Am analizat peste 60 de schimburi criptografice și am clasat cele mai bune schimburi de criptomonede din Marea Britanie să cumpere Bitcoin. Evaluarea noastră se bazează pe factori importanți ai utilizatorilor, cum ar fi ușurința utilizării, metodele de depozit local, taxele de tranzacționare, securitatea și asistența pentru clienți. De asemenea, unele schimburi necesită să dețineți un portofel Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, asigurați-vă că citiți și ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware cripto înainte de a începe.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb pentru

Începători

coinbase Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Comerț social

etoro Vizitati site-ul

Capitalul dvs. este în pericol.

Cel mai bun schimb pentru

Taxe mici

binance Vizitati site-ul

Cel mai bun Crypto Exchange din Marea Britanie

Pe baza recenziilor noastre, iată cele mai bune schimburi de cumpărare de Bitcoin și cripto din Marea Britanie:

Cele mai bune schimburi Bitcoin din Marea Britanie: comparații

Acest tabel de comparație oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai bune schimburi de criptomonede din Regatul Unit pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și alte monede digitale.

Dacă totuși nu găsiți ceea ce căutați, există și opțiunea de a utiliza un serviciu global fiat-to-crypto care acceptă în mod obișnuit alte metode de depunere, cum ar fi cardul de debit sau de credit, PayPal și chiar cardurile cadou Amazon..

Cele mai bune schimburi de criptomonede din Marea Britanie: recenzii

Iată rezumatul nostru de top Bitcoin & site-uri web de criptomonede din Marea Britanie. Pentru o detaliere a fiecărei platforme, faceți clic pe linkurile de revizuire a schimbului de mai jos.

1. Coinbase

Locuitorii din Marea Britanie pot folosi Coinbase pentru a cumpăra Bitcoin, un popular schimb de criptomonede existent din iunie 2012. De la lansare, Coinbase a devenit portofel și platformă de monedă digitală de încredere pentru a cumpăra, vinde și tranzacționa Bitcoin și alte criptomonede.

Vizitați Coinbase

Cetățenii din Marea Britanie pot cumpăra Bitcoin folosind un card de credit / debit sau un transfer bancar. Aceste metode de plată sunt disponibile și potrivite pentru investitorii Bitcoin pentru prima dată. Interfața cu utilizatorul este prietenoasă pentru începători și include un portofel Coinbase pentru a stoca Bitcoins după cumpărare.

coinbase

Coinbase oferă un schimb de tranzacționare avansat și profesional numit Coinbase Pro, care este ideal pentru începători și comercianți intermediari de criptomonede. Schimbul permite persoanelor care doresc să tranzacționeze o mare varietate de monede digitale într-un mod securizat și platformă susținută de asigurări.

În general, Coinbase este o opțiune bună pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie. Există chiar și Coinbase Earn pentru ca începătorii să învețe despre proiectele blockchain pentru a câștiga criptomonede. Cu toate acestea, este important să știți că Bitcoins-urile care sunt stocate într-un portofel Coinbase nu se află sub custodia dumneavoastră. Deci, după ce ați cumpărat Bitcoin, vă recomandăm să vă retrageți imediat fondurile pentru a vă menține în siguranță pe un portofel hardware de renume.

2. eToro

eToro este un brokeraj financiar global care oferă o platformă de tranzacționare financiară și investiții pentru mai multe piețe, inclusiv Crypto, ETF-uri, acțiuni, indici, mărfuri și Forex. Brokerul este utilizat de milioane de investitori și comercianți din mai multe jurisdicții din lume, inclusiv clienți din Regatul Unit.

Vizitați eToro

Declinare de responsabilitate: 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Investițiile Cryptoasset sunt nereglementate în majoritatea țărilor UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului.

eToro este potrivit pentru începătorii care doresc să investească în diferite criptomonede folosind un platformă de tranzacționare puternică și ușor de utilizat. Platforma acceptă 94 de perechi de criptomonede care pot fi tranzacționate contra monedelor altcoins sau fiat sau pot practica tranzacționarea cripto folosind un portofoliu virtual.

site-ul etoro

eToro este bine-cunoscut pentru comunitatea sa de tranzacționare socială, unde comercianții se pot alătura și se pot conecta cu alți comercianți pentru a împărtăși idei, strategii sau reflectă performanța de tranzacționare a traderilor profitabili. Aceasta înseamnă că noii investitori și începătorii pot participa pe piața criptomonedelor urmărind comercianții Bitcoin de succes.

Există un sistem de filtrare pentru a descoperi portofoliul unui investitor care să copieze anumite criterii, cum ar fi rentabilitatea investiției, toleranța la risc și numărul copiatorilor. Pentru a limita pierderile potențiale, există opțiunea de a seta un nivel de stop loss.

comerțul cu copie etoro

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

3. Gemeni

Gemeni este o firmă din New York și schimb de criptomonede reglementat disponibil în Marea Britanie. Fondat de gemenii Winklevoss, schimbul a crescut rapid pentru a deveni un alegere populară pentru persoane fizice, comercianți și instituții să cumpere, să vândă și să stocheze Bitcoin și criptomonede.

Vizitați Gemeni

Gemenii acceptă mai multe monede fiat, inclusiv GBP, care pot fi depuse la bursă folosind un card de debit sau transfer dintr-un cont bancar prin plăți mai rapide, CHAPS sau SWIFT. Alte caracteristici notabile includ o platformă de tranzacționare avansată, un serviciu de custodie, un portofel sigur, o aplicație de tranzacționare mobilă și tranzacții criptografice off-exchange.

site-ul web Gemeni

Gemenii sunt adesea menționați ca fiind unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede să cumpere și să vândă active digitale. Acest lucru este atribuit măsurilor de securitate asemănătoare băncii și mentalității de siguranță de către echipă. O serie de mecanisme de protecție sunt utilizate pentru a proteja informațiile și fondurile utilizatorilor stocate pe platformă, cum ar fi stocarea portofelului rece, procesul de retragere cu mai multe semnături, autentificare în doi factori, criptare, adrese din lista albă și protecție de conectare cu forță brută.

O caracteristică excelentă care utilizează Gemeni este comisioanele cu depozit zero pentru a transfera active valutare fiat sau criptomonede către bursă. Cu toate acestea, clienții din Marea Britanie pot depune lire sterline fără taxe achizițiile cu carduri de debit vor atrage o taxă de 3,49% din suma totală a achiziției.

4. Crypto.com

Crypto.com este un schimb de criptomonede care oferă mai multe produse și servicii criptomonede peste 1 milion de utilizatori pe glob în mai multe țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia. Aplicația crypto.com facilitează cumpărarea, tranzacționarea și vânzarea criptomonedelor în câteva minute, indiferent de experiență sau stare financiară.

site-ul crypto.com

Aplicația Crypto.com este disponibilă pentru descărcare pentru dispozitive iOS și Android și este plină de caracteristici excelente, cum ar fi:

 • Cumpărați, tranzacționați și vindeți Bitcoin și peste 50 de perechi altcoin
 • Achiziționați Bitcoin utilizând transfer bancar, card de debit sau de credit sau alte active criptografice
 • Taxe de tranzacționare la schimb mici și competitive
 • Zero taxe pentru cardul de credit pentru achiziționarea Bitcoin folosind aplicația
 • Taxe de tranzacționare de 0% pentru utilizatorii noi în primele 90 de zile

Obțineți 50 USD GRATUIT Când descărcați aplicația Crypto.com, utilizați codul nostru de recomandare 45h3ct59tv și mizați jetonul MCO.

Accesați Crypto.com

Investitorii care doresc să își diversifice investițiile în criptomonede se pot aventura în alte monede digitale populare, cum ar fi XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET și USDT în aplicația Crypto.com.

Platforma utilizează un model de taxă pentru producător și achizitor, care oferă tarife extrem de competitive pentru a converti GBP în Bitcoin. Taxa de tranzacționare se bazează pe niveluri care depind de un volum de tranzacționare de 30 de zile și începe de la 0,25% și se reduce treptat în funcție de volum.

aplicația crypto.com

5. Binance

Binance este o platformă de tranzacționare fiat-la-criptă stabilă și sigură, construită pe aceeași tehnologie dezvoltată de compania-mamă, Binance. Un schimb de cripte lider mondial și una dintre cele mai rapide povești de succes din întreaga industrie blockchain.

Vizitați Binance

Utilizatorii noi la schimbul Binance Jersey își pot crea un cont în câteva minute cu procesarea sa rapidă Know-Your-Customer (KYC). De asemenea, platforma acceptă o mare varietate de monede fiduciare, cum ar fi lire sterline (GBP) și euro (EUR) care poate fi transformat rapid și ușor în Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH).

tricou binance

Binance Jersey a fost conceput pentru investitori și comercianți cu cunoștințe despre graficarea și plasarea comenzilor. Utilizatorii vor trebui să înțeleagă cum să introducă o comandă utilizând fereastra de tranzacționare. Acesta ar putea fi o oprire pentru începătorii complet care doresc să cumpere instantaneu Bitcoin cu GBP.

Metodele de depunere disponibile includ SEPA și Faster Payment, care sunt disponibile pe scară largă, dar implică o mică taxă de depozit de 0,25 GBP și respectiv 0,48 EUR. Există, de asemenea, o mică taxă de retragere. În general, Binance Jersey este unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie datorită stabilității, reputației și comisioanelor de schimb competitive.

6. CoinJar UK

CoinJar oferă un modalitate simplă de a cumpăra & vindeți monedă digitală utilizând o platformă de tranzacționare desktop sau o aplicație mobilă. Înființată în 2013, compania a început ca un schimb australian de Bitcoin și criptomonede care și-a extins produsele și serviciile inovatoare de cripto-finanțare către rezidenții din Marea Britanie..

Vizitați CoinJar UK

CoinJar oferă pieței din Marea Britanie o gamă solidă de produse digitale, inclusiv un portofel sigur, card de debit criptovalut, platformă digitală avansată de tranzacționare pentru schimbul de monede, aplicații mobile și OTC pentru investitori instituționali. Aplicația pentru telefonul mobil este acceptată pe dispozitivele native iOS și Android.

coinjar

Înțelegem că taxele de tranzacționare sunt un aspect important atunci când căutați un schimb în Marea Britanie pentru a cumpăra criptomonede. CoinJar oferă o taxă de tranzacționare competitivă pe piață de 1%. Acest lucru este comparabil cu alte schimburi Bitcoin populare din Marea Britanie. Există, de asemenea fără taxe pentru a depune GBP utilizând un transfer bancar (Serviciu de plată mai rapid). Nu există taxe pentru a retrage GBP dintr-un portofel CoinJar într-un cont bancar.

Pe scurt, cele mai bune caracteristici ale CoinJar UK includ:

 • Cumpărați și vindeți monedă digitală pe desktop și dispozitive mobile
 • Taxă competitivă fixă ​​de 1% pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede
 • Trimiteți și primiți plăți de la conturi externe și de la alți utilizatori CoinJar
 • Avansat platformă de tranzacționare cu alerte de preț
 • Retrați GBP într-un cont bancar fără taxe
 • Portofel sigur și sigur pentru a stoca monede cripto
 • Monitorizați portofoliul utilizând aplicația CoinJar

7. CEX.IO

CEX.IO este un schimb popular către cumpărați Bitcoin instantaneu utilizând site-ul sau aplicația sa mobilă care este disponibil pe iOS și Android. Prin sprijinirea mai multor metode de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare, Skrill și multe altele, CEX.IO este considerat unul dintre cele mai bune schimburi criptografice in lume.

Vizitați CEX.IO

Schimbul CEX.IO se mândrește cu stabilitatea pentru a oferi servicii fără probleme, susținute de un sistem de încredere și securitate a contului de utilizator, stocarea în siguranță a fondurilor, viabilitatea financiară și conformitatea legală profundă. Este un schimb Bitcoin reputat și sigur, fără conturi pirate sau furt de fonduri de la lansarea sa în 2013.

CEX.io

CEX.IO este plin de caracteristici care includ achiziții criptografice instantanee cu un card de credit, platformă de tranzacționare în marjă și mize preferate pentru a câștiga recompense și multe altele, cum ar fi:

 • Interfață de utilizare prietenoasă pentru începători
 • Rapid și ușor de cumpărat și vândut Bitcoin
 • Suportă carduri de credit / debit și plăți prin transfer bancar, Skrill
 • Acceptă valute fiat precum USD, lira sterlină, EUR și RUB
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Securizați portofelul folosind măsuri de stocare la rece offline
 • Aplicație mobilă cu serviciile Instant Exchange și Instant Sell. Ultima este unică pentru CEX.IO – vă permite să vă vindeți monedele și retrage instantaneu profiturile dvs. fiduciare către Visa sau Mastercard
 • Echipă de asistență pentru clienți 24/7

8. StormGain

StormGain este un platformă de tranzacționare și investiții criptomonedă, care este echipată cu funcții de vârf și instrumente de tranzacționare. Este o tranzacție avansată pentru a permite investitorilor să cumpere Bitcoin folosind criptomonede și monede stabile și să valorifice piețele de criptare volatile până la 200x.

Vizitați StormGain

Investitorii care preferă să cumpere și să dețină pot cumpăra cripto cu fiat folosind carduri de credit VISA și Mastercard care pot fi stocate în portofelul StormGain.

Caracteristici Stormgain

StormGain este conceput pentru investitorii și comercianții intermediari până la avansați. Comercianții Bitcoin existenți care doresc să profite de o poziție folosind StormGain vor avea acces la următoarele funcții de pe platformă:

 • Înscriere și înregistrare rapidă
 • Niciun proces KYC pentru a începe tranzacționarea criptelor
 • Platforma de tranzacționare avansată și interfața de utilizator elegantă
 • Tranzacționare cu pârghie ridicată de până la 200x
 • Decontarea Stablecoin în USDT
 • Instrumentul Cloudminer pentru a extrage cripto din aplicația mobilă
 • Programe de loialitate
 • Semnalele de tranzacționare
 • Autentificare cu doi factori
 • Practicați tranzacționarea criptografică pe un cont demonstrativ
 • Aplicație de tranzacționare mobilă pentru iOS și Android

9. Luno

Luno este un schimb de criptomonede care are sediul central în Singapore și disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie. Cu peste 6 milioane de utilizatori la nivel global și 17 miliarde USD în tranzacții, Luno este una dintre bursele mai mari care oferă o modalitate rapidă pentru persoanele din Marea Britanie de a investi în Bitcoin sau altcoins precum Ethereum, XRP și Litecoin.

Vizitați Luno

Experiența de tranzacționare a fost concepută pentru începători și este una dintre cele mai simple modalități de a începe tranzacționarea criptelor folosind GBP și un transfer bancar. Luno oferă, de asemenea, un portofel online sigur și de încredere pentru ca persoanele fizice să-și stocheze temporar monedele.

site-ul luno

Spre deosebire de alte platforme de tranzacționare a criptomonedelor, Luno a fost atent conceput pentru începători și introduceți-le în monede digitale. Procesul de înscriere, verificare și conectare la plată durează doar câteva minute. Clienții pot achiziționa active digitale utilizând o interfață de utilizator extrem de intuitivă și elegantă pe desktop sau folosind aplicația mobilă Luno.

Pentru rezidenții din Marea Britanie care folosesc Luno, comisionul de tranzacționare este între 0% – 0,1% care este foarte competitiv în comparație cu platformele de criptomonede de vârf. De exemplu, comisionul de tranzacționare pe Binance este fix 0,1%. Există, de asemenea, zero comisioane pentru depozitarea și retragerea de fonduri către o bancă locală.

10. Coinmama

Coinmama este un schimb fiat-to-crypto disponibil investitorilor din Marea Britanie care oferă un modalitate rapidă, sigură și ușoară de a cumpăra monedă digitală. Schimbul criptografic acceptă monede fiat precum GBP, AUD, EUR, USD și CAD care pot fi convertite instantaneu pentru a cumpăra Bitcoin.

Vizitați Coinmama

Cetățenii din Marea Britanie au o varietate de metode de plată pentru a investi în Bitcoin. Coinmama oferă metode de plată disponibile pe scară largă, cum ar fi transfer bancar, SWIFT, SEPA, Carduri de credit și debit Visa și Mastercard.

coinmama

Utilizatorii Coinmama trebuie să aibă un portofel hardware, deoarece Bitcoin achiziționat este trimis direct în portofel. Aceasta înseamnă că Coinmama nu stochează Bitcoin, ceea ce reduce semnificativ riscul de hackeri și escrocherii. Bitcoin care este achiziționat de pe Coinmama este trimis direct în portofelul hardware. Dacă nu, consultați recenzia noastră despre cele mai bune portofele hardware.

Taxele Coinmama sunt demne de remarcat și percep o taxă fixă ​​de 5,9% și o taxă suplimentară de 5% pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit. Taxele de tranzacție sunt destul de mari și se vor acumula dacă cumpărați Bitcoin frecvent, cum ar fi Dollar Cost Averaging (DCA).

Cum să alegeți un schimb de cripte din Marea Britanie

Găsirea unui schimb adecvat de criptomonede din Marea Britanie poate fi dificilă pentru începătorii din cripto-sferă. Este important să luați în considerare factorii de mai jos înainte de a depune fonduri.

Reglementat în Marea Britanie

Este important să utilizați o platformă de încredere care este reglementată în Marea Britanie și respectă legile și reglementările stricte care guvernează industria monedei digitale. Schimburi de criptomonede care sunt certificat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) sunt considerate ca fiind de încredere și un loc sigur pentru a cumpăra monede digitale.

Prieten pentru începători & ușor de folosit

Căutați un schimb de criptare acceptat în Marea Britanie care să permită depuneri rapide și ușoare în GBP și o aplicație mobilă pentru a cumpăra / vinde Bitcoin în orice moment sau loc. Un exemplu excelent de schimb criptografic în Marea Britanie cu o aplicație mobilă este Luno. Există taxe zero pentru a depune GBP utilizând un transfer bancar.

Metode de depunere

Găsiți un schimb de criptomonede din Marea Britanie care oferă opțiuni de depozit preferate, cum ar fi transferuri bancare sau achiziții de carduri de credit / debit pentru a cumpăra Bitcoin. Acestea sunt cele mai comune metode de plată de căutat, care au comisioane mici și timpi de procesare rapidă. Fiecare schimb criptografic are limite zilnice minime și maxime variabile la 24 de ore.

Criptomonede acceptate

Există mii de proiecte și monede de criptomonede diferite de cumpărat și vândut. Nu toate schimburile vor oferi fiecare monedă pentru tranzacționare. Dacă doriți să cumpărați o anumită monedă digitală, verificați site-ul de schimb pentru a confirma că moneda este listată și că este disponibilă o pereche de tranzacționare AUD (de exemplu, BTC / GBP).

Securitate portofel

Căutați o platformă criptografică care să ofere caracteristici de securitate precum stocare la portofel rece, proces de retragere cu mai multe semnături și autentificare cu doi factori. Aceste măsuri vor ajuta la prevenirea furtului de fonduri și a activităților frauduloase.

Taxe de tranzacționare

Există mai multe taxe diferite de care trebuie să știți când utilizați un schimb de criptare, cum ar fi depunerea GBP, retragerea de numerar sau criptare și tranzacționarea între active. Există, de asemenea, o taxă de spread și o taxă de conversie valutară, care este adesea un „cost ascuns” și nu este dezvăluită în totalitate. – Se recomandă verificați diferența dintre prețul de cumpărare și de vânzare la bursă pentru a determina răspândirea.

Relații Clienți

Explorați site-ul web pentru a afla ce metode de comunicare sunt disponibile pentru a sprijini utilizatorii care au nevoie de sfaturi sau asistență pentru depanare la schimb. Majoritatea schimburilor criptografice din Marea Britanie vor oferi o secțiune de Întrebări frecvente (FAQ) și ghiduri, care este utilă pentru începători. În caz contrar, asigurați-vă că site-ul are un sistem de bilete pentru a contacta direct echipa de asistență pentru clienți sau un bot de chat live.

Recenzii online & Rețele sociale

Căutarea de recenzii de schimb online, comentarii pe forum și postări pe social media este o modalitate excelentă de a vedea ce experiență au avut alți investitori și traderi cu platforma. Site-urile web de revizuire urmăresc, în general, să ofere un rezumat rapid și ușor de citit al schimbului înainte de a crea un cont.

Cel mai bun Crypto Exchange din Marea Britanie: categorii

Schimb criptografic cu cele mai mici taxe

Când căutați cele mai ieftine schimburi de criptomonede din Marea Britanie, este important să luați în considerare comisionul de tranzacționare și, de asemenea, să vă răspândiți. Unul dintre cele mai mici schimburi de comisioane sunt Binance cu comisioane cuprinse între 0% și 0,1%. Binance este cel mai mare site de schimb de tranzacționare care acceptă depozite instantanee în GBP prin transfer bancar sau achiziție cu card de credit.

Cel mai bun schimb criptografic pentru începători

Coinbase este cel mai bun site web pentru a cumpăra / vinde cripto în Marea Britanie pentru începători. Cumpărătorii și vânzătorii pot folosi instrumentul curat, intuitiv, ușor de navigat. Platforma este o aplicație mobilă complet receptivă pentru dispozitivele Android și iOS care include toate funcțiile de tranzacționare disponibile pe versiunea desktop a site-ului. Schimbul a fost conceput pentru simplitate, ușor de utilizat și include o funcție de chat live foarte receptivă pentru asistență pentru clienți.

Cea mai bună platformă de tranzacționare Bitcoin

Binance este o platformă populară de tranzacționare a criptomonedelor care are un sistem avansat de graficare pentru a permite traderilor să înceapă tranzacționarea pe active digitale precum Bitcoin. Alimentat de TradingView, care este o rețea de grafică și socială de top, utilizatorii Binance sunt complet echipați cu cele mai bune instrumente de graficare și funcții de tranzacționare pentru criptomonede pentru a tranzacționa sute de perechi pe un singur site de tranzacționare..

Binance oferă, de asemenea, tranzacționare în marjă pe platforma sa, pentru ca utilizatorii să tranzacționeze poziții cu efect de levier. În ansamblu, Binance este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor din Marea Britanie.

Cea mai bună aplicație de tranzacționare Bitcoin

CoinJar UK a lansat o aplicație mobilă pentru iOS și Android pentru a cumpăra Bitcoin și alte active digitale. Aplicația oferă o interfață complet receptivă în care utilizatorii își pot gestiona portofoliul, pot trimite cripto-uri către alți utilizatori și pot efectua plăți instantanee în cripto. Aplicația CoinJar este un mod eficient de a cumpăra / vinde cripto, în orice moment și în orice loc.

Schimburi de criptomonede care nu necesită ID

Persoanele care convertesc moneda fiduciară (de exemplu, lire sterline) în criptomonedă (de exemplu, Bitcoin) utilizând un schimb online trebuie, în general, să trimită documente de identificare. Acest lucru este conform cerințelor FCA și în conformitate cu reglementările privind combaterea spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului (AML / CTF).

Există câteva excepții de la regulă, cum ar fi serviciile peer-to-peer, cum ar fi Paxful și serviciile instant swap de criptare. Aceste platforme permit utilizatorilor să cumpere și să vândă direct între ei care nu necesită întotdeauna un ID în funcție de metoda de plată.

Unde să stochezi Bitcoin & Criptomonedă

Stocarea criptomonedelor folosind un schimb de criptomonede din Marea Britanie sau un portofel online poate fi riscantă. În timp ce majoritatea schimburilor includ un portofel sigur, siguranța activului ar trebui să fie responsabilitatea proprietarului și păstrată sub controlul acestora. Există portofele de criptomonede de renume pentru a stoca Bitcoin și alte monede, cum ar fi:

Utilizarea unui portofel de stocare la rece oferă un dispozitiv de blocare a aerului între dispozitivele conectate la internet și activ. Cheile private care dau dreptul de a accesa criptomoneda (trimitere, transfer și primire) sunt păstrate pe portofel și nu un schimb. Chiar dacă portofelul hardware este deteriorat, pierdut sau furat, fondurile pot fi accesate utilizând o varietate de opțiuni de rezervă, cum ar fi utilizarea unei fraze de recuperare.

întrebări frecvente

Puteți cumpăra Bitcoin în Marea Britanie cu un card de credit?

Schimburile de criptomonede precum Coinbase, CEX.IO și Coinmama permit clienților din Marea Britanie să cumpere Bitcoin folosind un card de credit. Taxele pot varia între schimburi și sunt, în general, o suprataxă aplicată care poate ajunge până la 5%.

Care este cel mai ieftin mod de a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie?

Crypto.com este una dintre cele mai ieftine modalități de a cumpăra Bitcoin și alte criptomonede din Marea Britanie. Popularul schimb de cripto oferă zero comisioane de tranzacționare pentru clienții noi în primele 90 de zile și 0% taxe de card de credit.

Este legal să cumpărați Bitcoin în Marea Britanie?

Există în prezent fără restricții sau legi de criptomonede care interzic persoanelor fizice să cumpere monede digitale precum Bitcoin. Criptomonedele nu sunt considerate plăți legale în Marea Britanie, iar investitorii trebuie să respecte legile fiscale locale.

Care este cel mai bun schimb de tranzacționare Bitcoin din Marea Britanie?

Există mai multe schimburi de tranzacționare criptomonedă disponibile investitorilor din Marea Britanie pentru tranzacționarea Bitcoin. Fiecare schimb are caracteristici variabile, piețe comerciale, comisioane și interfață cu utilizatorul. Unul dintre cele mai bune schimburi din lume este Binance, care este disponibil utilizatorilor din întreaga lume pentru a tranzacționa Bitcoin.

Concluzie

Pentru a încheia comparația noastră dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie, este opinia noastră că schimburile de mai sus sunt alegeri demne bazate pe ușurința lor de utilizare, securitate, metode de depunere, suport pentru GBP, comisioane de tranzacționare și asistență pentru clienți.

Recunoaștem că există multe alte schimburi Bitcoin din Marea Britanie pe care să le selectăm, cu toate acestea, începătorii ar trebui să fie atenți și să utilizeze schimburile de criptomonede bine stabilite și de renume deasupra cărora sunt utilizate de milioane de clienți din întreaga lume..

S-ar putea să vă intereseze și aceste articole alese manual:

 • BitFlyer Review: Este sigur? Trebuie să citiți înainte de a vă înscrie
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • Cele mai bune 8 schimburi de Bitcoin din SUA

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Bitit Exchange: Citiți această recenzie înainte de a vă înscrie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me