Acum este aproape la mijlocul anului 2018 și s-ar putea să fie timpul să investiți în criptomonede. Știm cu toții despre Ethereum cripto cu cel de-al doilea cel mai mare capital de piață care ne-a adus contracte inteligente. Ei bine, NEO este practic același. Oamenii chiar îl numesc „Ethereum chinezesc” sau „Eterul Răsăritului”.

Deci, este aceeași tehnologie? Nu, în POV-ul filosofic și tehnic au multe diferențe. Deci, să le verificăm pe acestea două și să decidem care monedă prezintă mai mult potențial. Cine este cel mai bun concurent? Este NEO vs Ethereum. Să înceapă bătălia!

NEO vs Ethereum: Bătălia experienței și a tinereții

Ethereum are privilegiul de a fi primul mutant, ceea ce înseamnă că are mai multă recunoaștere decât versiunea chineză nou-născută a acestuia.

Dar NEO este mai inteligent, mai tânăr și mai rapid. Au nume mari care le susțin. Guvernul chinez îl susține și, de asemenea, de către stat și băncile naționale. Chiar și giganții tehnologici precum Alibaba și Microsoft se află în spatele ascensiunii meteorice a acestui altcoin la sfârșitul anului 2017.

Din punct de vedere filosofic, ambii au același tip de vizualizare a pieței. Atât Ethereum, cât și NEO sunt comunități non-profit blockchain care se concentrează pe contracte inteligente sau economie inteligentă.

Portofelul Ethereum are moneda denumită Ether, în timp ce NEO are NEO și Gas. După cum am spus mai devreme, Ethereum este mai vechi, prin urmare deține al doilea titlu în lumea criptografică, având o plafon de piață de 57 miliarde de dolari.

NEO este mult mai tânăr, care crede în aceeași ideologie, dar se află pe locul 11, având o capitalizare de piață de 3,4 miliarde de dolari. Cu toate acestea, criptomoneda NEO prezintă un mare potențial, deoarece prețul cripto-monede NEO a crescut la 52 USD.

NEO are tehnologia!

Ethereum își dorește să devină din nou mai tânăr. Dar acestea sunt adânc înrădăcinate pe piață și nu pot îmbunătăți tehnologia acum. De exemplu, NEO poate gestiona 10.000 de tranzacții pe secundă, în timp ce Ethereum poate gestiona doar 15.

NEO folosește un algoritm de consens mai avansat pentru validarea numit dBFT, în timp ce Ethereum este încă blocat pe vechiul algoritm Proof-of-Stake. Dovada mizei (POS) este considerată mai consumatoare de energie și mai grea.

NEO acceptă C # și Java mai comune. Ei intenționează chiar să adauge Python și Go ca limbă suplimentară. Deci, din ce în ce mai mulți programatori pot participa la tehnologia blockchain.

Ethereum, pe de altă parte, folosește un limbaj de programare puțin neortodox numit Solidity. Nu puteți găsi un număr adecvat de coderi care să cunoască limba. Acesta este un alt minus pentru fratele mai mare.

NEO are, de asemenea, tehnologia mai bună pentru a gestiona hacks și atacuri cibernetice decât Ethereum. Cum? Au mecanismul anti-cuantic NeoQS pentru a aborda mai bine aceste atacuri. Deoarece Ethereum nu are astfel de măsurători de protecție, acestea sunt ușor în spate.

Dar există o diferență uriașă între natura acestor două ecosisteme. Ethereum este minabil, în timp ce NEO nu. Mai mult, NEO nu permite fracțiile, ele au doar numerele întregi. În timp ce Ethereum poate fi cumpărat sau vândut în fracțiuni.

În această bătălie NEO vs Ethereum, NEO are marginea clară.

Cine are Backup și asistență mai bune?

NEO este o criptomonedă prietenoasă cu băncile, care este practic împotriva ideii generale de descentralizare. Cripto are o implicare clară a guvernului chinez. După cum am văzut în trecut, China este o piață vastă și sunt bine capabili să învingă companiile occidentale în ceea ce privește utilizatorii. Am văzut acest lucru pentru Alibaba, am asistat din nou la acest lucru pentru WeChat. Ele pot da o provocare serioasă pieței tehnologice occidentale.

Ethereum este aproape opusul NEO. Sunt împotriva centralizării și implicării guvernului. Deci, au un număr mare de fani generali care respectă adevăratul scop al criptomonedei.

Consultați celelalte comparații ale noastre:

  • Bitcoin vs Ethereum? Care este diferența?

  • Ethereum vs Litecoin: De ce LTC este pentru tranzacții și ETH pentru contracte inteligente?

  • EOS vs Ethereum: un potențial ucigaș Ethereum!

  • Ardor vs Ethereum: Care sunt argumentele pro și contra?

  • Ethereum vs Ripple: comparație în profunzime

Gânduri finale

Începând de acum, în această bătălie NEO vs Ethereum, ar trebui să rămâi în continuare la Ethereum, deoarece este mai de încredere și în mainstream de ceva timp și începe încet să reducă diferența cu Bitcoin, bunicul. Ar trebui să urmăriți știrile Ethereum.

Dar, din nou, ar trebui să urmăriți cu atenție știrile despre criptomonede NEO și să fiți la curent cu predicția și prețul neo-criptomonedelor. Cine va deveni noul Bitcoin? NEO cu economia sa inteligentă sau Ethereum cu viziunea de pionier. Alegerea depinde de tine și de tine singur!

Ți-a plăcut acest articol? Verificați Stellar vs Ripple și Ethereum vs Ripple.

Nou în această lume? Aruncați o privire la ultimul ghid pentru începători despre cum să investiți în cripto.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Faceți-vă propriile cercetări și asigurați-vă că ați citit Renunțarea completă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me