Vă pregătiți pentru un interviu Blockchain? Aici vă aducem ghidul expert pentru pregătirea interviului dvs. Blockchain!

Există multe motive pentru validarea blockchain-ului ca tehnologie viitoare. A transformat complet noțiunile legate de securitatea informațiilor și abordările convenționale pentru tranzacțiile comerciale. În același timp, creșterea explozivă a industriei blockchain a fost, de asemenea, un factor proeminent în creșterea cererii de expertiză blockchain.

Prin urmare, pregătirea interviului blockchain a devenit una dintre cerințele importante pentru mulți profesioniști care aspiră la blockchain. Deși certificările și instruirea blockchain vă pot ajuta să vă dezvoltați expertiza în blockchain, trebuie să urmați o abordare diferită în pregătirea interviurilor blockchain.

Ghid expert pentru pregătirea interviului Blockchain

Nu este atât de ușor să spargi un interviu blockchain și să obții un job blockchain. Așadar, experții de la 101 Blockchains au organizat acest ghid pentru a vă ajuta să asistați la interviul blockchain și să obțineți locul de muncă de vis. Următoarea discuție vă oferă o prezentare generală a abilităților importante necesare pentru calificarea la un interviu blockchain. În plus, discuția poate ajuta și la aflarea sfaturilor experților pentru interviul blockchain.

Ești nou în Blockchain? Începeți-vă cariera Blockchain cu cursul gratuit Fundamentale Blockchain și puneți bazele unei cariere strălucitoare Blockchain.

Abilități necesare pentru un interviu Blockchain

Mulți candidați presupun că pregătirea interviului blockchain este foarte ușoară și orice profesionist certificat blockchain s-ar putea califica cu ușurință pentru un interviu blockchain. Cu toate acestea, imaginea actuală prezintă un scenariu complet diferit în care diferiții manageri și angajatori pot folosi abordări distincte pentru testarea cunoștințelor blockchain ale candidaților. Prin urmare, aveți nevoie de următoarele abilități pentru a vă consolida controlul asupra întrebărilor în interviurile blockchain.

 • Concentrați-vă întotdeauna pe elementele de bază mai întâi

Cel mai important aspect al soluției la „cum să vă pregătiți pentru interviul blockchain” este să începeți cu fundamentele. Interviurile legate de blockchain încep întotdeauna cu evaluarea cunoștințelor candidatului cu privire la conceptele de bază ale blockchain-ului.

Comanda unui candidat asupra conceptelor fundamentale ale blockchain-ului arată clar fluența lor în înțelegerea tehnologiei blockchain. Candidații trebuie să se specializeze în definițiile diferiților termeni din tehnologia blockchain, împreună cu o înțelegere formală a semnificației fiecărui termen în lumea blockchain-ului..

 • Familiarizarea cu descentralizarea și registrele distribuite

A doua cerință pentru candidații la pregătirea interviurilor blockchain se referă la cunoștințele privind registrele distribuite și platformele descentralizate. Întreprinderile folosesc în principal blockchain-ul pentru aspectele sale de descentralizare și confidențialitate, ca un registru distribuit.

Mai mult, multe noi platforme blockchain de întreprindere oferă flexibilitate pentru dezvoltarea de noi soluții blockchain. Prin urmare, angajatorii ar intra cu siguranță în subiectele referitoare la registrele distribuite și platformele descentralizate în interviurile blockchain.

Candidații ar trebui să fie pregătiți pentru întrebări care cer caracteristici ale registrelor distribuite pentru cazuri specifice de utilizare a afacerii. Pe de altă parte, vă puteți confrunta, de asemenea, cu întrebări despre caracteristicile platformelor blockchain de întreprindere pe care le puteți utiliza pentru obiective specifice de afaceri.

Citește și: Cum să obțineți un job Blockchain

 • Fluență aprofundată cu standardele și funcționarea Blockchain

Următoarea cerință importantă de abilități menționată în sfaturile experților pentru interviul blockchain se referă la o înțelegere cuprinzătoare a suprasolicitării standardelor și ecosistemelor blockchain. Candidații trebuie să-și cunoască drumul în jurul ecosistemului blockchain pentru a-și arăta abilitățile de a profita la maximum de tehnologia blockchain potențialilor angajatori.

Cunoștințele dvs. despre standardele blockchain și cele mai bune practici oferă, de asemenea, o impresie a capacităților dvs. de a valorifica valoarea optimă de afaceri a tehnologiei blockchain. Prin urmare, un angajator ar putea fi asigurat de investiția perfectă în talentul blockchain care le poate oferi rentabilități fezabile în termeni de valoare.

 • Set larg de abilități interdisciplinare

Candidații ar trebui să se concentreze, de asemenea, pe lărgirea domeniului de competențe interdisciplinare ca parte a pregătirii interviurilor blockchain. Abilitățile interdisciplinare sunt extrem de importante pentru a vă asigura că puteți asigura tranziția lină de la sistemele vechi la sistemele alimentate de blockchain. În același timp, abilitățile interdisciplinare arată, de asemenea, capacitatea candidaților de a aborda o gamă mai largă de responsabilități profesionale.

 • Cunoașterea proceselor de afaceri ale întreprinderilor

Este mai probabil ca angajatorii să aprecieze candidații cu o înțelegere a proceselor de afaceri ale întreprinderii. Cunoașterea formală a diferitelor procese de afaceri ale întreprinderii ar putea ajuta candidații să-și demonstreze abilitățile de a stabili potrivirea corectă între operațiunile organizaționale și capacitățile blockchain. Cunoștințele dvs. despre procesele de afaceri ale întreprinderii vă vor spori, de asemenea, șansele de a impresiona managerul angajator.

Cel mai important, cunoașterea proceselor de afaceri ale întreprinderii ajută la dezvoltarea unor strategii ideale pentru dezvoltarea soluțiilor. Așadar, fluența dvs. în logistică, operațiuni de trezorerie, achiziții sau gestionarea lanțului de aprovizionare vă poate sprijini considerabil pregătirea interviului blockchain.

Certificarea Blockchain adaugă o acreditare CV-ului dvs. și vă face să ieșiți din mulțime. Obțineți una dintre cele mai bune certificări Blockchain și sporiți-vă șansele de a obține locul de muncă la care ați visat.

 • Cunoașterea diferitelor platforme Enterprise Blockchain

Indiferent de rolul postului, candidații ar trebui să se concentreze asupra funcționării diferitelor platforme blockchain. Cele mai importante răspunsuri la „cum să vă pregătiți pentru interviul blockchain” subliniază în mod direct necesitatea de a afla despre funcționarea diferitelor platforme blockchain.

Cel mai important, candidații ar trebui să își mențină accentul pe platformele care sunt special adaptate pentru mediile de afaceri. Adoptarea unei game largi de platforme blockchain de întreprindere poate crea nevoia ca profesioniștii blockchain să dezvolte soluții pe diferite platforme. Prin urmare, puteți impresiona managerii de angajare prezentându-vă înțelegerea conceptelor în diferite platforme blockchain de întreprindere.        

 • Cunoașterea combinării afacerilor cu tehnologia

Șansele de pregătire cu succes a interviului blockchain se îmbunătățesc considerabil atunci când candidații sunt capabili să combine afacerea cu tehnologia în mod eficient. Trebuie să lucrați în roluri de job blockchain pentru a obține valoare de afaceri din blockchain, folosind inovația. Prin urmare, trebuie să dezvoltați abilitățile de a cupla afacerea cu tehnologia cu abilitățile de comunicare a valorii.

Candidații trebuie să aibă capacitatea de a convinge angajatorii și managerii de angajare despre blockchain într-un mod care ar putea fi înțeles de un om obișnuit în domeniul blockchain. Dacă puteți comunica valoare cu blockchain-ul, puteți atrage cu siguranță atenția angajatorilor. Cu amestecul potrivit de cunoștințe tehnice și creativitate, vă puteți prezenta identitatea ca un atu valoros pentru angajator.

 • Expertiză în instrumente de dezvoltare

În afară de expertiza în diferite platforme blockchain de întreprindere, sfaturile notabile pentru pregătirea interviurilor blockchain se concentrează și pe instrumentele de dezvoltare. Candidații trebuie să dezvolte o înțelegere aprofundată a instrumentelor de dezvoltare pentru a se asigura că pot construi soluția dorită.

Expertiza în diferite instrumente de dezvoltare stabilește în mod clar capacitatea unui candidat de a alege instrumentele potrivite pentru a-și aduce viziunea în realitate. Dacă știți despre diferite instrumente de dezvoltare, puteți obține o comandă mai bună asupra creării de soluții blockchain adecvate pentru clienți.

Citește și: Instrumente de top Blockchain pe care dezvoltatorii le adoră

Sfaturi ale experților pentru succes în interviul Blockchain

Prin urmare, puteți observa clar că pregătirea interviului blockchain necesită multe abilități pentru a obține rezultatele dorite. Cu toate acestea, abilitățile menționate aici vă pot construi fundamentul pentru interviu. De asemenea, trebuie să aflați indicii care vă pot ajuta să vă faceți drum prin interviuri blockchain cu ușurință. Iată câteva dintre sfaturile notabile care vă pot ajuta să vă pregătiți perfect pentru un interviu blockchain.

 • Cunoașteți bine compania

Cea mai importantă mențiune dintre sfaturile de pregătire pentru interviul blockchain indică direct cercetarea companiei angajatorului. Înainte de a merge la companie pentru un interviu, candidații trebuie să efectueze cercetări aprofundate cu privire la diferitele aspecte ale companiei. De exemplu, candidații trebuie să afle despre misiunea, viziunea, valorile, credințele și cultura companiei.

Cel mai important, candidații ar trebui să dezvolte o impresie detaliată a ofertelor și operațiunilor companiei. Rezultatele cercetărilor asupra angajatorului vă pot ajuta să înțelegeți potrivirea dintre organizație și obiectivele dvs. de carieră. Conștientizarea istoricului companiei poate fi, de asemenea, un instrument dovedit pentru a impune o primă impresie excelentă recrutorilor.

 • Examinați-vă responsabilitățile într-un loc de muncă

Candidații care trec prin pregătirea interviului blockchain ar trebui să înțeleagă, de asemenea, semnificația cercetării asupra propriilor responsabilități. Faceți o prezentare detaliată a responsabilităților exprimate în fișa postului pentru care solicitați.

Ca urmare, vă puteți pregăti reflectând asupra cerințelor importante de cunoștințe și abilități pentru responsabilități distincte în fișa postului. Prin urmare, cercetarea cuprinzătoare despre responsabilitățile dvs. într-un anumit rol de muncă vă poate îmbunătăți șansele de a vă califica pentru interviu.

 • Rămâi la curent cu abilitățile tale 

Deși este posibil să aveți ani de experiență, tehnologia blockchain aduce întotdeauna ceva nou și neașteptat. Prin urmare, profesioniștii în blockchain trebuie să fie actualizați în mod constant cu abilitățile necesare mediilor moderne de întreprindere.

Trebuie să aveți un zel pentru a vă îmbunătăți abilitățile în conformitate cu cele mai recente actualizări în tehnologie sau tendințe din industrie. Ca urmare, ați putea prezenta cele mai relevante și fezabile soluții la întrebările intervievatorilor.

Doriți să construiți o carieră de succes în Blockchain? Iată abilitățile de top Blockchain care vă vor duce către un viitor luminos.

 • Nu te grăbi să răspunzi

Cel mai semnificativ indicator al succesului în pregătirea interviurilor blockchain se referă direct la gândire înainte de a răspunde. Candidații ar trebui să practice întotdeauna răbdarea și să mențină atitudinea unui nou cursant în domeniul blockchain-ului. Nu doriți să sunați prea inteligent doar pentru a ajunge la un răspuns greșit. Într-un interviu, nu puteți apăsa butonul de derulare înapoi. Deci, fii atent în timp ce lași răspunsurile să-ți alunece de pe limbă!

 • Utilizați interviuri simulate

Fără îndoială, interviurile simulate pot fi instrumente excelente pentru îmbunătățirea calității pregătirii pentru interviurile blockchain. Interviurile simulate sunt special adaptate pentru testarea abilităților și cunoștințelor candidaților aspiranți la diferite niveluri.

Mai mult, examenele simulate îmbunătățesc și familiaritatea candidaților cu formatul interviurilor. Drept urmare, candidații pot evita îndoiala de sine și încrederea scăzută pentru a răspunde la toate întrebările cu determinare și claritate. Interviurile simulate sunt, de asemenea, o platformă excelentă pentru îmbunătățirea limbajului corpului și a tonului vocii pentru interviuri.

Treceți prin aceste cele mai frecvente întrebări și răspunsuri la interviul Blockchain pentru a vă pregăti să obțineți interviul dvs. Blockchain.

Cuvinte finale

Într-o notă finală, este inevitabil să spunem că pregătirea interviului blockchain este ușoară atunci când aveți abilitățile potrivite. Succesul candidaților la interviurile blockchain depinde de abilitățile tehnice din blockchain. În plus, candidații trebuie să aibă o impresie cuprinzătoare asupra relației dintre blockchain și afaceri.

Cu toate acestea, candidații ar trebui să observe, de asemenea, indicațiile pentru a trece cu succes printr-un interviu blockchain. Cel mai important dintre toți, candidații ar trebui să aibă capacitatea de a-și vinde abilitățile către angajarea managerilor în cadrul interviurilor. Piața existentă are nevoie de abilități de blockchain și, dacă aveți talentul de a arăta la fel, puteți fi angajat mai repede decât imaginați.

De asemenea, puteți pune mâna pe una dintre cele mai bune certificări și cursuri Blockchain care vă validează abilitățile și expertiza. Vă va oferi un avantaj suplimentar în interviu și vi se va acorda o prioritate mai mare în rândul altor candidați. Așadar, mergeți înainte și începeți să vă pregătiți pentru interviurile blockchain chiar acum!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me