În articolul de astăzi, vom răspunde „Ce este titanul Blockchain? Titanium Blockchain este unul dintre proiectele promițătoare blockchain de acolo. Este o platformă de contabilitate distribuită care își propune să rezolve serviciile de infrastructură actuale. În prezent, există o mulțime de furnizori de infrastructură ca serviciu (IaaS). Ei pretind că oferă servicii scalabile excelente și fiabile.

Unele dintre exemple includ Rackspace, Microsoft Azure și Amazon Web Services. Dar niciunul dintre ei nu folosește capacitățile blockchain-ului.

Titanium Blockchain își propune să facă exact acest lucru. Vor să furnizeze infrastructură virtuală atât persoanelor fizice, cât și întreprinderilor care utilizează blockchain.

Nu numai că, își propun să ofere o infrastructură de internet rezistentă la șocuri. Va fi fiabil, scalabil și sigur. Pe scurt, încearcă să creeze o infrastructură de rețea distribuită rezistentă la șocuri.

Soluția de mai sus este cunoscută sub numele de titan Blockchain. Titan obiective pentru a înlocui infrastructura actuală de internet. Vechea infrastructură este ineficientă și în același timp umflată.

Citește și,

  • Top 5 investigații SEC Blockchain de urmărit în 2018
  • O recenzie: Ce este Riot Blockchain?
  • O recenzie: Ce este Kodak Blockchain?

Blockchain-ul din titan poate schimba modul în care funcționează internetul. Ei și-au finalizat deja fazele Pre-ICO și ICO. În prezent, este tranzacționat în prezent pe piață. Au strâns 35 de milioane de dolari în ICO.

Ce este titanul Blockchain?

După cum am menționat deja, încearcă să construiască un internet „mai bun”. Dar, cum o va realiza? Ideea este să conectați fiecare dispozitiv de rețea la blockchain-ul lor. Asta înseamnă că totul va fi virtualizat. Lucruri precum routere, dispozitive de rețea sau chiar platforme miniere vor fi virtualizate. Ele vor exista în norul interconectat.

Deci, ce problemă rezolvă?

Eradică nevoia de hardware fizic.

Pentru a-l realiza, Titanium Blockchain va oferi mai multe servicii. Sunt

  1. Infrastructura ca serviciu (IaaS)
  2. Desktop ca serviciu (DaaS)
  3. Companie ca serviciu (CaaS)
  4. CryptoEscrow.
  5. Schimbul de titan TBIS

Să le parcurgem pe rând.

Infrastructura ca serviciu (IaaS): Infrastructura ca serviciu este o modalitate de a furniza servicii de virtualizare. Acționează ca o infrastructură care oferă routere, servere și switch-uri. Sunt componente bazate pe rețea.

Desktop ca serviciu (DaaS): DaaS își propune să ofere un mediu de calcul personal criptat în cadrul blockchain-ului Titanium.

Procedând astfel, va pune la dispoziția utilizatorilor un terminal utilizatorilor săi, astfel încât aceștia să poată accesa serviciile sale. Întreaga conexiune ar fi complet criptată.

Vor utiliza algoritmul SHAKE256 Titanium Sponge pentru a asigura securitatea pe blockchain. De asemenea, vor fi utilizate împreună cu Titanium Hydra Ultra Fault Tolerance Suite. Toate aceste tehnici sunt complet proprietare și unice pentru titanul Blockchain.

Companie ca serviciu (CaaS): Această componentă de serviciu va oferi utilizatorilor posibilitatea de a crea și gestiona instrumente de creare de afaceri. Serviciul va fi rapid, simplu și sigur.

Toate instrumentele de creare a afacerii vor fi automatizate și gestionate folosind contracte inteligente.

O companie poate implementa o suită de afaceri completă cu ajutorul Companiei ca serviciu (CaaS). Contractele inteligente pot fi utilizate pentru automatizarea mai multor sarcini.

De exemplu, poate fi utilizat pentru crearea de conturi bancare, depunerea mărcilor comerciale, angajarea de noi angajați și multe altele!

Serviciu CryptoEscrow: CryptoEscrow va acționa ca un mijloc de plată pentru ca utilizatorii să cumpere servicii online. Utilizatorul poate folosi orice criptomonedă pentru a face plata cu succes.

Comerciantul le va primi numai după ce cumpărătorul primește produsul sau serviciul descris.

Schimb TBIS de titan: Schimbul va face, de asemenea, parte din titanul Blockchain. Acesta va fi utilizat pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra criptomonede folosind monede fiat majore. Tranzacționarea în perechi va fi, de asemenea, acceptată.

BARE – Jetonul de utilitate pentru a alimenta Blockchain-ul din titan

Pentru ca întregul blockchain să funcționeze, va fi utilizat Titanium BAR. Este un simbol de utilitate și va acționa ca o monedă în cadrul titanului Blockchain. Deci, dacă vreun individ sau utilizator dorește să cumpere servicii, îl poate face cu BAR. Numărul de jetoane BAR este limitat pentru a asigura o circulație sănătoasă.

Unde ne duce totul?

Perspectivele titanului Blockchain arată într-adevăr interesant. Pre-ICO și ICO au avut succes. Cu toate acestea, prețul actual al jetonului BAR are scăzut până la minimul istoric.

Motivul din spatele scăderii sale se datorează condițiilor de piață nefavorabile și speculațiilor privind viitorul proiectului. Sunt subpresiune puternică și în prezent examinată de SEC. Citiți mai multe despre asta Aici & Aici.

Newbie în lumea Blockchain? Iată ghidul nostru pentru începători.

Deci, ce părere aveți despre blockchain-ul din titan? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me