Nu știți despre tehnologia blockchain? Pentru a vă ajuta, vă oferim cursul nostru gratuit de formare Blockchain de unde veți afla tot ce trebuie să știți vreodată.

Mulți dintre voi sunt interesați de tehnologia blockchain, dar nu prea aveți idee sau foarte puțină idee despre subiect. Este practic să fii curios când toată lumea din jurul tău vorbește despre asta. Mai mult, întreprinderile se alătură și echipei blockchain într-un ritm rapid. În acest caz, dacă nu te educi sau nu primești o pregătire adecvată în domeniul blockchain, s-ar putea să rămâi în urmă.

Așadar, consultați acum cursul nostru complet de formare blockchain pentru începători!

Inscrie-te acum: Curs Blockchain gratuit

Ultimul curs gratuit de formare Blockchain

Am împărțit întregul curs de instruire blockchain gratuit pentru începători în șapte pași simpli. Trebuie să verificați toți pașii unul câte unul pentru a înțelege pe deplin tehnologia Blockchain.

Începeți cu noțiunile fundamentale ale tehnologiei Blockchain

Înainte de a intra în blockchain-urile de întreprindere, trebuie întotdeauna să știți despre structura de bază a tehnologiei blockchain în sine. Dar dacă nu aveți nicio idee despre modul în care funcționează rețeaua, ar fi dificil să continuați. Deci, nu săriți peste pași și începeți de la elementele fundamentale ale blockchain-ului.

Tehnologia Blockchain este un sistem de registru descentralizat care oferă un nivel ridicat de transparență, imuabilitate, securitate și multe altele. În plus, scapă de structura centralizată tipică și oferă o nouă structură în care totul este corect. De asemenea, ar trebui să verificați unele dintre cele mai bune cursuri blockchain pentru a stăpâni toate abilitățile și pentru a obține o certificare blockchain.

Consultați ghidul de definiție Blockchain pentru a afla mai multe despre cursul nostru de dezvoltare gratuită pentru tehnologia blockchain!

Dar cum a apărut blockchain-ul?

Pentru a finaliza cursul online gratuit blockchain, consultați istoricul tehnologiei blockchain. (Sugestie: Bitcoin nu a fost prima tehnologie blockchain!)

Caracteristicile Blockchain

De obicei, fiecare platformă blockchain oferă cel puțin șase caracteristici. Acestea sunt –

 • Nu poate fi corupt
 • Tehnologie descentralizată
 • Securitate îmbunătățită
 • Conturi distribuite
 • Consens
 • Decontare mai rapidă

Citeste mai mult: 6 caracteristici cheie Blockchain pe care trebuie să le cunoașteți

Apoi, pentru a învăța blockchain-ul gratuit, ar trebui să știți despre diferitele tipuri de rețele blockchain. Da, există mai multe tipuri acolo și fiecare are propriul set de caracteristici. Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți diferențele dintre platforme, nu veți înțelege pe deplin pentru ce platformă mergeți.

De obicei, există trei tipuri generale de blockchain pe care le puteți utiliza în transformarea digitală, cum ar fi rețelele publice, private și federate. Mai mult, două tipuri de permisiuni – Permis și Fără permis. De asemenea, ar trebui să verificați unele dintre cele mai bune cursuri blockchain pentru a stăpâni toate abilitățile și pentru a obține o certificare blockchain.

Citeste mai mult: Care sunt diferitele tipuri de tehnologie Blockchain?

Să trecem la pasul următor al cursului nostru gratuit de formare blockchain.

Aflați mai multe despre contractele inteligente și algoritmii de consens

Tehnologia Blockchain vine cu multe răsuciri și trebuie să fi auzit despre contracte inteligente și algoritmi de consens. Mai mult, ambele sunt componente la fel de vitale ale unui ecosistem blockchain.

Contractele inteligente sunt o formă de contracte digitale în care părțile pot crea un contract cu reguli prestabilite, iar după executarea acestor reguli, fiecare parte primește partea echitabilă a plății. Gândiți-vă la acesta ca la un proces automat. Dacă îndepliniți regulile specificate ale contractului dvs. inteligent, procesul de plată se va iniția automat.

Multe organizații pot utiliza această caracteristică pentru a facilita acordurile lor cu alte companii. Ethereum a fost primul care a dezvoltat un mecanism de contract inteligent în infrastructura blockchain.

Consultați mai multe despre contractele inteligente pentru cursul Blockchain Free!

Algoritmul de consens

Apoi, în ghidul nostru gratuit de formare în blockchain, vom vorbi despre algoritmii de consens. Algoritmii de consens sunt rădăcina tehnologiei blockchain. Fără aceasta, transparența sau sistemul fără erori nu s-ar întâmpla niciodată. În principal, acești algoritmi ajută utilizatorii de pe platformă să ajungă la un acord pentru validarea tranzacțiilor.

Există mulți algoritmi de consens populari. Pentru a finaliza cursul online gratuit pentru dezvoltatori blockchain, ar trebui să știți cu siguranță despre acești diferiți algoritmi. Acestea sunt –

 • Dovada muncii
 • Dovada mizei
 • Dovadă închiriată
 • Dovadă de miză delegată
 • Grafice aciclice dirijate
 • Toleranță delegată a defecțiunilor bizantine
 • Toleranță bizantină simplificată la defecțiuni
 • Toleranță practică la defecțiuni bizantine
 • Dovada timpului scurs
 • Dovada greutății
 • Dovada arderii
 • Dovadă de capacitate
 • Dovada importanței
 • Dovada activității

Doriți să aflați despre algoritmii de consens? Citiți ghidul complet privind algoritmii de consens pentru a finaliza instruirea gratuită în tehnologia blockchain!

Să trecem la următorul pas al ghidului nostru gratuit de formare blockchain.

Verificați blockchain-urile pentru întreprinderi: furnizori și platforme BAAS

Acum, în cursul nostru gratuit de formare în blockchain, vom vorbi despre blockchain-ul de întreprindere. Deci, ce sunt blockchain-urile de întreprindere?

Acestea sunt o formă de rețele blockchain speciale care sunt optimizate doar pentru soluții de nivel enterprise. Tehnologiile blockchain pentru întreprinderi sunt special concepute pentru a prelua povara masivă a unei organizații mari în care trebuie să răspundă cerințelor grele în fiecare zi.

Platformele blockchain pentru întreprinderi sunt cruciale pentru adoptarea blockchain-ului. Aflați mai multe despre platformele Enterprise Blockchain acum!

Apoi, pentru a concura pentru cursul dvs. gratuit de formare blockchain, trebuie să știți despre platformele populare blockchain de întreprindere. În plus, aceste platforme oferă soluții blockchain și dezvoltă proiecte de la zero. În principal, există cinci jucători principali –

Hyperledger

Hyperledger este una dintre renumitele platforme blockchain pentru întreprinderi de pe piață. Au multe proiecte blockchain sub aripi. Mai mult, multe companii solicită soluția Hyperledger pentru a-și implementa tehnologia blockchain la nivel de întreprindere.

Este esențial să știți totul despre Hyperledger pentru a finaliza instruirea gratuită în tehnologia blockchain

Hyperledger este unul dintre jucătorii proeminenți de blockchain de pe piață. Consultați mai multe despre acest lucru din ghidul nostru Hyperledger acum!

Ethereum Enterprise Alliance

EEA sau Ethereum Enterprise Alliance este un alt sistem popular de rețea blockchain. Mai mult, acestea oferă o mai mare funcționalitate și utilizare. În prezent, au peste 250 de membri care lucrează împreună.

Corda

Blockchain-ul Corda al R3 este o necesitate pentru orice curs online gratuit blockchain. În plus, tehnologia blockchain este potrivirea perfectă pentru sectoarele financiare.

 Clipoci

Ripple este o altă platformă minunată blockchain de întreprindere cu două caracteristici puternice – protocoale de securitate și probleme de siguranță. În plus, rețeaua lor RippleNet poate oferi tranzacții aproape gratuite.

Cvorum

Cvorumul este un pic similar cu Ethereum; singura diferență este că Ethereum este public, iar Quorum este privat. În plus, este mai potrivit pentru integrări de întreprinderi.

Citeste mai mult: Enterprise Ethereum: Blockchain privat pentru întreprinderi

Furnizori BAAS pentru întreprinderi

Există câțiva furnizori de BAAS populari acum pe piață. Mai mult, aceste companii oferă blockchain ca serviciu și acoperă în principal platforme de întreprindere populare.

În plus, obținerea soluției dvs. blockchain de atunci ar putea fi o mare parte, deoarece acestea tind să ofere soluții rentabile. De asemenea, oferă seturi de instrumente și pot implementa soluții în câteva minute! Consultați furnizorii BAAS din cursul nostru gratuit blockchain –

 1. Oracol
 2. IBM
 3. Amazon
 4. Microsoft
 5. Alibaba
 6. Baidu
 7. Huawei
 8. Accenture

Aflați despre diferite proiecte de întreprindere în companii nefinanciare

Acum vom vorbi despre diferitele industrii care implementează tehnologia blockchain în cursul nostru gratuit de formare blockchain. În plus, acestea sunt în principal institute nefinanciare. Consultați aceste 20 de exemple de întreprinderi –

 1. Walmart: Urmăresc produsele care colaborează cu IBM.
 2. Metlife: Vor să automatizeze soluția de asigurare în ceea ce privește asistența medicală, utilizând soluții blockchain pentru întreprinderi.
 3. UPS: Compania folosește blockchain pentru a alimenta sistemele de logistică.
 4. Toyota: Oferă software-ul lor de conducere autonomă folosind blockchain-ul.
 5. Grupul AIA: Acestea oferă facilități de bancasigurare folosind soluții blockchain.
 6. BHP Billiton: Folosește blockchain pentru gestionarea lanțului de aprovizionare.
 7. Alibaba: Utilizarea adoptării blockchain-ului pentru a depista bunurile de lux.
 8. Tencent: Folosesc blockchain pentru facturare legală și impozitare.
 9. Baidu: Compania folosește blockchain pentru gestionarea drepturilor intelectuale.
 10. Vad: Folosește blockchain pentru a sprijini tehnologiile de mobilitate.
 11. Căile aeriene britanice: Tehnologia blockchain în sistemul de monitorizare.
 12. Facebook: Folosesc blockchain pentru gestionarea și protecția datelor.
 13. Walt Disney: Compania folosește blockchain pentru a urmări stocurile.
 14. Maersk: Utilizează blockchain pentru platforma de expediere.
 15. Prudențial: Platformă de tehnologie blockchain pentru comerț.
 16. Măr: Ei folosesc blockchain pentru a marca datele de timp.
 17. Nestle: Compania folosește blockchain pentru a-și gestiona lanțurile de aprovizionare.
 18. UnitedHealthcare / Quest Diagnostics / Optum / Humana: Tehnologie blockchain pentru îmbunătățirea directoarelor medicilor în rândul spitalelor.
 19. Samsung: Utilizează blockchain pentru gestionarea lanțului de aprovizionare.
 20. FedEx: Utilizează blockchain pentru soluționarea litigiilor.

Citeste mai mult: Utilizare Blockchain: Listă de peste 20 de cazuri de utilizare a tehnologiei Blockchain 

Cazuri de utilizare vs. Provocările de implementare

Ghidul nostru gratuit de instruire blockchain nu va fi complet dacă omitem cazurile de utilizare acum, nu-i așa? Cu toate acestea, estimarea valorii pe care ne-o va aduce blockchain-ul este destul de dificilă. În plus, s-ar putea să credeți că blockchain-ul nu va fi atât de utilizat, deoarece va fi o povară, dar acesta este adevărul?

De-a lungul anilor, multe întreprinderi au implementat deja proiecte blockchain de întreprindere. În plus, veți fi surprins să știți că există o mulțime de cazuri de utilizare pentru tehnologia blockchain doar pentru întreprinderi.

Deci, imaginați-vă ce poate face în ceea ce privește implantările globale! Există o mulțime de cazuri de utilizare populare; să vedem ce sunt –

Tranzacții globale

 • Prelucrarea mai rapidă a plăților transfrontaliere
 • Costuri reduse
 • Eficiență mai mare în tranzacții

 Comercial

 • Transparență și încredere îmbunătățite pentru finanțarea comerțului
 • Mai mult control pentru producători
 • Hărți și costuri reduse

Citiți despre modul în care Blockchain poate transforma finanțarea comercială acum!

 Siguranța alimentară

 • Responsabilitatea pentru siguranța alimentelor
 • Reduceți risipa de alimente
 • Scapă de fraudele alimentare

 Lanț de aprovizionare

 • Sistem de contabilitate securizat cu vizibilitate pentru lanțul de aprovizionare
 • Urmărește toate produsele
 • Detectează rapid persoana coruptă cu informații acute

 Cu amănuntul

 • Ajută la combaterea produselor contrafăcute
 • Ține evidența tuturor bunurilor de lux
 • Se ocupă de probleme de furt

Sunteți curios despre impactul blockchain-ului asupra industriei de retail? Consultați ghidul nostru despre blockchain în comerțul cu amănuntul chiar acum!

Servicii guvernamentale

 • Mod sigur de a păstra toate drepturile cetățenilor
 • Oferă o creștere exponențială a economiei
 • Digitalizarea identificării cetățenilor

Sunteți curios despre impactul blockchain asupra guvernelor? Consultați ghidul nostru despre blockchain pentru guvern chiar acum!

Proprietate intelectuală

 • Asigură mărcile comerciale și brevetarea proprietăților intelectuale
 • Oferă plata pentru lucrări brevetate
 • Reducerea abuzului de proprietate intelectuală

 Sănătate

 • Scapă de falsurile de droguri
 • Urmărește informațiile pacienților
 • Simplifică mai multe rezultate ale testelor în același timp

Sunteți curios despre impactul blockchain asupra asistenței medicale? Consultați ghidul nostru despre blockchain în asistența medicală chiar acum!

Ulei si gaz

 • Plata securizată a mărfurilor și auditarea.
 • Îmbunătățește eficiența prin calcularea rutelor de expediere
 • Economisește 5% venituri cu precizie

 Proprietate imobiliara

 • Reduce costurile proprietății
 • Promovează proprietatea fracțională
 • Crește scalabilitatea

Sunteți curios despre impactul blockchain asupra imobilelor? Consultați ghidul nostru despre blockchain pentru proprietăți imobiliare chiar acum!

 Umanitarism

 • Asigură că donația merge la locul potrivit
 • Oferă transparență cetățenilor donatori
 • Promovați corectitudinea și încrederea

 Asigurare

 • Reduce numărul de trasee de hârtie
 • Cereri de asigurare mai rapide
 • Gata cu exploatarea consumatorilor

 Media și Divertisment

 • O valoare mai bună a artistului
 • Conectează artistul cu un salariu mai bun
 • Marketing eficient pe rețelele de socializare

 Voiaj

 • Simplifica procesarea pasagerilor
 • Promovează identificarea transfrontalieră
 • Programează toate zborurile cu o precizie mai mare

Consultați primele 50 de companii care folosesc tehnologia blockchain pentru a afla mai multe despre aceasta.

Provocări de implementare

Să ne uităm la provocările de implementare în cursul nostru gratuit de formare în blockchain. În plus, acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă provocările sunt mult prea grele pentru cazurile de utilizare. Certificările de top blockchain vă pot ajuta să înțelegeți și să înțelegeți și mai mult conceptul.

 • Interoperabilitate: Tehnologiilor actuale blockchain ale întreprinderii nu au interoperabilitatea necesară între toate rețelele.
 • Rețele vechi: În realitate, transformarea tuturor rețelelor vechi cu blockchain poate necesita mult timp și bani.
 • Set de calificare: Nu există o forță de muncă adecvată cu abilități pentru a dezvolta o nouă tehnologie de nivel antreprenorial.
 • Metodologie: Lipsa unei metodologii adecvate face ca inovațiile mai noi să fie pline de defecte.
 • Adopție în masă: În realitate, adoptarea în masă nu este încă posibilă, deoarece rețeaua se ocupă cu o producție mai lentă.
 • Provocări de cost: Menținerea cadrului și dezvoltarea acestuia ar necesita o mulțime de bani.

Să trecem la următorul nostru pas în ghidul gratuit de formare blockchain.

 Inscrie-te acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Aflați despre Internetul descentralizat și Web 3.0

Blockchain-ul nu doar schimbă modalitățile afacerilor dvs., ci afectează și structura internetului. În plus, structura internă de astăzi a parcurs un drum lung înainte de a avea acces la toate facilitățile tehnologiei moderne. Toate rețelele sociale sau opțiunile de căutare Google nu erau disponibile în trecut.

Mai mult, structura web este acum centralizată, dar odată cu noua adăugare a descentralizării, schimbările sunt evidente.

Dar, înainte de a vă scufunda în tărâmul Web 3.0, verificați mai multe despre internetul centralizat și descentralizat de aici.

Web 3.0: adaugă mai multă valoare pentru dvs.

Web 3.0 este noua generație de internet. Este o structură descentralizată. Aici nu numai că veți putea citi și scrie, dar acum puteți face și mai mult. În plus, utilizarea capacității de căutare semantică vă va oferi rezultate de căutare mai precise. Mai mult, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile potențiale pe care Web 3.0 le-ar aduce pentru dvs..

Aflați mai multe despre provocările de adoptare a blockchain-ului

Acum știi despre aproape fiecare aspect al tehnologiei blockchain. Dar, înainte de a intra și a începe să lucrați la soluția dvs. blockchain de întreprindere, trebuie să știți pentru a avea o idee clară despre provocările cu care vă confruntați. Certificările de top blockchain vă pot ajuta să înțelegeți și să înțelegeți și mai mult conceptul.

Mai mult, anterior v-am oferit câteva dintre provocările cu care vă puteți confrunta în ceea ce privește blockchain-urile de întreprindere. Dar acum, trebuie să știți despre provocările de top ale adoptării blockchain-ului pentru tehnologia generală blockchain. Să vedem care sunt aceste provocări –

Factori umani:

 • Proiectare tehnologică
 • Set de calificare
 • Perceptia publica
 • Conexiunea penală
 • Reguli

Factori tehnologici:

 • Performanţă
 • Consumul de energie
 • Confidențialitate
 • Securitate
 • Scalabilitate

Puteți citi mai multe despre aceste puncte în ghidul nostru principal de provocări pentru adoptarea blockchain-ului!

Citiți Jurnalul nostru de transformare

Doriți să vă transformați rețeaua moștenită într-o rețea blockchain? Sau doriți să vă dezvoltați propria soluție bazată pe blockchain? Ei bine, v-am oferit cunoștințe compacte despre tot ce aveți nevoie până acum despre tehnologie. Cu toate acestea, este timpul să vă strategizați implementarea.

Mai mult, manualul nostru de transformare este soluția perfectă pentru dvs. dacă nu știți de unde să începeți. Mai mult, în manualul de transformare, vorbim în principal despre cinci pași –

 • Începeți cu proiecte mici la un moment dat
 • Construiți un grup de lucru care vă poate sprijini proiectele
 • Tren & Educați-vă grupul de lucru pentru a-i face pro
 • Elaborați strategie pentru a vă implementa soluția
 • Comunicați cu autoritatea potrivită pentru a vă stimula vânzările

Am explicat totul în ghidul Transformation playbook pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să implementați blockchain.

Cuvinte finale

Tehnologia blockchain va crea o piață de 10 milioane de dolari în anul 2022, potrivit Gartner Trend Insights. Mai mult, până în anul 2030, piața ar fi în valoare de 3,1 trilioane de dolari. În realitate, dacă doriți să vă revendicați locul pe acea piață, este momentul să vă scufundați în tehnologie.

Sperăm că cursul nostru gratuit de formare în blockchain vă va ajuta în acest caz. Dacă sunteți doar un novice și doriți să aflați mai multe despre această tehnologie, vă recomandăm să folosiți cursul nostru gratuit blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me