Acest articol vorbește despre – conceptele de bază, metoda de utilizare, procedurile de întreținere și avantajele portofelului digital în dolari.

Dolarul digital și portofelul digital al dolarului sunt cele două lucruri care iau internetul prin asalt. Tehnologia ne vine cu adevărat în cale și în curând vom vedea o schimbare masivă în economia noastră. În realitate, necesitatea acestui tip de tehnologie este mai mult ca oricând când lumea începe să se ocupe de pandemii.

Dar nu numai pandemiile sunt principalul motiv pentru care le folosim. În realitate, ne-am confruntat deja cu multe probleme legate de monedele pe hârtie și de metodele bancare inferioare.

Dacă citiți ghidul nostru, atunci este sigur să spuneți că și voi sunteți curioși cu privire la ce este portofelul digital în dolari și cum să utilizați corect portofelul digital în dolari.

Așadar, pentru a vă ajuta, voi acoperi fiecare informație despre portofelul digital pe care îl știu până acum despre această tehnologie în acest ghid.

Să începem acum examinarea portofelului nostru digital în dolari!

Înscrieți-vă acum: Cursuri fundamentale Enterprise Blockchains

Ce este portofelul digital în dolari?

Înainte de a trece la ceea ce este portofelul digital în dolari, voi explica mai întâi ce este un dolar digital.

Un dolar digital este o monedă digitală care folosește o tehnologie de registru distribuit pentru a funcționa. Mai mult decât atât, această unitate electronică cu valoare în dolari este răscumpărabilă de la o instituție financiară eligibilă.

În termeni simpli, gândiți-vă la aceasta ca la o versiune digitală a dolarului tipic american pe care îl utilizați în acest moment. Cu toate acestea, în prezent, nu va înlocui direct dolarul încă, dar în viitor ar putea.

Deci, această monedă va avea o valoare similară și o puteți folosi pentru a face achiziții la fel ca orice alt dolar.

Oricum, acum vine răspunsul la întrebarea dvs. – ce este un portofel digital în dolari?

Aici, portofelul digital în dolari înseamnă un cont digital sau un portofel pe care banca de rezervă federală îl va întreține pentru dvs. În realitate, aplicația portofel digital în dolar va conține toate creditele dvs. digitale în dolar.

Deci, este doar o formă digitală a contului dvs. tipic pe care îl utilizați în acest moment în bănci. Dar va folosi blockchain pentru a-l face backup.

La începutul acestui an, fundația dolarului digital și Accenture implementau deja un proiectul dolarului digital. Și vor folosi blockchain pentru a-l susține. De fapt, există o mulțime de platforme blockchain de utilizat – Ethereum, R3 Corda, Hyperledger etc..

Cu toate acestea, nu vorbim despre asta în acest moment. Datorită problemei recente cu coronavirus, un nou proiect a venit cu propunerea aplicației de portofel de dolar digital și dolar digital.

Deci, am aruncat o privire asupra modului în care poate arăta de fapt în scenarii din lumea reală. Dar acest proiect de numerar electronic se poate întâmpla sau nu în viitor. Dar primul proiect se va întâmpla în curând, pe care îl pot spune cu siguranță.

Voi trece la versiunea în monedă digitală a acestui proiect și mai târziu în acest ghid.

Cum se folosește portofelul digital în dolari?

Mulți dintre voi vă întrebați cum să folosiți un portofel digital în dolari. În prezent, avem doar informații despre portofelul digital în dolari, dar acest lucru vă va oferi un scenariu optim în ceea ce privește modul în care ar putea funcționa..

În general, secretarul Trezoreriei va efectua plățile către aplicația dvs. de portofel digital în dolari. Secretarul Trezoreriei va folosi comisarul Serviciului de venituri interne pentru a efectua toate plățile.

Mai mult decât atât, o pot face folosind două mijloace –

 1. Utilizând metoda depusă direct, veți primi toate creditele în aplicația portofel digital în dolari. Dar acest lucru se întâmplă numai dacă comisarul are suficiente informații despre dvs. și despre aplicația dvs. de portofel digital în dolari pentru a efectua plata.
 2. În alte cazuri, o pot face folosind un cec.

Când aplicația pentru portofel digital este pregătită pentru lansare, ei vor notifica fiecare persoană despre procesul întregii situații. Practic, ei vor stabili un sistem în care va trebui să îi informați cu informațiile dvs. direct depuse, de exemplu, adresa portofelului pentru a efectua plata.

Odată ce primiți plățile în aplicația dvs. digitală de portofel în dolari, o puteți folosi chiar din acel moment. Deci, nu va trebui să așteptați alte zile pentru a începe să utilizați creditele. De asemenea, puteți retrage creditele de la orice membru al băncii federale.

Aici, băncile membre sunt membre ale Consiliului guvernatorilor sistemului rezervelor federale. Deci, puteți utiliza aceste bănci numai pentru a depune numerarul dvs. electronic în dolari.

De departe, asta este tot ce știm despre aplicația de portofel digital în dolari. Sperăm că vom actualiza acest ghid atunci când vom obține mai multe informații despre portofelul digital în dolari.

Să vedem următoarea secțiune din ghidul nostru de examinare a portofelului digital în dolari.

portofel digital în dolari

Asigurarea unui dolar digital suficient de retras

După cum știți, dolarul digital este strict digital. Dar ar avea suficienți bani pe hârtie pentru a-i încasa? Întrucât această versiune este doar numerar electronic, așa că fiecare credit va fi susținut de rezerva băncii federale.

Înainte de efectuarea fiecărei plăți lunare, secretarul Trezoreriei va anunța câtă plată trebuie să facă. Și dacă nu au suficiente note, atunci vor emite note și le vor transfera în rezerva federală pentru a iniția procesul de plată.

Deci, nu ar trebui să vă confruntați cu nicio problemă de retragere a sumei de la bancă.

Portofel digital pentru dolari

De obicei, acest lucru înseamnă că băncile membre vor întreține aceste portofele digitale pentru dvs. Deci, aceste portofele vă asigură că veți obține creditul fără probleme. Mai mult, aceste portofele sunt aici pentru a vă proteja plățile de orice tip de fraudă sau probleme de spălare.

În plus, nu va trebui să plătiți nicio taxă de portofel digital în dolari pentru a vă menține aceste conturi.

Potrivit informațiilor despre portofelul digital în dolari, toate băncile membre trebuie să întrețină tot portofelul digital pentru a vă asigura că aveți eligibilitatea de a primi plăți direct. Mai mult, băncile membre pot utiliza o entitate separată pentru a menține toate activele și pasivele din aceste portofele.

În acest caz, activele sunt doar dolarul digital explicat în factura de stimulare, inclusiv contul principal din rezerva federală.

Condiții pentru portofelul digital al dolarului

Există anumite condiții pe care banca membră trebuie să le mențină în acest caz. Acestea sunt –

 • Nimeni nu va trebui să plătească nicio taxă de portofel digital în dolari sau să aibă nicio limită de sold minim sau maxim.
 • În plus, trebuie să plătească dobânzile solicitate, dacă este cazul, dar nu mai mult decât suma necesară.
 • Toate portofelele vor avea caracteristici bancare tipice, cum ar fi – carduri de debit, acces la cont online, servicii bancare mobile, casier automat, plata automată a facturilor, opțiuni de trimitere a banilor și multe altele.
 • Nicio bancă nu poate limita în niciun caz funcționalitățile portofelelor digitale.
 • Astfel, doar portofelul digital passthrough nu va avea acoperire de descoperit de cont.
 • Băncile membre vor folosi termenul „FedAccount” ca denumire principală a sistemului de portofel digital în dolari.
 • Oricine își poate obține extrasul de cont sau alt material de marketing din aceste conturi.
 • În plus, băncile membre vor utiliza protocolul KYC / AML pentru a atribui portofelele în primul rând.
 • Nicio bancă nu poate limita funcționalitățile la nicio persoană fără o cauză probabilă.
 • Fiecare bancă trebuie să ofere protecție împotriva încălcărilor securității și a activităților frauduloase.
 • Băncile de rezervă federale pot oferi altor bănci de stat sau uniunilor de credit permisiunea de a deschide sau întreține portofele digitale, dacă este necesar.

Să vedem următoarea secțiune din ghidul nostru de examinare a portofelului digital în dolari.

Menținerea portofelelor digitale în dolari

Numai banca de rezervă federală poate emite orice fel de restricții sau reglementări de autorizare, cum ar fi taxele de portofel digital în dolari, ratele dobânzii și așa mai departe. Deci, orice modificare a funcționalității portofelului dvs. va proveni numai din rezerva federală.

Mai mult, disponibilitatea acestor numerare electronice trebuia să se întâmple în 2021. Cu toate acestea, în prezent, încă nu știm dacă vor oficializa acest lucru sau nu în acea dată. Deci, posibilitatea de a avea un portofel digital în dolari pentru 2021 rămâne încă de un fir.

Oricum, în acele zone în care acoperirea băncilor de rezervă federale este limitată, acestea vor fi partenere cu alte sucursale ale Serviciului Poștal al Statelor Unite pentru a oferi tuturor cetățenilor această tehnologie minunată..

Condiții pentru portofelul digital în dolari

Există anumite condiții pe care banca membră trebuie să le mențină în acest caz. Toți termenii sunt similari cu trecerea prin portofelul digital.

Pedeapsă în caz de activități frauduloase

Nu vă faceți griji; banii dvs. sunt în siguranță la banca federală. Ei iau măsuri drastice pentru a vă proteja creditele digitale de orice influență. În orice caz, dacă vreun angajat din cadrul băncii federale scapă de informații, atunci va trebui să facă față penalităților.

În mod similar, orice entitate externă care încearcă să intre în sistemul de întreprindere va primi, de asemenea, penalități. Deci, siguranța pentru creditele dvs. este de mare valoare aici. Nimeni nu vă poate lua dolarul digital ca și alte scandaluri de criptomonede de pe piață.

Să vedem în continuare avantajele din ghidul nostru digital de examinare a portofelului în dolari.

Beneficii pentru portofelul digital în dolari

Securitate superioară

Folosind tehnologia blockchain, portofelele digitale vor avea un nivel mai ridicat de securitate. În realitate, blockchain folosește criptografia pentru a-și crește protocoalele de securitate, astfel încât nimeni să nu poată modifica nicio valoare a registrului. Deci, nu veți avea probleme în asigurarea valorii dvs. în dolar digital, indiferent de ce.

Confidențialitate completă

Fiecare portofel va veni cu opțiunea sa de confidențialitate. Deci, nimeni nu poate vedea unde folosiți dolarul dvs. digital. Cu toate acestea, dacă rezerva federală menține contul principal, este posibil ca unele dintre informațiile dvs. să le fie disponibile. Dar abuzarea acestor acreditări de la băncile federale este foarte puțin probabilă.

Timp scurt de tranzacție

Banca tipică necesită mult timp pentru a trimite bani la nivel internațional. Dar când începeți să utilizați portofelele digitalizate, puteți trimite bani în câteva secunde! Cu siguranță vă va economisi mult timp, în principal în lanțul de aprovizionare și în procesele de întreprindere.

Fără activități frauduloase

Datorită naturii blockchain-ului, hackerii nu pot avea acces la sistemul de registre. De asemenea, procesul de autentificare a registrului distribuit este extrem de securizat. Astfel, utilizarea portofelelor digitale în dolari va opri definitiv activitățile frauduloase.

Taxe mici / zero

Spre deosebire de băncile tipice, vă puteți trimite banii folosind o taxă foarte mică sau deloc comision. De asemenea, întreținerea portofelului nu va necesita să cheltuiți bani în plus.

Provocări în viitor pentru dolarul digital

Tehnologie destul de nouă

Chiar dacă blockchain-ul există de ceva timp, este totuși o tehnologie nouă. Astfel, folosind un portofel digital, dintr-o dată poate părea o schimbare mai largă. Mai mult, impactul acestei tehnologii asupra economiei noastre nu este încă atât de clar.

Integrare globală

Integrarea acestor portofele la nivel global ar fi un apel greu. În multe cazuri, băncile din alte regiuni sunt încă sceptice cu privire la aceasta. De asemenea, este nevoie de timp pentru a modifica rețelele vechi. Deci, s-ar putea să dureze mult mai mult timp ca lumea să accepte pe deplin dolarul digital.

Experiență perfectă

Menținerea unei experiențe fără probleme poate fi dificilă. De fapt, blockchain-ul are probleme de scalabilitate, ca multe alte dezavantaje ale blockchain-ului. Deci, impactul punerii acestui dolar la dispoziția publicului poate împiedica performanța.

Respectarea standardelor de siguranță

Au existat unele scandaluri rele în jurul utilizării blockchain-ului. Deci, menținerea tuturor nevoilor de securitate ar putea fi mai dificilă decât credem.

Interoperabilitate

Când începeți să utilizați dolarul digital, va trebui să efectuați plățile online. Astfel, trebuie să aveți interoperabilitate între toate rețelele. Cu toate acestea, în acest moment, nu sunt disponibile multe funcții de interoperabilitate.

Asigurați-vă că verificați moneda digitală a Chinei – Proiectul DCEP.

În cele din urmă,

Un portofel digital în dolari este o facilitate extraordinară pe care o puteți utiliza împreună cu creditele dvs. digitale în dolari. Evident, datorită naturii monedei, nu puteți utiliza conturi tipice pentru a deține creditele. De aceea, utilizarea portofelului digital este absolut necesară.

În prezent, portofelul vă poate ajuta să vă simplificați toate plățile și chiar să vă ajute să utilizați și funcțiile de contract inteligent. Cu toate acestea, încă nu știm câte funcționalități puteți avea sau cât va include fundația.

Inutil să spun că mergem către un cu totul alt tip de viitor decât am anticipat. Dar se pare că totul este pentru cele mai bune cauze ale oamenilor și ale afacerilor. Dacă sunteți curios să aflați astfel de noi progrese tehnologice, asigurați-vă că vă înscrieți la cursul nostru blockchain gratuit pentru a începe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me