Cardurile preplătite și cardurile cadou rămase sau neutilizate, cum ar fi de la Amazon, pot fi răscumpărate prin servicii online pentru a schimba cardurile cadou Amazon în Bitcoin. Schimburile tradiționale fiat-to-crypto și platformele de tranzacționare a criptomonedelor nu acceptă carduri cadou ca plată. Acest articol vă va explica cum să cumpărați Bitcoin cu un card cadou Amazon și cele mai bune locuri pentru a obține o ofertă bună.

Cum să cumpărați Bitcoin cu cardul cadou Amazon

Pentru a cumpăra Bitcoin cu un card cadou Amazon, urmați acești pași simpli:

Amintiți-vă atunci când convertiți cardul cadou Amazon în Bitcoin pentru a-l transfera într-un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți articolul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin.

Locurile de top Cumpără Bitcoin cu carduri cadou Amazon

Există mai multe schimburi de tranzacționare cu criptomonede care acceptă o varietate de metode de depunere pentru a cumpăra Bitcoin și alte criptomonede. Cu toate acestea, nu toți vor include opțiunea de a cumpăra Bitcoin folosind carduri cadou. Unele dintre cele mai cunoscute schimburi de cripto acceptă în prezent cardurile cadou Amazon ca plată pentru Bitcoin.

Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoins cu carduri cadou Amazon sunt:

  • Paxful (cea mai bună platformă P2P care acceptă carduri cadou Amazon)
  • Purse (aplicație online populară pentru a face cumpărături cu Bitcoin)
  • Bitcoins locali (o platformă bună pentru tranzacționarea cardurilor cadou pentru Bitcoin)

Ne așteptăm ca mai multe schimburi de criptare să accepte carduri cadou pentru Bitcoin, deoarece popularitatea în blockchain începe să scadă. Acest lucru va facilita implicarea tuturor în cripto și va extinde adoptarea pe scară largă a sistemului valutar digital.

1. Paxful

Paxful este o platformă criptomonedă peer-to-peer care oferă oamenilor posibilitatea de a cumpăra Bitcoin cu un card Amazon e-Gift. Bursa a fost înființată în 2015 și și-a construit o reputație pe fiabilitate și pe o gamă largă de produse peste 300 de metode de depunere pentru a cumpăra Bitcoin, cum ar fi carduri cadou.

Vizitați Paxful

Este o platformă larg utilizată pentru a vinde Bitcoin către alte persoane din întreaga lume și potrivită pentru cei care nu pot achiziționa Bitcoin folosind metode tradiționale precum cardul de credit și transferul bancar direct.

Utilizatorii pot alege să efectueze achiziții utilizând metode de plată alternative, cum ar fi carduri cadou de la Amazon și iTunes. Din aceste motive, Paxful este utilizat pe scară largă pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin.

card cadou amazon paxful

Pentru a vinde cardul cadou Amazon pentru Bitcoins folosind Paxful, urmați acești pași simpli:

Schimburile criptografice peer-to-peer, cum ar fi Paxful (și Localbitcoins), nu au restricții limită la plasarea comenzilor. Platforma include un serviciu escrow ceea ce înseamnă că fondurile sunt deținute de bursă până când ambele părți și-au îndeplinit partea lor a tranzacției. Serviciul escrow protejează comercianții și asigură o tranzacție sigură.

Au fost rapoarte despre escroci pe Paxful, deci asigurați-vă că utilizați toate caracteristicile de securitate pentru a verifica dacă vânzătorii sunt legitimi și transferați imediat fonduri către portofelul nostru hardware cel mai bine cotat, Ledger Nano X.

2. Geantă

Purse permite utilizatorilor să-și numească propria reducere atunci când cumpără orice produs de pe Amazon. Funcționează prin potrivirea cumpărătorilor cu persoanele care doresc să schimbe cardurile cadou Amazon cu Bitcoin. Folosirea unui card cadou este o modalitate simplă pentru începătorii începători care doresc să investească doar o cantitate mică în Bitcoin.

Obțineți punga GRATUIT

Dacă doriți să cumpărați Bitcoin în cantități mai mari folosind numerar real sau card de credit, atunci ar trebui să rămâneți la schimburi criptografice de renume, cum ar fi Coinbase, CEX.IO, Binance și Coinmama. Pentru a converti soldul cardului cadou Amazon în Bitcoin sau Bitcoin Cash, va trebui să achiziționați mărfuri pentru alți utilizatori de pungă de pe Amazon. Noțiuni de bază sunt simple. Accesați site-ul web (înscrieți-vă cu Purse dacă nu ați făcut-o deja) și navigați la „Câștigă” și răsfoiți comenzile disponibile.

pungă

Puteți filtra după „Țară” și puteți sorta după cantitatea de Bitcoin pe care doriți să o cumpărați. După ce ați găsit o ofertă de care sunteți mulțumit, faceți clic pe comanda pentru previzualizare, apoi selectați „Acceptați oferta”. Asigurați-vă că examinați cu atenție comanda.

poșetă bitcoin

Faceți clic pe „Acceptați oferta”, care vă va duce la site-ul Amazon cu articolele adăugate în coș. După ce ați acceptat oferta, aveți la dispoziție aproximativ o oră pentru a finaliza oferta.

După finalizarea achiziției, copiați și lipiți ID-ul comenzii Amazon și apăsați „trimiteți” pe Pungă.

geanta accepta bitcoin

După livrarea comenzii, cumpărătorul va primi o notificare. Aceștia vor avea până la 48 de ore după livrare să o verifice și să confirme comanda.

Bitcoin vă va fi eliberat din garanție după confirmarea livrării. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înșelăciune, deoarece atât vânzătorul cât și cumpărătorul trebuie să finalizeze tranzacția înainte ca fondurile să fie eliberate.

descărcare poșetă

Lucrul interesant despre Purse este că poți cheltui și Bitcoin-urile pe care le-ai achiziționat folosind cardurile cadou Amazon. Aplicația Purse Chrome vă permite să cumpărați articole de pe piața Amazon cu Bitcoin și să primiți până la 33% reducere la toate.

Pentru informații suplimentare despre cum să câștigi Bitcoin prin vânzarea cardului cadou Amazon, citiți acest articol.

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins este un schimb de criptă peer-to-peer care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin utilizând mai multe metode de plată, cum ar fi cardurile cadou Amazon. Site-ul permite interacțiunile dintre utilizatorii care postează reclame unde pot stabili rata de schimb și metodele de plată pentru cumpărarea sau vânzarea Bitcoin.

Vizitați LocalBitcoins

Utilizatorii pot naviga prin reclame și pot fi de acord să se întâlnească cu persoana respectivă pentru a cumpăra Bitcoins cu numerar sau pentru a tranzacționa direct cu servicii bancare online sau folosind carduri preplătite, cum ar fi cardurile cadou Amazon. Bitcoins sunt plasate în portofelul web LocalBitcoins de unde puteți plăti achizițiile Bitcoin direct.

localbitcoins amazon giftcard

Pentru a vinde cardul cadou Amazon pentru Bitcoins folosind Localbitcoins, urmați acești pași simpli:

Localbitcoins este disponibil în toată lumea în peste 250 de țări făcându-l un loc minunat pentru încasarea cardurilor cadou Amazon în schimbul Bitcoin-urilor. Datorită lipsei de opțiuni pentru a cumpăra Bitcoins folosind carduri cadou Amazon, acest lucru lasă LocalBitcoins ca unul dintre locurile potrivite care acceptă depuneri de carduri cadou Amazon.

În general, veți găsi că rata de schimb pentru cardurile cadou este puțin mai mare decât metodele tradiționale de plată, cum ar fi transferul bancar, cardul de credit și metodele de depunere Paypal. Cu toate acestea, dacă aveți un card cadou Amazon neutilizat și nu știți pe ce să-l cheltuiți, de ce să nu îl folosiți pentru a cumpăra Bitcoin?

întrebări frecvente

Pot cumpăra Bitcoin cu carduri preplătite?

Schimburi de criptomonede și servicii precum Paxful, Bitcoins locale și CoinCola permite achiziționarea Bitcoin folosind un card. Aceste schimburi sunt disponibile la nivel mondial și acceptă mai multe metode de plată și monede locale.

Pot retrage Bitcoin într-un card cadou?

Investitorii Bitcoin pot încasa profiturile Bitcoin în carduri cadou și pot cheltui ca bani. Cea mai bună modalitate de a vinde Bitcoin pe un card cadou este utilizarea schimburilor de criptare care oferă bonusuri pentru o serie de mărci și produse.

Pentru a încasa Bitcoins într-un card cadou, urmați acești pași simpli:

Amazon acceptă Bitcoin ca plată?

Amazon în prezent nu acceptă direct plata Bitcoin. Cu toate acestea, platforma este integrată cu Purse.io pentru ca persoanele fizice să cumpere articole indirect de la Amazon folosind Bitcoin. Gigantul de comerț electronic a stârnit speculații pe scară largă că ar putea să se pregătească pentru o mutare în spațiul criptomonedelor atunci când compania a înregistrat trei domenii de criptomonede în 2017. Acest lucru i-a determinat pe mulți să creadă că platforma va accepta în curând Bitcoin ca plată pentru bunuri în viitorul apropiat.

S-a raportat că "Amazon nu a intenționat să accepte Bitcoin, deoarece nu a existat încă o cerere prea mare și este posibil ca Amazon să își protejeze pur și simplu numele de marcă."

Deși această mișcare nu a avut loc astăzi, se pare că Amazon a înregistrat doar aceste domenii pentru a împiedica alții să le folosească. Dar dacă adoptarea Bitcoin crește rapid ca sistem de plată, ne putem aștepta ca Amazon să accepte Bitcoin direct.

Care schimburi Bitcoin acceptă carduri cadou Amazon?

Schimburile precum Paxful, LocalBitcoins și CoinCola acceptă carduri cadou Amazon ca metodă de plată pentru achiziționarea Bitcoin. Aceste servicii operează o piață peer-to-peer în care cumpărătorii stabilesc prețul de vânzare și metoda de plată acceptată, nu schimbul.

Este sigur să folosiți un cadou Amazon pentru a obține Bitcoin?

Cardurile cadou Amazon sunt o metodă de plată instantanee cu un cod electronic unic care ajută la reducerea activităților și furturilor frauduloase. Este un metodă sigură de a cumpăra Bitcoin atâta timp cât acest cod nu este divulgat public sau compromis.

Utilizatorii trebuie să efectueze propria lor diligență atunci când utilizează schimburi peer-to-peer, în special deoarece parametrii tranzacției sunt conveniți între cumpărător și vânzător.

Concluzie

Deci, acum, când știți cum să vindeți cardul cadou Amazon în schimbul Bitcoin, următorul pas este să vă înscrieți cu serviciile enumerate mai sus și să încercați singur. Nu există nicio scuză pentru a lăsa cărțile cadou Amazon nefolosite așezate în jur. Acești furnizori vă permit, de asemenea cumpărați și carduri cadou Amazon cu Bitcoin!

Iată câteva articole alese manual pentru a citi în continuare:

  • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto

  • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia (Recenzii)
  • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
  • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
  • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me