Doriți să mergeți mai departe cu una dintre cele mai bune certificări Blockchain? Să învățăm de la experți cum puteți obține certificarea Blockchain.

Tehnologia blockchain a adus, fără îndoială, o nouă revoluție în abordările pentru gestionarea datelor și operațiunile comerciale în lumea digitală. Blockchain a ajuns mult mai departe decât se aștepta într-un timp de aproximativ un deceniu de la introducerea sa. Acum, blockchain nu mai este limitat la Bitcoin și există multe industrii care folosesc blockchain pentru diverse aplicații.

Cel mai important dintre toate, guvernele recunosc, de asemenea, valoarea blockchain-ului odată cu creșterea pe scară largă a numărului de proiecte guvernamentale bazate pe blockchain. Prin urmare, certificările blockchain sunt necesitatea orei pentru mulți candidați aspiranți care doresc să intre în cariere în blockchain.

Cu toate acestea, mulți dintre candidați nu au nicio orientare specifică cu privire la pregătirea certificărilor în blockchain. În același timp, există mulți furnizori care pretind facilitatea certificărilor blockchain de top pe platformele lor. Următoarea discuție își propune să ofere o impresie detaliată a indicatoarelor utile pentru cei de la începători pentru a califica certificarea blockchain dorită.

Inscrie-te acum: Curs gratuit Fundamentele Blockchain Enterprise

De ce este importantă certificarea Blockchain?

Înainte de a merge mai departe spre pregătirea pentru certificările blockchain, este important să înțelegem importanța certificării. Tehnologia blockchain are un potențial important pentru transformarea lumii tehnologiei așa cum o cunoaștem noi. De exemplu, blockchain-ul a asigurat o securitate adecvată pentru transferul de informații, îmbunătățind în același timp transparența cu privire la tranzacții.

În prezent, blockchain servește la baza sistemelor de guvernanță și a aplicațiilor de înregistrare financiară, precum și de asistență medicală. Prin urmare, cele mai bune certificări blockchain pot ajuta la valorificarea oportunităților de angajare care apar în mod constant în tehnologia blockchain. Decalajul de competențe pe piața blockchain-ului prezintă, de asemenea, un impuls formidabil pentru estimările salariale, alături de stimulente financiare. Mai mult, expertiza blockchain vă oferă și posibilitatea de a participa la o revoluție tehnologică futuristă.

Odată cu adoptarea blockchain-ului în continuă creștere, profesioniștii certificați blockchain s-ar putea bucura de niveluri mai bune de securitate a locului de muncă. Un alt motiv important pentru alegerea certificării blockchain este diversitatea rolurilor de carieră în blockchain. Candidații pot urmări rolurile de dezvoltatori de blockchain, manager de proiect blockchain, arhitect de soluții blockchain, consultant blockchain, inginer de calitate blockchain și inginer UX blockchain.

Prin urmare, nu există nicio îndoială că certificările de top blockchain vă pot ajuta cu ușurință să vă construiți o carieră sigură în blockchain. Cu facilitatea securității locului de muncă, accesul la mai multe roluri de muncă, oportunitatea de a participa la o revoluție tehnologică modernă și diverse opțiuni pentru dezvoltarea carierei, este rezonabil să începeți pregătirea pentru certificarea blockchain dorită la alegere.

Promisiunile cu certificări blockchain pot minimiza cu siguranță intensitatea pregătirilor necesare pentru același lucru. Cu toate acestea, este important să cunoașteți practicile ideale pentru a obține certificarea blockchain pentru a asigura eșecuri limitate. Iată câteva dintre indicațiile importante pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a merge mai departe cu călătoria dvs. de calificare a certificării blockchain dorite.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Alegeți certificarea Blockchain potrivită

Unul dintre primii factori care intră în călătoria de a deveni un profesionist certificat în blockchain este selecția certificării. Candidații ar trebui să selecteze certificarea blockchain ideală înainte de a începe pregătirile. Primul pas în călătoria dvs. ar putea fi unul dificil, mai ales cu atât de mulți furnizori care oferă diferite programe de certificare blockchain.

Dintr-o perspectivă mai largă, puteți simți că toate certificările sunt potrivite pentru cariera dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să obțineți o certificare specifică în funcție de rolul pe care doriți să îl urmăriți în blockchain. Interesant este faptul că puteți accesa diferite tipuri de certificare blockchain axate pe anumite roluri, cum ar fi dezvoltator blockchain, arhitect blockchain sau profesionist în securitate blockchain. Odată ce aveți o impresie clară a obiectivelor carierei dvs. în blockchain, puteți selecta cu ușurință certificarea blockchain ideală.

Ulterior, trebuie să puneți un anumit accent pe platforma care oferă certificarea. Deși o certificare poate părea complet legitimă, există întotdeauna mai multe de explorat despre aceasta. Consultați recenziile pentru furnizorul de certificare, alături de experiența și experiența lor în furnizarea certificărilor blockchain.

 • Alegeți oricum cursul Fundamentelor Blockchain

După ce ați selectat cele mai bune certificări blockchain în funcție de preferințele dvs. de carieră, puteți trece cu ușurință la etapele următoare. Cu toate acestea, mulți candidați nu au claritate cu privire la examenele de certificare, mai ales dacă sunt începători. Prin urmare, este extrem de important ca acești candidați să opteze pentru cursuri fundamentale gratuite pe blockchain. Chiar dacă ați finalizat o certificare blockchain de urmărit, vă puteți baza pe cursuri gratuite fundamentale blockchain pentru învățare.

Cursul fundamental blockchain gratuit vă ajută să vă îmbunătățiți încrederea în tehnologia blockchain. În același timp, puteți găsi, de asemenea, oportunități mai bune pentru înțelegerea terminologiei fundamentale și a altor concepte de bază în blockchain. Cunoștințele și abilitățile fundamentale în tehnologia blockchain îi pot ajuta pe candidați în alegerea carierei ideale în blockchain. În același timp, cursurile fundamentale despre blockchain vă ajută să construiți fundația adecvată pentru călătoria dvs. blockchain.

 • Familiarizați-vă cu platformele Blockchain

Odată ce ați dezvoltat cursivitatea fundamentelor blockchain-ului, trebuie să vă dezvoltați cunoștințele despre diferite platforme blockchain. Certificările Blockchain se concentrează în mod evident pe platformele blockchain de întreprindere, cum ar fi Corda, Ethereum și Hyperledger Fabric. Interesant este faptul că candidații ar trebui să aibă și capacitatea de a diferenția funcționarea acestor platforme.

Chiar și rolurile de locuri de muncă non-tehnice blockchain necesită cunoștințe de lucru despre platformele blockchain de întreprindere. Expertiza unui candidat aspirant în platformele blockchain de întreprindere oferă asigurarea capacității lor de a obține valoare de afaceri. În plus, cunoașterea platformelor blockchain de întreprindere îi ajută pe candidați să comunice clienților o soluție blockchain eficientă.

 • Găsiți cărțile potrivite

Următoarea etapă importantă în pregătirea candidaților pentru certificări blockchain se referă la cărți. Deși domeniul blockchain-ului este relativ nou, mulți autori s-au aventurat în diferite concepte blockchain în cărțile lor. Cărțile oferă o bază teoretică substanțial extinsă pentru a-ți construi expertiza conceptuală în blockchain.

Cu setul potrivit de cărți în funcție de subiectele tratate în certificarea dorită, veți întâmpina dificultăți limitate în stabilirea unui început puternic al călătoriei. Cărțile oferă, de asemenea, asigurarea credibilității oferite de autorii cărților pe baza implicării lor în blockchain. Deci, candidații pot avea întotdeauna un punct de referință credibil la care să se întoarcă în orice moment în timpul călătoriei lor de pregătire.

Verifica acum: Top 5 cărți Blockchain și Cryptocurrency

 • Evaluați temele examenului cu atenție

Acum, candidații ar trebui să se concentreze asupra pregătirii pentru certificările blockchain la alegere. Cel mai important pas în pregătire este o revizuire amănunțită a subiectelor examenului de certificare. O prezentare detaliată a subiectelor acoperite în examenul de certificare oferă un cadru de bază pe care candidații își pot construi planurile de pregătire. Abilitățile măsurate în examenul de certificare oferă, de asemenea, o impresie generalizată a conținutului de studiat pentru examen.

În afară de schița abilităților examenului, candidații ar trebui să observe, de asemenea, împărțirea subiectelor în funcție de domeniu, împreună cu ponderea fiecărui domeniu. Ulterior, vă puteți scufunda în detalii despre subiectele acoperite în fiecare domeniu. Toate aceste exerciții vă vor ajuta să obțineți o înțelegere formală a examenului și a tipurilor de întrebări la care vă puteți aștepta în cadrul examenului.

 • Urmați un plan de studiu adecvat

Acum, că aveți o impresie detaliată a subiectelor pe care trebuie să le acoperiți pentru certificarea certificată de expert blockchain la alegere, puteți construi un plan de studiu rezonabil. Planul de studiu este un instrument important în pregătirea candidaților pentru examenele de certificare blockchain. Candidații pot utiliza planul de studiu pentru a aloca repere definite pentru fiecare domeniu în examenul de certificare.

În plus, candidații pot elimina, de asemenea, lacune de timp adecvate în programul de pregătire pentru a se potrivi exercițiilor practice. Planul de studiu nu numai că ajută la organizarea pregătirilor candidaților pentru certificări blockchain, ci și îmbunătățește capacitățile lor de gestionare a programului. Drept urmare, vă puteți gestiona celelalte responsabilități în mod eficient, fără a fi nevoie să vă compromiteți pregătirile.

Cu toate acestea, este, de asemenea, important să se mențină responsabilitatea nedeterenată față de planul de studiu pentru obținerea celor mai bune rezultate. Nu vă puteți aștepta ca planul de studiu să ofere rezultatele dorite dacă nu îl urmați corect. Deci, este rezonabil să cereți familiei sau prietenilor să vă ajute să mențineți o rutină adecvată în urmărirea planului de studiu.

Doriți să vă ridicați cariera în Blockchain cu una dintre cele mai bune certificări Blockchain? Verificați cum puteți deveni un expert certificat în blockchain.

 • Cursuri de instruire pentru succes

Printre numeroșii factori care sunt esențiali în pregătirile pentru a deveni un profesionist certificat în blockchain, formarea ar avea întotdeauna cea mai mare parte a leului. Instruirea, clasa sau online, este extrem de crucială pentru calificarea examenului de certificare blockchain la alegere. Auto-studiu este, fără îndoială, un instrument formidabil pentru întărirea pregătirilor inițiale. Cu toate acestea, poate merge până la acoperirea întrebărilor de bază din examenele de certificare blockchain. Cursurile de formare profesională vă pot ajuta să obțineți o perspectivă profesională asupra examenelor de certificare blockchain.

Cel mai important dintre toate, candidații pot cunoaște cele mai bune practici pentru abordarea fiecărui subiect la examenul de certificare. Ulterior, expertiza subiectului formatorilor și instructorilor la cursurile de formare profesională online pentru certificare profesională este benefică pentru candidați. Expertiza instructorilor poate ajuta candidații să perceapă aspectele practice ale tehnologiilor sau conceptelor despre care învață. În plus, cursurile de formare profesională îi ajută și pe candidați să obțină avantajul unei formări personalizate. Având la dispoziție asistența expertă receptivă, candidații se pot baza cu ușurință pe cursuri de formare online pentru pregătiri fără probleme.

Cu toate acestea, este, de asemenea, rezonabil să alegeți cursuri de formare pentru certificările blockchain cu o atenție adecvată. Cea mai potrivită opțiune pentru candidați pentru a selecta cursuri de formare pentru certificare blockchain este furnizorul de certificare în sine. Dacă găsiți un furnizor de certificare blockchain cu cursuri de formare personalizate pentru certificări, atunci aveți alegerea corectă. Facilitatea cursurilor de formare pentru certificare exact în conformitate cu certificarea blockchain la alegere elimină o mulțime de probleme. De exemplu, candidații nu trebuie să investească timp sau resurse în găsirea unui curs de formare care să corespundă certificării dorite. În plus, cursurile de formare de certificare de către furnizorul de certificare oferă asigurarea credibilității materialelor de învățare din curs.

Verifica acum: Cursuri de instruire pentru certificare Blockchain

 • Dezvoltă experiența practică

Practica este, de asemenea, o cerință inevitabilă pentru calificarea certificărilor blockchain la alegere. Mulți candidați nu înțeleg importanța exercițiilor practice practice în pregătirea certificărilor. Nu este suficient dacă ați aruncat toate conceptele teoretice într-un examen de certificare blockchain. Dimpotrivă, trebuie să vă cunoașteți calea în jurul diferitelor instrumente și platforme blockchain. Experiența practică practică eficientă îi poate ajuta pe candidați să utilizeze eficient tehnologia blockchain pentru diferite întrebări la examenul de certificare. În plus, experiența practică este extrem de crucială pentru abordarea cu ușurință a sarcinilor bazate pe scenarii în examenele de certificare blockchain.

 • Concentrați-vă pe abilitățile de afaceri

Multe ghiduri privind pregătirea pentru certificările blockchain nu s-ar concentra pe nevoia de abilități suplimentare dincolo de certificări. Dacă doriți să deveniți un expert certificat în blockchain, atunci trebuie să vă dezvoltați și abilități de afaceri. După cum puteți observa, tehnologia blockchain câștigă recunoaștere în diferite industrii.

Deci, aveți posibilitatea de a valorifica oportunitățile de carieră în blockchain în diferite industrii. În calitate de profesionist certificat în domeniul blockchain, candidații trebuie să aibă capacitatea de a utiliza blockchain pentru rezolvarea problemelor de afaceri.

Prin urmare, unele dintre abilitățile de afaceri importante, cum ar fi comunicarea, munca în echipă și conducerea sunt cruciale pentru candidații care aspiră să devină profesioniști în blockchain. Experții Blockchain ar trebui să supravegheze munca multor alți profesioniști, implicând astfel necesitatea unui management eficient. Deci, un expert în blockchain cu doar certificarea ar putea să nu fie întotdeauna prima opțiune pentru un angajator.

Este important să dobândiți abilități semnificative Blockchain pentru a deveni pregătiți pentru viitor. Consultați abilitățile de top Blockchain pe care trebuie să le aveți.

 • Profitați la maximum de beneficiile comunității

Ultima sugestie pentru candidații care aspiră să elimine certificarea blockchain și să devină profesioniști de top în blockchain este participarea comunității. Deoarece blockchain-ul este o tehnologie relativ nouă, candidații se pot confrunta cu dificultăți în găsirea resurselor de formare ideale. Cea mai bună parte a comunităților blockchain este oportunitatea de a interacționa cu oameni cu aceeași idee. Puteți găsi mulți experți în domeniu, precum și începători în domeniul blockchain în aceste comunități. Comunitățile blockchain oferă un avantaj formidabil în dezvoltarea cunoștințelor dvs. blockchain prin achiziționarea, precum și prin partajare.

Citește și:

 • Cum să deveniți un profesionist certificat Blockchain Enterprise?
 • Cum să deveniți un arhitect certificat Enterprise Blockchain?
 • Cum să deveniți un expert certificat în securitate blockchain?

Linia de fund

Într-o notă finală, este clar că puteți deveni un profesionist certificat în blockchain cu certificarea potrivită. Cu toate acestea, este important, de asemenea, ca candidații să observe că o certificare nu este o garanție a angajării. Pe de altă parte, certificările nu sunt dovada absolută a expertizei unui profesionist blockchain.

Prin urmare, este esențial să vă concentrați pe experiența practică în proiecte reale, pe diferite roluri de locuri de muncă pentru dezvoltarea profesională. Candidații care aspiră la certificări blockchain ar putea folosi diverse cazuri de utilizare și exerciții practice de laborator pentru a-și încerca mâinile cu diferite tehnologii blockchain. 101 Blockchains oferă resurse de formare și cercetare blockchain de încredere și credibile.

Candidații interesați pot accesa trei tipuri diferite de certificări, cum ar fi Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) și Certified Blockchain Security Expert (CBSE). Cu încrederea multor nume de top din domeniul tehnologiei asociate cu 101 Blockchains, acesta poate fi poarta de acces către o carieră prolifică în blockchain. Deci, dacă doriți să deveniți un expert în blockchain, atunci luați prima decizie chiar acum! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me