Odată cu popularitatea în continuă creștere a tehnologiei blockchain, este inevitabil să vă întrebați despre posibilitățile cu certificarea blockchain. Poate un profesionist certificat în blockchain să asigure un avantaj mai bun pentru cariera lor? Pe de altă parte, s-ar putea să vă îngrijoreze faptul că certificarea este un exercițiu de inutilitate.

Deoarece blockchain-ul este o adăugare relativ nouă la peisajul tehnologic modern, este imperativ să găsim diverse discuții în jurul aspectelor pozitive și negative ale urmăririi certificărilor blockchain. În general, veți întâlni opinii despre certificările blockchain pe baza beneficiilor de carieră și a salariilor aferente.

Cu toate acestea, dacă aspirați să valorificați funcționalitățile blockchain-ului pentru întreprinderea dvs., atunci factorii menționați mai sus nu au un scop distinct. Este important să aflați valoarea adusă de certificarea blockchain afacerii dvs. Ulterior, este, de asemenea, important să găsiți motive pentru investiții în formarea și certificarea blockchain.

Următoarea carte electronică ar explora motivele importante pentru obținerea certificărilor de top blockchain în funcție de obiectivele dvs. de carieră. În plus, puteți reflecta și asupra celor mai prolifice motive pentru a opta pentru certificare în specializarea blockchain dorită.

Ești nou în Blockchain? Începeți-vă cariera Blockchain cu cursul gratuit Fundamentale Blockchain și puneți bazele unei cariere luminoase Blockchain.

Ce este mai exact o certificare Blockchain?

Înainte de a trece la o discuție cu privire la opțiunile disponibile pentru examenul de certificare blockchain, este important să înțelegeți exact ce este! Să reflectăm la definiția certificării blockchain în sensul cel mai de bază, luând în considerare explicația generică a certificării. Certificările blockchain reprezintă o dovadă tangibilă a capacităților indivizilor de a utiliza tehnologiile blockchain pentru a atinge obiectivele afacerii.

În plus, certificările blockchain pot servi, de asemenea, drept dovezi promițătoare cu privire la fluența profesioniștilor în abilitățile solicitate pentru roluri specifice bazate pe blockchain. Certificările în tehnologia blockchain ar putea ajuta la dovedirea abilităților pentru transformarea afacerii cu tehnologia blockchain. Deci, o certificare blockchain este practic dovada unui anumit nivel de abilități și cunoștințe în blockchain.

Cel mai important, știți că certificarea nu oferă garanția plasării în locuri de muncă profitabile. Cu toate acestea, abilitățile și cunoștințele dovedite în certificare pot asigura o valoare promițătoare pentru întreprinderile de dimensiuni diferite.

Unde pot găsi abilități Blockchain?

Întreprinderile pot opta pentru formarea și dezvoltarea abilităților blockchain ale angajaților existenți sau pot aduce noi angajați cu talentul dorit. În cazul blockchain-ului, întreprinderile sunt îndoielnice cu privire la construirea sau cumpărarea de talente blockchain. Cu toate acestea, majoritatea companiilor preferă să cumpere talente blockchain pentru a se asigura că selectează candidatul potrivit pentru obiectivele lor de afaceri.

Cele mai notabile motive pentru urmărirea abilităților blockchain nu sunt învestite doar în aplicațiile în creștere ale tehnologiei blockchain. În perioada cuprinsă între 2017 și 2020, cererea blockchain a crescut profund cu aproape 2000%. Țări precum Regatul Unit, Australia, Franța și Germania sunt unele dintre locurile de top în care blockchain-ul este una dintre cele mai solicitate abilități.

Conform celui mai recent raport al sondajului de locuri de muncă realizat de LinkedIn pentru 2020, blockchain-ul a apărut ca una dintre abilitățile de top în cerere. 

În plus, cererea de abilități de blockchain se extinde dincolo de sfera rolurilor convenționale, cum ar fi dezvoltator, arhitect și securitate. Acum, industria se concentrează pe introducerea produselor pe piață alături de profitabilitate. Ca urmare, orientarea cererii de abilități blockchain s-a îndreptat în mare parte spre roluri de proiectare, vânzări și marketing.

Schimburile de criptomonede sunt în prezent cei mai dominanți angajatori din peisajul blockchain. Aproape 42% dintre angajații de pe piața muncii blockchain lucrează pentru schimburi de criptomonede. Pe de altă parte, restul de 10% lucrează în prezent cu producătorii de hardware și în industria minieră. Cel mai important dintre toate, este important să ne uităm la certificarea blockchain ca o posibilă cale de intrare în giganți corporativi mari precum Microsoft, American Express, IBM, JP Morgan Chase, Amazon și Oracle..

În plus, certificările de top blockchain pot reprezenta, de asemenea, oportunități promițătoare pentru obținerea unui loc de muncă în diferite industrii. Unele dintre industriile notabile care caută talentul blockchain includ jocuri, agricultură, asistență medicală, divertisment, transport maritim și siguranță alimentară.

Prin urmare, dinamica în continuă evoluție a ecosistemului blockchain creează cu siguranță o mulțime de provocări pentru întreprinderi în selectarea talentelor. Blockchain-ul este o tehnologie nu atât de veche și cea mai mică greșeală ar putea duce la un efect în cascadă care să ducă la eșec. Prin urmare, întreprinderile trebuie să fie precise cu privire la selecția profesioniștilor blockchain pentru obiectivele lor de afaceri.

Motive pentru a opta pentru certificări Blockchain

Fără îndoială, o certificare blockchain vă oferă un avantaj suplimentar pentru a merge mai departe în cariera dvs. blockchain. Să verificăm motivele obișnuite pentru a alege certificările blockchain.

 • Certificările Blockchain vă îmbunătățesc apelul

Certificarea Blockchain vă poate ajuta să vă validați abilitățile în tehnologia emergentă. Cel mai important dintre toate, blockchain-ul este în prezent favoritul întreprinderilor de dimensiuni diferite. Multe companii utilizează în prezent blockchain pentru a asigura comunicări și tranzacții de afaceri cu o mai bună securitate și transparență. Ca urmare, certificarea blockchain vă poate ajuta să valorificați diferitele roluri de locuri de muncă în cerere.

Rolurile remarcabile pe care le puteți urmări cu certificările de top blockchain includ dezvoltator full-stack blockchain, inginer de sisteme, comerciant de criptomonede și altele. În plus, certificările blockchain îmbunătățesc, de asemenea, portofoliul profesional de profesioniști în rolurile administratorilor de baze de date, arhitecților de soluții și administratorilor de sistem.

Tehnologia Blockchain devine populară cu noile și cele mai noi tendințe. Iată cele mai importante tendințe Blockchain pentru 2021.

 • Certificările Blockchain nu vă restricționează oportunitățile

Deoarece puteți accesa o gamă largă de roluri de joburi bazate pe blockchain cu certificări de top blockchain, ați fi siguri de beneficiile pozitive ale carierei cu certificări în tehnologia blockchain. Pe de altă parte, instruirea și certificarea blockchain întăresc, de asemenea, fluența candidaților în Tehnologia Ledger Distribuită sau DLT. Certificările blockchain demonstrează că candidații au capacitatea de a implementa infrastructura blockchain în cadrul proceselor și sistemelor existente într-o organizație.

 • Blockchain este pregătit pentru viitor

Următorul factor important care îi atrage pe candidați către certificarea blockchain se referă direct la potențialul futurist al blockchain-ului. Blockchain este tehnologia viitorului. O anumită pondere a estimărilor implică faptul că aproximativ 0,5% din populația mondială folosește blockchain. Cu toate acestea, statisticile privind utilizarea internetului indică faptul că aproape 3,77 miliarde de oameni din întreaga lume sunt în rețea.

Ca urmare, certificările oferă instrumente esențiale pentru depășirea concurenței, alături de învățarea despre blockchain. Cel mai important dintre toate, certificările blockchain oferă, de asemenea, acces flexibil la resurse semnificative asociate cu dezvoltarea blockchain. În plus, puteți învăța Blockchain învățând despre utilizarea eficientă a resurselor respective și îmbunătățindu-vă expertiza. Deci, certificările pot oferi cu siguranță o oportunitate favorabilă tuturor profesioniștilor de a participa la o schimbare revoluționară de tehnologie.

 • Blockchain se combină eficient cu alte tehnologii

Flexibilitatea pentru integrarea blockchain-ului cu tehnologii moderne precum IoT este, de asemenea, un alt motiv promițător pentru alegerea certificărilor. Certificarea blockchain îi poate ajuta pe profesioniști să exploreze perspectivele de utilizare a blockchain-ului în tranzacționarea mărfurilor, imobiliare și sisteme de votare.

Cu toate acestea, organizațiile angajate în măsuri pentru adoptarea în masă a blockchain-ului, alături de Internetul obiectelor, au evidențiat. Candidații ar putea explora oportunități de dorit în rolurile care se concentrează pe dezvoltarea infrastructurilor sigure cu funcționalități pentru colaborare autonomă.

 • Certificările vă ajută să rămâneți la curent

După cum sa discutat deja, puteți urmări certificarea blockchain pentru a vă dovedi abilitățile și cunoștințele pentru roluri specifice de serviciu. Cu toate acestea, ecosistemul blockchain se transformă radical. Prin urmare, noi concepte și funcționalități apar în fiecare zi. Deci, este crucial pentru toți candidații să se asigure că sunt actualizați cu cele mai noi competențe și cunoștințe necesare pentru a-și aborda responsabilitățile profesionale.

Capacitățile furnizorilor renumiți de certificare blockchain de a-și actualiza obiectivele examenului în conformitate cu ultimele tendințe din industrie pot ajuta profesioniștii în blockchain să rămână relevanți pe piața muncii. În același timp, cerințele de recertificare pentru certificările blockchain oferă, de asemenea, oportunități clare pentru întreprinderi de a asigura inițiative eficiente de transformare a talentelor.

 • Investiți în dezvoltarea Blockchain Talent

„Certificările sunt indicatori de valoare. Oamenii o realizează. ”

Este întotdeauna crucial să rețineți că promovarea unui examen de certificare blockchain nu dă dreptul candidaților calificați la locuri de muncă bine plătite. De fapt, certificările servesc drept proxy pentru abilitățile dvs. de blockchain. Prin urmare, o certificare blockchain în sine nu este capabilă să ofere vreo valoare întreprinderii. Persoanele cu certificare sunt cele responsabile de crearea valorii dorite de o întreprindere.

Certificările sunt doar o altă metodă pentru măsurarea valorii abilităților blockchain ale unui profesionist individual în blockchain. Ca urmare, certificările blockchain pot servi drept instrumente fiabile pentru stabilirea obiectivelor, evaluarea abilităților între echipe și urmărirea progresului. Cu toate acestea, luarea în considerare a celor mai bune certificări blockchain ca unic reper pentru expertiza blockchain a angajaților nu prezintă o bază de încredere.

Prin urmare, este rezonabil să privim certificarea blockchain ca fiind unul dintre rezultatele formării și educației blockchain. Programele de transformare a talentelor blockchain ar trebui să ia în considerare, de asemenea, valori suplimentare, cum ar fi timpul până la piață sau timpul până la inovație pentru măsurarea rezultatelor dezvoltării abilităților blockchain. Acești factori ar oferi o impresie clară a capacităților profesioniștilor din blockchain de a oferi valoarea dorită pentru întreprinderi.

Costul unei certificări Blockchain

Următorul factor important pentru crearea unor inițiative eficiente de transformare a talentelor blockchain se referă la costul certificării blockchain. Trebuie să aveți o impresie transparentă cu privire la costurile care ar urma pentru certificarea angajaților sau candidaților la locul de muncă. Costul total al instruirii și certificării blockchain poate varia foarte mult între diverse companii și industrii.

Cu toate acestea, există multe alte costuri importante care vin în imagine atunci când vă gândiți la formarea și certificarea blockchain. În primul rând, trebuie să țineți cont de costul de bază al certificării de blockchain dorite.

De exemplu, puteți găsi Certified Enterprise Blockchain Professional (certificare CEBP) la un preț de 397 USD, care include costul instruirii, înregistrarea examenului, precum și certificarea. În plus, întreprinderile ar trebui să ia în considerare și prețurile cursurilor pe care doresc să le includă în inițiativele de formare și educație blockchain.

 • Deși puteți găsi materiale de instruire și asistență cu certificare CEBP la un preț fix, este posibil să trebuiască să examinați alte costuri potențiale. Dacă doriți să optați pentru instruire blockchain la fața locului, atunci trebuie să abordați costurile de catering și locurile de cazare, alături de cheltuielile de călătorie. Cu toate acestea, puteți evita costurile logistice cu ajutorul platformelor de instruire și certificare online din blockchain.               
 • Următorul cost este probabil cel mai sensibil și semnificativ aspect în bugetarea pentru formarea blockchain și dezvoltarea talentelor. Pregătirea angajaților pentru certificarea blockchain are ca rezultat și timpii de nefuncționare, deoarece angajații nu pot lucra atunci când învață. Prin urmare, întreprinderile ar trebui să fie pregătite să își asume costul masiv inițial cu speranța de a conduce obiective de afaceri cu expertiză blockchain.
 • Un alt aspect important este factorul de cost pentru certificarea blockchain care se referă la costurile administrative. Întreprinderile ar trebui să investească în organizarea inițiativelor de educație și dezvoltare a talentelor blockchain. Investițiile direcționate în cercetarea soluțiilor de formare, alături de alocarea angajaților, pot ajuta la menținerea unei rutine de dezvoltare a talentelor fără probleme.

Verifica acum: Ghid expert pentru obținerea unei certificări Blockchain

Cele mai importante tendințe de locuri de muncă Blockchain

Blockchain intră încet în aproape orice sector de afaceri cu perspective îmbunătățite de flexibilitate și securitate. Cu toate acestea, multe întreprinderi pot ignora importanța instruirii și certificării blockchain din diferite motive. Pe de altă parte, hype-ul care se estompează în jurul criptomonedelor este, de asemenea, unul dintre motivele proeminente ale îndoielilor cu privire la fezabilitatea antrenamentului blockchain. În lumea reală, cererea pentru dezvoltatorii blockchain și starea generală a pieței muncii blockchain indică contrariul. Iată câteva dintre tendințele de locuri de muncă notabile care sunt evidente în peisajul blockchainului în prezent.

 • Indiferent de scăderea pieței în 2018, cererea pentru dezvoltatorii full-time blockchain s-a îmbunătățit cu 13% de la an la an în iunie 2019
 • Aproximativ 80% din pierderile dezvoltatorilor au rezultat din programatorii unici pe lună și cu jumătate de normă, indicând astfel importanța instruirii și certificării.
 • Certificarea și instruirea blockchain sunt, de asemenea, percepute ca o alternativă de top pentru a valorifica avantajele unor concepte precum infrastructură, ecosisteme DeFi și contracte inteligente..
 • Indiferent de consistența volumului de validare a codurilor, cota totală a dezvoltatorilor de blockchain activi în fiecare lună se reduce cu 10% de la an la an. 
 • Pe măsură ce ecosistemele criptografice se extind încet spre dimensiunea proiectelor open-source renumite, cum ar fi Apache, oportunitățile de formare și educație au crescut substanțial.

Verificați și: Viitorul Raportului Locurilor de Muncă Blockchain 2020 de către Worlds Economic

Instruirea forței de muncă dincolo de obiectivele de afaceri

În general, întreprinderile nu sunt în măsură să valorifice beneficiile certificării și instruirii blockchain din diverse motive. Multe întreprinderi sunt în general afectate de teama schimbării prin inițiative de formare și dezvoltare. Cu toate acestea, oportunitățile de formare și dezvoltare a angajaților în concepte și specializări blockchain ar putea spori încrederea în angajatori.

Printre numeroasele motive pentru care angajații părăsesc întreprinderile, creșterea carierei, formarea și dezvoltarea sunt principalele mențiuni. Mai mult, angajații percep perspective mai bune de a rămâne la angajatorul actual cu acces la inițiative de dezvoltare a carierei. Deci, întreprinderile pot obține beneficiile unei rentabilități masive a investițiilor lor în formarea și dezvoltarea angajaților.

Evitarea investițiilor în formarea și dezvoltarea expertizei blockchain a angajaților poate provoca sentimente de lipsă de angajament. Ulterior, lipsa percepută de interes a angajatorilor poate duce la reducerea treptată a ratelor de păstrare.

De unde știi că ai succes?

Certificările blockchain și instruirea asociată cu fiecare dintre acestea sunt factori de valoare proeminenți pentru întreprinderi. Certificarea blockchain arată că o persoană este capabilă să utilizeze blockchain pentru a rezolva probleme de afaceri. În același timp, aceștia se pot asigura, de asemenea, că profesioniștii sunt înclinați spre realizarea profitabilității și productivității.

Ulterior, formarea cuprinzătoare care continuă cu responsabilitățile profesionale ale profesioniștilor poate oferi, de asemenea, avantaje promițătoare. Mai degrabă decât să ne gândim la certificarea blockchain ca fiind singurul indicator al expertizei blockchain, există multe alte valori.

Doar să înveți și să nu faci nimic este ceva care va acționa ca un obstacol și nu vei obține niciodată succes cu asta. Dacă doriți să aveți succes în cariera dvs. Blockchain, trebuie să vă verificați expertiza cu ajutorul acestor indicatori de performanță. Iată câteva dintre ideile pe care le puteți găsi utile pentru măsurarea rezultatelor inițiativelor de dezvoltare a talentelor blockchain.

 • Întreprinderile ar trebui să respecte cererile de sprijin în cadrul organizației, în special cele legate de blockchain. Dezvoltarea expertizei blockchain în întreaga organizație poate ajuta la asigurarea unor cereri mai mici de asistență.
 • Punctele de referință pot servi și ca indicatori fiabili ai succesului, cu teste obiective pentru a determina fluența angajaților în conceptele blockchain. Ce este mai bine? Puteți încerca să prognozați rezultatele potențiale și apoi să evaluați măsura în care ați avut succes.
 • Timpul este, de asemenea, un indicator fiabil al eficacității unui program de certificare și formare blockchain. Dacă angajații sunt capabili să rezolve problemele legate de produs sau caracteristică cu expertiză blockchain într-un timp specificat, atunci sunt capabili să valorifice blockchain pentru obiectivele de afaceri.
 • Următorul factor important care poate ajuta la definirea succesului certificării blockchain și a programelor de instruire este timpul mediu pentru rezolvarea problemelor. Trebuie să știți că cele mai sofisticate infrastructuri blockchain se pot confrunta cu eșecuri considerabile. Prin urmare, este important ca profesioniștii instruiți și certificați să obțină un timp mediu mai mic pentru rezolvarea problemelor. Timpul mediu mai mic este un indiciu clar al fluenței în abilitățile blockchain. În același timp, oferă o impresie detaliată a capacității individului de a stimula valoarea afacerii.

Toate aceste valori vă pot ajuta considerabil în măsurarea rezultatelor inițiativelor de formare și certificare blockchain. Definiția valorilor de succes ar putea fi considerată cu ușurință superioară obținerii certificărilor.

Vă pregătiți pentru un interviu Blockchain? Treceți prin aceste întrebări de top ale interviului Blockchain și pregătiți-vă pentru viitor.

Cuvinte finale

Într-o notă finală, puteți observa în mod clar necesitatea certificării blockchain în peisajul IT modern. Multe organizații, în special giganții tehnologici notabili, participă la programele de formare și certificare blockchain. Prin urmare, puteți utiliza, de asemenea, puterea blockchain-ului pentru întreprinderea dvs. prin certificările de top blockchain.

Puteți beneficia de trei certificări de top blockchain pe 101 Blockchains cu asistență cuprinzătoare și expertiză din industrie în formare. În același timp, puteți explora și alte cursuri pentru instruirea blockchain pe 101 Blockchains. Vino și explorează-ți oportunitățile în blockchain chiar acum!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me