Odată cu creșterea popularității și nebuniei tehnologiei blockchain, piața furnizorilor de blockchain este în plină expansiune în zilele noastre. Există o mulțime de întreprinderi care doresc să obțină servicii de la furnizorii de blockchain. Cu toate acestea, tehnologia nu este încă suficient de matură.

Ca urmare, furnizorii de blockchain oferă în principal servicii precum sfaturi strategice sau dovezi ale conceptului. A existat o cantitate foarte mică de proiecte live din cauza naturii complexe a acestuia.

Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea rapidă, este doar o chestiune de timp când blockchain-ul atinge maturitatea finală. Astfel, cel mai bine ar fi să obțineți un avans pe marea cursă chiar acum.

De aceea, în acest ghid, voi introduce furnizori de top blockchain de pe piață pentru a vă ajuta. Mai mult, veți afla, de asemenea, care este situația actuală și ce provocări se confruntă întreprinderea în ceea ce privește implementarea blockchain.

Asadar, hai sa incepem!

Contents

Capitolul 1: Ce provocări se confruntă întreprinderea în implementarea Blockchain?

Să începem cu provocările. Practic, multe întreprinderi nu înțeleg suficient despre ce este cu adevărat tehnologia blockchain. Pe de altă parte, unii dintre ei o înțeleg, dar apoi se confruntă cu alte probleme ale furnizorilor de blockchain.

Oricum, voi împărți toate provocările în trei părți diferite. Să vedem ce sunt –

Provocări primare

 • Nascența soluțiilor blockchain

Multe dintre întreprinderi nu au auzit niciodată despre tehnologia blockchain. Astfel, în multe cazuri, imediat după ce au aflat despre asta, ei sunt supraexcitați și intră în implementarea acestuia. Prin urmare, în multe cazuri, nu reușesc.

 • Nicio înțelegere a modului în care funcționează sistemul

Ei bine, în majoritatea cazurilor, întreprinderile nu înțeleg cum funcționează exact blockchain-urile. Pe de altă parte, nici ei nu știu despre funcționalitatea extremă a acestuia. Ca urmare, nu caută niciun formular de consiliere strategică, furnizori de blockchain.

 • Nu este o tehnologie matură

În realitate, blockchain-ul nu este o tehnologie matură. Astfel, nici majoritatea serviciilor oferite de furnizorii de blockchain nu sunt mature. Acest lucru creează o provocare masivă pentru întreprinderi în prezent.

 • Nu sunt suficiente povești de succes

Datorită naturii complexe a acestuia, mulți furnizori de blockchain încă nu pot oferi cantitatea potrivită de povești de succes pe piață. Acest lucru creează o impresie greșită asupra întreprinderii.

 • Situații de cumpărare și perturbări

În realitate, dacă întreprinderile doresc să utilizeze această tehnologie, vor trebui să își schimbe modelele de afaceri. Cu toate acestea, acest lucru ar însemna doar o amenințare pentru părțile interesate. Drept urmare, ei achiziționează tocmai când modelul de afaceri începe să se schimbe.

Oricum, aproape 90% din întreprinderi se confruntă cu aceste provocări principale în timp ce caută furnizori de blockchain.

Provocări secundare

Există doar 9% dintre întreprinderi care ajung la al doilea nivel de provocări. Acestea sunt –

 • Lipsa de claritate

În realitate, majoritatea întreprinderilor nu au nicio claritate asupra modului în care ar trebui să fie arhitectura tehnică. Astfel, mulți fac greșeli în timp ce încearcă să dezvolte singuri o platformă.

 • Nu pot cuantifica beneficiile

Avantajele platformelor blockchain sunt enorme. Cu toate acestea, este în mare parte pe termen lung și multe întreprinderi nu au nicio modalitate de a măsura rentabilitatea investiției atunci când utilizează tehnologia.

 • Prea multe provocări ale consorțiilor

Lucrul într-un mediu de consorțiu necesită o mulțime de abilități de management. Mai mult, va trebui să știți cum să configurați aceste platforme și ce fel de rol de guvernanță ar trebui să joace întreprinderea dvs. Dar, majoritatea întreprinderilor tind să se confrunte cu dificultăți în aceste situații.

 • Probleme de confidențialitate și securitate

Fără straturi de securitate adecvate, întreprinderile vor fi vulnerabile la atacuri. Cu toate acestea, nu reușesc să configureze protocoale de securitate adecvate și să păstreze confidențialitatea pentru a evita orice hacks.

 • Indecizie

Majoritatea întreprinderilor nu reușesc să aleagă tipul de blockchain corect pentru compania lor. Practic, ei nu pot decide dacă ar trebui să meargă fără permisiunea sau cu permisiunea.

Provocări terțiare

Acesta este ultimul nivel de provocări cu care se confruntă orice întreprindere. Doar 1% dintre întreprinderi ajung la acest nivel.

 • Nu sunt suficiente îngrijorări cu privire la reglementările formale

Chiar dacă furnizorii de blockchain oferă o autoritate centrală mai puțină structură, totuși pentru ao face pe deplin aplicabilă, trebuie să aibă unele reglementări. Mai mult, fiecare întreprindere trebuie să respecte anumite reglementări specifice din țara în care desfășoară activitatea. Cu toate acestea, atunci când își convertesc platformele în blockchain, par să ignore toate problemele de reglementare.

 • Lipsa dezvoltatorilor cu experiență

Deoarece blockchain-ul este o tehnologie destul de nouă, este foarte greu să găsești talentele perfecte pentru a lucra la el. În realitate, foarte puțini dezvoltatori au experiențe legate de blockchain. Astfel, cel mai bine este să lucrați cu furnizorii de blockchain, deoarece aceștia au deja o selecție bună de dezvoltatori de blockchain.

 • Fără interoperabilitate sau standarde de piață

Există foarte multe platforme care oferă un standard pentru platformele blockchain. Dar, în majoritatea cazurilor, nu există standarde adecvate de urmat. Pe de altă parte, lipsa de interoperabilitate a acestor platforme face dificilă extinderea.

 • Problemă cu integrarea rețelei vechi

În realitate, procesul de integrare cu rețelele vechi este destul de dificil și costisitor. Cu toate acestea, unii furnizori de blockchain oferă aceste servicii acum.

 • Probleme de transfer sau de latență

Când fazele de producție, sarcina sistemului devine prea grea. Ca rezultat, menținerea debitului optim devine mult mai dificilă.

 • Serviciu de asistență nedefinit

Există o mulțime de furnizori de blockchain pe piață care nu oferă o explicație adecvată a tipului de servicii pe care le-ar oferi. Drept urmare, multe întreprinderi aleg cele greșite.

 • Gestionarea schimbărilor culturale

Ei bine, culturile noastre sunt strâns legate între producția noastră industrială. Deci, atunci când există o schimbare în industrii, aceasta afectează și culturile noastre. Uneori devine dificil să gestionezi corect modificările.

Capitolul 2: Impactul furnizorilor de blockchain

Furnizorii de blockchain cu soluțiile lor au un impact semnificativ asupra industriilor. Potrivit lui Gartner, este evident că aproape toate industriile ar fi întrerupte până în 2030. Dar mici schimbări sunt deja observate în rândul întreprinderilor.

Deci, să vedem ce schimbări vor aduce acești furnizori de blockchain.

Pe termen scurt: impact complet asupra afacerii

Câștiguri de eficiență

Ei bine, după ce au început să utilizeze platformele, multe companii ar vedea creșterea eficienței în producția lor. În realitate, furnizorii de servicii blockchain oferă și creșteri ale veniturilor.

Trasabilitate și urmărire

Urmărirea oricărui produs sau proces este acum destul de dificilă. Dar cu furnizorii de servicii blockchain, puteți obține cu ușurință o platformă care să ofere monitorizare în timp real.

Excelență în proces

Procesul de desfășurare a oricărui tip de afacere s-ar schimba rapid. Ar oferi mai multă excelență în procesare.

Digitalizare

În realitate, întreaga industrie va trece printr-un proces masiv de digitalizare datorită furnizorilor de servicii blockchain. Deci, industriile ar trebui să investească o mulțime de bani și resurse pentru a trece complet la un alt spectru.

Identitate

Digitalizarea identităților ar fi ultima șansă pe care o veți vedea pe termen scurt. Majoritatea furnizorilor de servicii blockchain oferă suport de înaltă calitate pentru identități descentralizate. Prin urmare, poate schimba modul în care stocăm sau acționăm identitatea pentru totdeauna.

Pe termen mediu: o nouă infrastructură competitivă

După micile schimbări pe termen scurt, toate modificările ar introduce noi infrastructuri pentru unele sectoare.

Noua infrastructură IT

Cu ajutorul furnizorilor de servicii blockchain, industria IT va trece printr-o schimbare masivă. Practic, veți vedea o infrastructură IT complet diferită. Mai mult, acestea ar fi complet descentralizate și fără nicio influență a autorităților centralizate.

De asemenea, ar oferi utilizatorilor un nivel mai mare de securitate și confidențialitate. Și furnizorii de blockchain ar avea un rol important în acest sens.

Mai multă încredere în colaborările multi-partid

În prezent, o cantitate foarte mică de întreprinderi au încredere deplină în colaborările multipartite. Practic, din cauza lipsei încrederii și a problemelor de management, parteneriatele tind să se destrame. Cu toate acestea, odată cu creșterea populară a platformelor consorțiale, scenariul s-ar schimba foarte mult.

Puteți obține rapid serviciul de consorțiu adecvat de la furnizorii de soluții blockchain. Mai mult, există o mulțime de furnizori de soluții blockchain care oferă diverse soluții de consorțiu.

Noul sistem de gestionare a tranzacțiilor

Ei bine, blockchain oferă un nou model pentru gestionarea tranzacțiilor. În realitate, sistemului nostru tipic de gestionare a tranzacțiilor îi lipsește timpul. Durează zile pentru a finaliza o tranzacție. Mai mult, supravegherea plăților este foarte problematică și ar putea dura multe zile până la procesare.

Pe de altă parte, furnizorii de soluții blockchain oferă o ieșire mai rapidă. Astfel, va schimba în cele din urmă modul în care este gestionat sectorul de gestionare a tranzacțiilor.

Pe termen lung: întreruperea creativă

Mulți experți prevăd o perturbare creativă pe termen lung. Chiar dacă furnizorii de blockchain ar vedea aceste schimbări pe termen lung, totuși acestea se vor întâmpla în cele din urmă.

Nu mai există intermediari

Practic, pe termen lung, aproape toate companiile ar începe să folosească blockchain-ul. Astfel, fiecare sistem ar fi descentralizat și ar scăpa definitiv de intermediari. Pe de altă parte, cu furnizorii de soluții blockchain care înfloresc exponențial, veți vedea o scădere a serviciilor terților.

În schimb, oamenii s-ar muta mai mult la servicii peer-to-peer.

Noua formă de modele de afaceri

Ei bine, structura tipică a modului în care desfășurăm activitatea s-ar schimba complet. În plus, vom vedea o mulțime de piețe noi deschise datorită furnizorilor de soluții blockchain. Aceste piețe ar acoperi servicii de internet descentralizate, protocoale de securitate descentralizate, aplicații descentralizate și multe altele.

Perturbarea tradițională a afacerii

În cele din urmă, multe întreprinderi s-ar confrunta cu o întrerupere totală a afacerilor. Deoarece toată industria ar înclina spre registre mari distribuite de la furnizorii de soluții blockchain, afacerile centralizate nu ar mai exista.

Ar trebui să pună capăt tuturor problemelor cu care ne confruntăm într-un sistem centralizat și să ofere un mediu mai sigur și fără corupție.

Capitolul 3: Furnizori de blockchain: Oferte de faze diferite

De obicei, furnizorii de blockchain își oferă serviciile în diferite faze în prezent. Deoarece încă nu pot oferi o implementare completă a proiectului live, majoritatea se concentrează pe fazele inițiale ale acestor servicii.

Cu toate acestea, există o mână de furnizori de blockchain care încep să ofere și soluții complexe. Deci, să vedem care sunt aceste faze diferite și ce oferă furnizorii de blockchain în fiecare segment.

Recomandare: 63% din toți furnizorii de infrastructură Blockchain oferă aceste servicii

 • Analiza impactului

Furnizorii de servicii de tehnologie blockchain ar analiza modul în care blockchain ar afecta organizațiile dvs..

 • Posibile tactici de afaceri

Furnizorii de servicii de tehnologie blockchain ar veni cu diferite modele tactice pentru afacerea dvs..

 • Foile de parcurs viitoare

După consultarea cu dvs. și știind despre nevoile companiei dvs., aceștia ar veni cu o viitoare foaie de parcurs pentru dvs..

 • Atelier de idei

Pentru a vă face o idee mai bună, acești furnizori de blockchain ar oferi prelegeri directe pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează sistemul.

 • Identificarea cazurilor de utilizare

În realitate, acestea ar oferi posibile cazuri de utilizare a blockchain-ului cel mai potrivit pentru întreprinderea dvs..

 • Analizarea cerințelor

Majoritatea furnizorilor de blockchain ar oferi cerințelor pentru ca compania dvs. să reziste la întreruperea blockchain-ului.

 • Dezvoltarea de cazuri de afaceri

O altă soluție excelentă pentru furnizorii de servicii de tehnologie blockchain este curățarea cazurilor de afaceri care se învârt în jurul afacerii dvs..

Prototip: Doar 22% din toți furnizorii de infrastructură Blockchain oferă aceste servicii

 • Dezvoltarea POC

Furnizorii de servicii de tehnologie blockchain oferă, de asemenea, dezvoltarea POC înainte de a trece la nivelul producției. Ajută la menținerea unei strategii de afaceri constante pe termen lung.

 • Proces de proiectare

Ei bine, aici, în principal, furnizorii de blockchain oferă o perspectivă tehnică procesului de proiectare.

 • Alinierea părților interesate

Înainte de realizarea de prototipuri, toate părțile interesate ale companiei dvs. trebuie să fie complet aliniate la noile schimbări. Astfel, furnizorii de blockchain ar avea o întâlnire cu ei și i-ar alinia la schimbări.

 • Soluții pre-construite

În multe cazuri, soluția pe care o căutați poate exista deja. În realitate, acești furnizori au experiență anterioară. Și așa, ar putea să vă ofere soluții prefabricate pentru a le testa.

 • Arhitectură de referință

În multe cazuri, aceste companii urmează o arhitectură de referință și fac mici modificări la aceasta. Astfel, veți obține o soluție ușoară cu cerințele dvs..

 • Implementarea cadrelor

Implementarea cadrelor are loc în principal în această fază. În realitate, aceștia vă vor permite să decideți ce tip de cadru doriți și care este cel mai bun.

Pilot: Doar o mână, cum ar fi 9% din toți furnizorii de infrastructură Blockchain, oferă aceste servicii

Acestea sunt unele dintre furnizorii de servicii limitate de blockchain lansate. Doar o mână de companii oferă aceste soluții.

 • Strategia tehnologică

În faza următoare, veți obține strategii tehnologice care sunt direct sincronizate și cu afacerea dvs. Fără o strategie tehnologică adecvată, ai pierde mult timp și resurse.

 • Oferirea API-urilor

Mulți dintre acești furnizori de blockchain oferă API-uri. În realitate, veți avea nevoie de API-uri pentru a obține funcționalitatea completă a soluției dvs. blockchain.

 • Analiza de risc

Gestionarea riscurilor este o necesitate gravă atunci când vine vorba de implementarea blockchain-ului. Astfel, înainte de a intra, înțelegeți ce factori de risc vă veți confrunta.

 • Termeni legali

Termenii legali ar asigura că soluțiile dvs. blockchain nu încalcă nicio lege. Astfel, mulți furnizori de blockchain au consilieri legali care să vă ajute.

 • Structura guvernamentala

Va trebui să fiți foarte atenți la aceasta. În realitate, fiecare tehnologie blockchain vine cu un alt tip de structură guvernamentală. Deci, atunci când primiți servicii de la furnizori, trebuie să vă asigurați ce tip de infrastructură guvernamentală doriți. Evident, companiile și-ar oferi sfaturile lor, dar trebuie să fii și tu sincronizat cu ele.

 • Confidențialitatea datelor

Doar o mână de companii o pot oferi pe aceasta. Și rețineți, acesta este unul dintre punctele cu risc ridicat.

 • Managementul riscurilor de la terți

Există o cantitate adecvată de riscuri asociate cu soluțiile blockchain. În realitate, mulți nu pot oferi aceste servicii. Deci, în schimb, ei iau aceste servicii de la terțe părți atunci când aveți nevoie de ele.

 • Respectarea reglementărilor

Fiecare furnizor de blockchain oferă respectarea reglementărilor în această fază. Fără o reglementare adecvată, sistemul s-ar destrăma.

 • Cultivarea încrederii digitale

Lăsați furnizorii să se ocupe de marketingul soluției dvs. digitale. În multe cazuri, este posibil ca consumatorii dvs. să nu aibă încredere deplină în noul sistem. Cu toate acestea, cu ajutorul adecvat al furnizorilor, puteți cultiva cu ușurință încrederea în cadrul consumatorilor.

Producție: Doar 5% din toți furnizorii de infrastructură Blockchain oferă aceste servicii

Doar o mână de companii pot oferi aceste servicii pentru faza următoare.

 • Recuperare în caz de dezastru

În caz de dezastre, trebuie să existe un plan de redresare în desfășurare pentru a-l susține. În realitate, sistemul este încă imatur; astfel, un scenariu de dezastru nu ar fi un șoc. Dar va trebui întotdeauna să aveți un plan de rezervă pentru a rezolva problemele.

 • Afaceri continue

Deci, lansați o soluție. Dar ar trebui să faceți modificări din când în când și să vă extindeți limitele pentru a vă menține afacerea pe piață. Cu siguranță nu vrei să devii irelevant în curând.

 • Securizarea datelor

Trebuie să aveți un strat suplimentar de securitate în sistemul dvs. Doar câteva companii oferă acest lucru în prezent.

 • Integrare cu sisteme vechi

Înlocuirea rețelelor vechi ar avea nevoie de mult timp pentru procesare. Mai mult, acest proces este destul de complex. Drept urmare, multe companii le pot oferi.

 • Modificarea proceselor de afaceri

Majoritatea furnizorilor de blockchain oferă servicii de modificare, ceea ce permite o acomodare mai bună pentru schimbări.

 • Managementul cloud

În viitor, toate rețelele ar fi sus pe cloud. Astfel, trebuie să aibă un management cloud adecvat pentru a scăpa de riscuri. Câteva dintre firmele de consultanță oferă această soluție.

 • Standarde de date

Standardele de date sunt necesare pentru a avea un sistem de rețea stabil.

Care sunt statisticile?

După cum puteți vedea, doar 5% dintre furnizori se află în ultima fază a implementării blockchain-ului. Deci, există doar câteva proiecte live pe piață acum.

2017: În 2017, doar mai puțin de 10 proiecte live erau pe piață fără probleme și funcționalități adecvate.

2018: aici, proiectele live au fost mai mari de 135 și au crescut rapid.

2019: Încă nu avem un număr exact, dar cu siguranță este mai mult decât 2018.

Capitolul 4: Top 10 furnizori de blockchain pentru întreprinderi

IBM

IBM este unul dintre cei mai buni furnizori de blockchain de pe piață în prezent. În realitate, oferă multe soluții în prezent. Acestea sunt în principal servicii de consultanță inovatoare, ecosistemul lanțului de aprovizionare, proiectare și multe altele.

Cea mai bună parte a acestui furnizor de blockchain de întreprindere este că are o mulțime de proiecte sub aripi. Mai mult, există o serie de colaborări, iar rata lor de succes este foarte mare. În afară de acestea, au dezvoltatori de calitate premium, care ar răspunde tuturor nevoilor dvs..

Într-un anumit sens, ei sunt pionierii furnizorilor de blockchain și dețin în prezent poziția de top. Un alt lucru extraordinar despre această companie este că au o relație strânsă cu clienții lor. Deci, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cerințele dvs., deoarece acestea se vor ocupa de toate.

Cu toate acestea, trebuie să știți că deocamdată oferă doar țesătura Hyperledger ca bază a oricărei soluții blockchain.

Infosys

Infosys este un alt furnizor de top de blockchain de pe piață. În principal, acestea oferă un canal dedicat pentru cercetarea blockchain-ului și a modului în care acesta va avea impact asupra anumitor companii. De asemenea, se asigură că pot oferi soluția potrivită pentru orice tip de industrie.

Cu ei, puteți crea un mediu de colaborare, unde veți obține valoarea pe care o meritați. Mai mult, realizarea interoperabilității și oferirea unui ecosistem complet este prioritatea lor.

Oricum, această companie oferă, de asemenea, câteva servicii limitate, precum curarea beneficiilor și descoperirea posibililor factori de risc. De asemenea, asigurarea faptului că toate părțile interesate participă la proiect este specialitatea lor.

Oricum, au un cadru agnostic de platformă pe care să-l încercați. În afară de asta, au și o bază foarte mare de fani.

Wipro

Wipro este unul dintre cei mai buni furnizori de blockchain în prezent. Pentru a vă asigura că obțineți toate caracteristicile blockchain-ului, Wipro va oferi întotdeauna cea mai recentă versiune a unei platforme mature.

În acest fel, veți obține o rețea stabilă, fără alte probleme. Oricum, se concentrează în principal pe ateliere, idei, modele și co-creație. Toate acestea vor duce la livrarea tehnică a sistemului. Dar, înainte de a lucra cu ei, va trebui să stați cu consilierii lor strategici și să faceți o foaie de parcurs.

Astfel, respectând toate regulile blockchain-ului, acestea conduc la executarea cu succes a proiectului. Unele dintre serviciile lor includ –

Tehnologie și industrie, acoperă servicii de afaceri, aplicații și infrastructură, consultanță în afaceri și tehnologie, servicii ecosistemice, consultanță în strategie și multe altele.

DATE NTT

Ei bine, NTT DATA este un alt furnizor de top de blockchain de pe piață. Preferă în principal abordări de consultanță în ceea ce privește serviciile blockchain. Deci, mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți pe deplin ce este blockchain-ul și cum poate schimba industria.

Apoi, vor trece prin diferite forme ale procesului de ideație, care vă vor permite să creați o foaie de parcurs utilă. De asemenea, va avea un studiu de fezabilitate pentru a vă ajuta. Cu toate acestea, cu NTT DATA, veți obține fie Hyperledger, fie Ethereum. În realitate, vor folosi sistemul cloud privat și public pentru a crea rețeaua.

Oricum, mai târziu veți obține implementări POC și servicii care le vor forma și vă va ajuta să faceți proiectul un succes imens.

Conștient

Cognizant este încă un alt furnizor de top de blockchain în prezent. Odată cu acestea, veți obține adoptarea adecvată a blockchain-ului, evaluarea cazurilor de utilizare, crearea POC, sfaturi executive și multe altele. Dacă după toate fazele obțineți un sistem funcțional, atunci vor lansa și sistemul.

Oricum, platforma lor structurată conectează blockchain-ul la procesele dvs. de afaceri și ajută clienții să selecteze platforma care funcționează cel mai bine pentru ei.

După ce va construi un POC, va dezvolta un ecosistem minim viabil pentru a atrage atenția consumatorilor mai rapid. Astfel, poate lega și rețele vechi cu blockchain folosind API-uri. Unele dintre cazurile sale de utilizare includ urmărirea acreditării, procesarea identității digitale, plăți sau decontări, imprimare 3D și multe altele.

Oricum, se concentrează și pe ateliere, idei, modele și co-creație. Toate acestea vor duce la livrarea tehnică a sistemului.

În realitate, ei sunt parteneri cu R3.

KPMG

KPMG are un început pentru a termina practica administrațiilor de experți în blockchain. În general, 25% din protocoalele sale de procedură sunt dedicate consilierii de afaceri în jurul priorităților cheie, cum ar fi cazurile de utilizare, demonstrarea, instrucțiunile, modelele de lucru și planurile de proiectare a ecosistemelor.

De aceea este unul dintre cei mai buni furnizori de blockchain de pe piață. Restul serviciilor lor includ prototipuri, necesități, teste pilot, administrare, combinație și producție.

În afară de asta, veți obține și avantaje suplimentare în ceea ce privește inspecția, testarea și ICO-urile. Accentul lui KPMG asupra capacității blockchain-ului cu alte progrese în curs de dezvoltare și întreprinderi care împuternicesc industriile.

Oricum, cel mai bun mod de a obține serviciile lor ar fi să obțineți și ajutor de la soluțiile lor de consultanță. Deoarece fără o consultare adecvată, sistemul rezultat ar putea să nu fie perfect.

TCS

TCS înseamnă a vă oferi o asociere cheie, ajutând clienții să vadă oportunitatea blockchain în compania lor și să se adapteze pentru aranjamente și modificări. De aceea, sunt considerați și unul dintre cei mai buni furnizori de blockchain de pe piață.

În realitate, modelul de livrare a valorii pentru afaceri încearcă să ajute membrii în rezultate fezabile în blockchain și să dezvolte un mod perfect de a face față progreselor.

Oricum, ele oferă și crearea de sisteme pentru administrarea unui mediu care să corespundă cerințelor de sistem. De asemenea, oferă crearea POC de la sine și vă ajută în diferite etape și vă oferă ceea ce meritați cel mai mult.

Restul serviciilor lor includ prototipuri, necesități, teste pilot, administrare, combinație și producție.

În prezent, TCS este partener cu Monax, IBM, BigchainDB și multe altele.

Accenture

Ei bine, trebuie să fi auzit deja despre Accenture până acum. În prezent, acestea se află pe lista celor mai buni furnizori de blockchain din 2019. Cu ajutorul Accenture, veți obține o perspectivă diferită în ceea ce privește implementările blockchain-ului dvs..

Practic, sunt extrem de inovatoare. Mai mult, ei cunosc piața foarte bine. Deci, pentru a vă ajuta în caz de platformă blockchain ar fi o bucată de tort. Oricum, diversele lor experiențe sunt ceea ce îi face atât de profitabili.

În realitate, veți obține strategii și veți primi instruire practică pentru a vă ajuta să vă construiți soluția perfect. Cu toate acestea, nu sunt ca alți furnizori tipici de pe piață.

Oricum, mai târziu veți obține implementări POC și servicii care le vor forma și vă va ajuta să faceți proiectul un succes imens.

EY

EY are trei aspecte în planul său de acțiune, în care primul este să obțină venituri din vânzarea diferitelor software blockchain. În plus, oferă și administrații bazate pe calitatea de membru. Oricum, împreună cu acestea, veți obține consiliere administrațiilor pentru a planifica și executa soluții blockchain pentru clienți prin orice mijloace.

Mai mult, oferă administrații de revizuire și evaluare organizațiilor care se ocupă de medii blockchain și garantează utilizarea corectă a contractelor inteligente.

În realitate, acestea sunt destul de populare și au o mulțime de proiecte de succes sub aripi. Experiența îi face să fie unul dintre cei mai buni furnizori de blockchain.

Dar veți fi bucuroși să știți că au lucrat cu Hyperledger, Ethereum, Corda, Quorum și mai multe platforme populare.

Deloitte

Deloitte oferă administrații de consiliere pentru noi afaceri și organizează ateliere de lucru pentru a-și ajuta clienții. În realitate, veți obține idei blockchain, progrese, modele și facilități de îmbunătățire a aranjamentelor. Deci, veți obține toată valoarea investițiilor dvs. și în timp.

Cu ei, puteți crea un mediu de colaborare, unde veți obține valoarea pe care o meritați. Mai mult, realizarea interoperabilității și oferirea unui ecosistem complet este prioritatea lor.

În prezent, au șase tipuri de servicii de consultanță. Deci, pentru început, veți obține un alt tip de strategii și veți planifica modul de îmbunătățire a viziunilor companiei dvs. În etapele ulterioare, ei ar oferi multe procese de proiectare a platformelor și dezvoltarea de foi de parcurs.

În plus, veți putea adăuga orice funcție nouă pe platformele lor existente, ceea ce ar fi foarte ușor de realizat.

De aceea, aceștia se află și pe lista celor mai buni furnizori de blockchain de pe piață.

Top 10 furnizori de blockchain de pe piață

Furnizor de blockchain

Estival

Executarea succesului

Capacități de inovare

Vocea clienților

IBM

Are o cantitate semnificativă de proiecte live

4,75

4.5

4.5

Accenture

Consultarea și executarea ecosistemelor robuste

3.25

4.3

2,75

Deloitte

Servicii centrate pe afaceri, agnostice pe platformă, multifuncționale și globale

4

3.25

2.5

EY

Soluții de producție bazate pe strategie, cu o viziune clară

3.3

3.25

2.5

Infosys

Capacități și servicii extinse gata pentru piață

3.25

3.8

3

Wipro

Angajat în adoptarea blockchain-ului de întreprindere

3.20

4

2.5

DATE NTT

Capacități complete de asistență tehnică și un management puternic al clienților

3.20

3.8

2

Conștient

Implementări ecosistem full-time blockchain

2.5

3.8

2.1

KPMG

O abordare axată pe afaceri și multidisciplinară

2.4

2.52

2.4

TCS

Viziune strategică și investiții pe termen lung

3

3.25

1,25

Notă: Acest tabel se bazează pe o analiză a tuturor interacțiunilor blockchain de-a lungul anilor. De asemenea, rețineți că aceasta este doar speculație. Valorile reale pot varia.

Capitolul 5: Concluzie

În cele din urmă, blockchain va perturba modul în care funcționează industria în prezent. Ar exista diferite etape pentru aceasta, dar rezultatul final ar fi același. Mai mult, multe companii ar ajunge la sfârșit și vor apărea noi piețe.

În această situație, ar trebui să începeți cu siguranță cu furnizorii de blockchain. Oricum, am descris toate provocările cu care vă puteți confrunta și la ce fel de servicii ar trebui să vă așteptați.

De asemenea, puteți verifica principalii furnizori de blockchain pentru a obține asistență premium de la început. Sperăm că, cu o strategie adecvată, vă puteți asigura locul în industria de 3,1 trilioane de dolari până în 2030.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me