Sunteți un fondator de startup care dorește să strângă bani? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit. În articolul de astăzi, vom enumera primii 30 de investitori în blockchain.

Le vom enumera în funcție de valoarea investiției lor. Desigur, valoarea investiției lor nu este singurul factor care determină valoarea. De aceea îi vom acorda a doua prioritate. De asemenea, există o mare diferență în ceea ce privește valoarea totală a investițiilor efectuate de acești investitori de top în blockchain VC, după cum au raportat diferite surse online..

Pe scurt, există prea mulți factori pentru ca un investitor VC să poată fi clasat cronologic. De aceea, vom enumera aceste 30 de companii de capital de risc într-o anumită ordine. Cu toate acestea, lista noastră de investitori Blockchain este organizată în funcție de investiția totală realizată de aceștia în ultimii ani.

De asemenea, dacă cunoașteți un investitor blockchain care merită să fie listat aici, nu uitați să ne contactați și îi vom adăuga în listă.

Cu acest lucru clar, să începem cu lista.

Firmele de capital de risc Blockchain de top care investesc în Blockchain

Top 30 de investitori Blockchain

Lista celor mai buni 30 de investitori în blockchain

1. Grup valutar digital

Digital Currency Group (DCG) este investitorul nostru în blockchain numărul unu cu sediul în New York. Au investit în multe start-up-uri, inclusiv în popularul startup Ledger. Nu numai că DCG a făcut și investiții în startup-uri promițătoare și companii blockchain. Se comercializează ca epicentrul industriei blockchain și bitcoin.

CEO: Barry Silbert

Investiții de top în Blockchain: Blockchain Inc. Ledger, Basic și Circle.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/DCGco

Site web:https://dcg.co/

Anul înființării: 2015

2. Investiții cripto nelimitate

Al doilea investitor de top în blockchain VC include Investiții Crypto Limitless. Acestea au sediul în Houston, TX și au mai mult de opt investiții în blockchain. Cea mai populară investiție a lor constă în Binance, Trezor, Power Ledger și multe altele. Investiția lor a fost făcută și sub formă de cumpărare de jetoane prin ICO.

CEO și Fondator: Mathew Jordan

Investiții de top în Blockchain: Led Led, Binance, 0x, Tezos, Republic Protocol, WanChain.

Stare de nervozitate: Nici unul

Site web:https://www.limitlesscryptos.com/

Anul înființării: 2017

3. Blockchain Capital

Capitalul blockchain este a treia alegere a noastră în lista celor mai buni treizeci de investitori blockchain. Acestea sunt situate în San Francisco, CA și sunt concentrate în totalitate pe fonduri de investiții blockchain. Numai în 2018, au investit în mai mult de nouă startup-uri, inclusiv SOFX, Circle și altele. Investiția lor majoră în blockchain VC include Ripple, Coinbase și Blockstream.

CEO și Fondator: Bart Stephens, W Bradford Stephens

Investiții de top în Blockchain: Clipoci,

Stare de nervozitate:https://twitter.com/blockchaincap

Site web:http://blockchain.capital

Anul înființării: 2013

4. Boost VC

Boost VC este un popular investitor de capital de risc și este situat în San Mateo, California, Statele Unite. Au investit în multe start-up-uri diferite care alimentează tehnologia Acest lucru înseamnă că au investit în start-up-uri non-blockchain, inclusiv inteligență artificială și altele. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, foarte activi în blockchain, ceea ce îi face să fie unul dintre investitorii de top în blockchain. Sunt active și ca accelerator de pornire. Călătoria lor către investițiile în blockchain a început de la Ripio. În 2018, au investit în multe start-up-uri blockchain, inclusiv MyCrypto (ultima lor investiție), Ledger etc..

CEO și Fondator: Adam Draper, Brayton Williams

Top Blockchain VC Investiții: Coinbase, Tezos, BlockCyber.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/BoostVC

Site web:https://www.boost.vc/

Anul înființării: 2012

5. Pantera Capital

Panthera Capital este unul dintre investitorii de top pe piața blockchain. Acestea sunt situate în Menlo Park, Bay Area. Investesc în proiecte, jetoane, proiecte legate de moneda digitală și tehnologia blockchain în general. Au făcut o mulțime de investiții blockchain în 2018, inclusiv investiții în startup-uri precum Audius, protocol DIRT și altele. Investiția lor majoră include Harbour, DMarket etc..

CEO și Fondator: Dan Morehead

Investiții de top în Blockchain: Dmarket, Harbour, Basis,

Stare de nervozitate: https://twitter.com/PanteraCapital

Site web:https://www.panteracapital.com/

Anul înființării: 2003

6. Andreessen Horowitz (a16z)

Andreessen Horowitz aka a16z investește este unul dintre cei mai buni investitori în blockchain VC. Cu toate acestea, investesc și în proiecte non-blockchain. Au active de 4 milioane de dolari și și-au început călătoria în 2009. Primele lor investiții, inclusiv popularul proiect Ripple. De acolo, au investit în multe idei. Sunt foarte activi în investiții și au făcut deja patru investiții în august 2018, care au fost urmate de nouă investiții în iulie. Investiția lor populară în blockchain include DFINITY și Coinbase.

CEO și Fondator: Ben Horowitz, Marc Andreessen

Investiții de top în Blockchain: Coinbase, Harbour, Basis, DFINITY

Stare de nervozitate:https://twitter.com/a16z

Site web:https://www.a16z.com

Anul înființării: 2009

7. FinLab AG

FinLab AG a investit în mai puține întreprinderi blockchain și startup comparativ cu alți investitori blockchain VC. Cu toate acestea, suma investiției este vastă, ceea ce îi face să se claseze pe locul cel mai înalt pe lista noastră. Acestea au sediul la Frankfurt, Germania, iar principalul lor interes în investiții sunt companiile financiare care lucrează în sectorul blockchain. Investiția lor populară include EOS.io, laboratorul Iconiq, Vaultoro și FastBill.

CEO și Fondator: Christian Angermayer

Investiții de top în Blockchain: Laboratorul Iconiq, FastBill, Vaultoro.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/FinLab_DE

Site web:https://finlab.de/

Anul înființării: 2005

8. Catagonia

Catagonia este o firmă de consultanță și investiții. Aceștia sunt lideri în investiții în blockchain situate în Berlin, Germania. Au investit în multe proiecte legate de tehnologie în ultimii ani. Cu toate acestea, nu investesc frecvent și acest lucru este destul de evident din faptul că au investit doar într-un singur proiect blockchain în 2018.

CEO și Fondator: Ralph Eric Kunz.

Investiții de top în Blockchain: AppCoins, Envion, Basis, HydroMiner.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/catagoniaberlin

Site web:http://www.catagonia.com/

Anul înființării: 2009

9. Capitalul Polychain

Polychain Capital are un interes divers atunci când vine vorba de investiții VC. De asemenea, fac fonduri de hedging și startup-uri și criptomonede blockchain. Sediul lor principal este situat în San Francisco, CA. Spre deosebire de Catagonia, acestea sunt foarte active în investițiile blockchain. Numai în 2018 au investit în 14 startup-uri până acum. Toate acestea sunt legate de blockchain. Puține dintre investițiile lor vizibile includ DFINITY, Basis, NuCyber ​​și Nervos.

CEO și Fondator: Olaf Carlson-Wee

Investiții de top în Blockchain: DFINITY, CoinList, NuCyber, Basis.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/polychaincap

Site web:http://polychain.capital/

Anul înființării: 2016

10. Ceyuan Ventures

Ceyuan Ventures este o firmă de capital în stadiu incipient, cu sediul la Beijing. Interesul lor principal constă în companiile în creștere emergente și firmele IT. Aceasta include, de asemenea, proiectele și startup-urile legate de Blockchain. Ei și-au început călătoria în 2004 și, prin urmare, sunt una dintre cele mai vechi firme de capital de risc de pe lista noastră. Sunt destul de activi pe scena investițională, cu două investiții atât în ​​aprilie, cât și în iunie 2018. Investiția lor principală include Trip.io, Basis, Mars Finance și altele..

CEO și Fondator: Bo Feng

Investiții de top în Blockchain: Basis, Trip.io, Mars Finance, Nervos.

Stare de nervozitate: Nici unul

Site-ul web:http://www.ceyuan.com/en/index.html

Anul înființării: 2004

11. Tally Capital

Tally Capital oferă o mare oportunitate pentru idei emergente în blockchain. Aceștia se concentrează doar pe sectorul blockchain și au investit în startup-uri și companii promițătoare blockchain. Acestea sunt situate în Chicago, IL. Cu toate acestea, frecvența lor de investiții a încetinit în ultima perioadă. În iunie 2018, au investit în două proiecte blockchain populare, adică Civic și I-Mab Biopharma. O altă investiție demnă de menționat este Block.one, compania care construiește în prezent blockchain-ul EOS.IO.

CEO și Fondator: Matthew Roszak

Investiții de top în Blockchain: Block.one, Qtum, BTC Media, BlockStream, I-Mab Bipharma

Stare de nervozitate:https://twitter.com/TallyCapital

Site web:http://tallycapital.com/

Anul înființării: 2013

12. RRE Ventures

RRE Ventures investește capital în multe sectoare diferite, inclusiv finanțe, mass-media și tehnologie. Se află în New York. Sunt una dintre cele mai vechi firme de capital de risc. Ei și-au început călătoria în 1994 și au investit în tone de proiecte până acum. Cu peste 77 există, puteți evalua cât timp au fost pe piață ajutând antreprenorii, startup-urile și chiar companiile să-și atingă obiectivele.

CEO și Fondator: Jim Robinson, Stuart Ellman

Investiții de top în Blockchain: Ripple, Abra, Gem.

Stare de nervozitate: https://twitter.com/RRE

Site web:http://www.rre.com/

Anul înființării: 1994

13. IDG Capital

IDG Capital este o firmă de investiții care ajută companiile și startup-urile de tehnologie. Acestea sunt situate în Beijing, China. De asemenea, funcționează timp de două decenii și au o mulțime de angajați care lucrează sub ei. De asemenea, au sediul central în New York și se califică ca investitori VC blockchain. Au o istorie bogată de investiții și sunt foarte activi pe piață chiar acum. Numai în august 2018, au investit în 13 start-up-uri, realizând Seria A, B C, D și Venture Round. Investesc atât în ​​start-up-uri blockchain, cât și în non-blockchain.

CEO și Fondator: Jim Breyer

Investiții de top în Blockchain: Marks Finance, imToken, Circle, Ripple.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/IDGCapital

Site web:http://en.idgcapital.com

Anul înființării: 1993

14. FBG Capital

FBG Capital este un manager de active blockchain / crypto care investește în startup-uri și companii blockchain. Ei sunt unul dintre cei mai buni investitori în blockchain de acolo. Biroul lor principal este situat la Beijing, China. În comparație cu ceilalți investitori VC, aceștia sunt noi și au început să își desfășoare operațiunile în 2017. Ca firmă de investiții, fac investiții de serie A, de risc și semințe..

CEO și Fondator: Vincent Zhou

Investiții de top în Blockchain: Lino, Lambda Project, Ripio, Origin Protocol.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/FBGCapital

Site web:https://www.fbg.capital/

Anul înființării: 2015

15. Liberty City Ventures

Liberty City Ventures este o firmă de investiții care investește în startup-uri inovatoare din diferite spații, inclusiv media, tehnologie și comerț. Sediul central este situat în zona New York. Cu două investiții majore în 2018, acestea sunt moderat active. Au investit în Balanță, un proiect de criptomonedă într-o rundă de finanțare din seria B. De asemenea, au investit în Balanță în finanțarea Seriei-A și în 2017. În afară de asta, au investit și în Paxos.

CEO și Fondator:

Investiții de top în Blockchain: Paxos, Balanță

Stare de nervozitate:https://twitter.com/LCVentures

Site web: https://www.libertycityventures.com/

Anul înființării: 2012

16. Union Square Ventures

Union Square Ventures este următorul nostru investitor blockchain VC din listă. Acestea sunt situate în NewYork, NY. Le place să investească într-un startup timpuriu, capital de creștere și multe altele. Investiția lor majoră a fost Polychain Capital, CryptoKitties și Coinbase. De asemenea, sunt foarte activi, deoarece au făcut trei investiții în iulie 2018.

CEO și Fondator:

Investiții de top în Blockchain: Coinbase, Polychain Capital, CryptoKitties.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/usv

Site web:https://www.usv.com/

Anul înființării: 2004

17. Catalizator general

General Catalyst are o investiție bună în startup-uri bazate pe blockchain. Este, de asemenea, una dintre cele mai vechi firme de acolo, ceea ce îl face și mai unic, deoarece au văzut potențial în noul blockchain. Acestea sunt situate în Cambridge, Statele Unite. Investiția lor vizibilă include Bluzelle și Bitwise.

CEO și Fondator: Bill Fitzgerald, David Fialkow, David Orfao, Joel Cutler

Investiții de top în Blockchain: Bluzelle, Circle, Bitwise.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/gcvp

Site web:http://generalcatalyst.com

Anul înființării: 2000

18. JAFCO

JAFCO are sediul în Tokyo, Japonia. Sunt o firmă de gestionare a investițiilor care a investit tone de bani pe piață. Investiția lor recentă include Tech Bureau și Nayuta.

CEO și Fondator:

Top Blockchain Investment: Paxos, Balanță

Stare de nervozitate:

Site web:http://www.jafco.co.jp

Anul înființării: 1980

19. Tusk Ventures

Tusk Ventures sunt investitori populari de capital virtual, cărora le place să investească în start-up-uri tehnologice interesante și inovatoare cu creștere ridicată. CEO-ul lor, Bradley Tusk, a început călătoria în 2015 și îi ajută pe startup-uri să știe. Se află în New York.

CEO și Fondator: Bradley Tusk

Top Blockchain Investment: Coinbase

Stare de nervozitate:https://twitter.com/tuskventures

Site web:http://tuskventures.com/

Anul înființării: 2015

20. Draper Associates

Draper Associates este condus de Tim Draper, un investitor legendar. De cele mai multe ori, Draper Associates investește în startup-uri încă din faza incipientă. Accentul lor este să investească într-o varietate de companii conduse de producție, tehnologie și asistență medicală. Desigur, le place să finanțeze startup-uri și companii bazate pe blockchain. Asociații Draper sunt probabil unul dintre cei mai vechi investitori din ultimii patru ani.

CEO și Fondator: Tim Draper

Top Blockchain Investment: Ledger, Coinbase, Ripio.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/drapervc

Site web:http://www.draper.vc

Anul înființării: 1969

21. Parteneri Lightspeed Venture

Lightspeed Venture Partners se concentrează pe investițiile pe o piață care se ocupă cu piața de tehnologie, consumator, tehnologie curată și întreprindere. Acestea au sediul în Menlo Park, California, Statele Unite. Ultima lor investiție în blockchain este Protocolul DIRT, unde au investit 3 milioane de dolari în runda de semințe.

CEO și Fondator: Barry Eggers, Christopher Schaepe, Peter Nieh, Ravi Mhatre

Investiții de top în Blockchain: BTCC, Blockchain Inc. Basis, Saga Foundation, Dirt Protocol.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/lightspeedvp

Site web:http://lsvp.com

Anul înființării: 2000

22. Mandra Capital

Mandra Capital este o firmă de investiții în blockchain din Hong Kong. Investesc în investitori de risc în faza incipientă, cu accent pe activele digitale și blockchain. Au investit semnificativ în OKCoin, care a atras atenția și altor investitori de top în blockchain VC. Ultimele lor investiții au fost startup-uri non-blockchain. Alte investiții de top în blockchain includ Overnest, PINTEC și altele.

CEO și Fondator: Cântec Yi Zhang

Investiții de top în Blockchain: OKCoin, PINTEC, Overnest.

Stare de nervozitate:

Site web:http://www.mandracapital.com/

Anul înființării: 2001

23. Managementul activelor Galaxy

Galaxy Asset Management este o bancă comercială de active digitale care oferă management de active și investiții principale. Deci, ce încearcă să realizeze? Încearcă să investească în startup-uri care sunt promițătoare și de aceea își fac investițiile în stadiul de semințe. Investiția lor notabilă include NuCypher, Templum, StormX și Everpedia.

CEO și Fondator:

Investiție de top Blockchain: NuCypher, Templum, StormX și Everpedia.

Stare de nervozitate:

Site-ul web

Anul înființării:

24. Mosaic Ventures

Mosaic Ventures se concentrează în principal pe investițiile din seria A în startup-uri legate de finanțe. Ei au sediul în Londra, Marea Britanie. Cele două investiții semnificative ale acestora din 2014 sunt Blockchain Inc. și Blockstream.

CEO și Fondator: Mike Chalfen, Simon Levene, Toby Coppel

Investiții de top în Blockchain: Paxos, Balanță

Stare de nervozitate: https://twitter.com/gcvp

Site-ul web: http://generalcatalyst.com

Anul înființării: 2012

25. Capitalul nodului

Node Capital este o firmă de capital de risc care operează din 2017. Accentul lor principal este pe industria blockchain-ului și, prin urmare, toate investițiile lor sunt legate de companii și startup-uri blockchain. Cea mai recentă investiție a lor este PalletOne, un startup blockchain. Acestea finanțează proiecte în mai multe moduri, inclusiv oferirea inițială a monedelor, runda corporativă, runda îngerilor și runda de semințe. Investițiile lor majore includ ChinaUp.com și Fengwo. De asemenea, sunt activi și au investit deja șapte startup-uri în ultimele două luni.

CEO și Fondator: Jun Du

Investiții de top în Blockchain: Hotnode, Ankr Network, Hub, ChinaUp.com

Stare de nervozitate: https://twitter.com/Node_Capital

Site web:http://www.nodecap.com

Anul înființării: 2017

26. DHVC (Danhua Capital)

Danhua Capital (DHVC) este un bine cunoscut fond de capital de risc care se ocupă cu companii de tehnologie în stadiu incipient. Ei au sediul în California, Statele Unite. Acest lucru înseamnă că investesc atât în ​​startup-uri și companii legate de blockchain, cât și non-blockchain. Cea mai recentă investiție în blockchain este SFOX, un dealer principal în criptomonede. În afară de asta, au investit în start-up-uri precum Libra Credit Network, Origin Protocol și altele.

CEO și Fondator: Andrew Gu, Shoucheng Zhang

Investiții de top în Blockchain: SFOX, Protocolul de origine, Rețeaua de credit Balanță.

Stare de nervozitate:

Site web:http://www.danhuacap.com/

Anul înființării: 2013

27. Hashed

Hashed este una dintre cele mai importante companii de capital de risc și accelerare bazate pe blockchain. Se află în Seul. De asemenea, are birouri în San Francisco. Și-au început călătoria la sfârșitul anului 2017 și investesc activ în noi start-up-uri. Ultima lor investiție a venit sub forma Terra. Au investit 32 de milioane de dolari în runda lor de serie. Mai mult, au investit și în proiecte precum Origin Protocol, Bluzelle, StormX și așa mai departe.

CEO și Fondator: Alex Shin, Alex Shin, Seojoon Kim

Investiții de top în Blockchain: StormX, Origin Protocol, Terra, StormX

Stare de nervozitate:

Site web:https://www.hashed.com

Anul înființării: 2017

28. InBlockchain

InBlockchain este o companie chineză de investiții de risc care se ocupă doar de o firmă de criptomonede. Sunt relativ noi pentru scenă. Cu toate acestea, acest lucru nu i-a împiedicat să investească în spațiul blockchain. Cu o investiție de peste 8+ în anul 2018 în sine, aceștia merg puternic. Ultima lor investiție este Logos Network. Alte investiții cheie includ EximChain, ONO Social și Trip.io.

CEO și Fondator:

Investiții de top în Blockchain: AdRealm, Jeton Stream, Zhidian, Rețea Logos, Eximchain.

Stare de nervozitate:https://twitter.com/InBlockchainCom

Site web:http://inblockchain.com

Anul înființării:

29. Kindred Ventures

Kindred Ventures se încadrează în categoria investițiilor îngerilor. Investesc în startup-uri în stadiu incipient și sunt fondate în 2014 de Steve Jang. Aceștia sunt moderat activi pe scena investițională, ultima lor investiție a fost Radar Relay. Sediul lor este în San Francisco, CA.

CEO și Fondator: Steve Jang

Investiții de top în Blockchain: Releu radar, protocol set, CoinTracker, Coinbase

Stare de nervozitate:https://twitter.com/KindredVentures

Site web:https://kindredvc.com

Anul înființării: 2012

30. Earlybird Venture

Ultimul nostru investitor blockchain VC este Earlybird Venture. Au o prezență globală, cu birouri în Berlin, Istanbul și alte locuri importante. Investesc în toate tipurile de companii europene de tehnologie, inclusiv blockchain. Ele funcționează și în ultimele două decenii.

CEO și Fondator: Christian Nagel, Hendrik Brandis, Roland Manger, Rolf Mathies

Investiții de top în Blockchain: Paxos, Balanță

Stare de nervozitate: https://twitter.com/EarlybirdVC

Site web:https://earlybird.com

Anul înființării: 1997

31. zk Capital

zk Capital este un capital de risc blockchain axat pe cercetare, cu sediul în SUA și Elveția. Se compune dintr-o echipă de experți tehnici și din industrie. zk Capital se concentrează pe investițiile în protocoale descentralizate și aplicații de nouă generație, iar companiile din portofoliul lor includ Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, Nervos, Thundercore, bloXroute, Republic, Liquidity Network, RightMesh și altele.

Partener administrator: Mohamed ElkasstawiInvestiții de top în Blockchain: Filecoin, Blockstack, Origin Protocol, bloXroute, Nervos, Thundercore

Stare de nervozitate:https://twitter.com/zkcapital

Site web:zk.capital

Anul înființării: 2017

Concluzie

Acest lucru ne aduce la sfârșitul listei de investitori VC de top blockchain. Ne-am concentrat doar pe cei mai buni investitori blockchain de acolo. Dacă credeți că ne-a lipsit un mare investitor Blockahain, atunci nu uitați să comentați mai jos și să ne anunțați. Ascultăm.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me