alegerea noastră

Cea mai bună platformă de miză pentru

Securitate

registru Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă de miză pentru

Taxe zero

binance Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă de miză pentru

Clienții SUA

coinbase Vizitati site-ul

Ce este Tezos Staking?

Tezos (XTZ) este o criptomonedă populară care folosește un Protocol de dovadă a mizei pentru a-și securiza rețeaua. Staking Tezos permite investitorilor să facă acest lucru câștigați venituri pasive de până la 7% pe an participând activ la validarea tranzacțiilor în rețea. Deținătorii de Tezos care mizează monede vor primi jetoane XTZ ca recompensă.

Cum să mizați Tezos (XTZ)

Pentru a miza monedele Tezos (XTZ), urmați acești pași folosind un portofel Ledger Nano X ca exemplu:

Cele mai bune platforme pentru a miza Tezos: comparație

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a locului în care trebuie să mizați Tezos (XTZ) pentru a câștiga recompense de criptomonede și un venit pasiv. Cercetarea noastră se bazează pe evaluarea caracteristicilor platformei, a randamentului anual estimat, a taxelor și a securității.

 • Portofel Ledger (păstrați controlul cheilor și mizei private folosind propriul portofel hardware)
 • Binance (cea mai populară bursă din lume care permite tranzacționarea și tranzacționarea ATOM)
 • Coinbase (schimb de criptomonede global de încredere, sigur și sigur)
 • Portofel atomic (portofel sigur și descentralizat pentru a stoca peste 300 de monede și jetoane)

Portofel Ledger

Ledger este o companie care a dezvoltat produse inovatoare și aplicații blockchain pentru stocați activele criptomonede care prezintă securitate bancară. Produsele emblematice sunt modelele Nano S și Nano X, care sunt considerate pe scară largă drept unul dintre cele mai bune portofele hardware pentru stocarea criptomonedelor..

Vizitați Ledger

Monedele Tezos stocate pe un portofel Ledger pot fi mizate prin intermediul aplicației Ledger Live pentru a câștiga un venit pasiv prin participarea la rețeaua Tezos prin delegare sau configurarea unui nod și coacere. În schimb, utilizatorii care mizează Tezos sunt recompensat cu un randament anual de aproximativ 6%, minus taxe.

portofel de contabilitate tezos

Cel mai simplu mod de a miza Tezos folosind un portofel Ledger este să vă delegați puterea de miză în numele dvs. Tu încă păstrați proprietatea asupra monedelor XTZ în timp ce mizați activul în siguranță pe un portofel hardware. Prin delegarea Tezos și participarea la protocolul dovadă a mizei permite investitorilor să câștige recompense pentru asistență în protocol.

Faceți clic aici pentru a cumpăra un portofel hardware Ledger.

Aceasta înseamnă că puteți câștiga recompense jucând Tezos și păstrați controlul asupra cheilor private și nu pierdeți niciodată proprietatea asupra activului. Aceasta este opțiunea preferată pentru începători de a câștiga recompense prin participarea la Tezos și pentru a contribui la acumularea mai multor Tezos, contribuind în același timp la securitatea rețelei..

staking tezos ledger

Singurul dezavantaj al mizei Tezos pe un portofel hardware Ledger este că poate dura până la 5 săptămâni pentru a obține prima recompensă. Ulterior, plățile pot fi așteptate la fiecare 3 zile. Deși acest lucru ar putea părea un dezavantaj, capacitatea de a păstra controlul asupra monedelor Tezos de pe un portofel hardware de către hackeri și activități frauduloase este mult mai importantă.

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptomonede după volumul tranzacțiilor și are milioane de utilizatori pe tot globul. Bursa oferă produse bogate în caracteristici, inclusiv tranzacționarea marjelor criptografice, servicii de împrumut și câștigarea de recompense cu miza Binance.

Vizitați Binance

Binance oferă 25 de produse de miză, cum ar fi Tezos, pentru ca utilizatorii săi să se bucure de recompense gratuite de miză prin simpla depunere și păstrare de monede pe Binance. Sunt Nu taxe pentru a miza monedele Tezos pe Binance și trebuie să aibă cel puțin 1 XTZ pentru a fi eligibil. Toate profiturile obținute sunt împărțite utilizatorilor Binance pentru a maximiza recompensele de miză.

binance

Avantajul mizării Tezos pe Binance este că comercianții de criptomonede pot opta să mizeze Tezos în așteptarea unei tranzacții. Utilizatorii pot beneficia de recompense de miză pe lângă potențialul profit comercial.

Legate de: Binance Review: Crypto, Trading & Taxe

Odată ce o poziție este ocupată, soldul mizat și recompensele asociate se vor regla automat pentru a reflecta soldul disponibil. Nu există un plan fix și poate vinde Tezos în orice moment în timp ce mizează pe Binance.

tezos staking binance

Pentru a miza Tezos pe Binance, urmați acești pași:

 • Conectați-vă la contul dvs. sau creați un cont gratuit cu Binance
 • Navigați la „Finanțare” din meniul de sus și faceți clic pe „Miza”
 • Selectați Tezos (XTZ) din meniul Flexible Staking
 • Depuneți fonduri dintr-un portofel hardware sau cumpărați Tezos cu fiat
 • Stocați monedele Tezos în portofelul Binance și câștigați recompense importante

Portofel atomic

Portofel atomic este o portofel de criptomonede online descentralizat disponibil pe desktop și dispozitive mobile care acceptă mai mult de 500 de monede și jetoane. Portofelul este potrivit pentru investitorii cripto de orice experiență și oferă un mijloc simplu, sigur și convenabil de stocare a activelor digitale.

Vizitați Atomic Wallet

așteptat ROI pentru miza Tezos într-un portofel atomic este de ~ 7% ceea ce este foarte comparabil cu alte schimburi de mize și portofele. Pentru a fi eligibil pentru recompensele de miză, trebuie să dețineți o sumă minimă de 1 XTZ în Portofelul atomic. Site-ul are un calculator de miză Tezos pentru a determina câștigurile lunare și anuale pe baza cantității de monede XTZ mizate.

Folosind portofelul Atomic, utilizatorii pot miza Tezos fără taxe și primiți recompense direct în portofel de la brutar. Recompensele complete de la brutarii care verifică tranzacțiile pe rețeaua blockchain Proof-of-Stake sunt transmise către deținătorul criptelor fără intermediari. Răsplata mizei variază și utilizatorul poate selecta un brutar Tezos pe care să-l pună.

Spre deosebire de aplicația Ledger Live, există Nu integrare portofel hardware disponibilă, deci este important să păstrați în siguranță faza de trecere și parola de rezervă, deoarece sunteți singurul responsabil pentru securitatea portofelului. În opinia noastră, preferăm avantajele suplimentare de securitate ale stocării activului pe un portofel hardware, în timp ce ne bucurăm de recompense de miză.

brutar cu miza atomică

Pentru a miza Tezos pe un portofel atomic, urmați acești pași:

Coinbase

Coinbase este un schimb de criptomonede de încredere de peste 35 de milioane de oameni din peste 100 de țări la nivel mondial să cumpere, să vândă, să stocheze, să utilizeze, să mizeze și să câștige criptomonede. Fondată în iunie 2012, Coinbase a apărut ca un portofel de monedă digitală popular și o platformă de tranzacționare pentru a cumpăra Bitcoin și monede folosind un card de credit sau un transfer bancar.

Vizitați Coinbase

Coinbase a introdus miza pentru clienții săi din SUA numai cu recompense de miză până la 5,00%. Procentul de recompensă nu este fix și variază în timp în funcție de profiturile de participare distribuite de rețeaua Tezos care sunt plătite direct în portofelul Coinbase al utilizatorului.

coinbase staking tezos

Similar cu schimbul Binance, Monedele Tezos trebuie să fie stocate pe un portofel Coinbase pentru a câștiga recompense importante. Acest lucru permite flexibilitatea pentru a trece activul de la tranzacționarea parțială la tranzacționare spot și invers, pe măsură ce condițiile pieței se schimbă. Utilizatorii pot oricând să renunțe la miza Tezos și să vândă oricând.

Mizarea monedelor Tezos pe Coinbase va atrage o mică taxă de comision. Suma este dedusă din recompensele de participare primite de la rețeaua Tezos. Acest lucru are ca rezultat o rată de recompensă ușor mai mică de 5% comparativ cu celelalte platforme menționate mai sus.

De unde să cumpărați Tezos?

cel mai bun loc pentru a cumpăra Tezos (XTZ) folosește un schimb de criptare fiat pentru a converti moneda locală fiat în active digitale. Alte modalități de a cumpăra, tranzacționa și vinde Tezos utilizează o bursă de tranzacționare criptografică de top sau un serviciu instantaneu de schimb criptografic pentru a schimba monedele în Tezos.

întrebări frecvente

Există riscuri cu Tezos de miză?

Monedele Tezos care folosesc un schimb implică un risc, deoarece utilizatorii nu păstrează controlul asupra cheilor private ale portofelului. Schimburile pot fi predispuse la furturi online și activități frauduloase care pot duce la pierderea potențială a fondurilor.

Platformele de miză care permit utilizatorilor să selecteze un validator sau un brutar pot introduce riscul ca furnizorul să nu transmită recompensele Tezos complete către miză. Este important să alegeți cu atenție validatorul sau brutarul.

Cum câștig recompense de miză Tezos cu Coinbase?

Utilizatorii pot câștiga recompense de miză Tezos cu Coinbase printr-un serviciu cunoscut sub numele Dovada delegată a mizei (dPoS). Acest lucru permite utilizatorilor să transmită activul către o altă parte pentru a miza monedele în numele dvs. Utilizatorii își păstrează proprietatea asupra monedelor Tezos din portofelul Coinbase și câștigă recompense prin delegarea puterii de miză către Coinbase.

Care este cel mai bun mod de a miza monedele Tezos

Cea mai bună metodă de a miza Tezos este utilizarea unui portofel hardware Ledger. Siguranța fondurilor este cea mai importantă, iar Ledger vă permite să păstrați controlul asupra monedelor și a cheilor private în orice moment.

Concluzie

Pentru a încheia articolul nostru despre unde să mizăm Tezos, am evaluat și comparat cele mai populare schimburi de criptomonede și portofele pentru a stoca monede XTZ pentru a câștiga recompense importante. Deși există diferențe subtile între platforme, cum ar fi procentele de recompensă și taxele de care trebuie să știi, miza Tezos folosind un portofel Ledger este un mod sigur și profitabil de a câștiga jetoane XTZ fără a fi nevoie să-ți vinzi monedele.

De asemenea poti fi interesat de:

 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA

 • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
 • How To Stake Cosmos (ATOM): 4 cele mai bune locuri pentru a câștiga recompense

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me