Pe măsură ce popularitatea tehnologiei blockchain crește, crește și cererea pentru dezvoltatorii blockchain. Acest articol oferă o idee clară despre salariul dezvoltatorului blockchain și despre modul în care acesta crește în timp.

Salariul dezvoltatorului Blockchain crește treptat și devine unul dintre cele mai bine plătite salarii din toate timpurile! De obicei, odată cu creșterea tehnologiei blockchain, multe oportunități de locuri de muncă preiau în curând piața. Acum, toată întreprinderea care caută profesioniști calificați acolo este dispusă să plătească și o sumă grea de salariu.

Astfel, dezvoltatorul blockchain fiind una dintre cele mai dorite poziții de locuri de muncă, vine și cu un salariu excelent pentru dezvoltatorul blockchain.

Cu toate acestea, există câțiva factori specifici care controlează valoarea salariului dezvoltatorului blockchain de la companie la companie. Dacă doriți să aflați despre beneficiile de a merge pentru această profesie, atunci aveți noroc. Astăzi, veți înțelege factorii și scenariile care decid valoarea salariului dezvoltatorului blockchain.

De asemenea, veți obține câteva indicații cu privire la modul în care puteți alege și pentru locuri de muncă cu dezvoltatori bine plătite.

Inscrie-te acum: Professional Blockchain Professional Enterprise (CEBP)

Contents

Care este gama salarială a unui dezvoltator Blockchain?

Înainte de a trece la modul în care vă puteți dezvolta CV-ul pentru un salariu de dezvoltator cu plată ridicată, să vorbim despre tipul de acoperire.

În realitate, cererea de talente bazate pe blockchain continuă să crească. Mai mult decât atât, contribuie direct la gama salarială ridicată. De obicei, livrarea medie blockchain se situează între 150.000 USD și 175.000 USD în fiecare an!

Pe de altă parte, inginerul software tipic pare să obțină 137.000 de dolari în fiecare an. Deci, vedeți cum salariul dezvoltatorului blockchain este mult mai mare decât inginerul sau dezvoltatorul mediu de software.

Dacă aveți experiență și aveți o cerere mai mare pe piață, atunci puteți câștiga până la 200.000 USD în fiecare an!

Puteți verifica modul în care se modifică salariul dezvoltatorului blockchain în funcție de zonă din tabelul de mai jos.

Salariu AreaBlockchain Developer
Zona SF Bay 168.248 dolari
New York 161.862 dolari
San Diego 158.333 dolari
Seattle 154.241 dolari
Boston 153.933 dolari
Los Angeles 152.045 dolari
Philadelphia 150.000 dolari
Washington DC. 149.956 dolari
Austin 147.421 dolari
Dallas / Ft Worth 142.800 dolari
Atlanta 141.666 dolari
Denver 132.500 dolari
Chicago 127.769 dolari
Londra 113.368 USD (81.414 GBP)
Toronto 96.540 USD (122.964 C $)
Franţa 72.281 USD (59.875 €)

Sursa: Angajat

După cum puteți vedea, salariul mediu maxim al dezvoltatorului blockchain pare să fie în San Francisco. Cu toate acestea, multe companii pot chiar să plătească mai mult decât acesta, deoarece este doar numărul mediu.

Specializări: Specialist în platformă Blockchain

Pe de altă parte, un specialist specific în platforma blockchain poate obține chiar mai mult salariu. De exemplu, dezvoltatorii de blockchain-uri Ethereum sau Hyperledger pot obține un salariu mai mare al dezvoltatorilor de blockchain decât orice alt expert în platformă.

Aruncați o privire mai jos –

Locație Început scăzut Înălțime medie Salariu mediu
S.U.A. 80.000 dolari 180.000 dolari 127.500 dolari
Asia 100.000 dolari 150.000 dolari 125.000 dolari
la distanta 100.000 dolari 200.000 dolari 145.000 dolari

Sursa: cryptocurrencyjobs.co

Așadar, puteți vedea că, în funcție de locație și de specializare, gama de salarii a dezvoltatorului se va schimba. Aici, joburile blockchain la distanță se referă la externalizare sau companii care oferă funcții de la domiciliu.

Citeste mai mult: Cum să obțineți un job de dezvoltator Blockchain?

Ce factori influențează salariul dezvoltatorului blockchain?

Există anumiți factori care vă pot influența cu ușurință salariul de dezvoltator blockchain. Mai mult decât atât, acești factori sunt extrem de importanți, deoarece dacă știți despre ei, puteți strategiza cu ușurință și pentru viitoarea dvs. carieră. Acestea sunt –

Locația locului de muncă

Locația locului de muncă este unul dintre cei mai importanți factori pentru un salariu mare al dezvoltatorului blockchain. În realitate, dacă locația nu este compatibilă cu tehnologia sau avansată, majoritatea salariilor dezvoltatorului blockchain sunt mici.

Astfel, mutarea într-o locație în care calificările dvs. ar avea mai multă expunere ar trebui să fie primul dvs. apel.

De obicei, în Europa, nevoia de blockchain nu este încă eminentă în multe locuri. Drept urmare, salariile dezvoltatorului blockchain nu sunt atât de mari în comparație cu locațiile din Asia sau SUA.

Sperăm că, în viitorul apropiat, când fiecare locație va aprecia blockchain-ul, suma salariului va crește, de asemenea.

Locație Început scăzut Înălțime medie Salariu mediu
S.U.A. 70.000 dolari 200.000 dolari 136.000 dolari

Asia 60.000 dolari 120.000 dolari 87.500 dolari
Europa 55.000 dolari 91.000 de dolari 73.300 USD
la distanta 70.000 dolari 200.000 dolari 123.750 dolari

Sursa: cryptocurrencyjobs.co

După cum puteți vedea, gama salarială generală a unui dezvoltator de blockchain poate varia semnificativ în funcție de locație.

Experiența contează

Ei bine, nu este un șocant. În realitate, experiența contează evident și contează foarte mult. Mai mult decât atât, dacă ați lucrat deja la mai multe proiecte blockchain, atunci vă puteți aștepta să obțineți un salariu frumos de dezvoltator blockchain.

Pe de altă parte, începătorii care au învățat doar cum să dezvolte blockchain recent vor primi salarii cu plăți reduse chiar de la început. Odată ce începeți să lucrați la anumite proiecte blockchain sau în companii de valoare mare, cererea dvs. va începe să crească.

Vechime in munca

În multe cazuri, vechimea va influența cât de mult sunteți plătit. În realitate, cu cât câștigi mai multă experiență, cu atât poți ocupa mai multe funcții superioare. Aici, vechimea nu se bazează pe vârstă, ci mai degrabă pe rangul din compania dvs..

Cu atât mai mult, cu cât rangul este mai ridicat, cu atât dezvoltatorul este mai experimentat și mai informat. Astfel, este destul de normal ca ei să fie plătiți mai mult decât subalternii săi. Așadar, vă puteți aștepta cu siguranță la mai multe plăți odată ce sunteți promovat într-un post superior.

Profilul Companiei

Un alt factor important care influențează salariile dezvoltatorilor blockchain este profilul companiei. Dacă doriți doar startup-uri, acestea nu vă pot oferi atât de multă plată la începutul activității lor. Dar dacă ținta dvs. este întreprinderile de profil, atunci vă puteți aștepta să obțineți o sumă frumoasă.

În realitate, întreprinderile cu profil înalt sunt întotdeauna dispuse să investească bani în tehnologia blockchain. Astfel, sunt dispuși să angajeze profesioniști și să plătească în schimb un salariu bun.

Deficitul angajaților

De asemenea, lipsa angajaților poate influența modul în care companiile își atribuie salariile de dezvoltator blockchain. Deoarece blockchain-ul este o tehnologie nouă, nu sunt mulți profesioniști care să înțeleagă pe deplin conceptele. Drept urmare, există întotdeauna o nevoie persistentă de angajați.

Astfel, gama salariilor continuă să crească și pe baza acestui fapt. Mai mult, dacă în orice locație nu există nici o lipsă de angajați, atunci și salariul poate scădea. Deci, chiar dacă tocmai ați învățat cum să dezvoltați blockchain-ul, este posibil să obțineți în continuare un salariu bun.

Citeste mai mult: Cum să devii dezvoltator Blockchain?

Certificările Blockchain asigură un salariu mai mare pentru dezvoltatorii Blockchain

Un dezvoltator de blockchain certificat va primi întotdeauna mai mult salariu comparativ cu unul care nu a finalizat cursurile de blockchain pentru dezvoltatori. De ce? Ei bine, atunci când sunteți doar un începător în acest domeniu, o certificare vă poate arăta într-adevăr adevărata expertiză.

Astfel, veți obține mai multe oferte și veți obține poziții mai profitabile în întreprinderi. Astfel, ar trebui să vă gândiți să deveniți un dezvoltator certificat de blockchain chiar la începutul carierei. Scopul unei cariere grozave în blockchain crește doar cu timpul.

Orice dezvoltator senior ar trebui să obțină și certificări.

Cum puteți crește salariul?

Creșterea salariului de dezvoltator blockchain poate părea o sarcină dificilă la început. Dar odată ce începeți să lucrați la abilitățile de top blockchain, veți primi oferte pentru salarii mari pentru dezvoltatori blockchain. Astfel, am realizat o listă de indicatori care vă vor ajuta să obțineți cu ușurință un loc de muncă de vis.

Posedați calibru pentru afaceri și tehnologie pentru întreprinderi

Știți, dacă doriți să obțineți un salariu mare pentru dezvoltatorii blockchain, atunci ar trebui să lucrați cu siguranță la abilitățile dvs. de afaceri ale întreprinderii. În realitate, există doar o mână de profesioniști care știu să combine atât afacerea întreprinderii, cât și blockchain-ul pentru tehnologia întreprinderii.

Dacă puteți arăta că sunteți un expert în a face acest lucru, atunci cu siguranță vă veți crește șansele de a obține un salariu mare pentru dezvoltatori blockchain.

Obține o diplomă

Obținerea unei diplome este probabil o modalitate excelentă de a vă îmbogăți CV-ul. Ar trebui să încercați să finalizați o diplomă de licență în inginerie informatică sau să obțineți cel puțin o diplomă. În realitate, indiferent cât de mult ați fi un expert, marile companii vor să angajeze pe cineva cu un background valid.

Obțineți o experiență extraordinară

Experiență, experiență și experiență! Nu există nimic mai atractiv în CV, decât faptul că aveți un fundal solid în lucrul la tehnologia blockchain.

Deci, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți construiești încet rețeaua și să lucrezi la proiecte blockchain de rang înalt pentru a obține un salariu bun pentru dezvoltatorii blockchain.

Fii specialist în diferite limbaje de programare

Limbajele de programare sunt esențiale în dezvoltarea blockchain-ului. Astfel, cu cât cunoașteți mai mult limbajul de programare, cu atât va fi mai mare salariul dvs. de dezvoltator blockchain.

Folosiți-vă timpul liber pentru a învăța un nou limbaj de programare, cum ar fi DAML, C ++, Solidity, Java, Python etc..

Know-how pentru a comunica valoarea

Bine, deci știi cum să dezvolți blockchain, dar îți poți într-adevăr ideile în mod corespunzător pentru părțile interesate? Dacă nu ești atât de vocal, atunci începe să lucrezi la asta. Asigurați-vă că știți cum să comicați valoare pentru colegii și clienții dvs..

În realitate, acest lucru se va concentra asupra dvs. și veți primi în curând oferte de locuri de muncă cu salariu blockchain ridicat.

Cursuri complete Blockchain

Salariile dezvoltatorului blockchain pot depinde, de asemenea, de dacă ați finalizat sau nu cursuri blockchain. Este o modalitate excelentă de a vă îmbogăți CV-ul și de a vă mulțumi intervievatorii.

Disecați diferite platforme Blockchain

Dacă tot nu înțelegeți cum funcționează diferite platforme blockchain, aceasta ar putea fi cauza salariului dvs. redus blockchain. În realitate, nu mai este suficient să știi doar unul din doi. Deci, asigurați-vă că vă concentrați pe toate cele populare actuale de pe piață.

Fiți competenți cu procesele de afaceri ale întreprinderilor

Nu știți cum funcționează întreprinderile sau generează venituri? Apoi începeți să aflați despre ele chiar acum! Fără aceste cunoștințe, nu vă puteți crește valoarea.

Învață să creezi strategic Blockchain Roadmaps

Cu cât poți rezolva o problemă rapid și mai strategic, cu atât mai bine pentru compania ta și pentru poziția ta. De asemenea, ar trebui să învățați să creați foi de parcurs blockchain bazate pe compania dvs. și să o faceți unică.

Este de fapt o modalitate excelentă de a ieși din mulțime.

Oricum, să verificăm următoarea abilitate în acest mod de a deveni un ghid pentru dezvoltatori blockchain.

Deveniți un expert în ecosisteme și standarde Blockchain

Ei bine, după cum puteți vedea, nu există alte opțiuni decât să deveniți un expert în standarde și ecosisteme. În realitate, blockchain-ul are o mulțime de ecosisteme diferite. Mai mult, să știi cum să le recreezi nu va face decât să îți îmbogățească CV-ul.

Aflați cum să utilizați șabloane sau instrumente care pot fi acționate

Șabloanele sau instrumentele acționabile ajută la finalizarea unui proiect destul de repede decât de obicei. Ca urmare, puteți prelua mai multe proiecte și puteți implementa blockchain într-un timp scurt. Deci, timpul de livrare se va schimba și veți obține un salariu mare pentru dezvoltatorii blockchain.

Obțineți o certificare Enterprise Blockchain

Știți că a deveni un dezvoltator certificat de blockchain vă poate spori cu adevărat așteptările salariale. În realitate, întreprinderile caută adesea certificarea adecvată pentru a angaja în funcție.

Asigurați-vă că obțineți o certificare pentru blockchain. Consultați cursurile și certificările noastre la 101 Blockchains Academy chiar acum!

Cursuri Blockchain pentru calea dvs. de carieră pentru dezvoltatori

Folosind cursurile noastre pentru dezvoltatori blockchain premium, vă puteți dezvolta în curând abilitățile. Drept urmare, veți obține o ofertă de salariu de dezvoltator de blockchain ridicat. Doar asigurați-vă că urmați instrucțiunile noastre și utilizați baza de cunoștințe pentru a crea proiecte inovatoare.

Oricum, avem în prezent patru cursuri diferite pentru dvs. Acestea sunt –

Professional Enterprise Blockchain certificat

Prezentare generală

Acesta este unul dintre cursurile noastre pentru dezvoltatori de blockchain care vă vor ajuta să deveniți un dezvoltator de blockchain certificat. Cu atât mai mult, odată ce ați terminat cursul blockchain de întreprindere, veți ști cum să deveniți dezvoltator blockchain.

Oricum, la început, cursul nostru va începe cu elementele de bază. Deci, știi totul despre tehnologia în sine. Mai târziu, vom trece la platforme specifice pe care multe companii le folosesc în prezent în afacerile lor.

Acest curs vă va ajuta cu siguranță să vă antrenați pentru a fi perfecționist și puteți trece apoi la un salariu mare pentru dezvoltatori blockchain.

Ce va acoperi cursul?

Introducere în tehnologia Blockchain

 • Elemente de bază ale blockchain-ului
 • Modul în care blockchain creează blocuri
 • Diferite tipuri de blockchain – private și publice
 • Aspecte esențiale ale contractului inteligent
 • Dovada muncii

Disecarea în prezent a platformelor Blockchain Enterprise populare

 • Tesatura Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Modul în care Blockchain influențează finanțarea comerțului

 • Proiecte blockchain actuale în industria finanțelor comerciale
 • Platforma Enterprise este fundamentală pentru Ripple
 • Ce sunt criptomonedele și activele criptografice?

Aplicații blockchain pe care le utilizează industria întreprinderilor

 • Blockchain în gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Lanț de aprovizionare folosind blockchain în diferite domenii
 • Transformare digitală blockchain în industriile lanțului de aprovizionare

Cazuri de utilizare Blockchain

 • Lista cazurilor de utilizare blockchain pentru fiecare industrie

Acest curs include și alte materiale bonus exclusive pentru dvs.!

Inscrie-te acum: Professional Blockchain Professional Enterprise (CEBP)

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Prezentare generală

Dacă doriți să obțineți un loc de muncă cu un salariu mare de dezvoltator blockchain în blockchain pentru industriile lanțului de aprovizionare, atunci acest curs este perfect potrivit pentru asta. De fapt, odată ce terminați cursul, veți ști cum funcționează procesele de afaceri în această industrie.

Mai mult, veți ști cum să vă folosiți baza de cunoștințe pentru a vă construi o altă soluție inovatoare.

În realitate, vă putem asigura că cursul nostru este mai mult decât capabil să vă ajute să obțineți această poziție salarială ridicată a dezvoltatorului blockchain în orice companie.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi cursul până la obiect. În acest curs, ne vom concentra asupra modului în care funcționează managementul lanțului de aprovizionare, probleme, cum puteți crea valoare și cum va ajuta utilizarea blockchain-ului.

Mai mult, vom acoperi chiar și cum să devenim un dezvoltator de blockchain și în această industrie.

Ce va acoperi cursul?

Procesul de gestionare a lanțului de aprovizionare

 • Definiția corectă a lanțului de aprovizionare
 • Responsabilitățile unui manager de lanț de aprovizionare

Cum funcționează crearea valorii în gestionarea lanțului de aprovizionare

 • Corelarea capitalului dvs. circulant cu valoarea corporativă
 • Utilizarea modelului de valoare adăugată economică (EVA) pentru a evalua modelele de management al lanțului de aprovizionare
 • Cum funcționează împreună fondul de rulment și gestionarea lanțului de aprovizionare

Avantajele lumii reale ale utilizării blockchain-ului în lanțul de aprovizionare

 • Cum impactul blockchain-ului asupra acestui sector
 • Modul în care platformele lanțului de aprovizionare utilizează în mod regulat blockchain-ul

Implementarea soluțiilor dvs. Blockchain în industria lanțului de aprovizionare

 • Vă ajută să învățați cum să dezvoltați blockchain pentru industriile lanțului de aprovizionare

Acest curs include și alte materiale bonus exclusive pentru dvs.!

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Prezentare generală

Acest curs va acoperi toate cele mai importante lecții legate de blockchain în finanțarea comerțului. În primul rând, va începe prin acoperirea diferitelor elemente ale finanțării comerțului. Mai târziu, va trece la problemele cu care se confruntă industria finanțelor comerciale în fiecare zi.

Mai târziu, ne vom concentra asupra modului în care puteți utiliza blockchain pentru a vă concentra cu adevărat pe aceste probleme și pentru a le rezolva în consecință.

Oricum, pentru a vă ajuta să aflați cum utilizează companiile tehnologia, vom acoperi și inițiativele populare. În realitate, aceste lecții se potrivesc perfect abilităților pe care le susțineți. Așadar, vă puteți aștepta la o cantitate bună de salariu pentru dezvoltatorii blockchain în industria blockchain-ului de finanțare comercială.

Ce va acoperi cursul?

Fundamentul industriilor de finanțare a comerțului

 • Elemente de bază ale finanțării comerțului
 • Problemele majore cu care se confruntă în mod regulat industriile finanțelor comerciale

Cum influențează Blockchain procesul de finanțare a comerțului

 • Avantajele Blockchain în procesul de finanțare a comerțului
 • Prezentare a inițiativelor de finanțare a comerțului blockchain
 • Disecția platformelor blockchain în comerț

Exemple reale de blockchain pentru finanțarea comerțului

 • Conosament (BoL)
 • Plăți transfrontaliere
 • Scrisoare de credit (LC)

Diverse platforme de finanțare a comerțului care utilizează Blockchain

 • Marco Polo
 • Comerț
 • Contur
 • TradeLens

Dezvoltări Blockchain de profil înalt în finanțarea comerțului

 • TradeTrust
 • Digital-Standards-Initiative

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Trade Finance

Șabloane Enterprise Blockchains

În experiența dvs. de dezvoltare, este posibil să fi folosit instrumente pentru a face procesul chiar mai rapid decât cel obișnuit. Astfel, pentru a vă ajuta să dezvoltați blockchain mai rapid, suntem aici cu setul nostru de șabloane care pot fi acționate. Aceste șabloane vă vor ajuta să faceți lucrurile mai repede.

Și dacă tocmai ați învățat cum să dezvoltați blockchain, folosiți șabloanele noastre pentru a vă exercita și abilitățile strategice.

Lista de șabloane

 • Ai nevoie de un blockchain? – Acest șablon este aici pentru a vă ajuta să aflați dacă compania dvs. are nevoie de blockchain sau nu. Doar pentru că alte companii implementează acest lucru nu înseamnă că și compania dvs. ar trebui să o facă. De aceea, să utilizați acest șablon pentru a afla mai multe despre el.
 • Pregătirea proiectului Blockchain – Acest șablon este aici pentru a vă ajuta să decideți când proiectul dvs. va fi gata. Mai mult, puteți utiliza acest instrument pentru a debloca strategiile blockchain și pentru a vă ajuta să decideți când să comercializați soluția.
 • Prezentarea unei soluții Enterprise Blockchain – Puteți utiliza acest șablon pentru a vă prezenta ideile inovatoare blockchain potențialilor clienți sau părților interesate. În realitate, este posibil ca mulți dezvoltatori să fie nevoiți să gestioneze proiecte, iar acest lucru necesită o prezentare adecvată.
 • Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain – Acesta vă va anunța ce parte a modelului dvs. de lanț de aprovizionare are nevoie de blockchain. Deci, puteți modifica sau integra blockchain doar în acele părți.

Acest curs include și alte materiale bonus exclusive pentru dvs.!

Inscrie-te acum: Șabloane Enterprise Blockchains

Îmbunătățiți-vă salariul cu cursurile noastre pentru dezvoltatori Blockchain

În realitate, oferim o serie de cursuri blockchain pentru a vă ajuta să vă ghidați în cariera dvs. de dezvoltator. Știm cât de importante pot fi cursurile pentru dezvoltatori blockchain. De aceea, oferim cursuri de cea mai înaltă calitate doar pentru a vă ajuta să obțineți un loc de muncă bine plătit.

În realitate, aceste cursuri vă vor spune cu siguranță cum să dezvoltați soluții blockchain pentru medii blockchain de întreprindere. Practic, doar cunoașterea dezvoltării unei soluții blockchain nu o va reduce.

Aveți nevoie de o mulțime de cunoștințe despre modul în care funcționează fiecare întreprindere și să determinați soluția potrivită pentru acestea.

De aceea, vă recomandăm cu insistență cursurile noastre, deoarece acestea sunt ușor diferite de toate celelalte programe de certificare.

Cum?

Ei bine, tindem să ne concentrăm atât pe tehnologie, cât și pe perspectiva afacerii. În realitate, acest lucru este ceva pe care afacerea întreprinderii tinde să îl caute.

Cu toate acestea, nu sunt mulți oameni care să știe cu adevărat cum să crească afacerea cu soluțiile lor.

Prin urmare, cursurile noastre sunt aici pentru a vă ajuta complet. Mai mult, oferim lecții actualizate cu fiecare curs. Astfel, veți rămâne întotdeauna relevant pentru piețele în schimbare. Chiar dacă finalizați cursurile noastre, veți primi actualizări periodice de la noi.

În cele din urmă

Locul de muncă pentru dezvoltatorul blockchain este o alegere minunată în carieră, cu titlurile financiare pe care le oferă. În acest moment, cerințele sunt mari și nu sunt mulți oameni cu abilități profesionale.

Deci, aceasta este șansa perfectă pentru dvs. de a începe să vă schimbați experiențele și baza de cunoștințe. Evident, pe măsură ce veți câștiga mai multă experiență, cu atât vă puteți aștepta la un salariu mai mare. Pe scurt, abilitățile dvs. vă vor sigila securitatea financiară pentru dvs..

Oricum, nu uitați să consultați cursul Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) pentru a oferi carierei dvs. un impuls masiv acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me