NEO își propune să ofere o economie inteligentă care nu numai că rezolvă problema digitalizării activelor, ci și creează o rețea de încredere.

În acest moment, există puține platforme blockchain care oferă aplicații descentralizate, dar NEO este, de asemenea, una dintre acele platforme care permit dezvoltatorilor să creeze dApp-uri destul de ușor. Unele dintre aplicațiile NEO dApp își propun să rezolve probleme complexe din lumea reală și să revoluționeze utilizarea blockchain-ului NEO.

Deci, de ce să dezvoltăm o aplicație descentralizată pe NEO?

NEO permite dezvoltatorilor să creeze dApp-uri fără a învăța un nou limbaj de programare. Acesta este un impuls uriaș când vine vorba de costurile de dezvoltare. De asemenea, asigură o integrare perfectă cu aplicații și servicii terțe. Nu numai că noii dezvoltatori dornici să-și testeze dApp-urile pe blockchain-ul NEO pot aplica pentru nevoia de NEO / GAS. Dacă este selectat, dezvoltatorii primesc criptomoneda necesară pentru a rula teste și pentru a vedea rezultatele de la ei înșiși. Aflați mai multe despre beneficiile NEO.

NEO dApps Ecosystem – Infografic

Cercetarea noastră a fost realizată într-un mod care să ne asigure că aplicațiile NEO dApp se încadrează în categorii specifice. Toate cele 29 de aplicații au o anumită categorie asociată. Să le enumerăm mai jos înainte de a începe cu lista completă a NEO dApps.

 1. schimb valutar: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Mass-media: Adex, GagaPay
 3. Piata de desfacere: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Identificare: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimizare: Apex, Trinitate
 6. Serviciu: Effects.AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Jocuri: AsuraCoin, FTW
 9. AI: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. eCommerce: Tratament
 12. Rețea descentralizată: Lanțul QLC

Acum, să începem!

Lista completă a aplicațiilor NEO dApp din iunie 2018

În acest articol, vom publica lista completă a NEO dApp-urilor de acolo. Deci, fără nicio întârziere, să începem.

1. Nex

Nex este unul dintre proiectele interesante din blockchain-ul NEO. Este o platformă comercială criptogenă. De asemenea, are funcția de creare a serviciilor de plată. Mai mult, funcționează într-o formă descentralizată, care profită de motorul său de potrivire în afara lanțului. Motorul asigură că tranzacțiile complexe în diferite blockchains se finalizează mai repede. Și, da, Nex poate funcționa pe mai multe blockchain-uri. De exemplu, poate funcționa atât prin Ethereum, cât și prin NEO.

Echipa din spatele Nex este, de asemenea, puternică și compromite între experții veterani în criptomonede și dezvoltatori. În prezent, acestea sunt în curs de lansare Framework. În paralel, intenționează să lanseze o vânzare de jetoane pentru a finanța proiectul.

Credite imagine: NEX

Caracteristici

 • Nex poate gestiona un volum mare de tranzacții folosind motorul său de potrivire în afara lanțului.
 • Tranzacțiile complexe pot fi gestionate cu ușurință.
 • Funcționează cu terțe părți contracte inteligente ca sistem de plată.
 • Permite tranzacționarea în mai multe soluții blockchain

Site web: https://neonexchange.org/

Mediu: https://medium.com/neon-exchange

Categorie: schimb valutar

2. Adex

Adex este o rețea publicitară bazată pe blockchain. Cu Adex, specialiștii în marketing se pot conecta cu publicul potrivit și se pot asigura că bugetul lor de marketing este utilizat cel mai eficient. Pe de altă parte, un utilizator mediu poate folosi platforma pentru a-și genera bani din influența sa online. Acest lucru se face permițând oricui să se conecteze cu agenții de publicitate și să obțină trafic de calitate printr-o afacere.

Chiar dacă inițial Adex a început cu blockchain-ul Ethereum, au văzut că blockchain-ul NEO este mai bun. Sunt în proces de portare către NEO. Rețeaua lor are, de asemenea, cei mai înalți editori internaționali.

Credite imagine: Adex

Caracteristici

 • Nu există comisioane și taxe asociate rețelei.
 • Raportarea se face în mod transparent.
 • Acceptă difuzarea de anunțuri pe mai multe dispozitive.
 • Cu transparența și integritatea blockchain-ului, fraudele sunt foarte reduse la minimum.

Site web: https://www.adex.network/

Mediu: https://medium.com/the-adex-blog

Categorie: Mass-media

3. RedPulse

RedPulse este o platformă descentralizată care se ocupă cu inteligența pieței. Este creat special pentru piețele de capital și financiare ale Chinei. Punctul cheie de vânzare al platformei este cercetarea deschisă. Ajută la conectarea practicienilor, a experților din industrie și a altor profesioniști. Pe scurt, vrea să fie un ecosistem pentru schimbul de cunoștințe.

Credite imagine: Red Pulse

Caracteristici

 • Ecosistemul se referă la partajarea conținutului de cercetare. Oferind cei mai buni experți din industrie, permite oricui să învețe despre piață în cel mai bun mod posibil.
 • Utilizarea blockchain permite conținutului să fie cât mai exact și transparent posibil.
 • Permite analistului și altor utilizatori să poată obține informații fără a fi supraîncărcați.

Site web: https://www.redpulse.com/

Blog: https://blog.red-pulse.com/

Categorie: Piata de desfacere

4. Cheia

Cheia este un ecosistem descentralizat care acționează ca un instrument de verificare a identității. Folosește blockchain-ul și big-data națională. Este un instrument de identificare care funcționează împreună cu blockchain-ul. Două concepte importante includ identificarea multidimensională (BDMI) și informațiile de identificare personală (PII). Guvernul controlează aceste două tehnologii și se asigură că toți cei care sunt adăugați la blockchain sunt verificați. Pe scurt, este un sistem descentralizat care își propune să identifice activele sau persoanele care folosesc puterea blockchain-ului și a Big-Data naționale.

Credite pentru imagine: Cheia

Caracteristici

 • Prin utilizarea TheKey, costul total al identificării devine redus, deoarece elimină colectarea, autentificarea și prelucrarea datelor duplicate.
 • Cu blockchain-ul, datele stocate în ecosistem oferă rezultate mai bune. Este precis, fiabil și cuprinzător.
 • Îmbunătățește experiența utilizatorului la niveluri noi. Totul este accesat printr-o singură aplicație.

Site web: https://www.thekey.vip/

Mediu: https://medium.com/@thekeyvip

Categorie:  Identificare

5. Zeepin

Pe piață, a existat întotdeauna nevoia unei soluții blockchain care să poată avea grijă de reclamele de acolo. Zeepin își propune să facă exact asta. Ei construiesc o nouă economie distribuită, destinată doar industriei creative. Pentru a vă asigura că soluția este diferită de altele, aceasta profită de tehnologia blockchain.

Industriile creative se vor bucura de un sprijin și o conexiune mai bune. Nu numai asta, dar vor fi și mai bine protejați și vor primi mai multă recunoaștere pentru munca lor. Utilizează moneda digitală ZPT pentru a face posibilă tranzacțiile în Zeepin. Pe scurt, reclamele își pot autoriza lucrările; companiile pot găsi talente, se poate face crowdfunding pentru proiecte, se poate recruta talent și așa mai departe. Posibilitățile sunt nesfârșite pentru utilizarea platformei.

Credite de imagine: Zeepin

Caracteristici

 • Construiți încredere între părți cu ajutorul autorizării automate și a contractelor inteligente în scopuri de acord.
 • Proiectele pot fi acum protejate prin drepturi de autor.
 • Managerii pot folosi Zeepin pentru a recruta talente.
 • Finanțarea se poate face ori de câte ori este necesar.

Site web: https://www.zeepin.io/

Mediu: https://medium.com/@zeepin

Categorie: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay este platforma de marketing construită pe partea de sus a blockchain-ului. Orice agent de marketing poate utiliza platforma pentru a crea diferite forme de campanii de marketing, inclusiv recomandări, rețea sau marketing afiliat. Poate fi folosit și pentru recompense și recompense de recomandare. Totul este alimentat cu ajutorul contractelor inteligente NEO. Platforma oferă un cont de tip drag-and-drop pentru a se asigura că oricine îl poate folosi. În afară de asta, oferă și totul sub un singur cont. Are un mod unic de a rezolva problemele de afaceri. De asemenea, poate fi utilizat atât de blockchain cât și de non-blockchain cât mai eficient posibil.

Caracteristici

 • Oferă autentificare NEO sigură și inteligentă.
 • Sistemele de plăți ale terților sunt pe deplin acceptate pentru o experiență de utilizare perfectă
 • Automatizați cea mai mare parte a sarcinii cu ajutorul contractelor inteligente
 • Vedeți câștigurile în timp real și structura rețelei.

Site web: https://www.gagapay.network/

Mediu: https://medium.com/@GagapayOfficial

Categorie: Mass-media

7. Travala

Travala este un marketing de rezervare construit complet pe NEO. Acesta își propune să rezolve problema rezervării de călătorii cu utilizarea blockchain-ului. Platforma online va utiliza atât blockchain, cât și motorul descentralizat NEO. Combinându-le pe amândouă, vom obține Travala Booking Marketplace.

Pentru a alimenta ideea, va fi utilizat registrul de rezervare AVA. Acesta va acționa ca nucleul ecosistemului. Pe de altă parte, utilizatorii vor obține comunicarea de la egal la egal, eliminând intermediarul. Aceasta înseamnă, de asemenea, că există 0% comision.

Credite imagine: Travala

Caracteristici

 • Oricine poate rezerva instantaneu de oriunde. Rezervările sunt instantanee datorită utilizării blockchain-ului.
 • Se integrează bine cu toate piețele actuale, făcându-l relevant pentru piața actuală.
 • O economie comună puternică în care utilizatorii sunt cei mai beneficiați.
 • Aplicația Travala oferă o interfață și o experiență ușor de utilizat.

Site web: https://project.travala.com/

Mediu: https://medium.com/@travala

Categorie: Piata de desfacere

8. Apex

Apex este unul dintre cele mai promițătoare proiecte construite deasupra blockchain-ului NEO. Ideea din spatele Apex este de a construi o rețea pentru consumatori cu interacțiune directă cu întreprinderile. Pe scurt, își propune să îmbunătățească valoarea angajamentului B2C. Folosește un mecanism de consens dublu. Mecanismul este utilizat pentru a aduce atât agilitate, cât și performanță în aplicațiile B2C. Funcționează pe tot parcursul ciclului de viață al clienților și asigură, de asemenea, că activele pot fi transferate între rețeaua principală (DPoS) și rețeaua laterală (PoS).

Credite imagine: Apex

Caracteristici

 • Apex funcționează cel mai bine pentru lanțurile laterale ale întreprinderii. Poate fi utilizat pentru a optimiza scalabilitatea și, de asemenea, pentru a scala ecosistemul aplicațiilor în lanțuri laterale, altele decât rețeaua primară.
 • Apex folosește conectori de date robuste și robuste care oferă conectivitate în lumea reală.
 • Contracte inteligente agile și multi-strat îmbunătățite, care pot funcționa la mai multe sisteme pentru o conectivitate îmbunătățită.
 • Oferă un motor de tranzacții de date care creează încredere B2C, securitatea consumatorilor și proprietatea datelor

Site web: http://apex.chinapex.com

Mediu: https://medium.com/@apexstories

Categorie: Optimizare

9. Treime

Soluțiile actuale blockchain se luptă întotdeauna să aibă scalare, confidențialitate și taxe de tranzacție mici. Aici intervine Trinity. Este o soluție de scalare off-chain care își propune să rezolve toate problemele de mai sus. De asemenea, aduce stabilitate principalelor active ale lanțului. Trinity utilizează tehnologia canalelor de stat. Aceasta înseamnă că îmbunătățește viteza tranzacțiilor la niveluri noi.

Scalarea în afara lanțului, dacă este efectuată corect, poate ajuta la îmbunătățirea performanței activelor mainchain. Nu numai că îmbunătățește și infrastructura generală, oferind o scalabilitate mai bună, securitate și interacțiune îmbunătățită datorită tranzacțiilor mai rapide. De asemenea, generează un cost redus pentru tranzacții.

Credite de imagine: Trinity

Caracteristici

 • Sprijină tranzacțiile încrucișate de active, inclusiv date și valoare.
 • Este complet autonom și funcționează bine într-o rețea descentralizată, unde performanța este un factor crucial.
 • Dapps permite automatizarea lucrurilor și asigurarea conectării rețelei.
 • Schimbul de informații devine sigur și de încredere.

Site web: https://trinity.tech

Mediu: https://medium.com/@protocoltrinity

Categorie: Optimizare

10. Afelion

Aphelion este o „platformă revoluționară de tranzacționare P2P”. Este o platformă de criptomonede construită deasupra blockchain-ului NEO. Este descentralizat, fără granițe și fără încredere. Aphelion își propune să ofere tranzacționare criptografică peer-to-peer la nivel mondial prin utilizarea dApp-ului lor Distribuit Exchange Asset Ledger (D.E.A.L). Aceasta înseamnă că nu este nevoie ca terțul să controleze schimbul.

Această abordare asigură, de asemenea, că nu există taxe mari, tranzacții blocate, fonduri înghețate sau furturi sub formă de hacks. Totul este descentralizat și funcționează atât în ​​lanț, cât și în lanț. În plus, jetoanele APH care sunt cheltuite în timpul tranzacționării sunt returnate deținătorilor. Acționează ca parteneriatul NEO / GAS.

Credite de imagine: Afelion

Caracteristici

 • Complet descentralizat. Nu este nevoie de intermediari.
 • Este fără margini. Aceasta înseamnă că oricine îl poate folosi.
 • Rețea P2P puternică cu tranzacții instantanee și mediu de încredere administrat de contracte inteligente.

Site web: https://aphelion.org/

Mediu: https://medium.com/@ianholtz

Categorie: schimb valutar

11. Efect AI

Efectul AI este următorul nostru NEO dApp. Este o rețea descentralizată pentru inteligență artificială. Este complet construit deasupra NEO. Folosește un „turc mecanic descentralizat” cunoscut sub numele de Forța efectului. Acest lucru înseamnă că poate fi folosit pentru a găsi forță de muncă la cerere de inteligență umană. Forța de muncă poate fi scalată fără limite de dimensiune și sarcini recurente. Pentru afaceri, aceasta deschide noi frontiere, deoarece permite utilizarea resurselor companiei în mod eficient.

Pentru a face tot posibilul, folosește rețeaua de efecte. Efectul rețelei funcționează către furnizarea de servicii de rețea pe piața AI. Rețeaua are trei etape. Toate aceste faze nu necesită taxe și ajută utilizatorii să crească rapid. De asemenea, jetoanele NEP-5 sunt folosite pentru alimentarea acestuia. Cele trei faze sunt forța efectului, efectul pieței inteligente și puterea efectului.

Credite imagine: Efect AI

Caracteristici

 • Jetonul EFX alimentează ecosistemul
 • Realizați-vă munca cu forța de muncă la cerere de inteligență umană
 • O soluție complet scalabilă, cu sarcini recurente și fără limită de dimensiune.

Site-ul webhttps://effect.ai/

Mediu: https://medium.com/@effectai

Categorie: Serviciu

12. AlphaCat

AlphaCat este o soluție blockchain bazată pe Fintech. Acesta își propune să ofere afacerilor un avantaj oferindu-le prognoze. Încearcă să rezolve problema utilizând consilieri-robo pentru investiții în criptomonede. Platforma este în prezent construită de membrii programului AI al Google și, de asemenea, de experți financiari din Wall Street. Scopul este de a oferi utilizatorilor un avantaj competitiv cu algoritmi de tranzacționare de ultimă generație. Algoritmii profită și de Bit-data și de Inteligența Artificială.

Pe scurt, AlphaCat dorește să faciliteze oricui să tranzacționeze în criptomonede. O face accesibilă și oricine poate investi fără teama de necunoscut. Este vorba despre utilizarea tehnologiei actuale pentru îmbunătățirea experienței de tranzacționare a utilizatorului.

Credite imagine: AlphaCat

Caracteristici

 • Oferă o platformă complet descentralizată, bazată pe reputație și încredere.
 • Piața Robo-Advisor este alimentată de Big Data și AI
 • Funcționează atât pentru experți, cât și pentru începători.

Site web: https://www.alphacat.io/

Mediu: Nici unul

Categorie: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin este următorul nostru proiect NEO care ne-a atras atenția. Este o platformă care își propune să îmbunătățească lumea jocurilor. Pentru a face acest lucru, oferă o mulțime de funcții, inclusiv reguli de pariere, streaming live, comision și pariuri comunitare.

Nu numai asta, dar AsuraCoin va lucra și pentru a preda publicul de la nimeni altul decât cel mai bun jucător. Vor analiza cele mai bune gameplay-uri și vor preda strategii profesionale, consolidarea abilităților, luarea deciziilor și așa mai departe.

Credite de imagine: Asura Coin

Caracteristici

 • Platforma va oferi câștigătorilor o potrivire a comunității și, de asemenea, monede ASA. Mai târziu, vor fi găzduite și turneele Cupei Mondiale.
 • Pariurile pe jocuri online vor deveni confortabile cu noile reguli de pariere pe care le va aduce AsuraCoin.
 • Comunitatea poate stabili reguli
 • Securitate completă a datelor pentru că sunteți în blockchain. Folosește tehnologia blockchain NEO pentru a face acest lucru.

Site web: https://asuracoin.io/

Mediu: https://www.medium.com/@asuracoin

Categorie: Jocuri

14. Senno

Senno este o platformă de analiză a sentimentelor. Utilizează algoritmi AI și analiză de sentiment distribuită. Folosindu-le, oferă analize de business intelligence și ecosistem de înțelepciune a mulțimii în timp real. Acest lucru înseamnă că întreprinderile vor avea mai ușor timp în luarea deciziilor. Senno este construit deasupra blockchain-ului NEO și complet descentralizat. Mai mult, oferă diverse modalități de a analiza datele cu ajutorul algoritmilor săi.

Funcționează prin colectarea datelor, urmată de clasificarea datelor și analiza de bază. Odată terminat, folosește apoi analize lexicale și contracte inteligente. În cele din urmă, distribuie și generează bani pe piață.

Credite imagine: Senno

Caracteristici

 • Senno folosește rețeaua neuronală artificială (ANN) și oferă colectarea și analiza datelor despre evenimente live. Algoritmul de învățare automată crește și odată cu învățarea.
 • Complet descentralizat și open source. Economia se bazează pe NEO.
 • Jetoanele SENNO sunt recompensate oricui susține rețeaua și o adaugă valoare oferindu-i putere de calcul sau abilități de dezvoltare.

Site web: https://senno.io/

Mediu: Nici unul

Categorie: AI

15. Switcheo

Switcheo este încă un schimb uimitor construit deasupra NEO. Folosește și jetoane NEP-5. Switcheo este cel mai bine definit ca „schimb descentralizat multi-lanț”. Schimbul este deja live și puteți merge și verificați ce are de oferit. Nu numai că, îl renovează cu noi caracteristici pentru lansarea Switcheo Exchange v 2.0.

Cu Switcheo, puteți tranzacționa NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Acest lucru înseamnă că doar jetoanele NEP-5 sunt tranzacționabile în prezent pe platformă.  

Credite imagine: Switcheo

Caracteristici

 • Puteți tranzacționa și retrage instantaneu utilizând platforma.
 • Există comisioane reduse de tranzacționare asociate acestuia. De asemenea, nu există taxe de retragere.
 • Tranzacția de jetoane NEP-5 este posibilă datorită funcției de apel dinamic al Switcheo. Aceasta înseamnă că orice jeton NEP-5 va fi disponibil tranzacției pe platformă odată cu ICO-ul său.

Site web: https://switcheo.network/

Mediu: https://medium.com/switcheo

Categorie: Schimb valutar

16. Orbis

Orbis este un proiect unic care își propune să ridice comunitățile Bluetooth din întreaga lume. Vrea să ofere comunității o rețea globală, sigură, deschisă și descentralizată. Procedând astfel, este posibil ca dezvoltatorii să aibă acces la dezvoltarea dezastrelor Bluetooth. Acest lucru înseamnă că poate fi implementat în diferite platforme, inclusiv infrastructură digitală, colectare de date, IoT, management de sistem și logistică.

Tehnologia Bluetooth este întotdeauna o tehnologie utilă. De asemenea, rezolvă problema pe care aplicațiile bazate pe WiFi nu o rezolvă. Orbi vor să o valorifice și să facă din ea o lume minunată.

Credite imagine: Orbis

Caracteristici

 • Jetonul Orbis (OBT) alimentează rețeaua. Este creată deși utilizarea aplicației. Mai mult, nodurile active primesc și cota lor de jetoane OBT.
 • Internetul va fi accesat de pe piața locală. Aceasta înseamnă că dezvoltatorii pot crea o aplicație uimitoare folosind rețeaua și să o implementeze în diferite verticale, inclusiv IoT.
 • Nu în ultimul rând, va exista Obistore. Este un magazin care este deschis dezvoltării terților și nu depinde de funcționarea infrastructurii de rețea BLE.

Site-ul webhttps://orbismesh.com

Mediu: Nici unul

Categorie: IOT

 

17. Protocolul Bridge

Bridge Protocol este un proiect care își propune să construiască noi standarde și instrumente pentru KYC, companii și ICO. Aceasta înseamnă că oferă puterea în mâinile utilizatorilor și organizației care are ca scop protejarea și gestionarea informațiilor sensibile ale acestora. Protocolul Bridge profită din plin de cadrul NEO pentru a face acest lucru.

Standardele vor fi create și pentru persoanele care doresc să participe la mai multe ICO-uri. Ideea este de a avea un standard de listă albă pentru fiecare utilizator. De asemenea, au introdus certificate bridge. Acest lucru va da încredere utilizatorului pentru a interacționa cu un anumit serviciu sau ICO.

Credite imagine: Bridge

Caracteristici

 • Identificările din blockchain vor fi menținute în cadrul sistemului de gestionare a identității Bridge. De asemenea, va gestiona certificarea, revocarea și eliberarea identității menționate.
 • Certificatele Bridge vor fi acordate entităților, astfel încât acestea să poată avea încredere.
 • Oferă o piață și jetoane TOLL pentru accesarea oportunităților de dezvoltare, șabloane ICO, acorduri legale și așa mai departe.

Site-ul webhttps://www.bridgeprotocol.io/

Mediu: https://medium.com/@bridgeprotocol

Categorie: Identificare

 

18. Phatsma

Phatsma este o platformă de distribuție a conținutului. Este rapid, sigur și descentralizat. Proiectul se bazează foarte mult pe protocolul Phantasma. Protocolul oferă creatorilor de conținut distribuirea materialelor protejate prin drepturi de autor cu teama de furt. De asemenea, platforma este complet sigură, protejându-vă munca grea de hacking sau scurgeri de informații.

De asemenea, prin utilizarea unei platforme descentralizate, veniturile pe care creatorii de conținut nu le împărtășesc niciunui intermediar. Nu numai că, conținutul nu va fi blocat, deoarece se află pe platforma descentralizată. În general, o inițiativă excelentă, cu securitate și confidențialitate îmbunătățite.

Credite de imagine: Phatsma

Caracteristici

 • Se rulează pe blockchain. De asemenea, oferă utilizatorilor control complet asupra conținutului lor.
 • Adresa cripto-portofel este, de asemenea, utilizată pentru gestionarea proprietății activului. Conținutul este stocat în așa fel încât numai dvs. îl puteți accesa.
 • Conținutul este criptat și nu poate fi furat de nimeni altcineva.
 • Blockchain-ul este, de asemenea, utilizat pentru stocare, iar contractele inteligente îl alimentează.

Site web: https://phantasma.io/

Mediu: Nici unul.

Categorie: Piata de desfacere

19. Thor

Thor este o economie de concerte bazată în întregime pe NEO. Piața de freelancer este mare și este nevoie de o soluție blockchain pentru aceasta. Aici intervine Thor. Funcționează pentru companii la cerere și pentru profesioniști independenți și le oferă posibilitatea de a folosi puterea tehnologiei blockchain. Ei numesc antreprenorii „Muncitori ai libertății”.

Pentru contracte, beneficiile includ beneficii pentru sănătate, plata instantanee, economii la pensie și așa mai departe. Economiile la pensionare sunt, de asemenea, automatizate. De asemenea, afacerea va putea să-și gestioneze lucrătorii și să economisească bani. Ei pot profita de procesarea mai ieftină a plăților, de o infrastructură de plată unificată și, în final, vor avea contractori fericiți care lucrează pentru ei într-o relație pe termen lung.

Credite de imagine: Thor

Caracteristici

 • Thor este o economie de concert care funcționează atât pentru profesioniști, cât și pentru afaceri. Este în întregime pe blockchain.
 • Freelanceri beneficiază de multe beneficii, inclusiv beneficii pentru sănătate, economii la pensionare etc..
 • Companiile pot economisi bani și folosind Thor.

Site web: https://www.thortoken.com/

Mediu: https://medium.com/thorco

Categorie: Piata de desfacere

20. MyWish

MyWish este un creator inteligent de contracte. Nu necesită codificare. Și asta este o platformă fantastică. Mulți utilizatori doresc să profite de blockchain, dar nu sunt echipați cu abilități de codare pentru a crea contracte inteligente. Aici intervine MyWish.

Pentru a utiliza aplicația, trebuie să completați câmpurile formularului și să efectuați o plată. După aceea, trebuie doar să efectuați plata pentru a o implementa în blockchain. Veți primi acum adresa de contact pe care o puteți începe să o utilizați imediat.

Credite imagine: MyWish

Caracteristici

 • Puteți crea un contract de vânzare colectivă în scopuri ICO.
 • Creați-vă contactul token și utilizați-l în proiectul dvs. pentru distribuție și vânzare colectivă.
 • Puteți seta plata amânată.
 • Suporturile au pierdut contractul cheie.

Site-ul webhttps://mywish.io/

Mediu: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Categorie: Serviciu

21. Lumina lunii

Moonlight este o platformă de recrutare care este complet construită deasupra blockchain-ului NEO. Potrivit site-ului, este o forță de muncă cu economie inteligentă. Moonlight încearcă să rezolve problema dobândirii talentelor și să le hrănească. Pentru a se asigura că meciul funcționează, blockchain-ul folosește un algoritm de potrivire bazat pe contracte inteligente. O companie poate seta setul de competențe necesar pentru acorduri inteligente și automatiza procesul de angajare.

Credite de imagine: Moonlight

Caracteristici

 • Blockchain face identificarea resurselor și asigură un talent potrivit pentru locul de muncă.
 • CV-urile fără încredere fac parte din ecosistem, ceea ce face mai ușoară verificarea CV-urilor.
 • Finanțarea colectivă a proiectului se poate face și pentru a îmbunătăți șansele de succes ale proiectului.
 • Remitența este, de asemenea, furnizată.

Site-ul webhttps://moonlight.io/

Mediu: https://medium.com/moonlight-io

Categorie: Piata de desfacere

22. Neonameserver (NNS)

NNS este un proiect unic. Acesta își propune să ofere utilizatorului un mod de a numi un sistem de denumire. Deci, ce face? Simplifică modul în care sunt produse hash-ul contractului inteligent și adresa portofelului. Aceasta înseamnă că puteți crea o adresă de portofel de care să vă puteți aminti. Pentru a face acest lucru, va utiliza un serviciu NEO cu funcționalitatea necesară. Procedând astfel, utilizatorii vor putea trimite rapid materiale la alte adrese, tastând pur și simplu un cuvânt sau o frază.

În acest moment, își propune să rezolve problema doar pentru adresele NEO sau contractele inteligente NEO. Cu toate acestea, în viitor se va extinde încet la alte blockchains.

Credite imagine: Neonameserver

Caracteristici

 • NNS are multe cazuri de utilizare. Poate fi folosit pentru a aminti lucruri complicate cu cuvinte simple.
 • Vă puteți aminti adresele publice, mai multe nume de fișiere și așa mai departe.
 • În plus, puteți trimite jetoane cu ușurință folosindu-l.

Site web: https://neons.name/

Mediu: https://medium.com/neweconolab

Categorie: Serviciu

23. Narativ

Narațiunea este o economie de conținut care funcționează ca o rețea de socializare. În această rețea, 85% din venituri vor fi partajate cu creatorii de conținut sau cu oricine altcineva care adaugă valoare rețelei în sine. Acest lucru înseamnă că un creator de conținut care câștigă posibilități este infinit. Rețeaua va monitoriza continuu eforturile și acțiunile și modul în care aceasta afectează economia rețelei. Odată terminat, recompensează contribuitorul și, de asemenea, îmbunătățește reputația acestora. Prin utilizarea blockchain-ului, creatorii pot crea active tangibile și pot genera mai multă valoare din munca lor.

Credite pentru imagine: Narativ

Caracteristici

 • Creați un brand propriu și spuneți povești care se conectează cu publicul.
 • Utilizatorii își vor primi jurnalele pentru postare.
 • Creatorii de conținut pot, de asemenea, să trimită conținut legat de nișă și să se prezinte ca experți în acest domeniu.
 • Este un sistem corect în care calitatea definește valoarea.

Site web: https://www.narrative.network/

Mediu: https://medium.com/narrativenetwork

Categorie: Piata de desfacere

24. Impulsează

Impulsify este o platformă de muzică creată pe blockchain. Obiectivul principal al platformei este de a oferi creatorilor și fanilor muzicii controlul suprem. Antreprenorii muzicali își pot împărtăși acum vocea creativă și pot construi un brand în jurul lor. Utilizarea blockchain-ului asigură faptul că nimeni nu controlează rețeaua. Este o rețea cu curgere liberă, unde este construită deasupra blockchain-ului NEO.

Pentru a asigura fluxul de active, va fi utilizat simbolul IMU. Este simbolul utilitarului standard NEP5 și, prin urmare, este complet sigur de utilizat. Recompensele și plățile se vor face cu IMU. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, contracte inteligente pentru a automatiza majoritatea lucrurilor.

 

Credite de imagine: Impulsificați

Caracteristici

 • Rezolvă problema prin centralizare.
 • Nimeni nu poate bloca conținutul.
 • Furtul de conținut va deveni aproape imposibil.
 • Ajungeți la un public global fără niciun serviciu intermediar.
 • Faceți muzica mai inteligentă prin crowdfunding, susținând sau descoperind muzică nouă.

Site-ul webhttps://imusify.com/

Mediu: https://medium.com/imusify

Categorie: Piata de desfacere

 

25. Spotcoin

Spotcoin este o platformă care își propune să rezolve problemele asociate cu monedele digitale. Poate fi fie lichiditate, fie acces direct. Cu aceasta, toată lumea poate folosi monede digitale fără să se gândească de două ori. De asemenea, s-au angajat în operațiuni miniere și acum au construit în totalitate un schimb de monedă digital automatizat.

În centrul proiectului se află Spotcore. Se ocupă de fiecare aspect al platformei, inclusiv integrarea de schimb, sistemul de plăți, operațiunile miniere și piața OTC.

Credite de imagine: Spotcoin

Caracteristici

 • SpotCoin oferă piață OTC. Este o modalitate de a oferi utilizatorilor diverse servicii în ceea ce privește lichiditatea și tranzacționarea.
 • Schimbați de la moneda digitală la moneda digitală sau invers
 • Utilizatorii pot extrage moneda dacă doresc.
 • Sprijină plățile cu amănuntul cunoscute sub numele de Spotpay

Site web: https://spotcoin.com/

Mediu: https://spotcoin.com/

Categorie: Fintech

 

26. FTW

FTW își propune să construiască o loterie blockchain care să funcționeze la nivel global. Aceasta înseamnă că oricine poate juca la loterie de oriunde, când dorește. Oferind posibilitatea de a face acest lucru, revoluționează modul în care funcționează loteria. De asemenea, face totul transparent și trasabil. Un alt beneficiu este modul în care îmbunătățește scalabilitatea. Acum milioane de utilizatori pot face loterie fără probleme.

Contractul inteligent și blockchain-ul NEO îl alimentează complet. Jetonul FTW NEP-5 este construit pentru a gestiona tranzacțiile din cadrul infrastructurii.

Credite imagine: FTW

Caracteristici

 • FTW va permite participarea globală atunci când vine vorba de loterie
 • Complet transparent, care elimină jocurile greșite
 • Tranzacțiile rapide înseamnă că utilizatorii nu trebuie să aștepte suma câștigătoare.

Site web: https://www.ftwcoin.io/

Mediu: Nici unul

Categorie: Jocuri

 

27. Epenex

Epenex este o platformă de tranzacționare construită pe partea de sus a blockchain-ului NEO. Încearcă să rezolve problema globală a tranzacționării activelor digitale. Construindu-se pe partea de sus a blockchain-ului NEO, îl face mai inteligent, mai plângător, mai sigur și mai transparent. Acest lucru va reduce, de asemenea, infracțiunile care se întâmplă din cauza utilizării greșite a criptomonedelor.

Credite imagine: Epenex

Caracteristici

 • Oferă securitate activelor utilizatorului.
 • Sistemul de servicii de intermediere este corect și transparent
 • În afară de activele digitale, o altă formă de active poate fi tranzacționată și pe Epenex
 • Oferă căutare de date pe mai multe platforme

Site web: https://epnex.io/

Mediu: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Categorie: Schimb valutar

 

28. Coadă

Treatail este o soluție inteligentă de cumpărături care permite utilizatorilor să profite de datele pe care le generează. Se creează o experiență de cumpărături personalizată, pe baza datelor dvs. Pentru a-l alimenta, se folosește blockchain-ul NEO. În prezent, lucrează la contracte inteligente Treatail și la simbolul NEP5 cunoscut sub numele de TTL. Gestionarea activelor, API-ul REST, crearea de middleware de bază este, de asemenea, în lucru.

Credite pentru imagine: Treatail

Caracteristici

 • Cumpărați de oriunde, oricând
 • Experiență complet personalizată construită din datele dvs.
 • Vă puteți crea propria afacere și puteți fi alertat.
 • Este sigur și sigur.

Site-ul webhttp://www.treatail.com/

Mediu: Nici unul

Categorie: eCommerce

 

29. Lanțul QLC

QlcChain este un lanț public pentru rețea ca serviciu. Este complet descentralizat, ceea ce înseamnă că oricine îl poate folosi și profita de el. Scopul este de a oferi servicii de rețea oricui. Va funcționa utilizând rețelele care nu sunt utilizate de majoritatea oamenilor din întreaga lume. De asemenea, centralizarea poate cauza probleme atunci când vine vorba de servicii de rețea.

Cu QLC Chain, majoritatea problemelor de rețea pot fi rezolvate folosind blockchain. Se va crea o rețea durabilă care va oferi rețea ca serviciu.

Caracteristici

 • Înregistrați orice dispozitiv de rețea în blockchain, de asemenea QLC Chain.
 • QLC este un registru distribuit cu contracte inteligente. Aceasta înseamnă executarea ușoară a sarcinilor automatizate.
 • Jetonul QLC va alimenta întregul ecosistem

Site web: https://qlcchain.org/

Mediu: https://medium.com/qlc-chain

Categorie: Rețea descentralizată

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me