Cursul Blockchain și finanțarea comerțului roade pe piață în zilele noastre. Dar există vreunul dintre ele echipat pentru a vă ghida în călătoria dvs. blockchain? De fapt, majoritatea acestor cursuri vă vor informa doar o fracțiune din potențialul pe care îl deține.

Astfel, poate fi mai greu să găsești de la bun început soluția potrivită. Blockchain-ul și finanțarea comercială câștigă repede popularitate. Avantajele blockchain-ului în finanțarea comerțului sunt extraordinare. Așadar, dacă nu puteți începe proiectul chiar acum, s-ar putea să rămâneți în urmă.

Astfel, dacă căutați soluția perfectă, o avem chiar aici la 101Blockchains. Astăzi, voi acoperi unul dintre cursurile noastre de top în această nișă.

Deci, să verificăm!

Contents

Probleme în industria finanțării comerțului

Industria vine cu o structură persistentă care pare să fie plină de probleme. Indiferent de modul în care compania încearcă să digitalizeze procesul, tot nu va scăpa de toate complicațiile. Să vedem ce sunt acestea –

Experiență redusă a clienților

În principal, exportatorii și importatorii sunt clienții de aici. Deoarece procesul este complex, acesta dă naștere la hârtie, timp îndelungat de așteptare, nivel scăzut de certitudine, lipsă de transparență, lipsă de încredere etc..

 

Creșterea presiunii de cost

O scrisoare de credit este un proces costisitor atât pentru bancă, cât și pentru companie. Pe de altă parte, în caz de litigii, soluționarea necesită mult timp împreună cu banii.

 

Povară de reglementare substanțială

Odată cu creșterea comerțului global, companiile fac acum comerț cu diferite țări la un moment dat. Dar menținerea tuturor reglementărilor comerciale internaționale la nivel național este un proces complex. De cele mai multe ori, este predispus la erori care duc la amenzi.

 

Riscurile produsului

Tranzacționarea produselor în comerțul internațional este o mișcare riscantă. Exportatorul nu știe care va fi starea produsului după livrare. Sau dacă importatorul va retrage din nou expedierea sau nu.

 

Riscuri de fabricație

Practic, aceste produse au o caracteristică unică, iar vânzătorul trebuie să facă ajustări până când cumpărătorul este mulțumit de aceasta. Cu atât mai mult, orice problemă cu expedierea îi va costa bani, deoarece nu îi pot vinde altor cumpărători.

 

Riscuri de transport

Dacă transportul sau nava de marfă nu sunt complet echipate pentru a face față vremii sau mediului în schimbare, conservarea produselor devine o problemă masivă.

 

Riscuri valutare

Pe măsură ce schimbul valutar continuă să se schimbe tot timpul. Conversia valutară va crește sau descrește întotdeauna. Așadar, este posibil să pierdeți bani atunci când prețurile de conversie scad.

 

Poate Blockchain să le remedieze?

Ei bine, da, blockchain-ul le poate rezolva pe toate. Cea mai bună parte este că a fost deja testată și rezolvă deja toate problemele fără efort.

Astfel, este timpul să urmați un curs despre blockchain și finanțarea comerțului și să vedeți singur.

 

Cum vă poate ajuta cursul Blockchain și finanțarea comerțului?

Cursul Blockchain și finanțarea comerțului vă poate ajuta să aflați despre tehnologie și cum poate afecta finanțarea comerțului. Dacă nu știți cum funcționează tehnologia, atunci nu o puteți folosi ca mijloc de actualizare a modelelor de afaceri vechi.

Deci, învățarea blockchain-ului de finanțare a comerțului vă poate spori poziția în mod masiv.

Dar să nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă sprijini. Aici, la 101Blockchains, ne lăudăm cu cursul nostru blockchain de finanțare comercială. Cu noi lângă tine, nu te poate opri să-ți asiguri locul pe această piață în schimbare.

 

Cursul nostru Enterprise Blockchains și Trade Finance

Durata cursului

Cursul 101 Blockchain pentru întreprinderi blockchain și finanțarea comerțului oferă cele mai avansate și actualizate informații de pe piață în prezent. Cea mai bună parte a acestui curs minunat este că îți va lua doar o lună pentru a-l finaliza! Deci, începeți chiar acum!

Ne-am asigurat că aveți întotdeauna o viteză de învățare flexibilă. Astfel, am prezentat cursul de finanțare comercială și blockchain pentru a concura în termen de 4 săptămâni.

Știi care este partea cea mai bună??

În fiecare săptămână, va dura doar 3-4 ore pentru a finaliza un capitol sau modul. Astfel, totul ar trebui să vă fie mult mai ușor acum. O altă caracteristică interesantă a cursului nostru este că ne asigurăm că toată învățarea dvs. are loc online.

Deci, indiferent unde vă aflați, puteți alege întotdeauna cursul nostru de finanțare comercială și blockchain și puteți începe să învățați blockchain de finanțare comercială.

Mai mult, dacă ați început deja cursul, dar nu ați terminat încă un capitol, nu vă faceți griji. Puteți întrerupe prelegerile video oricând doriți!

Poate deveni mai flexibil decât atât?

Acesta este unul dintre puținele motive pentru care cursul nostru de finanțare comercială și blockchain se distinge atât de mult din mulțime.

Oricum, cursul nostru de finanțare comercială și blockchain este aici pentru a vă ajuta în căutarea dvs. de învățare blockchain de finanțare comercială.

Înscrieți-vă în cursul blockchain în finanțarea comerțului dacă –

 • Doriți să apreciați modul în care blockchain digitalizează sistemele tradiționale de afaceri bazate pe hârtie
 • Încearcă să afle despre ce întreprinderi de finanțare comercială dau în judecată blockchain-ul pentru operațiunile lor
 • Doriți să obțineți o înțelegere tehnică a platformelor blockchain de întreprindere și a modului în care acestea afectează procesele de finanțare a comerțului
 • Sunteți dornici să identificați cazurile de utilizare probabile din acest sector pentru soluția dvs. personală de finanțare a comerțului cu blockchain.

 

Prezentare generală a cursului blockchain și finanțe comerciale

Dezvoltarea tehnologiei blockchain printre toate celelalte tehnologii inovatoare generează un nou spectru pentru sectoarele finanțelor comerciale. Practic, după cum știți, sectorul finanțelor comerciale este în urmă cu câțiva kilometri în cursa digitalizării.

De cele mai multe ori, acest sector se îneacă într-o grămadă enormă de acte, împreună cu schimburi manuale bancare care sunt predispuse la erori..

În plus, cea mai mare digitizare pe care o puteți vedea în acest câmp este utilizarea PDF-urilor sau a faxurilor sau a e-mailurilor. Evident, acestea nu sunt suficiente pentru ca sectorul finanțelor comerciale să înflorească.

În anul precedent, transformarea digitală a început să treacă încet de la documentația manuală la copiile digitale ale anumitor elemente, cum ar fi acreditivul și conosamentul.

Totuși, aceste transformări lipsesc și ele. Cum?

În realitate, toate părțile comerciale nu le pot accesa tot timpul. Mai mult, toată lumea pare să aibă o versiune proprie, care se îndepărtează de datele veridice constante.

Astfel, prezența blockchains este foarte necesară în acest moment.

Astfel, am conceput cursul nostru blockchain global de finanțare a comerțului pentru a vă educa în mod specific cu privire la subiect. Vă vom ghida prin toate platformele actuale blockchain de întreprindere cele mai potrivite pentru industriile finanțelor comerciale.

Mai mult, cursul blockchain global de finanțare a comerțului se concentrează, de asemenea, pe a vă ajuta să aflați cum blockchain poate scăpa de politicile bazate pe hârtie. În plus, cursul nostru va acoperi și modul în care puteți utiliza aceste scheme pentru a vă influența finanțele de fond de rulment.

Astfel, cursul nostru blockchain global de finanțare a comerțului vă oferă toate instrumentele necesare de care aveți nevoie pentru a conduce industria finanțării comerțului într-un mod pozitiv.

 

Ce veți obține în cursul nostru de blockchain și finanțe comerciale

Cursul nostru de finanțare comercială și blockchain oferă toate informațiile critice dezvoltatorilor de software, liderilor din industrie, consultanților, directorilor, etc..

Astfel, va fi mult mai ușor să înțelegem modul în care elementele financiare comerciale pot beneficia de caracteristicile blockchain-ului. Mai mult decât atât, cursul nostru blockchain de finanțare a comerțului global va oferi, de asemenea, modul în care aplicațiile blockchain de întreprindere vor afecta comerțul global în orice moment.

Practic, vă puteți aștepta ca cursul nostru blockchain în finanțe comerciale să acopere următoarele subiecte –

 • Prezentați procesele de finanțare a comerțului și modul în care blockchain le va afecta
 • Exemple din lumea reală de blockchain în utilizările finanțelor comerciale
 • Platforme actuale care se concentrează pe industriile de finanțare a comerțului
 • Evoluții recente ale blockchain-ului în ceea ce privește finanțarea comerțului

Trebuie să spunem că 101Blockchain este extrem de capabil să vă pregătească pentru o carieră profesională în acest domeniu. Deoarece vă vom pregăti, de asemenea, pentru a face față problemelor din lumea reală, acest lucru vă va aduce beneficii într-un mod mai mare într-un mediu de întreprindere.

Astfel, cu această combinație puternică de informații, cu siguranță veți străluci în orice fel de oportunitate de carieră. Dar nu este încă imaginea completă.

Blockchain-ul nostru din cursul de finanțare a comerțului este, de asemenea, echipat pentru a face față angajatorilor Astfel, orice angajator care caută facilități actualizate de instruire în domeniul finanțării comerțului blockchain ar trebui să se înscrie și la curs.

Așadar, vă recomandăm să încercați cursul nostru și să vedeți singur.

 

Ce vă va învăța cursul nostru Blockchain și Trade Finance?

Ne-am asigurat să proiectăm cursul nostru într-un mod care să vă ajute să învățați în cel mai rapid mod posibil. Astfel, cursul general va conține 5 module diferite, cu lecții separate pentru a vă ghida.

Odată ce începeți să parcurgeți lecțiile pe rând, veți începe în curând să înțelegeți ce face cu adevărat tehnologia distribuită și relația pe care aceasta o stabilește cu finanțarea comercială.

Oricum, vă recomandăm să urmați întotdeauna planurile de lecție pe care le oferim unul câte unul, în loc să treceți peste lecții.

În acest fel, veți înțelege mai bine conceptele. Oricum, să verificăm acum modulele cursului nostru blockchain global de finanțare a comerțului.

 

Modulul 1: Situația actuală a proceselor de finanțare a comerțului

Primul modul vă va familiariza în principal cu procesul global de finanțare a comerțului. Dacă sunteți un începător în această nișă, atunci vă va ajuta foarte mult să subestimați punctul lor de vedere al afacerii.

Problema principală a oricărui alt curs blockchain în domeniul finanțării comerțului este că acestea nu tind să acopere elementele de bază ale finanțării comerțului. Astfel, unui student îi este greu să înțeleagă conceptul general atunci când introduce blockchain în mix.

Finanțarea comerțului este un proces complex, în primul rând, și cu blockchain, în combinație, se poate complica și mai mult.

Deci, trebuie să știți cum funcționează procesul în prealabil pentru a înțelege pe deplin conceptul general.

Oricum, cursul blockchain în finanțarea comerțului va discuta în continuare detalii despre problemele cu care se confruntă această industrie.

Am menționat deja câteva dintre problemele principale pe scurt la începutul acestui ghid. Dar puteți evalua cu adevărat situația din felul principal.

Acesta va conține –

Lecția 1: Fundamentele finanțării comerțului

Lecția 2: Probleme cheie ale industriei finanțelor comerciale

 

Modulul 2: Cum poate Blockchain să beneficieze procesul de finanțare a comerțului global

După finalizarea completă a acestui modul, oricare dintre studenții noștri va înțelege care sunt inițiativele actuale din ecosistemul finanțării comerțului.

Mai mult decât atât, cu tehnologia noastră blockchain în formarea în domeniul finanțării comerțului, veți învăța să aflați ce tip de model se potrivește cel mai bine soluțiilor dvs..

În realitate, chiar și după ce au aflat despre beneficiile blockchain-ului în finanțarea comerțului, mulți oameni nu pot înțelege pe deplin ce fel de soluție este potrivită pentru ei. Ca urmare, fac erori în timp ce implementează soluțiile care duc la pierderea de timp și resurse.

Astfel, instruirea noastră în domeniul finanțării comerțului blockchain este aici pentru a vă salva de toate necazurile. Acest modul este extrem de crucial, deci asigurați-vă că finalizați cu atenție lecțiile.

Oricum, acest modul va conține, de asemenea, o parte din playerul blockchain actual de pe piață.

Acesta va acoperi –

Lecția 1: Cum poate blockchain să schimbe finanțarea comercială

Lecția 2: Toate inițiativele actuale blockchain din această industrie și modele de afaceri relevante

Lecția 3: o prezentare detaliată a diferitelor platforme din schema de finanțare a comerțului blockchain

 

Modulul 3: Exemple din lumea reală a blockchain-ului în utilizările finanțelor comerciale

Acesta este următorul modul care va include în principal toate exemplele reale ale blockchain-ului în procesul de finanțare a comerțului. Astfel, odată ce parcurgeți toate prelegerile noastre video despre acest modul, începeți încet să înțelegeți cazurile de utilizare adecvate ale acestei soluții.

Elementul de bază pe care îl vom introduce în această secțiune este să vă ajutăm să înțelegeți modul în care fiecare dintre elementele comerțului este influențat de blockchain.

Astfel, înseamnă că elemente precum conosamentul sau scrisoarea de credit vor avea rezultate diferite în funcție de modul în care blockchain le afectează.

Dar dacă nu aflați despre interacțiunea diferitelor elemente cu blockchain, veți întâmpina dificultăți în trasarea strategiei perfecte.

Astfel, este o necesitate pentru tehnologia dvs. blockchain în formarea în domeniul finanțelor comerciale.

Acesta va acoperi –

Lecția 1: Plăți transfrontaliere

Lecția 2: Conosament (BoL)

Lecția 3: Scrisoarea de credit (LC)

 

Modulul 4: Platforme actuale care se concentrează pe industriile finanțării comerțului

În modulul următor, cursul nostru se concentrează în principal pe platformele actuale care influențează sectoarele finanțelor comerciale. Este mai mult o analiză practică pentru a vă face cunoștință despre modul în care utilizează alții blockchain.

Instruirea în domeniul finanțării comerțului blockchain va explica modul în care aceste proiecte accelerează și permit operațiunile de finanțare a comerțului. Mai mult, instruirea noastră în domeniul finanțării comerțului blockchain va acoperi, de asemenea, o prezentare detaliată a fiecărei platforme, oferindu-vă o idee solidă de alegere a celei perfecte.

Acesta va acoperi –

Lecția 1: Lensul comercial

Lecția 2: We.Trade

Lecția 3: Contur

Lecția 4: Marco Polo

 

Modulul 5: Dezvoltări recente ale blockchain-ului în ceea ce privește finanțarea comerțului

Acesta este ultimul nostru modul în tehnologia blockchain în instruirea în domeniul finanțelor comerciale. În acest modul, veți afla despre inițiativele luate în direcția finanțării comerțului.

Ei bine, blockchain-ul prevalează în aceste industrii de ceva timp. Din această cauză, multe întreprinderi iau deja inițiative. De fapt, unii dintre aceștia folosesc de fapt proiectele în timp ce vorbim!

Mai mult decât atât, aceste inițiative se concentrează în principal pe interoperabilitate între toți participanții industriei finanțelor comerciale. Presupun că pentru a simplifica în principal procesul cât de mult pot.

Astfel, odată ce știți cum și-au strategizat soluțiile, veți obține idei despre cum să vă organizați și ideile.

Acesta va acoperi –

Lecția 1: TradeTrust

Lecția 2: Inițiativă privind standardele digitale

 

Cine poate urma cursul?

Cursul nostru este deschis oricui este interesat să afle cum această tehnologie magnifică schimbă lumea. Astfel, oricine este cel mai mic pasionat de blockchain poate înscrie cursurile noastre fără restricții.

Deci, cursul de finanțare comercială și blockchain oferă toate informațiile critice dezvoltatorilor de software, liderilor din industrie, consultanților, directorilor și așa mai departe.

Daca esti –

 • Profesionist în industrie
 • Manager program și produs
 • Analist de afaceri
 • Factor de decizie
 • Lider de afaceri
 • Manager inovație
 • Consilier
 • Specialist în marketing
 • Antreprenor

Apoi, puteți lua cu ușurință cursul nostru. Nici la celelalte cursuri nu avem restricții. Doar alegeți-l pe cel potrivit pentru dvs. și efectuați apelul!

 

Include o certificare?

Din păcate, încă nu oferim o certificare după terminarea cursului. Cu toate acestea, lucrăm să vă oferim unul foarte curând. Dar dacă o certificare este o necesitate pentru dvs. și pentru cariera dvs., atunci vă recomandăm cursul Certified Enterprise Blockchain Professional.

În acest curs, oferim o certificare profesională împreună cu alte materiale bonus esențiale. În realitate, acest curs oferă, de asemenea, un modul de dragul tehnologiei blockchain în formarea în domeniul finanțării comerțului.

Astfel, dacă puteți obține certificarea pe care o oferim în acest curs, veți fi ușor calificați pentru orice cale de carieră blockchain.

Mai mult, dacă sunteți un lider de afaceri și doriți să vă prezentați cunoștințele și să vă dovediți cunoștințele valoroase, această certificare vă va ajuta extraordinar.

Cu toate acestea, cursul nostru de blockchain și finanțe comerciale va acoperi în continuare informații mai detaliate despre subiect comparativ cu cursul de certificare.

Oricum, sperăm să introducem în curând o certificare pentru aceasta. De acum, vă recomandăm să consultați celelalte cursuri pentru a vă extinde baza de cunoștințe.

 

Întrebări frecvente despre cursul nostru

FAQ-1: Oricine se poate înscrie la acest curs?

Da, fără îndoială! Cursul nostru este deschis oricui este interesat să afle cum tehnologia blockchain schimbă lumea. Astfel, oricine este cel mai mic pasionat de blockchain poate înscrie cursurile noastre fără restricții.

De asemenea, am conceput în mod special cursul pentru a vă ajuta să aflați despre beneficiile blockchain-ului în finanțarea comerțului.

Deci, dacă doriți să urmăriți o carieră în acest domeniu și să vă informați, verificați cursurile noastre chiar acum.

 

Întrebări frecvente-2: Echipa mă va ajuta?

Da, echipa te va ajuta întotdeauna, indiferent de ce. Credem întotdeauna că toți studenții noștri vor beneficia foarte mult dacă vor interacționa cu echipa. Astfel, oferim sprijin deplin din partea membrilor echipei noastre și a instructorilor principali.

Practic, aici tindem să diferim de alte cursuri de acolo.

O altă caracteristică interesantă pe care o oferim este de a avea acces la forumurile noastre de învățare online. Aici puteți interacționa și cu ceilalți studenți care urmează cursul.

 

Întrebări frecvente-3: Cum construiești cursul?

Construim cursul pe baza modului în care poate ajuta elevii să învețe într-un mod rapid. De aceea, vă vor dura doar 4 săptămâni pentru a acoperi complet cursul. În fiecare sesiune, trebuie să economisiți cel puțin 3-4 ore!

Astfel, dacă puteți investi doar 16 ore din timpul dvs., puteți termina cu ușurință cursul. Știm că este posibil să fiți o persoană extrem de ocupată. Astfel, puteți întrerupe și relua cursul oricând doriți.

Nu trebuie neapărat să o terminați în 4 săptămâni.

 

Întrebări frecvente-4: Sunt toate informațiile din acest curs actualizate?

Da, toate informațiile noastre sunt actualizate. Ne lăudăm că vă oferim tot timpul informațiile relevante. Mai mult, încercăm întotdeauna să ne actualizăm conținutul în mod regulat. Deci, nu rămâneți niciodată în urmă în blockchain-ul dvs. de finanțare a comerțului cu învățarea.

 

Întrebări frecvente-5: Ce diferențiază cursul 101Blockchains de celelalte cursuri de pe piață?

În realitate, cursurile noastre vor diferi întotdeauna de restul de pe piață. Verifică-l de aici!

Deci, chiar dacă plătiți o sumă mare de prețuri pentru acestea, puteți afla doar câteva detalii despre perspectiva de afaceri a soluțiilor blockchain de finanțare comercială.

În primul rând, instruirea noastră în domeniul finanțării comerțului blockchain va acoperi modul în care puteți cupla tehnologia blockchain cu modelele de finanțare comercială. Din păcate, toate celelalte cursuri vă vor spune doar despre beneficiile blockchain-ului sau altor tipuri de jibber-jabber.

Dar ceea ce nu vă vor spune este cum să vă strategizați propria soluție pe baza informațiilor pe care le aveți.

Deci, în cele din urmă, veți afla despre blockchain sau structura subiacentă, dar nu veți avea instrumentele pentru ao utiliza pe deplin.

În al doilea rând, scopul nostru principal este de a ajuta studenții să devină cunoscuți și profesioniști în materie cât mai mult posibil.

În sfârșit, suntem deschiși să vă ascultăm și ce fel de cursuri doriți. Mai mult decât atât, vom lua întotdeauna în considerare comentariile dvs. și vom îmbunătăți prelegerile noastre cât de mult putem.

Deci, după cum puteți vedea, acestea sunt câteva calități pe care nu le veți găsi la alte cursuri.

 

În cele din urmă,

În cele din urmă, trebuie să spun că finanțarea comercială și blockchain-ul pot fi ca yin și yang. Chiar dacă sunt destul de diferite, ele se potrivesc perfect pentru a se completa reciproc. Drept urmare, veți ajunge întotdeauna la o soluție perfectă pentru toate problemele legate de finanțarea comerțului.

Avantajele blockchain-ului în finanțarea comerțului sunt extraordinare și nu ar trebui să mai piardă timp.

După cum puteți vedea, înscrierea la un curs vă poate duce la un drum lung. De asemenea, deoarece vă oferim soluția perfectă pentru toate problemele dvs., vă vom recomanda să încercați cursul nostru de blockchain și finanțe comerciale.

Avem și alte cursuri. Asigurați-vă că le verificați și începeți să vă construiți propriile soluții acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me