Proiectul Facebook Balanță a făcut știri când a apărut.

Acum că lucrurile s-au stabilit, Facebook este la curent cu lucruri noi.

Faceți cunoștință cu Novi – noul nume al portofelului Calibra care este utilizat pentru stocarea monedelor digitale Libra. Portofelul servește unui scop în ecosistem, permițând oamenilor să stocheze și să trimită monede digitale Balanță. Au făcut anunțul prin intermediul lor postare pe blog.

Acest pas este o mișcare pentru a ne asigura că Calibra oferă în continuare o modalitate de a susține angajamentele pe termen lung față de oameni.

Noul nume Novi este derivat din cuvintele latine, „via” pentru „cale” și „novus” pentru „nou”.

Pe scurt, vor să spună că este un Metoda noua a trimite bani. Odată cu schimbarea, ei și-au implementat, de asemenea, noua identitate vizuală, care va permite mișcarea fluidă a monedelor digitale. Mai mult, include și semnul din cap al pictogramei Balanță. Această includere în sigla mărcii înseamnă că acestea sunt încă angajate în rețeaua Balanță.

Ce face Novi?

Novi este creat pentru a asigura o modalitate ușoară de a trimite bani, similar cu modul de trimitere a mesajelor într-o rețea. De asemenea, este o aplicație autonomă. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să instalați dependențe pentru ao face să funcționeze. Acesta va funcționa similar cu celelalte aplicații de comunicare populare ale Facebook, inclusiv WhatsApp și Messenger.

Citiți mai multe despre Înțelegerea rețelei de la egal la egal

Pentru ca toate acestea să funcționeze, clienții Novi trebuie să fie verificați mai întâi. Verificarea se va face pe baza unui act de identitate emis de guvern. Acest lucru se va asigura că nu poate avea loc nicio fraudă prin intermediul aplicației. Această mișcare este oarecum discutabilă, având în vedere că criptomoneda sau banii digitali sunt, de asemenea, anonimi. Cu toate acestea, Facebook își propune să rezolve problema monedei digitale și, de asemenea, dorește să se asigure că nu pot avea loc fraude prin intermediul sistemului.

De asemenea, au venit cu noul lor site web pentru Novi aici: https://novi.com/

Capacitatea de a lucra în ecosistemul Facebook înseamnă, de asemenea, că va funcționa în diferite aplicații, cum ar fi WhatsApp sau messenger. În mod clar, acest lucru va ajuta o mulțime de oameni, deoarece ambele aplicații sunt deja populare și nu ar necesita niciun alt marketing sau acoperire. Cu cât utilizează mai multe servicii bazate pe Facebook, cu atât mai bine va înflori ecosistemul Balanță.

Un alt fapt care face ca Novi să fie uimitor este că nu există taxe ascunse asociate cu acesta. Veți putea împărți banii așa cum îi vedeți. Nu vor reduce niciun fel de taxe, astfel încât toată lumea din întreaga lume să îl poată utiliza fără a fi nevoie să plătească niciun fel de taxe.

portofel novi

Novi este încă la lucru. Se va lansa când rețeaua Balanță este gata de utilizare.

Caracteristici Novi

Există mai multe funcții la Novi. Să le discutăm mai jos.

  • Accesibil → Novi este accesibil nucleului. Îl puteți folosi pentru a adăuga bani la portofel. Mai mult, puteți trimite moneda digitală cunoștințelor dvs. din întreaga lume. Tot ce trebuie să faceți este să selectați pur și simplu persoana pe care doriți să o trimiteți, apoi introduceți suma, apoi faceți clic pe Trimiteți! Aplicația se va ocupa de cursul de schimb și va efectua transferul pentru dvs..
  • Informativ → Aplicația oferă cât mai multe informații posibil pentru referință. Aceasta înseamnă că veți putea urmări fiecare aspect al tranzacției fără a fi nevoie să părăsiți aplicația.
  • Note personale → De asemenea, puteți trimite note personale cunoștinței dvs. atunci când trimiteți banii. Acest lucru vă va ajuta să păstrați o filă cu privire la motivele pentru care ați trimis banii sau pur și simplu să scrieți un mesaj scurt și dulce persoanei care le primește. La urma urmei, câteva cuvinte pot adăuga întotdeauna conexiunea necesară împreună cu transferul!
  • Instantaneu → Deoarece Novi folosește rețeaua blockchain Libra, nu va exista nici o întârziere pentru a face tranzacțiile. Pur și simplu atingeți și trimiteți banii. Receptorul ar trebui să-l primească instant și să păstreze banii în moneda sa locală.
  • Sigur → Întregul proces de stocare și trimitere a banilor este sigur. Aceștia se asigură că toată lumea este verificată folosind identificarea guvernului. De asemenea, au protecții antifraudă care le vor permite utilizatorilor să raporteze orice activitate dăunătoare. Dacă are loc frauda, ​​utilizatorul va deveni eligibil pentru o rambursare integrală.
  • Privat → Împreună cu securitatea, oferă și un mediu privat pentru a stoca, trimite sau primi bani. Aceasta înseamnă că Novi nu prezintă informații și nu păstrează în siguranță și confidențialitate. În cele din urmă, sunteți singura persoană care poate vedea istoricul tranzacțiilor.

Care este motivația din spatele Novi?

Novi Financial își propune să ofere tuturor o modalitate mai bună de a face ca banii să funcționeze așa cum trebuie să fie. Odată cu aceasta, oamenii vor avea acces egal la servicii financiare. Este unul dintre primele lor produse care va funcționa perfect cu ecosistemul Balanță – un nou sistem de plăți care utilizează tehnologia blockchain.

Întreprinderile vor putea folosi Novi?

Novi este o soluție ideală pentru afaceri datorită integrării sale cu aplicația de comunicare Facebook. De asemenea, va separa aplicația care va oferi flexibilitate deplină utilizatorului. Portofelul este liber de utilizat, ceea ce înseamnă că întreprinderile sau serviciile financiare pot utiliza portofelul pentru a-și oferi serviciile de comerț electronic. Aceasta înseamnă că orice companie care dorește să profite de portofelul Novi o poate face prin crearea de portofele digitale și integrarea acestuia ca sistem de plată în afacerea lor.

Deoarece nu există niciun cost asociat cu Novi, companiile pot economisi timp și costuri atunci când procesează fonduri. De asemenea, pot crește folosind Novi, deoarece din ce în ce mai mulți clienți vor începe să-l folosească odată ce va fi lansat. Poate conecta oricine, inclusiv comercianții cu amănuntul online, magazinele mici sau o platformă globală.

De asemenea, va sprijini monedele locale convertindu-le în Balanță și apoi efectuând tranzacțiile. Utilizatorul trebuie să efectueze achiziția și să efectueze tranzacțiile. Un proces similar trebuie luat atunci când scoateți banii, adică conversia Balanței în moneda locală.

Concluzie

Proiectul Balanță este încă în lucru. Cu toate acestea, provocările sunt încă acolo. În timp ce SEC încearcă să reglementeze piața criptomonedelor, va fi interesant cum vor fi prezentate târgurile Novi sau Balanță în zilele următoare.

Deci, ce părere aveți despre NOVI? Credeți că redenumirea Calibra în Novi a fost o mișcare inteligentă? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me