Odată cu popularitatea blockchain-urilor, multe cursuri gratuite blockchain cresc pe piață. Dar sunt aceste cursuri suficiente pentru a vă educa despre fundamentele blockchain-ului? Acum, că blockchain-ul câștigă aderență, multe întreprinderi sunt dornice să învețe totul despre el.

Scopul? Ei bine, pentru a obține cunoștințe atunci când dezvoltați soluții blockchain. În realitate, tehnologia este extrem de complicată. Astfel, fără o pregătire adecvată în blockchain, nimeni nu poate învăța cu adevărat să-l folosească, să-l dezvolte.

Așadar, pentru a vă ajuta, suntem aici cu abordarea noastră asupra blockchain-ului cu cursuri gratuite de blockchain pe care le puteți încerca.

Asadar, haideti sa începem.

Contents

Cursurile gratuite Blockchain de pe piață sunt suficiente?

Ei bine, de obicei, orice curs blockchain gratuit pe care îl găsiți pe internet nu poate fi suficient pentru a vă oferi o bază de cunoștințe adecvată. În multe cazuri, aceste ghiduri gratuite pentru cursurile blockchain online sunt pline de informații false care nu vă pot abate decât de la subiectul principal.

Mai mult decât atât, aceste ghiduri gratuite de cursuri blockchain online vă pot face să pierdeți o cantitate extraordinară de timp împreună cu resurse.

Practic, ar trebui să fiți mai atent la alegerea cursurilor, deoarece acestea vă pot oferi cu ușurință informații false. De aceea, ar trebui să urmezi cursuri de formare gratuite în blockchain doar de pe site-uri web cunoscute.

Mai mult decât atât, ar trebui să fiți întotdeauna atenți la cursurile blockchain gratuite în orice moment. Dar nu vă faceți griji, deoarece mulți dintre voi doresc adesea să învețe doar câteva informații de bază despre această tehnologie, suntem aici pentru a vă ajuta cu colecția noastră de cursuri blockchain ghiduri gratuite online.

De ce să urmăm cursurile noastre gratuite Blockchain?

Cursuri Blockchain gratuite

În primul rând, noi, la 101 Blockchains, suntem întotdeauna mai mult decât dornici să ajutăm orice persoană care caută informații solide despre blockchain. În realitate, suntem foarte entuziasmați de această nouă tehnologie și dorim ca profesioniștii din întreprindere să afle despre aceasta.

De aceea, dedicăm site-ul nostru web și tot conținutul acestuia pentru a vă ajuta să găsiți informațiile dorite. De asemenea, toată colecția noastră de cursuri este de asemenea aici pentru a vă oferi cea mai bună bază de cunoștințe posibilă cu privire la această nouă tehnologie.

Pentru a vă ajuta să verificați calitatea conținutului nostru premium, oferim gratuit două cursuri blockchain!

Nu numai atât, ambele ghiduri gratuite pentru cursurile noastre blockchain sunt echipate cu materiale bonus pentru a vă ajuta să experimentați conținutul premium.

De asemenea, avem tendința de a oferi informații solide, deoarece membrii echipei noastre de experți lucrează zi și noapte pentru a menține toate cursurile blockchain online ghiduri gratuite actualizate!

Cu toate acestea, aceste două cursuri blockchain ghiduri gratuite sunt doar pentru începători. Dacă sunteți un profesionist și doriți să înțelegeți pe deplin aspectul arhitectural al acestei tehnologii, atunci asigurați-vă că vă înscrieți la cursurile noastre premium.

În plus, vă puteți aștepta să obțineți o certificare și în aceste cursuri.

Colecția noastră de cursuri Blockchain gratuite

Fundamentele Enterprise Blockchains

Durata cursului

Ne asigurăm că puteți finaliza toate cursurile noastre într-un timp scurt. Deoarece s-ar putea să fiți ocupat cu munca dvs. profesională, parcurgerea unui curs ar putea părea o mare bătaie de cap. Astfel, cursul nostru fundamental pentru blockchains pentru întreprindere vă va dura doar 4 zile.

Mai mult, durează doar 15 minute în fiecare zi! Suntem destul de siguri că vă puteți aloca timpul pentru a consulta ghidul nostru gratuit pentru cursurile blockchain.

De asemenea, avem opt lecții pe care le puteți verifica. Aceste 8 lecții vor acoperi toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a afla despre procesele blockchain de întreprindere.

Pentru a vă ajuta să aflați rapid subiectul, împărțim cele 8 lecții întregi pe parcursul celor 4 zile! Dar nu vă faceți griji, nu va trebui să urmați lecțiile sau să finalizați cursul în numai 4 zile.

În realitate, puteți face pauză și reveni la cursul blockchain gratuit oricând doriți. Astfel, obțineți mai multă flexibilitate cu colecția noastră.

Înscrieți-vă la cursurile fundamentale pentru blockchains de întreprindere dacă –

 • Doriți să aflați despre elementele de bază ale tehnologiei blockchain.
 • Sunt dornici să afle despre diferiții termeni importanți ai blockchain-ului.
 • Vrei să înțelegi cum blockchain-ul afectează toate sectoarele de top de pe piață.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest ghid gratuit de cursuri blockchain online Enterprise Blockchains Fundamentals este primul pas pentru orice profesionist din călătoria sa blockchain. Mai mult, acest curs este perfect pentru îmbunătățirea poziției și abilităților. Deci, în acest curs, veți afla despre cum funcționează blockchain-ul și cum îl puteți folosi ca pârghie pentru cariera dumneavoastră.

Oricum, ne-am asigurat că proiectăm acest curs gratuit pentru toți profesioniștii care doresc să învețe despre tehnologie, dar trebuie mai întâi să îi familiarizeze cu părțile acestei tehnologii. Mai mult, vrem să vă actualizați seturile de abilități și să obțineți noi oportunități.

Astfel, dacă doriți să vă alăturați acestei noi revoluții blockchain și doriți să obțineți informații valoroase despre această tehnologie, atunci urmarea acestui curs ar trebui să fie prima dvs. alegere.

Știi care este partea cea mai bună? Cursurile noastre gratuite blockchain sunt de încredere de peste 5000 de profesioniști din întreaga lume. Faptul că poți urma acest curs fără bani este o opțiune valoroasă în acest moment.

Oricum, suntem destul de siguri că nicio altă companie de pe piață nu vă poate oferi această valoare într-un curs blockchain complet gratuit.

Așadar, nu pierdeți mai mult timp, terminați cursul și avansați în cursă chiar acum!

Ce vei învăța?

Modulul 1: Definiția tehnologiei Blockchain

În acest prim modul, veți afla despre definiția reală a tehnologiei blockchain. În realitate, dacă sunteți doar un începător și nu știți nimic despre această tehnologie, nu treceți niciodată peste acest modul. Vă va ajuta să aflați despre condițiile de bază ale acestei tehnologii.

Mai mult, veți obține o explicație vizuală a modului în care funcționează de fapt. Practic, îl vom folosi pentru a simplifica procesul de învățare.

Modulul 2: Termeni importanți pentru Blockchain Enterprise

Când știți despre terminologii, vă ajută să continuați să utilizați un standard comun în soluțiile dvs. În realitate, acest lucru vă va îmbunătăți șansele de a obține și interoperabilitate. Și astfel, în al doilea modul, veți afla despre aceste terminologii și vă veți alinia corect strategiile.

Mai mult, aici veți afla despre problemele legate de cheltuielile duble, cum funcționează mecanismele de consens etc..

De asemenea, pe modul sunt diferite tipuri de blockchain și diferențele lor, împreună cu modul în care funcționează nodurile și validatorii.

Deci, asigurați-vă că nu săriți deloc.

Modulul 3: Bazele contractului inteligent

În a treia parte, ne vom concentra asupra contractului inteligent. În realitate, contractele inteligente sunt absolut esențiale atunci când vine vorba de afaceri întreprinderii. Le puteți automatiza cu ușurință și vor fi executate singure odată ce fiecare parte respectă regulile în mod corespunzător.

Deci, este o modalitate excelentă de a încheia un contract cu alte părți sau companii fără a vă face griji cu privire la salariu.

Aici veți afla despre cum funcționează și care este avantajul tipic al acestei caracteristici.

Modulul 4: Transformare digitală blockchain

Ultima secțiune este cea mai importantă parte a cursului nostru gratuit blockchain. Mai mult, dacă nu o punem în perspectiva corectă, va rămâne o tehnologie complexă pentru toate companiile.

Astfel, ne vom concentra asupra locului în care funcționează această tehnologie și care sunt sectoarele principale ale acestei tehnologii în acest moment.

De asemenea, veți putea afla despre procesul de transformare digitală blockchain.

Material bonus inclus

Prezentarea cursului

Veți putea descărca toate prezentările cursului odată ce ați finalizat cursul blockchain gratuit. Deci, puteți reveni oricând și le puteți revizui și jogging memoria!

Prelegeri suplimentare

Vom include prelegeri suplimentare împreună cu prelegerile în sesiunile de formare gratuite blockchain. Așadar, învățarea ta nu se va termina doar aici; veți obține întotdeauna mai mult conținut pentru a vă crește baza de cunoștințe.

Alăturați-vă evenimentelor online

De asemenea, veți obține acces exclusiv la toate evenimentele noastre online, cum ar fi seminarii web cu profesioniști de top din industrie. Toate acestea sunt complet gratuite!

Introducere în Enterprise Blockchain

Durata cursului

Obiectivul nostru principal este să puteți finaliza toate cursurile noastre într-un timp scurt, fără probleme. De ce? Ei bine, în realitate, mulți dintre voi ar putea fi ocupați cu munca dvs. profesională și nu ar avea timp să finalizeze un curs de lungă durată.

Astfel, pentru a vă ajuta fără a vă pierde o mare parte din timp, ne asigurăm că acest curs gratuit blockchain va dura doar 5 zile pentru a fi finalizat!

Da! Doar 5 zile! Mai mult, în loc să petreceți ore și ore de timp pe un curs, va trebui să petreceți doar 15 minute în fiecare zi!

De asemenea, avem douăsprezece lecții pe care le puteți verifica. Aceste 12 lecții vor acoperi toate elementele de bază pe care trebuie să le învățați despre procesele blockchain de întreprindere.

O altă parte bună despre cursurile noastre gratuite de blockchain este că împărțim toate materialele cursului în 5 zile. În acest fel, puteți afla despre termenii simpli la început și puteți trece încet la factorii dificili.

Dar nu vă faceți griji, nu va trebui să urmați lecțiile sau să finalizați cursul în numai 5 zile pentru a învăța blockchain-ul gratuit.

În realitate, puteți face pauză și reveni la cursul blockchain gratuit oricând doriți. Astfel, obțineți mai multă flexibilitate cu colecția noastră.

Înscrieți-vă într-o introducere la cursul blockchain pentru întreprinderi dacă –

 • Sunt dornici să știe despre fundamentele tehnologiei blockchain.
 • Doriți să aflați cum funcționează diferitele părți ale blockchain-ului de întreprindere.
 • Sunt dornici să înțeleagă procesul complet de transformare digitală blockchain.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs este conturat special pentru a vă oferi o oportunitate unică în afacerile blockchain de întreprindere. Cu atât mai mult, odată ce ați finalizat acest curs, puteți aprecia în cele din urmă modul în care blockchain-ul poate face cu adevărat din nou procesele de afaceri ale întreprinderii.

Oricum, ne asigurăm că veți obține acces premium la toate detaliile tehnice, împreună cu cazuri de utilizare legate de afaceri. Astfel, acestea vă vor ajuta cu siguranță să vă implementați soluțiile blockchain fără probleme.

Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați celelalte cursuri înainte de a privi cu totul proiectul dvs. blockchain.

Oricum, acest ghid gratuit de cursuri blockchain online este aici pentru a vă ajuta să aflați despre exemplele din viața reală. Folosind acest lucru, puteți face în sfârșit primul pas către viitorul minunat.

Deci, dacă doriți cu adevărat să vă alăturați noii revoluții blockchain și doriți să obțineți informații valoroase despre această tehnologie, atunci luarea acestui curs ar trebui să fie prima dvs. alegere.

Trebuie să vă concentrați cu sârguință pentru a vă îmbunătăți cariera și a vă construi setul de abilități. Dacă sunteți deja în industria întreprinderilor în calitate de consultant, executiv sau manager, ar trebui să știți acest lucru.

Așadar, învățarea despre fundamentele blockchain-ului și implicațiile sale este extrem de importantă. Deci, utilizați aceste cursuri gratuite blockchain pentru a obține pachetul perfect din viața dvs. Puteți afla mai multe despre acest curs de aici!

De asemenea, nu uitați să consultați și celelalte cursuri ale noastre.

Ce vei învăța?

Modulul 1: Definiția blockchain-ului

În primul rând, vom începe cu definiția tehnologiei blockchain. Fără să știți sau să învățați ce este, nu puteți trece la o parte mai complexă a acestei tehnologii. Deci, dacă sunteți doar un începător și nu știți nimic despre această tehnologie, nu treceți niciodată peste acest modul. Vă va ajuta să aflați despre principalul aspect al acestei tehnologii.

Mai mult, veți obține o explicație vizuală a modului în care funcționează de fapt. Practic, îl vom folosi pentru a simplifica procesul de învățare.

De asemenea, veți cunoaște diferența dintre modelele de rețele centralizate, descentralizate și distribuite. Mai mult, vom acoperi, de asemenea, istoria și diferite tipuri de tehnologie blockchain.

Modulul 2: cei mai importanți termeni Enterprise Blockchain

În partea de trimitere, ne vom concentra în principal pe diferitele terminologii care sunt utilizate în mod obișnuit în implementarea blockchain-ului de întreprindere.

De ce totuși? Ei bine, atunci când veți afla despre acestea vă va ajuta să continuați să utilizați un standard comun în soluțiile dvs. Deci, acest lucru vă va îmbunătăți în cele din urmă șansele de a obține interoperabilitate.

Mai mult, aici veți afla despre problemele legate de cheltuielile duble, cum funcționează mecanismele de consens etc. În plus, veți afla despre validatori, noduri, tranzacții și așa mai departe.

Modulul 3: Fundamentele contractului inteligent

În această parte a cursului gratuit blockchain, ne vom concentra pe fundamentele contractelor inteligente. În realitate, le puteți automatiza cu ușurință și vor fi executate singure odată ce fiecare parte respectă regulile în mod corespunzător.

Deci, este o modalitate excelentă de a încheia un contract cu alte părți sau companii fără a vă face griji cu privire la salariu.

Aici veți afla despre cum funcționează și care este avantajul tipic al acestei caracteristici. Mai mult, veți afla și despre dezavantajele acestei caracteristici și despre cazurile de utilizare populare pe care le puteți încerca și.

Deci, învățarea despre această secțiune este relativ importantă pentru dvs..

Modulul 4: Blockchain Transforming Enterprises

Această secțiune este dedicată modului în care blockchain transformă întreprinderile. Practic, se va concentra pe aspectele importante ale transformării digitale blockchain. Este o parte importantă, deci nu omiteți această secțiune cu orice preț.

Oricum, ne vom concentra pe locul în care funcționează această tehnologie și care sunt sectoarele principale ale acestei tehnologii în acest moment.

De asemenea, vom vorbi despre încrederea alimentară IBM și vă vom ajuta să vă construiți strategia pentru soluția blockchain perfectă.

Modulul 5: Cum Blockchain schimbă lumea

Acesta este ultimul modul al cursurilor noastre gratuite blockchain. În realitate, blockchain-ul nu poate elimina complet rețelele vechi existente de acum. Dar va schimba cu siguranță modul în care funcționează și încet poate prelua controlul deplin.

Pe scurt, lumea pe care o vedeți în acest moment se va schimba complet, dar se va întâmpla treptat. Așadar, asigurați-vă că vă găsiți poziția în această schimbare pentru a vă proteja de întreruperi.

De aceea, în această secțiune, vă vom ajuta să aflați despre beneficiile oferite de web 3.0. De asemenea, ne vom concentra pe blockchain-ul federat și vă vom învăța despre ecosistemul general al consorțiilor. În plus, vom acoperi posibile cazuri de utilizare.

Material bonus inclus

Prezentarea cursului

Veți putea descărca toate prezentările cursului odată ce ați finalizat cursul blockchain gratuit. Deci, puteți reveni oricând și le puteți revizui și jogging memoria!

Prelegeri suplimentare

Vom include prelegeri suplimentare împreună cu prelegerile în sesiunile de formare gratuite blockchain. Așadar, învățarea ta nu se va termina doar aici; veți obține întotdeauna mai mult conținut pentru a vă crește baza de cunoștințe.

Alăturați-vă evenimentelor online

De asemenea, veți obține acces exclusiv la toate evenimentele noastre online, cum ar fi seminarii web cu profesioniști de top din industrie. Toate acestea sunt complet gratuite!

Cine ar trebui să urmeze cursurile noastre gratuite Blockchain?

Cursurile noastre sunt special concepute pentru formarea gratuită în blockchain. Deci, orice profesionist din industrie, lideri de afaceri, consultanți în drept sau oricine poate învăța cu ușurință blockchain-ul gratuit de la cursurile noastre. Mai mult decât atât, folosirea gratuită a acestor cursuri online blockchain vă va ajuta să înțelegeți modul de bază al tehnologiei blockchain destul de ușor.

Practic, dacă ești –

 • Specialist în marketing
 • Analist de afaceri
 • Consilier
 • Lider de afaceri
 • Manager program și produs
 • Profesionist în industrie
 • Antreprenor
 • Factor de decizie
 • Manager inovație

Apoi, ar trebui să verificați cu siguranță ghidurile gratuite online ale cursurilor noastre blockchain. Mai mult, dacă cineva care nu este pe lista noastră este dornic să învețe, blockchain-ul gratuit ar trebui să verifice și cursurile noastre.

Întrebări frecvente despre cursul nostru gratuit Blockchain

Întrebări frecvente-1: Cine se poate înscrie la aceste cursuri?

Sincer oricine! Ne asigurăm că toate cursurile noastre blockchain sunt deschise pentru orice profesionist care dorește să învețe despre tehnologia blockchain. Mai mult decât atât, trebuie să știți cum blockchain va avea cu adevărat impact asupra diferitelor sectoare de pe glob.

Astfel, aceste cursuri cu siguranță vă vor ajuta să aflați despre întreruperi împreună cu posibile cazuri de utilizare. Deci, orice entuziast sau manager de blockchain sau lideri sunt liberi să verifice opțiunile gratuite ale cursurilor noastre de blockchain.

FAQ-2: Pot interacționa cu echipa?

Da, evident! Credem că se poate învăța cu adevărat despre un subiect atunci când poate interacționa mai mult cu profesorul. În realitate, știm că este posibil să aveți o mulțime de întrebări în ciuda finalizării cursului nostru gratuit de blockchain.

Astfel, ne asigurăm că echipa noastră este pregătită să răspundă la toate întrebările dvs. ori de câte ori doriți! Mai mult decât atât, echipa noastră este, de asemenea, pe deplin pregătită să ajute în orice alt mod și cu informații actualizate.

Avem tendința să ne lăudăm puțin cu această caracteristică, deoarece multe dintre cursurile gratuite de acolo nu vă vor oferi deloc această funcție.

Întrebări frecvente-3: Cum sunt pregătite cursurile?

Ne asigurăm că proiectăm toate cursurile noastre pe baza informațiilor actuale. Orice fel de informații despre anumite platforme sau tipuri de blockchain provin direct de la dezvoltatorii lor. Deci, nu, nu alcătuim niciuna dintre informațiile după cum ne place.

De asemenea, echipa noastră de experți își actualizează întotdeauna materialele de curs, deoarece lucrurile se pot schimba foarte rapid în activitatea întreprinderii.

De asemenea, toate cursurile noastre blockchain online ghiduri gratuite vă vor dura doar 60 de minute pentru a finaliza!

Da! Va trebui să investești doar 15 minute din timpul tău în fiecare zi pentru a afla despre asta. Și, de asemenea, va dura doar 4 zile pentru a finaliza complet!

Întrebări frecvente-4: Aceste cursuri au certificate?

Din păcate, nu oferim nicio certificare cu cursurile noastre gratuite. În realitate, aceste ghiduri gratuite de instruire blockchain sunt doar pentru jucătorii de nivel începător. Așadar, oferirea unei certificări profesionale cu aceștia nu ar fi o alegere înțeleaptă de pe piețele de locuri de muncă blockchain.

Cursurile noastre sunt mai mult pentru începători care doresc pur și simplu să învețe blockchain gratuit sau chiar pentru aceia dintre voi care încă nu pot decide dacă ar trebui să optați pentru conținutul nostru premium sau nu.

Dacă sunteți cu adevărat în căutarea certificărilor, atunci puteți consulta cursul nostru profesional blockchain certificat de aici!

Întrebări frecvente-5: De ce ar trebui să iau aceste cursuri gratuite de la 101Blockchains?

Ei bine, avem tendința de a diferi mult de restul furnizorilor de cursuri gratuite de acolo. În realitate, toate ghidurile noastre gratuite de cursuri blockchain online se concentrează asupra influenței blockchain-ului asupra modelelor noastre de afaceri. Acest lucru este lipsit de celelalte cursuri de pe piață.

Aceasta se concentrează doar pe tehnologie și nu pe modul în care o puteți utiliza pentru a crea propriile soluții de valoare pentru întreprindere.

Așadar, devii calificat din punct de vedere tehnic, dar nu vei înțelege cum funcționează această tehnologie în acest mediu. Dar dacă vă înscrieți la cursurile noastre academice, atunci cu siguranță veți stăpâni și aceste cunoștințe.

De asemenea, avem tendința de a menține tot conținutul actualizat în mod regulat. Astfel, veți afla întotdeauna despre situația actuală a acestei noi revoluții.

În cele din urmă, conținutul nostru este atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Așadar, nu ezitați să consultați gratuit toate cursurile noastre gratuite blockchain chiar acum!

În cele din urmă,

Învățarea despre blockchain este un proces foarte complicat. Dar aici încercăm să facem cât mai simplu posibil ca dvs. să le înțelegeți perfect. Drept urmare, avem o colecție largă de conținut în academia noastră.

Dar dacă sunteți doar un începător, atunci ar trebui să verificați definitiv cursurile noastre gratuite blockchain pentru a înțelege cum funcționează.

Vrei ceva mai mult? Verificați conținutul nostru premium chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me