Kodak a fost popular pentru ceea ce le-a plăcut să facă. Este posibil să fi auzit despre Kodak care creează cele mai bune tehnologii. Au creat afacerea uimitoare a filmului și au angajat, de asemenea, cei mai buni ingineri pentru a dezvolta brevete care pot schimba lumea.

Cu toate acestea, ele cad încet când au făcut faliment în 2012.

De acolo, am parcurs un drum lung.

Deci, ce este blockchain-ul Kodak?

Noua știre este că Kodak pivotează spre blockchain. Bătrânul de 130 de ani a pivotat încet pe blockchain și a luat cel mai mare pariu. Aici a prins viață „blockchain-ul Kodak”.

Reacția comunității a fost întotdeauna mixtă. Cu toate acestea, mulți experți au fost nedumeriți și au început să ridice întrebări cu privire la această decizie. Acționarii și investitorii, pe de altă parte, au fost destul de încântați să vadă schimbarea. De îndată ce a venit anunțul, prețurile acțiunilor s-au dublat.

Faceți cunoștință cu moneda digitală Kodak – KODAKCoin

Imediat după anunțul major, Kodak a venit și a numit moneda lor digitală „KODAKcoin”. monedă este o monedă digitală și se vinde ca o monedă care va ajuta agențiile și fotografii să aibă un control mai bun asupra drepturilor de imagine. De asemenea, este denumită și criptomonedă „foto-centrică”.

KODAKCoin va fi utilizat de fotografi ca monedă pentru a fi utilizat în blockchain-ul viitorului Koda. Va acționa ca un „mijloc de schimb”.

CEO-ul Kodak, Jeff Clarke, este extrem de pozitiv cu privire la mișcarea lor. El a adăugat,

Pentru mulți din industria tehnologică, „blockchain” și „criptomonedă” sunt cuvinte cheie fierbinți, dar pentru fotografii care s-au străduit de mult să își asigure controlul asupra muncii lor și a modului în care este folosită, aceste cuvinte cheie sunt cheia pentru rezolvarea a ceea ce s-a simțit ca o problemă de nerezolvat . Kodak a încercat întotdeauna să democratizeze fotografia și să facă licențele echitabile pentru artiști.

Se presupune că KODAKCoin va funcționa pe platforma de gestionare a drepturilor KodakOne. Platforma îi va ajuta pe fotografi să își gestioneze activele digitale cu puterea blockchain-ului.

KODAKCoin este prea bun pentru a fi adevărat?

Kodak își propune să rezolve una dintre cele mai mari probleme prin care trece industria creativă, adică dreptul de autor. Furtul de materiale și încălcarea drepturilor de autor este un eveniment obișnuit în lumea mass-media actuală. Atât pentru jucătorii mici, cât și pentru cei mari, este aproape imposibil să urmăriți fiecare încălcare a drepturilor de autor care se întâmplă în întreaga lume. Prin conectarea drepturilor digitale la blockchain, editorilor le va fi mai ușor să își gestioneze proprietatea intelectuală. Acesta va funcționa prin legarea adresei IP a creatorului cu imaginea licențiată. Vor exista, de asemenea, roboți de crawler folosiți în blockchain. Dacă robotul pe șenile detectează pe cineva cu o altă adresă IP și fără autorizația corespunzătoare pentru a utiliza imaginea, acesta va alarma proprietarul cu privire la situație.

Cu toate acestea, sentimentul pieței față de Kodak este sceptic. Mulți experți ghicesc modul în care Kodak folosește cardul blockchain pentru a obține câștiguri mai rapide. Poate fi doar o ultimă încercare de a salva compania.

KodakOne, platforma de gestionare a imaginii va acționa și ca platformă de licențiere. Acesta îi va ajuta pe fotografi să-și vândă lucrările.

Faceți cunoștință cu cel de-al doilea produs de criptomonedă: Kodak KashMiner

Kodak nu s-a oprit doar acolo. De asemenea, au lansat Kodak KashMiner, care se pare că poate fi închiriat doar. Mașina este afișată chiar la CES 2018. Vă va costa doar 3.400 USD.

Programul de închiriere se adresează minerilor de criptomonede care nu doresc să treacă peste toate problemele pentru a înființa o platformă minieră adecvată. Odată închiriat, îl puteți folosi timp de doi ani. Nu numai asta, va trebui să acordați 50% din profit sistemelor de energie Spotlite din California. Această companie licențiază marca Kodak utilizând „Kodak Blockchain Project”.

Va fi suficient pentru a salva viitorul Kodak?

Blockchain le-a oferit companiilor a doua șansă de a supraviețui pe piața concurențială. Aproape toată lumea vrea să sară pe bandă de tip blockchain. Întreaga idee a blockchain-ului KodakOne și Kodak pare promițătoare. Protejarea imaginilor fotografilor nu a fost niciodată ușoară și, cu blockchain, pare posibil. Fotografii vor putea folosi, de asemenea, KODAKcoin, moneda digitală pentru a alimenta sistemul lor de gestionare a imaginii digitale, KodakOne.

Deci, ce părere aveți despre blockchain-ul Kodak? Va avea succes? Comentează mai jos și anunță-ne.

Doriți să citiți ceva similar? Check out Riot Blockchain.

Doriți să aflați mai multe despre tehnologia Blockchain? Consultați ultimul nostru ghid pentru începători.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me