Sunteți nou în criptomonedă și ați auzit despre potențialul NEO? Adesea denumită Ethereum chinezesc, moneda NEO este o criptomonedă populară care poate fi achiziționată folosind un schimb de criptomonede în Australia.

Înainte de a intra în ghidul nostru pas cu pas pe cel mai rapid și mai simplu mod de a cumpăra NEO, ar trebui să știți că am efectuat cercetări ample și am evaluat factorii importanți atunci când căutăm un schimb criptografic, cum ar fi comisioane de tranzacționare, limite de depozit, metode de plată, siguranță & securitate și asistență pentru clienți.

Cum să cumpărați NEO în Australia: Ghid

Pentru a cumpăra monede NEO în Australia, va trebui să urmați acești pași de bază:

De unde să cumpărați NEO în Australia

Iată lista noastră cu cele mai bune locuri pentru a cumpăra NEO în Australia pe baza recenziilor noastre.

Modalități de a cumpăra NEO în Australia

Există mai multe modalități de a investi în NEO în Australia, care depind de metoda dvs. de plată. Dacă preferați să utilizați un schimb de criptomonede reglementat (pe care îl recomandăm), atunci ar trebui să știți că fiecare furnizor de monedă digitală poate sprijini diferite metode de depunere, cum ar fi:

 • Transferuri bancare (EFT)
 • PayID
 • POLi
 • BPAY
 • Depozit bancar
 • Card de debit / credit

Prin urmare, cel mai bine este să decideți să vă înregistrați la un schimb care acceptă metoda de plată preferată pentru a cumpăra NEO. Utilizați ghidul nostru de mai jos pentru a vedea ce metode comune de depunere sunt acceptate de cele mai apreciate schimburi de criptare australiene.

 • Transfer bancar

 • PayID

 • POLi

 • BPAY

 • Depozit bancar

 • Card de debit / credit

Cumpărați NEO folosind transfer bancar în Australia

Puteți achiziționa NEO folosind transferul bancar (EFT) utilizând un schimb de criptomonede reglementat în Australia. Transferurile bancare creditează de obicei în aceeași zi lucrătoare, în funcție de bancă. Majoritatea australienilor vor fi familiarizați cu utilizarea unei tranzacții prin TEF folosind contul lor bancar online.

Pentru a finaliza un transfer bancar, trebuie să obțineți BSB și numărul de cont al contului bancar al bursei. Acest lucru nu este diferit de efectuarea unei plăți către nimeni. Trebuie să rețineți că transferul bancar poate dura puțin mai mult pentru a fi eliminat în comparație cu alte metode de depunere și este ușor să faceți o eroare.

Următoarele schimburi criptografice australiene vă permit să cumpărați NEO cu un transfer bancar:

 • Swyftx
 • Rezerva independentă
 • ZebPay
 • ZipMEX

Cumpărați NEO folosind PayID în Australia

Utilizarea PayID este o metodă ușoară de a investi în NEO în Australia. Este o metodă de plată populară, care este acceptată de majoritatea băncilor australiene mai mari. Deoarece este aproape instantaneu, investitorii care doresc să facă o achiziție NEO imediată ar trebui să ia în considerare această metodă de depunere.

Depozitele AUD vor fi creditate în contul dvs. în câteva minute de la transferul din contul dvs. bancar. Tot ce aveți nevoie este adresa de e-mail PayID a schimbului de criptomonede pentru a face o depunere.

Următoarele schimburi criptografice australiene vă permit să cumpărați NEO cu PayID:

 • Swyftx
 • Rezerva independentă
 • Coinspot
 • CoinJar
 • Surge digitală

Cumpărați NEO folosind POLi în Australia

POLi este o metodă de depunere instantanee care este disponibilă pe mai multe schimburi de criptomonede din Australia pentru a cumpăra NEO. Metoda de depunere vă permite să finalizați tranzacția de la schimb printr-o interfață către contul dvs. bancar acceptat.

Funcționează în același mod în care în mod normal ați vizita site-ul web al băncii dvs. online pentru a efectua o plată. Plățile POLi sunt incredibil de simple și durează doar câteva minute pentru a fi finalizate, iar fondurile sunt transferate direct la bursă.

Următoarele criptomonede australiene acceptă plăți POLi pentru achiziționarea NEO:

 • Swyftx
 • Rezerva independentă
 • Coinspot
 • ZebPay
 • Surge digitală
 • Binance Lite
 • ZipMEX

Cumpărați NEO folosind BPAY în Australia

Există o mână de schimburi de criptomonede australiene care vă permit să investiți în NEO folosind BPAY, care includ:

 • Swyftx
 • Coinspot
 • CoinJar

În timp ce această metodă de plată este folosită în mod obișnuit pentru a plăti facturi în Australia, plățile BPAY pot dura între 1 și 2 zile lucrătoare pentru a fi compensate. Deci, dacă doriți să depuneți fonduri rapid pentru a cumpăra NEO, este posibil ca BPAY să nu fie cea mai bună opțiune și ar trebui să luați în considerare utilizarea PayID sau POLi care sunt aproape instantanee.

Cumpărați NEO cu depozit în numerar în Australia

Puteți cumpăra NEO cu un depozit în numerar în Australia utilizând un schimb de criptomonede reglementat. În continuare, va trebui să furnizați un document de identificare pentru a respecta reglementările din Australia, chiar dacă plătiți în numerar.

Pentru a cumpăra NEO cu numerar, va trebui să finalizați tranzacția la o agenție de presă acceptată din toată țara. Această metodă implică taxe mai mari între 1,5% și 2,5%.

Următoarele schimburi de criptomonede australiene vă permit să cumpărați NEO cu un depozit în numerar:

Cumpărați NEO cu card de debit / credit în Australia

În general, băncile australiene nu permit utilizarea cardului de credit pentru a cumpăra NEO sau alte criptomonede. Prin urmare, majoritatea schimburilor criptografice din Australia nu vor accepta carduri de credit.

În funcție de banca cu care sunteți, puteți totuși cumpăra NEO cu un card de debit. Ar trebui să vă adresați institutului financiar sau emitentului cardului pentru a afla dacă puteți cumpăra cripto cu un card de debit.

Australienii pot cumpăra NEO cu un card de debit folosind următoarele schimburi globale:

 • CEX.io
 • Coinmama
 • Coinbase
 • Binance
 • Changelly
 • Schimbă ACUM

Ghid pas cu pas pentru cumpărarea NEO

Înainte de a decide să cumpărați NEO, este recomandat să configurați un portofel hardware pentru a stoca monedele în siguranță. În timp ce schimburile criptografice au portofele online, este foarte recomandat să le stocați pe un dispozitiv pe care îl dețineți pentru a fi în siguranță. În esență, este ca și cum ai avea o bancă în buzunarul din spate.

caracteristici swyftx

Pasul 1 – Înregistrați contul

Pentru a crea un cont cu Swyftx, faceți clic pe "Inscrie-te" butonul de mai jos. Aceasta vă va duce direct la pagina de înregistrare Swyftx unde vi se va cere să completați adresa de e-mail, să setați o parolă, să introduceți numele și numărul de telefon.

Clic "de acord" la termenii și condițiile și a lovit "Crează-mi contul".

registru swyftx

Pasul 2 – Verificați contul și activați 2FA

Procesul de verificare pentru Swyftx este incredibil de simplu și poate fi finalizat în 2 minute.

Pentru a începe procesul de verificare, navigați la bara laterală din stânga și faceți clic "Profil" apoi sub numele tău mergi la "Verificare". Aceasta va afișa un formular online în care vi se va cere doar să furnizați informații generale.

verificare swyftx

După ce ați parcurs toți pașii de verificare, veți dori să activați autentificarea cu doi factori în contul dvs. Acesta este în esență un alt strat de securitate pentru a vă menține fondurile în siguranță.

Pentru a începe, mergeți la "Despre" pagină și faceți clic "Configurați MFA". Urmați instrucțiunile pentru a instala aplicația Google Authenticator pe dispozitivul dvs. inteligent și introduceți simbolul care apare după ce ați scanat codul QR.

swyftx 2fa

Pasul 3 – Depuneți AUD

Următorul pas este să faceți clic pe "Depuneți AUD" link din bara laterală stângă. Aici veți putea alege suma de dolari australieni pe care doriți să o depuneți.

După ce vă aflați pe pagina de depunere, vă puteți finanța contul Swyftx cu dolari australieni (AUD) utilizând fie PayID (instantaneu), fie BPAY (în aceeași zi lucrătoare).

depozit swyftx AUD

Pasul 4 – Cumpărați NEO

Acum, când contul dvs. este verificat și ați depus AUD (sau BTC), puteți începe să cumpărați și să vindeți criptomonede. Pentru a începe, faceți clic pe "Comerț" pe bara laterală stângă. Acest lucru va aduce la iveală "Active" lista unde puteți căuta și selecta orice criptomonedă. Swyftx are peste 70 de active criptografice de tranzacționat și în creștere.

NEO aud pret

Selectați NEO pe care doriți să îl cumpărați, să îl vindeți sau să îl tranzacționați și acesta va afișa prețul curent în raport cu AUD. Acum selectați cât de mult AUD doriți să cheltuiți pe monedă și faceți clic "Cumpărare instantanee".

Suma NEO va fi achiziționată, arătată în istoricul tranzacțiilor dvs. și stocată în portofelul Swyftx.

Asta este! Acum ați cumpărat NEO folosind Swyftx.

întrebări frecvente

Ce este NEO Coin?

NEO este o monedă digitală care a fost fondată în 2014 și a fost cunoscut anterior ca „Antshares”. Este o platformă descentralizată de aplicații open-source care se află pe blockchain. NEO și-a dezvoltat propriile "economie inteligentă" care utilizează tehnologia blockchain și contracte inteligente.

Contractele inteligente construite pe platforma NEO pot fi compilate în C # și Java, ceea ce face mai ușor dezvoltatorii să construiască aplicații în rețea.

Ce face Neo?

NEO este o platformă care folosește contracte inteligente pentru dezvoltatorii din întreaga lume pentru a crea aplicații și active din lumea reală prin blockchain. Se concentrează pe stabilirea încrederii în aplicațiile stocate pe un blockchain descentralizat pentru a permite transferul de active non-digitale. Aceasta înseamnă că activele transmise pe platformă nu pot fi modificate într-un mod fără a fi implicate niciuna dintre părți.

Un exemplu de tranzacție care ar putea fi facilitată folosind NEO este plata unei facturi utilizând un contract inteligent care se efectuează automat într-o perioadă de timp definită, spre deosebire de a se baza pe un transfer bancar.

NEO este o investiție bună?

Guvernul chinez și-a anunțat intenția de a dezvolta o monedă națională digitală. În ciuda interzicerii criptomonedelor și a ICO-urilor în 2018, au existat zvonuri despre Guvernul chinez ar putea colabora cu companii blockchain precum NEO. Acest lucru ar deschide porțile inundațiilor pentru investitorii care dețin monede NEO. Desigur, aceasta este speculație și ar trebui să vă faceți propria cercetare și să investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți.

Concluzie

Cumpărarea NEO în Australia nu devine mai ușoară sau mai ieftină cu Swyftx, care conduce calea spre a apropia criptomoneda de australianul de zi cu zi. Platforma oferă un schimb all-in-one pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde active digitale.

Vizitați Swyftx

Dacă sunteți în căutarea unui schimb criptografic cu funcții excelente, cu cele mai mici spread-uri și comisioane de tranzacționare, asigurați-vă că verificați Swyftx înainte de a cumpăra NEO în Australia.

creșterea digitală

Câteva articole similare de citit:

 • Cum să cumpărați Ethereum (ETH) în Australia [Pentru începători]
 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • Rezervă independentă: revizuire completă a schimbului criptografic
 • Cum să cumpărați Bitcoin în Australia (3 pași simpli)

 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me