Dacă urmăriți știrile despre criptomonede, este posibil să fi auzit despre Riot Blockchain. Au cumpărat destul de mult pe piața criptomonedelor și au atras deja atenția Comisiei de securitate și schimb (guvernul SUA).

Deci, ce este Riot Blockchain?

Riot Blockchain este o companie care se concentrează complet pe companii bazate pe blockchain și pe bitcoin. Sunt, de asemenea, prima companie listată NASDAQ, care a activat în sfera criptomonedelor și a fost implicată în aceste profunzimi.

Citește și,

  • Top 5 investigații SEC Blockchain de urmărit în 2018
  • O recenzie: Ce este titanul Blockchain?
  • O recenzie: Ce este Kodak Blockchain?

Istoria Riot Blockchain

Compania Riot Blockchain are o istorie foarte diversă. Pentru a înțelege cu adevărat poziția lor actuală, trebuie să înțelegem de unde provin și ce vor să realizeze.

Compania a fost numită pentru prima dată sub numele de Venaxis Inc. În acel moment, se ocupau de produse veterinare. Accentul lor a fost, de asemenea, dezvoltarea testelor pentru boli. În timpul acestui mandat, a cumpărat diagnostice BiOptix. În 2016, și-au schimbat numele în Bioptix Inc. În acel moment, mulți investitori nu erau mulțumiți de achiziție și erau, de asemenea, îngrijorați de arderea numerarului fără o creștere efectivă..

Pentru a atenua acest lucru, compania a schimbat denumirea în Riot Blockchain Inc. în 2017. Această schimbare a fost însoțită și de o schimbare a concentrării a ceea ce va face compania. Și-au schimbat complet modelul de afaceri în blockchain. Potrivit planului inițial, aceștia doreau să investească puternic în criptomonede și afaceri blockchain.

Miscarea bruscă a atras atenția SEC. Președintele SEC, Jay Clayton, a adăugat,

„Nimeni nu ar trebui să creadă că este în regulă să-ți schimbi numele în ceva care implică blockchain atunci când nu ai un plan de afaceri real care stă la baza blockchain-ului și să încerci să vinzi titluri pe baza hype-ului în jurul blockchain-ului”.

În ciuda faptului că a câștigat atenția SEC, prețurile acțiunilor sale s-au dublat. A sărit de la 8 $ la 40 $ în cel mai scurt timp. Mișcarea poate fi descrisă cel mai bine ca modalitatea investitorilor de a câștiga pe hype. Cu toate acestea, mișcarea este puternic criticată atât de lumea finanțelor, cât și de criptomonede.

Investițiile Riot Blockchain

Pentru a înțelege cu adevărat ce încearcă să realizeze Riot Blockchain, trebuie să aruncăm o privire investițiile lor pana acum.

Investiția într-un schimb de criptomonede

Chiar după pivot, au început să facă o investiție în companii de criptomonede. Prima investiție importantă a venit atunci când au decis să cumpere mize la Coinsquare, un schimb de criptomonede canadian. Miza inițială a fost de doar 11%. Cu toate acestea, potrivit rapoartelor, aceștia vor avea ocazia să își mărească participația în mai 2018.

Coinsquare este, fără îndoială, una dintre marile investiții făcute de Riot Blockchain. Este la urma urmei unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede (în volum) din America de Nord.

Operațiuni miniere de revoltă

Riot Blockchain nu s-a oprit aici. Ei și-au continuat aventura în lumea criptomonedelor. Următoarea lor investiție a venit sub forma operațiunilor miniere, deoarece au achiziționat o operațiune minieră completă numită Kairos Global Technology Inc. Tranzacția a fost realizată cu succes pentru 11,9 milioane de dolari. Operațiunea, se spune, avea 500 Antminer L3 și 700 Antminer S9.

Alte investiții

Au investit, de asemenea, în Tesspay, The Block și Verady. Toate aceste companii sunt legate de criptomonede. Să aruncăm o privire mai bună asupra altor investiții.

Tesspay: Riot Blockchain a luat 52% din participarea la Tesspay în octombrie 2017. Compania își propune să construiască un serviciu de escrow construit cu blockchain.

Blocul: În mai 2018, Riot a anunțat investiții în The Block. Blocul construiește aplicații pe blockchain.

Verady: Au investit în Verady în noiembrie 2017. Verady este un serviciu de audit care utilizează active bazate pe blockchain.

Alte investiții cheie includ achiziționarea unei alte operațiuni miniere în America. De data aceasta au obținut 3000 Antminer S9.

Riot Blockchain caută continuu noi oportunități de investiții și, potrivit companiei, abia încep să înceapă.

Starea actuală a Riot Blockchain

Starea actuală a Riot’s Blockchain nu este atât de bună. Prețul acțiunilor lor a scăzut la anunțul pivot inițial și încă scade încet. De asemenea, compania nu a reușit să facă întâlniri anuale care au fost anulate de două ori până acum. Nu numai că au pierdut și două firme de audit doar în ultimul an.

Cu toate acestea, CEO-ul Riot Blockchain John O’Rourke încă mai au o părere puternică despre viitorul strălucit al companiei sale. Potrivit acestuia, scepticii vor fi singurii învinși în cele din urmă. Pentru noi, trebuie să așteptăm dacă blockchain-ul Riot își revine de aici. De asemenea, ce părere aveți despre ele? Comentează mai jos și anunță-ne.

Doriți să aflați mai multe despre ce este Blockchain? Iată ghidul nostru pentru începători.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me