În Statele Unite ale Americii (SUA), există multe schimburi de criptomonede disponibile pentru ca rezidenții să cumpere active digitale. Poate fi o sarcină dificilă pentru începători să găsească un schimb care să fie potrivirea potrivită cu atâtea opțiuni. Am analizat peste 60 de schimburi și vom enumera cele mai bine cotate și cele mai bune schimburi de criptare pentru SUA astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb pentru

Începători

coinbase Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Taxe mici

binance Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Comerț social

etoro Vizitati site-ul

Rețineți că unele schimburi necesită să dețineți un portofel Bitcoin, cum ar fi un Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre portofele hardware pentru criptomonede..

Contents

Cele mai bune schimburi de criptomonede SUA

Pe baza recenziilor noastre, acestea sunt cele mai bune schimburi criptografice din SUA:

Schimburi criptografice în SUA: comparații

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a celor mai bune schimburi de criptomonede din SUA pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și alte altcoins. Evaluarea noastră se bazează pe o cercetare aprofundată a caracteristicilor platformei, perechi de tranzacționare, opțiuni de plată, monede acceptate, comisioane de tranzacționare, asistență pentru clienți și metode de securitate.

Top schimburi criptografice SUA: 2021 recenzii

1. Binance

Binance este unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume, care oferă un loc de cumpărare, tranzacționare și vânzare a peste 200 de criptomonede digitale. Platforma a cunoscut o creștere meteorică pentru a deveni cel mai popular schimb de tranzacționare criptografică cu cel mai mare volum de tranzacționare zilnic. Bursa sprijină rezidenții din SUA să cumpere, să tranzacționeze și să vândă criptomonede folosind dolari SUA.

volumul binance

Binance este numărul 1 pentru volum de tranzacționare și lichiditate.

Binance este cel mai bun schimb de criptomonede pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto în opinia noastră. taxe între 0% și 0,1% sunt una dintre cele mai ieftine tarife pentru cumpărarea și vânzarea criptelor în comparație cu alte burse. Binance exchange oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii financiare și funcții avansate care includ:

 • Permite utilizatorilor să cumpere cripto folosind o gamă largă de monede fiat
 • Suportă mai multe metode de plată, cum ar fi depunerea bancară și cardul de credit / debit
 • Diagramă de tranzacționare de bază și avansată pentru a se potrivi utilizatorilor cu abilități diferite
 • Platforma de tranzacționare a marjelor pentru a tranzacționa cripto cu pârghie
 • Derivate și jetoane de pârghie
 • Un portofel Binance sigur pentru stocarea activelor criptomonede
 • Binance oferă conturi de economisire pentru a câștiga dobânzi pe cripto
 • Împrumuturi cripto și fonduri de participare Binance
 • Binance VISA Card pentru a ascunde și a plăti cu cripto

binance

Caracteristici:

 • Cel mai important schimb de criptomonede din lume
 • Mai multe perechi de tranzacționare împotriva fiat, altcoins și stablecoins
 • O varietate de opțiuni de plată pentru a depune USD
 • Taxe mici, volum mare de tranzacționare și reduceri de taxe de tranzacționare
 • Tranzacționare spot, futures, opțiuni și marjă de pe o singură platformă
 • Câștigați dobânzi pentru criptare cu un cont de economii Binance

Accesați site-ul

per total

4,8 / 5

Recenzie Binance

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Binance

2. Coinbase

Coinbase are sediul central în San Francisco, California și este considerat cel mai bun schimb de criptografie din SUA. În prezent este cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din Statele Unite prin volumul tranzacționării cu peste 20 miliarde în volumul total de tranzacționare. Coinbase este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede cu fără hackuri sau compromisuri raportate a sistemelor de securitate și a portofelelor rezultând în orice pierdere de fonduri din cauza activității infracționale.

coinbase

Coinbase a revoluționat mediul valutar digital oferind o platformă simplă, fiabilă și ușor de utilizat. Persoanele și instituțiile din SUA pot cumpăra, tranzacționa, stoca și vinde active digitale precum Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin, Bitcoin Cash și multe altele. Fiind bazat pe americani, bursa criptografică acceptă dolari SUA ca plată.

Odată ce un cont Coinbase este creat și verificat, rezidenții din SUA pot alege o metodă de plată pentru a-și finanța portofelul, cum ar fi cardul de debit pentru investiții mici, transfer bancar pentru investiții mari sau transfer de cont bancar care durează câteva zile până la procesare. Un avantaj major al utilizării Coinbase este că fondurile stocate online sunt acoperite de o poliță de asigurare.

statistici coinbase

Caracteristici:

 • Cel mai bun schimb de criptocurrency pentru începători
 • Cumpărați cripto folosind transferuri bancare sau card de credit / debit
 • Portofoliul de criptare rapid și ușor de monitorizat pe site sau aplicație
 • Coinbase Pro dispune de instrumente și indicatori de tranzacționare avansați
 • Obțineți criptografie gratuită mizând monede sau învățând despre criptare
 • Portofel securizat pentru a stoca Bitcoin și alte active digitale

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Recenzie Coinbase

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinbase

3. eToro

eToro este potrivit pentru începătorii din SUA care vă permit să cumpărați criptomonede cu un platformă de tranzacționare puternică și ușor de utilizat. Platforma oferă o platformă simplă pentru tranzacționarea marilor perechi de monede digitale, altcoins sau practicarea tranzacționării criptografice utilizând un portofoliu virtual.

Achiziționarea criptomonedelor pe eToro va suporta un cost spread doar pentru activul real. Taxa pentru spread variază pentru fiecare activ digital și crește și scade în funcție de condițiile pieței. De exemplu, taxa pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin este de 0,75% pe tranzacție. În comparație cu alți furnizori de criptomonede, cum ar fi Coinbase, care percepe între 0,5% și 3,99%.

etoro

Declinare de responsabilitate: eToro USA LLC. Investițiile sunt supuse riscului de piață.

Interfața de tranzacționare include cercetări de piață criptografice în timp real & știri, funcții avansate de tranzacționare și instrumente de gestionare a riscurilor și o rețea socială. Utilizatorii pot copia-tranzacționa cei mai profitabili comercianți de cripto și se pot conecta cu alți comercianți pentru a împărtăși idei, strategii sau reflectă performanța de tranzacționare a traderilor profitabili.

Începătorii pot folosi sistemul de filtrare a tranzacțiilor de copiere pentru a descoperi portofoliul unui investitor pentru a copia criteriile care se potrivesc, cum ar fi rentabilitatea investiției, toleranța la risc și numărul de copiatoare. Pentru a limita pierderile potențiale, există opțiunea de a seta un nivel de stop loss.

etoro copytrader

Caracteristici:

 • Furnizor reglementat din SUA pentru a cumpăra active cripto reale
 • Cumpărați cripto folosind cardul de credit sau de debit, transferul bancar și PayPal
 • Interfață ușor de utilizat și aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă
 • Copiați tranzacționează comercianți criptografici profitabili pe platformă
 • Investiți în portofolii de succes ale criptomonedelor comercianților de top

 • Declinare de responsabilitate: eToro USA LLC; Investițiile sunt supuse riscului de piață, inclusiv posibila pierdere a principalului

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie eToro

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați eToro

4. Kraken

Kraken este un schimb de criptomonede și Bitcoin care a fost fondat în 2011 și are sediul în San Francisco, California. Schimbul este un top 5 schimb pe baza traficului, lichidității, volumelor de tranzacționare ale piețelor spot conform coinmarketcap. Kraken este un schimb criptografic licențiat și reglementat în SUA cu FinCEN, cu excepția clienților din statul Washington (WA) și New York (NY).

Kraken are 54 de active criptomonede disponibile pentru cumpărare și vânzare precum Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP și Litecoin. Există, de asemenea, jetoane DeFi populare precum Compound (COMP), Kava (KAVA) și Kyber Network (KNC). Comercianții pot utiliza opțiunile avansate de tranzacționare și monitorizarea automată a portofoliului pentru a permite utilizatorilor să monitorizeze piața și să-și gestioneze portofoliul utilizând o singură interfață.

kraken

Caracteristici:

 • Schimb de criptomonede pe bază de SUA, licențiat și reglementat
 • Sprijinit în majoritatea statelor americane
 • Clasat pe locul 5 în lume pentru volum și lichiditate ridicate
 • Taxe de tranzacționare scăzute și competitive pe tranzacție
 • Personal cu normă întreagă pentru a oferi asistență clienți 24/7

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie Kraken

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Kraken

5. Gemeni

Gemenii sunt un Firma din New York și schimbul de criptomonede reglementat în SUA, fondată de gemenii Winklevoss. Compania oferă un schimb legitim de criptomonede care este licențiat și reglementat de Departamentul Serviciilor Financiare de Stat din New York (NYSDFS).

În opinia noastră, site-ul web este cel mai bun schimb de cripte pentru siguranță. Gemenii oferă un loc sigur persoanelor fizice, comercianților și instituțiilor pentru a cumpăra, vinde și stoca monede digitale și, de asemenea, câștiga dobânzi. Caracteristicile notabile includ o platformă de tranzacționare avansată, un serviciu de custodie, un portofel securizat, o aplicație de tranzacționare mobilă și tranzacții criptografice off-exchange.

gemeni cumpără bitcoin

Schimbul de Gemeni a fost votat ca cel mai bun schimb Bitcoin din SUA și menține un nivel ridicat de securitate care a construit o reputație solidă în industrie ca furnizor de încredere de active digitale. De asemenea, bursa a colaborat cu companii de top din lume, cum ar fi Samsung, Tradingview, Brave și Nifty Gateway.

Platforma Gemeni este una dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede pentru cumpărători și vânzători. Schimbul de active digitale prezintă măsuri de nivel instituțional pentru a-și proteja informațiile utilizatorilor și fondurile stocate pe platformă. Funcțiile de securitate includ depozitarea portofelului rece, procesul de retragere cu mai multe semnături, autentificare în doi factori, criptare, adrese din lista albă și protecție de conectare cu forță brută.

site-ul web Gemeni

Caracteristici:

 • Schimb reglementat și licențiat în SUA
 • Platforma axată pe securitate pentru a proteja fondurile clienților
 • Birou de tranzacționare OTC pentru comenzi mari
 • Aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă și intuitivă pentru tranzacționarea Bitcoin
 • Cheltuiți cripto folosind aplicația mobilă Gemini

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie Gemeni

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Gemeni

6. Crypto.com

Cu peste 1 milion de clienți în întreaga lume, Crypto.com este un schimb de criptomonede premium și aplicație de tranzacționare care este acceptată în 49 de state din SUA. Aplicația Crypto.com este o platformă all-in-one pentru a cumpăra, vinde, tranzacționa, cheltui, stoca, câștiga, împrumuta numerar și chiar plăti facturi cu cripto.

crypto.com

Folosind propria lor monedă digitală (CRO), Crypto.com poate oferi o lichiditate profundă, rezultând comisioane de tranzacționare competitive pentru a tranzacționa monede cripto cu monede fiat și stablecoins. Interfața cu utilizatorul este extrem de intuitivă într-o aplicație mobilă ușor de utilizat.

Crypto.com sunt foarte activi pe rețelele de socializare și au promoții regulate în timp limitat pentru a atrage noi utilizatori pe platformă, cum ar fi:

 • 90 de zile de tranzacționare criptografică fără taxe pentru utilizatorii noi
 • Pâna la Reducere 50% a taxelor de tranzacționare la toate tranzacțiile pentru utilizatorii existenți ai Exchange
 • 2% depozit bonus rata dobânzii pentru depozitele efectuate în primele 30 de zile
 • Trimiteți cripto utilizatorilor aplicației Crypto.com instantaneu fără taxe
 • Cumpărați Bitcoin cu 0% taxe pentru cardul de credit

aplicația crypto.com

Caracteristici:

 • Prieten pentru începători, cu verificarea rapidă a contului
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Taxele de tranzacționare bazate pe niveluri care scad odată cu volumul mai mare
 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor CFD
 • Taxe de tranzacționare zero în primele 90 de zile pentru utilizatorii noi

Accesați site-ul

per total

4.5 / 5

Recenzie Crypto.com

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Accesați Crypto.com

7. CEX.IO

CEX.IO este unul dintre cele mai vechi schimburi de criptomonede din lume pentru cumpărători și vânzători de cripto și este de încredere de peste 3 milioane de utilizatori. Este un schimb de talie mondială care se adresează tuturor tipurilor de investitori cu interfața sa ușor de utilizat, făcându-l ideal pentru începători și investitori cu experiență.

CEX.IO este o alegere populară în SUA pentru rezidenții care doresc să cumpere cripto instantaneu folosind cardul de credit / debit. Schimbul este disponibil pe desktop sau în aplicația sa mobilă care acceptă telefoane inteligente iOS și Android. Utilizatorii pot chiar vinde monede instantaneu și retrageți-vă fiat profită la VISA sau Mastercard.

CEX.io

Caracteristici:

 • Interfață de utilizare prietenoasă pentru începători
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Cont de fond folosind cardul de credit, BPAY, transfer bancar și PayPal

 • Platforma de marjă pentru cei care doresc să tranzacționeze CFD-uri
 • Miza pentru creșterea deținerilor prin stocarea de monede pe CEX.IO

Accesați site-ul

per total

4.2 / 5

Recenzie CEX.IO

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați CEX.IO

8. Changelly

Changelly este un schimb fiat de criptare care permite clienților să cumpere cripto cu carduri de credit / debit. Schimbul oferă un interfață simplă pentru începători și investitori avansați pentru a cumpăra și schimba rapid activele criptografice și trimiteți direct la un portofel hardware pentru securitate maximă.

Platforma este unul dintre cele mai bune site-uri de swap de criptomonede pentru a converti o criptă la alta. Changelly folosește un algoritm de tranzacționare care se integrează în unele dintre cele mai mari schimburi de criptocurrency cumulează cele mai bune rate de criptare pentru clienții săi. Site-ul web caută și folosește cel mai bun tarif disponibil pentru a se afișa pe interfața utilizatorului și blochează prețul până când utilizatorul finalizează tranzacția și confirmă pe blockchain. Utilizatorii Changelly pot schimba cripto la cele mai bune prețuri posibile.

site-ul schimbător

Caracteristici:

 • Cea mai de încredere și reputație a platformei de schimb criptografic din lume
 • Creați un cont rapid și ușor
 • O interfață de utilizare prietenoasă cu începătorii pentru a schimba rapid activele criptografice
 • Taxe de tranzacționare competitive pentru schimbul activelor criptografice
 • Cumpărați cripto folosind carduri de credit și de debit
 • Schimbați criptele și transferați direct pe un portofel offline

Accesați site-ul

per total

4.15 / 5

Recenzie Changelly

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Changelly

9. Swan Bitcoin

Swan Bitcoin își propune să simplifice experiența investițională pentru începătorii care doresc să înceapă tranzacționarea cu o platformă ușor de utilizat, care poate achiziționa automat Bitcoin. Utilizatorii își pot crea un cont și pot alege automat depuneți fonduri zilnic, săptămânal sau lunar cu doar 10 USD. Avantajul Swan Bitcoin este că elimină prețul din ecuație, iar investitorii își pot construi o poziție în timp fără stres. Ca să nu mai vorbim de serviciul excelent pentru clienți în comparație cu schimburile mai mari.

site-ul web Swan Bitcoin

Caracteristici:

 • Schimb simplu și rapid pentru verificarea identității
 • Hassle plăți automate gratuite pentru a cumpăra BTC automat
 • Suportă transferuri bancare de la bănci americane sau transfer bancar
 • Retrageți automat BTC pe un portofel hardware
 • Fondurile la bursă sunt stocate la un custode autorizat
 • Potrivit pentru investitorii care preferă HODL

Accesați site-ul

per total

3,8 / 5

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Swan Bitcoin

10. Coinmama

Coinmama oferă o mod rapid, sigur și ușor de a începe să cumpărați sau să vindeți monedă digitală în aproape toate țările de pe glob, inclusiv în Statele Unite. De la înființarea sa în 2013, Coinmama a făcut-o a servit peste 2,6 milioane de clienți în întreaga lume. Schimbul acceptă monedă fiat, cum ar fi USD, AUD, EUR, GBP și CAD.

Coinmama permite cumpărarea criptelor folosind un card de credit / debit VISA sau Mastercard, făcându-l accesibil pentru rezidenți să înceapă să utilizeze o metodă de plată rapidă și sigură. Cu toate acestea, taxele de tranzacționare și taxele cardului de credit sunt destul de scumpe.

coinmama

Caracteristici:

 • Rapid pentru a crea un cont și a finaliza verificarea ID-ului
 • Oferă criptomonede majore de cumpărat / vândut
 • Suportă carduri de credit, transfer bancar, Apple Pay
 • Acceptă 6 monede fiat, inclusiv dolarul SUA
 • Program de loialitate pentru reducerea comisioanelor de tranzacționare
 • Serviciu de asistență pentru clienți receptiv

Accesați site-ul

per total

3,9 / 5

Recenzie Coinmama

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinmama

Cum am evaluat cele mai bune schimburi criptografice din SUA

Cu atâtea schimburi de criptomonede de utilizat, poate fi o sarcină dificilă pentru începători. Am cercetat individual schimbul de schimb enumerat mai sus și am evaluat performanța conform criteriilor următoare.

De încredere și reglementat

Utilizarea unui schimb local este cea mai sigură opțiune de a cumpăra și vinde cripto în SUA, deoarece unele platforme nu sunt acceptate în anumite țări din cauza reglementărilor. Statele Unite aplică unul dintre cele mai înalte standarde din lume privind legile și reglementările financiare care guvernează industria monedei digitale. Prin urmare, ne asigurăm că bursa este o companie licențiată și respectă reglementările, de exemplu, așa cum este stabilit de Rețeaua de aplicare a infracțiunilor financiare (FINCEN).

Prieten pentru începători

Ușurința de utilizare este un aspect important pentru începătorii care au o experiență limitată folosind un schimb, un broker sau o platformă de tranzacționare. Noii investitori care doresc să convertească moneda fiat în criptomonede sunt mai potriviți utilizând o interfață de utilizator simplă și rapidă pe desktop sau o aplicație mobilă. Evaluăm ușurința utilizării aplicației desktop și mobile.

Metode de depunere

Disponibilitatea metodelor locale de plată acceptate pentru a finanța un cont ar trebui să fie în prim-planul noilor investitori din SUA. Evaluarea noastră verifică metodele de depunere disponibile pentru rezidenții din SUA utilizând USD. De exemplu, una dintre cele mai rapide și mai accesibile opțiuni de depunere este utilizarea unui transfer bancar printr-un cont bancar din SUA. Metodele alternative pentru clienții din SUA includ cumpărând cu un card de credit și card de debit.

Retrageți-vă în contul bancar din SUA

Nu toate schimburile de criptomonede permit retragerea USD într-un cont bancar. Aceasta este o caracteristică importantă pentru investitori, care în cele din urmă vor scoate din investiții. Schimburile reglementate cu sediul în SUA vor permite vânzarea criptelor în USD.

Criptomonede acceptate

Bitcoin este disponibil pe scară largă pe marea majoritate a platformelor valutare digitale. Cu toate acestea, există mii de alte monede și jetoane care au devenit populare. Evaluarea noastră ia în considerare numărul de active criptomonede disponibile și perechile de tranzacționare față de criptomonede și monede fiat.

Securitate portofel

Riscul de escrocherii, fraude și furturi online este o preocupare majoră în comunitatea blockchain. Sistemul nostru de evaluare evaluează caracteristicile de securitate ale platformei pentru a asigura siguranța și protecția fondurilor stocate de bursă. Măsurile de securitate comune includ depozitarea portofelului la rece, procesul de retragere cu mai multe semnături și autentificarea cu doi factori.

Taxe

Există mai multe structuri de taxe diferite de care trebuie să fii conștient atunci când folosești un schimb de cripte. Există taxe pentru depozitarea USD, retragerea de numerar sau cripto și tranzacționarea între active. Schimburile percep, de asemenea, comision de spread, care este adesea un „cost ascuns” și nu este divulgat în totalitate. În esență, este diferența dintre prețul de ofertă și prețul cerut de pe piață. Revizuirea noastră ia în considerare toate taxele.

Relații Clienți

Explorați site-ul web pentru a afla ce metode de comunicare sunt disponibile pentru a sprijini utilizatorii care au nevoie de sfaturi sau asistență pentru depanare la schimb. De asemenea, unele schimburi vor oferi întrebări frecvente și ghiduri complete, utile pentru începători.

Recenzii

Căutarea de recenzii de schimb online, comentarii pe forum și postări pe social media este o modalitate excelentă de a vedea ce experiență au avut alți investitori și traderi cu platforma.

Tipuri de schimburi de criptomonede

În SUA există diferite tipuri de schimburi de criptomonede din care să alegeți. Cel mai potrivit schimb depinde de nivelul de experiență al utilizatorilor cu investițiile și tranzacționarea piețelor financiare. Am prezentat mai jos tipurile de bază pentru fiecare categorie de investitori.

Fiat la Crypto Exchange

Pentru prima dată, investitorii și începătorii care doresc să facă prima achiziție într-o monedă digitală vor trebui să utilizeze un schimb de criptomonede care acceptă monedă fiat. Aceste tipuri de site-uri web vor accepta mai multe monede fiat, cum ar fi USD, EUR, GBP, AUD și NZD, în schimbul activelor digitale precum Bitcoin și Ethereum.

Atunci când selectați un schimb fiat-to-crypto, este important să vă asigurați că platforma acceptă dolari SUA și oferă metode de plată locale în SUA, de preferință un transfer bancar. În cele din urmă, verificați dacă există taxe de depunere sau retragere, deoarece acestea pot fi costuri ascunse.

Bursa de tranzacționare a criptomonedelor

Odată ce a fost efectuată o achiziție, cripto-ul poate fi transferat către un schimb de cripto-criptă pentru tranzacționarea criptomonedelor. Cele mai populare burse comerciale din SUA sunt Coinbase și Binance, care sunt disponibile în întreaga lume în mai multe țări.

diagrame binance

Tranzacționarea criptomonedelor folosind Binance.

Aceste schimburi populare oferă platforme moderne de tranzacționare cu pachete de graficare care să le permită intermediar pentru comercianții cu experiență pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto pentru alte monede. Folosirea unui schimb de tranzacționare permite investitorilor să-și diversifice achiziția inițială de criptare în alte monede și jetoane DeFi bine cunoscute.

Investitorii avansați și comercianții de zi pot folosi bursele de tranzacționare pentru a specula prețul monedelor electronice utilizând analiza tehnică pe o diagramă a prețurilor. Multe platforme de tranzacționare oferă caracteristici și instrumente de graficare, cum ar fi indicatori tehnici, instrumente de desen și modele de grafică pentru a analiza acțiunea prețurilor și a identifica oportunitățile de tranzacționare.

Futures & Schimburi de criptomonede derivate

Există, de asemenea, schimburi de criptomonede care oferă tranzacționare la termen și derivate. Aceste tipuri de platforme de tranzacționare precum Bybit și FTX sunt recomandat numai pentru comercianții cu experiență. Tranzacționarea instrumentelor derivate la bursele de marjă necesită o înțelegere aprofundată a tranzacției cu efect de levier și sunt necesare principii solide de gestionare a riscurilor. Este posibil să pierdeți mai mult decât capitalul inițial depus pe platformă folosind efectul de levier.

interfață de bybit

Tranzacționarea instrumentelor derivate cu Bybit.

Utilizarea pozițiilor cu levier este riscantă și comercianții pot pierde mai mult decât au depus într-un cont. Comercianții avansați pot utiliza un pârghie prea mare de 100: 1 pe poziții pentru a lungi sau scurta piața și pentru a profita de micile mișcări de preț. Este posibil să crească un cont de tranzacționare foarte repede, totuși vine cu un risc crescut.

Furnizori CFD de criptocurrency

Brokerii online oferă investitorilor o modalitate alternativă de a cumpăra fonduri criptomonede și index. În timp ce platformele CFD nu oferă active reale de criptomonedă de achiziționat, ele permit traderilor să speculeze direcția prețului folosind marja în anumite regiuni. Aceasta înseamnă că investitorii pot cumpăra sau vinde în scurt timp criptomonede.

Cel mai bun schimb criptografic pentru a cumpăra Bitcoin

Majoritatea oamenilor vor căuta să cumpere Bitcoins ca primă investiție pe piața valutară digitală. Dacă doriți să obțineți Bitcoin, cea mai bună metodă pentru clienții din SUA este de a utiliza un schimb local de criptomonede, cum ar fi Coinbase. Cu sediul în California, Coinbase oferă o varietate de metode de plată pentru rezidenții din SUA și acceptă moneda USD.

Coinbase este considerat pe scară largă o reputație, încredere și oferă lichidități de top pentru a obține cele mai bune prețuri față de dolarul SUA. Schimbul oferă, de asemenea, o serie de monede alternative, cum ar fi Ethereum, Litecoin, XRP și Ethereum Classic, care pot fi achiziționate folosind moneda fiat sau Bitcoins.

Cel mai bun schimb criptografic pentru a cumpăra Ethereum

Odată cu creșterea prețului ETH aproape de maximul său din toate timpurile, investitorii se îndreaptă către schimburile de criptomonede pentru a obține Ethereum rapid. Cea mai bună metodă pentru clienții americani de a obține Ethereum (ETH) cu USD este să utilizeze un schimb de criptocurrency local, cum ar fi Coinbase. Bursa oferă un magazin all-in-one pentru ca investitorii să cumpere, să tranzacționeze și să vândă Ethereum înapoi în USD.

Cel mai bun schimb criptografic pentru a cumpăra Altcoins

Există mii de monede alternative pe care investitorii pot specula, sperând că va deveni următorul Bitcoin sau Ethereum. Unul dintre cele mai bune schimburi de cumpărare de altcoins este Binance, care oferă sute de monede alt care pot fi achiziționate cu monedă fiat, monede stabile și Bitcoin.

volumul binance

Binance este numărul 1 pentru volum de tranzacționare și lichiditate.

Binance este cel mai mare schimb de criptare în ceea ce privește lichiditatea tranzacționării și volumele de tranzacționare zilnice, conform coinmarketcap, urmat de Coinbase Pro și Kraken. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot obține cele mai bune prețuri pentru perechile altcoin. Schimburile mai mici ar trebui să perceapă o taxă de spread mai mare din cauza lichidității mai mici din carnetele de comenzi.

Cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor

Binance este schimbul nostru cel mai bine cotat pentru tranzacționarea valutelor digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, XRP și Litecoin. Este cea mai mare și mai populară bursă de tranzacționare din lume și tranzacționează în prezent peste 16 milioane USD în fiecare zi pe piața sa spot, conform coinmarketcap.com.

binance tranzacționare avansată

Platforma de tranzacționare avansată a lui Binance.

Punctul forte al lui Binance stă în reputația sa pentru o platformă de tranzacționare stabilă și sigură. Platforma este integrată cu TradingView, care este o rețea de grafică și socială de vârf. Acest lucru înseamnă că utilizatorii Binance sunt complet echipați cu cele mai bune instrumente de graficare și funcții de tranzacționare pentru criptomonede pentru a tranzacționa sute de perechi de cripto pe un singur site de tranzacționare.

Cel mai bun schimb criptografic pentru începători

Găsirea unui schimb simplu și rapid pentru a achiziționa cripto este importantă pentru noii investitori pe piața valutară digitală. În opinia noastră, Coinbase este cel mai bun schimb de cripte pentru începători așa cum a fost conceput pentru simplitate și ușurință în utilizare. Beneficiile Coinbase includ:

 • Usor de creat un cont
 • Proces de verificare rapidă a ID-ului
 • Varietate de metode de plată pentru conectare la cont
 • Interfață de utilizator elegantă disponibilă pe aplicația de tranzacționare desktop sau mobilă
 • O gamă largă de criptomonede de selectat
 • Proces simplu pentru finalizarea achiziției

Schimb de criptomonede cu cele mai mici taxe

Găsirea unui schimb de criptomonede cu taxă redusă de utilizat în SUA este un aspect important pentru începători și investitori cu experiență. Cel mai mic schimb de taxe de tranzacționare din Statele Unite (SUA) conform cercetărilor noastre este Binance.

Schimbul folosește un sistem de taxe cu mai multe niveluri între 0% la 0,1%. Există, de asemenea, un stimulent pentru a utiliza jetonul Binance Coin (BNB) nativ al platformei, care oferă taxe mai mici, cu reduceri de până la 25% reducere. Schimbele de concurenți pot percepe comisioane de tranzacționare de până la 1% pe tranzacție, care se pot adăuga pe termen lung.

O modalitate alternativă de a obține cripto fără a plăti prea mult în taxe este utilizarea unui schimb, cum ar fi Phemex, care oferă zero comisioane la schimbul la fața locului pentru membrii premium. Pentru a afla mai multe, citiți articolul nostru despre cele mai bune platforme de tranzacționare criptografică cu taxă zero.

Unde se stochează criptomoneda

Stocarea criptomonedelor pe o bursă de tranzacționare a criptomonedelor din SUA poate fi riscantă. Securitatea activului este lăsată la bursă și poate fi vulnerabilă la hacks și furt. Cea mai bună modalitate de a păstra în siguranță activele criptomonede este utilizarea unui portofel de criptomonede de renume. Două dintre cele mai populare portofele criptografice sunt:

Portofele hardware oferiți un dispozitiv de blocare a aerului între dispozitivele conectate la internet și acces la activ. Cheile private care dau dreptul de a accesa criptomoneda (trimitere, transfer și primire) sunt stocate pe portofel, spre deosebire de un schimb de tranzacționare.

registru nano x

Portofel hardware Ledger Nano X

Aceasta înseamnă că este nu este posibil ca hackerii să fure cripto dacă nu au acces la cheile private. Chiar dacă portofelul de depozitare frigorifică este deteriorat, pierdut sau furat, fondurile pot fi accesate folosind o varietate de opțiuni de rezervă, cum ar fi utilizarea unei fraze de recuperare.

întrebări frecvente

Este legal să cumpărați criptomonedă în SUA?

Statutul juridic al activelor Bitcoin și al altor criptomonede variază de la un stat la altul din SUA datorită reglementărilor locale și se schimbă constant datorită peisajului în evoluție al politicii financiare. Conform legii federale a Statelor Unite, Bitcoin este clasificat ca „marfă” și considerat „legal”.

La fel ca majoritatea țărilor din lume, guvernul SUA nu consideră Bitcoin sau cripto ilegal, ceea ce înseamnă că poate fi cumpărat și vândut pe bursă dacă se respectă măsurile antifraudă adecvate. În timp ce Rețeaua Departamentului Trezoreriei Statelor Unite (FINCEN) a afirmat că este legal să cumpărați Bitcoins, statutul său de bani sau marfă diferă de la un stat la altul din SUA.

Clienții vor trebui să verifice statutul juridic al cripto-urilor în statul lor înainte de a investi.

Cripto este impozitat în SUA?

Tranzacționarea și deținerea Bitcoin și cryptocurrencies sunt active impozabile conform legilor federale din SUA. Orice vânzare de criptomonede este considerată o eveniment de câștiguri de capital iar profitul sau pierderea trebuie să fie declarate ca parte a unei declarații fiscale individuale sau societate. Acțiunile impozabile includ active digitale cumpărate, tranzacționate și vândute la bursă, exploatate, utilizate pentru a plăti lucruri și câștigate prin conturi de economii cu dobânzi criptografice.

Cum obțin criptomonedă în SUA?

Cea mai bună modalitate pentru indivizi de a obține criptomonede în Statele Unite este să utilizați un schimb de criptă licențiat care este reglementat în S.U.A. statul de reședință al clientului. Utilizarea unui schimb care este reglementat de autoritățile locale reduce riscul de activitate frauduloasă, deoarece platforma trebuie să respecte cerințele stricte impuse de guvern.

Unde pot cumpăra Crypto?

Schimburile criptografice cu sediul în SUA, cum ar fi Coinbase, Kraken și Gemeni, au trecut testul timpului și oferă utilizatorilor un mod sigur și sigur de a-și crea un cont, de a-și verifica identitatea, de a depune fonduri și de a obține criptomonede..

Care este cea mai bună metodă de plată pentru a obține cripto în SUA?

Atunci când selectați un schimb de criptare, este important să vă asigurați că platforma acceptă metoda dvs. preferată de depunere. cea mai bună opțiune este utilizarea unui transfer bancar dintr-un cont bancar din SUA. Taxele de tranzacție sunt în general reduse, iar fondurile sunt procesate în câteva zile lucrătoare.

Alte metode populare de a converti dolari SUA (USD) în criptomonedă includ un card de credit sau card de debit, transfer bancar, depunere în numerar, PayPal, bonuri de numerar și carduri cadou Amazon.

Puteți cumpăra cripto folosind un card de credit în SUA?

Schimburile disponibile în SUA, cum ar fi Coinbase, permit utilizarea cardurilor de credit / debit pentru a cumpăra monede. Este rapid, sigur și ușor accesibil persoanelor cu un cont bancar. Alte platforme populare care acceptă carduri de credit pentru cetățenii SUA sunt Binance, eToro, Changelly și CEX.IO.

Utilizarea unui card bancar pentru achiziții este atractivă pentru investitorii care caută o modalitate rapidă și sigură de a obține Bitcoins și alte altcoins. Singurul dezavantaj al utilizării unui card de credit este comisioanele de tranzacție, care sunt mai mari decât metodele tradiționale de plată, cum ar fi un transfer bancar local.

Ce bănci din SUA sunt prietenoase cu criptarea?

majoritatea băncilor din SUA nu acceptă tranzacții Bitcoin sau criptare. Cu toate acestea, odată cu adoptarea crescută, tendința se schimbă încet și o serie de bănci din SUA ca Chime Bank, Ally Bank, USSA, Simple Bank și chiar JP Morgan au început să-și relaxeze politicile față de monedele digitale.

Sunt schimburile de criptomonede sigure?

Există încă incidente de schimburi de criptomonede piratate care au dus la furtul de fonduri. Este nu este 100% sigur pentru stocarea activelor criptografice pe un schimb, indiferent de măsurile de securitate în vigoare. Cele mai mari schimburi de criptomonede au funcții de securitate asemănătoare băncilor pentru a menține riscul extrem de scăzut, cu toate acestea, cel mai bun loc pentru a stoca Bitcoin și cripto este în propria ta custodă folosind un portofel de depozitare la rece.

Poți cumpăra cripto folosind Apple Pay în SUA?

Clienții pot achiziționa monede digitale precum Bitcoin și Ethereum folosind Apple Pay pe Coinmama. Schimbul global de criptomonede este acceptat în Statele Unite și acceptă tranzacții folosind USD. Coinmama este unul dintre cele mai mari burse de sprijin pentru Apple Pay.

Concluzie

Pentru a încheia articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede din Statele Unite (SUA), este recomandat să rămâneți cu un schimb bine stabilit, reputat și bazat în SUA care acceptă depozite în USD și este reglementat în majoritatea statelor. Bitcoin de mai sus & platformele criptografice din SUA sunt de încredere și utilizate de milioane de clienți din întreaga lume pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede.

Dacă intenționați să cumpărați și să tranzacționați criptomonede, asigurați-vă că vă retrageți profiturile într-un portofel Bitcoin de renume pentru păstrarea în siguranță. Este cea mai bună metodă pentru a vă proteja investiția criptografică.

Acum este rândul tău să comentezi.

 • Crezi că lista noastră cu cele mai bune schimburi Bitcoin din SUA este corectă??
 • Cum a fost experiența dvs. în aceste schimburi criptografice?
 • Ce schimb de criptomonede din SUA ați recomanda unui prieten?

Dacă ați găsit acest articol util, nu ezitați să îl împărtășiți cu rețeaua dvs. socială.

S-ar putea să vă intereseze și aceste articole alese manual:

 • 10 cele mai bune Bitcoin & Schimburi de criptomonede în Australia
 • Cele mai bune 8 platforme de tranzacționare cu marjă criptografică comparate
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin
 • Kraken vs. Comparație Gemeni: Care Crypto Exchange este cel mai bun?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me