Coinspot este o bursă populară cu sediul în Melbourne, care oferă o modalitate sigură de a cumpăra cripto sau alte monede din Australia, cu o taxă de tranzacționare de 1%. Cu toate acestea, odată cu creșterea numărului de schimburi criptografice și a concurenței locale, există noi schimburi precum Coinspot care oferă comisioane de tranzacționare mult mai mici.

Dacă taxele mici sunt importante pentru dvs. atunci când cumpărați Bitcoin în Australia, continuați să citiți pentru a afla mai multe despre alternativele noastre cele mai bine cotate la Coinspot de luat în considerare..

Schimburi criptografice precum Coinspot

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a celor mai bune alternative Coinspot de utilizat în Australia, cu taxe de tranzacționare mai mici. Dacă doriți să aflați mai multe despre cel mai bun schimb de cripte din Australia, citiți recenziile noastre detaliate legate mai jos sau răsfoiți categoria noastră de schimburi.

Swyftx

Swyftx este un schimb valutar digital în Australia, cu un accent central pe rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă în prezent comercianții cu furnizorii existenți. Platforma a fost concepută pentru a fi cea mai bună dintre concurenții săi, făcând-o mai corect și mai ușor pentru utilizatorii care doresc să convertească AUD în BTC.

Vizitați Swyftx

Platforma oferă australienilor o modalitate rapidă și ușoară de a cumpăra și vinde criptomonede populare precum Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano și este o alternativă bună la Coinspot.

site-ul swyftx

Taxele și spread-urile mari au fost o problemă în Australia, din cauza câtorva schimburi selectate care au monopol în comunitatea criptografică, care a fost exploatată în vârful anului 2017, unde Bitcoin a ajuns la 20.000 USD.

swyftx

obțineți BITCOIN gratuit de 10 USD când creați și verificați un cont

EVALUARE

5/5

Obțineți 10 USD BTC

Pentru a reduce comisioanele de tranzacționare, Swyftx a fost optimizat pentru creșterea lichidității cu volumul tranzacțiilor pentru a reduce comisioanele de spread. Sistemul de intermediere permite platformei să ofere Spread-uri de 4 ori mai mici și comisioane de tranzacționare de 2 ori mai mici decât cei mai apropiați concurenți.

Asta e important. Taxa de răspândire este adesea ascunsă, trecută cu vederea sau nedivulgată într-o taxă de tranzacționare la bursă. Swyftx este singurul schimb din Australia care este complet transparent, cu TOATE comisioanele de tranzacționare de pe platformă.

taxe swyftx

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat precum dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american. Schimbul permite utilizatorilor să cumpere, să vândă și să tranzacționeze 14 dintre principalele monede criptomonede.

Vizitați Rezervația Independentă

Rezerva independentă folosește un structură de taxe bazată pe niveluri care devine mai ieftină cu cât tranzacționați mai mult. Cea mai mică taxă începe de la 0,5%, care se reduce treptat pe măsură ce volumul de tranzacționare crește la o taxă de tranzacționare de 0,05%. Acesta este un investitor excelent cu valoare netă ridicată sau clienți SMSF care doresc să investească în Bitcoin.

rezerva independentă

Independent Reserve are un palmares solid și nu a fost compromis de către hackeri până în prezent. Acesta respectă reglementările locale și oferă un fond de asigurare pentru a proteja utilizatorii împotriva hackerilor și a furtului oricăror active criptomonede deținute în portofelele online ale clienților.

Cointree

Cointree este un furnizor de monedă digitală care permite persoanelor fizice să cumpere criptomonede folosind moneda AUD locală. Înființată în 2014, Cointree a fost unul dintre primele schimburi de cripto lansate în Australia și a atras o bază masivă de utilizatori.

Vizitați Cointree

Schimbul oferă un serviciu ușor, rapid și sigur pentru a deține criptomonedele mai accesibile pentru persoana de zi cu zi. Platforma permite utilizatorilor să depună AUD și să le convertească în active digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și alte monede din Australia.

Site-ul Cointree

Similar cu Independent Reserve, utilizează Cointree taxe bazate pe niveluri care variază între 0,5% și 0,9% în funcție de volumul tranzacționat. Taxele de tranzacționare sunt destul de rezonabile pentru investitorii cu valoare netă ridicată. Pentru noii investitori cripto, o taxă de tranzacționare de 0,9% este doar marginal mai bună decât Coinspot.

Cointree oferă mai multe metode de plată care sunt o caracteristică atractivă, inclusiv:

  • PayID (instant). Majoritatea băncilor și instituțiilor financiare din Australia acceptă PayID
  • POLi (Instantaneu). POLi Payments este un serviciu furnizat de Australia Post care oferă confirmarea instantanee a plăților
  • Transfer bancar (1-2 zile lucrătoare). Transferați fonduri direct într-un cont Cointree
  • Depozite în numerar (instant). Cumpărați cripto folosind numerar pentru a face o depunere

ZebPay

Zebpay oferă un simplu on-ramp pentru a permite investitorilor să cumpere criptomonede prin intermediul aplicațiilor lor de tranzacționare pentru desktop și mobil. Înființată în 2014 și cu sediul în Singapore, bursa a avut a servit peste 3 milioane de utilizatori pe tot globul și s-a extins pentru a oferi serviciul său de monedă digitală rezidenților din Australia.

Vizitați ZebPay Zebpay

Zebpay le permite utilizatorilor să convertească AUD în monede criptografice precum Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash și Litecoin. Numărul criptomonedelor este limitat, totuși ne așteptăm să crească în viitorul apropiat.

Când vine vorba de taxe, Zebpay percepe un taxa fixă ​​de 0,4% pe toate activele de tranzacționare, care este competitiv în comparație cu alte schimburi criptografice din Australia De asemenea, nu există taxe de depunere sau retragere folosind platforma.

Surge digitală

Schimbul de supratensiune digitală oferă o modalitate rapidă și ușoară de a cumpără și vinde Bitcoin în Australia cu AUD. Puteți plăti chiar facturi cu Bitcoin. Platforma de tranzacționare a criptomonedelor are un accent central care oferă simplitate și este una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra Bitcoin în Australia.

Vizitați Digital Surge

Cu sediul în Brisbane, echipa se angajează să construiască încredere și transparență în cadrul comunității criptomonede și să ia parte la o serie de evenimente comunitare pentru a contribui la conștientizarea industriei pentru toți investitorii deopotrivă..

Digital Surge oferă câteva metode de depunere diferite la care ar trebui să aibă acces majoritatea australienilor. Pentru a începe, există o metodă de depunere minimă de 20 USD.

digital surge buy bitcoin

Schimbul Digital Surge permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin în australian instantaneu cu AUD. Dacă doriți să achiziționați alte criptomonede, va trebui să vă înscrieți la un alt schimb de criptomonede, care este singurul dezavantaj.

Concluzie

Coinspot rămâne un schimb de criptomonede de renume în Australia, care este popular printre investitorii noi și cu experiență. Cu toate acestea, de la lansarea sa în 2013, bursa nu și-a redus comisioanele de tranzacționare și devine mai puțin competitivă pe piață.

Există acum mai multe alternative Coinspot cu comisioane de tranzacționare mai mici pe care investitorii cripto din Australia ar trebui să le ia în considerare și să le cerceteze. Sperăm că acest articol a fost util, așa că nu ezitați să îl împărtășiți cu rețeaua dvs.!

creșterea digitală

Iată câteva alte articole alese manual pentru a citi în continuare:

  • Cele mai bune schimburi de cripto pentru a cumpăra Bitcoin în Australia
  • 7 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar în Australia
  • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult
  • Cele mai bune schimburi de tranzacționare a criptomonedelor din lume
  • Cele mai bune portofele hardware pentru stocarea Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me