Ești un începător care vrea cumpărați Bitcoin (BTC) în Noua Zeelandă pentru prima data dar nu stii de unde sa incep? Dacă da, acest ghid vă va arăta o modalitate ușoară de a obține Bitcoin folosind cele mai bune schimburi de cripto din NZ.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb pentru

Începători

etoro Vizitati site-ul

Declinare de responsabilitate: Capitalul dvs. este în pericol.

Cel mai bun schimb pentru

Reputatie

binance Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Popularitate

coinbase Vizitati site-ul

Unele schimburi necesită un portofel Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, înainte de a putea cumpăra Bitcoin. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin înainte de a începe.

Cum să cumpărați Bitcoin: NZ

Dacă doriți să cumpărați Bitcoin în NZ, urmați acești pași:

Cum să obțineți Bitcoin în Noua Zeelandă

În Noua Zeelandă, există mai multe modalități prin care rezidenții pot cumpăra Bitcoin. Fiecare metodă va cuprinde diferite riscuri și comisioane care trebuie luate în considerare înainte de a efectua orice tranzacție pentru a investi în Bitcoin cu NZD.

Folosiți un Bitcoin Exchange

Sunt schimburi Bitcoin și cripto, cum ar fi Independent Reserve site-ul online sau aplicațiile de tranzacționare care sunt accesibile persoanelor care utilizează o conexiune la internet. Aceste platforme sunt foarte reglementate și permit utilizatorilor să depună fonduri în NZD care pot fi convertite în Bitcoin, Ethereum sau alte monede.

Utilizarea unui schimb pentru a cumpăra Bitcoin va necesita verificarea ID-ului pentru a respecta legile și reglementările din Noua Zeelandă. Cu toate acestea, utilizatorii pot vizualiza prețul actual al Bitcoin folosind un grafic pentru a găsi prețul optim de cumpărat.

site de rezervare independent

Platformele noastre cele mai apreciate din Noua Zeelandă pentru a cumpăra și vinde Bitcoin sunt enumerate mai jos. Pentru a vizualiza lista completă, accesați articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă sau faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a citi recenziile noastre detaliate de schimb.

Cumpărați folosind numerar în mână

Schimbați bani pentru Bitcoins cu un prieten de încredere sau un membru al familiei care este dispus să cumpere și să vândă Bitcoin. Avantajul obținerii Bitcoin în persoană este că cumpărătorul nu trebuie să creeze un cont cu un schimb. Cu toate acestea, poate fi un proces dificil să finalizați și să recomandați un portofel sau un laptop pentru telefonul mobil pentru a verifica prețul Bitcoin și a confirma tranzacția..

Folosiți un schimb Peer To Peer

Schimburi de la egal la egal (P2P) au fost utilizate în mod obișnuit în urmă cu câțiva ani pentru a cumpăra și vinde active digitale înainte de apariția schimburilor centralizate. Platforme precum Paxful conectează cumpărătorii și vânzătorii dispuși din toată lumea. Paxful folosește un serviciu escrow pentru a se asigura că tranzacția este îndeplinită de ambele părți. Bitcoin este deținut de site-ul web și eliberat cumpărătorului odată ce metoda de plată pentru Bitcoin este verificată.

Schimbă un card cadou

Mai multe schimburi acceptă o mare varietate de opțiuni de plată, cum ar fi carduri preplătite, carduri cadou de pe iTunes, Amazon și multe altele. Aceste carduri pot fi tranzacționate în schimbul valutelor digitale, cum ar fi Bitcoin. Există mai multe site-uri web care vor accepta o carte cadou Amazon în schimbul Bitcoin.

Cel mai bun mod de a cumpăra Bitcoin

Metoda preferată pentru rezidenții din Noua Zeelandă pentru a obține Bitcoin este de a utilizați un schimb reglementat și de încredere care oferă BTC și acceptă dolari din Noua Zeelandă ca plată. Iată câteva avantaje și dezavantaje ale utilizării unui schimb.

Pro

 • Schimbul din Noua Zeelandă trebuie să respecte obligațiile de raportare AML / CTF și legile locale
 • Cumpărați și vindeți Bitcoin direct de la bursă utilizând NZD
 • Sprijină metodele locale de depunere a NZD, cum ar fi transferul bancar
 • Echipa locală de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta cu soluționarea problemelor

Contra

 • Trebuie să depuneți documente personale pentru a dovedi identitatea
 • Lichiditatea mai mică în comparație cu schimburile externe, ceea ce înseamnă că spread-urile pot fi mai mari
 • Anumite produse și servicii oferite pe bursele criptografice globale nu sunt disponibile

Ce să căutați într-un schimb Bitcoin

Cu atâtea opțiuni disponibile pentru a alege un schimb în Noua Zeelandă, poate fi o sarcină dificilă pentru începători să știe care schimburi de criptomonede sunt potrivite. Înainte de a începe să achiziționați Bitcoin, iată câteva considerații importante pe care să le luați la bord pentru a ajuta la compararea schimburilor.

 • De încredere și reglementate: Folosirea unui schimb local este o opțiune sigură, știind că platforma va trebui să respecte legile și reglementările locale și să-și construiască o reputație solidă. Există, de asemenea, opțiunea de a contacta echipa de asistență pentru clienți dacă apar probleme.
 • Prieten pentru începători & ușor de folosit: Căutați un schimb care să permită depozite NZD rapide și ușoare utilizând o versiune online a aplicației de tranzacționare. Unele schimburi sunt concepute ca o platformă de tranzacționare a criptomonedelor și ar trebui evitate pentru utilizatorii care doresc să cumpere Bitcoin folosind o interfață simplă și să păstreze pe termen lung.
 • Metode de depunere: Găsiți un schimb care oferă opțiuni de depunere preferate, cum ar fi transferuri bancare către un cont bancar local, card de credit sau card de debit. Nu toate bursele oferă aceleași metode de plată pentru a depune fonduri NZD și au restricții cu privire la suma minimă și maximă care poate fi depusă pe 24 de ore.
 • Criptomonede acceptate: Bitcoin este disponibil pe scară largă pe marea majoritate a platformelor de monedă digitală. Cu toate acestea, utilizatorii care caută altoine sau jetoane Defi vor trebui să se asigure că există o asociere cu NZD sau Bitcoin.
 • Securitate portofel: Riscul de escrocherii, fraude și furturi online este o preocupare majoră în comunitatea blockchain, deci este important să vă asigurați că schimbul include caracteristici de securitate și „asemănătoare băncii” pentru a proteja fondurile stocate în bursă. Măsurile de securitate comune includ portofele hardware offline pentru stocare, proces de retragere cu mai multe semnături și autentificare cu doi factori.
 • Taxe: Există mai multe taxe diferite de care trebuie să știți când utilizați un schimb de criptare, cum ar fi depunerea AUD, retragerea de numerar sau criptare și tranzacționarea între active. De asemenea, schimburile pot percepe o taxă de spread care este adesea un „cost ascuns” și nu este dezvăluită în totalitate. În esență, este diferența dintre prețul de ofertă și prețul cerut de pe piață.
 • Relații Clienți: Explorați site-ul web pentru a afla ce metode de comunicare sunt disponibile pentru a sprijini utilizatorii care au nevoie de sfaturi sau asistență pentru depanare la schimb. De asemenea, unele schimburi vor oferi întrebări frecvente și ghiduri complete, utile pentru începători.
 • Recenzii: Este întotdeauna o bună practică să efectuați o analiză amănunțită a schimbului înainte de utilizare. Citiți recenzii de schimb online, comentarii pe forum și postări pe rețelele de socializare pentru a afla ce au părut alții despre platformă. Poate economisi timp și bani alegând schimbul potrivit.

Ghid detaliat pentru a intra în Bitcoin

Iată un ghid pas cu pas care explică cum să cumpărați Bitcoin folosind, de exemplu, Easy Crypto deținut și operat în Noua Zeelandă.

Pasul 1. Înregistrați un cont cu Easy Crypto

Pentru a crea un cont cu Easy Crypto, faceți clic pe butonul „Creați un cont” de pe site. Aceasta vă va duce direct la pagina de înregistrare, unde vi se va cere să alegeți una dintre opțiunile de mai jos pentru a începe:

 • Conectați-vă cu Google
 • Logheaza-te cu Facebook
 • Conectați-vă cu e-mail

Pasul 2. Verificați contul și activați 2FA

Apoi, va trebui să finalizați procesul de verificare Easy Crypto. Este nevoie de câteva minute pentru a finaliza.

Pentru a începe procesul de verificare, navigați la bara de sus și faceți clic pe „Contul meu”, care vă va duce la profilul dvs. Aici puteți selecta „Verificați contul”. Aceasta vă va duce la un formular online în care vi se va cere doar să furnizați câteva informații personale.

registru de criptare ușor

Odată ce ați introdus datele personale, următorul pas este să încărcați documentul dvs. de identificare care să vă arate adresa curentă. Acesta poate fi un pașaport sau un permis de conducere.

Pasul 4. Adăugați adresa Bitcoin Wallet

Dacă dețineți un portofel hardware Bitcoin, puteți adăuga adresa în Easy Crypto. Aceasta înseamnă că, atunci când finalizați tranzacția, Bitcoin este trimis direct în portofel. Este cel mai sigur mod de a cumpăra Bitcoin folosind un schimb, deoarece nu există riscul ca fondurile dvs. să fie furate într-un hack de schimb.

portofel criptat ușor

Pentru a adăuga adresa portofelului în Easy Crypto:

Pasul 4. Faceți o comandă Bitcoin

Acum sunteți gata să efectuați prima dvs. achiziție Bitcoin. Puteți folosi widgetul de pe pagina de pornire sau faceți clic pe „Cumpărați / vindeți” în partea de sus, care vă va duce la o fereastră de comandă, așa cum se arată mai jos.

cripto bitcoin ușor

Asigurați-vă că în glisorul de sus este selectat butonul „Cumpărați”. Apoi alegeți „Bitcoin” din lista activelor criptografice și selectați cantitatea de Bitcoin pe care doriți să o achiziționați. Easy Crypto are butoane de denumire pentru ao ușura sau puteți introduce manual o sumă. După ce sunteți mulțumit de detaliile comenzii, faceți clic pe „Cumpărați acum”. Următorul pas este confirmarea plății prin contul dvs. bancar utilizând POLi sau EFT și gata!

Unde să stochezi Bitcoin în Noua Zeelandă

Utilizatorii care cumpără și stochează Bitcoin pe bursele de criptomonede pun în pericol proprietatea asupra activului pentru furt și activitate frauduloasă. Cel mai sigur și Cel mai sigur loc pentru a stoca Bitcoins-urile cumpărate este să vă retrageți într-un portofel hardware precum un Ledger Nano X și păstrați-l în posesia dvs..

Portofelele hardware sunt mici dispozitive compacte care stochează chei private criptate care oferă acces la Bitcoin sau alte active. Accesul la Bitcoins poate fi recuperat dacă portofelul este pierdut sau furat folosind o frază de recuperare. Am evaluat cele mai bune portofele hardware Bitcoin și recomandăm portofelele Nano Ledger și Tezor.

întrebări frecvente

Pot cumpăra Bitcoin în Noua Zeelandă?

Rezidenții din Noua Zeelandă (NZ) pot achiziționa Bitcoin folosind o varietate de metode cu NZD. Cea mai ușoară modalitate este de a utiliza un schimb de criptomonede sigur, reglementat și licențiat pentru a cumpăra Bitcoin Noua Zeelandă. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, fiat global pentru a cripta schimburi, cum ar fi Coinbase, Binance și eToro, care permit depozitelor în dolari din Noua Zeelandă să se convertească în criptomonede.

Cum se vinde Bitcoin în Noua Zeelandă?

Vânzarea Bitcoin urmează același proces ca și cumpărarea. Persoanele fizice pot crea un cont cu o platformă de criptomonedă pentru a depune fonduri BTC. Odată ce Bitcoin a fost transferat, Bitcoin-urile pot fi vândute către dolari din Noua Zeelandă la cursul pieței sau la un preț în viitor, utilizând o comandă limită.

Pot folosi Coinbase în Noua Zeelandă?

Coinbase este acceptat în peste 100 de țări din întreaga lume inclusiv rezidenți în Noua Zeelandă să cumpere Bitcoin și alte monede criptomonede. Utilizatorii vor trebui să finalizeze verificarea ID-ului înainte de a finanța un cont Coinbase cu dolari din Noua Zeelandă (NZD) utilizând un card de debit, card de credit sau transfer bancar.

Există bancomate Bitcoin în Noua Zeelandă?

Conform Coinatmradar, în prezent nu există ATM-uri Bitcoin situate în Noua Zeelandă pentru ca rezidenții să cumpere Bitcoin și alte monede digitale. Utilizatorii vor trebui să-și creeze un cont cu un schimb local de criptomonede pentru a cumpăra și vinde monede criptografice.

Concluzie

Pentru a încheia articolul nostru despre cumpărarea Bitcoin în NZ, este important ca orice investiție financiară să vă asigurați că faceți propriile cercetări și due diligence înainte de a depune fonduri pentru a începe să cumpărați BTC. Criptomonedele precum Bitcoin pot fi active foarte volatile, deci este crucial să validați schimbul înainte de a utiliza orice serviciu financiar.

De asemenea, dacă nu aveți un portofel hardware, vă sugerăm să citiți recenzia noastră despre cele mai bune portofele hardware cripto, astfel încât să vă puteți păstra investiția în criptografie în siguranță..

Dacă ați găsit acest articol util, nu ezitați să îl împărtășiți cu rețeaua dvs. socială.

Câteva articole similare de citit:

 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • Revizuirea StormGain: CITIȚI ACEST lucru înainte de a vă înscrie
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me