Primul pas către deținerea criptomonedelor este de a găsi un fiat de renume pentru schimbul de cripte pentru a converti numerar în Bitcoin sau alte monede digitale. Avem comparativ cu peste 60 de schimburi criptografice și a evaluat platformele de top de mai jos. Evaluarea noastră se bazează pe evaluarea activelor disponibile, a monedelor acceptate, a metodelor de depunere, a comisioanelor de tranzacționare, a garanției și multe altele.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb Fiat pentru

Începători

coinbase Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb Fiat pentru

Taxe mici

binance Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb Fiat pentru

Comunitate socială

etoro Accesați site-ul Disclaimer: Capitalul dvs. este în pericol

Cel mai bun schimb Fiat la criptă

Pe baza recenziilor noastre, acestea sunt principalele schimburi de criptomonede:

Cele mai bune schimburi Fiat către cripto: recenzii

Am ales aceste schimburi pe baza celor mai importanți factori ai utilizatorului, cum ar fi moneda fiat acceptată, numărul țărilor acceptate, reputația, încrederea, securitatea și asistența pentru clienți. Înainte de a începe, unele schimburi necesită să dețineți un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede..

Coinbase

Coinbase este cel mai popular schimb Bitcoin din lume disponibil în peste 100 de țări. Fondată în iunie 2012, Coinbase este un portofel valutar digital și platformă de tranzacționare unde comercianții și consumatorii pot tranzacționa cu noi monede digitale precum Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

Vizitați Coinbase

Serviciul principal Coinbase este de a oferi utilizatorilor un schimb pentru a cumpăra și vinde Bitcoin și alte criptomonede prin intermediul unui cont bancar, card de credit și card de debit. Este un mediu foarte atrăgător pentru investitorii în criptomonede. Noii investitori în criptomonede se vor găsi adesea cumpărând primul Bitcoin prin Coinbase ca urmare a reputației lor puternice, a marketingului și a interfeței prietenoase cu utilizatorul.

coinbase

Schimbul a fost conceput pentru ușurință în utilizare și simplitate. Platforma facilitează cumpărarea sau vânzarea oricăror criptomonede, indiferent de experiența lor anterioară. Nu există opțiuni dificile de selectat și fără dificultatea graficelor avansate de prețuri, a cărții de comandă sau a adâncimii pieței pentru a încurca începătorii. Este direct în scopul cumpărării și vânzării de monede.

Legate de: Revizuirea Coinbase: ar trebui să plătiți taxe mai mari? Merita?

Având în vedere că schimbul vizează noi utilizatori, baza de cunoștințe este detaliată și extinsă, care acoperă cele mai multe subiecte și întrebări frecvente. Asistența pentru clienți poate fi contactată prin trimiterea unui bilet de asistență prin e-mail.

Binance

Binance în opinia noastră este cel mai bun schimb de criptomonede din lume. Platforma este extrem de prietenoasă pentru începători, ușor de utilizat și oferă o gamă masivă de perechi de criptomonede, produse inovatoare, caracteristici, taxe competitive și asistență pentru clienți receptivă.

Vizitați Binance

De la înființarea sa în 2017, Binance a devenit cel mai mare schimb de criptomonede din lume după volumul comerțului. Binance are a atras milioane de utilizatori în mai multe țări din întreaga lume și este adesea aplaudat în recenziile de schimb și în rețelele sociale. Schimbul este, de asemenea, prezentat în campaniile de publicitate din întreaga lume pentru a atrage noi utilizatori pe platforma sa.

Legate de: Binance Review: Crypto, Trading & Taxe

binance

Binance oferă o gamă largă de produse și caracteristici care includ:

 • Cumpărați cripto folosind peste 60 de monede fiat
 • Suportă mai multe opțiuni de plată, cum ar fi depozit bancar și card de credit / debit
 • Diagramă de tranzacționare de bază și avansată pentru a se potrivi utilizatorilor cu abilități diferite
 • Platforma de tranzacționare a marjelor pentru a tranzacționa cripto cu pârghie
 • Derivate și jetoane de pârghie
 • Un portofel Binance sigur pentru stocarea activelor criptomonede
 • Binance conturi de economisire pentru a câștiga dobânzi la criptare
 • Împrumuturi cripto și fonduri de participare Binance
 • Binance VISA Card pentru a ascunde și a plăti cu cripto

Crypto.com

Crypto.com este o platformă de active digitale care oferă mai multe produse și servicii de criptomonede într-un efort de a spori adoptarea cripto-ului la scară globală. Cu peste 1 milion de utilizatori pe platforma sa, Crypto.com este o alternativă puternică la serviciile financiare tradiționale care facilitează obținerea criptomonedelor folosind aplicația sa mobilă.

Accesați Crypto.com

Aplicația Crypto.com este disponibilă pentru dispozitivele mobile Android și iOS și oferă o modalitate ușoară de a cumpăra, vinde, tranzacționa, cheltui, stoca, câștiga, împrumuta numerar și chiar plăti facturi cu criptomonede! La fel ca Binance, schimbul este în continuă evoluție, oferind clienților săi produse și servicii noi în spațiul activelor digitale.

Obțineți 50 USD GRATUIT Când primiți un card MCO și utilizați codul nostru de recomandare 45h3ct59tv. Ia-ți cardul acum!

crypto.com

Crypto.com oferă mai multe promoții și stimulente pentru a atrage noi utilizatori pe platforma sa, cum ar fi tranzacționarea criptomonedelor cu taxă zero. Alte avantaje ale utilizării aplicației Crypto.com includ:

 • Taxă de tranzacționare de 0% pentru primele 90 de zile pentru utilizatorii noi
 • Pâna la Reducere 50% a taxelor de tranzacționare la toate tranzacțiile pentru utilizatorii existenți ai Exchange
 • 2% depozit bonus rata dobânzii pentru toate depozitele efectuate de noii utilizatori în primele 30 de zile
 • Trimiteți cripto utilizatorilor aplicației Crypto.com instantaneu fără taxe
 • Cumpărați Bitcoin cu 0% taxe pentru cardul de credit

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră completă pe Crypto.com.

crypto.com taxă zero

CEX.IO

CEX.IO a fost înființat în 2013 și este unul dintre cele mai vechi schimburi de criptomonede din lume de încredere de peste 3 milioane de utilizatori. Este un schimb de clasă mondială care se adresează tuturor cu interfața sa ușor de utilizat, făcându-l ideal pentru începători. Schimbul oferă un sistem de conturi pe mai multe niveluri, care este potrivit atât pentru începătorii Bitcoin, cât și pentru comercianții cripto instituționali.

Vizitați CEX.IO

CEX.IO se mândrește cu stabilitatea pentru a oferi un serviciu fără probleme, susținut de un sistem și securitate a contului de utilizator, stocare sigură a criptomonedelor la rece, viabilitate financiară și respectarea legală profundă. Până în prezent, este un schimb de criptomonede fiabil și sigur cu fără conturi pirate sau furt de fonduri pe CEX.IO de la lansare.

CEX.io

CEX.IO este un schimb popular de cumpărare Bitcoin instantaneu folosind site-ul sau aplicația mobilă, care este disponibilă pe iOS și Android. Cu al ei; cu al lui taxe mici pentru cardul de credit / debit și zero taxe de transfer bancar, CEX.IO este considerat a fi unul dintre cele mai bune schimburi de cripto înregistrate in lume.

Legate de: Revizuire CEX.IO: 5 lucruri de știut înainte de ao utiliza (actualizat în 2020)

Interfața este incredibil de simplă pentru cumpărătorii de cripto pentru prima dată, cu un widget ușor de utilizat. Pur și simplu introduceți suma de Bitcoin de cumpărat, selectați moneda fiduciară cu care plătiți (de exemplu, USD, EUR, GBP sau RUB) și faceți clic pe butonul „Cumpărați acum”.

CEX.IO cumpără bitcoin

Bursa CEX.IO oferă o platformă de tranzacționare în marjă pentru comercianții profesioniști, care este populară și printre comercianții începători. Programul de comisioane pentru tranzacționarea la bursa avansată se bazează pe un model de producător și de preluare care oferă o reducere pentru comercianții care oferă lichiditate în registrele de comenzi.

taxe cex

CEX.IO este schimb perfect pentru cumpărătorii pentru prima dată pentru a începe cu criptomonede fără probleme datorită intercalării simple și ușor de utilizat, care funcționează și ca platformă de tranzacționare și serviciu de brokeraj.

Coinmama

Coinmama oferă o modalitate rapidă, sigură și ușoară de a cumpăra monedă digitală în aproape toate țările de pe glob, în ​​afară de câteva selectate. Bursa oferă serviciul de cumpărare a criptomonedelor folosind fiat precum AUD, EUR, USD și GBP și CAD.

Vizitați Coinmama

Coinmama acceptă o mare varietate de metode de depunere pentru a cumpăra Bitcoin, cum ar fi utilizarea unui card de credit și de debit VISA sau Mastercard, făcându-l accesibil pentru investitorii de zi cu zi pentru a începe cu criptomonedele într-un mediu ușor de utilizat și sigur.

coinmama

Pentru a cumpăra criptomonede, utilizatorii trebuie să prezinte documentele de identificare care sunt echipa Coinmama. Odată ce acest proces este finalizat, utilizatorii pot achiziționa criptocurrency în valoare de până la 15.000 USD. Coinmama taxează un comision fix de tranzacționare de 5,9%.

Legate de: Recenzie Coinmama: Bitcoin, tranzacționare & Taxe

Pentru tranzacțiile cu card de credit / debit, Coinmama percepe o taxă suplimentară de procesare de 5%. Această taxă va fi adăugată după alegerea metodei dvs. de plată. Aceasta este o metodă larg acceptată, care va fi disponibilă pentru clienții din întreaga lume. Pentru achiziții prin transfer bancar folosind SWIFT sau SEPA, schimbul nu deduce o taxă de depozit.

coinmama

Deoarece Coinmama nu stochează nicio monedă digitală pe bursă, utilizatorii vor trebui să-și transfere monedele la o adresă portofel hardware. Coinmama va solicita utilizatorului să introducă o adresă de depunere validă înainte de a finaliza comanda. Aceasta înseamnă schimb nu stochează nicio informație sensibilă sau personală și reduce semnificativ riscul de hackeri și escrocherii.

Changelly

Changelly este un schimb instantaneu de criptomonede care permite clienților să facă acest lucru cumpărați rapid criptocurrency un card bancar. Serviciul digital caută cele mai bune prețuri criptografice disponibil pe cele mai mari platforme de schimb de criptocurrency, cum ar fi Binance, Poloniex și Bittrex.

Vizitați Changelly

Changelly obține cele mai bune tarife disponibile și rămâne aproximativă până când tranzacția este executată pe blockchain.

schimbător

Changelly oferă o interfață transparentă, simplă, rapidă și ușor de utilizat să cumpere sau să schimbe criptomonede, ceea ce este evident pe pagina de pornire. Interfața simplă se va potrivi unei varietăți de investitori în criptomonede, de la începători la experimentați.

Utilizatorii pot cumpăra, vinde și schimba în mod simplu și imediat criptocurrency pe bursă. Achizițiile folosind un card de credit vor necesita un număr de telefon pentru verificare. Acest lucru diferă de un schimb de cripte tradițional în care sunt încărcate documente de identificare a personalului pentru a verifica titularul contului.

Legate de: Recenzie Changelly: Este încă sigur & Cum functioneaza

cumpără schimbător

Procesul de cumpărare a criptelor cu fiat este incredibil de simplu. După ce ați selectat și suma, Changelly va calcula automat rata de schimb disponibilă, comisionul de tranzacționare, comisionul de rețea și sosirea estimată. Va trebui să introduceți o adresă valabilă de portofel hardware pentru a finaliza achiziția, deoarece monedele nu sunt stocate pe Changelly.

Schimbă ACUM

ChangeNOW este o altă platformă populară de swap de cripto similară cu Changelly, care permite schimbul instantaneu de cripto la altul. Cu peste 170 de criptomonede diferite pe platformă, utilizatorii pot tranzacționa valute digitale în orice moment într-un mod sigur, deoarece monedele criptografice sunt trimise direct în portofelul dvs. hardware.

Accesați ChangeNOW

ChangeNOW oferă cele mai bune rate de criptare-criptare prin agregarea prețurilor din cele mai mari și mai populare burse din lume (unele sunt menționate în acest articol). Odată ce cel mai bun preț pentru un anumit activ este blocat de platformă, utilizatorii au la dispoziție un anumit timp pentru a finaliza tranzacția prin depunerea de fonduri și tranzacția este confirmată pe blockchain.

site-ul changenow

ChangeNOW a introdus posibilitatea de a cumpăra criptomonede folosind un card de debit sau un card de credit prin parteneriatul lor cu Simplex. Taxele sunt puțin mai mari, dar pot fi singura metodă de achiziție disponibilă în țara dvs..

Legate de: Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult

Dacă intenționați să utilizați ChangeNOW pentru a achiziționa active digitale, va trebui să finalizați un proces KYC în conformitate cu reglementările financiare. Pentru a vă verifica contul, sunt necesare următoarele documente:

 • Pasaport international
 • Carte de identitate națională
 • Permis de conducere

eToro

eToro este brokeraj financiar global care oferă o platformă de tranzacționare financiară și de investiții care include o varietate de piețe precum Crypto, ETF-uri, acțiuni, indici, mărfuri și Forex. Ei sunt bine cunoscuți pentru că oferă CFD-uri la tranzacționare și pentru a lor platformă de tranzacționare socială unde utilizatorii sunt capabili să copieze tranzacțiile de la unii dintre cei mai profitabili traderi sau să se copieze singuri pentru a câștiga un al doilea venit pasiv.

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră completă pe eToro.

etoro login

Pentru a începe cu eToro, utilizatorii trebuie să-și verifice contul încărcând un document de identitate cu fotografie pentru a le confirma identitatea. Se știe că procesul de verificare durează câteva zile, iar utilizatorii vor fi informați imediat ce verificarea este finalizată. După finalizarea procesului de verificare a contului, va apărea o bifă lângă numele de utilizator al profilului utilizatorului.

Vizitați eToro

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Investițiile Cryptoasset sunt nereglementate în majoritatea țărilor UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului.

Schimbul criptografic acceptă o gamă largă de opțiuni de plată fiat, inclusiv card de credit / debit, PayPal, Skrill, Transfer bancar, WebMoney, WeChat, UnionPay și altele, în funcție de locația utilizatorului. eToro nu percepe o taxă de depozit. Cu toate acestea, există un Taxă de 5 USD pentru retrageri în care tsuma minimă de retragere este de 50 USD.

Concluzie

Iată-l. Lista noastră pentru cele mai bune schimburi criptografice din lume pentru a cumpăra monede digitale sunt:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Schimbă ACUM
 • eToro
 • Coinbase

Acum este timpul să comentați.

Ce părere aveți despre aceste schimburi?

Ați încercat să utilizați oricare dintre schimburile de criptare?

Sunteți de acord cu lista noastră pentru cel mai bun schimb de cripte pentru a cumpăra altcoini?

Lasă-ne un comentariu mai jos cu gândurile tale și împărtășește cu rețeaua ta dacă ți se pare util.

Alte lecturi sugerate:

 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin
 • WazirX Review: Bitcoin, tranzacționare & Taxe
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia
 • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me