Instars Review: Câștigă GRATUIT Crypto

Vrei să câștigi cripto prin partajarea datelor tale?

Bine ați venit în lumea schimbului de date între consumator și companiile mari care vând informațiile dvs. Suntem mereu în căutarea site-urilor web și a aplicațiilor pentru a câștiga cripto gratuit.

INSTAR este o platformă unică care vă permite să câștigați criptare în timp ce rezolvați o problemă existentă în care informațiile dvs. despre personal sunt partajate fără ca dvs. să știți. Puteți alege să partajați informațiile dvs. în siguranță și în siguranță pentru a câștiga o recompensă.

Vizitați INSTAR

În această recenzie, vom examina INSTAR pentru a vă ajuta să înțelegeți cum puteți câștiga cripto gratuit. Așadar, citiți mai departe pentru a afla cum să câștigați cripto fără a depune fonduri. Sună bine?

Revizuirea INSTAR: Ce este Insights Network

INSTAR este o nouă monedă digitală creată de Insights Network. Scopul principal al INSTAR este de a permite schimbul de date reciproc avantajoase între indivizi și organizații care utilizează tehnologii avansate în cadrul Insights Network.

Deținătorii de jetoane Instar dețin și își controlează datele folosind Instar Wallet. INSTAR este o dovadă delegată pe deplin operațională, descentralizată, a blockchain-ului de miză care folosește rețeaua open-source EOS.

site-ul web instars

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie Lolli – Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT Bitcoin
 • Cele mai bune schimburi Fiat pentru a cripta din lume
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
 • Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptografică comparate

Cum funcționează INSTARS?

Platforma își recompensează utilizatorii sub formă de criptomonedă, păstrând în același timp confidențialitatea și informațiile despre personal.

Cu peste 200 de miliarde de dolari de date sunt schimbate în fiecare an, informațiile consumatorului au fost exploatate de ani de zile într-un mod nedrept și netransparent. În fiecare zi, informațiile dvs. sunt colectate în fiecare zi și vândute organizației pentru profit.

tablou de bord instar

În general, nu sunteți conștient de faptul că apare, nu obțineți o parte din profiturile obținute din vânzarea informațiilor despre personal și de multe ori experimentați numeroasele consecințe negative ca urmare.

INSTAR agită această industrie pentru a construi o rețea de informații sigură pentru a facilita schimbul de date descentralizat. Aceasta va permite persoanelor obișnuite să facă schimb de date într-un mod de încredere, conform și reciproc benefic.

Se pune puterea informațiilor înapoi în mâinile dvs., unde utilizatorii INSTAR pot beneficia de vânzarea datelor lor.

Cum să câștigi cripto cu INSTARS?

Există o serie de modalități de a câștiga criptomonede folosind INSTAR Wallet. Iată un rezumat rapid al modului în care puteți câștiga tokenul criptomonedelor native al platformei, INSTAR:

 • Înregistrarea bonusului la finalizarea și verificarea contului
 • Fotografierea chitanțelor
 • Finalizarea activităților zilnice, cum ar fi sondaje și sondaje
 • Aflați despre criptomonedă
 • promoții & Reduceri
 • Distribuirea cu un prieten (sau doi)

INSTAR este, de asemenea, disponibil pentru achiziționare pentru a alimenta solicitările de date utilizând tabloul de bord al solicitantului de rețea Insights activat Bancor. De asemenea, este disponibil pe Bibox care este o platformă de tranzacționare criptografică.

instarele câștigă cripto

Înregistrați-vă un cont GRATUIT cu Instar

Prima modalitate de a câștiga criptomonedă este să vizitați site-ul Instar și să creați un cont gratuit. Finalizând această sarcină simplă, puteți câștiga 25 INSTAR.

bonus de bun venit instars

Pentru a începe cu Instars, urmați acești pași:

Înregistrările Instars

Pentru a primi bonusul de înregistrare, va trebui să finalizați procesul de verificare. Sunt necesare informații de profil de bază, cum ar fi:

 • Gen
 • Țară
 • Anul nașterii

Următorul pas este să vă confirmați identitatea utilizând un proces KYC. Pentru a face acest lucru, va trebui să încărcați o copie a permisului de conducere și un selfie care să țină o bucată de hârtie cu instars.com și data scrisă pe acesta.

Odată ce profilul dvs. a fost revizuit și aprobat, portofelul INSTAR va fi creditat cu bonusul de înregistrare 25 INSTAR.

Faceți fotografii cu chitanțele dvs.

Următoarea metodă de a câștiga cripto-uri de la Instar este să faceți o fotografie a chitanțelor dvs. și să o încărcați și să oferiți feedback despre experiență. Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind aplicația Instars pentru dispozitivul dvs. mobil.

Fiecare persoană poate încărca până la trei chitanțe pe zi din ultimele 24 de ore de la data primirii. Chitanța va trebui să arate în mod clar numele companiei, adresa, data, numărul tranzacției și suma totală. Imaginea va trebui încărcată în anumite categorii, cum ar fi:

 • Pizza
 • Produse alimentare
 • Voiaj
 • Magazin
 • Cafea
 • Si multe altele!

După ce ați încărcat o fotografie a chitanței, va trebui să furnizați un comentariu de feedback despre experiența dvs. și un rating de stele. Chitanța va fi examinată de echipa Instars și, dacă îndeplinește criteriile, veți fi recompensat cu EOS.

Sondaje complete și sondaje

Sondajele și sondajele plătite sunt o metodă populară de a câștiga câțiva bani pe partea laterală. Instar oferă o serie de activități și sarcini care pot fi realizate, cum ar fi sondaje scurte și sondaje. Vei fi recompensat cu jetoane EOS pentru fiecare pe care îl completezi.

Sondajele se bazează pe informațiile furnizate în profilul dvs..

Deci, este o idee bună să o finalizați, astfel încât sarcinile să fie relevante pentru dvs., ceea ce va face mai ușor (și mai rapid) finalizarea.

Aflați despre criptomonedă

Puteți câștiga jetoane gratuite învățând pur și simplu despre viitorul schimbului de date, al monedei digitale și al tehnologiei blockchain prin intermediul INSTAR Research & Fila de învățare. Există mai multe resurse educaționale de urmărit și învățat. Dacă sunteți nou în criptomonedă, acesta este modul perfect de a învăța și de a câștiga în același timp.

La finalizarea fiecărui scurt videoclip, la final se află un test pe care trebuie să-l completați. De asemenea, puteți crea sondaje și campanii de cercetare cu doar câteva butoane.

promoții & Reduceri

Instars are, de asemenea, un ‘Promoții’ secțiune de unde puteți achiziționa articole și primiți o rambursare și recompensă criptografică. Un număr de articole populare sunt utilizate în mod obișnuit în spațiul de criptomonede, care include:

 • Bitrefill – câștigați 10 $ cashback și 200 Instar bonus
 • ProtonVPN – câștigați 200 Instar bonus
 • Ledger – câștigă 500 de bonusuri Instar
 • Coinmine – câștigați 1000 bonus Instar
 • ProtonMail – câștigați 200 Instar bonus
 • PureVPN – câștigă 200 de bonusuri Instar

instars oferte

întrebări frecvente

Ce este portofelul INSTAR?

Portofelul Instar conectează persoane și organizații pentru schimb de date reciproc avantajoase. În schimbul participării, consumatorii pot câștiga INSTAR pentru participarea la schimbul de date.

Portofelul Instar vă permite să:

 • Câștigă criptomonedă – primește plăți în monedă digitală pentru participarea la activitățile zilnice și partajarea cu prietenii.
 • Aflați – aflați despre viitorul schimbului de date, al monedei digitale și al tehnologiei blockchain.
 • Creați sondaje – Lansați sondaje și campanii de cercetare cu un clic pe câteva butoane.
 • Urmăriți prețurile – Urmăriți mișcările de preț ale jetoanelor dvs. digitale preferate.
 • Controlați-vă datele – Asigurați-vă că datele dvs. sunt protejate și partajate numai atunci când decideți.

Cum să câștigi INSTAR?

Puteți câștiga INSTAR utilizând portofelul Instar pe un desktop sau un dispozitiv mobil. Iată câteva dintre cele mai importante modalități de a câștiga INSTAR:

Are INSTAR un program de recomandare?

Da, programul de recomandări INSTAR vă permite să câștigați INSTAR suplimentar pentru recomandările de succes care provin din contul dvs. Pentru a începe cu programul de afiliere, urmați acești pași:

De asemenea, puteți să partajați linkul dvs. personal de recomandare după finalizarea oricărei activități.

instars de trimitere

Concluzie: este legitim? Cum să câștigi cripto

Pentru a încheia recenzia noastră INSTAR, platforma este un portal legitim și sigur către moneda digitală și tehnologia blockchain pentru toată lumea.

Permite utilizatorilor să aleagă să împărtășească informații și câștigă o recompensă criptografică participând la activități zilnice precum sondaje, sondaje și alte schimburi de date. Acesta nu este un site tradițional de sondaj sau o aplicație care câștigă chitanțe. INSTAR este o oportunitate extraordinară care pune o rotație interesantă pe câștigul criptomonedelor.

Încă la început, ne așteptăm ca platforma Instars să crească rapid în popularitate.

Vizitați INSTAR

Câteva articole similare de citit:

 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
 • Recenzie Lolli – Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT Bitcoin în 2019
 • Cele mai bune portofele hardware pentru a vă stoca Bitcoin
 • Cine acceptă Bitcoin în 2019 – Lista MASIVĂ (24 de companii majore)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map