Salariul de muncă blockchain poate varia foarte mult în funcție de ce fel de poziție este. Mai mult decât atât, există, de asemenea, alte variabile care pot schimba direct gama salariului de locuri de muncă blockchain, cum ar fi locația, cererea, lipsa, țara, profilul companiei și așa mai departe.

În orice caz, este firesc ca profesioniștii din blockchain să obțină un salariu puțin mai mare decât se aștepta. De ce totuși? Ei bine, acest lucru se datorează faptului că blockchain-ul este un subiect foarte complicat și toate tipurile de joburi trebuie să aibă o formă de cunoaștere.

De exemplu, un dezvoltator blockchain trebuie să știe cum să dezvolte o astfel de tehnologie fără probleme, dar un recrutor tehnic blockchain nu va trebui să aibă acel nivel de bază de cunoștințe.

Deci, vedeți, chiar dacă recrutorul nu știe cum să programeze, dar totuși, el / ea va trebui să înțeleagă cum funcționează și să judece candidații pe baza acelui merit..

În orice caz, salariul pentru jobul blockchain este cel mai mare din acest moment în acest moment. Deci, cel mai bine este să aplicați pentru joburi blockchain chiar acum! Dar cum să obțineți un loc de muncă în blockchain?

Ei bine, pentru a vă ajuta, voi acoperi tot ce trebuie să știți în acest ghid.

Asadar, hai sa incepem!

 

Contents

Blockchain Technology Job și salariul

Înainte să mă scufund în cum să obțin un loc de muncă în blockchain, să verificăm diferitele oportunități de muncă și gama de salarii pentru acestea. Să începem!

Blockchain Professional

Practic, profesioniștii în blockchain tind să aibă salarii mai mari în cadrul blockchain în comparație cu alți omologi. În realitate, cererea de locuri de muncă pentru profesioniștii în blockchain tinde să fie pe partea superioară. Mai ales pentru că nu sunt mulți oameni cu suficiente abilități pentru a dezvolta platforme blockchain fără erori.

De asemenea, aici, veți lucra practic ca dezvoltator full-stack. Deci, trebuie să știi cum să codezi. Oricum va trebui să fiți calificat în C, C ++, SDL, .NET, MVC, SOAP, FTP, REST, XCOD, AJAX, Python, Solidity, JavaScript și așa mai departe.

Oricum, aici, veți crea în principal noduri, veți configura rețele, veți crea contracte inteligente și așa mai departe.

Nivel de salarizare

Salariul pentru tehnologia blockchain pentru această funcție specială este ridicat, variind de la 68.000 USD la 200.000 USD în fiecare an! Este o mulțime de salariu pentru o funcție la care oricine poate visa.

Oricum, salariul mediu tipic al profesioniștilor blockchain este între 150k – 175k $. Deci, puteți vedea că gama poate varia foarte mult.

Pentru a compara, funcțiile tipice de inginer software par să obțină 137.000 de dolari în fiecare an. Deci, vedeți că numai dezvoltatorii devin mult mai mari decât experții tipici în software din orice alt domeniu.

Dar trebuie să fii calificat și, pentru asta, poți cere în schimb un salariu de 200.000 USD de la o companie.

Potrivit unui studiu Închiriat, gama de salarii a profesioniștilor în blockchain poate varia și în funcție de locație. Să vedem tabelul de mai jos pentru a afla mai multe despre problemă –

 

Locație

Salariu profesional Blockchain

Austin

140.817 dolari

Denver

142.615 dolari

Los Angeles

147.541 dolari

Zona SF Bay

167.975 dolari

Boston

149.144 dolari

Londra

79.048 GBP

New York

158.451 dolari

Chicago

134.161 dolari

Dallas

135.000 dolari

Franţa

60.495 €

Washington DC.

136.541 dolari

Toronto

124.459 C $

Seattle

154.144 dolari

San Diego

152.500 dolari

 

Deci, după cum puteți vedea, salariul se întâmplă să fie cel mai mare din zona golfului San Francisco în comparație cu orice alte locații din lume.

Consultant Blockchain

Consilierul / consilierul Blockchain este următorul cu un salariu de muncă blockchain ridicat. Dar ce fac cu adevărat consilierii în zilele noastre? Ei bine, ei vin cu strategii și foaie de parcurs perfecte pentru companiile de întreprinderi care caută utilizarea blockchain-ului pentru a-și spori veniturile.

Oricum, pentru aceasta, trebuie să analizați compania și să înțelegeți cum funcționează afacerea lor. Mai mult, trebuie să știți ce și cum funcționează tehnologia blockchain pentru a oferi strategia de afaceri perfectă din toate timpurile.

Vă voi sugera să utilizați un program de certificare blockchain pentru a vă valorifica abilitățile în acest caz.

 

Nivel de salarizare

Plata salariilor pentru consultanții blockchain nu este nici ea în urmă. Vă puteți aștepta să obțineți ceva în intervalul de 69k $ 179k $ în fiecare an. Oricum, după cum puteți vedea, rangul inferior provine în principal din locații în care tehnologia blockchain nu este încă atât de recunoscută.

Dar dacă poți trece prin toate obstacolele sau poți să te pricepi mai repede, atunci te poți aștepta să obții o cantitate mare de la bun început.

 

Arhitect Blockchain

Întreprinderile sunt mai mult decât dornice să angajeze arhitecți blockchain pentru cadoul lor orientat spre internet. Adică, cum altfel o companie se va concentra asupra prezenței utilizatorilor fără a utiliza un site web atractiv sau cam așa? În afară de realizarea de site-uri web profitabile, veți proiecta, de asemenea, interfața de utilizare pentru fiecare soluție a companiei dvs..

Așadar, a-l face atractiv este alegerea dvs. principală, deoarece este o modalitate excelentă de a atrage consumatorii pentru a obține soluția. În afară de asta, puteți proiecta și infrastructura principală a soluției blockchain.

De asemenea, voi adăuga că veți obține aici un salariu de job blockchain ridicat în comparație cu designerii tipici.

 

Nivel de salarizare

În realitate, gama salariilor pentru un arhitect blockchain se schimbă foarte mult datorită expertizei blockchain. Cu toate acestea, poate varia foarte mult și în funcție de companie. Există multe companii care sunt dispuse să plătească un salariu bun pentru angajarea proiectanților de infrastructură special pentru soluții blockchain.

Deci, vă puteți aștepta să varieze de la 31k $ 140k $ în fiecare an. Este o sumă generoasă de plată pentru această poziție. Mai mult, vă puteți aștepta să obțineți mai mult dacă vă aflați într-un arhitect senior.

 

Manager de proiect Blockchain

Ca manager de proiect, va trebui să aveți un nivel ridicat de abilități analitice, abilități comunicative și abilități de rezolvare a problemelor. Dacă sunteți recrutat, va trebui să rulați întregul proiect de la început până la sfârșit.

În multe cazuri, este posibil să aveți nevoie de abilități suplimentare, cum ar fi abilități avansate de codare sau orice alte metode. De ce totuși? Ei bine, pentru că responsabilitatea acestei funcții este destul de mare.

Mai mult, veți fi legătura directă între echipa non-tehnică și echipa tehnică. Astfel, obținerea unui salariu de job blockchain mai mare aici este absolut normal.

 

Nivel de salarizare

Îți va plăcea să auzi despre gama de salarii pentru managerii de proiect blockchain. În mod obișnuit, este de la 38k $ 111k $.

Cu toate acestea, se poate schimba în funcție de companie sau locație, la fel ca dezvoltatorii blockchain. În realitate, punctul de plecare pentru un manager de proiect blockchain poate scădea la 50.000 USD.

De asemenea, dacă sunteți un dezvoltator senior de blockchain sau cineva cu mai mult calibru decât restul membrilor echipei, decât să măriți până la 200.000 USD este o sarcină ușoară.

Dar dacă puteți demonstra că sunteți cu adevărat capabil să gestionați toate responsabilitățile decât vă puteți aștepta cu siguranță să obțineți un salariu mai mare de la orice companie de ultimă generație.

Cu toate acestea, este posibil ca startup-urile să nu fie atât de generoase, pentru început.

 

Inginer Blockchain

O altă poziție excelentă pentru această nișă este inginerul blockchain. Salariul pentru acest job blockchain este, de asemenea, la nivelul superior. În realitate, este o bună oportunitate pe care o puteți folosi pentru a vă asigura o zi de plată bună.

Mai mult, există deja o mare cerere pentru recrutarea de ingineri blockchain, de asemenea.

Aici, va trebui să proiectați arhitectura soluțiilor, să configurați infrastructurile și așa mai departe. Mai mult, trebuie să înțelegeți cum funcționează Hyperledger, Corda, Ethereum și să aveți cunoștințe despre Python, Oracle și Java.

 

Nivel de salarizare

Îți va plăcea să auzi despre gama salariilor pentru inginerii blockchain. În mod obișnuit este de la 104k $ 186k ​​$. Cu toate acestea, se poate schimba în funcție de companie sau locație, la fel ca dezvoltatorii blockchain. În realitate, punctul de plecare pentru un inginer blockchain poate scădea la 50.000 USD.

Dar dacă puteți demonstra că sunteți cu adevărat capabil să gestionați toate responsabilitățile decât vă puteți aștepta cu siguranță să obțineți un salariu mai mare de la orice companie de ultimă generație.

Cu toate acestea, este posibil ca startup-urile să nu fie atât de generoase, pentru început.

 

Specialist în marketing Blockchain

Cum poți încerca vreodată să fii specialist în marketing blockchain dacă nu știi cum funcționează tehnologia? În realitate, specialiștii în marketing blockchain par să aibă un salariu ridicat al locurilor de muncă blockchain și pentru abilitățile lor, desigur.

Aici va trebui să știți cum să utilizați tehnologia companiei și să atrageți posibili consumatori pentru aceasta. Mai mult, este posibil să trebuiască să învățați consumatorii ce este și această tehnologie.

Dar această funcție este în principal pentru acele companii care doresc să producă soluții de masă pentru utilizatorul final și nu ca sistem de rețea intern.

 

Nivel de salarizare

Salariul mediu obișnuit pe care v-ați putea aștepta să îl obțineți din această funcție este între 34k- 72k $. Este de fapt o sumă foarte generoasă pentru angajarea unui specialist în marketing. În realitate, numai companiile de ultimă generație se pot aștepta să vă plătească acest rang înalt.

Totuși, pe baza abilităților tale, poți cere mai multe dacă îți poți arăta în mod corespunzător întregul potențial.

Oricum, să trecem la următorul nostru punct în acest mod de a obține un ghid de job blockchain.

 

Inginer de calitate Blockchain

Inginerii de calitate blockchain trebuie să lucreze sub un inginer blockchain sau doar să lucreze într-o poziție similară cu aceștia. Practic, va trebui să analizați calitatea unei soluții înainte de a fi lansată.

Aici, când un dezvoltator sau inginer termină codarea, va trebui să parcurgeți rândul cu rândul pentru a afla eventualele discrepanțe. Deci, obiectivul dvs. principal este să testați noua soluție până când puteți găsi orice fel de bug-uri sau orice altceva.

Astfel, trebuie să înțelegeți o mulțime de arhitecturi și cadre de blockchain pentru aceasta. De asemenea, vă puteți aștepta la un salariu mare pentru jobul blockchain.

 

Nivel de salarizare

Ziua de plată pentru inginerul de calitate blockchain nu este nici ea în urmă. Vă puteți aștepta să obțineți ceva în intervalul de 51k $ 94k $ în fiecare an. Oricum, după cum puteți vedea, rangul inferior provine în principal din locații în care tehnologia blockchain nu este încă atât de recunoscută.

Dar dacă poți trece prin toate obstacolele sau poți să te pricepi mai repede decât te poți aștepta să obții o cantitate mare de la bun început.

Dar asigurați-vă că obțineți și o certificare pentru acest lucru.

 

Consultant juridic Blockchain

Ei bine, blockchain-ul este relativ nou și, datorită structurii sale, este destul de normal să aveți probleme juridice. În realitate, este descentralizat de atâtea ori încât să nu fie în conformitate cu legile tradiționale 100%. Aici intrați în calitate de consultant juridic blockchain.

Deci, întreprinderile vor folosi expertiza dvs. pentru a respecta reglementările în mod corespunzător sau chiar vor veni cu studii de caz care nu vor afecta compania lor într-un mod rău.

Deci, este o mare responsabilitate. În mod evident, va trebui să fii avocat și să înțelegi tehnologia pentru a-ți da seama și de orice discrepanță.

Oricum, consultanții legali blockchain au și un salariu mare pentru jobul blockchain.

 

Nivel de salarizare

Salariul mediu obișnuit pe care v-ați putea aștepta să-l obțineți din această funcție este între 23k – 176k $. Este de fapt o sumă foarte generoasă pentru angajarea unui consultant juridic. În realitate, numai companiile de ultimă generație se pot aștepta să vă plătească acest rang înalt.

Totuși, pe baza abilităților tale, poți cere mai multe dacă îți poți arăta în mod corespunzător întregul potențial.

 

Recrutare tehnică Blockchain

Angajarea potențialului blockchain, angajatul calificat, este o sarcină uriașă. Dacă nu puteți angaja persoana potrivită, atunci soarta companiei se distorsionează. În multe cazuri, recrutorii tehnici nu vor trebui să utilizeze cunoștințe tehnice de bază.

Dar în blockchain, va trebui să învățați despre tehnologie. Fără a înțelege tehnologia, angajarea oamenilor care o pot realiza va fi dificilă.

Deci, chiar dacă vă aflați într-o poziție de resurse umane, va trebui să aveți o bază de cunoștințe superioară. Fără aceasta, nu puteți identifica persoanele potrivite.

Oricum, aceasta este, de asemenea, o ocazie excelentă de a obține un salariu de muncă mare în blockchain.

 

Nivel de salarizare

În realitate, salariul pentru recrutorul tehnic blockchain este destul de mare. De ce? Ei bine, pentru că trebuie să înțelegeți cum funcționează blockchain-ul. Deci, pentru asta, trebuie să investești mai mult timp și resurse.

De asemenea, angajarea unui candidat potențial bun printre alți candidați care nu sunt calificați este destul de dificilă. Deci, vă puteți aștepta la ceva între 37.000 și 98.000 USD în fiecare an!

 

Blockchain Data Scientist

Un alt salariu de muncă cu plată mare, plătit, este poziția cercetătorilor de date. S-ar putea să vă întrebați ce face aici un om de știință al datelor? Ei bine, în realitate, blockchain-ul este un imens sistem de registre care va avea nevoie de ajutor suplimentar din când în când.

Aici intră în joc oamenii de știință de date. Trebuie să parcurgă toate aceste date și să le analizeze, descoperind orice discrepanțe.

Evident, datele private sunt ferite de acest lucru, dar există și alte date esențiale care trebuie auditate în mod regulat.

 

Nivel de salarizare

În realitate, intervalul salarial pentru un om de știință de date blockchain nu se schimbă prea mult datorită expertizei blockchain. Cu toate acestea, poate varia foarte mult și în funcție de companie. Există multe companii care sunt dispuse să plătească un salariu bun pentru angajarea oamenilor de știință de date special pentru soluții blockchain.

Deci, vă puteți aștepta ca acesta să varieze de la 65k $ 154k $ în fiecare an. Este o sumă generoasă de plată pentru această poziție. Mai mult decât atât, vă puteți aștepta să obțineți mai mult dacă sunteți într-un om de știință de date.

Oricum, să vedem următoarea parte din acest mod de a obține un ghid de job blockchain.

 

De ce abilități aveți nevoie pentru a obține un salariu ridicat al locurilor de muncă Blockchain?

Există câteva abilități pe care trebuie să le stăpânești dacă vrei să obții un salariu adecvat pentru orice funcție. Să verificăm ce sunt –

Aflați despre noțiunile de bază și de bază

Aceasta este una dintre abilitățile importante pentru un salariu de muncă blockchain ridicat. În realitate, aici, trebuie să învățați despre fundamentele tehnologiei blockchain și să vă asigurați că înțelegeți în mod corespunzător fiecare aspect.

 

Începeți să vă dezvoltați abilitățile transversale

O altă abilitate importantă este să îți valorifici abilitățile de consiliere transversală. De ce? Ei bine, veți avea nevoie de el pentru a vă menține abilitățile strategice la distanță. Mai mult, aceste abilități sunt necesare pentru implementarea unei soluții blockchain. Așadar, dacă le aveți, vă va ajuta cu siguranță să obțineți salariul dorit pentru joburile dvs. blockchain.

 

Înțelegeți cum funcționează diferite platforme Blockchain

Este într-adevăr un factor important pentru salariul dvs. ridicat pentru jobul blockchain. Fără a ști cum funcționează platformele, nu vă puteți aștepta să faceți mult. În realitate, cu cât înțelegi mai mult, funcționează, cu atât vei avea mai multe oportunități de muncă.

 

Fii un Acumen de Tehnologie și Afaceri

Încercați să deveniți o persoană care poate integra atât business cât și blockchain. În realitate, cu cât îi puteți cupla mai mult pe acești doi, cu atât vă puteți aștepta să obțineți un salariu bun pentru joburile blockchain. Oricum, aș sugera să verificați un curs blockchain pentru a afla detalii despre întreprindere și blockchain.

 

Obțineți cunoștințe despre registrele descentralizate și distribuite

Învățarea despre diferite registre descentralizate și distribuite este absolut necesară pentru obținerea unui salariu ridicat pentru jobul blockchain. Deci, asigurați-vă că înțelegeți pe deplin cum funcționează fiecare tip de tehnologie blockchain.

 

Aflați despre procesele de afaceri ale întreprinderilor

Știți că numai o bază de cunoștințe tehnice nu va ajuta la obținerea unui salariu bun pentru joburile blockchain. Dacă puteți înțelege cum funcționează procesele de afaceri ale companiei dvs., atunci veți fi perfect pentru această funcție.

Trebuie să-ți arăți valoarea și apoi să te aștepți la un salariu bun în schimbul valorii tale.

Oricum, să vedem următoarea abilitate în acest mod de a obține un ghid de job blockchain.

 

Învață să simplifici

Simplificarea unei soluții este necesară. Dacă îl complicați excesiv, atunci poate da naștere la o mulțime de probleme. Mai mult, poate reduce și valoarea mărcii companiilor dvs. Deci, asigurați-vă că învățați să simplificați orice fel de soluție blockchain.

Dacă puteți arăta potențialul pentru aceasta, vă puteți aștepta la un salariu ridicat pentru un loc de muncă blockchain.

 

Alăturați-vă unei comunități Blockchain

Încercați să deveniți o persoană care poate oferi valoare într-o comunitate blockchain. În realitate, comunitățile blockchain sunt perfecte doar pentru a învăța despre tehnologia blockchain. Deci, vă puteți aștepta să vă lustruiți abilitățile și mult mai repede.

Integrați atât business cât și blockchain. În realitate, vă puteți aștepta să obțineți un salariu bun și pentru calificarea mai rapidă. Oricum, aș sugera să verificați un curs blockchain pentru a afla detalii despre întreprindere și blockchain.

 

Înțelegeți tiparele, ecosistemele și standardele de arhitectură Blockchain

Este într-adevăr un factor important pentru salariul dvs. ridicat de muncă în tehnologia blockchain. Fără să știți despre diferitele modele de arhitectură și ecosistemul blockchain-urilor, nu puteți dezvolta blockchain-ul. În realitate, cu cât înțelegi mai mult, funcționează, cu atât vei avea mai multe oportunități de muncă.

 

Învață să comunici valoarea

O altă abilitate importantă este de a învăța să comunice valoare. În realitate, vă va ajuta foarte mult, deoarece vă puteți transmite ideile mai ușor colegilor și clienților.

De ce? Ei bine, veți avea nevoie de el pentru a vă menține abilitățile strategice la distanță. Mai mult, aceste abilități sunt necesare pentru implementarea unei soluții blockchain. Așadar, dacă le aveți, vă va ajuta cu siguranță să obțineți salariul dorit pentru joburile dvs. blockchain.

 

Finalizați un program de certificare Blockchain

Aceasta este una dintre abilitățile importante pentru un salariu de muncă în domeniul tehnologiei blockchain. În realitate, aici trebuie să câștigi cunoștințe despre diferite procese de dezvoltare a tehnologiei blockchain și să te asiguri că înțelegi corect fiecare aspect.

Mai mult, trebuie să finalizați cu succes un program de certificare pentru un salariu mai mare. Astfel, pentru a vă ajuta, avem un Curs profesional certificat Enterprise Blockchain. Deci, asigurați-vă că ați verificat-o!

 

Faceți un curs Blockchain pentru a afla despre tehnologia Blockchain

În realitate, obținerea unei certificări de la un curs blockchain poate fi cea mai bună ofertă pentru a obține un salariu bun pentru tehnologia blockchain. Pentru a vă ajuta, avem o cantitate bună de cursuri blockchain, bogate în informații și stabilite pe baza dorinței dumneavoastră.

 

Cursuri Blockchain care vă pot ajuta să vă abilitați mai repede

Avem o colecție bună de cursuri blockchain care vă vor ajuta să obțineți un loc de muncă cu salariu ridicat. Dacă doriți să știți cum să obțineți un loc de muncă în blockchain, verificați acum cursul nostru!

 

Professional Enterprise Blockchain certificat

Ei bine, răspunsul la întrebarea dvs. „cum să obțineți un loc de muncă în tehnologia blockchain” este cursurile noastre. În realitate, acest curs este foarte potrivit pentru orice fel de joburi legate de blockchain.

 

Ce vei învăța?

Elementele esențiale ale tehnologiei Blockchain

 • Elemente de bază ale blockchain-ului
 • Blockchain-uri private și publice
 • Modul în care blockchain creează blocuri
 • Contract inteligent

 

Analiza detaliată a diferitelor platforme Blockchain pentru întreprinderi

 • Ethereum
 • Tesatura Hyperledger
 • Corda

 

Blockchain în industriile de finanțare a comerțului

 • Soluții blockchain în finanțarea comerțului
 • Fundamentele Ripple
 • Noțiuni de bază ale criptomonedelor și activelor criptografice

 

Aplicații Blockchain pentru industrie

 • Procesul lanțului de aprovizionare și blockchain
 • Blockchain-digital-transformation
 • Blockchain lanțul de aprovizionare cazuri reale de utilizare

 

Cazuri esențiale de utilizare Blockchain

 • Companii din lumea reală care utilizează blockchain

 

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Aceasta este încă una dintre secțiunile noastre populare. Folosind acest curs, veți ști cum să obțineți un loc de muncă în tehnologia blockchain și cum puteți obține și un salariu mai mare.

 

Ce vei învăța?

Procesul de gestionare a lanțului de aprovizionare

 • Procesul lanțului de aprovizionare explicat
 • Responsabilitățile unui manager de lanț de aprovizionare

 

Crearea valorii în SCM

 • Corelarea capitalului dvs. circulant cu valoarea corporativă
 • Analizați modelele dvs. SCM cu modelul de valoare adăugată economică (EVA)
 • Procesul de gestionare a lanțului de aprovizionare și fondul de rulment

 

Case de utilizare a lanțului de aprovizionare cu lanțul de aprovizionare

 • Aplicații pentru lanțul de aprovizionare folosind blockchain
 • Cum funcționează platformele lanțului de aprovizionare cu blockchain

 

Implementarea Proiectului dvs. de lanț de aprovizionare vis

 • Cum veți dezvolta un astfel de proiect?

 

Să vedem următorul curs în acest ghid „Cum să obțineți un loc de muncă în blockchain”.

 

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Acest curs este special pentru industriile finanțelor comerciale. Deci, dacă sunteți interesat de un loc de muncă în sectorul finanțării comerțului, verificați acest curs chiar acum!

 

Ce vei învăța?

Cum funcționează finanțarea comerțului?

 • Elemente de bază ale finanțării comerțului
 • Probleme în industria finanțelor comerciale

 

Impactul blockchain-urilor în procesul de finanțare a comerțului

 • Avantajele blockchain-ului de finanțare comercială
 • Prezentare a inițiativelor de finanțare a comerțului blockchain
 • Înțelegerea elementelor de bază ale diferitelor platforme blockchain în finanțarea comerțului

 

Exemple reale de blockchain pentru finanțarea comerțului

 • Plăți transfrontaliere
 • Scrisoare de credit (LC)
 • Conosament (BoL)

 

Diferite platforme de finanțare a comerțului bazate pe blockchain

 • TradeLens
 • Contur
 • Comerț
 • Marco Polo

 

Blockchain de profil înalt progresează în finanțarea comerțului

 • TradeTrust
 • Inițiativa pentru standarde digitale

 

Șabloane Enterprise Blockchains

Este unul dintre cursurile importante blockchain din ghidul nostru „cum să obțineți un loc de muncă în tehnologia blockchain”. Folosind aceste șabloane, vă puteți proiecta cu ușurință propriile soluții blockchain fără probleme.

 

Gama de șabloane –

 • Ai nevoie de un blockchain?
 • Pregătirea proiectului Blockchain
 • Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain
 • Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain

 

Concluzie

Obținerea unui salariu ridicat pentru tehnologia blockchain poate fi dificilă dacă nu știi cum să o faci. În realitate, numai stăpânirea unor abilități foarte specifice vă poate face să lucrați. Deci, asigurați-vă că urmați lista sfaturilor.

De asemenea, în ceea ce privește funcția de serviciu, puteți vedea că fiecare oportunitate de muncă va oferi o sumă bună de salariu. Deci, indiferent de alegerea dvs., vă puteți asigura deja planurile de viitor.

Oricum, nu uitați să consultați și cursurile noastre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me