Atelierul Enterprise Blockchains este locul în care echipa dvs. va afla despre blockchain, cazurile sale de utilizare din lumea reală și exemple care reflectă asupra învățării dvs..

Rezervând atelierul blockchain, echipa dvs. va putea să înțeleagă cunoștințele blockchain și să le utilizeze în procesul dvs. de afaceri sau în implementarea reală a blockchain-ului de întreprindere.

Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a începe cu blockchain-ul!

Atelier Blockchain

De ce să rezervați 101 Blockchains Workshop?

Atelierul nostru blockchain acoperă aspecte importante ale blockchain pe care ar trebui să le cunoașteți!

Este un atelier ideal pentru directorii de întreprindere, deoarece îi permite să se scufunde adânc în fundamentul blockchain-ului și să afle despre el. În calitate de executiv al întreprinderii, s-ar putea să vă aflați în urmă când rămâne un nou proiect blockchain. Acest atelier vă poate oferi baza de bază pentru a gestiona proiectul cu cea mai mare încredere.

Pentru a vă asigura că înțelegeți valoarea atelierului nostru 101Blockchains, să analizăm motivele pentru care ar trebui să îl rezervați?

Experienta practica: Atelierul blockchain va oferi o experiență unică hands-on blockchain. Veți putea afla despre cazuri de utilizare unice din lumea reală care funcționează. Vom acoperi aceste cazuri de utilizare în detaliu.

Abordări strategice: Trecând prin ateliere, veți avea o înțelegere clară a abordărilor strategice pe care marile corporații le adoptă pentru a-și face succes proiectul.

Înțelegerea cazurilor de utilizare: Fiecare caz de utilizare este diferit și trebuie abordat diferit pentru a înțelege mai bine. Trecem prin cazuri de utilizare convingătoare care vă oferă valoare și învățare.

Sesiuni private: Atelierul nostru de tehnologie blockchain este livrat prin sesiuni private. Aceste sesiuni vor fi oferite numai profesioniștilor de nivel profesional. În acest fel, puteți afla cum să rezolvați probleme unice ale întreprinderii. Ședințele private vă oferă, de asemenea, șansa de a interacționa direct cu instructorul și de a vă șterge îndoielile mai liber.

Conținut de top: Conținutul nostru de atelier de tehnologie blockchain este de cea mai înaltă calitate, creat cu o cercetare și o îngrijire excelente.

Mai multe despre Atelierul nostru Blockchain Enterprise

Impactul Blockchain asupra pieței actuale nu poate fi ignorat. A schimbat fiecare sector și modul în care funcționează. Companiile sunt acum dornice să profite din plin de blockchain, dar nu au cunoștințele necesare pentru a face acest lucru.

În atelierul de tehnologie blockchain, ne vom scufunda profund în sensul tehnologiei blockchain. Vom învăța ce o face să bifeze. Vom trece prin modelul său de bază.

Instruire blockchain pentru directori

De asemenea, atelierul nostru se adresează în principal întreprinderilor și directorilor care doresc să afle despre impactul blockchain-ului asupra afacerilor tradiționale. În prezent, blockchain-ul a afectat fiecare sector, inclusiv guvernul, asistența medicală, finanțele, lanțul de aprovizionare și comerțul.

Cu toate acestea, provocarea este de a înțelege procesul de implementare a blockchain-ului. Liderii și directorii se luptă să înțeleagă blockchain-ul și să-l implementeze. Acolo vă va ajuta atelierul!

Acoperim blockchain-ul folosind conținut de top care este destinat profesioniștilor. Abordarea noastră este simplă, întrucât transmitem atelierul nostru despre blockchain. Limbajul este ușor de înțeles.

Subiectele atelierului Enterprise Blockchain

Bine! Acum sunteți interesat să aflați ce subiecte vom aborda.

Ne-am asigurat că atelierul nostru despre blockchain conține toate subiectele esențiale ale căruia se încadrează în categoria atelierului de proiectare blockchain și atelierului de instruire blockchain.

Să le enumerăm mai jos.

Introducere în tehnologia Blockchain

Aici, vom acoperi introducerea tehnologiei blockchain. Introducerea va acoperi subiecte importante precum cele de mai jos:

Fundamentele Blockchain: Scufundați-vă adânc în nucleul blockchain-ului. Ce o face să funcționeze? Care este principiul cheie din spatele acestuia?

Glosar Blockchain: Nu știți despre termenii cheie blockchain? Nu vă faceți griji, deoarece vom acoperi tot glosarul popular al glosarului de acolo.

Istoricul blockchain-ului: Cine a inventat blockchain-ul? Care este starea blockchain-ului în 2019? Totul despre istoricul blockchain-ului va fi acoperit aici!

Tipuri de blockchain: Blockchain-ul a evoluat rapid decât am crezut! De aceea, există mai multe tipuri de blockchain acolo. Acoperim toate tipurile de blockchain aici și vă ajutăm să înțelegeți diferența dintre ele.

Contracte inteligente: Contractele inteligente sunt legături legale în lumea blockchain-ului. O acoperim în detaliu!

DLT-uri: Tehnologia contabilității distribuite este un termen general care cuprinde toate tehnologiile contabile distribuite.

Platforme Enterprise Blockchain

Platformele de blockchain pentru întreprinderi împuternicesc întreaga industrie, oferind cadre, servicii și soluții legate de blockchain. Aici, aflăm despre principalele platforme blockchain ale întreprinderii și explorăm fiecare dintre ele în detaliu.

Hyperledger: Hyperledger este o inițiativă open-source a Linux Foundation, care a început în 2015. Are mai multe proiecte în derulare. Acoperim elementele sale fundamentale, caracteristicile, arhitectura de proiectare, cazurile de utilizare, cadrele, instrumentele, furnizorii BaaS și viziunea sa pe termen lung.

Corda: Corda este o soluție de contabilitate distribuită blockchain financiar. Acoperim principiul său de afaceri, arhitectura, rețeaua globală Corda, furnizorii BaSS, consorțiile Corda și multe altele!

Enterprise Ethereum: Enterprise Ethereum este o implementare privată a Ethereum public. Acoperim beneficiile sale, stiva de arhitectură, cazurile de utilizare, furnizorii BaaS și companiile din lumea reală care o utilizează!

Cvorum:Cvorumul este ideea lui JP Morgan care vizează sistemele financiare. O acoperim în detaliu!

Gândire de design și inovație

Gândirea și inovarea în design este partea în care trecem la aspecte mai creative ale blockchain-ului.

Transformare digitală blockchain: Aflați cum transformarea digitală blockchain. Aici discutăm despre impactul digital al blockchain-ului.

Tendințe de afaceri populare: Aflați mai multe despre blockchain parcurgând tendințele comerciale populare.

Web 3.0 și Internet: Web 3.0 este aici cu blockchain. Explorăm impactul său asupra Web 3.0 și concepte mai interesante despre acesta!

Cazuri de utilizare pentru întreprinderi: Alegem cele mai bune cazuri de utilizare a întreprinderii pentru a arăta potențialul blockchain.

Companii Blockchain pentru întreprinderi: Aflați despre companiile blockchain ale întreprinderii care lucrează spre un viitor strălucit!

Linii directoare de implementare: Trecem prin liniile directoare de implementare blockchain.

Evaluări ale riscurilor: Evaluările riscurilor sunt locul în care aflăm despre riscurile implicate în blockchain.

Acces la materialul de curs

Veți obține acces complet la materialul cursului, inclusiv peste 100 de pagini de diapozitive de prezentare, cărți de curs și orice altă resursă care vă poate ajuta să vă implicați în conținutul atelierului.

Pe cine ar trebui să rezervați Atelierul nostru Blockchain?

Atelierul nostru Blockchain este un atelier unic pentru profesioniștii care doresc să înceapă călătoria lor blockchain de întreprindere.

Conceput pentru directori non-tehnici care lucrează în management, puteți rezerva atelierul și puteți obține cunoștințele adecvate pentru a lucra la proiecte blockchain avansate.

Aceasta înseamnă că poate fi rezervat de către CTO-uri, CIO-uri, CEO-uri, directori strategici, manageri de inovare, lideri de afaceri, antreprenori, factori de decizie și VP.

Certificat de finalizare

Da, veți primi o certificare de finalizare la finalizarea cu succes a atelierului.

Oricine participă sau finalizează atelierul blockchain de întreprindere va primi 101 Certificat de finalizare Blockchains.

Despre instructor

Aviv Lichtigstein este un lider și un antreprenor cu experiență, care are o vastă experiență în construirea produselor de nivel antreprenorial folosind inteligența artificială și Big Data. El este, de asemenea, CEO și fondator al unuia dintre cele mai importante portaluri de resurse din lume pentru blockchain – 101Blockchains.com.

Aviv este un director executiv de peste 12 ani, acum are o vastă experiență în diverse domenii în care participă la roluri de afaceri, operaționale și tehnice. Mai mult, el este eficient în lansarea, creșterea și derularea de programe și proiecte folosind numeroase modele de afaceri. Cu strălucirea și inteligența lui Aviv, el a condus multe startup-uri renumite către companiile Fortune 500 spre succesul și gloriile lor.

În afară de toate acestea, Aviv arată un nivel imens de expertiză în dezvoltarea și gestionarea echipelor pentru dezvoltarea afacerilor și a produselor. Mai mult, triatletul Ironman și un călător pasionat.

Deci, rezervați acum masterclassul nostru blockchain și învățați de la unul dintre cei mai buni din industrie.

Să ne conectăm și să aflăm cum vă putem ajuta să atrageți o nouă valoare în organizația dvs.

DA! Vreau să rezerv Atelierul Enterprise Blockchain

Să ne conectăm și să aflăm cum vă putem ajuta să atrageți o nouă valoare în organizația dvs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me