alegerea noastră

Cea mai bună platformă de miză pentru

Securitate

registru Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă de miză pentru

Începători

coinbase Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă de miză pentru

Reputatie

binance Vizitati site-ul

Ce este miza Cosmosului (ATOM)?

Jetonul Staking Cosmos (ATOM) implică stocarea monedelor într-un portofel sau schimb de criptomonede pentru a sprijini funcționarea rețelei blockchain pentru a câștiga recompense. Proprietarul Cosmos primește un bonus pentru contribuția lor la funcționarea rețelei (similar cu mineritul). Miza este o metodă populară de a câștiga criptocurrency gratuit fără a investi mai mult capital.

De ce Stake Cosmos?

Cosmos (ATOM) este o monedă digitală populară care folosește un hibrid Protocol de dovadă a mizei pentru a-și securiza rețeaua și permite investitorilor Cosmos să câștige un venit pasiv de până la 10% pe an.

Investitorii sunt recompensați prin păstrarea stocării monedei și participarea la validarea tranzacțiilor pe rețea prin „validatori”. O mică recompensă este apoi distribuită proprietarilor (sau „delegatorului”) prin intermediul validatorilor la rata de comision stabilită.

Cum să mizăm Cosmosul (ATOM)

Pentru a juca monedele Cosmos (ATOM), urmați acești pași folosind un portofel hardware Ledger ca exemplu:

Cele mai bune platforme pentru a miza Cosmosul: comparație

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a locului în care trebuie să joci Cosmos (ATOM) pentru a câștiga recompense și un venit pasiv. Cercetarea noastră se bazează pe evaluarea caracteristicilor platformei, a randamentului anual estimat, a taxelor și a securității.

 • Portofel Ledger (păstrați controlul cheilor și mizei private folosind propriul portofel hardware)
 • Binance (cea mai populară bursă din lume care permite tranzacționarea și tranzacționarea ATOM)
 • Coinbase (schimb de criptomonede global de încredere, sigur și sigur)
 • Portofel atomic (portofel sigur și descentralizat pentru a stoca peste 300 de monede și jetoane)

Portofel Ledger

Ledger este o companie care a dezvoltat produse inovatoare și aplicații blockchain pentru stochează active de criptomonede care prezintă securitate bancară. Produsele emblematice sunt modelele Nano S și Nano X, care sunt considerate pe scară largă drept unul dintre cele mai bune portofele hardware pentru stocarea criptomonedelor..

Vizitați Ledger

Monedele Cosmos stocate pe un portofel Ledger pot fi mizate prin aplicația Ledger Live pentru a câștiga un venit pasiv prin participarea la rețeaua Cosmos prin delegare. În schimb, utilizatorii care mizează Cosmos sunt recompensat cu un randament anual de aproximativ 8-10%, minus taxe.

portofel de registru cosmos miză

Cel mai simplu mod de a miza Cosmos folosind un portofel Ledger este să vă delegați puterea de miză în numele dvs. Tu încă păstrați proprietatea asupra monedelor ATOM în timp ce mizați activul în siguranță pe un portofel hardware. Prin delegarea Cosmosului și participarea la protocolul dovadă a mizei, permite investitorilor să câștige recompense pentru asistență în protocol.

Faceți clic aici pentru a cumpăra un portofel hardware Ledger.

Investitorii pot câștiga recompense jucând Cosmos și păstrați controlul asupra cheilor private și să mențină proprietatea peste activ. Aceasta este opțiunea preferată pentru începători pentru a câștiga recompense prin miza Cosmos și pentru a ajuta la acumularea de monede ATOM suplimentare, contribuind în același timp la funcționarea rețelei blockchain.

portofel cosmos miza

Investitorii care mizează ATOM pe un portofel hardware au opțiunea de a câștiga recompense folosind două metode diferite:

 • Compus (monedele ATOM nou recepționate sunt adăugate în delegația de miză și sunt compuse în timp)
 • Încasarea (monedele ATOM nou recepționate sunt plătite portofelului, dar nu vor câștiga recompense de miză și pot fi schimbate cu alte active)

Investitorii și deținătorii de Cosmos pe termen lung ar trebui să ia în considerare investițiile lor pe portofelul hardware Ledger Nano X pentru a acumula monede ATOM suplimentare, cu securitatea suplimentară de menținere a proprietății și până la 10% ROI.

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptomonede după volumul tranzacțiilor și are milioane de utilizatori pe tot globul. Bursa oferă produse bogate în caracteristici, inclusiv tranzacționarea cu efect de levier a criptomonedelor, servicii de creditare și câștigarea de recompense cu conturi de împrumut și dobânzi.

Vizitați Binance

Miza cosmosului are o valoare estimată recompensă între 6% și 9% pentru a câștiga venituri suplimentare depunând și ținând monede ATOM într-un portofel Binance. Echilibrul Cosmos al utilizatorului este evaluat în fiecare oră pentru a calcula recompensele. Recompensele pentru miza Cosmos sunt plătite în fiecare lună.

Legate de: Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA

Investitorii Binance trebuie să aibă cel puțin 0,5 ATOM pentru a se califica pentru recompense de miză. Toate profiturile obținute sunt împărțite utilizatorilor Binance pentru a maximiza recompensele de miză. Miza Binance nu este disponibilă în toate țările, verificați site-ul web pentru detalii.

binance

Avantajul mizării monedelor ATOM pe Binance este abilitatea de a miza Cosmos în timp ce așteaptă o oportunitate comercială. Utilizatorii pot beneficia de recompense de miză pe lângă profiturile comerciale potențiale la fața locului sau schimbul de marjă.

Legate de: Binance Review: Crypto, Trading & Taxe

Odată ce o poziție este ocupată, soldul mizat și recompensele asociate se vor regla automat pentru a reflecta soldul disponibil. Nu există un plan fix și utilizatori poate schimba fondurile pentru a tranzacționa Cosmos pe Binance.

binance cosmos staking

Pentru a miza Cosmos (ATOM) pe Binance, urmați acești pași:

 • Conectați-vă la contul dvs. sau creați un cont gratuit cu Binance
 • Navigați la „Câștigă” în meniul de sus și faceți clic pe „Miza”
 • Selectați „Miza Cosmos (ATOM)”
 • Depuneți monede dintr-un portofel hardware sau cumpărați Cosmos cu fiat
 • Începeți să câștigați recompense pentru miza Cosmosului

Coinbase

Coinbase este un schimb de criptomonede popular de încredere de peste 35 de milioane de oameni din peste 100 de țări la nivel mondial să cumpere, să vândă, să stocheze, să utilizeze, să mizeze și chiar să câștige dobânzi pentru Bitcoin și alte criptomonede. Coinbase a apărut ca un popular portofel securizat și schimb de tranzacționare pentru a cumpăra Bitcoin folosind un card de credit sau un transfer bancar.

Vizitați Coinbase

Coinbase a introdus miza pentru clienții săi din SUA numai cu recompense de miză pe Cosmos (ATOM) până la 5,00%. Procentul de recompensă nu este fix și variază în timp în funcție de profiturile de participare distribuite de validatori în rețeaua Cosmos. Recompensele sunt plătite direct într-un portofel Coinbase unde sunt stocate fondurile utilizatorilor.

atom de mizare coinbase

Pentru a câștiga recompense de miză, monedele Cosmos trebuie stocate într-un portofel Coinbase. Este un cantitate minimă de miză de 1 ATOM care trebuie să fie în portofel pentru a câștiga recompense. De asemenea, opțiunea de recompensă a mizei trebuie activată și în meniul „Setări” din „Servicii financiare”.

Odată ce monedele sunt mizate la bursă, recompensele utilizatorilor vor fi creditate cu prima plată direct în portofelul Coinbase după aproximativ 7-14 zile. După prima plată, Recompensele de miză ATOM vor fi depuse aproximativ la fiecare 7 zile.

Mizele ATOM cu miză pe Coinbase vor suporta o mică taxă de comision. Suma este dedusă din recompensele de miză primite din rețeaua Cosmos. Aceasta are ca rezultat o rată de recompensă ușor mai mică de 5% comparativ cu celelalte platforme de miză menționate mai sus.

Portofel atomic

Portofel atomic este un portofel de criptomonede online descentralizat disponibil pe desktop și dispozitive mobile care acceptă mai mult de 500 de monede și jetoane. Portofelul este potrivit pentru investitorii cripto de orice experiență și oferă un mijloc simplu, sigur și convenabil de stocare a activelor digitale.

Vizitați Atomic Wallet

așteptat Rentabilitatea investiției pentru plasarea Cosmosului (ATOM) într-un portofel atomic este de ~ 10% care se află în gama superioară de recompense în comparație cu schimburile de criptomonede și portofelele care permit miza. Pentru a fi eligibil pentru recompensele de miză, trebuie să dețineți o sumă minimă de 1 ATOM în Portofelul Atomic.

portofel atomic mizând cosmos

Spre deosebire de aplicația Ledger Live, există Nu integrare portofel hardware disponibilă, deci este important să păstrați în siguranță faza de trecere și parola de rezervă, deoarece sunteți singurul responsabil pentru securitatea portofelului. În opinia noastră, preferăm avantajele suplimentare de securitate ale stocării activului pe un portofel hardware, în timp ce ne bucurăm de recompense de miza Cosmos.

Pentru a miza monede Cosmos (ATOM) într-un portofel atomic, urmați acești pași:

De unde să cumpărați Cosmos?

cel mai bun loc pentru a cumpăra Cosmos (ATOM) folosește un schimb de criptare fiat pentru a converti moneda locală fiat în active digitale. Alternativ, utilizarea unui schimb de criptare de renume sau a unei platforme instantanee de schimb de cripto-criptă poate fi utilizată pentru a schimba o altă monedă pe Cosmos.

întrebări frecvente

Există riscuri legate de cosmosul cu mize (ATOM)?

Miza Cosmos care folosește o bursă vine cu risc, deoarece investitorii nu dețin controlul asupra cheilor private care oferă acces la fonduri. Schimburile pot fi predispuse la furturi online și activități frauduloase care pot duce la pierderea potențială a fondurilor.

În plus, platformele de miză care permit utilizatorilor să aleagă un validator sau un brutar pot introduce riscul ca furnizorul să nu transmită delegației recompensele de miză complete. taxele pot varia de la 1% și 25% și în funcție de validator.

Cum câștig recompense pentru miza Cosmosului cu Coinbase?

Utilizatorii pot câștiga recompense de participare la Cosmos (ATOM) cu Coinbase până la deținând sau cumpărând monedele de pe bursă pentru a fi mizate în numele dvs.. Investitorii păstrează proprietatea asupra monedelor ATOM într-un portofel Coinbase și câștigă recompense prin delegarea puterii de miză către Coinbase.

Ce țări acceptă Coinbase pentru miza?

Coinbase este un schimb de criptomonede la nivel mondial care oferă serviciul său de miză la nivel global în țări precum Belgia, Franța, Olanda, Slovacia, Spania, Marea Britanie și SUA (cu excepția rezidenților din New York și Hawaii).

Care este cel mai bun mod de a juca Cosmos (ATOM)

Cel mai bun mod de a miza Cosmos (ATOM) este utilizarea unui portofel hardware Ledger. Siguranța fondurilor este cea mai importantă, iar Ledger vă permite să păstrați controlul asupra monedelor și a cheilor private în orice moment.

Concluzie

Pentru a încheia articolul nostru despre cum să mizați Cosmos (ATOM), am evaluat și comparat cele mai populare schimburi de criptomonede și portofele hardware pentru a stoca monede ATOM pentru a câștiga recompense importante.

Deși există diferențe subtile între platforme, cum ar fi procentele de recompensă și taxele de care trebuie să știți, în opinia noastră, miza ATOM utilizând un portofel Ledger este o modalitate sigură și profitabilă de a câștiga monede ATOM suplimentare fără a fi nevoie să vindeți monedele dvs..

De asemenea poti fi interesat de:

 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali

 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
 • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me