Investitorii obișnuiți s-au temut întotdeauna să investească în tehnologia blockchain. Motivul este destul de simplu și de înțeles – volatilitatea. Chiar și unii investitori consideră că lumea investițiilor în blockchain este prea imprevizibilă și incertă. Partea interesantă este că nu greșesc în totalitate! Poate că acesta este principalul motiv pentru scăderea drastică a investițiilor ICO în ultimul trimestru al anului 2018. Deci, care ar putea fi soluția la această problemă complicată? Ei bine, există o nouă soluție la orizont – Jeton de securitate.

Ideea platformei de jetoane de securitate este destul de nouă. Având în vedere că comisiile de securitate precum SEC sunt prea îngrijorate de incidentele recente, am prezis cam o tehnologie mai modernă în joc. Practic, jetoanele de securitate rezolvă unele dintre problemele fundamentale ale ICO-urilor tradiționale.

Cu toții suntem conștienți de incidentele DAO, iar alte ICO cu octanie mare eșuează. Investitorii au pierdut foarte mult din cauza ICO-urilor frauduloase. Acum, SEC este prea strictă în ceea ce privește permisiunea ICO. Treptat, a apărut lista criptelor de jetoane de securitate, a companiilor emitente și a schimburilor de securitate.

Credem că jetoanele de securitate vor juca un rol important în scenariul blockchain și, în curând, vom asista chiar la gradiente pozitive în investiții.

Deoarece întregul concept al platformei de jetoane de securitate este destul de nou pentru oamenii de masă, ne-am gândit să lucrăm la un ghid definitiv care să vă ajute să înțelegeți întregul concept.

Deci, ia o ceașcă de cafea, așează-te și bucură-te de acest ghid.

 

Contents

Capitolul 1: SEC vs. Blockchain
Capitolul 2: Ce este un indicativ de securitate?
Capitolul 3: Ce face ca jetoanele de securitate să fie atât de dorite?
Capitolul 4: Jetoane de securitate: Schimbarea naturii pieței
Capitolul 5: Platforme de emitere de jetoane de securitate
Capitolul 6: Top 4 valori mobiliare existente tokenizate
Capitolul 7: Schimburi populare de jetoane de securitate și proiecte viitoare
Capitolul 8: Limitări ale jetoanelor de securitate: există?
Capitolul 9: Concluzie

 

INFOGRAFIE ASIGURATIVĂ

Capitolul 1: SEC vs. Blockchain

Înainte de a trece la lista criptelor jetoanelor de securitate, să vorbim puțin despre ce este SEC și despre sarcinile lor. SEC știe, de asemenea, că Securities and Exchange Commission din SUA este una dintre agențiile independente care lucrează sub guvernul federal al Statelor Unite.

Responsabilitățile lor principale includ – aplicarea legilor și valorilor mobiliare federate, reglementări de securitate industrială, propunerea unor reguli de securitate diferite, menținerea burselor de valori și a altor organizații. De asemenea, oferă valori mobiliare electronice.

Cu toate acestea, principala lor preocupare este să ofere protecție investitorilor, să mențină o piață eficientă și echitabilă.

Odată cu integrarea tehnologiei blockchain și a economiei de jetoane peste tot, este de mirare de ce SEC nu au clasificat aceste jetoane ca titluri înainte. În 2016, SEC nu părea să se deranjeze să analizeze ICO-urile și să aplice reglementările.

Cu toate acestea, acest scenariu s-a schimbat în totalitate odată cu prăbușirea Ethereum mai târziu în acel an.

 

Căderea DAO

DAO a fost în curs de desfășurare, fiind cel mai mult proiect finanțat din istoria blockchain-ului. Băteau recorduri aproape în fiecare lună și strângeau 150 de milioane de dolari, ceea ce este destul de surprinzător. Acest lucru se datorează faptului că mulți erau preocupați de sistem și au crezut că ar putea fi hacked. Dar, totuși, investitorii și-au turnat banii în ICO unul după altul.

La acea vreme, fondatorii i-au liniștit de mai multe ori pe critici spunând că au totul sub control și fiecare fond strâns este extrem de sigur. Din păcate, hackerul a găsit o lacună algoritmică și a sustras 50 de milioane de dolari din banii investiți, iar Ethereum a avut un mare succes, scăzând la 50%.

Mulți investitori au fost complet dezamăgiți și au contactat SEC. Atunci SEC a început să se preocupe pentru cripto și blockchain. Au publicat un raport pentru aplicarea criptomonedelor cu principiile fundamentale în cadrul noii paradigme. Noul standard le-a definit ca organizații digitale care utilizează orice tip de tehnologie blockchain sau registru distribuit pentru a strânge bani sau capital.

Odată cu această nouă lege în vigoare, criptomonedele nu ar mai fi monedele digitale nereglementate așa cum erau înainte. Dacă vor să existe, ar trebui să fie definite ca o platformă de jetoane de securitate. După Incident DAO, a fost listat ca o platformă de jetoane de securitate foarte rapid. Așadar, s-ar putea să vedem o mulțime de jucători noi cu lista criptelor de jetoane de securitate în viitor.

 

Cum pot efectua reglementările Crypto?

După ce SEC s-a implicat, multe dintre ICO-uri (Oferte inițiale de monede) încearcă din răsputeri să nu fie asociate cu valorile mobiliare. În plus, veți găsi un alt tip de afaceri în creștere, care vă va spune cum să evitați siguranța și să o păstrați așa.

Dar de ce companii încearcă atât de disperat să evite să fie o platformă de jetoane de securitate? Pot restricțiile să afecteze cu adevărat cripto-ul într-un mod rău?

Ei bine, unele dintre posibilele motive pot fi restricțiile și regulile SEC. Dacă un jeton obișnuit devine o platformă de jetoane de securitate, atunci în mod implicit, compania ar trebui să se ocupe de toate regulile. De asemenea, acoperă plata taxelor pentru a compensa investitorii dacă lucrurile nu se desfășoară așa cum ar trebui.

Multe companii încearcă să se sustragă din acest motiv – pentru a evita orice consecințe juridice. Și în alte cazuri, problema este puțin cam mare. Dispretuiesc implicarea guvernului. Aceasta este una dintre problemele semnificative ale reglementării cu cripto.

Natura criptomonedelor necesită o platformă descentralizată, fără nicio implicare din partea guvernului. Dar dacă SEC se implică, o anumită descentralizare nu va fi posibilă și ar merge împotriva filosofiei centrale a blockchain-ului.

Rețeaua blockchain are oarecum o natură de piață sălbatică, iar mulți investitori adaptabili pot face o întreagă afacere de bani într-un timp scurt. De aceea, acest tip de investitori încearcă să mențină rețeaua în așa fel, încât să poată profita în continuare cu orice mijloace.

 

Nu fiecare indicativ poate fi o securitate

Pe de altă parte, SEC definește jetoanele de securitate puțin diferit. Deoarece fiecare indicativ vine cu o natură diferită, nu toate indicativele sunt capabile să meargă cot la cot cu regulile. Pentru aceasta, multe jetoane nu pot fi niciodată definite ca jetoane de securitate.

Diferența tactică dintre acești doi rivali este principalul motiv pentru care cryptos nu sunt atât de fascinați de reglementări.

Să luăm bitcoin de exemplu. Bitcoin nu vine cu o echipă de dezvoltare și nici nu oferă investitorilor promisiuni de profit. Pe de altă parte, Ethereum este mult mai complicat. Cu toate acestea, are un simbol de utilitate. Dar deținătorii Ethereum nu așteaptă de fapt nimic de la echipă. Ei nu speră la un profit din grupul de dezvoltare, iar oamenii sunt în regulă cu el, atunci ar trebui păstrat așa.

Pentru alte jetoane, rezultatele sunt cam confuze. Ce se întâmplă dacă o nouă platformă de stocare în cloud oferă unui ICO o promisiune de a împărți profiturile între investitori și de a le oferi, de asemenea, un spațiu de stocare? Spațiul va fi inclus în utilitate sau în beneficiul pe care l-au promis? Cum ar face diferența între aceste două facilități?

Deci, în măsura în care merge, situația este încă destul de complicată și ar trebui să acordăm o atenție cât mai mare SEC și rezultatului. Cu toate acestea, lucrurile încep să se schimbe, iar piața se îndreaptă spre platforma de jetoane de securitate, mai degrabă decât să rămână cu ICO-urile obișnuite. Să vedem ce ne spun statisticile aici.

 

Oferta de jeton de securitate înlocuiește ICO-urile? – Statistica

Permiteți-mi să încep prin a mă întoarce de unde a început prima nebunie pentru ICO. A început în mai 2017, unde ICO-urile au strâns aproximativ 200 de milioane de dolari și au continuat să crească și să crească. În următoarele două luni, ICO-urile au strâns mai mult decât dublul sumei – 650 milioane USD! Cu toate acestea, în august, piața a scăzut puțin. Dar după august, a început să crească din nou, iar până în decembrie a strâns peste 1,7 miliarde de dolari.

În primul trimestru al anului 2018, ICO-urile au strâns aproximativ 7 miliarde de dolari, iar hype-ul a fost foarte intens. Cu toate acestea, în următoarele două trimestre, capitalele au avut un impact uriaș și au căzut de atunci. Dar totuși a reușit să strângă bani, iar suma totală se încheie la 12,3 miliarde de dolari.

Deci, chiar dacă ICO-urile au strâns 5,6 milioane de dolari în 2017, nebunia le-a dus la o înălțime diferită în 2018. Dacă calculăm capitalul mediu pentru fiecare simbol, vom primi 29,7 milioane de dolari.

Dar în 2018, aproape 58% din finanțarea colectivă de tip token a eșuat și doar 42% au reușit să strângă bani.

 

Deci, de ce au eșuat ICO-urile sau au început să piardă orice interes?

Ei bine, există câteva probleme de ce au eșuat. Problema principală trebuie să fie lipsa valorii produsului. Da, au existat o mulțime de produse interesante introduse în fiecare vânzare de jetoane; cu toate acestea, doar câțiva au putut menține ceea ce au oferit investitorilor lor.

În al doilea rând, majoritatea ICO-urilor nu au cheltuit mult pentru campaniile lor de marketing, iar lipsa acestora le-a condamnat produsul până la urmă.

O altă problemă majoră este creșterea ICO-urilor înșelătoare. Au existat mai multe rapoarte despre înșelăciuni ICO de-a lungul nebuniei ICO și mulți investitori și-au pierdut banii, deoarece ICO-urile nu le oferă nicio copie de rezervă legală. Pe de altă parte, mulți investitori nu erau siguri că nou-venitul sau echipa de dezvoltare neexperimentată va investi în vânzarea lor de jetoane.

Drept urmare, SEC a intervenit și a preluat controlul asupra situației. Reasigurarea reglementărilor și măsurilor de siguranță a atras investitorii și lista criptelor de jetoane de securitate a început să câștige popularitate.

Asa de, la sfârșitul anului 2018, ICO își pierde publicul, unde, pe de altă parte, platforma de jetoane de securitate le câștigă.

 

Capitolul 2: Ce este un indicativ de securitate?

Jetonul de securitate este un jeton care este supus reglementărilor și valorilor mobiliare. În termeni simpli, aceste jetoane de pe blockchain își vor obține valoarea din surse externe și tranzacționabile. De aceea, acestea vor avea întotdeauna reglementări federale, ceea ce îl face o alegere mai sigură.

Dintr-un alt punct de vedere, simbolul de securitate este un tip de active tranzacționabile, cum ar fi acțiuni, obligațiuni, note, drepturi de vot, opțiuni, obligațiuni și garanții. Dacă vă gândiți la acțiuni, ați putea obține ideea mai clar.

Pentru deținerea de acțiuni sau acțiuni, ați deține o porțiune a unei companii fără a deține de fapt posesia reală a acesteia.

Multe companii și guverne folosesc deja această metodă pentru a strânge bani de la diferitele tipuri de investitori pentru a îmbunătăți sau alimenta proiectele. Dar ce primesc investitorii cu privire la asta? Aceștia vor primi o promisiune de interes sau vor împărtăși profiturile companiei în orice tip de formă.

Când aveți de-a face cu aceste scenarii într-o manieră criptografică, acesta este cunoscut sub denumirea de simbol de securitate.

 

Facerea lucrurilor mai ușoară

În principal, în comparație cu ICO-urile tipice sau jetoanele de utilitate, investitorii vor avea întotdeauna o promisiune sigură de profit. În timp ce pentru ICO-urile profitul este un fel de pariu. Acest jeton de securitate va investi în orice tip de activ sau jeton pentru a furniza profiturile oferite. Și acest lucru se ocupă de problema lichidității.

În vremurile vechi, unde oamenii obțineau copii de rezervă pe hârtie pentru acțiunile sau obligațiunile lor, lichiditatea devine o îngrijorare imensă, dar acum, odată cu integrarea criptografiei în materie, nu va trebui să vă ocupați de problemă.

Imaginați-vă doar un scenariu în care sunteți plătit pentru îndeplinirea regulilor sau condițiilor specifice folosind automat contractele inteligente din platforma blockchain. Nu ar face lucrurile mult mai ușoare?

Deci, toată capacitatea de programare a acestui ecosistem de jetoane de securitate poate accelera procesul și poate trece de la o formă tipică la multe altele. Așa cum compania va crește, la fel va crește profitul dvs. și caracteristicile vor crește pentru fiecare simbol.

Dacă una dintre companii nu poate furniza sau nu oferă caracteristicile pe care au pretins că vi le oferă; vor trebui să se confrunte cu probleme juridice. Deci, nu veți rămâne în aer.

 

Care este diferența?

În cazuri practice, îl puteți compara cu ICO-urile. La fel ca ICO-urile, acestea vin și cu investitori. Dar asemănările se termină aici. Pentru un ICO, dacă investiți în acesta, vă puteți aștepta să beneficiați de rata de succes a jetonului sau să utilizați platforma în sine în mod liber. Pentru oferirea ICO, ați avea nevoie de jeton pentru a întreține sau utiliza corect rețeaua. Cu toate acestea, platforma în sine ar putea avea succes, iar prețul jetoanelor ar putea crește. Dar asta este un pariu.

Pe de altă parte, investitorii în ecosistemul de jetoane de securitate vor investi în așteptarea de a primi în viitor drepturi sau numerar sau obligațiuni care sunt direct legate de jetoane.

În plus, ecosistemul de jetoane de securitate este compatibil cu legile și reglementările, astfel încât investitorii din întreaga lume pot participa dacă reușesc să respecte regulile. Acest lucru poate deschide o mulțime de opțiuni în care legile sunt relativ stricte, precum SUA.

Mai mult, cu ajutorul ecosistemului de jetoane de securitate, toate companiile pot crea liste negre și liste albe. Aceste liste sunt conforme cu rapoartele AML (Anti-Spălare de bani) și KYC (Know Your Customer). Companiile vor opera mai transparent și vor fi mai atenți la fondurile strânse și la eșecurile companiei.

Deci, în cazul în care ICO-urile nu au nicio securitate pentru fondurile dvs., în semn de securitate fondurile dvs. sunt mai sigure ca niciodată.

 

Cum functioneazã?

Bine, acum, că știi totul despre ce este ecosistemul jetoanelor de securitate, să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care funcționează. Urmează aceeași regulă pe care o urmează toată compania de tokenizare. În primul rând, un emitent va emite un jeton de securitate care va reprezenta orice parte sau acțiune a oricărei întreprinderi. După aceea, emitentul va crea o listă albă și, în acea listă, va avea adresele de portofel ale investitorilor care pot participa la vânzarea de jetoane. În principal, adresa de portofel este de obicei Ethereum pentru moment.

Investitorii listați în lista albă ar trebui să dovedească conformitatea cu regulile și reglementările stabilite de emitent. Legile variază în funcție de fiecare ecosistem de jetoane de securitate, deci este posibil să vedeți o mulțime de variații dacă investiți într-o mulțime de jetoane de securitate.

Aceasta are o legătură strânsă cu reglementările AML și KYC, împreună cu dovada identificării dvs. cu surse credibile. Nu că fiecare simbol ICO de securitate este susținut de sute de reglementări. Cu toate acestea, emitentul ar putea să-l respecte cu un număr mare pentru a filtra mai ușor investitorii.

Poate că, în unele cazuri, ar trebui să aveți anumite medii sau poziție în carieră pentru a participa.

 

Externalizare pentru investitori

Emitentul ar putea, de asemenea, externaliza investitorii pentru a efectua apelul final. O pot face folosind servicii de la terți, precum bursele centralizate, pentru a cunoaște ce tip de investitori investesc de obicei în companii. Aceste liste devin apoi grupul de lichidități. Aici, toată lumea de pe listă va putea tranzacționa jetonul de securitate între ei dacă dorește.

Dar ce se întâmplă când altcineva încearcă să intre pe lista albă atunci când nu a făcut prima listă?

Ei bine, în acest caz, emitentul vă va ajuta. Compania poate permite terței părți să urmeze regula KYC / AML și să adauge simultan noi investitori în lista albă. În acest fel, terța parte nu va trebui să meargă la emitent de fiecare dată când cineva dorește să investească într-un jeton de securitate.

Pe termen lung, această schemă pompează cu adevărat lichiditatea sistemului, făcându-le mai valoroase în viitor.

Nu există restricții cu privire la modul în care puteți tranzacționa jetonul de securitate, dar trebuie să fiți pe lista albă. Acum multe schimburi, cum ar fi Open Finance sau tZERO, vă vor permite să tranzacționați valorile mobiliare pe platforma lor, la fel ca schimburile tipice de criptare.

Dacă emitentul este relativ nou și nu știe cum să înceapă o vânzare de jetoane de securitate, atunci există companii care să-i ajute. Unele rețele precum rețeaua Harbour sau rețeaua Polymath sunt extrem de populare. Aceste companii ajută companiile emitente să simbolizeze activele de securitate. Ei iau valorile din viața reală și le transformă într-un simbol programabil în blockchain.

 

Nu poate fi piratat

Un alt fapt amuzant despre ecosistemul simbolului de securitate este că nu sunt niște instrumente pe care cineva ți le-ar putea fura cu ușurință. În cazuri obișnuite, dacă cineva din blockchain îți primește cheia privată, el / ea îți poate cheltui criptomonedele fără ca tu să faci nimic despre asta.

Ca și cum ai fi pierdut 100 $, atunci cineva ar putea să-l ridice și să-l cheltuiască. De fapt, nu vei putea face nimic, nu-i așa? Dar, din punct de vedere al securității, nu pot transfera cu ușurință jetonul dvs. pe portofel pentru al utiliza.

De asemenea, ar trebui să se conformeze KYC / AML pentru a fi înscrise pe lista albă. Așadar, dacă cineva intră și se îndreaptă spre portofelul tău, ai putea să-l urmărești înapoi în portofelul lor de pe lista albă și apoi să acționezi împotriva lor.

Deci, în cele din urmă, lista criptelor de jetoane de securitate oferă o mulțime de titluri la fel ca numele lor.

 

STO vs. ICO: Cum să stabilim dacă un indicativ este o securitate?

Pentru a investi în securitate, ar trebui să știți ce o face diferită de ICO. Dacă doriți să știți dacă un simbol este o securitate privind dezbaterea STO vs. ICO, ar trebui să aflați mai multe despre testul Howey.

Așadar, să vedem ce este testul Howey și cum acest test vă va permite să judecați indicativul.

 

Testul Howey

Permiteți-mi să încep prin a spune cum a apărut prima dată testul Howey. În 1946, Curtea Supremă a trebuit să se confrunte cu circumstanțe ciudate pentru un caz. Acest caz a fost între Howey vs. SEC și a fost momentul în care a apărut fundamentul Testului Howey.

Cazul a avut ca rezultat un rezultat în care Curtea Supremă a exclus un test. În acest test, se poate determina dacă un anumit proiect ar fi considerat sau nu un acord de investiții.

Pe scurt, povestea este cam cam așa; doi inculpați din Florida au furnizat acțiuni imobiliare pe teren pentru plantații de citrice. Cumpărătorii au oferit investitorilor șansa de a deține de la ei o porțiune din teren. Și ar întreține proprietatea, vor recolta și vor comercializa citricele și vor da profit din aceasta.

Majoritatea investitorilor nu erau fermieri, deci nu aveau de fapt nicio cunoștință agricolă. Dar propunerea a fost suficient de bună pentru a-i determina să investească în asta.

Cu toate acestea, SEC a încercat să facă proiectul inculpaților să pară ilegal, afirmând că nu au furnizat nicio copie de rezervă de securitate. După aceea, au fost dați în judecată pentru asta.

SEC a crezut că inculpații nu și-au înregistrat proiectul ca o declarație de securitate, așa că au încălcat legea. Cu toate acestea, după anchete și documente de închiriere, Curtea Supremă a aflat că proiectul era într-adevăr de securitate și că nu au încălcat nicio lege.

 

O nouă propunere

Pentru a vă asigura că această situație nu apare din nou; Curtea a emis un test pentru a stabili dacă orice proiect sau afacere nouă intră sub cerința de înregistrare a securității.

Deci, pentru a ști dacă este sau nu un contract de investiții, ar trebui să îndeplinească trei criterii principale –

 • Ar trebui să investești cu bani.
 • Investiția va avea loc doar într-o întreprindere comună și nu în mai multe întreprinderi.
 • Toți investitorii vor profita de rezultatele proiectului sau ale companiei.

Aici „întreprindere comună” ar putea fi multe lucruri. Dar majoritatea instanțelor federale îl definesc ca un spațiu în întreprindere în care investitorii își pot pune în comun toți banii simultan și pot investi direct în proiect.

După mulți ani, termenul „bani” a fost mai extins, iar acum oamenii pot investi cu active sau alte metode.

Un alt aspect este acela că investitorii controlează sau nu profitul. Dacă controlul nu este pe mâna investitorilor, atunci proiectul este deja o garanție.

Deci, aici, jetoanele digitale vor fi de securitate dacă jetonul respectă cele trei reguli ale testului Howey. Dacă nu reușește să mențină oricare dintre reguli, atunci nu ar fi un simbol ICO de securitate.

 

Regulamentul jetoanelor de securitate

Există unele regulamente pe care fiecare ecosistem de jetoane de securitate trebuie să le respecte pentru a rămâne inclus în gen. Regulile federale vor începe chiar din prima zi; cu toate acestea, ar putea varia de la o țară la alta, în conformitate cu legile lor federale.

În SUA, un jeton de securitate trebuie să respecte anumite reguli –

 • Reguli
 • Regulamentul-A+
 • Regulamentul-D

 

 • Regulamentul D

Acest regulament va permite unei companii să ofere anumite oferte, dar trebuie să depună un „Formular D” după ce toată securitatea lor este vândută. Compania sau persoana care ar oferi simbolul de securitate ICO ar putea cere investitorilor să investească în acestea dacă compania respectă Secțiunea 506C.

Dar care este secțiunea 506C?

Secțiunea 506C va necesita verificarea tuturor investitorilor și se va oferi pe parcursul solicitării. Înseamnă că fiecare declarație furnizată de companie este valabilă și că nu există informații înșelătoare cu privire la aceasta.

 

 • Regulamentul A+

Acest tip de reglementare va permite companiei să ofere garanții aprobate de SEC pentru investitorii care nu sunt verificați. Dar ar trebui să solicite prin canale generale și pot permite fiecărui investitor să investească până la 50 milioane USD.

Cu toate acestea, pentru acest regulament, emiterea poate dura mult mai mult decât altele și, din acest motiv, este mai scumpă.

 

 • Reguli

Acest tip de reglementare apare atunci când o companie își execută lista de oferte de jetoane de securitate într-o altă țară și nu în SUA. De aceea nu va fi expus cerinței de înregistrare care intră sub incidența secțiunii 5 din legea din 1993. Cu toate acestea, compania trebuie să respecte în continuare regulile țării în care își execută vânzarea ICO de jeton de securitate.

Notă: Va trebui să spun că reglementările de mai sus sunt doar interpretări. Nu ar trebui să considerați acest lucru ca pe un sfat juridic. Așadar, consultați-vă întotdeauna cu avocatul dvs. pentru a-l investiga mai mult înainte de a începe o listă de oferte de jetoane de securitate.

 

Capitolul 3: Ce face ca jetoanele de securitate să fie atât de dorite?

 • Valori fundamentale

Lista criptelor de jetoane de securitate oferă valori fundamentale, cum ar fi drepturile de vot, acțiunile de profit, controlul datoriei, securitatea juridică și multe altele. Legalizarea este principalul profit fundamental al acestui sistem simbolic.

Nu veți găsi acest lucru în jetoanele utilitare tipice. În jetonul utilitar, puteți avea doar valori minime legate de jetoanele dvs., cum ar fi, cu jetonul dvs. puteți avea acces la serviciu sau produs. Dar, cu simbolul de securitate, ați avea multe valori care sunt direct legate de simbolul de securitate pe care îl dețineți. Și ai beneficia de toate avantajele.

Jetonul de securitate vă va oferi un drept legal, prin care veți deține o valoare intrinsecă a companiei emitente. Acestea vor avea termeni de valoare mai mari și, prin urmare, ar reduce riscul în mod masiv. Puteți calcula valoarea fundamentală prin diferite mijloace.

Puteți utiliza fluxul de numerar actualizat, arhitectura veniturilor reziduale și metoda de reducere divizată pentru a-l calcula. În termeni simpli, un simbol de securitate cu valoarea fundamentală are deja o valoare din ziua în care ați investit în el.

Poate crește ulterior sau rămâne același, dar veți obține avantajele simbolului de securitate chiar de la început.

În plus, simbolul de securitate este o formă validă de investiție, deoarece au o arhitectură mai simplă și de bază. De exemplu, tZERO furnizează 10% din profit investitorilor săi și l-ați obține chiar de la început.

 

 • Sistem transparent

Cadrul oferă un strat suplimentar de transparență utilizatorilor săi. În acest fel, utilizatorii pot avea încredere cu ușurință în sistem fără îndoială.

Jetonul de securitate va permite tuturor investitorilor să analizeze credibilitatea ofertelor lor. Înainte de a investi, investitorii pot aduna informații fără să ascundă nimic. Deci, toată lista de jetoane de securitate criptate emise, oferite și distribuite va fi deschisă pentru examinarea tuturor.

Principalele priorități ale unui jeton de securitate sunt respectarea a trei criterii de bază –

Un mod sănătos de a forma capitala.

Protejați investitorii de a comite erori și protejați-i de activități externe de fraudă.

Angajarea unui canal adecvat pentru a menține corectitudinea în sistem și pentru a asigura ordinea pe piață.

Arhitectura simbolului de securitate ICO este vizibilă pentru toată lumea; cu toate acestea, rețeaua în sine este imuabilă. Deci, chiar dacă este foarte transparent, nimeni nu poate intra în sistem doar cu aceste informații. De aceea, simbolul de securitate ICO poate menține toate cele trei obiective și poate oferi investitorilor un peisaj mai bun.

 

 • Reguli

Reglementările din rețea sunt mai profitabile pentru orice investitor care dorește să investească în sistemul de token digitalizat. Asigură eficiență și o asigurare mai mare pentru utilizatori.

Lista criptelor de jetoane de securitate, care este mai mult în acord cu legea, câștigă mult mai multă popularitate în rândul investitorilor sofisticați. Acestea au mai multă eficiență, asigură un ritm constant și transparență în comparație cu criptomonedele tipice.

ICO-urile au dominat 2017 și cea mai mare parte a anului 2018. Dar după ce SEC a intrat în scenă, au declarat multe ICO ca jetoane de securitate. Cu toate acestea, clasificarea a condamnat ICO, deoarece majoritatea companiilor sunt valori mobiliare, dar nu s-au înregistrat sau nu pot menține reglementările care vin cu acesta.

De aceea, SEC a luat multe acțiuni legale împotriva acestor ICO-uri, iar scăderea vânzărilor ICO a început să se întâmple. Deci, pentru a nu face față unor astfel de probleme, simbolul de securitate ar trebui să se înregistreze de la început.

Dacă au un avans înainte, devine mult mai ușor să trasezi linia legii și blockchain-ul împreună. Procedând astfel, multe jetoane de securitate vor avea un avantaj față de alte companii care au venit după ele.

 

 • Proprietatea de recuperare

Activele virtuale vin întotdeauna cu teama de a pierde toate activele. Cu toate acestea, aceste jetoane au protocoale de recuperare care vă vor asigura siguranța activelor. Dacă îl pierzi cumva, atunci îți poate fi reeditat.

Cred că știm cu toții cum fiecare investitor al activelor digitale se teme de pierderea monedei lor virtuale. Adică, pierderea acestuia este mult mai ușoară decât activele fizice. Cu toate acestea, odată cu creșterea criptomonedelor, lipsa protocoalelor de recuperare este unul dintre principalele dezavantaje ale acestei noi piețe.

Pe de altă parte, dacă un jeton de securitate este construit corespunzător, veți putea să vă bucurați de funcția de reemisie. Cu toate acestea, pentru a avea această caracteristică, ar trebui să furnizați dovezi că aveți efectiv simbolul de securitate de la început.

Ar putea exista mai multe modalități de a verifica sau furniza dovezi. Este în mare parte conturat din companie dinainte.

 

 • Repere KYC / AML

Know Your Customer (KYC) și combaterea spălării banilor (AML) sunt întotdeauna prioritatea maximă a oricărui jeton de securitate de top. Această structură oferă mai multă fiabilitate utilizatorilor.

Aceste două protocoale se află în centrul mainframe-ului primelor jetoane de securitate. Cu toate acestea, cerința constantă de audit și furnizare de rapoarte poate deveni o povară; totuși, simbolul de securitate trebuie să facă față acestui lucru.

Este destul de ușor să integrezi AML în bursele tipice în care ai de-a face cu sistemul bancar normal. Dar când vine vorba de registrul distribuit, devine mult mai complex. Deoarece adresele sunt investitori anonimi, auditul acestora este o provocare.

Dar în simbolul de securitate, compania ar putea urmări și monitoriza tranzacțiile pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile. De asemenea, permite creatorilor să ofere clienților lor valori mai bune pe baza rezultatului.

De asemenea, mainframe-ul nu permite nimănui să tranzacționeze în afara adreselor de pe lista albă. Acest lucru oferă o eficiență mai bună pentru aplicarea legii, deoarece orice investitor poate lua măsuri legale direct împotriva unei alte adrese dacă încearcă să modifice alte conturi.

 

Capitolul 4: Jetoane de securitate: Schimbarea naturii pieței

 • Deblocarea lichidității

Jetoanele de securitate de top pot oferi o cantitate frumoasă de lichiditate pentru sistemele tradiționale de finanțare.

În vremurile de demult, sistemele bancare tipice aveau nevoie de o perioadă grea de timp pentru a procesa o tranzacție. Dar procesul s-a accelerat de-a lungul anilor; totuși, are nevoie de mai mult combustibil. Înainte a durat cinci zile după data tranzacționării și acum durează doar două zile.

Dar, în weekend, mulți nu sunt în măsură să trimită instantaneu bani folosind acest lucru în momentele în care este nevoie. Odată cu această tranzacție care se întâmplă în fiecare zi, procesul de compensare a fiecărei plăți în fiecare zi devine mai robust. Și acest tip de scenă revocă lichiditatea sectoarelor financiare.

Pe de altă parte, dacă puteți scăpa de limitele obișnuite ale sistemului bancar tipic, atunci veți putea cu ușurință să accelerați procesul. Imaginați-vă un scenariu în care veți putea trimite instantaneu bani altora fără să așteptați timp de procesare.

Exemplele de jetoane de securitate 2018 pot face acest lucru cu ușurință, iar tranzacțiile pot fi mult mai rapide și mai sigure. De aceea, jetonul de securitate poate modela sectoarele financiare tipice și îl poate transforma în ceva nou.

 

 • Extinderea pe piețele globale

Jetoanele legalizate pot deschide teren nou pe piața globală. Acest lucru depinde de obicei de diferitele tipuri de jetoane de securitate sau de modul în care compania permite utilizatorilor să investească în acesta. De exemplu, o persoană care locuiește în SUA ar putea cumpăra proprietatea unui mic barist din China sau din alte țări. Și acest lucru poate merge invers.

Dar cât de departe poate furniza efectiv piața globală? Există unele cazuri în care simbolul stablecoin a atras investitori din peste 50 de țări și mai mult. Deci, aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru alte țări de a obține o cotă care este foarte greu de înțeles.

Acest lucru unește întreaga lume împreună în loc să le diferențieze și poate crește la nivel global mai eficient.

 

 • Tranzacționare non-stop (24/7/365)

În schimburile tradiționale tipice, le veți găsi lucrând timp de 6-7 ore pe zi și deschise numai în timpul săptămânii. Acest lucru este oarecum perturbator pentru investitorii obișnuiți, deoarece aceștia nu își pot verifica acțiunile sau le pot vinde atunci când prețurile scad.

Cu toate acestea, jetonul de securitate oferă tranzacționare 24/7 pe tot parcursul anului, spre deosebire de bursele tradiționale. Investitorii pot beneficia foarte mult de acest lucru. În acest fel, nicio companie nu poate complota împotriva investitorilor și nici nu o poate folosi pentru a-și crește prețurile.

Toată lumea va putea tranzacționa și monitoriza cu ușurință jetoanele de securitate în fiecare zi și în fiecare secundă.

 

 • Integrarea activelor

În viitorul apropiat, acest tip de jetoane poate asigura tokenizarea a aproape orice activ. Jetoanele de securitate de top vor deschide un nou tip de piață în viitor. Cu ajutorul acestuia, totul din viața noastră de zi cu zi poate fi simbolizat. Doar folosind acest lucru, utilizatorii pot face active din propriile lor bunuri și pot oferi profit sau alte beneficii investitorilor sau acționarilor.

Astfel, utilizatorii la nivel global se vor extinde de la limitările tipice. Ar putea însemna că ecosistemul se poate schimba în totalitate pe baza simbolului de securitate. Un investitor ar putea fi capabil să investească în diferite jetoane de securitate de top și să le păstreze la aceeași adresă de portofel.

Nu numai că va fi mult mai ușor să le gestionați simultan, dar va fi cu siguranță o mulțime de procese automatizate. Procedând astfel, fondul global de lichidități ar crește treptat.

 

 • Conform cu Marketplace

Uneori devine un obstacol pentru ca activele tipice să fie incluse în fiecare scenariu de piață. Diferite piețe vin cu propriul set de reguli și reglementări. Și întrucât bunurile juridice tipice trebuie să fie integrate cu fiecare lege, devine destul de complicat.

Cu o mulțime de acte și schimbarea caracteristicilor activelor pentru a acționa într-un anumit mod necesită mai multe investiții decât profit. Cu toate acestea, este foarte ușor să integrați jetoanele de securitate cu diferite piețe. Acestea au capacitatea de a respecta diferite reglementări pentru diferite rețele.

Întrucât puteți programa doar un jeton de securitate ICO pentru a acționa într-un anumit mod, este nevoie de mai puțin timp și de documente minime. Mulți cred că jetoanele de securitate de top ar prelua valorile mobiliare tipice în viitorul apropiat.

 

 • Execuții de securitate programabile

Deoarece aceste jetoane sunt programabile, cuplarea acestuia cu reglementările sau adăugarea de mai multă securitate este cu totul mai ușoară.

Oferind dividende

Oferirea de dividende în zilele din spate a fost un pic tipic și nedrept. Din cauza lipsei documentelor sau a procesului de automatizare, multe companii nu vor acorda dividende suplimentare persoanelor care și-au păstrat acțiunile pentru o perioadă foarte lungă de timp.

De exemplu, imaginați-vă că dvs. și Mike dețineți aceleași acțiuni. Cu toate acestea, ați deținut-o din ultimii trei ani, iar Mike tocmai a început să investească în ei acum câteva zile. Acum, dacă compania oferă un dividend, nu va fi corect dacă atât dvs., cât și Mike obțineți același lucru, corect?

Deoarece jetoanele de securitate pot fi programate să acționeze în consecință, compania ar putea utiliza un algoritm pentru a urmări investitorii fideli și a le oferi o soluție mai bună.

Dacă investitorii obțin mai mult profit pentru deținerea acțiunilor prea mult timp, oamenii ar fi mai dornici să investească în acele companii.

 

Drepturi de vot

Acest lucru este cam similar cu modul în care simbolul de securitate ICO poate programa dividendele pentru a distribui profitul mai eficient. Dar, în loc de dividende, pot folosi drepturile de vot pentru a adăuga o mai mare variabilitate în oferta de profit. Dacă dețineți acțiunile de trei ani, în mod evident ați obține orice fel de drept de vot sau de guvernanță.

Deși tema nu este nouă, multe companii blockchain oferă deja această caracteristică. Cu toate acestea, cu ajutorul valorilor mobiliare tokenizate puteți simplifica cu ușurință acest proces. Acest lucru asigură, de asemenea, un sistem guvernamental arhitectural mai bun în cadrul rețelei.

 

Privilegii unice

Imaginați-vă că primiți un promo special pentru produsele companiei sau reduceri speciale pentru deținerea acțiunilor lor pentru o perioadă foarte lungă de timp. Dacă compania oferă mai multe reduceri pentru o perioadă mai mare de timp, investitorii vor fi mai dornici să se mențină și să crească prețurile.

Puteți face acest lucru integrând metoda de identificare, iar acesta ar putea fi și noul scenariu de afiliere. Cu toate acestea, multe companii fac deja acest lucru pentru a-și spori popularitatea și pentru a spune adevărul că funcționează.

 

 • Vizualizare nouă a pieței și investiții fracționate

O modalitate mai interesantă a valorilor mobiliare tokenizate poate afecta piața. Poate introduce proprietatea fracțională asupra oricărui produs. Imaginați-vă doar că doriți să investiți în proprietăți imobiliare, dar prețurile sunt prea mari pentru a putea investi. De asemenea, nu doriți să vă asumați un risc masiv cheltuind atât de mulți bani pe o proprietate. Ca să spun adevărul, întregul concept de investiție este un pariu.

Deci, ce poți face în acest aspect? Ei bine, valorile mobiliare tokenizate pot permite utilizatorului să dețină o fracțiune din activ. Aceasta deschide o nouă viziune pentru investitori. Deci, când vine vorba de o anumită proprietate, puteți cumpăra doar o porțiune mică pe care o puteți permite împreună cu alte persoane.

Deci, atunci când proprietatea este vândută și obțineți profit, aceasta va fi împărțită automat în funcție de statutul dvs. de proprietate. Puteți rezerva sau cumpăra orice produs în orice moment. Puteți investi în orice tip de jeton de securitate.

Compania poate executa procesul de automatizare prin intermediul unor contracte inteligente, iar toată lumea va obține partea lor echitabilă din profit. Nimeni nu trebuie să se ocupe de hârtie sau să caute cumpărători sau să arate oamenilor casa să o vândă. Acum este foarte ușor.

 

Capitolul 5: Platforme de emisie de jeton de securitate

 • Erudit

Este o platformă blockchain minunată care oferă servicii de emitere a oricăror valori mobiliare tokenizate împreună cu integrarea reglementărilor SEC. Adică, dacă doriți să lansați propriul jeton de securitate, rețeaua Polymath vă va ajuta cu siguranță să vă eliberați jetonul și să le respectați reglementările din timp..

Protocolul rețelei Polymath va simplifica fiecare proces de lansare a oricărui produs financiar pe platforma blockchain cu situații financiare încorporate.

Rețeaua Polymath oferă, de asemenea, o platformă pentru care investitorii pot fi autentificați pentru tranzacționarea jetonului de securitate, pot conecta compania dvs. cu consilieri legali și vă oferă acces la piața dezvoltatorilor. Trebuie să utilizați simbolul lor „Poly”, care este un simbol ERC20 pentru a utiliza platforma lor.

Rețeaua Polymath este extrem de populară printre noii emitenți și au lucrat cu diferite jetoane de securitate până acum.

 

 • Port

Aceasta este o altă platformă pentru companiile care doresc să treacă la linia de valori mobiliare tokenizate fără probleme. Harbour este una dintre platformele populare de emisiune din zilele noastre, iar multe companii își folosesc serviciile pentru a-și lansa propriul jeton de securitate.

Această reclamație va asigura că fiecare companie care își migrează activele în cadrul blockchain primește reclamații cu reglementări corespunzătoare.

Platforma oferă acces la ICO folosind Reg D pentru a respecta vânzarea de jetoane. Celelalte caracteristici ale acestora includ protocoale standard precum rapoarte, audituri, certificare, reguli fiscale și integrarea KYC / AML cu fiecare nou jeton care folosește platforma lor. Deci, Harbor poate fi o soluție minunată pentru companiile care doresc să își lanseze titlurile simbolizate, dar care necesită ajutor în acest sens.

 

 • Securizați

Aceasta este o altă opțiune populară în prezent pentru emiterea jetonului de securitate. Acestea oferă o soluție cloud conformă cu reglementările. Cu toate acestea, aceștia sunt cei mai experți în tokenizarea diferitelor fonduri, companii și alte entități care doresc să înceapă de la zero proiectul lor de token de securitate..

Securitize oferă o gamă largă de servicii pentru compania emitentă. În primul rând, ei s-ar asigura că emitentul și echipa de dezvoltare sunt pe deplin sincronizate cu reglementările. De asemenea, ar simplifica procesele de listare albă utilizând autentificarea KYC / AML. În afară de aceste două, pot personaliza și contracte inteligente pentru a se potrivi cu schema emitentului.

Securitize și-a furnizat deja serviciile multor companii populare care își desfășoară listele de oferte de jetoane de securitate de până la 500 milioane USD. Proiectele sunt – Lottery.com, 22X Fund și multe altele.

 

 • Swarm Fund

Folosind protocolul SR20, Swarm Fund este o altă platformă de emisiune de top care se află acum pe piață. Acesta este un standard de protocol criptografic numai pentru jetoanele de securitate și permite acestei companii să tokenizeze orice activ din viața reală din blockchain.

După simbolizarea activului din viața reală, lista de oferte de jetoane de securitate devine un jeton guvernat, gestionat și tranzacționat pe sistemul roi. Puteți pune mâna pe simbolul SR20 folosind alte criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum în loc de bani. Pentru investitorii care vor obține jetonul SR20 pot avea drepturi guvernamentale suplimentare, pot tranzacționa legal jetonul de securitate și vor avea profituri care provin din jetonul în sine.

Cea mai bună parte a acestei platforme de emisiune este că acestea acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi imobiliare, agricultură, nișă tehnologică, fonduri speculative, surse regenerabile, investiții de impact și multe altele..

 

Capitolul 6: Top 4 valori mobiliare existente tokenizate

În zorii celor mai importante jetoane de securitate, în prezent, veți găsi o mână de companii emitente. Există alte proiecte pe cale, dar ar necesita ceva timp pentru a deveni frontiera investițiilor financiare. Să vedem care sunt exemplele populare, interesante de jetoane de securitate 2018.

 

 • Blockchain Capital sau BCap

Aceasta este prima companie care a introdus jetoane de securitate cu oferta publică pentru investitorii lor. Prin vânzarea lor blockchain STO, au dorit să îmbunătățească scenariul tipic al vânzării de token. În loc să ofere aceleași avantaje limitate, au dorit să ofere investitorilor un mod sigur de a investi în proprietate.

Această ofertă a devenit modelul simbolului de securitate de astăzi. BCap a investit în alte ICO-uri potențiale și a preluat investiții numai de la investitori în lista albă. Au încasat un capital de 10 milioane de dolari în doar șase ore de la lansare.

Fiecare profit care vine de la companie merge direct la fondurile lor. De acolo, managerii distracției iau 2,5% pentru management și încă 25% pentru o taxă de performanță. Profitul rămas se distribuie tuturor deținătorilor de blockchain STO.

 

 • Știința Blockchain

Acesta este un tip ușor diferit de emitent de jetoane de securitate. Știința Blockchain funcționează cam ca un incubator pentru noi investiții blockchain și conectează mai multe proiecte blockchain împreună. Ei cred că blockchain-ul este viitorul și vor să ofere oamenilor o opțiune de a profita de fluxul de noi jetoane pe care le-ar introduce.

Ceea ce fac este că investesc bani în alte companii blockchain și permit altor investitori să investească prin intermediul lor. Astfel, profitul pe care îl produc companiile incubate va aduce beneficii și investitorilor.

Au strâns inițial bani pentru proiectul lor prin lista de oferte de jetoane de securitate și au oferit un jeton SCI pentru investitori. Jetonul SCI este direct legat de profitul altor companii care lucrează sub acestea. Din profit, investitorii vor obține până la 70%. Dar cea mai bună parte este că acest lucru îmbunătățește multă lichiditate pe platforme.

Vânzarea lor blockchain STO s-a încheiat și au strâns 12,3 milioane de dolari.

 

 • Loterie. com

Dacă iubești organizațiile caritabile și vrei să investești într-un serviciu de umanizare, atunci Lottery.com te va uimi. Această companie este o platformă de jocuri de loterie mobilă. Scopul principal al Loteriei este de a extinde transparența, de a sparge bariera globală și de a oferi mai multă flexibilitate pe piață.

Cu toate acestea, vor să ia un drum diferit de alții. Compania strânge bani pentru a ajuta la rezolvarea nevoilor umanitare. Vânzarea blockchain-ului STO a acestei companii este privată și se zvonește că ar avea o gamă de nouă cifre.

Viziunea Lottery.com pare destul de promițătoare și mulți investitori sunt extrem de încântați de ele. Alte companii precum Cashbet sau Securitize este partenerul lor STO și vrea să-l ajute să devină mai popular pe piață.

Încă mai au în desfășurare jetoane de securitate care oferă vânzare pe listă, astfel încât suma totală ridicată nu este clară deocamdată.

 

 • SPiCE VC

Strângând 40 de milioane de dolari din vânzările lor blockchain STO, SPiCE VC este una dintre forțele de frunte în nișa blockchain STO. Venture Capitals este o altă formă populară de investiții în viața reală, iar SPiCE VC tinde să treacă la nivelul următor.

Cu ajutorul tehnologiei blockchain, ei cred că miliarde de active ar putea fi simbolizate și utilizate pentru îmbunătățirea sectoarelor financiare. Prin SPiCE VC veți putea investi în fonduri VC tokenizate și vă veți putea bucura oricând de funcția de lichiditate instantanee.

De ce sunt populare? Ei bine, în fondul VC tipic, ar trebui să așteptați cel puțin șapte până la doisprezece ani pentru a avea acces la fondurile dvs. Dar în SPiCE VC veți obține imediat accesul și îl puteți tranzacționa cu alți investitori din lista albă.

 

Capitolul 7: Schimburi populare de jetoane de securitate și viitoare proiecte STO

Schimburi:

Acum, să vedem care sunt schimburile populare de jetoane de securitate pe care le puteți utiliza pentru tranzacționare, toate exemplele de jetoane de securitate 2018 ușor.

tZERO

Trebuie să fi auzit numele tZERO. Această companie este cunoscută mai ales pentru că sprijină multe soluții blockchain pentru a ajunge pe piață. Cu toate acestea, în prezent, compania oferă o mulțime de servicii axate în principal pe platforma de schimb de jetoane de securitate. Unele dintre serviciile lor de bază includ sisteme de gestionare a stocului de acțiuni, servicii de brokeraj, soluție de rutare inteligentă, unde oferă mai mult de 100 de brokeraje calificate.

În afară de acestea, veți obține, de asemenea, o platformă de tranzacționare care este deschisă 24/7, în fiecare zi. tZERO strânge în continuare bani prin vânzarea listei de jetoane de securitate și dorește să își extindă platforma pentru a găzdui alte valori mobiliare. Investitorii trebuie să-și cumpere jetonul tZERO pentru a obține o cotă din companie și, cu acest jeton, vor primi profitul.

În prezent, au strâns peste 114 milioane USD și este încă în desfășurare. Experții consideră că va fi unul dintre schimburile populare de jetoane de securitate din viitor.

 

Carnet de comenzi

Un alt schimb popular de jetoane de securitate este Orderbook. Se ocupă de exemple celebre de jetoane de securitate 2018 pe platforma lor. Cu această platformă, veți putea face schimb de jetoane de securitate cu alți investitori. Cu toate acestea, Orderbook gestionează platforma folosind jetonul lor de securitate special numit RAP. Acest simbol asigură verificarea investitorilor de pe platformă și, de asemenea, verifică încrucișat fiecare investitor înainte de a face o tranzacție.

În termeni simpli, dacă un utilizator are permisiunea de a tranzacționa alt jeton de securitate numai atunci RAP va procesa schimbul. Dar dacă investitorii nu sunt incluși pe lista albă a altor jetoane de securitate, atunci el nu va putea face tranzacția.

Acest tip de reglementare a sistemului poate stabili cu adevărat o nouă cale pentru investitorii de jetoane de securitate și poate ajuta la menținerea legilor SEC împreună cu aceasta. Mulți investitori sunt mai mult decât dornici să utilizeze schimburile de jetoane de securitate.

 

Rețeaua OpenFinance

OFN sau OpenFinance Network este o platformă open source care se ocupă de piața tokenizării alternative a activelor. Această platformă de schimb există din 2014 și de atunci dovedeau servicii de tranzacționare împreună cu procesele de decontare.

Cu toate acestea, recent, această companie și-a actualizat platforma și acum tratează și exemple de jetoane de securitate 2018. Cu ajutorul lor, puteți schimba jetonul de securitate pe platformă și puteți emite unul. Deci, au oarecum toate serviciile pentru dvs. OFN a efectuat prima lor tranzacție de jetoane de securitate chiar verificată și acum așteaptă cu nerăbdare să accepte emitenți de jetoane de securitate.

Din seria lor de vânzări simbolice „A” au reușit să strângă 2,2 milioane de dolari.

 

Proiecte STO viitoare:

Monedă imobiliară

Viitoarele proiecte STO care se bucură sunt chiar după colț, iar Property Coin este unul dintre ele. Dar ce aduce această monedă în lume?

Ei bine, acoperă cele mai mari piețe din toate – Imobiliare. Potrivit acestora, aceștia vor oferi oferte de jetoane de securitate care susțin 100% din afacerea imobiliară pe care o propun. Deci, aceasta ar putea fi cea mai bună șansă dacă doriți să investiți în nișa imobiliară. Ofertele de jetoane de securitate sunt operate de Aperture și vor să împartă afacerea în două jumătăți.

 • Pentru a răsturna proprietăți rezidențiale.
 • Împrumutați proprietăți investitorilor.

Fiecare investitor din rețeaua sa va obține 50% din profitul total prin investițiile sale. Aperture crede că va strânge mai mult de 50 de milioane de dolari prin jetonul de securitate a monedei proprii. Este unul dintre exemplele populare de jetoane de securitate 2018.

 

Fondul 22X

Strângerea de fonduri pentru companiile de start-up este destul de grea, deoarece investitorilor le place să vadă fețe familiare înainte de a investi în ceva. De aceea, un grup mare de startup-uri s-au reunit și au format celebrul proiect 22X Fund.

Aici, selectarea dintre 500 de companii va strânge bani pentru afacerea lor prin ofertele de jetoane de securitate. Companiile care și-au trecut testele și se consideră că fac un drum lung includ 30 dintre ele. Deci, la început, ar începe cu cele 30 de companii și ar investi în ele.

Fiecare companie va primi 2,5% – 10% bani în funcție de proiectele lor și odată ce vor începe să obțină profituri, investitorii vor câștiga și ei beneficii. Acest lucru ar putea deschide o nouă ușă pentru a forma lichiditatea printre start-up-uri.

În prezent, au strâns peste 22 de milioane de dolari, iar obiectivul lor principal este de a ajunge la 35 de milioane de dolari. 22X Fund este un alt STO viitoare pe care trebuie să-l așteptăm.

 

Felie

Este un fel de nișă similară, cum ar fi Property Coin. Slice oferă o platformă transfrontalieră pentru investitori și rupe granița globală. În principal, acestea sunt o platformă comercială de investiții imobiliare. Scopul lor principal este de a acționa ca emitent, agent de plasament și subscriitor.

Prin Slice, veți putea crea un profil net al investitorilor, deoarece aceștia listează toți investitorii de profil înalt, ceea ce face ca alte afaceri imobiliare să fie mai dornice să lucreze cu dvs. Veți obține o alegere în care puteți alege distribuțiile trimestriale care circulă în numerar sau puteți investi în proprietăți la prețuri ridicate, cu dividende mari.

Totul depinde de preferințele tale. Slice este pe deplin conform cu regulamentul stabilit de SEC și dorește să continue ca o platformă de lichiditate pentru afaceri imobiliare comerciale.

În prezent, au strâns peste 2 milioane de dolari și au dorit să strângă mai mult din viitoarele oferte de jetoane de securitate. Slice este unul dintre exemplele populare de jetoane de securitate 2018.

 

Siafunds

Aceasta este o rețea hibridă în care sistemul folosește atât utilitar, cât și jeton de securitate pentru a menține blockchain-ul. Spațiul de stocare cloud descentralizat își va închiria spațiul de stocare investitorilor. Două jetoane pe platformă sunt – Siacoin și Siafunds. Siacoin este simbolul utilității, iar gazdele și chiriașii vor folosi această monedă pentru a-și încheia afacerea.

Cu toate acestea, pentru utilizarea platformei, atât gazdele, cât și chiriașii ar trebui să acorde 3,9% din suma totală cheltuită. Dacă aveți spațiu de stocare de închiriat, atunci îl puteți face prin platforma lor și ați devenit gazda. Pentru plata taxei, veți primi jetonul de securitate Siafund proporțional cu taxa pe care ați dat-o mai devreme.

Compania oferă 750 Siafunds pentru moment, iar acest simbol de securitate este înregistrat conform Regulamentului D. Strângerea de fonduri este încă în desfășurare. Acesta este un alt STO viitoare de așteptat cu nerăbdare.

 

 

Capitolul 8: Limitări ale jetoanelor de securitate: există?

Cu fiecare nouă tehnologie apar niște părți bune și părți rele. Jetonul de securitate deschide o nouă ușă pentru investitori, dar nu are limitări? Să vedem ce limitări te-ai putea confrunta în timp ce te ocupi de ele.

 

 • Regulamentele pot fi, de asemenea, un blestem:

Da, oferă o mulțime de legi și reglementări. Aceste reglementări oferă un nivel suplimentar de securitate pentru investitori, dar cu reglementări vin limitările. Regulamentele pot limita uneori efectiv producția corectă a acestor sisteme. De ce? Ei bine, este pur și simplu pentru că blockchain-ul și legea nu se potrivesc prea bine unul cu celălalt.

Odată cu introducerea reglementărilor pe platforma blockchain, acesta scapă de aspectul descentralizat și este legat de aplicarea legii centralizată. De aceea, multe ICO încearcă să evite să fie un simbol de securitate.

 

 • Lichiditate și tranzacționare:

După cum știți deja, tranzacționarea valorilor mobiliare nu este la fel de flexibilă ca și criptomonedele tipice. Trebuie să fiți pe lista albă pentru a tranzacționa simbolul de securitate în ambele părți. De exemplu, dacă aveți simbolul de securitate „X” și doriți să îl schimbați cu simbolul de securitate „Y”. Atât companiile „X”, cât și cele „Y” trebuie să vă includă pe lista albă.

Dacă nu aveți numele dvs. introdus pe lista companiilor „Y”, nu veți putea tranzacționa „X” pentru asta. Această caracteristică poate limita lichiditatea globală a investitorilor.

 

Capitolul 9: Concluzie

Jetonul de securitate poate fi o nouă revoluție pentru companiile de investiții. Da, odată cu introducerea ICO-urilor și blockchain-ului, oamenii au obținut o mulțime de opțiuni în care să investească. Cu toate acestea, eșecul din ce în ce mai mare de a oferi promisiunea profiturilor scade popularitatea ICO-urilor..

Adică de ce ar trebui să investești într-unul dacă compania nu oferă nicio garanție pentru banii investiți sau nu este în măsură să-ți ofere performanța pe care au crezut-o că ar putea.

Încă nu este clar modul în care SEC este în amestec și ofertele de jetoane de securitate ar putea rezolva toată problema. Acest lucru este încă în faza imatură chiar acum. Cu toate acestea, totul până acum pare foarte promițător. Deci, trebuie să așteptăm și să vedem cum se dovedește.

 

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me