Potrivit unui raport publicat pe 28 februarie 2018, în Wall Street Journal, s-a raportat că SEC (Security and Exchange Commission) a analizat îndeaproape toate companiile care se ocupă de Blockchain.

Comisia a emis numeroase ordonanțe judecătorești pe 7 martie 2018. De asemenea, a început să solicite informații de la diferiți indivizi care erau implicați în lumea criptografică în continuă schimbare. Această analiză informațională a avut toată atenția asupra ICO-urilor, blockchain-ului, tranzacționării pe a doua piață și criptomonedelor.

Mai exact, și-au dorit structura de vânzare a simbolurilor și detaliile elementelor de pre-vânzare.

 

Credite imagine: SEC

Știați că prețul BTC a scăzut cu aproximativ 3% imediat ce a apărut raportul WSJ? AS ICO’s este o piață de miliarde de dolari, au fost strânși peste 5,6 miliarde de dolari de către aceștia și s-au adăugat și 1 dolar până la începerea investigațiilor.

SEC a spus că va continua concentrați-vă pe platforme care oferă comerțul cu active digitale, funcționează ca un „schimb”, așa cum este definit de legile federale. Au analizat vânzările care implicau SAFT, care promiteau să distribuie jetoanele în schimbul fondurilor.

În timpul unui discurs susținut de președintele SEC, Jay Clayton, el a spus că – mă îndoiesc de oricine crede că este acceptabil pentru o companie fără înregistrări să continue registrul de distribuție, să schimbe numele și să ofere valori mobiliare fără a furniza suficiente date investitorilor.

După toate informațiile efectuate, iată primele cinci investigații SEC ale Blockchain în 2018.

Top 5 investigații SEC Blockchain

1. SEC a emis o citație pentru Riot Blockchain

Credite imagine: RiotBlockchain

SEC a emis o citație cu privire la Riot Blockchain al cărui stoc pur și simplu a crescut după ce a adus o modificare a numelui său. Până în octombrie, numele său era Bioptix și se știa că deține brevetul produsului veterinar.

Raportul anual de 10.000 al acestei companii blockchain a dezvăluit că a primit o citație SEC pe 9 aprilie 2018, care a solicitat informații de la companie. Raportul a mai spus că intenționează să coopereze cu toate cererile SEC.

Deși președintele Riot, John O’Rourke nu a răspuns imediat, ci într-un Comunicat de presă, a spus el – continuăm să ne concentrăm pe extinderea mineritului criptomonedelor și pe ancheta pentru începerea unui schimb în Statele Unite. El a adăugat că compania vede o oportunitate de cerere și ofertă între operațiunile miniere și schimb.

Dar Jay Clayton a avertizat că nu este acceptabil ca companiile să înceapă să lucreze cu blockchain, să își schimbe numele și să ofere titluri de valoare fără să ofere detalii despre riscurile implicate.

Și întrucât Riot nu mai fusese în această afacere de mult timp, compania a spus că nu are profit și se așteaptă să vadă pierderi în viitor. Riot a mai afirmat că s-ar putea să nu devină niciodată profitabilă și chiar dacă compania realizează profitabilitate în viitor, este posibil să nu o poată susține în perioadele ulterioare..

Sursă

2. SEC oprește un ICO de fraudă de la titan Blockchain care a strâns 21 de milioane de dolari

Credit de imagine: Titanuim Blockchain

Pe 29 mai 2018, SEC a anunțat că a obținut un ordin judecătoresc pentru a opri o fraudă în curs de desfășurare care implica un ICO, care a strâns 21 de milioane de dolari de la investitori din și din Statele Unite..

Potrivit unei plângeri a SEC, CEO-ul Titanuim Blockchain, Michael Stollaire, a mințit cu privire la relațiile de afaceri cu mai multe companii importante. ICO și-a promovat relația cu rezervele federale și firme precum Verizon, PayPal, The Walt Disney Company și Boeing. Plângerea spune că site-ul web al acestui lanț de blocuri avea, de asemenea, mărturii false de la clienți.

Robert A. Cohen, șeful Unității Cibernetice a Diviziei de aplicare a SEC, a declarat că ICO se bazează pe un marketing social media. Au încercat să-i înșele pe investitori cu pretenții fictive despre perspectivele lor de afaceri.

Această plângere a acuzat compania Titanium și Stollaire de încălcarea legilor federale. Ancheta este făcută de David S. Brown și este supravegheată de Unitatea SEC pentru Abuz de Piață, cu supravegherea domnului Cohen.

Sursă

3. Urgența SEC îngheață 27 de milioane de dolari dintr-o companie de criptomonedă Longfin

Pe 6 aprilie 2018, SEC a mai obținut un alt ordin judecătoresc pentru înghețarea a peste 27 de milioane de dolari în tranzacționare din vânzări și distribuții ilegale de acțiuni restricționate ale acțiunilor Longfin Corp.

De asemenea, a achiziționat Ziddu.com, o companie blockchain care se spune ca o soluție pentru industria globală de depozitare.

Potrivit plângerii SEC- La 13 decembrie 2017, Longfin a început să tranzacționeze pe NASDAQ, prețurile acțiunilor sale au crescut până la 230 la sută într-o singură zi, 2000% în două zile, iar capitalizarea de piață a depășit 3 miliarde de dolari. Această creștere a prețului a atras atenția tuturor și la scurt timp după creșterea prețurilor; SEC a lansat o anchetă în această privință pe 4 aprilie 2018.

SEC spune că există persoane care au vândut Longfin restricționat publicului. Prin urmare, a obținut profituri de peste 27 de milioane de dolari.

Plângerea prevede că CEO-ul acestei companii de criptomonede, Venkata Meenavali, a emis mai mult de două milioane de acțiuni neînregistrate secretarului corporativ al companiei.

Acum, șeful Unității Cibernetice a Diviziei de aplicare a SEC, Cohen a spus că am întreprins o acțiune pentru a împiedica aceste 27 de milioane de dolari să plece din țară. Rezultatul acestei investigații nu a fost publicat, întrucât o echipă a SEC își continuă ancheta cu privire la acest caz.

4. Ceaiul de gheață Long Island se ridică la 280% după ce și-a schimbat numele în Blockchain lung

Credite imagine: Blockchain lung

Long Island Iced Tea este o corporație americană deținută de filiala Long Island Brand Beverages. Este, de asemenea, un stoc care a crescut cu până la 280%, deoarece numele său s-a schimbat în Long Island Blockchain Corp. Acțiunile au fost închise cu 2,46 USD cu o zi înainte și pur și simplu au crescut la 7,45 USD pe măsură ce numele său a ieșit. Valoarea tranzacționării a avut, de asemenea, mai mult de 12,5 milioane de acțiuni, în timp ce rata zilnică a fost de 170.220 acțiuni.

Long Island Iced Tea a fost schimbat din nou datorită schimbării corporative și a noilor oportunități de investiții care pot obține cele mai bune beneficii ale tehnologiei blockchain. De asemenea, evaluează alte perspective și oportunități care includ diverse servicii de infrastructură pentru industria financiară și blockchain.

Comunicatul de presă al NASDAQ a menționat, de asemenea, că nu există nicio asigurare, având în vedere că acordul definitiv va intra în acțiune. Cu alte cuvinte, pe măsură ce Long Island Iced Tea evaluează industria blockchain-ului, va continua să producă băuturi.

În septembrie 2017, compania a semnat, de asemenea, un acord pentru creșterea afacerii lor în Europa și Australia.

Dar mai departe 10 aprilie 2018, această companie blockchain a primit o scrisoare conform căreia acțiunile sale nu vor fi considerate ca fiind aplicabile de către bursa NASDAQ.

Acum, acțiunile acestei companii vor fi eligibile doar pentru tranzacții la bursă. Și compania și-a renunțat, de asemenea, la planurile de achiziționare a echipamentelor miniere Bitcoin.

5. SEC a suspendat tranzacționarea acțiunilor Bitcoin

Credit de imagine: Compania Crypto

Securities and Exchange Commission a suspendat drepturile comerciale ale Compania Crypto în decembrie 2017. Comisia a avut serioase îngrijorări cu privire la informațiile lor; în special acuratețea datelor despre suma plătită pentru a promova firma pentru vânzări.

Compania Crypto este prima companie publică din sectorul blockchain care respectă toate standardele de guvernanță și responsabilitate.

Dar, pe măsură ce acțiunile acestei companii au crescut la aproape 160%, comercianții au făcut oferte mari pentru prețul Bitcoin.

Și apoi această companie a planificat să împartă acțiunile în raport de 10: 1, astfel încât să devină accesibil și pentru investitorii medii.

Potrivit unei împărțiri de 10-1, ar putea avea o creștere de 10 și o scădere a prețului cu 57,50 USD. CEO-ul a spus că compania dorea să vadă activitatea pentru acțiuni și, de asemenea, dorea ca oamenii să acorde atenție afacerii lor.

Gânduri finale:

După toate aceste schimbări de nume, înșelăciunile și fraudele care apar în lumea criptomonedelor; SEC a făcut pași și investigații uriașe pentru a ajunge la cauza lor principală. Investigațiile SEC pentru diferite blockchains și ICO sunt încă în desfășurare și sperăm cu siguranță pentru cele mai bune rezultate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me