în securitatea Blockchain

Primul modul va începe cu introducerea în securitatea blockchain. Aici, vom discuta despre modul în care funcționează securitatea blockchain și despre modul în care aceasta poate beneficia ecosistemul general.

 

Modulul 2: Componente de securitate blockchain și structuri de date

În acesta, vom acoperi toate elementele de securitate blockchain. Mai mult, vom discuta, de asemenea, modul în care structurile de date pot afecta securitatea unei platforme blockchain.

 

Modulul 3: Bazele criptografiei Blockchain

Funcțiile Hash, criptografia cu cheie publică sunt câțiva dintre factorii importanți care decid modul în care tehnologia percepe securitatea. Deci, pentru a dezvolta securitatea proiectelor fără erori, trebuie să aflați despre ele.

 

Modulul 4: Securitatea contractelor inteligente

Aici, vom vorbi despre anumite vulnerabilități în contractele inteligente. Mai mult, vom acoperi, de asemenea, testele de penetrare a contractelor inteligente pentru a vă ajuta să aflați orice vulnerabilități care stau la baza acestora.

 

Modulul 5: Platforme Enterprise Blockchain

În cele din urmă, cursul va acoperi platforme blockchain de întreprindere adecvate pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate pentru compania dumneavoastră.

 

Cine ar trebui să urmeze aceste cursuri?

Trebuie să vă întrebați cine ar trebui să urmeze cursurile noastre de top blockchain. De fapt, cursurile noastre sunt pentru orice persoană interesată să învețe despre blockchain. Mai mult, oricine lucrează într-un mediu de întreprindere ar trebui să urmeze și cursurile noastre.

Practic, dacă ești –

 • Specialist în marketing
 • Antreprenor
 • Manager inovație
 • Lider de afaceri
 • Analist de afaceri
 • Factor de decizie
 • Manager program și produs
 • Profesionist în industrie
 • Consilier

atunci ar trebui să verificați cu siguranță cursurile noastre. Colecția noastră largă de cursuri este mai mult decât suficientă pentru a vă satisface toate nevoile.

 

În cele din urmă

Blockchain este cuvântul cheie care perturbă tot ceea ce ne înconjoară pe măsură ce vorbim. Deci, când va prelua lumea întreagă, de ce ați rămâne în urmă? Începeți să utilizați toate caracteristicile sale și digitalizați și compania.

Pentru a vă ajuta în căutarea blockchain, suntem aici cu colecția noastră largă de cursuri despre blockchain pentru dvs. Deci, verificați-le și începeți transformarea blockchain chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me