Doriți să construiți o carieră de succes în Blockchain? Iată abilitățile de top Blockchain care vă vor duce către un viitor luminos.

Noile tehnologii prezintă noi oportunități pentru cariera profesioniștilor tehnici. Dacă căutați unele dintre tendințele în creștere a locurilor de muncă din lumea tehnologiei, veți găsi o cerere promițătoare pentru roluri precum dezvoltator de software, administrator de sistem, administrator de baze de date, inginer de securitate, arhitect de soluții și mulți alții. Cu toate acestea, ați nota, de asemenea, Blockchain ca una dintre abilitățile proeminente la cerere pentru profesioniștii în aceste roluri.

În prezent, sectorul dezvoltării Blockchain crește într-un ritm rapid. Deci, cererea pentru abilitățile de top Blockchain a crescut în ultima vreme. Ecosistemul blockchain este evident un depozit de oportunități nou și dinamic. Investitorii, antreprenorii și dezvoltatorii sunt confuzi cu privire la stabilirea regulilor de operare. Întrucât Blockchain este o tehnologie nouă, nu există o singură persoană care să poată solicita expertiză în fiecare abilitate Blockchain.

Înscrieți-vă acum: curs gratuit pentru noțiuni fundamentale despre blockchain

Începătorii pot fi copleșiți de introducerea portofelelor digitale, criptografiei, semnăturilor, mineritului și mulți alți termeni legați de Blockchain. Deci, este important să păstrați calmul și să reflectați asupra abilităților de bază de care ați avea nevoie pentru a vă consolida perspectivele de angajare în Blockchain. Următoarea discuție evidențiază unele dintre abilitățile notabile Blockchain la cerere pe care trebuie să le dobândiți pentru o carieră Blockchain.

Abilități de top Blockchain pentru o carieră mai bună

Înainte de a vă scufunda direct în abilitățile de top Blockchain, este important să reflectați asupra cererii în carierele Blockchain. Rolul unui dezvoltator Blockchain se numără printre mulți profesioniști populari la cerere legați de peisajul Blockchain. Diferența de competențe pentru dezvoltatorii Blockchain din industrie este mare, cu un singur profesionist calificat disponibil pentru cinci posturi vacante de dezvoltatori Blockchain.

Cel mai important dintre toate, multe dintre companiile Fortune 500 urmăresc profesioniști eligibili și competenți în Blockchain. Unele dintre numele notabile dintre acestea ar include IBM, Capgemini și Accenture. Prin urmare, este esențial ca profesioniștii aspiranți să învețe despre concentrarea asupra obiectivelor întreprinderii, alături de abilitățile tehnice necesare pentru joburile bazate pe Blockchain.

1. Criptografie

Una dintre cele mai importante mențiuni dintre abilitățile de bază ale inginerului Blockchain se referă la criptografie. Este practic studiul protocoalelor care nu permit părților neautorizate accesul la date. Puteți găsi diferite concepte esențiale în criptografie, care sunt cruciale pentru diferite locuri de muncă legate de Blockchain. Unul dintre cele mai importante subiecte, în acest caz, s-ar referi direct la criptografia cu cheie publică.

Criptografia cu cheie publică poate asigura fundamentul pentru tranzacțiile efectuate prin criptomonede. Utilizatorii au nevoie de un portofel și de o cheie pentru portofelul în cauză pentru a asigura tranzacții cu criptomonede. Cheia este dovada semnificativă a proprietății unui portofel de către o persoană.

Este obișnuit să găsiți tranzacții cu criptomonede asociate criptării & decriptarea cheilor publice și private. Conceptele de criptografie implică, de asemenea, un accent pe avantajul crucial al hashului criptografic. Hashing-ul este un proces care implică producerea de ieșiri în funcție de o lungime specificată pe baza intrărilor de lungime variabilă.

Funcția hash poate găzdui informații de 20 de caractere sau 200 de caractere ca intrare pentru redarea ieșirii în funcție de lungimea specificată. Criptografia nu este doar una dintre abilitățile de top Blockchain pe care trebuie să le înveți, ci și o componentă esențială a peisajului Blockchain.

Consultați cărțile Blockchain și criptomonede pentru a obține cunoștințe și abilități practice în criptografie pentru a obține abordări mai bune pentru siguranța datelor Blockchain.

2. Blockchain Architecture

Una dintre abilitățile evidente Blockchain din CV care ar atrage atenția se referă la arhitectura Blockchain. Arhitectura Blockchain este un concept fundamental în Blockchain, care este obligatoriu pentru toți profesioniștii. Este important să înțelegem semnificația unui registru în Blockchain, semnificația consensului și funcționarea contractelor inteligente.

Trebuie să dezvoltați fluența în cele trei tipuri de arhitectură Blockchain, cum ar fi arhitectura privată, arhitectura consorțiului și arhitectura publică. Arhitectura Private Blockchain este potrivită pentru cazurile de utilizare care implică participanți limitați la sistem și este o alegere populară în rândul întreprinderilor. Punctul culminant izbitor al arhitecturii private Blockchain se referă la lipsa descentralizării.

Arhitectura consorțiului, pe de altă parte, nu este complet descentralizată și toți membrii rețelei au autoritate totală. Deci, arhitectura consorțiului este aplicabilă pentru cazurile de utilizare care implică grupuri cuprinzând mai multe organizații. Arhitectura Public Blockchain prezintă cel mai înalt nivel de descentralizare care permite participarea la rețea prin efectuarea de tranzacții sau minerit.

O înțelegere detaliată a arhitecturii Blockchain este una dintre abilitățile de top Blockchain care prezintă lățimea înțelegerii fundamentale a unei persoane cu privire la Blockchain. Prin urmare, este, fără îndoială, o abilitate de bază importantă pentru îmbunătățirea înțelegerii conceptelor avansate în tehnologia Blockchain.

3. Structuri de date

Următoarea mențiune importantă dintre abilitățile pentru dezvoltatorul Blockchain se referă la structurile de date. Profesioniștii în blockchain trebuie să se ocupe în mod regulat de structurile de date pentru dezvoltarea și implementarea rețelelor. Întreaga rețea Blockchain cuprinde structuri de date și, în sensul cel mai de bază, un bloc servește și ca structură de date. Blocurile servesc ca grupuri de tranzacții legate de registrul public datorită structurii lor de date a containerelor și registrului public care servește ca Blockchain.

Structurile de date sunt una dintre abilitățile de top Blockchain, deoarece ajută la înțelegerea funcționalității de bază a celei mai fundamentale componente din Blockchain, adică bloc. Blocurile conțin un antet de aproape 10.000 de ori mai mic decât blocul în sine. Învățarea despre structurile de date ar ajuta la dezvoltarea unei baze solide pentru înțelegerea conceptelor avansate mai rapid și mai bine.

Citește și: Motive pentru a deveni dezvoltator Blockchain

4. Contracte inteligente

Contractele inteligente sunt, de asemenea, o intrare formidabilă printre abilitățile de top Blockchain pentru toți profesioniștii care aspiră. Începătorii din Blockchain trebuie să înțeleagă că contractele inteligente sunt un termen obișnuit în industrie încă din zilele introducerii Ethereum. De fapt, toate soluțiile Blockchain vor să valorifice contractele inteligente în avantajul lor.

Contractele inteligente ajută la efectuarea tranzacțiilor de bunuri sau servicii fără a fi nevoie de niciun intermediar. Contractele inteligente sunt executate numai după ce părțile implicate în tranzacție respectă condițiile lor de tranzacție. Eficiența contractelor inteligente se datorează în primul rând naturii descentralizate a Blockchain.

Prin urmare, contractele inteligente găsesc aplicații în multe industrii, inclusiv în construcții, drept și alte sectoare. Motivul de bază pentru concentrarea asupra contractelor inteligente, fiind una dintre abilitățile de top Blockchain, este capacitatea lor de a elimina intermediarii, asigurând astfel eficiența costurilor și a resurselor.

5. Cunoașterea șoferilor de afaceri și a rezultatelor așteptate

În afară de abilitățile tehnice Blockchain solicitate, începătorii trebuie să se concentreze și asupra aspectelor de întreprindere ale implementării Blockchain. Este important să obțineți o impresie amănunțită a factorilor de afaceri pentru adoptarea Blockchain. În plus, începătorii trebuie să obțină o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra așteptărilor companiilor din soluțiile Blockchain. Înțelegerea diferiților factori care motivează întreprinderile să adopte Blockchain ar putea ajuta la rafinarea strategiilor dvs..

În plus, noii veniți pot obține informații exclusive despre cele mai bune practici pentru obținerea rezultatelor dorite ale întreprinderii din soluțiile Blockchain. Practic, trebuie să te uiți la Blockchain dincolo de identitatea sa ca o oportunitate fiabilă de investiții tehnologice. Cunoașterea șoferilor de afaceri și a rezultatelor poate ajuta începătorii să găsească rutele ideale pentru a-și îmbunătăți în continuare abilitățile și eficiența.

Pentru a deveni un expert Blockchain, este necesar să vă lărgiți abilitățile cu cunoștințele adecvate despre caracteristicile Blockchain. Consultați principalele caracteristici Blockchain pe care trebuie să le cunoașteți.

6. Abilități de interoperabilitate

Odată cu creșterea multor alternative de criptomonede și aplicații distribuite, este rezonabil să ne așteptăm la o creștere a complexității comunicării. Prin urmare, întreprinderile s-ar concentra în mare măsură pe interoperabilitatea între diferite Blockchain. Drept urmare, interoperabilitatea este, de asemenea, una dintre abilitățile de bază de top Blockchain și o parte notabilă a ecosistemului Blockchain. Proprietarii de afaceri așteaptă cu nerăbdare dezvoltarea de sisteme cu modele open-source, iar abilitățile de interoperabilitate vă pot ajuta să susțineți aceste obiective de afaceri.

Cel mai bun aspect al interoperabilității învățării este îmbunătățirea versatilității abilităților dvs. Cel mai important dintre toate, abilitățile și experiența practică pot ajuta începătorii să se specializeze în integrarea sistemelor existente cu aplicațiile Blockchain. Prin urmare, abilitățile de interoperabilitate pot oferi un impuls adecvat oportunităților dvs. de angajare pentru roluri bazate pe Blockchain în întreprinderi de mari dimensiuni.

7. Expertiză interdisciplinară

Cea mai eficientă abordare pentru începători pentru a obține o expertiză promițătoare în Blockchain este abordarea în formă de T. Începătorii trebuie să învețe abilitățile de top Blockchain atât pe orizontală, cât și pe verticală pentru a obține un impuls în industria Blockchain. Abilitățile interdisciplinare sunt obligatorii pentru rezolvarea diferitelor probleme prin aplicații distribuite care utilizează Blockchain.

De exemplu, puteți găsi cazuri de utilizare care necesită integrarea AI sau IoT cu Blockchain pentru dezvoltarea unei soluții. Pe de altă parte, s-ar putea confrunta și cu cazuri de utilizare care necesită dezvoltarea de aplicații de fabricație bazate pe Blockchain. Prin urmare, profesioniștii Blockchain au nevoie de un spectru mai larg de cunoștințe și expertiză pentru a obține succes.

Cel mai important dintre toate, este esențial să dezvolți fiecare abilitate Blockchain necesară chiar de la începerea unei aplicații până la implementarea acesteia. Un fapt important de luat în considerare, în acest caz, ar fi natura universală a Blockchain. În sine, Blockchain nu este nimic. Cu toate acestea, puteți realiza minuni cu acesta combinându-vă cu alte tehnologii și abordând obiectivele de afaceri pentru a oferi valoare.

Ești nou în Blockchain? Parcurgeți prezentarea elementelor fundamentale Blockchain și aflați elementele de bază ale Blockchain.

8. Utilizarea Blockchain ca instrument de simplificare

Ipotezele obișnuite vopsesc întotdeauna Blockchain ca o tehnologie complexă. În plus, gama mai largă de cerințe de abilități pentru a învăța Blockchain prezintă, de asemenea, dovezi valabile pentru același lucru. Deci, o altă abilitate de top Blockchain se referă la utilizarea Blockchain pentru simplificarea complexităților. O înțelegere detaliată a tehnologiei Blockchain vă poate ajuta să percepeți problemele și să utilizați cazuri din diferite perspective.

De exemplu, natura distribuită a Blockchain poate oferi suport în procese complexe. În mod similar, Blockchain ajută și la simplificarea tranzacțiilor transfrontaliere. În același timp, începătorii trebuie să ia în considerare și eșecurile cu Blockchain, cum ar fi viteza tranzacției. Cu toate acestea, începând cu soluții simple, puteți stabili fundamentul pentru utilizarea Blockchain pentru a simplifica chiar și tranzacțiile cu volum ridicat și cu timp critic.

9. Experiență practică în proiectarea soluțiilor blockchain

Cerința formidabilă a unui începător în Blockchain este expertiza practică. Întreprinderile caută experiență practică ca una dintre abilitățile de top Blockchain pentru diverse descrieri de posturi bazate pe Blockchain. Industria Blockchain crește în prezent într-un ritm agresiv, cu indivizi dornici să pună în aplicare idei noi.

Prin urmare, începătorii trebuie să se concentreze asupra inovării ideilor noi care pot contribui la dezvoltarea de noi soluții Blockchain. Blockchain-ul ar progresa încet până la stadiul său de vârf numai prin contribuțiile de idei noi. Începătorii pot identifica domenii care pot oferi fundamentul pentru dezvoltarea serviciilor de probă a conceptului. Pe termen lung, astfel de idei se pot transforma în oportunități de afaceri fiabile și promițătoare în peisajul Blockchain.

10. Standarde Blockchain

Mențiunea finală dintre abilitățile de top Blockchain trebuie să includă referințe la cunoașterea standardelor Blockchain. Participarea la comunitatea Blockchain prin intermediul grupurilor de lucru Hyperledger și inițiativele ISO / TC 307 poate ajuta la învățarea standardelor referitoare la concepte și terminologie.

În plus, începătorii trebuie să câștige fluență în standardele privind riscurile și vulnerabilitățile de securitate și informațiile de identificare personală. Consorțiile Blockchain și instituțiile academice pot oferi oportunități adecvate pentru începători să învețe despre pledoaria principiilor și standardelor Blockchain pentru a încuraja un peisaj progresiv Blockchain.

Viitorul Blockchain pare grozav și pare a fi un tip de tehnologie de tip web wide web. Aici oferim informații despre viitorul blockchain-ului.

Gata să câștigi abilități de top Blockchain?

Puteți observa clar că lista abilităților de top Blockchain este destul de lungă și cuprinzătoare. Întrucât este diferit de tehnologia bazei de date, Blockchain vă cere să obțineți o acoperire mai largă și mai profundă în ceea ce privește abilitățile. Abilitățile menționate mai sus vă întăresc fundamentul pentru înțelegerea tuturor principiilor Blockchain și a celor mai bune practici pentru tehnologia Blockchain.

În plus, puteți înțelege, de asemenea, abordările pentru aplicarea principiilor și practicilor Blockchain în mediile de afaceri cu aceste abilități. Blockchain este o tehnologie pentru copii chiar și după mai mult de un deceniu de la introducerea sa. Așadar, specializarea în abilitățile Blockchain poate asigura oportunități de angajare profitabile pe termen lung, cu promisiuni de dezvoltare a carierei productive. Înscrieți-vă la cursul Free Enterprise Blockchain și începeți să învățați abilitățile Blockchain chiar acum!

Dacă ați câștigat abilități semnificative în Blockchain, vă puteți valida și abilitățile cu instruirea și certificarea Blockchain. Consultați lista noastră de certificări Blockchain și pregătiți-vă să deveniți certificat Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me