Taxe mici

swyftx Vizitati site-ul

Securitate

monedă Vizitati site-ul

Aplicatie mobila

schimb de coinjar Vizitati site-ul

Pentru a vă ajuta să începeți cu era monedei digitale, acest ghid vă va oferi informații utile despre cum să cumpărați în criptomonedă în Australia. Unele schimburi necesită un portofel înainte de a putea cumpăra criptomonede. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin.

Cum să cumpărați criptomonedă în Australia

Pentru a cumpăra criptomonedă în Australia folosind un schimb, urmați acești pași:

Ce este în acest ghid? 1Cum să cumpărați criptomonedă în Australia2Recenzii de schimb de criptomonede3Ce este criptomoneda?4Care a fost prima criptomonedă?5Investiția în criptomonedă6Ce criptomonedă ar trebui să cumpăr?7Este legal să investiți în criptomonedă în Australia?8Pot tranzacționa criptomonedă în Australia9Cum să urmăriți portofoliul criptomonedelor?10Concluzie

Recenzii de schimb de criptomonede

Există mai multe schimburi de criptomonede în Australia pentru a cumpăra altcoini. Fiecare schimb oferă o experiență ușor diferită a utilizatorului, cu funcționalități diferite, taxe de tranzacționare, metode de depunere și servicii pentru clienți. Pentru a vă ușura un pic, am evaluat și evaluat fiecare schimb pe baza criteriilor de mai sus.

Pentru informații suplimentare, utilizați linkurile de mai jos sau răsfoiți categoria Exchange.

 • Swyftx
 • Rezerva independentă
 • Coinspot
 • Zebpay
 • Surge digitală
 • CoinJar
 • ZipMEX
 • Bitcoin Australia
 • Crypto ușor
 • Binance Lite
 • Cointree
 • BTC Markets
 • Ce este criptomoneda?

  Criptomoneda este un activ digital, bazat pe internet, conceput să funcționeze ca un mediu de schimb care utilizează criptografie puternică pentru a facilita tranzacțiile financiare sigure, pentru a controla crearea de unități suplimentare și pentru a verifica transferul de active digitale.

  Pârghie a criptomonedelor tehnologia blockchain care utilizează un sistem descentralizat și transparent, spre deosebire de moneda digitală centralizată, adesea denumită „fiat” care este controlată de sistemele bancare centrale. Controlul descentralizat al fiecărei criptomonede funcționează tehnologie de registru distribuit care servește ca bază de date a tranzacțiilor financiare publice.

  Care a fost prima criptomonedă?

  Prima criptomonedă a fost Bitcoin, care a fost inventată în 2008 de Satoshi Nakamoto. A fost viziunea sa de a oferi oamenilor un sistem financiar alternativ în care este mai ușor să transfere fonduri direct între două părți într-o tranzacție, fără a fi nevoie de o terță parte de încredere, cum ar fi o bancă sau o companie de carduri de credit..

  Bitcoin a fost conceput ca un sistem de numerar electronic peer to peer, sau pentru a pune pur și simplu un mijloc de schimb care să permită plata în siguranță a tranzacțiilor online.

  Investiția în criptomonedă

  Australienii care intenționează să investească în criptomonede precum Bitcoin, Ethereum sau XRP ar trebui priviți la fel ca orice alt produs financiar. Adică, tranzacționarea și investiția în criptomonede implică un risc substanțial de a vă pierde capitalul și nu este potrivit pentru fiecare investitor.

  Este posibil să câștigi mulți bani investind în criptomonede, dacă alegi cea potrivită și la momentul potrivit. Dar există și multe riscuri de care trebuie să fii precaut înainte de a te decide să investești în cripto.

  Ce criptomonedă ar trebui să cumpăr?

  Pentru începători, aceasta ar putea fi prima întrebare care vă vine în minte atunci când decideți să începeți criptomoneda. Vrei să investești în ceva în care crezi și în care ai cercetat și te simți confortabil investind.

  Am publicat ghiduri utile despre cum să cumpărați criptomonedele populare pentru a vă ajuta să începeți făcând clic pe butonul „Aflați mai multe” de mai jos. Amintiți-vă, înainte de a face o investiție asigurați-vă că faceți-vă propriile cercetări asupra monedei.

  Aflați mai multe ethereum Aflați mai multe Ripple XRP Aflați mai multe litecoin Aflați mai multe cardano Aflați mai multe Aflați mai multe

  Fiecare monedă oferă un scop și o aplicație diferite, folosind tehnologia blockchain. Monedele criptografice, altele decât Bitcoin, sunt în general cunoscute sub numele de „altcoins”. La momentul scrierii acestui articol, dominanța pieței Bitcoin se situează în prezent la 70%. Aceasta înseamnă că în prezent investitorii preferă să cumpere Bitcoin în comparație cu alte monede criptomonede.

  Este legal să investiți în criptomonedă în Australia?

  Criptomoneda este considerată de guvernul australian ca o formă de proprietate și, prin urmare, un activ în scopuri de impozitare a câștigurilor de capital. Dacă sunteți implicat în achiziționarea sau eliminarea criptomonedei, aceasta este supusă implicațiilor fiscale. Australienii ar trebui să știe că următoarele activități de criptomonedă sunt considerate evenimente impozabile:

  • Tranzacționarea criptomonedelor (procesul de vânzare a unei cripte pentru altul)
  • Vând cripto înapoi la dolari australieni
  • Oferirea de criptomonede cadou unui prieten sau familiei
  • Primirea criptomonedelor ca venituri (de exemplu, exploatarea criptografică)
  • Achiziționarea de bunuri și servicii cu criptomonedă

  Dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul nostru despre primele 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia.

  Pot tranzacționa criptomonedă în Australia

  Există mai multe schimburi de tranzacționare criptomonedă disponibile pentru comercianții care locuiesc în Australia pentru a-și crea un cont și a specula prețurile activelor criptomonede.

  Tranzacționarea poate fi foarte profitabilă dacă aveți setul adecvat de competențe, disciplină și managementul riscurilor. Într-o singură zi, prețul BTC poate fluctua mult dincolo de apetitul pentru risc și poate determina investitorii să piardă mai mult decât investiția inițială.

  În timp ce popularitatea criptomonedelor este în creștere, investitorii ar trebui să fie conștienți de aceste riscuri. Regula de aur a tranzacționării este că nu ar trebui să riscați niciodată mai mult de 5% din capitalul dvs. pentru o singură tranzacție.

  Cum să urmăriți portofoliul criptomonedelor?

  Dacă sunteți investitor sau comerciant de criptomonede, urmărirea activelor dvs. de criptomonede poate fi o adevărată durere în mai multe schimburi. Mai ales atunci când vine vorba de timpul impozitului și de a declara un raport de criptare a câștigurilor de capital.

  Există mai multe instrumente de gestionare a portofoliului, cum ar fi Shrimpy și Quadency, care vă permit să vă gestionați întregul portofoliu într-o singură locație.

  Când vine vorba de declararea profitului și pierderilor pentru impozite, există aplicații software de cripto-impozitare online pentru a vă urmări toate tranzacțiile pe mai multe burse. Fiecare software vă poate ajuta să calculați profitul și pierderea pentru a vă îndeplini obligațiile fiscale.

  Câteva dintre cele mai bune instrumente software de impozitare criptografică sunt:

  • TokenTax
  • Koinly
  • Cointracking
  • Zenledger
  • Cryptotrader
  • Impozite Bitcoin
  • IP sublim

  Concluzie

  Sperăm că acest ghid a fost util pentru rezidenții din Australia care doresc să afle răspunsul la cum să cumpere criptomonede în Australia.

  Cu orice investiție financiară, asigurați-vă că faceți propriile cercetări și diligența cu privire la criptomonedă și citiți recenzii la bursa criptografică înainte de a depune fonduri. Și dacă nu ați făcut-o deja, vă sugerăm să achiziționați mai întâi un portofel hardware pentru criptomonedă pentru a vă stoca investiția.

  Dacă vi s-a părut util acest articol, nu ezitați să îl împărtășiți cu rețeaua dvs. socială.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me