Acest articol oferă corelația dintre blockchain și lanțul de aprovizionare și vorbește despre importanța și viabilitatea cursului blockchain și lanțului de aprovizionare pe 101 Blockchain.

Cererea pentru cursul blockchain și lanțul de aprovizionare a crescut în ultimii ani. Blockchain fiind o tehnologie revoluționară, se dovedește că merită până la urmă. În realitate, industria lanțului de aprovizionare pare să se potrivească perfect pentru a explora soluții bazate pe blockchain.

Blockchain se întâmplă să scape de toate problemele de gestionare a lanțului de aprovizionare foarte eficient. Astfel, marile întreprinderi sunt deja puse la cale să afle mai multe despre asta. Drept urmare, mulți profesioniști caută certificarea lanțului de aprovizionare blockchain pentru a înțelege cum funcționează această tehnologie și cum poate afecta lanțul de aprovizionare.

Astfel, dacă sunteți prea în căutarea blockchain-ului pentru formarea în lanțul de aprovizionare, atunci ați ajuns în locul potrivit.

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Contents

Este industria lanțului de aprovizionare perfectă?

Înainte de a începe, s-ar putea să vă gândiți, de ce ar trebui să luați în considerare chiar schimbarea modelelor de afaceri ale lanțului de aprovizionare. Există mulți oameni care nici măcar nu știu despre problemele în creștere cu care se confruntă această industrie în fiecare an. De aceea, cazul blockchain-ului pentru lanțul de aprovizionare crește doar zi de zi.

Deci, fără a scăpa de aceste probleme, ar fi extrem de dificil chiar să încasăm veniturile într-un ritm continuu.

Curs Blockchain și Supply Chain

Dar care sunt problemele cheie în lanțul de aprovizionare cu care ne confruntăm astăzi?

Globalizarea

Globalizarea dă naștere la externalizarea aprovizionării din mai multe țări. Ca urmare, un lanț de aprovizionare devine mai complex de întreținut. Încorporarea sau urmărirea fiecărui sub-lanț nu este la fel de eficientă pe cât ar trebui. Astfel, există o mulțime de erori în proces.

Schimbări rapide în piață

Adăugarea de funcții la cele existente și prognozarea a ceea ce dorește consumatorul este o treabă agitată. Pe măsură ce piața se schimbă rapid, devine mai greu să prezici ceva. De asemenea, modelul nostru tipic nu este echipat pentru a prezice și anumite analize de piață.

Conformitate și calitate

În procesul lanțului de aprovizionare, consumatorii doresc întotdeauna produse de înaltă calitate la prețuri mai mici. Astfel, întreprinderile simt o presiune constantă pentru a-și păstra calitatea la un preț mai mic. Dar povara muncii crește în curând odată cu creșterea cererilor și, ca urmare, calitatea produselor scade.

Lipsa transparenței

În realitate, niciun client nu știe de fapt originalitatea produselor pe care le cumpără în fiecare zi. Mai mult, nu există nici măcar o modalitate de a ști în siguranță dacă un produs este autentic sau nu. Astfel, dă naștere la produse contrafăcute și la nemulțumirea clienților.

Aflați mai multe despre modul în care lipsa de transparență este una dintre problemele rezolvate de blockchain.

Corupţie

Corupția este una dintre problemele principale pe care lanțul de aprovizionare nu le poate rezolva de la sine. Practic, este necesar ca fiecare persoană să își îndeplinească îndatoririle în mod onest. Dar scenariul real vorbește altfel.

Deoarece oamenii pot modifica cu ușurință valorile din rețelele vechi, o mică schimbare crește mai multe pierderi pentru întreprinderi.

Costuri mari

Întreprinderile se confruntă cu probleme de costuri ridicate în fiecare ciclu al lanțului de aprovizionare. Cele patru tipuri de costuri pot însuma o pierdere mare pentru o companie pe termen lung. Practic, costurile de inventar, costurile de calitate, costurile de transport și costurile de achiziție își pot afecta orice zi o nouă companie.

Relativ lent

Întregul proces sau sistem de gestionare a lanțului de aprovizionare se bazează în continuare pe rețele vechi, care este relativ lent. Astfel, este mai predispus la probleme și dă naștere pierderii veniturilor din cauza erorilor.

Mai mult, finalizarea unei tranzacții prin canale tipice durează până la 3-5 zile lucrătoare. Pe scurt, întârzie întregul proces, făcându-l ineficient. Aceasta este una dintre ideile de bază privind utilizarea blockchain-ului în lanțul de aprovizionare.

Serviciu slab pentru clienți

Procesul lanțului de aprovizionare include și servicii pentru clienți. Nu este vorba doar despre produse. Astfel, fără un serviciu adecvat pentru clienți la final, devine mai greu să creezi valoare de marcă pe piață.

Practic, în zilele noastre, companiile nu reușesc să-și satisfacă consumatorii. Prin urmare, își pierde încet prezența mărcii pe piață.

Soluția este – Blockchain!

Blockchain este soluția principală pentru această mizerie masivă. După cum puteți vedea deja, industriile lanțului de aprovizionare au nevoie de un sistem modernizat pentru a aborda aceste probleme. Și aici este locul în care blockchain face intrarea.

Blockchain poate beneficia cu adevărat și poate scăpa de toate problemele acestei industrii. Poate raționaliza procesele împreună cu transparența. De asemenea, poate urmări totul în timp real, poate procesa tranzacțiile mai repede.

Deci, după cum puteți vedea, blockchain-ul este soluția cheie pentru toate problemele dvs..

Dar nu puteți utiliza blockchain-ul în sistemul dvs. până nu înțelegeți complet modul în care acesta afectează de fapt industria.

Deci, pentru a afla mai multe despre aceasta, trebuie să urmați un curs de certificare a lanțului de aprovizionare blockchain. De fapt, un curs de certificare a lanțului de aprovizionare blockchain vă va ajuta să evaluați adevărata valoare a blockchain-ului în lanțul de aprovizionare.

Mai mult, majoritatea acestor cursuri au blockchain și pentru formarea în lanțul de aprovizionare.

Citeste mai mult: Lista celor mai bune 50 de companii care utilizează tehnologia Blockchain

De ce să urmezi cursul de certificare Blockchain și Supply Chain?

Un curs de certificare blockchain și lanț de aprovizionare vă va ajuta să aflați despre arhitectura care stă la baza tehnologiei blockchain. Fără să știți ce este și cum funcționează această nouă tehnologie, nu o puteți încorpora în sistemul dvs..

Dar nu vă faceți griji, avem soluția perfectă pentru toate grijile dvs. Aici, la 101Blockchains, oferim un curs blockchain și lanț de aprovizionare doar de dragul dvs. Cursul nostru va oferi cantitatea potrivită de blockchain pentru instruirea în lanțul de aprovizionare de care aveți nevoie.

Deci, să verificăm ce fel de valoare oferim în acest moment.

Cursul nostru Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Durata cursului

101 Blockchains Enterprise Cursul Blockchain și Supply Chain Management este proiectat eficient într-un mod care vă ajută să aflați despre blockchain în lanțul de aprovizionare într-un mod simplu. Cursul nostru vă va lua doar o lună pentru a afla despre el.

Practic, am împărțit cursul complet de blockchain și gestionarea lanțului de aprovizionare în 4 săptămâni.

În fiecare săptămână, nu aveți nevoie decât de 3-4 ore din timpul dvs. Evident, totul este online. Deci, puteți alege să vă înscrieți oricând doriți!

O altă caracteristică excelentă este că oferim un plan de învățare flexibil. Înseamnă că poți învăța în propriul ritm. Chiar dacă nu aveți timp liber de 3-4 ore în fiecare săptămână, puteți întrerupe cursul în orice moment.

Cursul de gestionare a lanțului de blocuri și a lanțului de aprovizionare vă poate ajuta cu siguranță în procesul de învățare a lanțului de blocuri al lanțului de aprovizionare.

Înscrieți-vă în lanțul de aprovizionare și cursul blockchain dacă –

 • Conduc operațiuni de întreprindere
 • Doriți să încorporați blockchain-ul în procesele de afaceri ale întreprinderii
 • Doriți să vă sporiți abilitățile profesionale blockchain
 • Sunt dornici să câștige despre blockchain este transformarea lanțului de aprovizionare

După cum puteți vedea, ofertele acestui curs vă pot ajuta cu strategia de afaceri blockchain a companiei dvs..

Prezentare generală a cursului blockchain în lanțul de aprovizionare

Cursul de gestionare a blockchain-ului și lanțului de aprovizionare este special conceput pentru profesioniștii care doresc să afle despre punctul de vedere practic al blockchain-ului în lanțul de aprovizionare.

Mai mult, cursul se aprofundează și asupra modului în care lanțul de aprovizionare al întreprinderii este afectat de blockchain.

După cum știți deja, blockchainul perturbă deja modelele tipice ale lanțului de aprovizionare. De asemenea, judecând după cum apare, fără a integra blockchain, nu vă puteți aștepta să supraviețuiți perturbării.

Deci, învățarea despre transformarea digitală în acest curs blockchain și managementul lanțului de aprovizionare este foarte importantă.

Oricum, cursul nostru blockchain și SCM vă va familiariza și cu procesul lanțului de aprovizionare. Dar veți avea nevoie de îndrumări de la cursurile noastre pentru a dezvolta pe deplin o soluție blockchain de succes.

În mod similar, furnizorii de software și consultanții vor beneficia foarte mult de cursul nostru blockchain și lanțul de aprovizionare. Acest curs vă va ajuta să deveniți suficient de abil pentru a înțelege arhitectura de bază a blockchain-ului. În plus, veți afla cum să identificați funcțiile potrivite pentru nevoile oricărui client.

Nu sunteți încă gata să vă angajați? Puteți încerca oricând cursul nostru privind principiile gratuite pentru Blockchain Enterprise.

Ce veți obține în cursul nostru Blockchain și Supply Chain

Cursul nostru de blockchain și lanț de aprovizionare oferă consultanților, directorilor corporativi, dezvoltatorilor de software toate instrumentele necesare pentru a înțelege mai bine conceptul general.

Mai mult, puteți recunoaște ce părți ale lanțului de aprovizionare pot beneficia de aplicațiile blockchain de întreprindere existente.

Cursul blockchain și lanțul de aprovizionare va acoperi următoarele subiecte –

 • Fundamentele managementului lanțului de aprovizionare
 • Cum puteți crea valoare utilizând gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Soluții actuale blockchain de întreprindere în lanțul de aprovizionare
 • Cazuri reale de utilizare a lanțului de aprovizionare în domeniul real și posibil
 • Cum puteți integra aplicația blockchain de întreprindere în modelul dvs. de lanț de aprovizionare

Citeste mai mult: Cum să implementați Blockchain pentru a vă împuternici afacerea?

101Blockchains este mai mult decât suficient pentru a vă oferi toate cunoștințele tehnice din blockchain-ul dvs. pentru instruirea în lanțul de aprovizionare. Mai mult decât atât, vă vom pregăti, de asemenea, să abordați toate problemele din lumea reală din această industrie.

Combinația este mai mult decât eficientă pentru a vă califica pentru o transformare digitală blockchain corporativă.

Așadar, vă sugerăm să vă înscrieți la cursul nostru chiar acum și să vă pregătiți pentru revoluție cât mai curând posibil.

Inscrie-te acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Ce conține cursul lanțului de aprovizionare și blockchain?

Ne-am separat cursul complet în 4 module diferite, unde fiecare modul conține capitole despre subiect. De asemenea, pe măsură ce veți parcurge modulele unul câte unul, veți înțelege cum tehnologia registrelor distribuite se va accentua.

Așadar, asigurați-vă că urmați ordinea corectă și nu omiteți niciun modul sau lecție. În realitate, dacă săriți la ultimele module în loc să treceți prin primele, veți fi dificil de înțeles.

Oricum, să verificăm materialul acestui lanț de aprovizionare și al cursului blockchain.

Modulul 1: Bazele managementului lanțului de aprovizionare

Primul modul al cursului nostru de lanț de aprovizionare și blockchain vă va familiariza cu procedurile de afaceri ale lanțului de aprovizionare. În plus, va acoperi exemple din industrie pentru a vă ajuta să înțelegeți responsabilitățile și rolurile pe care ar trebui să le luați ca manager.

În realitate, acest modul este extrem de crucial pentru oricine caută o oportunitate de muncă în această industrie. Deoarece vă va ajuta să aflați despre responsabilități, este posibil să trebuiască să jucați într-un mediu de întreprindere.

După ce finalizați primul modul al cursului nostru de lanț de aprovizionare și blockchain, veți fi gata să înțelegeți modulul următor.

Va avea –

 • Capitolul 1: Ce este lanțul de aprovizionare?
 • Capitolul 2: Responsabilitățile postului managerului lanțului de aprovizionare

Modulul 2: Modul în care managementul lanțului de aprovizionare este responsabil pentru crearea valorii

Odată ce ați terminat acest modul, puteți aprecia în cele din urmă procesul de creare de valoare în procesele de afaceri ale întreprinderii folosind lanțul de aprovizionare. În plus, acest modul va conține, de asemenea, liste SCM suplimentare care conțin valorile cheie.

Mai mult, veți obține, de asemenea, un instrument practic pentru evaluarea modului în care puteți măsura valoarea de gestionare a aprovizionării cu China în compania dvs..

Practic, modulul din acest blockchain în cursul lanțului de aprovizionare va acoperi –

 • Capitolul 1: Capital de lucru și valoare corporativă
 • Capitolul 2: Cum să vă măsurați soluția SCM cu ajutorul valorii economice adăugate sau a modelului EVA
 • Capitolul 3: Managementul lanțului de aprovizionare care influențează capitalul circulant

Modulul 3: Exemple reale de blockchain pentru cazuri de utilizare a lanțului de aprovizionare

Al treilea modul din cursul nostru blockchain în lanțul de aprovizionare va începe cu o prezentare generală a dinamicii fluxului SCM. Cu aceasta, puteți clasifica în mod eficient aplicația blockchain de întreprindere.

Cea mai bună parte a acestui modul este că veți primi o mulțime de exemple de cazuri de utilizare din lumea reală în mai multe sectoare ale lanțului de aprovizionare și blockchain.

Deci, cu siguranță vă va ajuta să vă conturați ideile de proiect mai eficient.

În 101Blockchains, cercetăm în permanență exemple reale care vă pot ajuta în adoptarea blockchain-ului dvs. de întreprindere. Astfel, veți primi întotdeauna conținut actualizat de la noi oricând.

Modulul din cursul nostru blockchain în lanțul de aprovizionare va acoperi –

 • Capitolul 1: Impactul blockchain-ului în fluxurile lanțului de aprovizionare
 • Capitolul 2: Exemple reale de blockchain de întreprindere pentru cazuri de utilizare a lanțului de aprovizionare

Modulul 4: Blockchain în implementarea lanțului de aprovizionare

Acesta este ultimul modul al blockchain-ului nostru în cursul lanțului de aprovizionare. În acesta, veți obține un șablon care va evalua procesul lanțului de aprovizionare în blockchain. În plus, instrumentul este util în prioritizarea anumitor caracteristici ale soluțiilor dvs. blockchain de întreprindere.

Deci, odată ce veți obține instrumentul și veți învăța să îl utilizați, veți găsi mai ușor să vă identificați strategia pentru transformarea digitală blockchain.

Material bonus

Șablon de mapare a procesului lanțului de aprovizionare vs. blockchain de întreprindere. Acesta este un șablon acționabil, care oferă evaluarea perfectă a procesului care ar trebui să utilizeze integrarea blockchain-ului întreprinderii în proiectul dvs. de lanț de aprovizionare.

Veți avea opțiuni pentru a selecta și a da intrările dvs. După aceea, modelul vă va prezenta impactul de afaceri al soluției dvs. de transformare. Mai mult decât atât, puteți afla, de asemenea, cât de dificil poate fi implementat în scenariul actual al companiei.

Deci, pe baza acestor rezultate, puteți veni cu planul perfect.

Material bonus inclus

Interviuri exclusive

Obțineți acces la interviuri exclusive ale profesioniștilor și experților din domeniul blockchain-urilor de top din lume.

Șablon acționabil

Utilizați șablonul care poate fi acționat pentru a excela în soluția dvs. în multe moduri.

Îndrumare personală

Obțineți asistență premium, îndrumări prin e-mail și foaie de calcul săptămânală de formare după ce vă înscrieți la curs.

Citeste mai mult:Ghid de implementare Blockchain: Împuterniciți-vă afacerea

Cine este potrivit pentru a urma cursul nostru?

Cursul este conceput special pentru a ajuta la învățarea blockchain-ului lanțului de aprovizionare pentru profesioniști din industrie, consultanți, manageri superiori, lideri de afaceri și așa mai departe. Cu acest curs, vă puteți aștepta să înțelegeți tehnologia blockchain și impactul acesteia asupra lanțului de aprovizionare.

Daca esti –

 • Analist de afaceri
 • Lider de afaceri
 • Consilier
 • Factor de decizie
 • Specialist în marketing
 • Manager inovație
 • Manager program și produs
 • Profesionist în industrie
 • Antreprenor

Atunci sunteți potrivit pentru a urma cursul nostru. Practic, oricine este profund interesat de tehnologia blockchain din lanțul de aprovizionare este eligibil să urmeze cursul nostru. Mai mult decât atât, ne-am asigurat că vă veți pricepe dacă urmăriți o carieră pe această cale.

Inscrie-te acum:Curs Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Include o certificare?

Din păcate, nu oferim o certificare de lanț de aprovizionare blockchain pentru acest curs de acum. Cu toate acestea, lucrăm la asta. Dacă obținerea unei certificări în acest subiect este obiectivul dvs. principal, vă recomandăm să consultați cursul Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP).

În acel curs, am acoperit și gestionarea lanțului de aprovizionare și blockchain. Mai mult, acel curs vă va oferi și o certificare.

Nu va fi neapărat o certificare a lanțului de aprovizionare blockchain. Cu toate acestea, puteți prezenta această certificare companiei dvs., susținând expertiza dvs. în acest domeniu.

Oricum, sperăm că vom introduce o certificare blockchain și lanț de aprovizionare în viitor. Deci, până atunci vă recomandăm să verificați toate cursurile noastre.

Întrebări frecvente despre cursul nostru

FAQ-1: Oricine se poate înscrie la acest curs?

Este un mare da! Cursul nostru este deschis pentru orice tip de profesionist sau expert care dorește să înțeleagă procesul de blockchain al întreprinderii și cum influențează sectoarele lanțului de aprovizionare.

Cursul este special conceput pentru a ajuta la învățarea lanțului de aprovizionare blockchain pentru profesioniștii din industrie, consultanți, manageri superiori, lideri de afaceri etc..

FAQ-2: Voi interacționa cu echipa?

Da, absolut! Credem că un student poate beneficia foarte mult și poate clarifica orice întrebări pe care le au în minte dacă interacționează cu echipa noastră. Deci, ne asigurăm că echipa noastră este aici pentru a vă oferi sprijin deplin și pentru a răspunde cu bucurie la toate întrebările dvs..

Acest lucru este lipsit enorm de restul cursurilor. Mai mult, cea mai bună parte este că veți putea accesa forumurile noastre de învățare și puteți interacționa și cu alți studenți.

Întrebări frecvente-3: Cum este construit cursul?

Am conceput acest curs pentru a dura 4 săptămâni. În fiecare sesiune, va trebui să investiți 3-4 ore! Deci, în 16 ore puteți finaliza cursul nostru. Cu toate acestea, poate dura mai mult timp dacă nu puteți economisi 3-4 ore în fiecare săptămână.

Întrebări frecvente-4: De ce ar trebui să urmez acest curs de la 101Blockchains?

În realitate, cursurile noastre diferă de restul de acolo. În primul rând, avem tendința de a ne concentra cursurile exclusiv pe cuplarea blockchain-ului cu procesele de afaceri ale întreprinderii, deoarece domeniile pentru blockchain pentru scenariul întreprinderii sunt impresionante. Din păcate, nu o fac multe cursuri.

Ca urmare, puteți deveni calificat într-un aspect tehnic, dar când vine vorba de o perspectivă de afaceri, vă va lipsi timpul. Deci, vă devine dificil să conduceți un proiect din punct de vedere al afacerii atunci când vă aflați într-un mediu de întreprindere.

Dar dacă vă înscrieți la cursurile noastre, puteți face cu ușurință o legătură între cele două industrii – blockchain și lanțul de aprovizionare.

În al doilea rând, ne actualizăm cursurile mai frecvent și ne asigurăm că toate informațiile din lecții sunt relevante pentru scenariile actuale.

În cele din urmă, cursurile noastre nu sunt doar pentru angajați, ci și pentru angajatori. Cu îndrumările noastre solide, și tu poți deveni un expert în blockchain în cel mai scurt timp.

În cele din urmă

Sectorul managementului lanțului de aprovizionare se ocupă de o mulțime de probleme, dar cu soluții foarte limitate. Aici, blockchain-ul din lanțul de aprovizionare poate deveni următoarea piatră de temelie pentru omenire. În realitate, blockchain-ul există de ceva timp și afectează deja industriile lanțului de aprovizionare la un ritm masiv.

Deci, soluția posibilă pentru dvs. este să vă înscrieți la un curs de certificare blockchain și lanț de aprovizionare înainte de a vă perturba și compania. Este timpul să vă schimbați modelele de afaceri și să obțineți blockchain pentru instruirea în lanțul de aprovizionare. Și cu cursul nostru, acum îl puteți face mai fără efort.

Deci, asigurați-vă că verificați cel mai cuprinzător curs Blockchain și Supply Chain online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me