2018 a fost, fără îndoială, cel mai mare pentru piața de oferte inițiale de monede (ICO) de până acum. Doar în primul trimestru al anului 2018, ICO-urile au strâns mai mulți bani decât au făcut în întregul 2017. În 2017, ICO-urile au strâns un total de 5,6 miliarde de dolari, iar ICO-ul mediu a adus 12,7 milioane de dolari. Dacă comparați aceste date cu IPO (care a strâns 188,8 miliarde de dolari), este destul de umil. Cleary, mai este un drum lung înainte.

ICO-uri rata de succes nici nu este atât de grozav. În 2017, doar 48% dintre acestea au avut suficient succes. Cu toate acestea, se întâmplă o schimbare acum, iar noul jucător este STO sau Security Token Offering. De când a devenit mai ușor să obțineți finanțare din surse netradiționale, multe ICO-uri dubioase au apărut și au ajuns să păteze imaginea industriei. Acesta este momentul în care Securities and Exchange Commission (SEC) a intervenit.

Ofertele de jetoane de securitate, cunoscute în mod obișnuit ca STO-uri, sunt considerate una dintre cele mai bune alternative de ICO-uri care sunt mai conforme cu reglementările de securitate. Când multe ICO nu reușesc să obțină aprobarea de la Comisia de securitate și schimburi din SUA (SEC), STO-urile fac cu ușurință.

STO este destinat să fie următorul lucru cel mai mare din lumea criptomonedelor. Unii prezic chiar dominația OTS la 10 trilioane de dolari până în 2020. STO-urile sunt mult diferite de ICO. Indiferent dacă luați ruta ICO sau STO, un plan solid de marketing este singura cale către succes.

Dacă intenționați să lansați STO, aveți nevoie de o strategie de marketing STO, pe care o vom descrie în acest articol. În acest articol detaliat, veți afla despre cum să lansați un STO de succes și cum să vă comercializați STO în modul corect, fără a utiliza chiar și servicii costisitoare de marketing STO.

Strategia de marketing a jetoanelor de securitate

Care este diferența dintre ICO și STO?

Principala diferență dintre ICO și STO se reduce la reglementări și publicul țintă. ICO-urile sunt de obicei finanțate de investitori cu amănuntul. Un investitor cu amănuntul poate fi practic oricine. De obicei, acestea cuprind persoane cu venituri mici, care nu au prea multe cunoștințe financiare sau le pasă de reglementări sau de un plan de afaceri.

STO-urile nu lucrează neapărat cu investitorii cu amănuntul. Acest lucru se datorează în principal limitărilor de reglementare. De exemplu, dacă lansați STO în SUA, pot participa numai investitorii acreditați. Acest lucru schimbă în mod eficient întreaga strategie de jeton de securitate de cea a unui ICO. Strategia de marketing STO ar fi orientată către investitori mai sofisticați.

Cine investește în jetoane de securitate? Este, de obicei, cei cu venituri ridicate consistente sau cu mult capital. Astfel de investitori sunt mult mai isteți și mai sârguincioși. Nu se vor îndrepta spre un site web strălucitor sau o prezență mare pe rețelele sociale. Planul dvs. de marketing STO va trebui să fie conceput în funcție de personalitatea lor.

Planul de marketing STO: Cum să vă comercializați STO?

Ca și în cazul oricărui plan de marketing sau de PR, trebuie să vă definiți în mod clar obiectivele de marketing. Acest lucru începe cu luni înainte ca practicile reale de marketing să aibă loc și lansarea STO. Dacă începeți fără o strategie clară, bazată pe cercetare, veți arunca bani către STO de marketing fără a atinge obiectivul real de bază.

Există întrebări la care trebuie răspuns și pași legali care trebuie luați, apoi vine momentul să concepem efectiv planul de marketing. Pe scurt, ar trebui să aveți patru până la cinci obiective clar definite care acoperă tot ceea ce doriți să realizați cu oferta de jetoane de securitate.

O mare întrebare este cine vrei să țintești exact. În cazul STO, nu ar trebui să fie prea greu să te pui în locul investitorilor care cumpără jetoane de securitate. Tot ceea ce faceți din acest moment înainte trebuie să se învârtă în jurul personalității lor. De exemplu, locația geografică este un lucru pe care poate fi necesar să vă concentrați. Atitudinile investitorilor pot fi diferite în diferite locuri.

Crearea site-ului web perfect

Cea mai fundamentală parte a strategiei dvs. de marketing pentru jetoanele de securitate este site-ul web. Indiferent de unde provine investitorul obișnuit de jetoane de securitate, site-ul web va fi prima interacțiune cu aceștia. Puteți schimba multe lucruri pe termen lung al strategiei de jeton de securitate, dar dacă dezorientați prima impresie, sunteți într-un eșec.

Pagina de pornire are o importanță crucială. Servește ca față a STO. Gândiți-vă la acesta ca la un rezumat executiv al planului de afaceri. Crearea unei pagini de start extrem de profesionale și informative și a unui site web este primul pas pentru a obține încrederea potențialilor dvs. investitori.

Iată câteva linii directoare pentru site-ul web:

 • Site-ul web ar trebui să răspundă la toate întrebările pe care investitorii le pot avea într-un mod clar
 • Ar trebui să fie bogat în medii (infografice, videoclipuri etc.) atâta timp cât este relevant
 • Ar trebui să fie curat și bine structurat
 • O carte albă detaliată, tehnică și transparentă, ușor accesibilă
 • Puteți prezenta o secțiune de comunicat de presă pentru a arăta că jurnaliștii și publicul larg sunt interesați de proiect
 • Site-ul web ar trebui să furnizeze ample informații despre persoanele implicate în STO (de asemenea, cum să le contactați)

Realizarea corectă a site-ului dvs. web este doar baza. Așa cum este obișnuit cu orice construiți, dacă baza este puternică, restul structurii are șanse mai mari de a supraviețui.

Finalizați toate conformitățile legale

Acest lucru este important nu doar pentru STO, ci și din punct de vedere al marketingului. Așa cum am menționat anterior, acesta este un domeniu care distinge un STO de un ICO. Înainte de a lansa STO, este imperativ să îndepliniți toate cerințele de conformitate. Vă uitați la investitori instituționalizați. Vor intra în fiecare mic detaliu juridic al STO și vor avea cunoștințe financiare solide pentru a descompune totul. Spre deosebire de investitorii cu amănuntul cărora le lipsesc astfel de cunoștințe, acești investitori ar fi interesați să știe dacă respectați toate regulile stabilite în jurisdicția dvs..

Când sunteți clar că vă oferiți jetoanele ca jetoane de securitate și că respectați toate regulile stabilite, îl puteți folosi ca o tactică de marketing. Toate documentele legale ar trebui să fie disponibile pentru potențialii investitori. În toate celelalte practici de marketing, vă puteți lăuda cu această conformitate.

Va trebui să vă consultați cu avocați care au experiență în afaceri cu jetoane de securitate. Acestea vă vor ghida prin toate cerințele pe care trebuie să le îndepliniți. Puteți menționa chiar și firmele juridice cu care ați lucrat pe site-ul dvs. web. Totul ar trebui să fie deschis în ceea ce privește conformitatea și structurile legale din jurul STO.

Cum se lansează un STO de succes: Strategia de conținut STO

Conținutul este rege, iar faptul rămâne același pentru marketingul STO. Conținutul dvs. de marketing va acționa ca vocea dvs. și doriți să fiți auzit, nu-i așa? Marketingul de conținut va servi drept pilon al strategiei dvs. generale din două motive.

În primul rând, vă oferă șansa de a vă prezenta și de a vă împărtăși cunoștințele și povestea. În al doilea rând, tipul de public pe care îl vizați dorește să afle mai multe despre dvs., despre mediul dvs. de afaceri și despre planul rutier al STO. O fac prin conținutul pe care îl publicați.

 • Creați un blog

Site-ul trebuie să aibă un blog activ. Aveți nevoie de articole detaliate adesea cu infografice și statistici pentru a arăta de ce merită să investiți în jetonul dvs. de securitate. Este unul dintre cele mai eficiente sfaturi de marketing STO. Este posibil ca oamenii să aibă nevoie de ceva convingător, iar blogul dvs. este cea mai bună șansă absolută pentru a face acest lucru.

Blogul vă permite, de asemenea, să vă dezvoltați ca autoritate în industrie, publicând articole de blog detaliate de înaltă calitate pe subiectele relevante.

Configurarea unui blog va dura doar câteva minute datorită instrumentelor disponibile astăzi. Cu toate acestea, te vei lupta la început. Este posibil să dureze ceva timp pentru a atrage ceva trafic către blog. Amintiți-vă, blogul dvs. va rula împreună cu alte platforme de marketing.

Deși nu există o regulă pentru degetul mare aici, publicarea a două până la trei articole detaliate despre subiecte diferite este un bun început. Ați putea dori, de asemenea, să postați invitat pe alte bloguri consacrate.

 • Utilizați alte platforme de publicare a conținutului, cum ar fi Medium

În lumea criptomonedelor, Medium este alegerea numărul unu pentru asta. Este destul de profesionist și are o diversitate de adepți. Există un altul deosebit de popular în sferele blockchain, Steemit. Din nou, chiar și această decizie depinde de cine vizați.

Am vorbit pe larg despre articole, dar știți care este cel mai mare angajament? Videoclipul este acum considerat cel mai captivant și cel mai rapid media pe internet.

Poate doriți să prezentați conținut video original alături de articolul de pe blog. Alternativ, puteți începe un canal YouTube cu postări video lunare. Aceasta poate fi o modalitate de a ajunge la investitorii mai tineri care preferă mass-media interactivă decât restul.

Contactați experții STO sau angajați servicii de marketing STO

Chiar dacă te vezi pe tine și pe STO-ul tău ca un pionier, există atât de multe obstacole cu care trebuie să te confrunți. Experții STO pot fi foarte utili pentru a evita astfel de obstacole. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este concurența. Aceasta ar trebui să fie lecția dvs. de la ICO-urile de odinioară. Erau prea multe. Cine va spune că nu ar fi cazul unei afaceri cu jetoane de securitate?

Aveți trei domenii în care aveți nevoie de ajutor de la experți: juridic, tehnic și de marketing. Orice consilier cu o puternică cunoaștere a pieței și a provocărilor sale va aduce o mulțime de lucruri noi pe care s-ar putea să nu le puteți obține altfel..

Cu toate acestea, cea mai bună parte sunt conexiunile. Astfel de persoane vă pot oferi conexiunile corecte din industrie pentru a vă configura rețeaua. Acest lucru este esențial pentru marketingul STO, eventuala lansare și, bineînțeles, succesul acestuia.

Solicitarea sprijinului de la experții STO nu va fi ușoară. Mai întâi va trebui să vânați cine sunt. Trebuie să găsiți influențatori, editori și activiști. Twitter și LinkedIn se pot dovedi benefice pentru a le contacta și a le atrage atenția. De asemenea, ar trebui să luați în considerare participarea la evenimente cu simboluri de securitate. Acolo îi poți întâlni în persoană și le poți alege creierul despre aventura ta.

Porniți un Newsletter

În acest moment, știți baza strategiei de marketing STO. De cele mai multe ori oamenii se concentrează doar pe marketing ca o modalitate de a atrage investitori în contextul STO. Cu toate acestea, faza de marketing este una recurentă și implică reținerea acelor potențiali investitori. Trebuie să vă asigurați că acei investitori care și-au manifestat interesul rămân legați.

Când vine vorba de menținerea clienților actuali sau potențiali, marketingul prin e-mail este considerat un instrument puternic. Trebuie să începeți un buletin informativ săptămânal sau lunar pentru a menține potențialii investitori la curent. Se va dovedi instrumental în reținerea investitorilor și creșterea rețelei.

Trebuie să fi auzit despre marketingul prin e-mail ca fiind un bust cu o rată ridicată de respingere. Nu va fi cazul buletinului informativ. Motivul pentru aceasta este că este un fel de personal, deoarece cititorul a ales să se înscrie și este interesat să citească materialul.

Buletinele informative pot fi folosite pentru a actualiza potențialii investitori despre ceea ce ați realizat până acum. Poate fi o modalitate de a-i informa cu privire la foaia de parcurs implementată la timp. De asemenea, subliniază transparența dvs. făcând STO mai promițător.

Orice articole pe care le publicați pe blog pot fi prezentate în buletinul informativ. Puteți împărtăși cunoștințele dvs. cititorilor pentru a-i inspira să facă parte din aceasta. Dacă vă considerați un lider puternic cu o opinie, puteți folosi vocea pentru a comenta evenimentele recente din industrie și tendințele pieței.

Utilizați rețelele sociale în întregul dvs. avantaj

Social media este acum o platformă esențială pentru orice afacere, iar STO nu ar face excepție. Am văzut ICO-uri folosind social media la potențialul său maxim. Cu toate acestea, având în vedere că STO este diferit de un ICO convențional, și utilizarea rețelelor sociale ar fi un pic diferită.

În primul rând, aveți nevoie de o prezență în toate punctele de socializare profesionale. Acestea includ în principal LinkedIn și Twitter. Ați dori, de asemenea, să încasați pe cele mai mari platforme de socializare precum Facebook și YouTube. Acesta din urmă este desigur rezervat pentru tot conținutul dvs. video, inclusiv pentru orice interviuri pe care le acordați.

Există și alte platforme precum Reddit. Cu toate acestea, ele nu au cu adevărat același impact ca și celelalte. De asemenea, este posibil ca publicul dvs. țintă să nu existe nici măcar pe astfel de forumuri de chat sau discuții. Deci, asta lasă practic Twitter, Facebook și LinkedIn.

Twitter și Facebook vor servi ca mijloc de comunicare cu publicul larg și potențialii investitori. Puteți utiliza aceste platforme pentru a partaja tot conținutul pe care îl creați pentru a comercializa STO. Un număr mare de astfel de platforme vă poate ajuta să vă consolidați credibilitatea. În cele din urmă, LinkedIn va servi în primul rând ca o modalitate de a face rețea și de a crea legături profesionale cu cei mari din industrie.

Sfaturi de marketing STO

Reglementările care înconjoară un STO îi împiedică utilizarea anumitor medii pentru a direcționa piața valorilor mobiliare. Cu toate acestea, acest lucru nu face imposibilă comercializarea acestuia direct. De fapt, strategia dvs. de marketing pentru jetoanele de securitate ar trebui să se învârtă în jurul unor medii pe care le puteți utiliza în continuare legal.

Iată câteva sfaturi utile de marketing STO:

 1. Utilizați marketing proxy:

  Deoarece nu puteți comercializa direct jetoanele, trebuie să veniți cu diferite medii pe care să le utilizați pentru marketingul proxy. Există publicații online, reviste și bloguri care pot face acest lucru pentru dvs. Este doar o chestiune de identificare a acestora.

 2. Analiza concurentului:

  Acest lucru ar trebui să fie util la fiecare etapă a STO. După cum indică numerele, STO va prelua ICO într-o perioadă scurtă de timp. Asta înseamnă multă concurență de care să ai grijă. Analiza corectă a concurenților vă va ajuta, de asemenea, planul de marketing și vă va menține pregătit pentru orice curbă.

 3. Creați o bibliotecă a potențialilor investitori:

  Direcționarea către publicul potrivit este cheia pentru obținerea succesului cu STO. Trebuie să țineți cont de fiecare potențial investitor și cumpărător. Deținerea acestor date poate avea un beneficiu enorm atunci când trimiteți e-mailuri, buletine informative etc..

 4. Țineți minte Regulamentul D:

  Marketingul STO este un pic complicat în ceea ce privește ceea ce ar putea fi permis. Dacă vă aflați în SUA, Regulamentul D Sec 506 (c) vă interzice să faceți publicitate la televizor, ziare, reviste, radio, seminarii publice și pe internet. Nu doriți o mulțime de probleme legale în acest stadiu incipient.

 5. Participați la conferințe Blockchain și Cryptocurrency:

  Astfel de conferințe vă pot oferi un mijloc de a întâlni personal alți proprietari de companii blockchain și entuziaștii criptomonedelor. Gândiți-vă la aceasta ca la o platformă atât pentru comercializarea STO, cât și pentru crearea unei rețele. Faceți câteva cercetări despre astfel de persoane înainte de a merge la conferință sau convenție.

Servicii de marketing STO

Până acum trebuie să fi realizat că marketingul STO nu este o treabă pentru inima slabă. Va lua o mare parte din timp și resurse. Veți avea nevoie de cei mai buni oameni absolut pentru acest loc de muncă. Cu toate acestea, nu toată lumea ar putea fi în măsură să supravegheze toate acestea. Aici este posibil să aveți nevoie de ajutorul serviciilor profesionale de marketing STO.

Ei se vor ocupa de toate în numele tău. Toate informațiile pe care tocmai le-ați citit în acest articol vă pot ajuta să alegeți agenția potrivită. Orice companie care garantează implementarea unei strategii de marketing puternice, una care a fost descrisă aici, ar trebui să facă reducerea.

Concluzie

Acest ghid de marketing STO este destinat celor care înțeleg importanța marketingului pentru succesul jetonului de securitate. Va fi o plimbare lungă, una cu multe denivelări. Cu toate acestea, avantajul de a avea o strategie și un plan solid de marketing este că puteți reduce orice riscuri neprevăzute.

Scopul tău final este de a atrage publicul potrivit, de a-ți câștiga încrederea și, în cele din urmă, de a te converti. Dacă vă asigurați că aceste obiective sunt abordate în tot ceea ce întreprindeți ca parte a marketingului dvs. de jetoane de securitate, puteți continua să faceți parte din următoarea tendință mare și profitabilă din lumea blockchainului și a criptomonedelor..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me