Este posibil ca comercianții să fie familiarizați cu statisticile larg mediatizate conform cărora „95% dintre comercianți pierd bani”. Deși, schimburile de criptomonede, cum ar fi Binance, BitMEX și Bybit, au înregistrat o creștere masivă a conturilor sale de marjă de criptomonede în care noii utilizatori încearcă să tranzacționeze piețele criptografice pentru a obține profituri Bitcoin suplimentare.

Din păcate, majoritatea covârșitoare a noilor traderi ajung să-și piardă banii pe platformele de marjă criptografică. Dacă ești tu și cauți sfaturi și strategii de tranzacționare criptografice. În acest articol, vă vom împărtăși cele mai bune sfaturi pentru a vă îmbunătăți tranzacționarea criptografică.

Sfaturi pentru acțiuni Crypto Tradings acum

Iată sfaturile noastre de top pentru tranzacționarea criptelor pentru a deveni un comerciant profitabil:

 • Învață să tranzacționezi cripto folosind un cont demonstrativ
 • Nu te complica
 • Reduceți dimensiunea poziției și pârghia
 • Ai răbdare și nu forța meserii
 • Păstrați un jurnal al fiecărei tranzacții și îmbunătățiți-vă

Învață să tranzacționezi cripto folosind un cont demonstrativ

Investitorii cripto-primiți vor fi tentați să-și înmulțească investițiile folosind platforme de tranzacționare populare în criptomonede. Aceste schimburi permit utilizatorilor să speculeze cu privire la prețul activelor digitale în încercarea de a cumpăra scăzut și de a vinde scump. Cu toate acestea, vom preveni acest lucru fără a cunoaște piețele și un plan de joc.

tranzacționați bitcoin cu plus500 (1)

O alternativă mai bună este să învățați cum să tranzacționați cripto cu un cont demo înainte de a depune fonduri, mai ales dacă nu aveți nicio experiență de tranzacționare. Unul dintre cele mai bune conturi demo cripto este eToro și Plus500 (disponibilitatea este supusă reglementării), care oferă o platformă CFD ușor de utilizat pentru a învăța cum să tranzacționeze și să dezvolte o strategie criptografică. Este gratuit să creați un cont demo cu eToro și poate fi folosit din nou și din nou pentru a testa din nou o strategie criptografică fără a pierde bani.

Ca regulă generală, dacă nu puteți profita într-un cont de tranzacționare practică, atunci este posibil să pierdeți tranzacționarea de bani pe un cont real. Cel puțin în acest fel, investiția dvs. este intactă pe portofelul dvs. hardware cripto în timp ce aflați despre tranzacționarea cripto.

Nu te complica

O mulțime de comercianți noi primesc „creierul comerciantului” în cazul în care fac prea mult, gândesc prea mult, se uită la grafice prea mult, tranzacționează prea mult, micro-gestionează tranzacțiile prea mult, riscă mai mult decât ar trebui și așa mai departe.

Sună familiar?

Acestea sunt semne clasice că nu aveți un plan de tranzacționare. Dacă veți găsi aceste greșeli, veți beneficia de o lecție de la cei mai de succes investitori și traderi care își petrec marea majoritate a timpului pe margine așteptând oportunități și analizând piețele.

peste tranzacționarea criptelor

Doar o mică parte din timpul lor este cheltuit pentru executarea tranzacțiilor și gestionarea riscurilor. Prin urmare, creșterea rentabilității înseamnă a face mai puțin! O analogie clasică este păianjenul și pânza. Este mult mai bine să-ți cunoști planul de joc și să aștepți să vină la tine tranzacția perfectă.

Aceasta include atunci când poziția dvs. este activă. Lăsați tranzacția să se desfășoare conform planului dvs. de tranzacționare, reduceți pierderile devreme și lăsați câștigătorul să alerge.

Reduceți dimensiunea și pârghia poziției

O greșeală de tranzacționare obișnuită este utilizarea unei dimensionări incorecte a poziției. Acest lucru este agravat atunci când comercianții folosesc o pârghie mare la bursele de tranzacționare în marjă. Comercianții cu experiență sunt capabili să valorifice micile fluctuații de preț de pe piață, utilizând un pârghie ridicată pe o bursă, cum ar fi FTX.

Cu toate acestea, întrucât piața criptografică poate fi foarte volatilă, cu cât valoarea pârghiei este mai mare, cu atât prețul de lichidare se apropie de poziția dvs..

interfață ftx

Dacă abia începeți, reduceți cantitatea de efect de levier, riscați maximum 1% din capitalul dvs. pe fiecare tranzacție și utilizați ÎNTOTDEAUNA un stop loss.

Aceasta înseamnă că ar trebui să pierzi 100 de tranzacții la rând pentru a arunca un cont, care este foarte scăzut în probabilitate. De fapt, mai multe schimburi criptografice au un instrument de calculare a poziției pentru a ajuta la dimensionarea unei tranzacții pe baza capitalului dvs. inițial.

Fii răbdător și nu forța meserii

Una dintre cele mai mari greșeli de tranzacționare pe care le puteți face este să vă grăbiți într-o poziție comercială utilizând o comandă de piață. În plus față de plata unei prime în comisioane de tranzacționare pentru executarea unui ordin de piață, este de obicei cel mai prost punct de intrare în care prețul se poate inversa imediat împotriva dvs., rezultând o altă pierdere.

Dacă aveți dorința de a intra într-o tranzacție atunci când prețul se mișcă rapid, sunteți suferind de FOMO.

Comercianții cripto trebuie să-și amintească că piața este deschisă 24/7. Deci, dacă ratați o configurație comercială, aveți răbdare și așteptați următoarea oportunitate. Deși poate fi frustrant pentru traderii swing în intervalele de timp zilnice sau săptămânale, există întotdeauna o altă oportunitate și cel puțin ți-ai conservat capitalul.

Păstrați un jurnal al fiecărui comerț și îmbunătățiți-l

Ai auzit vreodată de expresie, "Taurii fac bani, urșii fac bani, porcii sunt uciși?" Înseamnă că porcii sunt lacomi, așa că nu fiți uciși și este un avertisment pentru comercianți împotriva dorinței de lăcomie și nerăbdare pe piețe. Comercianții lacomi își lasă emoțiile să preia controlul care poate fi cauzat de:

 • Asteptari nerealiste
 • Ego încăpățânat
 • O credință puternică a tendinței pieței
 • Trebuie să se afle într-o meserie pentru a profita de mentalitate

Dacă acest lucru te descrie, atunci tranzacționezi ca un porc și în cele din urmă îți vei pierde echilibrul. Tranzacționarea criptelor sau a piețelor tradiționale necesită o disciplină mentală puternică, concentrare și practici solide de gestionare a riscurilor. Noii traderi se vor concentra prea mult pe perfecționarea unei strategii de tranzacționare pe zi criptografică. Acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr.

tranzacționează ca un porc

În cuvintele lui Warren Buffet, „determinantul critic al succesului unui investitor nu este inteligența sau abilitatea, ci temperamentul”. Dacă nu ai temperament și disciplină strictă, atunci tranzacționezi ca și cum ai fi la cazinou și joci cu cripto-ul tău. Aceasta este o realitate dură, dar dacă tranzacționați ca un porc, nu veți avea succes în calitate de comerciant de cripto.

Din păcate, nu toată lumea are temperamentul și disciplina potrivite pentru a deveni un comerciant criptografic profitabil. Dacă vă luptați pentru a obține profit după mai mulți ani, ar putea fi decizia corectă de a accepta tranzacționarea nu este pentru dvs. Există și alte modalități de a câștiga criptomonede, pe lângă tranzacționare, pe care le puteți lua în considerare, cum ar fi câștigarea dobânzii pentru aplicațiile de rambursare cripto și Bitcoin.

Concluzie

Tranzacționarea criptelor este o abilitate serioasă care necesită multă abilitate și răbdare. Nu este pentru toată lumea, dar sperăm că aceste sfaturi de tranzacționare criptografice pentru începători sunt utile și vă vor îmbunătăți dramatic P&L pe termen lung.

Dacă aveți întrebări sau comentarii sau doriți să împărtășiți alte greșeli comerciale obișnuite, vă rugăm să vă lăsați gândurile în comentariile de mai jos.

Și dacă vi se pare utilă această postare, împărtășiți-o cu rețeaua dvs.!

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Nu mai folosi BitMEX acum – Treceți în schimb cu aceste 3 alternative
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me